Visit the Antenna Mirror on HR-Net Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Wednesday, 17 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 97-02-26

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: "Greek Press & Information Office, Ottawa Canada" <grnewsca@sympatico.ca>

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 26/02/1997


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [1] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ
  • [2] Νέες τουρκικές απειλές
  • [3] Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών
  • [4] ΕΕ - Κύπρος
  • [5] Νέα Δημοκρατία - Συνέδριο
  • [6] Βαλκάνια - ΕΕ
  • [7] Δημοσκόπηση
  • [8] ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
  • [9] Νέα άνοδος στο Χρηματιστήριο

  • [1] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

    Αθήνα, Ελλάδα, 26/02/1997 (ΑΠΕ)

    Οι νέες τουρκικές απειλές, οι εσωκομματικές διεργασίες στη Νέα Δημοκρατία, η πορεία ένταξης της Κύπρου στην ΕΕ. και η συνέχιση της απεργίας των εκπαιδευτικών είναι τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού τύπου.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: Κλέψαμε την Ακρόπολη. Ανοχύρωτο κράτος.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Νόμιμα όλα τα αυθαίρετα. Απόφαση - σταθμός του Δήμου Ηρακλείου Κρήτης.

    Η ΑΥΓΗ: Αναζητείται φόρμουλα για τους Τουρκοκύπριους. Με βέτο στη διεύρυνση της ΕΕ απειλεί η Αθήνα.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Μεγάλη ξεφτίλα των καζινάδων. Απέσυραν την αγωγή κατά του δημοσίου.

    ΕΘΝΟΣ: Εκαναν ρεκόρ θράσους. Οι Τούρκοι αμφισβητούν τώρα και την... Κρήτη.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "Φεσώνει" και την Κρήτη ο Αττίλας. Νέο "ρεσάλτο" των Τούρκων στρατηγών κατά της Ελλάδας.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Θέλουν και την Κρήτη!

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Μαύρη λίστα μετοχών. Wall Street Journal: Ανεβαίνουν και χαρτιά που δεν αξίζουν στην Ελλάδα.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Πριονίζουν τον Εβερτ. Χάνει την υποστήριξη απο τον "Ελεύθερο Τύπο". Και ο Αχιλλέας υπέρ Κωστάκη.

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ: Κραυγή Ματθία κατά πολιτικών. Ο πρόεδρος του Αρείου Πάγου αμφισβητεί την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Καταιγισμός αιτημάτων. Δεκάδες κλάδοι του δημοσίου αναμένουν την πρώτη κυβερνητική "παραχώρηση".

    Ο ΛΟΓΟΣ: Κρίνεται η χρονιά. Οι καθηγητές αποφασίζουν τη συνέχιση της απεργίας για 7η εβδομάδα.

    ΤΑ ΝΕΑ: 15 SOS για τη συμπλήρωση του Ε9.

    ΝΙΚΗ: Βούλιαξε στο "Φλοίσβο" το καζίνο. Εκανε πίσω η κοινοπραξία στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Αυταρχισμός η επιλογή της κυβέρνησης.

    [2] Νέες τουρκικές απειλές

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ γράφει οτι "παραλήρημα των Τούρκων στρατηγών. Θέτουν ανοιχτά θέμα Κρήτης. Εκφράζουν την άποψη οτι η Ελλάδα σφετερίζεται πολλά νησιά στο Αιγαίο και ταυτόχρονα απειλούν οτι η 'επεκτατική πολιτική' της Ελλάδος δημιουργεί μεγάλες πιθανότητες σύγκρουσης. Παρουσιάζουν χάρτη στον οποίο σημειώνονται πλήθος νησιά, εκ των οποίων ορισμένα πολύ μακριά απο την Τουρκία".

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ αναφέρει οτι "ξεπερνώντας κάθε όριο θρασύτητας - αλλά κυρίως παραλογισμού - οι Τούρκοι στρατηγοί φτάνουν στο σημείο ν'αμφισβητούν πλέον ακόμα και την ελληνικότητα της Κρήτης!!! Σύμφωνα με τον ανταποκριτή της έγκυρης αμερικανικής εφημερίδας "Γουόλ Στρίτ Τζούρναλ" στην Αγκυρα, "οι Τούρκοι στρατιωτικοί δείχνουν την πυγμή τους και εκφράζουν ανησυχίες για τους Ισλαμιστέ και την Ελλάδα".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ τονίζει οτι "βρυχώνται και πάλι οι στρατοκράτες της Αγκυρας. Το μέγα πρόβλημα αφορά την εκδήλωση σε όλη τους (;) την θρασύτητα των τουρκικών αξιώσεων σε πρωτοφανές βάθος προς δυσμάς και τον σχεδιασμό της εξωτερικής - επεκτατικής πολιτικής της Αγκυρας που οι πρώτες του φάσεις, μόνο υλοποιούνται τώρα".

    Η ΝΙΚΗ έχει τίτλο "Παράνοια της Αγκυρας για Αιγαίο-Κρήτη", η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ "Επιδιώκουν ένταση οι Τούρκοι", το ΕΘΝΟΣ "Θέλουν την Κρήτη με... φέσι οι Τούρκοι".

    [3] Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών

    Το ΕΘΝΟΣ αναφέρει οτι "το ένα ρεκόρ μετά το άλλο καταρρίπτει η Σοφοκλέους, ενώ η εικόνα στο Χρηματιστήριο θυμίζει πια άλλες εποχές, και συγκεκριμένα εκείνες τις "ηρωικές μέρες" του 1990 όταν κάποιοι σχημάτισαν την άποψη οτι το Χρηματιστήριο ήταν χρυσωρυχείο. Βέβαια η Σοφοκλέους μπορεί αυτή την εποχή να 'μοιράζει' λεφτά, ωστόσο όποιος αποφασίσει να τοποθετήσει εκεί τις οικονομίες του θα πρέπει να είναι ενημερωμένος και για τους κινδύνους σε μια περίοδο εκρηκτική όπως αυτή".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ γράφει οτι "ξέφρενη άνοδος και χθες στο Χρηματιστήριο, με αποτέλεσμα να συμπαρασύρονται και μετοχές "αμφίβολης αξίας " και "υψηλού ρίσκου" -πράγμα που επισημαίνει η έγκυρη εφημερίδα "Wall Street Journal". Στη διοίκηση του Χρηματιστηρίου υπάρχει εισήγηση για ανακοίνωση που 'μαύρης λίστας' με μετοχές εταιριών που είναι 'πρόσφορες σε παιχνίδια' σαν τα περσινά στη Σοφοκλέους".

    [4] ΕΕ - Κύπρος

    Ο ΛΟΓΟΣ τονίζει οτι "αποφασισμένη να προασπίσει με κάθε τρόπο την πορεία ένταξης της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ενωση έναντι των μεθοδεύσεων που αποσκοπούν στην εμπλοκή του Ντενκτάς στις ενταξιακές διαπραγματεύσεις είναι η ελληνική κυβέρνηση μετά τις προκλητικά φιλοτουρκικές ενέργειες Βρετανών, Γερμανών και Γάλλων. Η αποφασιστικότητα που επιδεικνύει η Αθήνα θορύβησε τους ευρωπαίους εταίρους και χθες ο αρμόδιος κοινοτικός επίτροπος Χ. Βάν ντερ Μπρούκ έσπευσε να διευκρινίσει πως δεν υπάρχει μεταβολή στη θέση της ΕΕ, όσον αφορά την ένταξη της Κύπρου καθώς και οτι η ΕΕ αναγνωρίζει μόνο την κυβέρνηση Κληρίδη ως νόμιμο εκπρόσωπο της Κύπρου".

    Η ΝΙΚΗ προσθέτει οτι "με βέτο ευρέως φάσματος θα προστατευτεί η Κύπρος μετά την παλινωδία Γερμανών, Βρετανών και Γάλλων ως προς το κείμενο συμφωνίας σύνδεσης με την Ευρωπαϊκή Ενωση".

    Κατά την ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, είναι "στον αέρα η διεύρυνση της ΕΕ αν επιμείνουν οι Ευρωπαίοι στη λογική που θέλει τους Τουρκοκυπρίους παράλληλα με την Κύπρο στο διάλογο για την ένταξη. Απορρίπτεται και η συλλογιστική Ρίφκιντ". Σε άλλο δημοσίευμά της αναφέρει οτι "οι ΗΠΑ θα κάνουν ο,τι μπορούν για να μη γίνει η αγορά των πυραύλων S-300 εκ μέρους της Κύπρου". Η δέσμευση αυτή είναι του Αμερικανού υπουργού Αμυνας Γουίλιαμ Κοέν προς τον Τούρκο ομόλογό του Τουρχάν Ταγιάν, όπως τουλάχιστον είπε ο δεύτερος στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε χθες στην Αγκυρα".

    ΤΑ ΝΕΑ σημειώνουν οτι "σε κατεύθυνση ουσιαστικής διπλωματικής ρήξης εισέρχονται οι ελληνοκοινοτικές σχέσεις εάν δεν υπάρξουν αλλαγές στις επιλογές των μεγάλων χωρών της ΕΕ οι οποίες επιχειρούν να δώσουν προνομιακό ρόλο στους Τουρκοκύπριους στις ενταξιακές διαπραγματεύσεις της Κύπρου".

    Σύμφωνα με την ΕΞΟΥΣΙΑ,"χείρα συνεργασίας τείνει προς τον αμερικανικό παράγοντα η ΕΕ που άλλαξε γραμμή πλεύσης και φαίνεται πλέον αποφασισμένη να προχωρήσει σε αναζήτηση λύσης στο Κυπριακό πριν δεχτεί την Κύπρο στους κόλπους της. Μολονότι ο πολιτικός διάλογος ΕΕ-Κύπρου αναβλήθηκε λόγω των ελληνικών αντιρρήσεων στις γερμανικής εμπνεύσεως διατυπώσεις του προταθέντος κειμένου, το χθεσινό Συμβούλιο Σύνδεσης στις Βρυξέλλες είχε εξόχως πολιτικό χαρακτήρα αφού τη λήξη του σφράγισε η ανάγκη αναζήτησης μιας λύσης στο Κυπριακό πρόβλημα".

    Η ΑΥΓΗ γράφει οτι "η τουρκοκυπριακή κοινότητα πρέπει να συμμετέχει με τον έναν ή τον άλλο τρόπο στις μελλοντικές διαπραγματεύσεις ένταξης της Κύπρου", ήταν το συμπέρασμα της συντριπτικής πλειοψηφίας του συμβουλίου υπουργών της Ενωσης, όπως συμπερασματικά διατυπώθηκε χθες απο τον Ολλανδό επίτροπο Χάνς βαν ντεν Μπρούκ ο οποίος σήμερα επισκέπτεται τη Λευκωσία και τα Κατεχόμενα. Η άποψη αυτή, κατά τους εταίρους, προκύπτει ευθέως απο τη συμφωνία της 6-3-95, όπου σημειωνόταν οτι "η ένταξη της Κύπρου πρέπει να γίνει επ'ωφελεία των δύο κοινοτήτων του νησιού και να συμβάλει τόσο στην κοινωνική ειρήνη όσο και στη συμφιλίωση μεταξύ Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων".

    Το ΕΘΝΟΣ αναφέρει οτι "μετά την προσπάθεια να θέσουν ουσιαστικά ως προϋπόθεση για την ένταξη της Κύπρου στην ΕΕ την επίλυση του Κυπριακού οι 'μεγάλοι' της ΕΕ υπο την καθοδήγηση της Βρετανίας παρουσιάζοντα αποφασισμένοι να κλιμακώσουν τις πιέσεις τους προς την Αθήνα και τη Λευκωσία. Καθώς το Κυπριακό αλλά και το συμβούλιο σύνδεσης με την Τουρκία (30 Απριλίου) θα απασχολήσουν το άτυπο συμβούλιο υπουργών που θα πραγματοποιηθεί στην Ολλανδία στις 15-16 Μαρτίου, καλά ενημερωμένες πηγές τόνιζαν οτι οι εταίροι θα επιχειρήσουν να "παζαρέψουν " την ενταξιακή διαδικασία της Κύπρου, με τη θετική έκβαση του Συμβουλίου Σύνδεσης της Τουρκίας. Στο ίδιο μήκος κύματος, αμερικανικές διπλωματικές πηγές τόνιζαν χθες οτι για τη διαμόρφωση του κατάλληλου κλίματος ώστε να εκδηλωθεί η αμερικανική πρωτοβουλία, είναι αναγκαία η "επίσημη αποδοχή του μορατόριουμ απαγόρευσης πτήσεων στην Κύπρο και η ελληνική υποστήριξη στον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της Τουρκίας".

    "Στο πλαίσιο των ασκούμενων πιέσεων προς την Αθήνα κινήθηκε, επισημαίνει ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ, και η χτεσινή συνάντηση του Βρετανού εκπροσώπου για το Κυπριακό Ντ. Χάνι με τον Ελληνα υφυπουργό Εξωτερικών Γ. Κρανιδιώτη. Αμεσος και προφανής στόχος των βρετανικών πιέσεων είναι η έναρξη των διακοινοτικών συνομιλιών μεταξύ Κληρίδη και Ντενκτάς, στη βάση των προτάσεων για την επίλυση του κυπριακού που έχει διατυπώσει ο υπουργός ΕΞωτερικών της Βρετανίας Μ. Ρίφκιντ".

    Σύμφωνα με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, "ο απεσταλμένος του Φόρεϊν Οφις για το Κυπριακό σέρ Ντέιβιντ Χάνι διατύπωσε χθες την εκτίμηση οτι περί τον μήνα Απρίλιο ή Μάιο θα εκδηλωθεί πρωτοβουλία για το Κυπριακό και ο ΓΓ του ΟΗΕ κ. Κόφι Ανάν θα καλέσει τους κ. Γλαύκο Κληρίδη και Ραούφ Ντενκτάς για απ'ευθείας διαπραγματεύσεις αναφέρουν καλώς πληροφορημένες πηγές. Κατά τις συνομιλίες που είχε στην Αθήνα με τον υφυπουργό Εξωτερικών κ. Ι. Κρανιδιώτη ο σέρ Ντέιβιντ Χάνι εξέφρασε την ελπίδα για την εξεύρεση λύσεως του Κυπριακού αλλά δεν εξάρτησε - οπως πράττει η Γερμανία - την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ενωση με τη λύση του προβλήματος αν και επισήμανε οτι σε περίπτωση που δεν υπάρξει λύση οι δυσκολίες θα είναι μεγαλύτερες".

    Στο σχόλιό του ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ τονίζει οτι "η 'Νέα Τάξη' και απο τις δύο πλευρές του Βορείου Ατλαντικού- οικοδομεί ένα κόσμο ανήθικο και εφιαλτικό, όπου οι κλασικές έννοιες περί συμμαχιών και συνεργασιών και αλληλεγγύης έχουν αναποδογυριστεί και όπου οι μοναδικές αρχές και αξίες που ισχύουν είναι οι αγοραίες - δηλαδή, το πιο χυδαίο και το πιο κοντόφθαλμο υλικό συμφέρον. Κάνουμε τις σκέψεις αυτές, με αφορμή τη νέα ανεντιμότητα 'συμμάχων' και 'εταίρων' απέναντι στην Ελλάδα και στην Κύπρο, σχετικά με τις προενταξιακές διαδικασίες".

    [5] Νέα Δημοκρατία - Συνέδριο

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ γράφει οτι "εντονότατες ζυμώσεις, συσκέψεις και διαβουλεύσεις στη ΝΔ, καθώς το κόμμα μπήκε στην τελική ευθεία προ του Συνεδρίου. Κινητικότητα και 'ένταση' στα επιτελεία των υποψηφίων, που 'μετρούν' πλέον ποσοστά και ψήφους, προσπαθώντας να προσεγγίσουν το τελικό αποτέλεσμα και να χαράξουν την απαιτούμενη τακτική. Η τέταρτη υποψηφιότητα, αυτή του Κ. Καραμανλή - η οποία επισήμως ενδέχεται να ανακοινωθεί σήμερα ή αύριο - έχει κάνει ιδιαίτερα σύνθετη την κατάσταση και δύσκολη την εξαγωγή συμπερασμάτων".

    ΤΑ ΝΕΑ τονίζουν οτι "κλείνουν το δρόμο της υπαναχώρησης στον Κώστα Καραμανλή, τα επιτελικά στελέχη του, προαναγγέλλοντας την υποψηφιότητά του. Ο Γιάννης Βαρβιτσιώτης και ο Γιάννης Κεφαλογιάννης προεξοφλούν οτι σήμερα ή το αργότερο αύριο ο 40χρονος βουλευτής ανακοινώνει επίσημα την απόφασή του να διεκδικήσει την ηγεσία, ώστε να μην του αφήσουν κανένα περιθώριο να κάνει πίσω την τελευταία στιγμή".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ υποστηρίζει οτι "το πλέον ενδιαφέρον στοιχείο είναι πως ο Μιλτιάδης Εβερτ διαπιστώνει οτι η υποψηφιότητά του στην κυριολεξία πριονίζεται. Η προσκείμενη στην παράταξη εφημερίδα 'Ελ. Τύπος' που στηρίζει τον κ. Εβερτ χθες άλλαξε διεύθυνση και η εξέλιξη αυτή συνδέεται άμεσα με τα τεκταινόμενα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Παράλληλα, ο φανατικός ως τώρα εβερτικός Αχ. Καραμανλής φέρεται να στηρίζει την υποψηφιότητα του Κωστάκη".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ υποστηρίζει οτι "με απειλές, πιέσεις, ακόμη και ασκώντας τρομοκρατία στα στελέχη, προσπαθεί να περισώσει τους μηχανισμούς του ο Μ. Εβερτ".

    [6] Βαλκάνια - ΕΕ

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ γράφει οτι "η Ελλάδα έκανε γνωστή στους εταίρους κατά τη διάρκεια του προχθεσινού Συμβουλίου υπουργών Εξωτερικών των "15" την πρόθεσή της να οργανώσει στην Αθήνα μια διεθνή υπουργική συνάντηση για να εξετασθούν φλέγοντα θέματα των βαλκανικών χωρών. Την ελληνική πρωτοβουλία ανέπτυξε στους ομολόγους του ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Παπανδρέου, προς τους οποίους μετέφερε τις ελληνικές ανησυχίες για την πολιτική και οικονομική κατάσταση στην Αλβανία, Βουλγαρία και Σερβία. Το συμβούλιο υπουργών δεν έδωσε προχθές σαφή απάντηση για το εάν συμφωνούν επί του παρόντος, όλοι οι εταίροι να στηρίξουν την ελληνική πρωτοβουλία".

    [7] Δημοσκόπηση

    Σύμφωνα με τα αποτελέσματα πανελλαδικής δημοσκόπησης της εταιρίας ΚΑΠΑ RESEARCH ΑΕ (7-19 Φεβρουαρίου) που δημοσιεύει η ΕΞΟΥΣΙΑ, "το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει το 28,6%, η ΝΔ το 28,9%, το ΚΚΕ το 5,6%, ο Συνασπισμός το 8,5%, το ΔΗΚΚΙ το 6%, η Πολιτική Ανοιξη το 4%, άλλο κόμμα 0,8%, λευκό 2,9%, άκυρο 1,8%, ενώ το 12,9% δηλώνει οτι δεν έχει αποφασίσει".

    [8] ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

    Αθήνα, Ελλάδα, 26/02/1997 (ΑΠΕ)

    Η συνεχής άνοδος του δείκτη τιμών του Χρηματιστηρίου και οι δηλώσεις Παπαντωνίου για τις κρατικές τράπεζες είναι τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού οικονομικού τύπου.

    ΓΕΝΙΚΗ Δημοπρασιών: "Τρελή κούρσα. Στα υψηλότερα επίπεδα από τον Αύγουστο του '90 το Χ.Α.Α".

    ΕΞΠΡΕΣ: "Νέες συνθήκες δανεισμού. Αναβαθμισμένη η πιστοληπτική θέση της χώρα μας".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Οδηγός αγορών στη Σοφοκλέους. Στις 1.407,6 ο δείκτης - Τι λένε οι χρηματιστές".

    ΚΕΡΔΟΣ: "Και ιδιώτες μέτοχοι στις κρατικές τράπεζες. Γ. Παπαντωνίου: Θα συγχωνευθούν Εμπορική και Ιονική".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Από την ναυτιλία αρχίζει ο τριμερής κοινωνικός διάλογος. Ενώ προωθούνται μεταρρυθμίσεις στην αγορά εργασίας και το ωράριο".

    [9] Νέα άνοδος στο Χρηματιστήριο

    Η ΕΞΠΡΕΣ αναφέρει ότι "τη δεύτερη θέση από πλευράς απόδοσης, μεταξύ του συνόλου των αναδυομένων χρηματιστηριακών αγορών καταλαμβάνει η Αθήνα, σημειώνοντας άνοδο της τάξης του 37% από την αρχή του έτους, βάσει των σταθμισμένων δεικτών που εκπονεί η International Finance Corporation (IFC), θυγατρική της Παγκοσμίου Τραπέζης".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.02c run on Wednesday, 26 February 1997 - 15:22:37 UTC