Visit our Document Archive Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 10-03-03

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] "Επώδυνες αλλά αναγκαίες αποφάσεις"
  • [02] "Κατεδάφιση του εσωτερικού μετώπου"
  • [03] Η ατζέντα της ημέρας

  • [01] "Επώδυνες αλλά αναγκαίες αποφάσεις"

    Οι τελικές αποφάσεις για τα πρόσθετα μέτρα, αναμένεται να ληφθούν στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, που συνέρχεται στις 9 το πρωί, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού. Μετά το πέρας του Yπουργικού και πριν από την ανακοίνωση των μέτρων ο κ. Γ. Παπανδρέου θα ενημερώσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

    Στη συνέχεια, θα συναντηθεί με τους Προέδρους της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδας (ΓΣΕΕ), της Ανώτατης Διοίκησης Ενώσεων Δημοσίων Υπαλλήλων (ΑΔΕΔΥ), της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ), της Εθνικής Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ) και του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ).

    Ομιλία στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ

    Τη λήψη σκληρών, αλλά αναγκαίων μέτρων για τη σωτηρία της οικονομίας και της χώρας ανήγγειλε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ.

    Ο κ. Παπανδρέου περιέγραψε με δραματικούς τόνους την κατάσταση της οικονομίας και της χώρας, υπογραμμίζοντας ότι είναι απαραίτητο να ληφθούν ακόμα και σκληρά μέτρα για να μη ζήσουμε τον εφιάλτη της χρεοκοπίας, καθώς όπως τόνισε, οι πιστωτές δεν μας δίνουν χρόνο.

    Είμαστε, τόνισε ο κ. Παπανδρέου, σε κατάσταση πολέμου για να σώσουμε τη χώρα και ζήτησε από όλους να δώσουν τη μάχη για την Ελλάδα όπως θα το έκαναν για το σπίτι τους. Οι αποφάσεις αυτές θα πονέσουν, τόνισε ο πρωθυπουργός, αλλά αυτό που προέχει είναι ο αγώνας για την επιβίωση, συμπλήρωσε.

    Παράλληλα απηύθυνε έκκληση σε όλο τον Ελληνισμό να συμβάλλει στην προσπάθεια για τη σωτηρία της πατρίδας και ταυτόχρονα για να τεθούν τα θεμέλια για τη νέα Ελλάδα που μας αξίζει.

    Ο ίδιος ο κ. Παπανδρέου υποσχέθηκε να δώσει όλο του το είναι σ' αυτή την προσπάθεια και χρησιμοποίησε αυστηρούς τόνους δίνοντας οδηγίες στους υπουργούς προκειμένου "να μη χαριστούν" σε αυτούς που πλούτισαν σε βάρος του κοινωνικού συνόλου.

    Ο πρωθυπουργός άσκησε σκληρή κριτική στη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ, τα δύο κόμματα που ζήτησαν την αναβολή της σημερινής συζήτησης στην ολομέλεια της Βουλής για το πρόγραμμα σταθερότητας και ανάπτυξης, την οποία τα ίδια είχαν ζητήσει. Εγκάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ που χρησιμοποίησε τον όρο γλάστρες μιλώντας για μια διαδικασία στο Κοινοβούλιο, στο ναό της Δημοκρατίας. Πιο σκληρή ήταν η επίθεσή του στη Νέα Δημοκρατία την οποία κατηγόρησε ότι προσπάθησε να αποφύγει τη συζήτηση και με τακτικισμούς αποφεύγει να αναμετρηθεί με το παρελθόν της. Μίλησε για εγκλήματα στελεχών της Νέας Δημοκρατίας και πρόσθεσε πως θα περίμενε περισσότερο θάρρος. Ο κ. Παπανδρέου αναφερόμενος στο πως αντιμετωπίζει το ΠΑΣΟΚ και η κυβέρνησή του τη σημερινή κρίση τόνισε ότι "εμείς δεν λιποτακτούμε. Εδώ και πέντε μήνες η κυβέρνηση δίνει καθημερινή μάχη παντού, δυστυχώς όχι για το αύριο αλλά για το σήμερα, για τη διάσωση της χώρας".

    Ανέφερε επίσης ότι τα πράγματα έχουν φτάσει στα όριά τους και καθημερινά "παλεύουμε με τον χρόνο", ενώ επισήμανε τον κίνδυνο να βγει η Ελλάδα να ζητήσει δάνειο και να βρει τις πόρτες κλειστές.

    Ο κ. Παπανδρέου μίλησε, όπως είπε, με κάθε ειλικρίνεια για το τι θα συμβεί αν δεν ληφθούν οι αποφάσεις που πρέπει να ληφθούν ή αν η κυβέρνηση κρυφτεί και φερθεί ανεύθυνα όπως άλλοι έκαναν στο παρελθόν.

    Σ' αυτή την περίπτωση, τόνισε, δεν θα τεθεί σε κίνδυνο μόνο ο 14ος και ο 13ος μισθός αλλά πολύ περισσότερα, μαζί και η σύνταξη. Μπορεί, τόνισε, να μοιάζει εφιαλτικό αλλά αυτή είναι η αλήθεια.

    Ο πρωθυπουργός υπογράμμισε ότι θα είναι καταστροφικό για τη χώρα εάν δεν καταφέρει να δανείζεται όπως οι άλλες χώρες, ενώ κινδυνεύει και με αδυναμία δανεισμού και ασφυξία πληρωμών. Σ' αυτή την περίπτωση η χώρα δεν θα μπορέσει να καταβάλλει μισθούς και συντάξεις, οι τράπεζες θα σφραγίσουν και τα δάνεια θα γίνουν επαχθή. Οι πολίτες και οι επιχειρήσεις δεν θα μπορέσουν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους.

    Η κυβέρνηση, τόνισε επίσης ο κ. Παπανδρέου, δίνει έναν αγώνα για να πειστούν οι δύσπιστοι ότι η χώρα έχει πάρει τις αποφάσεις της και ότι είναι σε θέση να τις εφαρμόσει και ότι μπορεί να βγει από την κρίση. Δεν θα αφήσουμε τη χώρα να βουλιάξει, πρόσθεσε ο πρωθυπουργός, όποιο κι αν είναι το κόστος, όποιες κι αν είναι οι αντιδράσεις. Βρισκόμαστε σε κατάσταση πολέμου, σημείωσε επίσης ο πρωθυπουργός, τονίζοντας ότι η κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα η χώρα δεν έχει προηγούμενο.

    Ο ίδιος τόνισε ότι ως πρωθυπουργός δεν έχει κανένα περιθώριο να διαπιστώνει, να σχολιάζει ή να ξορκίζει το πρόβλημα όπως έκαναν άλλοι στο παρελθόν. Μας εξέλεξαν, τόνισε, για να λύσουμε τα προβλήματα όσο δύσκολα κι αν είναι κι αυτό θα κάνουμε.

    Η κατάσταση, τόνισε ο πρωθυπουργός, έχει γίνει πολύ δύσκολη, έχει τρωθεί η αυτονομία και η κυριαρχία της χώρας και απαιτούνται πλέον άμεσες αποφάσεις. Η κατάσταση δεν πάει άλλο.

    Ο κ. Παπανδρέου εξήγησε γιατί χρειάζονται επιπλέον μέτρα αναφέροντας ότι πρόκειται για ζήτημα αξιοπιστίας, όχι μόνο της Ελλάδας αλλά και της Ευρώπης. Οι ευρωπαίοι εταίροι μας αλλά και οι αγορές ρωτούν αν η Ελλάδα μπορεί. Και σήμερα, πρόσθεσε, τίποτα δεν μπορεί να αποκρυβεί, συμπληρώνοντας ότι η εικόνα της χώρας σήμερα μας αδικεί και ότι μπορούμε να βάλουμε τάξη στα του οίκου μας. Πρέπει, πρόσθεσε, να πάρουμε σκληρές αποφάσεις και να αποδείξουμε τι πρέπει και τι μπορεί να κάνει η Ελλάδα.

    Οι αποφάσεις που θα λάβει η κυβέρνηση, τόνισε ο κ. Παπανδρέου, αναμένονται με ενδιαφέρον και από την Ευρώπη η οποία επίσης κινδυνεύει και γι' αυτό η ευθύνη που έχει η Ελλάδα είναι ιστορική. Ταυτόχρονα όμως, τόνισε ότι μαζί με τις αποφάσεις που θα λάβει η χώρα πρέπει να αποδειχθεί έμπρακτα η αλληλεγγύη των ευρωπαίων εταίρων.

    Οι αποφάσεις που θα ληφθούν, τόνισε ο κ. Παπανδρέου, είναι επιβεβλημένες και θα αποτελέσουν την αρχή ενός νέου ξεκινήματος για τη χώρα. Σήμερα, πρόσθεσε, η κυβέρνηση αναγκάζεται να παλεύει για τη σωτηρία της οικονομίας και για να μην πέσουν όλα τα βάρη στην πλάτη των μισθωτών και συνταξιούχων και ζήτησε από τους υπουργούς να είναι ιδιαίτερα αυστηροί απέναντι στα προνόμια των λίγων και στους φοροφυγάδες. Δεν με ενδιαφέρει πως θα το καταφέρουν, πρόσθεσε, αλλά με ενδιαφέρει να το καταφέρουν.

    Δεν θα επιτρέψω, πρόσθεσε ο πρωθυπουργός να αφήσουμε τους υπαλλήλους και τους συνταξιούχους να σηκώσουν τα βάρη "και εκείνοι που πλούτισαν στην πλάτη τους να πίνουν στην υγειά του κορόιδου".

    Ο κ. Παπανδρέου ανέφερε επίσης ότι οι επόμενοι μήνες δεν θα είναι εύκολοι και απαίτησε από τους υπουργούς οι μήνες αυτοί να είναι δύσκολοι για όσους πλούτισαν σε βάρος της χώρας. Διευκρίνισε πάντως ότι απέναντί της η κυβέρνηση δεν έχει τους σωστούς επιχειρηματίες αλλά τον πλούτο που κτίστηκε μέσα από το πλιάτσικο.

    Η κυβέρνηση, τόνισε, επίσης αναγκάζεται να ζητήσει τη συμβολή όλων των πολιτών, αλλά δεν θα επιτρέψει οι πολίτες αυτοί να δουν κι άλλη σπατάλη των χρημάτων τους. Και για μια ακόμα φορά απευθυνόμενος στους υπουργούς της κυβέρνησης, τους ζήτησε να μην επιτρέψουν το παραμικρό, να μη χαρίσουν ούτε ένα λεπτό του ευρώ σε προμηθευτές του δημοσίου.

    Η σωτηρία της χώρας, τόνισε ο πρωθυπουργός, είναι το πρώτο βήμα αλλά σημείωσε ότι το πρόβλημα της Ελλάδας δεν ήταν ούτε είναι οικονομικό. Πρωτίστως, τόνισε, είναι βαθιά πολιτικό και κοινωνικό. Τελειώνει, πρόσθεσε, για τη χώρα μια εποχή δια παντός και πρέπει να ανοίξουμε ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία της. Η εποχή που ζούμε, πρόσθεσε, φτάνει σε οριστικό και αμετάκλητο τέλος.

    Σήμερα, τόνισε ο κ. Παπανδρέου, δημιουργείται ένα νέο ελπιδοφόρο ρεύμα στην κοινωνία το οποίο ζητεί "να τελειώνουμε επιτέλους με τη σαπίλα". Έφτασε η ώρα να αλλάξουμε συνήθειες, να αλλάξουμε τα πάντα στη χώρα, είπε και πρόσθεσε ότι ήρθε η ώρα να δημιουργήσουμε μια Ελλάδα διαφορετική, με στέρεα θεμέλια για το μέλλον της. Είναι η μεγάλη ευκαιρία να χτίσουμε μια νέα Ελλάδα.

    Ο κ. Παπανδρέου εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι οι Έλληνες μπορούν να αποδείξουν ότι "Ελλάδα σημαίνει αξία" και δήλωσε επίσης την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης να διαθέσει όλες τις δυνάμεις της για το σκοπό αυτό, καλώντας ταυτόχρονα και τις κοινωνικές δυνάμεις να συμβάλλουν σ' αυτή την κατεύθυνση.

    Απευθυνόμενος προς τους βουλευτές του κινήματος ο κ. Παπανδρέου τόνισε ότι θα δουλέψει μαζί με την Κοινοβουλευτική Ομάδα η οποία καλείται να πάρει ιστορικές αποφάσεις. Στο τέλος της πρώτης τετραετίας, τόνισε ο πρωθυπουργός, είμαι βέβαιος ότι θα πούμε ότι σώσαμε τη χώρα από την καταστροφή, αλλά και ότι βάλαμε τα θεμέλια για το μέλλον της.

    [02] "Κατεδάφιση του εσωτερικού μετώπου"

    Σκληρή προσωπική επίθεση στον πρωθυπουργό κ. Γιώργο Παπανδρέου εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς απαντώντας στην ομιλία του στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ.

    Ο κ. Σαμαράς κατηγόρησε τον κ. Παπανδρέου για "αλαζονική εμφάνιση, που προβληματίζει όλους τους Ελληνες και προσθέτει ότι λίγο πριν ανακοινώσει νέα σκληρά μέτρα και επισκεφθεί σημαντικούς ξένους ηγέτες αποφάσισε να κατεδαφίσει το εσωτερικό μέτωπο, να αθωώσει για πάντα το ΠΑΣΟΚ και να συκοφαντήσει για όλα τη Νέα Δημοκρατία".

    Συνεχίζοντας τη δήλωσή του ο κ. Σαμαράς αναφέρει ότι "είναι εξωφρενική η άποψη Παπανδρέου ότι εκείνος θα επιβάλει στην αντιπολίτευση πότε θα τον ελέγξει στη Βουλή και ότι μπορεί να κατηγορεί εμάς που δεν δεχόμαστε κοινοβουλευτική συζήτηση για τα μέτρα που ακόμη δεν πήρε".

    Αναφέρει ακόμη ο κ. Σαμαράς ότι ευτυχώς που δεν έγινε κοινοβουλευτική συζήτηση και γλιτώσαμε από το γνωστό ποίημα του πρωθυπουργού ότι για το χθες φταίνε άλλοι, για το σήμερα φταίνε οι κερδοσκόποι και για το αύριο βλέπουμε. "Τί άλλο να πει κανείς για τον κ. Παπανδρέου; Άβυσσος" καταλήγει η δήλωση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.

    Συνάντηση με υπουργό Εργασίας

    Τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά, ενημέρωσε ο αρμόδιος υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Ανδρέας Λοβέρδος, για τις αλλαγές που προωθεί η κυβέρνηση στο Ασφαλιστικό, αλλά και την πορεία του διαλόγου που βρίσκεται σε εξέλιξη.

    Ο κ. Λοβέρδος παρουσίασε το πλαίσιο των πρωτοβουλιών της κυβέρνησης, ενώ από την πλευρά του ο κ. Σαμαράς επισήμανε πως τάσσεται υπέρ των μέτρων που κινούνται προς τη σωστή κατεύθυνση, έθεσε όμως τις "κόκκινες γραμμές" του κόμματος, όπως είναι για παράδειγμα το πάγωμα των συντάξεων που αφορά τους χαμηλοσυνταξιούχους, μέτρο με το οποίο η ΝΔ διαφωνεί ριζικά.

    "Ανταλλάξαμε σκέψεις, λειτουργώντας σε κλίμα συναίνεσης, όπως είναι απαραίτητο για τα εθνικά θέματα", δήλωσε ο κ. Λοβέρδος.

    Ο αρμόδιος τομεάρχης της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Βρούτσης, τόνισε πως η ΝΔ θα συμμετάσχει στο διάλογο για το κρίσιμο αυτό θέμα, ενώ θα τοποθετηθεί διεξοδικά όταν το ζήτημα έρθει στη Βουλή.

    Η Νέα Δημοκρατία θα στηρίζει τα μέτρα που κινούνται προς τη σωστή κατεύθυνση, τόνισε ο κ. Βρούτσης, ο οποίος πρόσθεσε πως το πάγωμα των συντάξεων που αφορά τους χαμηλοσυνταξιούχους δεν βρίσκει σύμφωνη τη ΝΔ και αποτελεί κόκκινη γραμμή.

    Ο κ. Βρούτσης, μάλιστα, ζήτησε τα κενά στα ασφαλιστικά ταμεία να καλυφθούν από τον κρατικό προϋπολογισμό.

    [03] Η ατζέντα της ημέρας

  • Συνεδρίαση υπουργικού συμβουλίου με θέμα τη λήψη αποφάσεων για την Οικονομία (09:00:00 Αθήνα)

  • Μετά το πέρας του Υπουργικού Συμβουλίου ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

  • Συγκέντρωση και πορεία συνταξιούχων (10:00:00 Αθήνα)

  • Ημερίδα με θέμα τη σωτηρία, ανάπλαση και ανάδειξη του αρχαιολογικού χώρου της Ακαδημίας Πλάτωνος (10:00:00 Αθήνα, Βιοτεχνικό Επιμελητήριο)

  • Ο Πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου θα συναντηθεί με τους Προέδρους της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδας (ΓΣΕΕ), της Ανώτατης Διοίκησης Ενώσεων Δημοσίων Υπαλλήλων (ΑΔΕΔΥ), της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ), της Εθνικής Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ) και του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ) (11:30:00 Αθήνα)

  • Συνεδριάζει το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΚΕ με θέμα συζήτησης την πρόοδο του Προγράμματος «Καλλικράτης. Θα παρεβρεθεί ο Υπ.Εσωτερικών Γ Ραγκούσης (12:00:00 Αθήνα)

  • Εκδήλωση του Κέντρου Ευρωπαϊκών Μελετών και Σπουδών "Ι. Καποδίστριας" και πανεπιστημιακών ιδρυμάτων στο πλαίσιο της "Πρωτοβουλίας Νάιτινγκέιλ για την Παγκόσμια Υγεία" και με αφορμή την κήρυξη των ετών 2010-2020" ως "Δεκαετίας για την την προστασία της Υγείας" από τον ΟΗΕ (12:30:00 Αθήνα)

  • Συνέντευξη Τύπου ενόψει εγκαινίων του Ιδρύματος Μιχάλη Κακογιάννη (12:30:00 Αθήνα)

  • Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας θα δεχθεί τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Φίλιππο Πετσάλνικο (13:30:00 Αθήνα)

  • Η Υπουργός Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, κ. Λούκα Τ. Κατσέλη, θα συναντηθεί με τον Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων, κ. Πλούταρχο Σακελλάρη (14:00:00 Αθήνα)

  • Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας, θα δεχθεί το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ένωσης Νέων Αγροτών (15:00:00 Αθήνα)

  • Εκδήλωση του Μουσείου Μπενάκη στη μνήμη της Στέλλας Παπαδάκη-Οκλαντ, καθηγήτριας της Βυζαντινής Αρχαιολογίας στο Πανεπιστήμιο Κρήτης (20:00:00 Αθήνα)

    Θεσσαλονίκη

  • Συνέντευξη για το 2ο Πανελλήνιο μονοθεματικό Συνέδριο, με διεθνή συμμετοχή και θέμα: "Εξαρτήσεις, Συννοσηρότητα Πρόληψη και Θεραπεία", στην αίθουσα του Ιατρικού Συλλόγου(12:00:00 Θεσσαλονίκη)

  • Ο ββΣύλλογος Ζημιωθέντων από την Ασπίς Πρόνοιαββ καλεί όλους τους θιγόμενους από την ανάκληση άδειας της ασφαλιστικής εταιρείας, σε συγκέντρωση, στο ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς

    (18:00:00 Θεσσαλονίκη)

  • Η Γενική Γραμματέας του Υπουργείου Πολιτισμού κ. Λίνα Μενδώνη θα επισκεφθεί την Κομοτηνή για συνεργασία με την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, σύμφωνα με το εξής πρόγραμμα (11.00)

  • Την εκδήλωση "Αναπηρία και Εκπαίδευση" διοργανώνει το Κέντρο Ενταξιακής Πολιτικής της Παιδαγωγικής Σχολής στο ΑΠΘ και το Διδασκαλείο του ΠΤΔΕ "Δημήτρης Γληνός" (17:30:00 Θεσσαλονίκη)

  • Τα προβλήματα της σχολικής στέγης και οι προοπτικές επίλυσής τους αποτελούν το αντικείμενο της ημερίδας ενημέρωσης και διαλόγου που διοργανώνει, στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου, η Αντιδημαρχία Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Ευόσμου (18:30:00 Θεσσαλονίκη)

  • Η ημερίδα "Σεισμοί: Πρόληψη και Προστασία" διοργανώνεται στο Δημοτικό Θέατρο Νεάπολης

    (19:00:00 Θεσσαλονίκη)

  • Επίσημη παράδοση καθηκόντων από τον απερχόμενο δήμαρχο Καλαμαριάς, Χριστόδουλο Οικονομίδη και παραλαβή από τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο, Θεοδόσιο Μπακογλίδη (Θέατρο Μελίνα Μερκούρη) (19:00:00 Θεσσαλονίκη)

    Αθλητική ατζέντα

    Ποδόσφαιρο-Διεθνή φιλικά

    Ποδόσφαιρο-Αντίπαλοι εθνικής ομάδας στα τελικά του Μουντιάλ

    16:30 Ακτή Ελεφαντοστού-Νότια Κορέα (στο Λονδίνο)

    21:45 Γερμανία-Αργεντινή (στο Μόναχο)

    Νιγηρία-Λ.Δ. Κονγκό (στην Αμπούτζα)

    Υδατοσφαίριση-Ευρωλίγκα (Φάση ομίλων, 6η ημέρα):

    19:00 Ολυμπιακός-Χόνβεντ (Γ΄ Ομιλος)

    20:00 Πανιώνιος-Πρίμορατς Κότορ (Β΄ Ομιλος)

    Βόλεϊ-Κύπελλο Ελλάδας (Γυναίκες, προημιτελική φάση): 18.00 Πανελλήνιος - Κερατέα, 18.30 Πανιώνιος - Ολυμπιακός, 19.00 Μαρκόπουλο - Παναθηναϊκός, 19.00 Ηρακλής - Άρης

    Βόλεϊ-Κύπελλο Συνομοσπονδίας Ανδρών (προημιτελικοί, β΄ αγώνας): ΕΑ Πατρών-Νόλικο Μασέικ (20:00:00 Πάτρα )

    Βόλεϊ-Τσάμπιονς Λιγκ Ανδρών (φάση των «6», α΄ αγώνας): Ντιναμό Μόσχας-Ολυμπιακός (18:00:00 Μόσχα)

    Μπάσκετ-Ευρωλίγκα Γυναικών (Προημιτελική Φάση, Γ΄ Αγώνες)

    Ποδόσφαιρο-Γ` Εθνική (1ος όμιλος, 25η ημέρα)

    Ποδόσφαιρο-Γ` Εθνική (2ος όμιλος, 25η ημέρα)

    Αθλητισμός-Συνέντευξη Τύπου γγΑ, Πάνου Μπιτσαξή (12:00:00)

    Μπάσκετ-Α1 Γυναικών-20η Αγωνιστική

    Ποδόσφαιρο-Εθνική Ανδρών-Φιλικός: Ελλάδα-Σενεγάλη

    (17:00:00 Βόλος)

    Υδατοσφαίριση-Α1 γυναικών (11η ημέρα): Εθνικός-Γλυφάδα (16:00:00 Πειραιάς)

    20:00:00 Ντονκάστερ Βρετανία

    Ποδόσφαιρο-Ευρωπαϊκό ελπίδων (προκριματικά, 9ος όμιλος): Αγγλία-Ελλάδα

    (20:00:00 Ντονκάστερ Βρετανία )

    Χάντμπολ-Τσάμπιονς Λιγκ ανδρών (Α΄ όμιλος, 10η ημέρα):

    ΠΑΟΚ-Τσεχόβσκι Μεντβέντι (20:00:00 Θεσσαλονίκη)


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Wednesday, 3 March 2010 - 5:30:18 UTC