Browse through our Interesting Nodes on Health & Medicine in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 18 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

OMOGENEIAKA NEA (96-10-18)

Macedonian Press Agency Expatriates News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Macedonian Press Agency <mpa@philippos.mpa.gr>

"ΝΕΑ ΤΗΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΣ"

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 1996


ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • [01] ΕΚΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΣ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ
  • [02] ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΣ-ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΕ ΑΜΕΡΙΚΗΣ
  • [03] ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ
  • [04] ΤΟΝ Κ. ΣΗΜΙΤΗ ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΟΙ Δ. ΔΟΛΛΗΣ ΚΑΙ Μ. ΡΑΝ (ΜΕΛΒΟΥΡΝΗ του Κ. Παϊβανά)
  • [05] ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΥΠΡΙΑΚΏΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ Π. ΚΑΚΟΥΛΛΗ
  • [06] ΚΥΠΡΙΑΚΕΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΕΣ ΕΚΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΟΥ ΜΟΝΤΡΕΑΛ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ
  • [07] ΑΝΑΒΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΙΣΘΜΙΑ ΣΤΗ ΜΕΛΒΟΥΡΝΗ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΕΩΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ
  • [08] ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Η ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ

  • ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

    [01] ΕΚΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΣ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

    Εκκληση στον αμερικανό πρόεδρο, Μπιλ Κλίντον, τη Γερουσία και τη Βουλή, να δώσουν τέλος στην "αποτυχημένη αμερικανική πολιτική που σιωπηρά ανέχεται και υπέρογκα εξοπλίζει την τουρκική επιθετικότητα", απευθύνουν με κοινή επιστολή το ΣΑΕ και εκατό ελληνοαμερικανοί ηγέτες.

    Σε επίσημη έκθεση που παραδόθηκε στην αμερικανική ηγεσία, από την Εθνικής Συντονιστική Προσπάθεια, εκ μέρους όλων των αποδήμων Ελλήνων, επισημαίνεται μεταξύ των άλλων:"Καμιά χώρα στον κόσμο, με εξαίρεση το Ισραήλ και την Αίγυπτο, δεν έχει πάρει τα τελευταία δέκα χρόνια αμερικανική βοήθεια μεγαλύτερη των 5,1 δισεκατομμυρίων δολαρίων που εισέπραξε η Τουρκία. Για καμιά άλλη χώρα οι ΗΠΑ δεν έχουν θυσιάσει το διεθνές τους ήθος, παρά μόνο για την Τουρκία".

    Διατυπώνεται επίσης το αίτημα να σταματήσει η αμερικανική κυβέρνηση τη γεναιόδωρα αυξανόμενη προσφορά όπλων στην Τουρκία, που την έχουν αποθρασύνει και οδηγήσει σε απρόσεκτες και αυξανόμενες επιθετικές κινήσεις, που κάνουν αναπόφευκτο πιθανό πόλεμο εναντίον της Ελλάδας και της Κύπρου".

    Το κείμενο της έκθεσης υπογράφουν ο πρόεδρος του ΣΑΕ, Αντριου Αθενς, ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Συντονιστικής Επιτροπής Κυπριακού Αγώνα, Φίλιπ Κρίστοφερ και ο διευθυντής της Εθνικής Συντονιστικής Προσπάθειας, Αντυ Μανάτος.

    [02] ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΣ-ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΕ ΑΜΕΡΙΚΗΣ

    Την ανάπτυξη και την υποστήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων και των επενδύσεων στην ελληνική ομογένεια και την Ελλάδα μέσω συγκεκριμένων πρωτοβουλιών και δραστηριοτήτων της Επιτροπής Επιχειρηματικών και Επενδυτικών Θεμάτων, ανήγγειλε το ΣΑΕ ΑΜΕΡΙΚΗΣ. Για την αποτελεσματική και αμοιβαία επωφελή διασύνδεση Ομογένειας- Ελλάδας ο Πρόεδρος του Συμβουλίου Αποδήμου Ελληνισμού της Αμερικής, Χρήστος Τομαράς, κηρύσσοντας την έναρξη του έργου της επιτροπής, τόνισε ότι η οργανωμένη οικονομική δύναμη, που εμπνέει σεβασμό, θα καθορίσει την μελλοντική μας υπόσταση ως έθνος.

    Αναφερόμενος στους σκοπούς και το πρόγραμμα της επιτροπής ο υπεύθυνός της, Στάθης Χειλεντζάρης, υπογράμμισε τους βασικούς παράγοντες ανάπτυξης της οικονομικής δραστηριότητας,όπως η ενημέρωση και η επικοινωνία μέσω του Internet Site του ΣΑΕ ΑΜΕΡΙΚΗΣ,τον προγραμμματισμό και την προώθηση Οικονομικών Δραστηριοτήτων,συναντήσεων επιχειρηματιών και επενδυτών καθώς και την διοργάνωση σεμιναρίων και εκδηλώσεων.

    [03] ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ

    Την ενίσχυση των ελληνικών ημερήσιων και απογευματινών σχολείων, που άρχισε πέρυσι η Παν-γκρεγκόριαν Νέας Υόρκης, ανακοίνωσε η εταιρεία σε ειδική συγκέντρωση που διοργάνωσε στο Κρίσταλ Πάλας στην Αστόρια.

    "Μετά από επτά χρόνια λειτουργίας της εταιρίας μας, θεωρήσαμε αναγκαία τη διοργάνωση αυτή με μοναδικό στόχο την υποστήριξη των ελληνικών σχολείων που βοηθούν στην διατήρηση της ελληνικής γλώσσας και πνεύματος στις νεότερες γενιές μας", είπε ο εκπρόσωπος της εταιρίας κ. Τάσος Μάνεσης αρχίζοντας την ενημερωτική αυτή συνάντηση.

    Συνεχίζοντας ο κ. Μάνεσης τόνισε ότι είναι λυπηρό να μαθαίνουμε ότι πολλά σχολεία μας διανύουν δύσκολες περιόδους και ο αριθμός των μαθητών τους βρίσκεται σε καθοδική πορεία. "Πρώτοι από όλους είμαστε, εμείς, υπεύθυνοι για την διάσωσή τους και την άνθιση του Ελληνισμού σε ολόκληρη την χώρα," τόνισε.

    Τα νέα προγράμματατης Παν-γκρεγκόριαν για την ενίσχυση του εκπαιδευτικού ταμείου των σχολείων της Νέας Υόρκης αφορούν, εκτός της χοροεσπερίδας της οποίας τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση των σχολείων , την προσφορά τηλεφωνικών υπηρεσιών με χαμηλές τιμές υπεραστικών τηλεφωνημάτων στην Ελλάδα (49 σεντς) και για τις ΗΠΑ (12.9 σεντς) και την διοργάνωση ενός τηλεμαραθώνιου στο GREEK NATIONAL TV της Νέας Υόρκης.

    Από τα βασικά θέματα που συζητήθηκαν μεταξύ των αντιπροσώπων των σχολείων ήταν το οικονομικό, από το οποίο πηγάζουν και τα περισσότερα προβλήματα.Είναι γεγονός ότι τα σχολεία είναι σχεδόν αυτοσυντήρητα χωρίς καμία μέριμνα από την ελληνική πολιτεία.Oπως δήλωσαν και οι περισσότεροι εκπαιδευτικοί το μόνο που χορηγείται από την γενέτειρα είναι τα βιβλία, πολλά από τα οποία δεν ανταποκρίνονται στο επίπεδο των γνώσεων των εδώ μαθητών.

    Ενα εξίσου σημαντικό θέμα είναι το πρόβλημα της συνεχούς le_ysgr των πτυχιούχων δασκάλων οι οποίοι μετά από μερικά χρόνια υπηρεσία στα ελληνικά σχολεία προσπαθούν να μπουν στο δημόσιο διότι οι μισθοί είναι τριπλοί.

    Αξίζει μόνο να αναφέρουμε ότι οι ετήσιοι μισθοί που μπορεί να πληρώσει κάθε κοινότητα κυμαίνονται μεταξύ 10.000 - 15.000 δολάρια ενώ στο δημόσιο ο μισθός ενός πρωτοδιόριστου ξεπερνά τις 34.000 δολάρια.

    Στην φετινή εκδήλωση που διοργανώνει η Παν-γκρεγκόριαν στις 19 Ιανουαρίου 1997 θα τιμηθεί ο πρώην αμερικανός πρέσβης στην Ελλάδα Μάικλ Σωτήρχος, και από τον τομέα των εστιατορίων και τροφίμων ο κ. Δημήτρης Καλοειδής. Επίσης θα δοθούν τα ακόλουθα βραβεία: "Δάσκαλος της χρονιάς", "Διευθυντής του σχολείου της χρονιάς" και "πρώτος μαθητής στους πολιτειακούς διαγωνισμούς στα ελληνικά".Τέλος θα απονεμηθούν υποτροφίες σε μαθητές της μαγειρικής, και 10,000 δολ. δωρεά στο σχολείο που αντιμετωπίζει τα μεγαλύτερα οικονομικά προβλήματα.

    [04] ΤΟΝ Κ. ΣΗΜΙΤΗ ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΟΙ Δ. ΔΟΛΛΗΣ ΚΑΙ Μ. ΡΑΝ (ΜΕΛΒΟΥΡΝΗ του Κ. Παϊβανά)

    Πρόσκληση στον Πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη να επισκεφθεί την Αυστραλία απηύθηναν ο υπαρχηγός του εργατικού κόμματος της Βικτώρια Δημήτρης Δόλλης και ο αρχηγός του ιδίου κόμματος στη Νότια Αυστραλία Μάικ Ραν.

    Οι κοι Δόλλης και Ράν εξέφρασαν την ελπίδα πως ο Έλληνας πρωθυπουργός θα αποδεχθεί την πρόσκληση και θα επισκεφθεί την Αυστραλία "για το ενδυνάμωμα των φιλικών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών".

    Ο κ. Ραν με πρωτοβουλίες του για τα εθνικά μας θέματα, διεξάγει ήδη καμπάνια υπέρ της Κύπρου,ενεργοποιείται με στόχο το άνοιγμα προξενείου της Αυστραλίας στη Θεσσαλονίκη καθώς και για τη ματαίωση της αδελφοποίησης της Αδελαϊδας με τη Σμύρνη.

    Ο κ.Ράν σε δηλώσεις του τονίζει ότι ανησυχεί,γιατί η σημερινή αυστραλιανή κυβέρνηση δε λαμβάνει σθεναρές θέσεις υπέρ της Ελλάδας στις διαφορές της με την Τουρκία."Μια επίσκεψη του κ. Σημίτη θα βοηθήσει και σε αυτό το τομέα" επισήμανε ο αρχηγός του εργατικού κόμματος της νότιας Αυστραλίας.

    [05] ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΥΠΡΙΑΚΏΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ Π. ΚΑΚΟΥΛΛΗ

    Επιστολές διαμαρτυρίας για την δολοφονία του Πέτρου Κακουλλή, απέστειλε η Ομοσπονδία Κυπριακών Κοινοτήτων Αυστραλίας, προς τον Υπουργό Εξωτερικών της Αυστραλίας Alexander Downer, τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ Μπούτρος Γκάλι και την Ευρωπαϊκή Ενωση.

    Στην επιστολή προς τον ΟΗΕ, καλείται ο Διεθνής Οργανισμός να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, να καταδικάσει τις βίαιες πράξεις της Τουρκίας και να της επιβληθούν κυρώσεις, ώστε να εφαρμοστούν τα ψηφίσματα του ΟΗΕ για την Κύπρο.

    Στην επιστολή προς την Ευρωπαϊκή Ενωση,η Ομοσπονδία Κυπριακών Κοινοτήτων Αυστραλίας, την καλεί να σταματήσει τη χρηματοδότηση προς την Τουρκία μέχρι αυτή να σεβαστεί τα ανθρώπινα δικαιώματα.

    Τέλος, καλει τον Αυστραλό Υπουργό Εξωτερικών να εφαρμόσει τις tekeuta_er του δηλώσεις για την Κύπρο.

    Να σημειωθεί ότι στη συνάντηση που θα έχει ο κ. Downer στο τέλος του Οκτωβρίου με τους εκπροσώπους της Ομοσπονδίας, θα συζητηθούν όλες οι πτυχές του Κυπριακού και οι μελλοντικές κινήσεις της Αυστραλίας για αυτό το ζήτημα.

    [06] ΚΥΠΡΙΑΚΕΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΕΣ ΕΚΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΟΥ ΜΟΝΤΡΕΑΛ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ

    Μέχρι τις 16 Μαρτίου του 1997 θα διαρκέσει η έκθεση με τίτλο "Κύπρος 8.000 χρόνια πολιτισμού" η οποία εγκαινιάστηκε χθες στο αρχαιολογικό μουσείο του Μόντρεαλ.

    Υπάρχουν 112 εκθέματα από τη νεολιθική και χαλκολιθική περίοδο από τις εποχές του χαλκού και σιδήρου, την κλασική, την ελληνιστική και τη ρωμαϊκή περίοδο που μαρτυρούν την εξέλιξη της τέχνης στην Κύπρο στις διάφορες καθημερινές μορφές της.

    Κομψά αριστουργήματα από πηλό, χαλκό, πέτρα και μάρμαρο αποτελούν τα τεκμήρια ενός πολιτισμού που ξεκίνησε 8.000 χρόνια πριν. Η έκθεση οργανώθηκε από το αρχαιολογικό μουσείο του Μόντρεαλ σε συνεργασία με το τμήμα αρχαιοτήτων της Κύπρου.

    Παράλληλα με την έκθεση θα υπάρξουν εκδηλώσεις επιστημονικές και φολκλορικές προκειμένου οι Καναδοί να έρθουν σε επαφή με όλες τις πτυχές του πολιτισμού της μεγαλονήσου.

    Οπως τόνισε σε δήλωσή του στο Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο Πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας του Μόντρεαλ Βασίλης Κατσαμπάνης,που πρωτοστάτησε στην πραγματοποίηση της Εκθεσης, "αποτελεί ένα πολυσήμαντο γεγονός,αφού από τη μια πλευρά Ελληνες και Καναδοί θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να δουν σπάνια εκθέματα και από την άλλη πλευρά η προβολή της ιστορίας της Κύπρου θα φέρει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος το Κυπριακό Πρόβλημα με τις πρόσφατες βαρβαρότητες των Τούρκων σε βάρος του Κυπριακού Ελληνισμού".

    [07] ΑΝΑΒΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΙΣΘΜΙΑ ΣΤΗ ΜΕΛΒΟΥΡΝΗ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΕΩΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

    Τα Ίσθμια, οι αρχαίοι αγώνες που γίνονταν στο ναό του Ποσειδώνα στον ισθμό της Κορίνθου, αναβιώνουν στη Μελβούρνη από σήμερα έως την Κυριακή.

    Η ιδέα ανήκει στο δήμο Hume (πρώην Δήμο Μπρόντμεντοους) που φιλοδοξεί να διοργανώνει κάθε χρόνο τους αγώνες και να συγκεντρώνει τουρίστες απ' όλη την Αυστραλία και το εξωτερικό.

    Ο υπεύθυνος της οργανωτικής επιτροπής Ιβάν Ράντο είναι σίγουρος ότι το 2000 όταν θα γίνουν οι Ολυμπιακοί αγώνες στο Σίδνεϊ τα Ίσθμια της Μελβούρνης θα προσελκύσουν χιλιάδες επισκέπτες.

    Θα παρουσιαστούν αρματοδρομίες, αγώνες δρόμου, πένταθλο, πυγμαχία, πάλη και άλλα αγωνίσματα με αναπαραστάσεις του Προμηθέα, του Ποσειδώνα και άλλων αρχαίων Ελλήνων Θεών ημιθέων και ηρώων.

    [08] ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Η ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ

    Πρωτοβουλία για την επίλυση του κυπριακού και την προστασία tym ανθρωπίνων δικαιωμάτων στη Μεγαλόνησο, υποσχέθηκε να αναλάβει η Συνομοσπονδία Εργατικών Συνδικάτων Αυστραλίας, μέσω του βοηθού γραμματέα Μπίλ Μένσιλ και του Αλαν Μάθιους.

    Οι δύο Αυστραλοί άνδρες, είχαν συνάντηση με τον πρόεδρο της Συντονιστικής Επιτροπής Κυπριακού Αγώνα κ.Γιαννούδη, και τους κυρίους Νικολάου και Ζάγκαλη.

    Ο κ.Μένσιλ, ενημερώθηκε για τις τελευταίες εξελίξεις του κυπριακού και τόνισε ότι η Συνομοσπονδία του θα κάνει διαβήματα προς την τουρκική κυβέρνηση και τους διεθνείς οργανισμούς για την αποχώρηση των στρατευμάτων κατοχής.

    Στο μεταξύ, ο υπουργός Εξωτερικών της Αυστραλίας Αλεξάντερ Ντάουερ, δήλωσε ότι η χώρα του μετά τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, θα αναλάβει πρωτοβουλία για το κυπριακό.

    Η Ομοσπονδία Κυπριακών Κοινοτήτων συνεχίζει τις έντονες διαμαρτυρίες για τη δολοφονία του Πέτρου Κακουλλή, ενώ για την ερχόμενη Τετάρτη έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση στο οίκημα της Κυπριακής Κοινότητας Μελβούρνης.


    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Το ενημερωτικό δελτίο που προηγήθηκε είναι δικό σας, των αποδημων Ελληνων. Κάθε δραστηριότητα, εκδήλωση, φεστιβάλ, κ.λ.π. θα είναι χαρά μας να φιλοξενηθεί στο δελτίο των "ΝΕΩΝ ΤΗΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΣ".
    Αναμένουμε νέα σας.
    Επικοινωνείτε καθημερινά με το Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων για τα "ΝΕΑ ΤΗΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΣ" με τον Αλέξανδρο Τριανταφυλλίδη στα τηλέφωνα: 30- 31/244-101 (10 γραμμές). Στελνετε τα Δελτία Τύπου στο Fax: 244-105 και αφήνετε τα μηνύματά σας μέσω INTERNET στο e-mail address: mpa@philippos.mpa.gr

    Complete archives of the Macedonian Press Agency bulletins are available on the MPA Home Page at http://www.mpa.gr/ and on the U.S. mirror at http://www.hri.org/MPA/


    Macedonian Press Agency Expatriates News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    mpegro2html v1.00 run on Friday, 18 October 1996 - 9:50:57