Visit the The Cyprus Homepage Mirror on HR-Net Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 04-11-09

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 9/11/2004
  • [02] Τίτλοι Εφημερίδων
  • [03] Χρηματιστήριο
  • [04] Βουλή - Συζήτηση για την Παιδεία
  • [05] Ονομασία ΠΓΔΜ
  • [06] Μολυβιάτης - Μίλερ-Non paper
  • [07] Φορολογία
  • [08] ΠΑΣΟΚ-ΥΕΘΑ
  • [09] Ανατιμήσεις
  • [10] Αγωγός Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη
  • [11] Σώματα Ασφαλείας-Αυξήσεις
  • [12] Προσλήψεις
  • [13] Ελληνοτουρκικά
  • [14] Πρωθυπουργός-Κύπρος
  • [15] Κυβέρνηση
  • [16] ΗΠΑ-TOR-M1
  • [17] ΗΠΑ-Κατεχόμενα-Κύπρος
  • [18] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
  • [19] ΤΕΒΕ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 9/11/2004

    Οι θέσεις των πολιτικών αρχηγών χθες στη Βουλή για το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ και την Παιδεία, οι καταστροφές στην Αττική από την προχθεσινή νεροποντή και οι ελληνοτουρκικές σχέσεις είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού Τύπου.

    [02] Τίτλοι Εφημερίδων

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): 6.068 προσλήψεις στο υπουργείο Πολιτισμού. Με τη βοήθεια του Δ΄Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Τι αυξήσεις και νέα επιδόματα θα δοθούν σε Στρατό και Σώματα Ασφαλείας. Σε μισθούς και συντάξεις από το 2005.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Κανείς στα ΑΕΙ με βαθμό κάτω από τη βάση. Ο Καραμανλής ανοίγει το φάκελο "Παιδεία" για πτυχία με αξία και δημιουργική μάθηση.

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ: Γενναίες παροχές σε απόστρατους και Σ. Ασφαλείας. Αυξήσεις, αναδρομικά, επιδόματα.

    Η ΑΥΓΗ: Ιδιωτικά πανεπιστήμια φέρνουν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Θέλουν εθνικό διάλογο για την Παιδεία σε νεοφιλελεύθερα καλούπια.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Στο σκαμνί και πάλι τα λαμόγια του Χρηματιστηρίου. Ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Λινός θα πρέπει να επαναφέρει τις υποθέσεις στην Δικαιοσύνη και να ζητήσει το άνοιγμα των δύο λογαριασμών στην UBS που ανήκουν σε δικαστές!

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Όλοι πλην Ακροδεξιάς. Η κυβέρνηση φοβάται συσπείρωση εθνικιστών. Ο υπ. Εξωτερικών θα ενημερώσει Βουλή και πολιτικούς αρχηγούς.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Συντάξεις αναπηρίας. Οι προϋποθέσεις και τα δικαιολογητικά.

    ΕΘΝΟΣ: Δεύτερη μαχαιριά από τους Αμερικανούς. Προχωρούν σε ντε φάκτο αναγνώριση του ψευδοκράτους.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Όταν έπρεπε να υπάρχει εθνική εγρήγορση εμείς κοιμόμαστε για τη Μακεδονία και για το Αιγαίο τώρα τρέχουμε και δεν φτάνουμε και ....Τα αυγά δεν γίνονται δεμάτι.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Παίζουν με την ασφάλεια της χώρα οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ. Με απαράδεκτη ερώτηση προχωρούν σε κατασυκοφάντηση των Ενόπλων Δυνάμεων.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Προσλήψεις: Άνοιξαν 8.102 θέσεις σε υπουργεία-δήμους.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Ώρα αποφάσεων. Κλίμα συναίνεσης με αποκήρυξη των λαθών του παρελθόντος για Σκόπια.

    ΕΣΤΙΑ: Μη κρατικά πανεπιστήμια. Ο πρωθυπουργός εξήγγειλε χθες την ίδρυσή τους.

    ESPRESSO: Βίασε τη μάνα μπροστά στη 13χρονη κόρη της. Τις είχε απαγάγει. Ανθρωποκυνηγητό της αστυνομίας για το δράστη που ασέλγησε και στη μικρή.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Τομές στην Παιδεία. Προωθεί ο Κ. Καραμανλής και με τη στήριξη του Γ. Παπανδρέου.

    Ο ΛΟΓΟΣ: ΣΚΟ(ΠΟΣ)ΠΙΑ μια γρήγορη λύση. Συναίνεση για την καλύτερη δυνατή λύση.

    ΤΑ ΝΕΑ: Φοροκαπέλο στα μεσαία εισοδήματα. Σύσκεψη χθες τη νύχτα, αύριο οι ανακοινώσεις.

    Η ΝΙΚΗ: Κλίμα συμβιβασμών με ...υποκρισία. Συναίνεση Καραμανλή-Παπανδρέου στη Βουλή για ΠΓΔΜ.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Παιδεία για λίγους η πολιτική ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Στο περιθώριο μπαίνουν τα παιδιά των λαϊκών στρωμάτων.

    TRAFFIC NEWS: Βρόμικος πόλεμος κατά του ALPHA . Δυναμική απάντηση Κοντομηνά. Δεν πρόκειται να κάνω πίσω.

    Η ΧΩΡΑ: 20.106 νέες προσλήψεις σε Δημόσιο και Οργανισμούς. Εγκρίθηκαν οι διαγωνισμοί για τις πρώτες 5.806 θέσεις γιατρών και νοσηλευτών.

    City Press: Παιδεία: Πρώτα βήματα για αντιμετώπιση της κρίσης. Σε συναινετικό κλίμα η χθεσινή προ ημερησίας διάταξης στη Βουλή για την Παιδεία.

    Μetro: Φωτιά στα τσιγάρα. Στο 1,5 ευρώ το φθηνότερο πακέτο, 2,7 τα ακριβότερα.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Πλημμύρα ελλείψεων. Θεσσαλονίκη: Κινδυνεύουμε να πνιγούμε αλλά κανείς δεν ευαισθητοποιείται.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Με εμψυχωμένο το λαό άρχισε πολιτικά. Άμεση αντιμετώπιση της κρίσης.

    [03] Χρηματιστήριο

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ αναφέρεται στους "περίεργους λογαριασμούς, σε Ελβετικές τράπεζες με τους οποίους "πείστηκε" η γνωστή ανακρίτρια Κωνσταντίνα Μπουρμπούλια να ....βγάλει λάδι τους ενόχους για το μεγάλο σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου. Ήδη, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Δημήτρης Λινός, ζήτησε τη δικογραφία της επίμαχης, όσο και βρώμικης υπόθεσης προκειμένου να βρεθεί πρόσφορος, δικονομικά τρόπος ώστε να ανοίξουν οι δύο ύποπτοι λογαριασμοί, που φέρονται να ανήκουν στην κ. Μπουρμπούλια".

    [04] Βουλή - Συζήτηση για την Παιδεία

    H CITY PRESS γράφει ότι "σε συναινετικό κλίμα η χθεσινή Προ Ημερησίας Διάταξης συζήτηση στη Βουλή για την Παιδεία. Παπανδρέου και Καραμανλής συμφώνησαν για τη δημιουργία μη κρατικών, μη κερδοσκοπικών πανεπιστημίων. Ξεκινάει πολιτικός διάλογος για τη δημιουργία μακρόπνοου συστήματος εκπαίδευσης".

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ υποστηρίζει ότι "άνοιξε ο δρόμος στη λειτουργία μη κρατικών Πανεπιστημίων στην Ελλάδα αλλά και για μια σειρά από ριζικές αλλαγές στην Παιδεία-από το φθινόπωρο του 2005- τις οποίες προανήγγειλε ρητά και κατηγορηματικά χθες το βράδυ στη Βουλή ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση που πραγματοποιήθηκε, βρίσκοντας σύμμαχο σε πολλές από αυτές τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ κ. Γιώργο Παπανδρέου".

    Η ΕΣΤΙΑ προσθέτει ότι " η χθεσινή προ ημερησίας διατάξεως συζήτησης στην Βουλή απετέλεσε σταθμό για την Παιδεία. Ανεξαρτήτως της ειρωνικής αναφορά του κ. Παπανδρέου ότι η Κυβέρνησης ζητεί εθνικό διάλογο διότι δήθεν δεν διαθέτει πρόγραμμα, σημασία έχει ότι για πρώτη φορά Πρωθυπουργός και αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως συνεκφώνησαν από το βήμα της Βουλής για την ανάγκη ιδρύσεως μη κρατικών πανεπιστημίων".

    Η ΑΥΓΗ αναφέρει ότι " την πλήρη σύμπτωση απόψεων της κυβέρνησης και του προέδρου του ΠΑΣΟΚ για την ανώτατη παιδεία αποκάλυψε η χθεσινή συζήτηση στη Βουλή σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών. Συμφώνησαν στην ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων και στην προώθηση του νεοφιλελεύθερου μοντέλου που αποφάσισαν οι υπουργοί Παιδείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης στη Μπαλόνια".

    Σύμφωνα με το ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ, "τόσο ο πρωθυπουργός όσο και περισσότερο ο Γ. Παπανδρέου-υπογράμμισε- περιέγραψαν μια Παιδεία πλήρως υποταγμένη στη ζούγκλα της αγοράς και στην εξυπηρέτηση των συμφερόντων της πλουτοκρατίας".

    [05] Ονομασία ΠΓΔΜ

    Η TRAFFIC NEWS γράφει ότι "πυρετωδώς συνεχίζονται οι διπλωματικές επαφές της κυβέρνησης προκειμένου το θέμα της αναγνώρισης των Σκοπίων από τις ΗΠΑ με το όνομα Μακεδονία να περάσει στην ΕΕ ως μεμονωμένη κίνηση και να τεθούν νέα δεδομένα για διάλογο".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτση) στο άρθρο του επισημαίνει μεταξύ άλλων ότι "ενδεχομένως, η μονομερής αναγνώριση του γειτονικού κρατιδίου με τη συνταγματική του ονομασία να προοιωνίζεται και άλλες ανεπιθύμητες μεθοδεύσεις, διότι δεν μπορεί να εάν τυχαίες οι αλυτρωτικές εξάρσεις και ο μεγαλοϊδεατισμός γειτονικών χωρών. Επίσης, η δεδηλωμένη πρόθεση των ΗΠΑ να διαφεντεύουν τα Βαλκάνια και να ελέγχουν την Ευρωπαϊκή Ένωση μόνο δεινά προοιωνίζεται".

    Ο ΛΟΓΟΣ υποστηρίζει ότι "τη συναίνεση του ελληνικού πολιτικού κόσμου απέναντι σε σύνθετη ονομασία για την ΠΓΔΜ είναι διατεθειμένη να επιδιώξει στο επόμενο διάστημα η κυβέρνηση. Σε διαφορετικό μήκος κύματος από την περασμένη εβδομάδα απέναντι στο ΠΑΣΟΚ, κινήθηκε χθες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ο οποίος έτεινε χείρα συναίνεσης στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ αναφέρει ότι "ολοταχώς για σύνθετη ονομασία μέχρι τον Απρίλιο με τη συναίνεση και των άλλων κομμάτων, πάει η κυβέρνηση".

    Η ΝΙΚΗ σημειώνει ότι "διάχυτη είναι πλέον η διάθεση συμβιβασμού που επικρατεί στους κόλπους της πολιτικής ηγεσίας της χώρας, η προσπάθεια της οποίας επικεντρώνεται στην κατεύθυνση προετοιμασίας της κοινής γνώμης για την αποδοχή μιας σύνθετης ονομασίας για το κράτος των Σκοπίων, η οποία θα περιλαμβάνει και τον όρο "Μακεδονία".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ εκτιμά ότι "η Μακεδονία ήταν Ελληνική. Αυτό δεν είναι νεοελληνικός ισχυρισμός είναι η ιστορία που βοά και καθίσταται ο ισχυρότατος και ο πιο αξιόπιστος συνήγορός μας. Δυστυχώς, εδώ και εξήντα χρόνια αφήσαμε πρώτα τον Τίτο να ονοματίσει τα Σκόπια "Δημοκρατία της Μακεδονίας" και οι Σκοπιανοί στο Εξωτερικό να πλασάρονται ανερυθρίαστα ως Μακεδόνες".

    [06] Μολυβιάτης - Μίλερ-Non paper

    ΤΟ ΒΗΜΑ επισημαίνει ότι "αυστηρό non paper στο οποίο αποτυπώνονται οι ελληνικές θέσεις και αντιδράσεις απέναντι στην προκλητική και αψυχολόγητη ενέργεια των ΗΠΑ, να αναγνωρίσουν τη ΠΓΔΜ με τη συνταγματική ονομασία της επέδωσε ο υπουργός Εξωτερικών κ. Πέτρος Μολυβιάτης στον αμερικανό πρεσβευτή στην Αθήνα κ. Τόμας Μίλερ . Κατά τις πληροφορίες του "Βήματος" στο non paper- το οποίο επιδόθηκε την περασμένη Πέμπτη, όταν εκλήθη ο κ. Μίλερ στο υπουργείο Εξωτερικών-εκφράζεται η έντονη ενόχληση της ελληνικής πλευράς για "τον μονομερή χαρακτήρα" της αμερικανικής ενέργειας χωρίς καμία προσυνεννόηση ή έστω απλή ενημέρωση της Αθήνας".

    [07] Φορολογία

    ΤΑ ΝΕΑ γράφουν ότι περισσότερο φόρο θα κληθούν να πληρώσουν οι φορολογούμενοι με μεσαίο και υψηλό εισόδημα λόγω των αλλαγών που προωθεί στη φορολογία εισοδήματος η κυβέρνηση. Η θέσπιση νέας φορολογικής κλίμακας θα συνοδευτεί από κατάργηση φοροαπαλλαγών".

    [08] ΠΑΣΟΚ-ΥΕΘΑ

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ υποστηρίζει ότι "με μία απαράδεκτη ερώτηση προς τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, πέντε βουλευτές του ΠΑΣΟΚ καθυβρίζουν σκαιωδώς τον γενικό γραμματέα του υπουργείου, υπεύθυνο για θέματα εξοπλιστικών προγραμμάτων και προμηθειών, Γ. Ζορμπά".

    [09] Ανατιμήσεις

    Η METRO αναφέρει ότι "η ανάγκη του οικονομικού επιτελείου για αύξηση των εσόδων του νέου Προϋπολογισμού, αλλά και αιτήματα που υποβλήθηκαν από ορισμένες καπνοβιομηχανίες με ηγετική θέση στην αγορά του καπνού "βάζουν φωτιά" στις τιμές πώλησης των "φτηνών" πακέτων τσιγάρων".

    [10] Αγωγός Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ γράφει ότι "βγαίνει από τον πάγο" η κατασκευή του αγωγού Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη με την υπογραφή της συμφωνίας συνεργασίας Ελλάδας, Ρωσίας και Βουλγαρίας, την οποία ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Θόδωρος Ρουσόπουλος χαρακτήρισε ως "ιστορικής σημασίας".

    [11] Σώματα Ασφαλείας-Αυξήσεις

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ σημειώνει ότι "η κυβέρνηση αποφάσισε την καταβολή αναδρομικών της περιόδου 2000-4 σε 92.000 απόστρατους αξιωματικούς. Το ποσό κυμαίνεται από 2.800 έως 11.200 ευρώ. επισημοποιήθηκε επίσης χθες και η ένταξη στα ανθυγιεινά και επικίνδυνα επαγγέλματα του αστυνομικού, λιμενικού και πυροσβέστη".

    [12] Προσλήψεις

    Η ΧΩΡΑ εκτιμά ότι "δεκάδες χιλιάδες θέσεις εργασίας στο Δημόσιο, τους οργανισμούς και τους φορείς του ευρύτερου δημοσίου τομέα προκηρύσσονται στο αμέσως προσεχές διάστημα. Ήδη το υπουργείο Εσωτερικών ενέκρινε τους πρώτους διαγωνισμούς για πλήρωση θέσεων ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη προκηρύξεις για επιπλέον 15.000 θέσεις μονίμων και μερικής απασχόλησης στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και σε υπουργεία".

    [13] Ελληνοτουρκικά

    Η Espresso επισημαίνει ότι "ούτε τον εορτασμό της πολεμικής μας αεροπορίας δεν σεβάστηκαν οι στρατοκράτες της Άγκυρας. Έτσι, σπάζοντας το μορατόριουμ που ίσχυε για τη χθεσινή ημέρα, την ώρα που σε όλα τα αεροδρόμια της χώρας βρίσκονταν σε εξέλιξη οι επίσημες εκδηλώσεις, τα τουρκικά μαχητικά υποχρέωσαν πολλούς από τους πιλότους μας να βρεθούν στον αέρα για να τα αναχαιτίσουν".

    [14] Πρωθυπουργός-Κύπρος

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζου) ισχυρίζεται ότι "συναντήσεις με την πολιτειακή και πολιτική ηγεσία της Κυπριακής Δημοκρατίας αναμένεται να έχει ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής κατά την επικείμενη επίσκεψή του στην Κύπρο. Σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα που δόθηκε χθες στη δημοσιότητα, ο κ. Καραμανλής φθάνει στην Κύπρο την ερχόμενη Παρασκευή".

    [15] Κυβέρνηση

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ υπογραμμίζει ότι "τα σχέδια επί χάρτου του Μαξίμου για μείωση των υπουργείων προκαλούν φημολογία ανασχηματισμού. Επί τάπητος και η "προεδρολογία", με πληροφορίες να επιμένουν ότι την ημέρα ψήφισης του Προϋπολογισμού θα ανακοινωθεί από την κυβέρνηση το όνομα του υποψήφιου που προτείνει η ΝΔ. Στις συνδυασμένες φήμες εκλογολογίας-προεδρολογίας έρχονται τώρα να προστεθούν οι φήμες για ανασχηματισμό και μάλιστα σαρωτικό ανασχηματισμό μέσα στον Νοέμβριο".

    [16] ΗΠΑ-TOR-M1

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ τονίζει ότι "μείζον θέμα με τους κώδικες διασύνδεσης των ρωσικής κατασκευής αντιαεροπορικών συστημάτων "Tor-M1" με τις λοιπές συστοιχίες της αεράμυνας, εγείρει η αμερικανική κυβέρνηση, διαμηνύοντας στην ελληνική κυβέρνηση ότι εάν οι κώδικες αυτοί μεταφερθούν στη ρωσική κατασκευαστική εταιρεία, προκειμένου οι "Tor-M1" να διασυνδεθούν με τους "Patriot" και τους "Hawk" θα εγκαλέσει την Ελλάδα στο ΝΑΤΟ".

    [17] ΗΠΑ-Κατεχόμενα-Κύπρος

    Σύμφωνα με το ΕΘΝΟΣ "διαστάσεις μείζονος ελληνοαμερικανικής διπλωματικής κρίσης παίρνει πλέον η κλιμάκωση των προκλήσεων εκ μέρους της Ουάσιγκτον που επεκτείνεται σε όλα τα εθνικά μέτωπα και συνοδεύεται από μια πρωτοφανή απαξίωση εις βάρος της σημερινής ελληνικής κυβέρνησης. Το "Έθνος" αποκαλύπτει το περιεχόμενο απόρρητου τηλεγραφήματος της πρεσβείας μας στη Λευκωσία, που αποδεικνύει ότι παράλληλα με την "αιφνιδιαστική" αναγνώριση της "Μακεδονίας" οι Αμερικανοί προχωρούν και σε ντε φάκτο αναγνώριση των Κατεχομένων".

    [18] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ: "Μέτρα για ανταγωνιστικότητα. Εγκρίνεται αύριο το προσχέδιο του φορολογικού νομοσχεδίου".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Αδυνατεί να πληρώσει τις συντάξεις το ΤΕΒΕ. Δραματική έκκληση του διοικητή του Ταμείου, Κ. Κοντού, μέσω της "Η".

    ΚΕΡΔΟΣ: "Ανεμπόδιστα κινείται το ευρώ προς τα 1,35. Νέο ιστορικό ρεκόρ του ευρωπαϊκού νομίσματος".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Τι προβλέπει το νέο φορολογικό νομοσχέδιο. Μείωση συντελεστών φόρου, αντικειμενικό σύστημα ελέγχων κλπ".

    [19] ΤΕΒΕ

    Η ΗΜΕΡΗΣΙΑ γράφει ότι "Σε ρευστοποιήσεις διαθεσίμων θα υποχρεωθεί να προχωρήσει το ΤΕΒΕ για να πληρώσει τις συντάξεις στο τέλος του χρόνου και τις αρχές του 2005, εάν το Δημόσιο δεν εξοφλήσει το χρέος του προς το Ταμείο".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Tuesday, 9 November 2004 - 20:09:26 UTC