Read the Treaty of Lausanne (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 18 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 13-05-31

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Αυξήθηκε στο 12,2% η ανεργία στην Eυρωζώνη
  • [02] «Η Ελλάδα έχει αρχίσει να παράγει καλά νέα» λέει αναλύτρια της JP Morgan
  • [03] Ν. Ζήγρας: Δεν έχω καμία σχέση με την Αρ. Τσοχατζοπούλου και τη Β. Σταμάτη
  • [04] Iω. Τέντες: «Eίναι παγκόσμιο φαινόμενο η διαφθορά»
  • [05] Η οργάνωση Blockupy "πολιορκεί" την ΕΚΤ
  • [06] «Δεν πρέπει να ζούμε για να καταναλώνουμε. Ευτυχία σημαίνει να είσαι σε θέση να αγαπάς κάτι»
  • [07] Αντιδράσεις για την αθώωση Στάνισιτς και Σιμάτοβιτς
  • [08] Χ. Αθανασίου: Στους τρεις αρχηγούς της συγκυβέρνησης το θέμα της ιθαγένειας παιδιών μεταναστών
  • [09] Βίαιη καταστολή διαδηλωτών στην πλατεία Ταξίμ από την αστυνομία
  • [10] Μια «Ηχογεωγραφία» από αύριο στο Φεστιβάλ Αθηνών

  • [01] Αυξήθηκε στο 12,2% η ανεργία στην Eυρωζώνη

    Η ανεργία συνέχισε να αυξάνεται στην πληττόμενη από την οικονομική κρίση Ευρωζώνη τον Απρίλιο, φθάνοντας στο 12,2%,το υψηλότερο ποσοστό από τη θέσπιση του ευρώ, σύμφωνα με δεδομένα τα οποία δόθηκαν στην δημοσιότητα σήμερα.Το ποσοστό της ανεργίας αυξάνεται ασταμάτητα από τα μέσα του 2011. Η νέα αύξηση 0,1% δεν υπερέβη τις προβλέψεις των περισσότερων αναλυτών.

    Τον Απρίλιο, άλλοι 95.000 άνθρωποι εντάχθηκαν στις τάξεις των ανέργων στην ευρωζώνη, με το σύνολο να φτάνει τα 19,4 εκατομμύρια πρόσωπα, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στην δημοσιότητα η Eurostat, η στατιστική υπηρεσία της ΕΕ. Ο αριθμός αυτός είναι κατά 1,64 εκατ. υψηλότερος εν σχέσει με το προηγούμενο έτος.Ο αριθμός αυτός συμπεριλαμβάνει 3,6 εκατ. πρόσωπα κάτω από 25 ετών, γεγονός που σημαίνει πως η ανεργία των νέων στην ευρωζώνη αυξήθηκε στο 24,4%.

    Η Ελλάδα και η Ισπανία συνεχίζουν να είναι οι χώρες που πλήττονται περισσότερο, με την Αθήνα να καταγράφει συνολικό ποσοστό ανεργίας 27% το Φεβρουάριο -αυτά είναι τα πιο πρόσφατα καταγεγραμμένα στοιχεία που επικαλείται η Eurostat, και την Μαδρίτη να καταγράφει ένα 26,8% τον Απρίλιο. Η ανεργία των νέων ανέρχεται στο 62,5% στην Ελλάδα και στο 56,4% στην Ισπανία. Στο μεταξύ, σύμφωνα με χωριστή ανακοίνωση της Eurostat ο ετήσιος ρυθμός αύξησης του πληθωρισμού στην ευρωζώνη αυξήθηκε κατά τι εκ νέου τον Μάιο, φθάνοντας το 1,4%, όπως έδειξαν προκαταρκτικά στοιχεία.

    [02] «Η Ελλάδα έχει αρχίσει να παράγει καλά νέα» λέει αναλύτρια της JP Morgan

    Η Ελλάδα έχει αρχίσει να παράγει καλά νέα, τα οποία δεν καταγράφονται στα τηλεοπτικά ρεπορτάζ, σημειώνει η στρατηγική αναλύτρια για τις αγορές της αμερικανικής χρηματοπιστωτικής εταιρείας JP Morgan Asset Management , Μαρία Πάολα Τόσι, σε άρθρο της στην εφημερίδα Financial Times.

    Ο δείκτης μετοχών του Χρηματιστηρίου της Αθήνας είχε την καλύτερη επίδοση στην Ευρώπη στον τελευταίο χρόνο, καθώς σχεδόν διπλασιάσθηκε από τον Μάιο του 2012, αναφέρει στην αρχή του άρθρου της η αναλύτρια. «Ο δείκτης καταναλωτικής εμπιστοσύνης στην Ελλάδα, που καταρτίζει το ΙΟΒΕ, βρίσκεται κοντά στο υψηλό διετίας. Ελληνικές επιχειρήσεις μπόρεσαν να εκδώσουν ομόλογα στις αγορές κεφαλαίων. Η κυβέρνηση προβλέπει την ύπαρξη πρωτογενούς πλεονάσματος στον προϋπολογισμό φέτος και την επιστροφή στην ανάπτυξη το 2014», σημειώνει η κ. Τόσι, προσθέτοντας: «Αυτά έχουν επιτρέψει στην Ελλάδα να συμμετάσχει στο ράλι «ανάληψης κινδύνου» τους τελευταίους μήνες. Οι αποδόσεις των 10ετών ελληνικών ομολόγων βρίσκονται τώρα πολύ κάτω από το 10%. Ο οίκος Standard & Poor's αναβάθμισε το αξιόχρεο της Ελλάδας την κατηγορία B- με σταθερή προοπτική, ενώ είχε κατατάξει προηγουμένως τη χώρα στην κατηγορία της επιλεκτικής χρεοκοπίας. Ο οικονομολόγος Γουίλεμ Μπούιτερ, ο οποίος είχε λανσάρει τον όρο «Grexit», δήλωσε την περασμένη εβδομάδα ότι μία έξοδος της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, αν και είναι ακόμη πιθανή, δεν είναι πλέον στο βασικό του σενάριο».

    «Εάν το ονομαστικό ΑΕΠ της Ελλάδας αυξηθεί σύμφωνα ή περισσότερο από τις εκτιμήσεις, το δημοσιονομικό έλλειμμα θα μηδενισθεί σταδιακά τα επόμενα χρόνια», καταλήγει η αρθρογράφος, προσθέτοντας ότι «δεν πρέπει να υποβαθμίζουμε τους κινδύνους, που παραμένουν σημαντικοί, αλλά αυτό που προκύπτει είναι ότι μερικές φορές η πραγματικότητα είναι καλύτερη από αυτή που υπονοούν οι δραματικοί τίτλοι των ειδήσεων».

    Επιμέλεια: Α. Χαραλαμπίδης

    [03] Ν. Ζήγρας: Δεν έχω καμία σχέση με την Αρ. Τσοχατζοπούλου και τη Β. Σταμάτη

    Παρέμβαση για να δώσει διευκρινίσεις όσον αφορά το ποσό των χρημάτων που εμβάστηκαν από τη ρωσική ΑΝΤΕΥ στην κυπριακή ΝΤΡΟΥΜΙΛΑΝ για τα TORM1 έκανε ο κατηγορούμενος πρώην γενικός διευθυντής Εξοπλισμών Γιάννης Σμπώκος.

    Όπως είπε ο κ. Σμπώκος, «με βάση τη σύμβαση, που υπογράφηκε στις 18 Ιουλίου του 2000 μεταξύ της ΑΝΤΕΥ και Drumilan Offset ορίζεται ότι η πληρωμή της δεύτερης για την υλοποίηση αντισταθμιστικών προγραμμάτων θα είναι το 10% των ποσών που θα εγκρίνονται. Πρόκειται δηλαδή, για κανονική πληρωμή για αντισταθμιστικά έργα».

    Νωρίτερα, ο εξάδελφος του βασικού κατηγορουμένου πρώην υπουργού, Νίκος Ζήγρας κλήθηκε από την εισαγγελέα να επιβεβαιώσει τα «περί χρημάτων σε βαλίτσα», που -δια του συνηγόρου του- δήλωσε χθες πως παρέλαβε από τον πρώην υπουργό της Κύπρου, Ντίνο Μιχαηλίδη και παρέδωσε στον Άκη Τσοχατζόπουλο.

    Ο κατηγορούμενος επανέλαβε ότι πριν αγοραστεί το ακίνητο στη Δεινοκράτους από τη ΜΠΛΟΥΜΠΕΛ, το 1998, παρέλαβε βαλίτσα από τον κ. Μιχαηλίδη και τη μετέφερε στο γραφείο του κ. Τσοχατζόπουλου. Όπως είπε ο Ν. Ζήγρας, ενώπιόν του ο τότε υπουργός άνοιξε την βαλίτσα και είδε ότι μέσα είχε 80 εκατ. δραχμές. Ο κατηγορούμενος επισήμανε, επίσης, ότι το εν λόγω ακίνητο, που κατέληξε στην Αρετή Τσοχατζοπούλου μέσω αγοράς, είχε επιλέγει από τον ίδιο τον Άκη Τσοχατζόπουλο: «Εγώ δεν ήξερα πού βρισκόταν αυτό το ακίνητο. Η ΜΠΛΟΥΜΠΕΛ δεν επέλεξε κανένα ακίνητο, όπως και καμία άλλη εταιρεία. Όλα ήταν καθ' υπόδειξη του κ. Τσοχατζόπουλου».

    Ο κατηγορούμενος είπε, επίσης, ότι δεν είχε καμία σχέση τόσο με την κόρη του πρώην υπουργού, Αρετή Τσοχατζοπούλου, όσο και με τη σύζυγό του, Βίκυ Σταμάτη.

    [04] Iω. Τέντες: «Eίναι παγκόσμιο φαινόμενο η διαφθορά»

    Ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ιωάννης Τέντες, ανακοίνωσε σήμερα ότι χθες το απόγευμα υπέβαλε την παραίτησή του, προκειμένου «να αποδεχθεί πρόταση του προέδρου της κυβέρνησης να ορισθεί στην ανεξάρτηση θέση του εθνικού συντονιστή για την καταπολέμηση της διαφθοράς».

    Η παραίτησή του υπεβλήθη στον υπουργό Δικαιοσύνης, Αντώνη Ρουπακιώτη, και προσωρινά θα αναπληρωθεί από την αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ευτέρπη Κοτσαμάνη. Όπως διευκρίνισε ο κ. Τέντες, στην πρόταση προς τον ίδιο συμφώνησαν και οι τρεις εταίροι της κυβέρνησης.

    Σε ερώτηση των δημοσιογράφων αν, από την πείρα του στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου, υπάρχει διαφθορά στην Ελλάδα, ο κ. Τέντες απάντησε «ποιος μπορεί να το αμφισβητήσει αυτό;» και πρόσθεσε: «είναι παγκόσμιο φαινόμενο η διαφθορά». Στις αρμοδιότητες του εθνικού συντονιστή για την καταπολέμιση της διαφθοράς είναι η διαμόρφωση εθνικής στρατηγικής κατά της διαφθοράς σε πολιτικό, δικαστικό και διοικητικό επίπεδο, η παρακολούθηση της σωστής εφαρμογής της στρατηγικής που θα διαμορφωθεί και ο συντονισμός όλων των ενεργειών, που θα απαιτηθούν. Ο κ. Τέντες από τη νέα του θέση πλέον θα υποβάλλει κάθε χρόνο έκθεση, ενώ θα αναφέρεται αποκλειστικά και μόνο στον πρωθυπουργό.

    [05] Η οργάνωση Blockupy "πολιορκεί" την ΕΚΤ

    Περισσότεροι από χίλιοι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν υπό βροχή σήμερα το πρωί μπροστά από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα στη Φραγκφούρτη για να διαμαρτυρηθούν για τις πολιτικές λιτότητας στην ευρωζώνη, σε μια διαδήλωση που οργανώθηκε από την αντικαπιταλιστική οργάνωση Blockupy, διαπίστωσε δημοσιογράφος του Γαλλικού Πρακτορείου.

    Σύμφωνα με την αστυνομία, οι διαδηλωτές είναι μεταξύ 1.200 και 1.500, όταν η Bockupy κάνει λόγο για 3.000 ανθρώπους.

    Η αστυνομία ύψωσε από την Τετάρτη φράκτη γύρω από την ΕΚΤ για να εμποδίσει τους διαδηλωτές να πλησιάσουν. Πολλές εκατοντάδες αστυνομικοί έχουν αναπτυχθεί στο κέντρο της πόλης, με τη βοήθεια ελικοπτέρων επιτήρησης, σύμφωνα με έναν εκπρόσωπο της αστυνομίας, ο οποίος δεν θέλησε να κάνει γνωστό τον ακριβή αριθμό τους.

    "Διαδηλωτές αποπειράθηκαν να περάσουν τα φράγματα" της αστυνομίας, δήλωσε εκπρόσωπος προσθέτοντας ότι οι αστυνομικοί έκαναν χρήση σπρέι πιπεριού.

    Μια εκπρόσωπος της ΕΚΤ δήλωσε από την πλευρά της στο Γαλλικό Πρακτορείο πως η τράπεζα έχει λάβει τα απαραίτητα μέτρα για να εξασφαλίσει την ασφάλεια των εργαζομένων της, σε συντονισμό με τις δυνάμεις της αστυνομίας. "Η ΕΚΤ εξακολουθεί να λειτουργεί στη διάρκεια των διαδηλώσεων", διευκρίνισε η ΕΚΤ σε ανακοίνωσή της.

    [06] «Δεν πρέπει να ζούμε για να καταναλώνουμε. Ευτυχία σημαίνει να είσαι σε θέση να αγαπάς κάτι»

    Οι κοινωνίες της εποχής μας πάσχουν, παρά την κρίση ή και εξαιτίας της, από το φαινόμενο της υπερκατανάλωσης, που αποτελεί μια φρενίτιδα μέσω της οποίας προσπαθούμε να ξεχάσουμε την απολίθωση της καθημερινής μας ζωής. Με αυτό το ορμητικό πνεύμα μίλησε χθες στην κατάμεστη αίθουσα του Γαλλικού Ινστιτούτου ο γάλλος φιλόσοφος και κοινωνιολόγος Ζιλ Λιποβετσκί, προσκεκλημένος του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αθηνών.

    Η κοινωνία της κατανάλωσης, ξεκίνησε τη διάλεξή του ο Ζ. Λιποβετσκί, αναπτύχθηκε στις ΗΠΑ και την Ευρώπη μεταξύ 1950 και 1980 και είχε ως έμβλημά της το τρίπτυχο αυτοκίνητο-τηλεόραση-ηλεκτρικές συσκευές. Ήταν μια κοινωνία η οποία ανέδειξε την κουλτούρα του ηδονισμού και έθεσε τις βάσεις για τη διεκδίκηση της ατομικής ευτυχίας στο πλαίσιο του οικογενειακού βίου.

    Η κοινωνία της υπερκατανάλωσης, τόνισε ο Ζ. Λιποβετσκί, επιτρέπει σε όλους την πρόσβαση στα καταναλωτικά προϊόντα. Σήμερα δεν αγοράζουμε για να ξεχωρίσουμε, αλλά για να παίξουμε και να επικοινωνήσουμε.

    Ποιο είναι το αποτέλεσμα όλων αυτών; Αυξάνουν οι ανάγκες μας χωρίς να αυξάνουν τα χρήματά μας και αδυνατούμε να κατακτήσουμε την ευτυχία, ιδίως σε συνθήκες κρίσης, αφού το υλικό ευ ζην δεν είναι ικανό να εγγυηθεί το οποιοδήποτε ζωτικό νόημα. Και μπορεί να μη χρειάζεται να καταδικάσουμε συλλήβδην την κατανάλωση, που μας άνοιξε ένα παράθυρο στον κόσμο, δεν οφείλουμε, όμως, από την άλλη πλευρά, να ζούμε για να καταναλώνουμε. Γιατί ευτυχία σημαίνει έναν πραγματικό σκοπό: το να είσαι σε θέση να αγαπάς κάτι.

    [07] Αντιδράσεις για την αθώωση Στάνισιτς και Σιμάτοβιτς

    Ήττα του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου της Χάγης για την πρώην Γιουγκοσλαβία (ICTY) χαρακτήρισε ο αρχισυντάκτης του περιοδικού "Σλόμποντνα Μπόσνα", Σενάντ Άβντιτς την αθώωση του πρώην επικεφαλής της σερβικής υπηρεσίας κρατικής ασφάλειας (DB) Γιόβιτσα Στάνισιτς και του διοικητή της Μονάδας Ειδικών Επιχειρήσεων, Φράνκο Σιμάτοβιτς, οι οποίοι κατηγορούνταν για εγκλήματα πολέμου στο χώρο της πρώην Γιουγκοσλαβίας.

    "Είναι μία ακόμη περίπτωση αδυναμίας να αποδειχθεί ο ρόλος των Γιόβιτσα Στάνισιτς και Φράνκο Σιμάτοβιτς στη δημιουργία παραστρατιωτικών μονάδων που διέπραξαν τα χειρότερα εγκλήματα στην Κροατία, στη Βοσνία - Ερζεγοβίνη και στο Κόσοβο κι αυτό μπορεί να αποτέλεσμα πολιτικής ή πλήρους ερασιτεχνισμού της εισαγγελίας" είπε κ. Άβντιτς.Β 

    Ο αρχισυντάκτης του περιοδικού "Σλόμποντνα Μπόσνα" υποστήριξε ότι στην Κροατία και στη Βοσνία οι πόλεμοι ξεκίνησαν με τη δράση των σερβικών υπηρεσιών κρατικής ασφάλειας (SDB) και ότι αυτό το γεγονός είναι αποδεδειγμένο στις δικογραφίες του ICTY.

    [08] Χ. Αθανασίου: Στους τρεις αρχηγούς της συγκυβέρνησης το θέμα της ιθαγένειας παιδιών μεταναστών

    Σε διαβούλευση μεταξύ των τριών πολιτικών αρχηγών των κομμάτων της συγκυβέρνησης, βρίσκεται η τροποποίηση του νόμου 3838 για τη χορήγηση ιθαγένειας στα παιδιά των μεταναστών, σε ό,τι αφορά τις διατάξεις που κρίθηκαν αντισυνταγματικές από το Συμβούλιο της Επικρατείας. Τα παραπάνω ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Χαράλαμπος Αθανασίου, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση της βουλευτού της ΔΗΜΑΡ Μαρίας Γιαννακάκη.

    Σύμφωνα με τον κ. Αθανασίου, η νέα ρύθμιση θα βασίζεται στην «ισοκρατική» αντιμετώπιση της αναγνώρισης ενός αλλοδαπού ως Έλληνα -με άξονα τη συμμετοχή του στην ελληνική Παιδεία:

    «Προθέσεις του υπουργείου είναι να μπουν ουσιαστικά κριτήρια. Η γέννηση ενός παιδιού στην Ελλάδα δεν αρκεί από μόνη της, ούτε η πρότερη διαμονή των γονέων του στην Ελλάδα -αυτό αφορά τους γονείς. Το κριτήριο θα στηρίζεται στον Ισοκράτη, και να μην το ξεχάσετε! Θα βάλουμε το στοιχείο της παιδείας: ουσιαστικό κριτήριο θα είναι η μόρφωση του παιδιού. Δεν μπορεί το ελληνόπουλο να πηγαίνει υποχρεωτικά 9 χρόνια στο σχολείο και να μην πηγαίνει ο αλλοδαπός. Το ίδιο και για τα παιδιά που γεννιούνται έξω και σπουδάζουν εδώ. Και συζητούμε και το ζήτημα της ενηλικίωσης, κάτι που έχουν πολλές χώρες. Δεν μπορεί ο γονιός να αποφασίζει για το παιδί του, αν θα πάρει την ελληνική ιθαγένεια, γιατί το παιδί του όταν ενηλικιωθεί μπορεί να μην την θέλει» ανέφερε ο κ. Αθανασίου.

    [09] Βίαιη καταστολή διαδηλωτών στην πλατεία Ταξίμ από την αστυνομία

    Δέκα άνθρωποι τραυματίστηκαν σήμερα κατά τη βίαιαη επέμβαση μονάδας καταστολής της τουρκικής αστυνομίας νωρίς το πρωί κατά συγκέντρωσης εκατοντάδων διαδηλωτών που έχουν κατασκηνώσει εδώ και αρκετές ημέρες σε πάρκο στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης σε ένδειξη διαμαρτυρίας για ένα οικιστικό σχέδιο.

    Οι αστυνομικοί έκαναν χρήση δακρυγόνων για να απομακρύνουν νωρίς το πρωί τους διαδηλωτές από το Γκεζί Παρκ, στην πλατεία Ταξίμ, το νευραλγικό κέντρο στην ευρωπαϊκή πλευρά της πόλης.Μια σκαλωσιά κατέρρευσε κατά την βίαιη επέμβαση των δυνάμεων καταστολής, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δέκα διαδηλωτές.

    Οι διαδηλωτές, κάτοικοι της πόλης, όλων των ηλικιών, ήθελαν να καταγγείλουν το οικιστικό σχέδιο σε αυτό το σημείο του δήμου, το οποίο προβλέπει κατεδαφίσεις κτισμάτων και το ξερίζωμα μερικών από τα 600 δένδρα που αποτελούν τον πνεύμονα αυτής της πλευράς της πόλης.

    Επιμέλεια: Α. Γεωργίου

    [10] Μια «Ηχογεωγραφία» από αύριο στο Φεστιβάλ Αθηνών

    Μια ηχητική πλοήγηση στη Μεσόγειο, μέσα από δρόμους της σύγχρονης κλασικής μουσικής, εξερευνά το έργο «Ηχογεωγραφία», της βραβευμένης μουσικού Γεωργίας Σπυροπούλου. Πρόκειται για εγκατάσταση βίντεο και ήχου, με θέμα την θάλασσα και παρουσιάζεται στη μικρή αποθήκη της Πειραιώς 260, από το Σάββατο 1η Ιουνίου, με την έναρξη του Φεστιβάλ Αθηνών.

    «Είναι τόσο διαφορετικοί οι τρόποι που μπορούμε να δούμε τον κόσμο με τη μουσική » δηλώνει στο ΑΠΕ - ΜΠΕ, η Ελληνίδα δημιουργός. Ζει και εργάζεται στην Γαλλία, όπου πήγε για μεταπτυχιακές σπουδές και εγκαταστάθηκε μόνιμα. Σε μια δική της, εντελώς νέα ανάγνωση της ομώνυμης τραγωδίας του Ευριπίδη, με τις πιο σύγχρονες μεθόδους σύνθεσης και ενορχήστρωσης, με έναν τραγουδιστή-περφόμερ, μαγνητοταινία και live electronics.

    Στην «Ηχογεωγραφία» η πρωτοπορία, συναντά την προφορική παράδοση, την εκφορά της ανθρώπινης φωνής, ήχων ακόμα και θορύβων, «μεταμορφωμένους» από υπολογιστές. Το έργο ήταν ανάθεση της διοργάνωσης «Μασσαλία 2013, Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης». Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 17 Ιουλίου.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Friday, 31 May 2013 - 10:30:22 UTC