Looking for info on Diploma validation in Greece (a.k.a. DIKATSA)? Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 05-11-11

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 11/11/2005
  • [02] Δικαιοσύνη
  • [03] Δημοσκόπηση Metron Analysis
  • [04] Δημοσκόπηση V-PRC
  • [05] Φανάρι
  • [06] Απεργία
  • [07] ΠΑΜΕ
  • [08] Σούπερ μάρκετ Βασιλόπουλος
  • [09] ΠΑΣΟΚ
  • [10] Ηλεκτρονικός υπολογιστής
  • [11] Νέα Δημοκρατία
  • [12] ΟΕΚ
  • [13] Βιβλίο Κ. Σημίτη

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 11/11/2005

    Οι δημοσκοπήσεις της V-PRC και της Metron Analysis, καθώς και οι έρευνες για τη διαφθορά στους κόλπους της Δικαιοσύνης είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού αθηναϊκού Τύπου.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Στεγαστικά από τον ΟΕΚ με λιγότερα ένσημα. Πιο κοντά στο όνειρο 100.000 δικαιούχοι.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Ο Σημίτης δίχασε το ΠΑΣΟΚ. Δεν δεχόμαστε κηδεμόνα, λένε τα στελέχη. Άνω-κάτω η Αξιωματική Αντιπολίτευση.

    ΑΝΩ ΚΑΤΩ: Ο Γιώργος "σκουπίζει" στο ΠΑΣΟΚ. Αποφασισμένος για ριζικές ανατροπές στη Χαριλάου Τρικούπη.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Άτρωτη η Νέα Δημοκρατία. Γκάλοπ V-PRC: Στο 3,5% άνοιξε η ψαλίδα από το ΠΑΣΟΚ.

    Η ΑΥΓΗ: Θερμή χρονιά για μισθούς και ακρίβεια. Μεγάλη συμμετοχή στη χθεσινή απεργία της ΑΔΕΔΥ - συντονίζεται η ΓΣΕΕ.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Πάμε φουλ για εκλογές. Με προσφυγή στον λαό, ο κ. Καραμανλής θα επιχειρήσει να ανακόψει την ραγδαία φθορά του κυβερνώντος κόμματος.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Η ψαλίδα κλείνει... αλλά προηγείται πάντα ο κ. Καραμανλής. Εντυπωσιακά ευρήματα αποκαλύπτει η τελευταία έρευνα της Metron Analysis.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: "Να τελειώνουμε με τον Σημίτη". Εμφύλιος στο ΠΑΣΟΚ μετά το μανιφέστο του πρώην πρωθυπουργού.

    ΕΘΝΟΣ: Ισοπαλία και... στο βάθος πρόωρες εκλογές. Γκάλοπ: Οριακή η διαφορά 0,6% μεταξύ ΝΔ - ΠΑΣΟΚ.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Εδώ και μήνες φωνάζουμε για την νοθεία στα κρέατα, ψάρια, μέλι, λάδι και σε άλλα πολλά και μετά την γριπιασμένη κότα νοθευμένο και το... πουλί του Βασιλόπουλου.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Φουντώνει η κρίση στο ΠΑΣΟΚ. Το βιβλίο Σημίτη έχει πυροδοτήσει δυναμικές αντιπαραθέσεις στην αξιωματική αντιπολίτευση.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Εμπιστοσύνη σε Καραμανλή - ΝΔ. Γκάλοπ V-PRC: Εντυπωσιακό προβάδισμα 3,5 μονάδων για την κυβέρνηση.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Τανάλια σφίγγει τη ΝΔ. Γκάλοπ: Κατρακυλά η ΝΔ, ακίνητο το ΠΑΣΟΚ, στο 0,6% η διαφορά.

    ΕΣΤΙΑ: Ηλεκτρονικώς αναλφάβητοι. Τελευταίοι στην χρήση υπολογιστών και διαδικτύου.

    ESPRESSO: Αποκάλυψη: Οι μυστικές επιστολές του Λιαντίνη. Απόστρατος αξιωματικός τις κρατούσε κρυφές επτά χρόνια.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Δελτίο θυέλλης για τη Δικαιοσύνη. Αν. Παπαληγούρας: Όχι στο λαθρεμπόριο δικαίου - Ν. Κωνσταντόπουλος: Στοά οργανωμένου εγκλήματος.

    Ο ΛΟΓΟΣ: "Γκρίζες" προκλήσεις στο Φανάρι. Τη "λύπη" του εξέφρασε ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος για τα επεισόδια.

    ΤΑ ΝΕΑ: Ρεκόρ φθοράς. 0,6% η ψαλίδα ΝΔ - ΠΑΣΟΚ. Γκάλοπ-ψυχρολουσία για την κυβέρνηση.

    Η ΝΙΚΗ: Αντίστροφη μέτρηση. Έκλεισε η "ψαλίδα" μεταξύ ΝΔ - ΠΑΣΟΚ.

    ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ +13: Το μαύρο σενάριο. Υπάρχει σχέδιο αποσταθεροποίησης;

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Πανελλαδικός ξεσηκωμός: Όλοι αύριο στο μεγάλο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στην Αθήνα.

    TRAFFIC NEWS: Βρέθηκε το εμβόλιο που νικάει τον καρκίνο. Αισιόδοξα τα μηνύματα από την πειραματική εφαρμογή της ελληνικής ανακάλυψης σε ασθενείς. Μιλάει στην "t" ο Β. Γεωργούλιας, καθηγητής ογκολογίας.

    Η ΧΩΡΑ: Σπίτια με λιγότερα ένσημα. Διευρύνεται ο αριθμός δικαιούχων του ΟΕΚ.

    City Press: Μπαράζ διεκδικήσεων με άδεια ταμεία. Μεγάλα τα ποσοστά συμμετοχής στη χθεσινή απεργία της ΑΔΕΔΥ.

    METRO: Ανησυχία και απαισιοδοξία. Αποκαλυπτικά στοιχεία από δημοσκόπηση της Metron Analysis.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Απόγνωση από την ανεργία. Βόρεια Ελλάδα: "γολγοθάς" για χιλιάδες οικογένειες.

    ΕΓΝΑΤΙΑ: Δικαίωμα ψήφου στους μετανάστες. Πρόταση ΚΕΔΚΕ και άλλων φορέων για τη συμμετοχή τους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Και νέες υλακές "Γκρίζων Λύκων". Βαρθολομαίος: "Θα περάσει κι αυτό". Βατερλώ της τουρκικής διπλωματίας. Ράπισμα και από την Κομισιόν μετά το χαστούκι του Στέητ Ντιπάρτμεντ.

    [02] Δικαιοσύνη

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ γράφει ότι "καθώς οι έρευνες για τη διαφθορά στη Δικαιοσύνη εγγίζουν όλο και περισσότερες ύποπτες περιπτώσεις, φαίνεται να γίνεται πλέον και επισήμως αποδεκτό ότι τα σκοτεινά κυκλώματα στους κόλπους του δικαστικού Σώματος είναι πολύ εκτεταμένα απ΄ό,τι είχε αρχικά υποτεθεί. Ο υπουργός Δικαιοσύνης κ. Αν. Παπαληγούρας που είχε χθες συνάντηση με το νέο ΔΣ της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, δήλωσε ότι θα τιμωρηθούν όσοι επιδίδονταν σε "λαθρεμπόριο δικαίου" φράση που υποδηλώνει οργανωμένη λειτουργία παραδικαστικών ομάδων που εμπορεύονταν το δίκαιο ( ή ακριβότερα, το άδικο) έναντι ανταλλάγματος".

    [03] Δημοσκόπηση Metron Analysis

    H METRO γράφει ότι " ανήσυχοι και απαισιόδοξοι για το μέλλον τους αλλά και για το μέλλον της χώρας είναι οι Έλληνες. Το συμπέρασμα αυτό προκύπτει από τα στοιχεία νέας πανελλαδικής δημοσκόπησης της εταιρίας Metron Analysis, που διερεύνησε τις απόψεις των πολιτών για την πολιτική και τη γενικότερη κατάσταση της χώρας".

    Σύμφωνα με το ΒΗΜΑ "τη συρρίκνωση της διαφοράς στην πρόθεση ψήφου μεταξύ ΝΔ και ΠΑΣΟΚ στο 0,6% και την πλήρη κατάρρευση της εικόνας της κυβέρνησης σε όλα τα μέτωπα δείχνουν τα στοιχεία μιας ακόμη πανελλαδικής δημοσκόπησης της εταιρίας Metron Analysis που διενεργήθηκε από 24 Οκτωβρίου ως 7 Νοεμβρίου. Ο πρωθυπουργός κ. Κ. Καραμανλής διατηρεί προβάδισμα ως καταλληλότερος για πρωθυπουργός έναντι του κ. Γ. Παπανδρέου, η εικόνα του οποίου όμως βελτιώθηκε αισθητά. Η δυσαρέσκεια των πολιτών σε όλους τους τομείς της κυβερνητικής πολιτικής προκαλεί πονοκέφαλο στο Μαξίμου και χαμόγελα στο ΠΑΣΟΚ".

    ΤΟ ΕΘΝΟΣ υποστηρίζει ότι "ισοπαλία μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΠΑΣΟΚ στην πρόθεση ψήφου καταγράφει πλέον η δημοσκόπηση της Metron Analysis, τα ευρήματα της οποίας προϊδεάζουν για συνθήκες δημιουργίας ενός διαφορετικού πολιτικού σκηνικού".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ εκτιμά ότι " η "τανάλια" της συνεχούς πτώσης των ποσοστών της από τον Μάιο του 2004 ως σήμερα σφίγγει τη ΝΔ. Απαισιόδοξοι οι πολίτες για την πορεία της οικονομίας και την προσωπική τους οικονομική κατάσταση. Όλα αυτά αποτυπώνονται στην πανελλαδική έρευνα της Metron Analysis (με κάλπη 24/10-7/11). Στη φθορά της ΝΔ "αντιστέκεται" ο Κ. Καραμανλής που υπερτερεί του Γ. Παπανδρέου . Το ΠΑΣΟΚ έχει υψηλότερη συσπείρωση και κερδίζει τη ΝΔ στις αμοιβαίες μετακινήσεις ψηφοφόρων".

    ΤΑ ΝΕΑ ισχυρίζονται ότι "ψυχρολουσία προκάλεσε στη ΝΔ η ραγδαία φθορά της κυβέρνησης, όπως αυτή αποτυπώνεται στην τελευταία δημοσκόπηση της εταιρίας Metron Analysis. Η διαφορά ανάμεσα στα δύο μεγάλα κόμματα είναι της τάξης του 0,6%".

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ σημειώνει ότι "πρόωρες εκλογές δείχνουν τα γκάλοπ. Όλες οι δημοσκοπήσεις καταγράφουν κλείσιμο της ψαλίδας που χωρίζει τα δύο κόμματα και μάλιστα η τελευταία που είδε το φως της δημοσιότητας χθες το βράδυ, η πανελλαδική έρευνα της "metron analysis" δείχνει τη διαφορά στο 0,6% γεγονός που εύκολα οδηγεί στο συμπέρασμα ότι η κυβέρνηση θα προσφύγει πρόωρα στις κάλπες, προκειμένου να σταματήσει τη φθορά και να ανανεώσει τη θητεία της".

    Κατά τη ΝΙΚΗ "εντυπωσιακά καταβεβλημένη παρουσιάζεται η εικόνα της κυβέρνησης Καραμανλή πριν ακόμη συμπληρωθεί μισός χρόνος της τετραετίας, πολιτική φθορά που "φουντώνει" τα σενάρια περί πρόωρης προσφυγής στις κάλπες. Τα στοιχεία της δημοσκόπησης της Metron Analysis που δόθηκαν χθες το βράδυ στη δημοσιότητα, σηματοδοτούν την απαρχή της ανατροπής του συσχετισμού δυνάμεων σε βάρος της ΝΔ και της αμφισβήτησης της πολιτικής ηγεμονίας του πρωθυπουργού".

    [04] Δημοσκόπηση V-PRC

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ γράφει ότι "παρά τον πόλεμο λάσπης και παραπληροφόρησης που διεξάγεται εναντίον της Νέας Δημοκρατίας από το ΠΑΣΟΚ και τα ελεγχόμενα από αυτό ΜΜΕ, το κυβερνών κόμμα αυξάνει τη διαφορά του από την αξιωματική αντιπολίτευση".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ αναφέρει ότι "ισχυρό προβάδισμα εξακολουθεί να διατηρεί η ΝΔ έναντι του ΠΑΣΟΚ σε μια δύσκολη περίοδο για την κυβέρνηση. Κυρίαρχος του πολιτικού σκηνικού ο Κ. Καραμανλής με σχεδόν διπλάσιο ποσοστό από τον Γ. Παπανδρέου στην καταλληλότητα για πρωθυπουργός".

    H TRAFFIC NEWS υποστηρίζει ότι "η διαφορά μεταξύ των δύο μεγάλων κομμάτων κυμαίνεται ακόμη σε υψηλά ποσοστά η κοινή γνώμη όμως απαιτεί περισσότερα από την κυβέρνηση. Αυτό προκύπτει ως βασικό συμπέρασμα της μέτρησης του βαρόμετρου Νοεμβρίου της VPRC για λογαριασμό του ΣΚΑΙ, στο οποίο επίσης καταγράφεται η εκτίμηση της κοινής γνώμης για την κάθαρση στη Δικαιοσύνη, αλλά και η εμπιστοσύνη στα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας".

    [05] Φανάρι

    Ο ΛΟΓΟΣ γράφει ότι "λυπάται" γιατί η συνάντηση με τους ιεράρχες της Εκκλησίας της Κύπρου συνέπεσε με τα "έκτροπα που έγιναν και πάλι μπροστά στο Πατριαρχείο" ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος αλλά τόνισε ότι "και αυτό θα περάσει". Η επίσκεψη στο Πατριαρχείο Ιεραρχών των άλλων Εκκλησιών είναι πάντοτε χαρά μας , διότι δίδεται η ευκαιρία ανταλλαγής απόψεων για το καλό της Εκκλησίας".

    [06] Απεργία

    Η ΑΥΓΗ υποστηρίζει ότι "με εντυπωσιακά ποσοστά πανελλαδικής συμμετοχής και πολυπληθή συγκέντρωση στην Αθήνα ξεκίνησαν χθες οι απεργιακές κινητοποιήσεις κατά της κυβερνητικής πολιτικής της λιτότητας, της ακρίβειας και των αντιασφαλιστικών σχεδιασμών".

    H CITY PRESS γράφει: "μεγάλα τα ποσοστά συμμετοχής στη χθεσινή απεργία της ΑΔΕΔΥ. Έκρηξη λαϊκής δυσαρέσκειας και συνδικαλιστικών αιτημάτων. Κυβέρνηση: Κατανοούμε τα προβλήματα των εργαζομένων, δεν μπορούμε όμως να αλλάξουμε πολιτική. Ευρωπαϊκή Επιτροπή , Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα: χρειάζονται πρόσθετα μέτρα για τη δραστική μείωση του δημοσιονομικού ελλείμματος και του δημόσιου χρέους. Ολυμπιακές Αερογραμμές: Ματαιώθηκαν οι πτήσεις λόγω της απεργίας, την άλλη εβδομάδα οι αποφάσεις της κυβέρνησης".

    [07] ΠΑΜΕ

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ γράφει ότι "από σήμερα το βράδυ, οπότε και οι εργαζόμενοι των πιο απομακρυσμένων περιοχών αναχωρούν με κάθε μέσο από τις πόλεις τους, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Αθήνα. Στο μεγάλο αγωνιστικό αντάμωμα των εργατών, των υπαλλήλων, των φτωχών αγροτών, των μικρών ΕΒΕ και της νεολαίας, στο Πανελλαδικό Συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στις 11 το πρωί στο Πεδίον του Άρεως".

    [08] Σούπερ μάρκετ Βασιλόπουλος

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ επισημαίνει ότι "μάλλιασε η πέννα μας να γράφουμε και να ξαναγράφουμε ότι δεν ξέρουμε τι τρώμε και τι πίνουμε. Επαληθευθήκαμε στο ακέραιο πολλές φορές για νοθευμένα σαλάμια, ψάρια, μέλι, κρέατα σάπια και άλλα αναλώσιμα ληγμένα προ δεκαετίας να μοστράρονται στα ράφια των καταστημάτων ως φρέσκα και "ζεστά". Ήρθε η γρίπη των πουλερικών με τα γνωστά σοβαρά και ευτράπελα για να σκεπαστούν για λίγο οι παλιανθρωπιές ορισμένων άπληστων και ασυνείδητων εμπόρων. Κι εκεί που ατενίζαμε και διαβάζαμε το έξυπνο σλόγκαν των καταστημάτων ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ "έχει και του πουλιού το γάλα", χαριτολογώντας λέγαμε: Έχει γάλα το πουλί του Βασιλόπουλου; Δυστυχώς έχει "γάλα" το ...πουλί του Βασιλόπουλου και μάλιστα νοθευμένο".

    [09] ΠΑΣΟΚ

    Η ΑΝΩ ΚΑΤΩ εκτιμά ότι "το βιβλίο του Κώστα Σημίτη, αλλά και η φιέστα των εκσυγχρονιστών κατά την παρουσίαση, έχει ενοχλήσει τον Γιώργο Παπανδρέου, ο οποίος ετοιμάζεται να πάρει "σκούπα" και να ξεκαθαρίσει το τοπίο στο ΠΑΣΟΚ. Το τελευταίο διάστημα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ παρακολουθεί ότι το λεγόμενο μπλοκ των εκσυγχρονιστών αμφισβητεί την ηγεσία του Κινήματος, λέγοντας δεξιά κι αριστερά, ότι η αντιπολιτευτική τακτική είναι πλαδαρή, με συνέπεια να μην επιτυγχάνεται η ανάκαμψη του Κινήματος".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζου) ισχυρίζεται ότι "κλυδωνισμούς προκαλεί σε όλα τα επίπεδα του ΠΑΣΟΚ η κρίση σε επίπεδο κορυφής που ξέσπασε μετά την παρουσίαση του βιβλίου του Κ. Σημίτη και την ανταλλαγή σφοδρών πυρών ανάμεσα στον ίδιο και τον Γ. Παπανδρέου. Αδιαφορώντας για όσα του καταλογίζουν στο ΠΑΣΟΚ, ο Κ. Σημίτης πέρασε χθες στην αντεπίθεση'.

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ υπογραμμίζει ότι "φουντώνει η κρίση στο ΠΑΣΟΚ, καθώς ο θόρυβος και οι συζητήσεις γύρω από το βιβλίο του τέως πρωθυπουργού Κ. Σημίτη όχι μόνο δεν λένε να κοπάσουν, αλλά τείνουν να προσλάβουν ανεξέλεγκτες διαστάσεις".

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ τονίζει ότι "τέλος με κάθε τίμημα στην προσπάθεια του Κ. Σημίτη για πολιτική κηδεμονία είναι αποφασισμένος να βάλει ο Γιώργος Παπανδρέου. Το κλίμα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι ιδιαίτερα βαρύ, μετά το μανιφέστο-πολιτική παρέμβαση του πρώην πρωθυπουργού αλλά και το "άδειασμά" του από τον Γ. Παπανδρέου. Σε πλήρη εξέλιξη είναι η ανοικτή πλέον αντιπαράθεση μεγάλου τμήματος στελεχών του ΠΑΣΟΚ με στελέχη του πρώην πανίσχυρου εκσυγχρονιστικού ρεύματος".

    [10] Ηλεκτρονικός υπολογιστής

    Η ΕΣΤΙΑ σημειώνει ότι " στην σημερινή εποχή, όποιος δεν χρησιμοποιεί ηλεκτρονικό υπολογιστή και διαδίκτυο μοιάζει με "αναλφάβητο" των παλαιοτέρων εποχών. Και δυστυχώς, οι Έλληνες υπολειπόμεθα δραματικά των άλλων Ευρωπαίων. Τόσο στην χρήση υπολογιστών όσο και στην χρήση του διαδικτύου, είμαστε οι τελευταίοι στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανεκοίνωσε χθες η Eurostat για την χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών και του διαδικτύου στα κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, η Ελλάς φιγουράρει στην τελευταία θέση σε όλες τις κατηγορίες πληθυσμού".

    [11] Νέα Δημοκρατία

    Η Espresso γράφει ότι "κερδίζει έδαφος η πρόταση του γραμματέα της ΚΕ της ΝΔ Βαγγέλη Μεϊμαράκη να θεσπιστεί όριο ηλικίας για τους υποψήφιους δημάρχους και νομάρχες, εν όψει των εκλογών για την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Μια πρόταση όμως, που αν ισχύσει για τις δημοτικές εκλογές, μπορεί να αποτελέσει -υπό προϋποθέσεις- και πρόκριμα για τις βουλευτικές".

    [12] ΟΕΚ

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτση) αναφέρει ότι "λιγότερα ένσημα απαιτούνται πλέον προκειμένου οι δικαιούχοι του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας να μπορούν να συμμετέχουν στα στεγαστικά προγράμματα του Οργανισμού".

    Η ΧΩΡΑ προσθέτει ότι "μειώνονται κατά το ήμισυ οι ασφαλιστικές προϋποθέσεις για την υπαγωγή στον Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας. Πάνω από 100.000 νέοι δικαιούχοι αποκτούν δικαίωμα συμμετοχής σε άτοκα δάνεια και ευνοϊκά στεγαστικά προγράμματα'.

    [13] Βιβλίο Κ. Σημίτη

    Η ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ +13 υποστηρίζει ότι "το βιβλίο του Κώστα Σημίτη εμφανίσθηκε σε μια κρίσιμη περίοδο για τις πολιτικές εξελίξεις. Συμπίπτει δε με την εμφάνιση του πιο "Μαύρου σεναρίου" για το μέλλον της χώρας. Η προσοχή μπορεί να έπεσε στα όσα γράφει για τα Ιμια, μόνο που αυτό το ζήτημα αφορά κατά κάποιο τρόπο το παρελθόν. Το ζήτημα που αφορά το μέλλον -και ειδικότερα το πολιτικό μέλλον- στη χώρα μας είναι ο ισχυρισμός του ότι ο Κώστας Καραμανλής και ο Γιώργος Παπανδρέου δεν είναι ικανοί (ή τόσοι ικανοί όσο ήταν αυτός) να χειρισθούν τα πολιτικά πράγματα".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Friday, 11 November 2005 - 22:07:24 UTC