Read the Protocol to the North Atlantic Treaty on the Accession of Greece and Turkey (October 22, 1951) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 12-09-11

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Π Καμμένος: Συνταγή θανάτου το μνημόνιο για τον ελληνικό λαό
  • [02] Στη ΔΕΘ ο Καμμένος: «Τα ποσοστά ανεργίας οδηγούν σε εξαθλίωση την πόλη»

    [01] Π Καμμένος: Συνταγή θανάτου το μνημόνιο για τον ελληνικό λαό

    Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε από τη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, τονίζοντας ότι με τη συνταγή θανάτου που ακολουθεί στην οικονομία, σκοτώνει τον ελληνικό λαό. Πρόσθεσε ότι για να σταματήσει η υφεσιακή πολιτική θα πρέπει να καταργηθεί το μνημόνιο και υποστήριξε ότι τα μέτρα θα είναι ύψους 17 δισ. και όχι 11,5.

    Την άμεση κατάργηση του μνημονίου για να βγει, όπως είπε η Ελλάδα από την κρίση ζήτησε από την ΔΕΘ ο Πάνος Καμμένος, υποστηρίζοντας ότι η συναλλαγή με την τρόικα θυμίζει τη σχέση του τοξικομανούς με τον έμπορο ναρκωτικών

    Oι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα συγκεντρώσουν υπογραφές από τους πολίτες σε περίπτωση που δεν περάσει η πρόταση για σύσταση εξεταστικής επιτροπής, για το Μνημόνιο, Ο Πάνος Καμμένος θα εισηγηθεί τον θεσμό του «λαϊκού βέτο» ώστε να μπορούν να ανατρέπονται ψηφισμένοι νόμοι με τις υπογραφές του ενός δεκάτου των ψηφισάντων.

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή:

    Ρεπορτάζ:

    Επιμέλεια:

    Ανταπόκριση:

    Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2012 19:03

    Είδηση: 21240

    [02] Στη ΔΕΘ ο Καμμένος: «Τα ποσοστά ανεργίας οδηγούν σε εξαθλίωση την πόλη»

    Τις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος. Εκεί συναντήθηκε με τη Δ.Ο.Θ και το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο, με τα σωματεία της ΕΛΒΟ, της ΕΥΑΘ, την ΑΔΕΔΥ και το Σύλλογο των Εργαζομένων. Στη συνέχεια έδωσε την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου (φωτογραφία).

    Σε δηλώσεις του ο κ. Καμμένος ανέφερε μεταξύ άλλων οτι: «Η κατάσταση που μας περιέγραψαν είναι πραγματικά η κατάσταση που υπάρχει και σε όλη την Ελλάδα, όμως η ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης έχει πληγεί ιδιαίτερα από την ανεργία. Τα ποσοστά του 26% και του 28,5 % στο κέντρο της Θεσσαλονίκης είναι ποσοστά που οδηγούν στην εξαθλίωση την πόλη. Οι συνεχείς μειώσεις κατά εντολή της Τρόικας και των πολιτικών της υπαλλήλων που είναι η συγκυβέρνηση έχει οδηγήσει στο αδιέξοδο τις οικογένειες των εργαζομένων αλλά και των συνταξιούχων. Η συνεχής απαξίωση του δημοσίου πλούτου, η προσπάθεια ιδιωτικοποιήσεων με τις τιμές ξεπουλήματος, εταιριών που φέρονται να ξεπουλιούνται με τιμήματα πολύ λιγότερα από αυτά που φαίνεται ότι χρωστούν στις ίδιες τις εταιρίες και στο ίδιο το δημόσιο. Η συνεχής επίθεση στους εργαζομένους και στους δημοσίους υπαλλήλους δεν είναι πλέον ανεκτή. Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δηλώνουμε ότι θα βρισκόμαστε στο πλευρό των εργαζομένων και των συνταξιούχων όχι μόνο μέσα στη Βουλή αλλά και έξω από τη Βουλή. Θα σταματήσουμε τις προσπάθειες που γίνονται για την δημιουργία των Ειδικών Οικονομικών Ζωνών, που δεν οδηγούν μόνο στην μείωση των μισθών των εργαζομένων σε επίπεδα Λετονίας, αλλά και παράλληλα στην απώλεια της εθνικής κυριαρχίας και αναφέρομαι στην περιοχή της Θράκης.

    Θέλω εδώ να τονίσω ότι είναι εκ του πονηρού η δήλωση του κ. Χατζηδάκη προ ημερών εδώ από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος δήλωσε ότι οι Ειδικές Οικονομικές Ζώνες δεν θα είναι μόνο περιφερειακές αλλά θα είναι και κλαδικές. Έρχεται να τον επιβεβαιώσει ο πρόεδρος των Γερμανών Βιομηχάνων.

    Εάν θέλουν να κάνουν την Ελλάδα το Πακιστάν της Ευρώπης να ξέρουν ότι θα έχουν απέναντι τους το σύνολο του ελληνικού λαού.»

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή:

    Ρεπορτάζ:

    Επιμέλεια:

    Ανταπόκριση:

    Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2012 16:33

    Είδηση: 21231


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Tuesday, 11 September 2012 - 16:50:07 UTC