Read the CSCE Helsinki Act (1 August 1975) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Tuesday, 23 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 06-11-17

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 17/11/2006
  • [02] Αστυνομικοί
  • [03] Πανεπιστημιακό άσυλο
  • [04] Οδηγία Μπολκενστάιν
  • [05] Συμβασιούχοι
  • [06] Πολυτεχνείο
  • [07] ΟΣΕ
  • [08] Προϋπολογισμός
  • [09] Ελληνοτουρκικά
  • [10] Ναυπηγεία
  • [11] Ελληνική κοινωνία
  • [12] Απορρύθμιση
  • [13] Ανεργία
  • [14] "PHILOXENIA"

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 17/11/2006

    Το θέμα των συμβασιούχων και η απάντηση που αναμένεται σήμερα στη Βουλή από τον πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, η κορύφωση σήμερα το εορτασμού του Πολυτεχνείου, η διαμαρτυρία των αστυνομικών στη Ρηγίλλης, το πανεπιστημιακό άσυλο, το ελληνικό "φρένο" στην ελεύθερη είσοδο εργαζομένων από τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία, τουλάχιστον για 2 χρόνια και ο διαγωνισμός του ΟΣΕ για προμήθεια 30 μηχανών τρένων είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού Τύπου.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: Τουριστικός παράδεισος όλο το 12μηνο η Ελλάδα. Με αθρόα προσέλκυση ξένων.

    ΑΝΩ ΚΑΤΩ: Παρέμβαση Καραμανλή για τους συμβασιούχους. Δεν μένει κανείς στο δρόμο, διαβεβαιώνει στη Βουλή ο πρωθυπουργός.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Αχαριστία αποδίδει ο Πολύδωρας στους "εισβολείς". Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης αποδοκίμασε το "ντου" των συνδικαλιστών της ΕΛ.ΑΣ. στη Ρηγίλλης.

    Η ΑΥΓΗ: Αυθεντικά επίκαιρο το μήνυμα του '73. Ψωμί - Παιδεία - Ελευθερία.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Εκβιάζουν οι Γερμανοί να κλείσουν τα ναυπηγεία και ν΄αφήσουν στο δρόμο 1.700 εργαζόμενους.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Το Πολυτεχνείο ζει, το άσυλο δεν αισθάνεται πολύ καλά... Πέρασαν 33 χρόνια.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Γιοκ στο ανατολίτικο παζάρι. Ο Γιάννης Βαληνάκης ξεκαθαρίζει την ελληνική στάση στη "Β".

    ΕΘΝΟΣ: Απολογία μετά τον... ψεκασμό. Εσπευσμένα στη Βουλή ο Καραμανλής για τους συμβασιούχους.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Οι συμβασιούχοι ενώ περιμένουν εναγωνίως τι θέση θα πάρει ο Πρωθυπουργός σήμερα, διαδήλωσαν χθες στην Αθήνα γιατί... από "όμηροι" κατάντησαν κακόμοιροι.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Προκλητικοί οι βουλευτές. Την ώρα του γενικού αναβρασμού διακηρύσσουν ότι είναι αδικημένοι μισθολογικά.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: STOP σε Βούλγαρους, Ρουμάνους. Ελληνικό "φρένο" για 2 χρόνια στην ελεύθερη είσοδο εργαζομένων από τα δύο νέα κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Εδώ συμβασιούχοι! Πολυτεχνείο, 33 χρόνια μετά άλλα συνθήματα.

    ΕΣΤΙΑ: Σύγχυσις ρόλων στην ελληνική κοινωνία. Ανεξήγητη οξύτης σε ανακοίνωση του ΣΕΒ για τον Προϋπολογισμό.

    ESPRESSO: Διάσημες Ελληνίδες πόρνες πολυτελείας. Πώς παίζεται το άγριο παιχνίδι στο "χρηματιστήριο" του αγοραίου έρωτα.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: "Παράσταση" αστυνομικών σαν κατάληψη. Πρωτοφανής διαμαρτυρία στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Σήμερα στη Βουλή παρέμβαση Καραμανλή για συμβασιούχους.

    ΤΑ ΝΕΑ: Σκάνδαλο ΟΣΕ για τρένα 130 εκατ. ευρώ. Προμηθευτής υπαγορεύει τις προδιαγραφές!

    Η ΝΙΚΗ: Ψεύτες και αστυνόμοι. Μπούμεραγκ τα "παιχνίδια" Πολύδωρα - Αλογοσκούφη.

    ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ +13: Τέρμα στην κοροϊδία των προεκλογικών διορισμών, αλλά... Να τηρηθούν οι υποσχέσεις στους συμβασιούχους.

    ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ: Πώς "άδειασαν" τους συμβασιούχους. Το έγγραφο Κεδίκογλου προς τους δικαστές.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: "Εδώ Πολυτεχνείο": 17 Νοέμβρη 1973 - 17 Νοέμβρη 2006. Ζει στους αγώνες του λαού και της νεολαίας.

    TRAFFIC NEWS: Θα ήμουν εγώ στη θέση της Κούσογλου. Αποκάλυψη-σοκ στη δίκη του Δάνου Μουρατίδη. Η 22χρονη πρώην φίλη του κατηγορουμένου κατέθεσε για την επίθεση που δέχτηκε το φθινόπωρο του 2000.

    City Press: Κυβερνητική απορρύθμιση. Η κυριαρχία της Νέας Δημοκρατίας στις δημοσκοπήσεις δεν συνδυάζεται με βελτίωση του κυβερνητικού έργου.

    Metro: Σχέδιο περιφρούρησης. Επί ποδός χιλιάδες αστυνομικοί για την πορεία του Πολυτεχνείου.

    Metropolis: Άνεργος ο ένας στους δύο Ευρωπαίους μεσήλικες.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Σε κλοιό ΕΛΑΣ και διαδηλωτών. Σήμερα οι εκδηλώσεις για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

    ΕΓΝΑΤΙΑ: Οι Βούλγαροι μας ξεπέρασαν. Σε χρόνο ρεκόρ ανέπτυξαν ιαματικές πηγές, τουρισμό πολυτελείας (με 15 γήπεδα γκολφ), χιονοδρομίες και φθηνές αγορές.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Συναγερμός για την αποψινή πορεία. Στο πόδι Αριστοτέλειο, φοιτητές, αστυνομία.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Πάλι ο πρωθυπουργός. Λόγω του αδιεξόδου των συμβασιούχων. Μα ποιες τρύπες λαθών συνεργατών του θα προλάβει να κλείσει;

    [02] Αστυνομικοί

    H Espresso διερωτάται "ποιος θα ...φυλάει τους φύλακες;" και προσθέτει ότι "το ...κωμικοτραγικό αυτό έργο παίχθηκε χθες το πρωί στη Ρηγίλλης, όταν περίπου πενήντα απρόσκλητοι αστυνομικοί εισέβαλαν στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ στη Ρηγίλλης και απαίτησαν ραντεβού , "εδώ και τώρα" με τον γραμματέα της ΝΔ Λευτέρη Ζαγορίτη, προκειμένου να προωθήσουν τα αιτήματά τους που δεν ικανοποιήθηκαν από την κυβέρνηση".

    Σύμφωνα με τη ΝΙΚΗ "τα "παιχνίδια" Πολύδωρα - Αλογοσκούφη γύρω από την ικανοποίηση των αιτημάτων των αστυνομικών γυρίζουν μπούμεραγκ για την κυβέρνηση της ΝΔ, με συνέπεια να μένει εκτεθειμένος κυρίως ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, που δεν έκρυψε μάλιστα την ενόχλησή του για τη χθεσινή πρωτοβουλία της συνδικαλιστικής ηγεσίας των αστυνομικών να πραγματοποιήσει αιφνιδιαστική έφοδο στα γραφεία της ΝΔ, στη Ρηγίλλης, προκειμένου να επιδώσει ψήφισμα με τα αιτήματα του κλάδου".

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ υποστηρίζει ότι "την έντονη δυσαρέσκεια του υπουργού Δημόσιας Τάξης Βύρωνα Πολύδωρα προκάλεσε η αιφνίδια "εισβολή" που πραγματοποίησαν χθες το πρωί μερικές δεκάδες συνδικαλιστές της Ελληνικής Αστυνομίας στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ στην οδό Ρηγίλλης. Με δήλωσή του ο κ. Πολύδωρας χαρακτηρίζει εμμέσως πλην σαφώς την ενέργειά τους ως εκδήλωση αχαριστίας".

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ γράφει ότι "δυσφορία στην κυβέρνηση αλλά και στην κοινή γνώμη προκάλεσε η πρωτοφανής "παράσταση διαμαρτυρίας" εν είδει κατάληψης στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στη Ρηγίλλης, στην οποία προχώρησαν χθες 50 συνδικαλιστές της ΕΛ.ΑΣ. διαμαρτυρόμενοι για την μη ικανοποίηση αιτημάτων τους".

    [03] Πανεπιστημιακό άσυλο

    ΤΟ ΒΗΜΑ επισημαίνει ότι "το φάντασμα της κατάλυσης του ασύλου πλανάται πάνω από τις ανώτατες σχολές, σήμερα που κορυφώνονται οι εκδηλώσεις για την εξέγερση του 1973. Οι μεγαλόστομες διακηρύξεις για το Πολυτεχνείο που "ζει και μας ενώνει" περίσσεψαν και εφέτος. Ωστόσο το βλέμμα της πανεπιστημιακής κοινότητας - και όχι μόνο- είναι στραμμένο στο ζήτημα του ασύλου".

    [04] Οδηγία Μπολκενστάιν

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ γράφει ότι "οι Πολωνοί υδραυλικοί έρχονται αλλά οι Βούλγαροι και οι Ρουμάνοι θα περιμένουν τουλάχιστον 2 χρόνια. Η Ελλάδα θα ζητήσει από την ΕΕ μεταβατική περίοδο για την ελεύθερη διακίνηση εργαζομένων από τα δύο νέα μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης".

    [05] Συμβασιούχοι

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ υποστηρίζει ότι "επεισοδιακή ήταν η συγκέντρωση που πραγματοποίησαν χθες οι συμβασιούχου στο κέντρο της Αθήνας. Οι αστυνομικές δυνάμεις, που είχαν αποκλείσει από νωρίς την οδό Βασιλίσσης Σοφίας, εμπόδισαν τους συμβασιούχους να φθάσουν στο υπουργείο Δημόσιας Διοίκησης, που ήταν και ο τελικός προορισμός με στόχο να επιδώσουν ψήφισμα στον Προκόπη Παυλόπουλο. Συνδικαλιστές και συμβασιούχοι που βρίσκονταν στην κεφαλή της πορείας, επιτέθηκαν, αγανακτισμένοι, με αυγά και γιαούρτια εναντίον των δυνάμεων των ΜΑΤ, που απάντησαν με εκτεταμένη χρήση χημικών".

    Σύμφωνα με την ΑΥΓΗ , "αδιαλλαξία, περιφρόνηση, βία. Με αυτούς τους τρόπους επιμένει να αντιμετωπίζει η κυβέρνηση τους συμβασιούχους, που συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους διεκδικώντας την υλοποίηση της προεκλογικής δέσμευσης του Κ. Καραμανλή για μονιμοποίησή τους. Σήμερα, στο ζήτημα θα τοποθετηθεί ο ίδιος ο πρωθυπουργός, ο οποίος θα απαντήσει σε επίκαιρες ερωτήσεις του προέδρου του ΣΥΝ Αλέκου Αλαβάνου , της γγ του ΚΚΕ Αλέκας Παπαρήγα και του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ντίνου Ρόβλια".

    Ο ΛΟΓΟΣ αναφέρει ότι "προσωπική παρέμβαση για το θέμα των συμβασιούχων θα κάνει σήμερα, στη Βουλή, ο πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής απαντώντας σε ερώτηση των αρχηγών του ΚΚΕ και του Συνασπισμού. Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την τοποθέτησή του ο κ. Καραμανλής αναμένεται να είναι ιδιαίτερα σκληρός και δεικτικός, κάνοντας λόγο για "στρατιές ομήρων" που δημιούργησε το ΠΑΣΟΚ, ενώ θα εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους είναι αναγκασμένος να προχωρήσει και αυτή τη λύση".

    Η ΑΝΩ ΚΑΤΩ προσθέτει ότι "συνταρακτικά στοιχεία για τον ρόλο των δημάρχων του ΠΑΣΟΚ, έρχονται ώρα με την ώρα στο φως, για το θέμα των συμβασιούχων, ενώ ο Καραμανλής έχει αποφασίσει να απαντήσει σε υψηλούς τόνους σήμερα το πρωί στη Βουλή, επαναλαμβάνοντας παράλληλα ότι η Κυβέρνηση δεν πρόκειται να παρέμβει σε δικαστικές αποφάσεις ούτε να αλλάξει το Διάταγμα Παυλόπουλου".

    Η ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ +13 διερωτάται " τι κρύβεται πίσω από τη σύγκρουση, πίσω από τους απελπισμένους που πλημμύρισαν τα τηλεοπτικά παράθυρα, πίσω από τη ρητορική της κυβέρνησης και των κομμάτων;" και συνεχίζει "Τίποτε περισσότερο και τίποτε λιγότερο από το τόσο γνωστό μίγμα νεοελληνικής κατεργαριάς, απάτης, μικροκομματικής αυθαιρεσίας και κομματικής υποκρισίας, που πλημμυρίζει σε κάθε ευκαιρία τις τουαλέτες της καθημερινότητάς μας".

    ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ γράφει ότι " την ομηρία που δημιούργησε το ΠΑΣΟΚ προσλαμβάνοντας τόσα χρόνια τους συμβασιούχους στο δημόσιο καλείται σήμερα να αντιμετωπίσει η κυβέρνηση, όπως εκτιμά την συνέντευξή του στο "Π" ο βουλευτής της ΝΔ Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης. Ακόμη τάσσεται υπέρ της επανεξέτασης του θεσμού της μονιμότητας, καθώς όπως αναφέρει περισσότερο δημιουργεί πρόβληματα απ΄ότι τα λύνει".

    ΤΟ ΕΘΝΟΣ επισημαίνει ότι "με τον φόβο ότι η αναξιοπιστία της κυβέρνησης στο πρόβλημα των συμβασιούχων θα οδηγήσει σε κοινωνικές εκρήξεις, ο πρωθυπουργός αναγκάζεται να προσέλθει σήμερα στη Βουλή για εξηγήσεις".

    [06] Πολυτεχνείο

    Η METRO τονίζει ότι Β«αντιμέτωποι με το μεγάλο στοίχημα της περιφρούρησης του εορτασμού του Πολυτεχνείου, αλλά και της διαφύλαξης της τάξης, τόσο στην Αθήνα όσο και στη Θεσσαλονίκη, είναι σήμερα οι αστυνομικές Αρχές και οι εκπρόσωποι της πανεπιστημιακής κοινότηταςΒ».

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ γράφει Β«Αθήνα: Όλοι σήμερα στο Πολυτεχνείο στις 3 μ.μ. και στην πορεία στην αμερικάνικη πρεσβεία. Θεσσαλονίκη: Συγκέντρωση στις 4.30 μ.μ. στην Πολυτεχνική Σχολή και πορεία στο αμερικάνικο προξενείοΒ».

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ γράφει Β«συμβασιούχοι, φοιτητές, μαθητές, πανεπιστημιακοί θα δώσουν δυναμικό "παρών" στη σημερινή πορεία. Άλλοι καιροί, άλλα αιτήματαΒ».

    [07] ΟΣΕ

    ΤΑ ΝΕΑ επισημαίνουν ότι Β«φωτογραφικό διαγωνισμό-σκάνδαλο για την προμήθεια 30 μηχανών τρένων, με... προδιαγραφές που υπέδειξε υποψήφιος προμηθευτής του ΟΣΕ, επιχειρεί να "στήσει" η Διοίκηση του Οργανισμού. Ο ΟΣΕ άλλαξε τις προδιαγραφές αναζητώντας μηχανές πιο αργές ακόμα και από τις σημερινές!Β».

    [08] Προϋπολογισμός

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ υπογραμμίζει ότι Β«με αναφορές στα μισθολογικά αλλά και παράπονα για τη στάση των Μέσων Ενημέρωσης, οι βουλευτές μας ψήφισαν χθες τον Προϋπολογισμό της Βουλής για το έτος 2007Β».

    [09] Ελληνοτουρκικά

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ αναφέρει ότι Β«"η Τουρκία πρέπει να καταλάβει ότι δεν μπορεί να αψηφά τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, δεν μπορεί να παραβλέπει ότι έχει συγκεκριμένα κριτήρια και προαπαιτούμενα που πρέπει να εκπληρώσει", υπογραμμίζει σε συνέντευξή του ο υφυπουργός Εξωτερικών Γιάννης Βαληνάκης, λίγες μόνο μέρες μετά τη δημοσιοποίηση της Έκθεσης Αξιολόγησης της Κομισιόν για την ευρωπαϊκή πορεία της Τουρκίας και την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη η πρωτοβουλία της φινλανδικής προεδρίαςΒ».

    [10] Ναυπηγεία

    Σύμφωνα με την ΑΥΡΙΑΝΗ Β«σε εκβιαστικές πρακτικές καταφεύγει το γερμανικό καρτέλ που για χρόνια λυμαίνεται τις αμυντικές προμήθειες απειλώντας ανοιχτά την κυβέρνηση με κλείσιμο των ναυπηγείων Σκαραμαγκά στην περίπτωση κατά την οποία το ΥΕΘΑ προχωρήσει όπως προειδοποίησε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης στην ακύρωση της αποικιοκρατικής σύμβασης για τα τέσσερα υποβρύχιαΒ».

    [11] Ελληνική κοινωνία

    Η ΕΣΤΙΑ εκτιμά ότι Β«ένα σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ελληνική κοινωνία είναι η σύγχυσις ρόλων. Δημόσια πρόσωπα, θεσμικοί φορείς ή εκπρόσωποι φορέων θεωρούν ότι μπορούν να εκφέρουν δημοσίως άποψη για τα πάντα: Να επικρίνουν, να απορρίπτουν, ακόμη και να εγκαλούν. Και τούτο ανεξαρτήτως του θεσμικού ρόλου τον οποίο συνεπάγεται το αξίωμά τους ή ο φορέας που εκπροσωπούνΒ».

    [12] Απορρύθμιση

    Η CITY PRESS επισημαίνει ότι Β«πίσω από τη διαμάχη Σουφλιά - Αλογοσκούφη κρύβονται η απώλεια ευρωπαϊκών κονδυλίων και η καθυστέρηση στα περιφερειακά έργα υποδομής. Προβλήματα και στον προγραμματισμό της παραλαβής εξαιρετικά δαπανηρών αμυντικών προμηθειών. Συνδικαλιστές αστυνομικοί "εισέβαλαν" στη Ρηγίλλης δηλώνοντας ότι είναι το... πολιτικό σπίτι τουςΒ».

    [13] Ανεργία

    Η METROPOLIS υποστηρίζει ότι Β«περίπου το 50% των Ευρωπαίων ηλικίας 55 με 64 ετών βρίσκεται σε καθεστώς ανεργίας. Αυτό σύμφωνα με στοιχεία της Ευρωπαϊκής Στατιστικής Υπηρεσίας. Στην Ελλάδα "πρωταθλήτρια" στην ανεργία είναι η περιφέρεια της Δυτικής ΜακεδονίαςΒ».

    Η TRAFFIC προσθέτει ότι Β«ο δείκτης ανεργίας στην Ελλάδα το 2005 ανήλθε στο 9,8% και κυμάνθηκε από 7,1% στην περιφέρεια της Κρήτης ως 18% στην περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η Ευρωπαϊκή Στατιστική Υπηρεσία (Eurostat)Β».

    [14] "PHILOXENIA"

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ γράφει ότι Β«τη βούληση της κυβέρνησης να θέσει γερές βάσεις για να γίνει η Ελλάδα ένας 12μηνος τουριστικός προορισμός πρώτης επιλογής για εκατομμύρια τουρίστες μέσου και υψηλού οικονομικού επιπέδου από την Ευρώπη, την Ασία και τις Ηνωμένες Πολιτείες, τόνισε η υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης Φάνη Πάλλη-Πετραλιά, μιλώντας στα εγκαίνια της 22ης Διεθνούς έκθεσης Τουρισμού "PHILOXENIA" στη Θεσσαλονίκη, που ξεκίνησε χθες με αθρόα προσέλευση εμπορικών επισκεπτών από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικόΒ».
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Friday, 17 November 2006 - 22:00:39 UTC