Read the Constitutions of Greece & Neighboring Nations Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

OMOGENEIAKA NEA (96-10-21)

Macedonian Press Agency Expatriates News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Macedonian Press Agency <mpa@philippos.mpa.gr>

"ΝΕΑ ΤΗΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΣ"

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 1996


ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • [01] ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΚΛΙΝΤΟΝ -ΓΙΑ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΕΠΙΛΥΣΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ ΚΑΙ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ
  • [02] ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΟΜΟΓΕΝΩΝ ΕΣΤΙΑΤΟΡΩΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ.
  • [03] ΚΕΝΤΡΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ Η ΜΑΛΑΓΑ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ- ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΕ ΚΡΑΤΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

  • ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

    [01] ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΚΛΙΝΤΟΝ -ΓΙΑ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΕΠΙΛΥΣΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ ΚΑΙ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ

    Με ιδιαίτερη ικανοποίηση δέχθηκε η ελληνοαμερικανική κοινότητα την ανοιχτή επιστολή του Αμερικανού Πρόεδρου Μπίλ Κλίντον, με την οποία εκφράζει τις θέσεις και τις επιλογές της κυβέρνησής του αναφορικά με τα εθνικά μας θέματα και η οποία αποτελεί ουσιαστικά την απάντηση του στην έκθεση που του απέστειλαν στη διάρκεια της 12ης Διάσκεψης της Ελληνικής Ηγεσίας στα τέλη Σεπτεμβρίου ο Πρόεδρος του Συμβουλίου Απόδημου Ελληνισμού(ΣΑΕ) κ. Αντριου Αθενς, ο Πρόεδρος της Παγκόσμιας Συντονιστικής Επιτροπής Κυπριακού(ΠΣΕΚΑ) κ.Φίλιπ Κρίστοφερ και ο υπεύθυνος της Εθνικής Συντονιστικής Προσπάθειας κ.Αντυ Μανάτος.

    "Χαιρετούμε τη δήλωση του προέδρου Κλίντον για τα θέματα που αφορούν την Ελληνοαμερικανική Κοινότητα. Είμαστε ειδικά ευχαριστημένοι με την επανειλημμένη αναφορά του στην επίλυση του κυπριακού προβλήματος ως "μεγάλη προτεραιότητα της εξωτερικής του πολιτικής" όπως επίσης και με τη δήλωση του ότι "οι τελευταίες δολοφονίες των Ελληνοκυπρίων στην νεκρή ζώνη του Oργανισμού των Ηνωμένων Εθνών είναι άδικες και απαράδεκτες", ανέφερε ο Φιλιπ Κρίστοφερ, πρόεδρος της ΠΣΕΚΑ.

    "Επίσης, χαιρετούμε τη δήλωση του προέδρου Κλίντον αναφορικά με τις "απαράδεκτες εδαφικές απαιτήσεις" της Τουρκίας, συμπεριλαμβανομένης και της δήλωσης της Αγκυρας ότι "το νησί της Γαύδου μπορεί να μην ανήκει στην Ελλάδα". Η συνεχιζόμενη λοιπόν αναφορά του στην υποστήριξη των Ηνωμένων Πολιτειών αναφορικά με την επίλυση των προβλημάτων στο Αιγαίο "ειρηνική,χωρίς στρατιωτική επέμβαση ή την απειλή στρατιωτικής επέμβασης με σεβασμό στην εδαφική ακεραιότητατο Διεθνές Δίκαιο και τις Διεθνείς Συμφωνίες, είναι επίσης πολύ σημαντικά", ανέφερε ο Αντριου Αθενς, πρόεδρος του ΣΑΕ και πρόεδρος του Ελληνοαμερικανικού Κογκρέσου.

    "Oπως αποδεικνύει αυτή η δήλωση, μέσα σε μόνο τέσσερα χρόνια o πρόεδρος και η κυβέρνησή του έχουν ξοδέψει ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, όπως και την προσοχή του σε πολλά θέματα, τα οποία αφορούν την Ελληνοαμερικανική Κοινότητα συμπεριλαμβανόμενων: να θέσουν την Κύπρο στο δρόμο της ένταξης στην Ευρωπαϊκή Ενωση, το σεβασμό της ελληνικής εδαφικής ακεραιότητας στο Αιγαίο (Ιμια και Γαύδος), προσπάθειες για μια δίκαια και βιώσιμη λύση του Κυπριακού προβλήματος, τους αγνοούμενους στην Κύπρο, το πρότυπο συντάγματος της Π.Γ.Δ.Μ. αναφορικά με τη σημαία, την πολιτική και την προπαγάνδα του, καθώς και το όνομα (που ήταν) ενάντια στα ελληνικά συμφέροντα, τους πέντε της "Oμόνοιας" και άλλα θέματα που απασχολούν την ελληνική μειονότητα της Αλβανίας, την προστασία του Oικουμενικού Πατριαρχείου στην Κωνσταντινούπολη, το 7 προς 10 σχετικά με τη στρατιωτική βοήθεια στην Ελλάδα και στην Κύπρο και τα 15 εκατομμύρια δολάρια οικονομική βοήθεια στην Κύπρο, ανάμεσα σε όλα τα άλλα", ανέφερε ο κ. Α. Μανάτος, πρόεδρος της Εθνικής Συντονιστικής Προσπάθειας.

    "Η δήλωση αυτή του προέδρου Κλίντον είναι πολύ συνεπής με τις προσωπικές και λεκτικές υποσχέσεις για μεγάλα βήματα μπροστά με σκοπό να βρεθεί επίλυση στο από δεκαετίας άλυτο κυπριακό πρόβλημα. Αναμένουμε να συνεργαστούμε με τον πρόεδρο Κλίντον και την κυβέρνησή του, μετά τις εκλογές της 5ης Νοεμβρίου, με σκοπό την πραγμάτωση όλων των σοβαρών θεμάτων, στα οποία ο ίδιος αναφέρθηκε στη δήλωσή του" ανέφερε ο κ. Νίκος Μούγιαρης, αντιπρόεδρος του Παγκυπρίου Ένωσης Αμερικής.

    Η επιστολή Κλίντον-ελληνοτουρκικά

    Την ανάγκη ειρηνικής επίλυσης των Ελληνοτουρκικών διαφορών και τη σταθερή στάση των ΗΠΑ για παραπομπή του θέματος των Ιμια στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης υπογράμμισε σε προεκλογικό του μήνυμα προς την Ελληνοαμερικανική κοινότητα ο Αμερικανός Πρόεδρος Μπιλ Κλίντον

    O κ. Κλίντον, με "ανοιχτή επιστολή" προς την Ελληνοαμερικανική Κοινότητα, δύο εβδομάδες πριν τις εκλογές της 5ης Νοεμβρίου, υποστηρίζει την ανάγκη ειρηνικής επίλυσης των ελληνοτουρκικών διαφορών, με ιδιαίτερη αναφορά στον σεβασμό της εδαφικής ακεραιότητας, τις διεθνείς συνθήκες και τα σημερινά αναγνωρισμένα σύνορα.

    O Αμερικανός Πρόεδρος, υπογραμμίζει ότι απέρριψε (και θα απορρίψει και στο μέλλον) "επιπόλαιες" εδαφικές διεκδικήσεις, συμπεριλαμβανομένης της θέσης της 'Αγκυρας, όπως την εξέφρασε πριν λίγους μήνες ο Τούρκος αντιπρόσωπος στο ΝΑΤO, όταν αμφισβήτησε την ελληνική κυριαρχία της νήσου Γαύδου,που βρίσκεται κοντά στην Κρήτη.

    O Αμερικανός ηγέτης υπενθυμίζει ότι τον περασμένο Ιανουάριο, με παρέμβαση του προς την Αθήνα και την Αγκυρα απέτρεψε πολεμική σύρραξη, εξέλιξη η οποία - όπως αναφέρει - θα ηταν καταστροφική για τα συμφέροντα των Ηνωμένων Πολιτειών αλλά και του ΝΑΤO. Με την ευκαιρία, ο κ. Κλίντον επαναφέρει την πρόταση του για παραπομπή του θέματος των βραχονησίδων Ιμια στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης.

    "Προσωπικά επικοινώνησα με τους ηγέτες της Ελλάδας και της Τουρκίας, με σκοπό να τους πείσω να αποσύρουν τις δυνάμεις τους από το χείλος της καταστροφής. Ετσι, συνεχίζει ο κ. Κλίντον, pqospah^sale να πείσουμε και τις δύο χώρες να λύσουν τις διαφορές τους με ειρηνικό τρόπο, χωρίς στρατιωτική επέμβαση ή την απειλή στρατιωτικής επέμβασης, να σεβαστούν την εδαφική ακεραιότητα η μία της άλλης και να ενεργήσουν σύμφωνα με τους διεθνούς νόμους και τις διεθνείς συμφωνίες".

    Εμφαση στο Κυπριακό

    Ο Αμερικανός πρόεδρος τόνισε, στη διάρκεια συνομιλίας που είχε στην Ουάσιγκτον, με τον διευθυντή του Κυπριακού Πρακτορείου Ειδήσεων, Ανδρέα Χριστοφίδη "ότι θα θεωρήσε ως προσωπική του αποτυχία την μη ύπαρξη δίκαιης και βιώσιμης λύσης στο Κυπριακό". Η συνομιλία, διάρκειας είκοσι λεπτών, έγινε στο περιθώριο του δείπνου που παρέθεσε στον Αμερικανό πρόεδρο η Εθνική Επιτροπή του Δημοκρατικού Κόμματος, στο οποίο συμμετείχαν 19 Αμερικανοί επιχειρηματίες και ο κ. Χριστοφίδης, ενώ παραβρέθηκαν ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Μάικ Μακέρευ και το μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΠΑ, κ. Σάλιβαν, ο οποίος ασχολείται με το Κυπριακό.

    Ο κ. Χριστοφίδης εξέφρασε στον πρόεδρο Κλίντον την ανησυχία που υπάρχει για ένταση της κρίσης και για πιθανότητα δημιουργίας θερμού επεισοδίου, το οποίο - όπως ανέφερε - είναι εναντίον των συμφερόντων και των Ηνωμένων Πολιτειών.

    Από την πλευρά του, ο Αμερικανός πρόεδρος ανέφερε στον κ. Χριστοφίδη ότι είναι προσωπικά δεσμευμένος και θα το θεωρήσει προσωπική του αποτυχία εάν δεν υπάρξει δίκαιη και βιώσιμη λύση στο Κυπριακό.

    Ο κ.Κλίντον χαρακτηρίζει ως απαράδεκτη τη συνέχιση της διαίρεσης της Κυπρου ενώ αναφερόμενος στις προσφατες δολοφονίες των Ελληνοκυπρίων από τα τουρκικά στρατεύματα κατοχής, θεωρεί ότι είναι αδικαιολόγητες και τις καταδικάζει. "Οταν υπάρχουν πισωγυρίσματα στην προσπάθεια επιλυσης του Κυπριακού, όπως οι προσφατες άδικες και αδικαιολόγητες δολοφονίες Ελληνοκυπρίων, επιδιώκουμε μέτρα πρόληψης τέτοιων περιστατικών και το συνεχιζόμενο διαμελισμό της Νήσου", λέει χαρακτηριστικά και αναλαμβάνει τη δέσμευση να συνεχίσει "να πιέζει για μια ουσιαστική και διαρκή λύση σε αυτή την τραγική διαφορά".

    Αναφέρεται ακόμη στις προσπάθειες για την εξακρίβωση της τύχης των αγνοουμένων καθώς και στη διατήρηση της οικονομικής βοήθειας προς την Κυπρο ύψους 15 εκατομμυρίων δολαρίων ετησίως το οποίο, όπως τονίζει, "στοχεύει να δημιουργήσει μεγαλύτερη διακοινοτική επαφή στο Νησί" καθως και στη συμβολή της κυβέρνησής του στο θέμα της ένταξης στην Ευρωπαϊκή Ενωση. Ολες αυτές οι ενέργειες αποδεικνύουν, όπως επισημαίνει, τη συνεχή δέσμευσή του να συμβάλει στην επίτευξη λύσης "σ΄αυτή τη μακρόχρονη κρίση".

    [02] ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΟΜΟΓΕΝΩΝ ΕΣΤΙΑΤΟΡΩΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ.

    Την ερχόμενη Κυριακή 27 Oκτωβρίου, θα γίνει η έναρξη του συνεδρίου εστιατόρων που διοργανώνει το ομογενειακό περιοδικό "Estiator" στο ξενοδοχείο "Bally 's Grand Resort" στο Ατλάντικ Σίτι.

    Το συνέδριο που θα ολοκληρωθεί στις 29 Oκτωβρίου, ειδικά φέτος, θα είναι αφιερωμένο στις ελληνοαμερικανίδες στο χώρο των εστιατορίων, αξίζει δε, να υπογραμμίσουμε ότι θα υπάρχει μεγάλη sulletow^ γυναικών αλλά και πολλών εστιατόρων από διάφορα σημεία των Ηνωμένων Πολιτειών.

    Το Συνέδριο διοργανώνεται με τη συνεργασία του Συνδέσμου Ελληνοαμερικανών Εστιατόρων (Greek-American Restaurant Association) που ιδρύθηκε πριν δύο περίπου χρόνια καθώς και με την συμμετοχή της Πανγκρεγκόριαν Νέας Υόρκης,Λόνγκ Αϊλαντ, Βορείου Νέας Υόρκης, Νέας Υερσέης, Κονέκτικατ καθώς και άλλων προμηθευτικών οργανισμών από το Σικάγο, το Κλιαργουότερ και άλλες περιοχές.

    Φέτος για πρώτη φορά θα γίνει και μικρή έκθεση προϊόντων και υπηρεσιών,εταιριών, που ασχολούνται με αυτόν τον κλάδο. Την Κυριακή θα ανοίξη η έκθεση και το βράδυ θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη δεξίωση. Η επίσημηέναρξη του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα. Και θα ακολουθήσουν διάφορα επιφορφωτικά και πληροφοριακά σεμινάρια.

    Στα πλαίσια του Συνεδρίου θα συνεδριάσει το "Greek-American Restaurant Association" και θα εκλεγεί το νέο Διοικητικό Συμβούλιό του.Το βράδυ της Κυριακής, 28 Oκτωβρίου, θα απονεμηθούν τα βραβεία του"Estiator" σε πετυχημένους ελληνοαμερικανούς εστιάτορες από όλη την Αμερική και θα ακολουθήσει διασκέδαση και χορός με εξαίρετο καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

    Πρόεδρος του Συνεδρίου θα είναι και φέτος ο κ. Τάσος Μάνεσης, πρόεδρος της Πανγκρεγκόριαν Νέας Υόρκης και Λόνγκ Αϊλαντ, πρώην πρόεδρος της Oμοσπονδίας Ελληνοαμερικανικών Σωματείων Νέας Υόρκης και αντικυβερνήτης του Τάγματος του Αγίου Ανδρέα, του Oικουμενικού Πατριαρχείου. O κ. Μάνεσης έχει εκλεγεί πρόεδρος του Ελληνοαμερικανικού Συνδέσμου Εστιατόρων και θα είναι το τιμώμενο πρόσωπο στο γεύμα του "Estiator".

    [03] ΚΕΝΤΡΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ Η ΜΑΛΑΓΑ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ- ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΕ ΚΡΑΤΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

    Kέντρο ενδιαφέροντος νεοελληνικών σπουδών τείνει να γίνει η Μάλαγα της Ισπανίας χάρη στη δραστηριότητα του μεταφραστικού τομέα του τμήματος νεοελληνικών σπουδών του πανεπιστημίου της πόλης ο οποίος διοργανώνει στις 30 και 31 Οκτωβρίου συνέδριο με θέμα: "Η μετάφραση του άλλου η μετάφραση της Ελλάδας". Στόχος των διοργανωτών είναι η συμβολή στη προώθηση των θεμάτων που αφορούν τις νεοελληνικές σπουδές στην Ισπανία.

    "Μας ενδιαφέρει πάρα πολύ να φέρουμε τα ελληνικά ζητήματα στην καρδιά των μεταφραστικών σπουδών, στην καρδιά των προβλημάτων της μεταφραστικής θεωρίας. Πιστεύουμε ότι αυτό είναι σημαντικό για να βγουν οι νεοελληνικές σπουδές από το πανεπιστημιακό γκέτο. Γι αυτό θέλουμε να φέρουμε τα ζητήματα που αφορούν την Ελλάδα στην καρδιά άλλων ειδικοτήτων του πανεπιστημίου" τονίζει μιλώντας στο Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο καθηγητής Βινσέντε Θερβάντεζ που είναι και μέλος της οργανωτικής επιτροπής του συνεδρίου.Ο κ Φερνάντεζ σημειώνει ότι είναι ίσως η πρώτη φορά που επιχειρείται ένα τέτοιο συνέδριο στην Ισπανία.

    Οι ενότητες του συνεδρίου είναι "Εικόνες της Ελλάδας", "Ελλάδα, Βαλκάνια - Ευρώπη" "Γλώσσες της Ευρωπαϊκής Ένωσης", "Ελληνική ταυτότητα και Ελληνική κουλτούρα", "Η μετάφραση του άλλου", "Ο μεταφραστής , το άλλο εγώ του συγγραφέα", "Απόψεις και μεταφράσεις από την Ελλάδα και της Ισπανία".

    Παράλληλα με το συνέδριο θα πραγματοποιηθούν στο μουσείο Καλών Τεχνών της Μάλαγας ποιητικές βραδιές με αναγνώσεις νεοελληνικής ποίησης μεταφρασμένης στα ισπανικά. Στις βραδιές αυτές θα συμμετάσχουν οι Νάσος Βαγιενάς, Δημήτρης Καλοκοίρης, Δήμητρα Χριστοδούλου και Κώστας Μαυρουδής ενώ έχουν κλιθεί και Ισπανοί μεταφραστές ελληνικής ποίησης που θα διαβάσουν ποίηση Εγγονόπουλου, Καβαδία, Αναγνωστάκη και Χριστιανόπουλου. Όπως επισημαίνει ο κ. Φερνάντεζ η ποίηση των Ελλήνων ποιητών που θα ακουστεί στις εκδηλώσεις του συνεδρίου θα εκδοθεί με χρηματοδότηση του δήμου της Μάλαγας σε έναν αναμνηστικό τόμο.

    "Ενδιαφέρον για την νεοελληνική λογοτεχνία υπάρχει εδώ και 15 χρόνια, μέχρι τότε ήταν ελάχιστο .Τώρα φαίνεται καλύτερα. Στη Μάλαγα μπορούμε να πούμε ότι η κατάσταση είναι πολύ ελπιδοφόρα γιατί έχουμε αυτόν τον νεοελληνικό τομέα στο τμήμα μεταφραστικών σπουδών. Ακόμη διδάσκονται τα ελληνικά και στην κρατική σχολή ξένων γλωσσών. Πρόκειται για ένα θεσμό που όμοιός του δεν υπάρχει στην Ελλάδα. Είναι δηλαδή σαν ένα κρατικό φροντιστήριο όπου διδάσκονται ξένες γλώσσες και στη Μάλαγα διδάσκονται και τα ελληνικά. Θέλω να επισημάνω ότι και τα λογοτεχνικά περιοδικά δείχνουν πολύ ενδιαφέρον για τα ελληνικά πράγματα για την νεοελληνική λογοτεχνία", προσθέτει ο κ Φερνάντεζ.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι η πιο σπουδαία έκδοση νεοελληνικής ποίησης που έγινε τον τελευταίο καιρό στην Ισπανία είναι η δίγλωσση των Απάντων του Μανόλη Αναγνωστάκη που κυκλοφόρησε την άνοιξη του 1996.

    Μεταξύ των Ελλήνων που θα συμμετάσχουν στο συνέδριο είναι ο διευθυντής του περιοδικού "Πολίτης" Α. Ελεφάντης, οι πανεπιστημιακοί Σ. Πεσμαζόγλου, Ξ. Κοκόλης, Ντ. Τζιόβας, Ν. Βαγιενάς, ο καθηγητής του πανεπιστημίου της Γρανάδας Μόσχος Μορφακίδης, οι μεταφραστές του Καβάφη Ιριγκογιεν Ραμον, Κανιγκραλ Λουις, Πεδρο Μπαδένας ενώ στην οργανωτική επιτροπή, της οποίας πρόεδρος είναι ο Μ.Π Τορρες Παλομο, μετέχει η καθηγήτρια του πανεπιστημίου της Μάλαγα Ι.Νικολαϊδου.


    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Το ενημερωτικό δελτίο που προηγήθηκε είναι δικό σας, των αποδημων Ελληνων. Κάθε δραστηριότητα, εκδήλωση, φεστιβάλ, κ.λ.π. θα είναι χαρά μας να φιλοξενηθεί στο δελτίο των "ΝΕΩΝ ΤΗΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΣ".
    Αναμένουμε νέα σας.
    Επικοινωνείτε καθημερινά με το Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων για τα "ΝΕΑ ΤΗΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΣ" με τον Αλέξανδρο Τριανταφυλλίδη στα τηλέφωνα: 30- 31/244-101 (10 γραμμές). Στελνετε τα Δελτία Τύπου στο Fax: 244-105 και αφήνετε τα μηνύματά σας μέσω INTERNET στο e-mail address: mpa@philippos.mpa.gr

    Complete archives of the Macedonian Press Agency bulletins are available on the MPA Home Page at http://www.mpa.gr/ and on the U.S. mirror at http://www.hri.org/MPA/


    Macedonian Press Agency Expatriates News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    mpegro2html v1.00 run on Monday, 21 October 1996 - 13:33:40