Read the UN Convention on the Law of the Sea (10 December 1982) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 06-09-15

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 15/9/2006
  • [02] Διαφθορά
  • [03] Κ. Καραμανλής
  • [04] Γαλακτοβιομηχανίες
  • [05] ΕΘΕΛ
  • [06] Ψωμί
  • [07] Σταμάτης Σπανουδάκης
  • [08] ΟΤΕ
  • [09] Έλλειμμα
  • [10] Νίκος Παλαιοκώστας
  • [11] ΠΑΣΟΚ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 15/9/2006

    Οι διαστάσεις της διαφθοράς στη χώρα μας , το χθεσινό μήνυμα του πρωθυπουργού για μηδενική ανοχή στη διαφθορά, το καρτέλ των βιομηχανιών γάλακτος και οι προσλήψεις στην ΕΘΕΛ είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού αθηναϊκού Τύπου.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: Καμία ανοχή. Βάλτε το βαθιά στο μυαλό σας! Παρέμβαση Καραμανλή για τη διαφθορά.

    ΑΝΩ ΚΑΤΩ: Μήνυμα Καραμανλή προς κάθε κατεύθυνση. Γράψτε καλά στο μυαλό σας. Μηδενική ανοχή στη διαφθορά.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Βγαίνουμε από το τούνελ της μιζέριας. Δικαιώνεται η οικονομική πολιτική της κυβέρνησης Καραμανλή.

    Η ΑΥΓΗ: Σύστημα Τσιτουρίδη. Ανησυχία στο Μέγαρο Μαξίμου.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Στο σκαμνί το καρτέλ των βιομηχανιών γάλακτος. Παρεμβαίνει η Δικαιοσύνη για το μεγάλο σκάνδαλο.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Ο κουμπάρος, οι βενζίνες και τα λιμάνια. Ανοίγουν τώρα όλοι οι φάκελοι που είχε χειριστεί ο κ. Π. Αδαμόπουλος. Δύο νέα πορίσματα που καίνε...

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Ασυλία σε κανένα. Πολυσήμαντο μήνυμα Καραμανλή προς κάθε κατεύθυνση.

    ΕΘΝΟΣ: Γαλάζια μαφία και στις προσλήψεις. Πλαστογραφίες σε 2 διαγωνισμούς της ΕΘΕΛ - Θύματα 15.000 νέοι.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Τσιτουρίδης: Όχι στην ενοχοποίηση των συγγενικών σχέσεων και... Ο κουμπάρος την κουμπάρα... δύο φορές την εβδομάδα!

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Μηνύματα από τα κρατητήρια. Λύνει τη σιωπή του ο συλληφθείς γενικός διευθυντής της Επιτροπής Ανταγωνισμού.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Το γάλα της οργής. Κινητοποιήσεις από χιλιάδες παραγωγούς ενάντια στο καρτέλ.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: ΓΑΛΑ-ξίας πολιτικών ευθυνών. Εμπλοκή και του ειδικού γραμματέα του υπ. Απασχόλησης.

    ΕΣΤΙΑ: Το ΠΑΣΟΚ οδηγείται σε αλλαγή ηγεσίας. Ο κ. Γ. Παπανδρέου δεν πείθει το εκλογικό σώμα.

    ESPRESSO: Μπήκαμε στο θάλαμο του Παλαιοκώστα. Χτύπησε κόκκινο στο νοσοκομείο η πίεση του υπερτασικού φαντομά.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Απρόβλεπτες οι διαστάσεις της διαφθοράς. Μεταρρυθμίσεις, το όπλο πάταξης του νοσηρού φαινομένου.

    Ο ΛΟΓΟΣ: "Μηδενική ανοχή" στη διαφθορά. Απάντηση του Κ. Καραμανλή για τις υποθέσεις διαφθοράς.

    ΤΑ ΝΕΑ: Νέα θύελλα για τον Τσιτουρίδη. Μπλεγμένος σε αντιφάσεις.

    Η ΝΙΚΗ: Μπουμπούκια Βρυξελλών. Αποκαλύψεις για νέες δραστηριότητες των "κουμπάρων".

    ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ +13 : Φουλ της διαφθοράς. Έξαλλος ο Καραμανλής. Η επανίδρυση όμως καθυστερεί.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Η συνολική εξέλιξη στον ΟΤΕ σε βάρος του λαού και των εργαζομένων στο χώρο. Περιοδεία του ΚΚΕ στον ΟΤΕ.

    TRAFFIC NEWS: Πλατό του Χόλιγουντ η Ακρόπολη. Θα γυρίσουν ταινία σε αρχαιολογικούς χώρους. Τομ Χανς και Νία Βαρντάλος φέρνουν μεγάλους αστέρες στην Ελλάδα.

    City Press: Πολιτιστική επανάσταση εδώ και τώρα! Αποκλειστική συνέντευξη: Σταμάτης Σπανουδάκης.

    Metropolis: Ψωμί αγνώστου ταυτότητος, παρασκευής και προελεύσεως.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Προωθούνται άμεσα από το υπουργείο Απασχόλησης 6 αλλαγές στο Ασφαλιστικό.

    ΕΓΝΑΤΙΑ: Απόφαση-βόμβα του ΣτΕ για τις προμήθειες στα νοσοκομεία. Ποιες είναι οι διαδικασίες, οι περιορισμοί, οι αποφάσεις και οι απαγορεύσεις που οφείλουν να σέβονται οι αρμόδιοι φορείς.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Τα πάνω κάτω στην κυκλοφορία στο κέντρο. Τέσσερις αλλαγές στις καθημερινές μας συνήθειες. Τι αποφασίστηκε σε ευρεία σύσκεψη στο υπουργείο Μεταφορών.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Πολλά ευρώ από την Ευρωπαϊκή Ένωση για το Δήμο Θεσσαλονίκης και για τους άλλους Δήμους της Ελλάδας. Με διαβεβαίωση Β. Παπαγεωργόπουλου.

    Σημείωση: Η εφημερίδα Metro δεν είχε φθάσει στο ΑΠΕ μέχρι την ώρα αποστολής του δελτίου.

    [02] Διαφθορά

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ υποστηρίζει ότι "η κυβέρνηση προσπαθεί με νύχια και δόντια να απεκδυθεί πάσης ευθύνης για το σκάνδαλο με τη μίζα, αλλά ο γαλαξίας των ευθυνών διευρύνεται. Ο χορός της διαφθοράς, που εγγίζει πλέον τα όρια της διαπλοκής καλά κρατεί. Στους κουμπάρους προστέθηκε χθες άλλος ένας της "παρέας των Βρυξελλών" - ο ειδικός γραμματέας του υπουργείου του κ. Τσιτουρίδη. Ο πρωθυπουργός επαναλαμβάνει τα αποφθέγματά του περί μηδενικής ανοχής, αλλά είναι άγνωστον αν η κυβέρνηση οδεύει προς τη μηδενική ...ανοχή".

    ΤΑ ΝΕΑ επισημαίνουν ότι "σκιές για τον υπουργό Απασχόλησης ρίχνει η νέα αποκάλυψη ότι ο γαλάζιος κουμπάρος, ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, που πιάστηκε στα πράσα με τα 200.000 προσημειωμένα ευρώ, είχε επικοινωνήσει μία ώρα πριν συλληφθεί με τον στενό συνεργάτη του κ. Τσιτουρίδη Ευγένιο Παπαδόπουλο".

    Σύμφωνα με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ "σε παρέμβαση - μήνυμα για συνεχή πόλεμο της κυβέρνησης κατά της διαφθοράς προέβη ο πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής εν μέσω των συνεχιζόμενων αποκαλύψεων σχετικά με την υπόθεση της ΜΕΒΓΑΛ. "Γράψτε το καλά στο μυαλό σας: μηδενική ανοχή στη διαφθορά", υπογράμμισε ο πρωθυπουργός, μετά τη χθεσινή συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια, αναδεικνύοντας παράλληλα τις μεταρρυθμίσεις ως μοχλό πάταξης του νοσηρού φαινομένου, που ανδρώθηκε επί διακυβέρνησης ΠΑΣΟΚ και συνεχίζει να ταλανίζει τη χώρα".

    Η ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ +13 γράφει ότι "η κυβέρνηση έχει μπροστά της και προτάσεις και τεχνογνωσία για να προχωρήσει σε ουσιαστικές μεταρρυθμίσεις, για ν΄αλλάξει ο χαρακτήρας του κράτους, αλλά προτιμά τη βήμα βήμα προσαρμογή. Το αποτέλεσμα όμως είναι να χάνεται χρόνος πολύτιμος και να υπάρχει συνεχώς ο κίνδυνος κρίσεων ενδοκυβερνητικών και γενικότερα πολιτικών. Το ακόμα χειρότερο είναι ότι η οικονομία δεινοπαθεί και η αγορά περνάει τις δυσκολότερες εποχές".

    Η ΑΥΓΗ αναφέρει ότι "επισήμως η κυβέρνηση μπορεί να μην παραδέχεται ότι υπάρχει θέμα πολιτικών ευθυνών για τις αποκαλυπτόμενες υποθέσεις διαφθοράς και να αρκείται στη δικαστική αντιμετώπισή τους. Ωστόσο, και από την προανακριτική έρευνα, προκύπτουν συνεχώς νέα στοιχεία που εμπλέκουν τους συλληφθέντες για την εκβίαση της ΜΕΒΓΑΛ με πρόσωπα του στενού πολιτικού περιβάλλοντος του υπ. Απασχόλησης Σάββα Τσιτουρίδη".

    ΤΟ ΒΗΜΑ σημειώνει ότι "ανοίγουν τώρα, μετά την κατακραυγή, όλοι οι φάκελοι των καρτέλ, προκαλώντας ρίγη ανησυχίας στο κυβερνητικό στρατόπεδο και ειδικώς στον ευρύ κύκλο των "κουμπάρων". Νέοι φάκελοι, που χειριζόταν ο κ. Αδαμόπουλος και είχαν ως αντικείμενο την αγορά της βενζίνης και εκείνη των λιμανιών, κρύβουν μεγάλα μυστικά. Έκδηλη είναι η σιωπή κομματικών στελεχών όπως ο νομάρχης Θεσσαλονίκης κ. Π. Ψωμιάδης".

    Σύμφωνα με τον ΕΛΕΥΘΕΡΟ "από κόσκινο περνά η Επιτροπή Ανταγωνισμού όλες τις υποθέσεις που χειρίστηκε κατά τη θητεία του ο Παναγιώτης Αδαμόπουλος. Ο πρόεδρος της Επιτροπής Σ. Ζησιμόπουλος, ξεκαθάρισε την αποφασιστικότητα όλων των μελών της να εξαφανίσουν κάθε...από το σκάνδαλο της μίζας των 2,5 εκ. ευρώ".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ γράφει ότι "από την ανάδειξη της κουμπαριάς σ΄ένα εν εξελίξει σκάνδαλο το οποίο συγκλονίζει την χώρα και ταλανίζει την Κυβέρνηση, κινδυνεύουν να ενοχοποιηθούν οι συγγενικές σχέσεις και να φθάσουμε στην εποχή που ο λαός άφηνε υπονοούμενα μέσω μιας παροιμίας που έλεγε: Ο κουμπάρος την κουμπάρα....δύο φορές την εβδομάδα. Ο υπουργός Απασχόλησης κ. Σάββας Τσιτουρίδης τόνισε ότι είναι άδικο να κρίνεται από τις μελλοντικές πράξεις ανθρώπων που γνώρισε στο παρελθόν".

    Η ΝΙΚΗ τονίζει ότι "καταιγιστικό ρυθμό λαμβάνουν οι αποκαλύψεις για τη δραστηριότητα των "γαλάζιων κουμπάρων" καθώς βλέπουν το φως της δημοσιότητας νέες πτυχές και διασυνδέσεις μεταξύ των προσώπων που εμφανίζονται να πρωταγωνιστούν στο μεγαλύτερο σκάνδαλο διαφθοράς που ταλανίζει τη ΝΔ και καταρρίπτει το μύθο της "μηδενικής ανοχής" , έστω και αν ο πρωθυπουργός επέμεινε και χθες σε αυτό το σύνθημα, το οποίο επανέλαβε και μετά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, απευθυνόμενος ουσιαστικά στο εσωτερικό της κυβερνώσας παράταξης".

    [03] Κ. Καραμανλής

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ γράφει ότι "ξεκάθαρο μήνυμα στην ελληνική κοινωνία αλλά και σε όποια στελέχη της ΝΔ δεν συμπεριφέρονται σύμφωνα με τις αρχές και τις αξίες του κόμματος απέστειλε χθες ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής. Το ίδιο μήνυμα έστειλε και προχθές στο δείπνο με τους βουλευτές της ΝΔ αλλά θα το επαναλάβει και την Κυριακή στην Κεντρική Επιτροπή, όπου θα ανεβάσει κατακόρυφα τους τόνους κατά του ΠΑΣΟΚ που εξέθρεψε και συγκάλυψε τη διαφθορά".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ υποστηρίζει ότι "νέα ξεκάθαρη παρέμβαση στο θέμα της διαφθοράς έκανε χθες ο πρωθυπουργός δείχνοντας πως δεν είναι διατεθειμένος να ανεχτεί το φαινόμενο της διαφθοράς όποιον και αν αγγίζει. "Γράψτε καλά στο μυαλό σας: Μηδενική ανοχή", ήταν η απάντηση που έδωσε ο κ. Καραμανλής στους δημοσιογράφους μετά τη συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας απαντώντας σε σχετική ερώτηση".

    Σύμφωνα με το ΛΟΓΟ "μηδενική ανοχή για τη διαφθορά, διεμήνυσε, για δεύτερη φορά μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες ο πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής. "Γράψτε καλά στο μυαλό σας: Μηδενική ανοχή" απάντησε ο πρωθυπουργός στις επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων για τις υποθέσεις διαφθοράς που κυριαρχούν στην επικαιρότητες τις τελευταίες ημέρες, κατά την χθεσινή έξοδό του από το Προεδρικό Μέγαρο".

    Η ΑΝΩ ΚΑΤΩ προσθέτει ότι "το μήνυμα του πρωθυπουργού είναι σαφές και κατηγορηματικό. "Μηδενική ανοχή στη διαφθορά" , δήλωσε ο Κ. Καραμανλής, μετά τη συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. "Γράψτε το καλά στο μυαλό σας", τόνισε ο πρωθυπουργός , δίνοντας έτσι το στίγμα των προθέσεών του, για τις υποθέσεις διαφθοράς που είδαν το φως της δημοσιότητας".

    [04] Γαλακτοβιομηχανίες

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ επισημαίνει ότι «η διερεύνηση της υπόθεσης διαφθοράς στην Επιτροπή Ανταγωνισμού φέρνει και πάλι στην επιφάνεια το θέμα του "καρτέλ του γάλακτος". Κύριοι θιγόμενοι από το "καρτέλ" οι γαλακτοπαραγωγοί, που ετοιμάζουν δυναμικές κινητοποιήσεις για τις μειωμένες τιμές στις οποίες τους ζητούν οι βιομηχανίες να διαθέσουν φέτος το γάλα τους, αλλά και οι καταναλωτές, που αγοράζουν πολύ ακριβά».

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ εκτιμά ότι «βαθιά το μαχαίρι στο κόκαλο στην υπόθεση καρτέλ στην αγορά γάλακτος βάζει η Δικαιοσύνη, η οποία θα ζητήσει να περιέλθει άμεσα στα χέρια της το πόρισμα-φωτιά της Επιτροπής Ανταγωνισμού. Το περιεχόμενο αυτού, σύμφωνα με πληροφορίες, καίει πολλές γαλακτοβιομηχανίες, οι οποίες προχωρούσαν σε εναρμονισμένες πρακτικές στην τιμή του προϊόντος σε βάρος τόσο των παραγωγών όσο και των καταναλωτών».

    [05] ΕΘΕΛ

    Σύμφωνα με το ΕΘΝΟΣ «κυκλώματα και μεσάζοντες, υπό την ανοχή της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Μεταφορών - Επικοινωνιών και τη... διακριτική στάση των "γαλάζιων" συνδικαλιστών, λυμαίνονται συστηματικά το προνομιακό πεδίο των προσλήψεων στην Εταιρεία Θερμικών Λεωφορείων (ΕΘΕΛ)».

    [06] Ψωμί

    Η Metropolis επισημαίνει ότι «απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου "ανοίγει το δρόμο" στην εισαγωγή προψημένου ή κατεψυγμένου ψωμιού. Εκφράζονται φόβοι για την περιεκτικότητα των εν λόγω παρασκευασμάτων σε συντηρητικά, αλλά και άλλες ουσίες».

    [07] Σταμάτης Σπανουδάκης

    Η CITY PRESS από τη συνέντευξη του Στ. Σπανουδάκη «-Η χώρα κυβερνιέται πολιτιστικά από μία συγκεκριμένη παρέα. -Η Νέα Δημοκρατία δεν έχει διαφοροποιηθεί ιδιαίτερα στον πολιτισμό από το ΠΑΣΟΚ. -Προσκαλώ σε τηλεοπτικό διάλογο για να δούμε, βάσει στοιχείων, ποιοι καλλιτέχνες και παράγοντες απομυζούν τη χώρα μας. -Ο πολιτισμός της Αριστεράς είναι ένας πολιτισμός με δεκανίκια. -Σκανδαλώδης ο αποκλεισμός μου από το Φεστιβάλ Αθηνών. -Έχω εμπιστοσύνη στον Καραμανλή, δεν θέλω να κάνω κριτική στις επιλογές του».

    [08] ΟΤΕ

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ τονίζει ότι «η συνολική εξέλιξη στον ΟΤΕ και σε όλους τους τομείς στρατηγικής σημασίας είναι σε βάρος του λαού και των εργαζομένων σε αυτούς, υπογράμμισε η Γενική Γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ μιλώντας χτες στους εργαζόμενους του Οργανισμού. Η δημιουργία νέων όρων κερδοφορίας και ενίσχυσης του κεφαλαίου είναιη ουσία των ιδιωτικοποιήσεων».

    [09] Έλλειμμα

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ υπογραμμίζει ότι «ευνοϊκές εκτιμήσεις για τη μείωση του ελλείμματος κάτω από το 3% του ΑΕΠ, τόσο φέτος όσο και για το 2007 περιέχει η τελευταία έκθεση του Διεθνούς Ταμείου, προκαλώντας ιδιαίτερη ικανοποίηση στο υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών. Ο υπουργός Γιώργος Αλογοσκούφης τόνισε χαρακτηριστικά: "Για πρώτη φορά προβλέπεται από διεθνή οργανισμό ότι το έλλειμμα του Δημοσίου θα είναι κάτω του 3% του ΑΕΠ».

    [10] Νίκος Παλαιοκώστας

    Η ESPRESSO αναφέρει ότι «μπροστά σε επικείμενη "χιονοστιβάδα" συλλήψεων από το χώρο του οργανωμένου εγκλήματος εκτιμούσαν χθες πως βρίσκονται οι αξιωματικοί της Ασφάλειας, μία ημέρα μετά τη σύλληψη του "Φαντομά του θεσσαλικού κάμπου", του 46χρονου Νίκου Παλαιοκώστα. Τα στοιχεία που θα προκύψουν από αυτή, όπως πιστεύουν οι αστυνομικοί, θα λειτουργήσουν σαν πασπαρτού που αργά ή γρήγορα θα τους... ξεκλειδώσει πολλές ανεξιχνίαστες υποθέσεις, στις οποίες εμπλέκονται κορυφαία στελέχη του οργανωμένου υποκόσμου και μεγαλοκακοποιοί».

    Η TRAFFIC προσθέτει ότι «η σύλληψη του Νίκου Παλαιοκώστα σκόρπισε χαμόγελα στις διωκτικές Αρχές, αφού κατάφεραν να εντοπίσουν το Νο 1 καταζητούμενο έπειτα από 16 ολόκληρα χρόνια. Όμως, την ίδια ώρα ο εντοπισμός του 44χρονου έχει προκαλέσει και "πονοκέφαλο" στην Αστυνομία, φοβούμενη για μία νέα και -γιατί όχι- κινηματογραφική απόδραση».

    [11] ΠΑΣΟΚ

    Η ΕΣΤΙΑ γράφει ότι «το ΠΑΣΟΚ οδηγείται σχεδόν νομοτελειακά προς νέα αλλαγή ηγεσίας. Ο σημερινός Πρόεδρός του στερείται καταφανέστατα των ηγετικών προσόντων που απαιτεί ο ρόλος του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως και του αυριανού Πρωθυπουργού. Ο κ. Γ. Παπανδρέου δεν πείθει ότι είναι κατάλληλος για Πρωθυπουργός. Όταν λοιπόν αυτό αποδειχθή και στην πράξη, το πιθανώτερο είναι πως το ίδιο το ΠΑΣΟΚ θα θελήση να τον αντικαταστήση».
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Friday, 15 September 2006 - 20:44:21 UTC