Browse through our Interesting Nodes of Diplomatic Missions in Cyprus Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 15-06-02

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Αλ Τσίπρας: Καταθέσαμε ολοκληρωμένο σχέδιο στους θεσμούς
  • [02] Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που εισήγαγε μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης
  • [03] Συνεχίζεται την Πέμπτη η δίκη της Χρυσής Αυγής
  • [04] Συμφωνία συνεργασίας του Ελληνοϊταλικού Επιμελητηρίου Αθηνών με το ΑΠΕ-ΜΠΕ
  • [05] Επιταχύνονται οι εξελίξεις γύρω από την ελληνική οικονομία
  • [06] Κοντά στο τελικό κείμενο για πρόταση συμφωνίας οι πιστωτές, αναφέρει άρθρο των Financial Times
  • [07] Ο πρώην καγκελάριος Χέλμουτ Κολ βρίσκεται στην εντατική
  • [08] Οι Kollectiva Balkana παρουσιάζουν την παράσταση «Don't Forget To Go Home»
  • [09] ΗΠΑ: Σπάνιο υπολογιστή Apple I ανακάλυψε εταιρεία ανακύκλωσης σε κάδο της

  • [01] Αλ Τσίπρας: Καταθέσαμε ολοκληρωμένο σχέδιο στους θεσμούς

    «Η ελληνική πλευρά κατέθεσε αρμοδίως χθες βράδυ στους θεσμούς, ολοκληρωμένο σχέδιο πρότασης για συμφωνία» ανέφερε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στις δηλώσεις που έκανε κατά την διάρκεια της επίσκεψής του το πρωί στο Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού και Θρησκευμάτων.

    Ο πρωθυπουργός έδωσε το στίγμα των εν εξελίξει διαπραγματεύσεων, τονίζοντας ότι η ελληνική κυβέρνηση διαπραγματεύεται «με σχέδιο και στρατηγική σε αντίξοες συνθήκες» και πρόσθεσε ότι «η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού γνωρίζει τη διαφορά ανάμεσα σε μια κυβέρνηση που διαπραγματεύεται σκληρά και στις προηγούμενες κυβερνήσεις που απλά υπέγραφαν τις απαιτήσεις των δανειστών. Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες πρέπει να είναι υπερήφανοι, ανεξάρτητα από το τι πιστεύουν, σε ποια παράταξη ανήκουν, ποιο κόμμα ψήφισαν, για την προσπάθεια που επιδεικνύει η νέα κυβέρνηση και για το γεγονός ότι η Ελλάδα, για πρώτη φορά, στέκεται σε αντίξοες συνθήκες και διεκδικεί τα δίκια της. Ο ελληνικός λαός γνωρίζει, όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα αυτής της σκληρής διαπραγμάτευσης, ότι η επόμενη μέρα θα έχει δυσκολίες. Εν τούτοις, αυτό που ζητά από τη νέα ελληνική κυβέρνηση είναι να διαμορφώσει τις συνθήκες, ώστε όλοι μαζί να ξεπεράσουμε αυτές τις δυσκολίες σε συνθήκες δικαιοσύνης, ισότητας και ίσων ευκαιριών. Κάτι το οποίο δεν φρόντισαν, διότι δεν ήταν στη λογική των προηγούμενων κυβερνήσεων».

    Μίλησε δε για συγκεκριμένες ρεαλιστικές προτάσεις που έχει καταθέσει η Ελλάδα: «έχουμε κάνει παραχωρήσεις, διότι ένας συμβιβασμός απαιτεί παραχωρήσεις. Ξέρουμε ότι αυτές οι παραχωρήσεις θα είναι δύσκολες, όμως, έχουμε καταθέσει ένα ρεαλιστικό σχέδιο για την έξοδο της Ελλάδας από την κρίση. Ένα ρεαλιστικό σχέδιο που η αποδοχή του από την πλευρά των θεσμών, των πιστωτών και των εταίρων μας στην Ευρώπη θα σηματοδοτήσει και το τέλος των σεναρίων της διαίρεσης της Ευρώπης. Είναι πλέον σαφές ότι η απόφαση για το εάν επιθυμούν την προσαρμογή στον ρεαλισμό και την έξοδο από την κρίση χωρίς διαίρεση της Ευρώπης, η απόφαση ανήκει στην ηγεσία, στην πολιτική ηγεσία της Ευρώπης, σε αυτούς που εκλέγονται και λογοδοτούν στους λαούς για τις αποφάσεις τους» .

    Τόνισε ότι το θέμα της Ελλάδας δεν αφορά αποκλειστικά την χώρα μας, αλλά συνιστά κεντρικό θέμα για την προοπτική στην επόμενη μέρα και την στρατηγική της Ευρώπης, (άρα συνιστά) ένα ευρωπαϊκό και παγκόσμιο θέμα.

    Ο πρωθυπουργός αποτύπωσε σαφώς το προς επίλυση δίλημμα που αφορά την ευρωπαική ηγεσία και συνίσταται μεταξύ μιας "ρεαλιστικής προοπτικής εξόδου που αποκλείει μια για πάντα τη διαίρεση και μίας επιλογής που μπορεί για κάποιους να είναι η διαίρεση, ακολουθώντας τη στρατηγική του Καίσαρα «διαίρει και βασίλευε». Μόνο που πολλές φορές αυτές οι βασιλείες δεν οδηγούν σε θετικά αποτελέσματα για τους λαούς» .

    [02] Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που εισήγαγε μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης

    Εξαρθρώθηκε, από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, εγκληματική οργάνωση που εισήγαγε μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης, τις οποίες στη συνέχεια διακινούσε στο εσωτερικό της χώρας.

    Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν, μετά από ευρεία αστυνομική επιχείρηση, στην Αθήνα, στα Άνω Πατήσια και στον Κολωνό, τέσσερα μέλη της οργάνωσης, ενώ αναζητούνται άλλα δύο άτομα.

    Σε βάρος τους σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση και παράβαση των νόμων περί εξαρτησιογόνων ουσιών και περί όπλων.

    Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε για κύρια ανάκριση σε τακτικό ανακριτή.

    [03] Συνεχίζεται την Πέμπτη η δίκη της Χρυσής Αυγής

    Τις επόμενες κινήσεις του υπουργείου Δικαιοσύνης, που σύμφωνα με πληροφορίες είναι σε αναζήτηση κατάλληλης αίθουσας στο Εφετείο, προκειμένου να μεταφερθεί εκεί από τον Κορυδαλλό η δίκη της Χρυσής Αυγής, περιμένει η δημοτική αρχή του Κορυδαλλού.

    Η ακροαματική διαδικασία, η οποία είχε διακοπεί στις 15 Μαΐου, θα συνεχιστεί την Πέμπτη 4 Ιουνίου, ενώ ο δήμαρχος της πόλης Σταύρος Κασιμάτης συνεχίζει τις επαφές του για το θέμα με στελέχη του υπουργείου Δικαιοσύνης. Να σημειωθεί ότι ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος σε συνάντηση που είχε με φορείς του Κορυδαλλού και βουλευτές της Β? Πειραιά είχε αναφέρει ότι έχει δρομολογηθεί η δημιουργία νέα αίθουσας στο Εφετείο που θα είναι έτοιμη στις αρχές Σεπτέμβρη 2015, ενώ δεν είχε αποκλείσει και προτεινόμενες λύσεις για τις επόμενες συνεδριάσεις στο ενδιάμεσο διάστημα, εφόσον το ζητήσει η έδρα του δικαστηρίου.

    Ο δήμος Κορυδαλλού αποφάσισε να εισηγηθεί στην Αντιπεριφέρεια Πειραιά για την Πέμπτη το κλείσιμο των σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που βρίσκονται περιμετρικά των φυλακών, ενώ κλειστοί θα παραμείνουν και οι παιδικοί σταθμοί. Κανονικά αναμένεται να λειτουργήσουν οι υπηρεσίες του Δήμου.

    [04] Συμφωνία συνεργασίας του Ελληνοϊταλικού Επιμελητηρίου Αθηνών με το ΑΠΕ-ΜΠΕ

    Μέσα σε εγκάρδιο κλίμα και με ειλικρινή διάθεση σύμπνοιας, υπογράφηκε σήμερα Τρίτη, το Πρωτόκολλο Συνεργασίας μεταξύ του ΑΠΕ-ΜΠΕ και του Ελληνοϊταλικού Επιμελητηρίου Αθηνών, που ανοίγει έναν νέο δρόμο στην παροχή υπηρεσιών και συνεργασιών του εθνικού Πρακτορείου προς και με τους συνδρομητές του σε Ελλάδα κι εξωτερικό.

    Παρουσία του συνόλου των μελών του ΔΣ του Επιμελητηρίου, ο πρόεδρος του ΑΠΕ-ΜΠΕ Μιχάλης Ψύλος και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Γιάννης Τσαμίχας, υπέγραψαν το κείμενο της σύμβασης που θα επιτρέψει στο Ιταλικό Επιμελητήριο να αναπαράγει στη δική του ιστοσελίδα και στους χώρους κοινωνικής δικτύωσής του (facebook, twitter) ειδήσεις από το αγγλικό δελτίο του Πρακτορείου, αλλά και τη νέα υπηρεσία του των ειδήσεων στην ιταλική γλώσσα, που έχει αρχίσει ήδη να μεταδίδεται. Από την πλευρά του το Επιμελητήριο δεσμεύεται να φέρει τις υπηρεσίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ σ' επαφή όχι μόνον με τα μέλη του, αλλά και να την εξακτινώσει και προς την ιταλική αγορά των ΜΜΕ.

    Η παρούσα συμφωνία κρίθηκε από αμφότερα τα μέλη ιδιαίτερα σημαντική, καθώς χάρις σ' αυτήν τα μέλη του Ιταλικού Επιμελητηρίου αποκτά, μέσω του Πρακτορείου, πρόσβαση σε όλα τα μέσα ενημέρωσης στην Ελλάδα, ενώ το ΑΠΕ-ΜΠΕ επωφελείται από τη συμμετοχή του Ελληνοϊταλικού Επιμελητηρίου στο δίκτυο ιταλικών Επιμελητηρίων ανά τον κόσμο, το οποίο αριθμεί ήδη 81 επιμελητήρια σε 58 χώρες.

    Όπως τόνισε ο κ. Τσαμίχας, η ιταλική αγορά αποτελεί τον υπ' αριθμόν ένα εμπορικό εταίρο της ελληνικής οικονομίας, με έναν τζίρο που ξεπερνά τα 6 δισ. ευρώ ετησίως. Ορισμένες από τις εταιρείες μέλη του Επιμελητηρίου είναι leaders στον τομέα τους στην Ελλάδα.

    Η νέα συμφωνία συνεργασίας Επιμελητηρίου-ΑΠΕ, όπως τόνισε από την πλευρά του ο Μιχάλης Ψύλος, θεωρείται ότι θα συμβάλλει ακόμη περισσότερο στη σύσφιξη των δεσμών, όχι μόνον στον εμπορικό τομέα, αλλά και στον τουρισμό, την πολιτική και τον πολιτισμό μεταξύ των δύο χωρών.

    [05] Επιταχύνονται οι εξελίξεις γύρω από την ελληνική οικονομία

    Επιταχύνονται σύμφωνα με όλες τις υπάρχουσες ενδείξεις οι εξελίξεις για τα ζητήματα της ελληνικής οικονομίας. Οι εκπρόσωποι της Ελλάδας και των δανειστών αναμένεται να συνεδριάσουν σήμερα το απόγευμα σε επίπεδο Brussels Group ενώ όπως ανέφερε καλά πληροφορημένη πηγή της ευρωζώνης αύριο θα συνεδριάσει η Ομάδα Εργασίας του Eurogroup. Μη εξακριβωμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι την Παρασκευή ενδέχεται να συνεδριάσει και το Eurogroup σε επίπεδο υπουργών.

    Σχολιάζοντας το περιεχόμενο της χτεσινής «μίνι» Συνόδου Κορυφής στο Βερολίνο, όπου έλαβαν μέρος οι ηγέτες της Γερμανίας, της Γαλλίας και των θεσμών, πηγές της Επιτροπής σημείωσαν ότι το βασικό συμπέρασμα που συνάγεται είναι ότι σε επίπεδο κορυφής η Ευρωζώνη και οι θεσμοί τείνουν πλέον να ομιλούν με ενιαία φωνή. Τόνιζαν επίσης ότι Μέρκελ και Ολάντ μετά τις διαδοχικές διαβουλεύσεις που είχαν με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και με τους επικεφαλής της Ευρωπαϊκή Επιτροπής, της ΕΚΤ και του ΔΝΤ γνωρίζουν ξεκάθαρα τις «κόκκινες γραμμές» της κάθε πλευράς.

    Με βάση αυτήν την κοινή αντίληψη αναμένεται ότι τις επόμενες ώρες θα αρχίσει να διαμορφώνεται ένα σχέδιο κοινής συμφωνίας. Κοινοτικοί παράγοντες σημείωναν ότι η χτεσινή συνάντηση αποσκοπούσε στην άμβλυνση των διαφορών μεταξύ των θεσμών και στη διαμόρφωση κοινής πολιτικής γραμμής. Ως προς το πιθανό περιεχόμενο της υπό εκκόλαψη συμφωνίας παράγοντες της ευρωζώνης άφηναν να εννοηθεί ότι ενδέχεται να υπάρξει μια απόφαση που θα έχει περισσότερο μεσοπρόθεσμο και λιγότερο μακροπρόθεσμο χαρακτήρα, αφού δε θα συμπεριλαμβάνει τελικές διευθετήσεις για το ελληνικό χρέος.

    [06] Κοντά στο τελικό κείμενο για πρόταση συμφωνίας οι πιστωτές, αναφέρει άρθρο των Financial Times

    Οι επικεφαλής των τριών πιστωτών της Ελλάδας κατά την έκτακτη σύνοδό τους στο Βερολίνο αργά χθες περιόρισαν τις διαφορές τους σχετικά με το τι χρειάζεται να επιτύχει η Αθήνα προκειμένου να έχει πρόσβαση στα 7,2 δισεκ. ευρώ οικονομικής βοήθειας που χρειάζεται, ανέφερε σε άρθρο του στους Financial Times ο Πήτερ Σπίγκελ.

    Οι επικεφαλής των πιστωτών ανέθεσαν στα τεχνικά κλιμάκια να διαμορφώσουν το τελικό κείμενο που θέλουν να παρουσιάσουν στον Αλέξη Τσίπρα, ως τη βάση μιας πολιτικής συμφωνίας στην οποία ευελπιστούν να καταλήξουν έως τα τέλη της εβδομάδας.

    Σύμφωνα με αξιωματούχους που ενημερώθηκαν για τις συνομιλίες στο Βερολίνο, εξακολουθούν να υπάρχουν διαφορές ανάμεσα στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) και στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή για το κατά πόσο η Ελλάδα μπορεί να επιτύχει τους φιλόδοξους στόχους δημοσιονομικού πλεονάσματος που θα συμπεριληφθούν στο συμφωνηθέν κείμενο.

    Το ΔΝΤ παραμένει επιφυλακτικό και συνεχίζει να αναζητά διασφαλίσεις ότι οι κυβερνήσεις της ευρωζώνης θα συμφωνήσουν στην αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους ?το μεγαλύτερο μέρος του οποίου βρίσκεται στα χέρια των πιστωτών της ΕΕ?, εάν δεν συμφωνηθεί ένα αξιόπιστο πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων και οι στόχοι δεν εκπληρωθούν.

    «(Υπήρξε) τουλάχιστον σύγκλιση σε επίπεδο κειμένων», δήλωσε υψηλόβαθμος αξιωματούχος της ευρωζώνης, προσθέτοντας ότι οι απόψεις πιθανόν απέχουν μεταξύ τους.

    Παρόλα ταύτα, οι συνομιλίες οδήγησαν στο πλέον σημαντικό σημείο καμπής εδώ και τρεις μήνες στη συνεχιζόμενη ελληνική κρίση, με τους αξιωματούχους να ευελπιστούν πως έως το τέλος της ημέρας μπορεί να συμφωνηθεί ένα τελικό κείμενο που θα σκιαγραφεί αυτό που αναμένεται από την πλευρά της Αθήνας.

    [07] Ο πρώην καγκελάριος Χέλμουτ Κολ βρίσκεται στην εντατική

    Ο πρώην καγκελάριος Χέλμουτ Κολ, αρχιτέκτονας της γερμανικής ενοποίησης, βρίσκεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας σε μία κλινική στη Χαϊδελβέργη, έπειτα από εγχείρηση στο έντερο

    mso-fareast-font-family:"Times New Roman";color:#0F1419;mso-fareast-language: Επικαλούμενο πηγές από το περιβάλλον του Κολ, το περιοδικό Bunte ανέφερε πως ο 85χρονος συντηρητικός πολιτικός είχε υποβληθεί σε εγχείρηση στον γοφό στις αρχές Μαΐου και επρόκειτο να πάει σε κέντρο αποκατάστασης στη Βαυαρία στις αρχές Ιουνίου, όμως τώρα είναι αμφίβολο κατά πόσο θα μπορούσε να γίνει αυτό.

    mso-fareast-font-family:"Times New Roman";color:#0F1419;mso-fareast-language: Κανείς δεν ήταν διαθέσιμος για άμεσο σχολιασμό από το γραφείο του Κολ και η κλινική στη Χαϊλεμβέργη αρνήθηκε να σχολιάσει την πληροφορία.

    mso-fareast-font-family:"Times New Roman";color:#0F1419;mso-fareast-language: Ο Κολ, ο καγκελάριος που έχει υπηρετήσει τις περισσότερες θητείες μεταπολεμικά στη Γερμανία (1982-1998), ήταν ένας από τους πιο επιβλητικούς ηγέτες της Ευρώπης το δεύτερο μισό του 20ού αιώνα αλλά τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και εμφανίζεται σε αναπηρικό καροτσάκι.

    mso-fareast-font-family:"Times New Roman";color:#0F1419;mso-fareast-language: Στη Γερμανία θεωρείται ως ο πατέρας της ενοποίησης της χώρας. Έχει εργαστεί επίσης για την εισαγωγή του ευρώ μαζί με τον στενό σύμμαχό του, τον τότε πρόεδρο της Γαλλίας Φρανσουά Μιτεράν.

    mso-fareast-font-family:"Times New Roman";color:#0F1419;mso-fareast-language: Τα τελευταία χρόνια ο Κολ έχει προβάλει τα οφέλη μίας μεγαλύτερης ευρωπαϊκής ενοποίησης και έχει εκφράσει αμφιβολίες για τον τρόπο με τον οποίο η πρώην προστατευόμενή του, η νυν καγκελάριος Άγγελα Μέρκελ, έχει διαχειριστεί την ευρωπαϊκή κρίση χρέους.

    [08] Οι Kollectiva Balkana παρουσιάζουν την παράσταση «Don't Forget To Go Home»

    Συνεχίζει την περιοδεία της η ομάδα «Kolektiva Balkana» με την παράσταση «Don't Forget To Go Home», ένα έργο βασισμένο στο θρυλικό δημοτικό τραγούδι «Του Νεκρού Αδελφού», τραγουδισμένο με παραλλαγές σε όλα τα Βαλκάνια.

    «Πράγματι, παρά την ποικιλομορφία των εθνικών προελεύσεων, η πολιτιστική και πολιτική συγγένεια των βαλκανικών λαών είναι αναμφισβήτητη, και αυτό το παραμύθι είναι μόνο μία από τις πολλές αποδείξεις γι' αυτό. Ο μύθος του έργου είναι, εξάλλου, και η διαχρονική άποψη της κοινής μοίρας των Βαλκανίων, ένα πεπρωμένο που υπαγορεύεται από βίαιες ιστορικές και πολιτικές αναταραχές και κρίσεις» αναφέρουν οι «Kolektiva Balkana».

    Η περιοδεία της καλλιτεχνικής ομάδας, με το έργο «Don't Forget To Go home» ξεκίνησε από το Βερολίνο, σταθμεύει έως τις 7 Ιουνίου στο Ίδρυμα Κακογιάννη και στη συνέχεια θα μεταφερθεί στην Πάτρα και την Θεσσαλονίκη.

    Η καλλιτεχνική ομάδα «Kolektiva Balkana» ιδρύθηκε το 2013 στο Βερολίνο, από τους Ερμίνα Αποστολάκη, Πάνο Υδραίο και Δήμητρα Μητσάκη, και πειραματίζεται σε διάφορα είδη τέχνης από ταινίες και παράστασεις μέχρι installations (εγκαταστάσεις) και εργαστήρια.

    [09] ΗΠΑ: Σπάνιο υπολογιστή Apple I ανακάλυψε εταιρεία ανακύκλωσης σε κάδο της

    Ένα κέντρο ανακύκλωσης στο Σαν Φρανσίσκο των Ηνωμένων Πολιτειών αναζητά μία γυναίκα η οποία φέρεται πως πέταξε κατά λάθος σε κάδο έναν σπάνιο υπολογιστή Apple I. Το μηχάνημα ήταν μεταξύ άλλων αντικειμένων τα οποία η γυναίκα θέλησε να πετάξει μετά το θάνατο του συζύγου της.

    Μόλις 200 υπολογιστές πρώτης γενιάς της Apple είχαν γίνει διαθέσιμα στα τέλη της δεκαετίας του 1970, ενώ η αξία του πλέον ανέρχεται σε εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια.

    Η εταιρεία ανακύκλωσης αναγνώρισε την αξία του παλαιού αντικειμένου και το πούλησε σε ιδιώτη συλλέκτη προς 200.000 δολάρια (περίπου 182.000 ευρώ), ενώ κάνει προσπάθειες προκειμένου να εντοπίσει τη γυναίκα, αφού αυτή δικαιούται το μισό χρηματικό ποσό. Σε βίντεο που ανήρτησε στην ιστοσελίδα της, η εταιρεία ζητά από όποιον το παρακολουθήσει να το κοινοποιήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προκειμένου να εντοπιστεί η γυναίκα.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Tuesday, 2 June 2015 - 14:30:25 UTC