Visit the Hellenic Biomedical Scientists of the Diaspora Homepage Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 03-06-26

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 26/06/2003
  • [02] Τίτλοι Εφημερίδων
  • [03] Ελληνοτουρκικά
  • [04] Φορολογικοί έλεγχοι
  • [05] Άδειες μεταναστών
  • [06] Άτυπη πνευμονία
  • [07] ΝΔ
  • [08] Δίκη 17Ν
  • [09] Πλοίο με εκρηκτικά
  • [10] Συνάντηση κορυφής ΕΕ-ΗΠΑ
  • [11] Κυβέρνηση
  • [12] Κυπριακό
  • [13] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
  • [14] Αξιοποίηση δημόσιας περιουσίας

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 26/06/2003

    Τα αποτελέσματα της συνάντησης κορυφής ΕΕ - ΗΠΑ, οι αλλαγές στον έλεγχο επιχειρήσεων, το Κυπριακό, η δίκη της 17Ν και οι έρευνες στην υπόθεση με το πλοίο ''Μπάλτικ Σκάι'' που μετέφερε εκρηκτικά είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού Τύπου.

    [02] Τίτλοι Εφημερίδων

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): 1.632 προσλήψεις σε υπουργεία, ΑΣΕΠ, ΓΓ Αθλητισμού. Αναλυτικά οι θέσεις που προκηρύσσονται.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Θέμα Σλαβομακεδόνων ανοίγει η κυβέρνηση. Καταγγελία της ΝΔ για επικίνδυνα εθνικά παιχνίδια.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Υποτελής στον Μπους ο Σημίτης. Ξέχασε την Ευρώπη μόλις μπήκε στον Λευκό Οίκο.

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ: 6.000 ευρώ αυθημερόν από τις Τράπεζες. Καταναλωτικά δάνεια: Πώς θα πάρετε τι (με τι προϋποθέσεις) μετά την απελευθέρωση.

    Η ΑΥΓΗ: Ο Μπους αξιώνει την υποταγή της Ευρώπης. Αλαζονικός στη συνάντηση με Σημίτη-Πρόντι.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Βίντεο-σοκ της... Χαρίκλειας με τον Ισπανό. Πιάσανε Διοικητή Οργανισμού με τα... βρακιά κάτω.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Καλά νέα για τον Κινέζο. Αρνητικό το αποτέλεσμα του τεστ, λένε οι Γερμανοί. Ευτυχώς υποχωρούν οι φόβοι για κρούσμα SARS στη Θεσσαλονίκη.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Απόσυρση στο παλιό αυτοκίνητο με κέρδος 1,5 εκατ. δρχ. Νέο πρόγραμμα με ιδιαιτέρως ελκυστικά κίνητρα.

    ΕΘΝΟΣ: Με δόσεις οι διορισμοί 6.795 εκπαιδευτικών.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Η έννοια της... ''οικογενειακής ευθύνης'' ισχύει για όλους εκτός της Γιάννας. Κύριε Πρωτόπαπα, σας απαντούμε ευθέως στην χθεσινή... δημοκρατική σας δήλωση.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Τα πάνω-κάτω στη φορολογία επιχειρήσεων - ελεύθερων επαγγελματιών. Ολα τα σχέδια του υπουργείου Οικονομίας για φοροκυνηγητό με νέα δεδομένα.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Μόνιμοι μέσω δικαστηρίων οι συμβασιούχοι. Πρωτοδικείο: Αντισυνταγματικό το διάταγμα που εξαιρεί Δημόσιο και δήμους.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Ευρ. Ενωση (Σημίτης-Πρόντι) προς Μπους:Μαζί σας κι όταν διαφωνούμε.

    ΕΣΤΙΑ: Οψιμος φίλος των Αμερικανών. Η χθεσινή μεταμόρφωσις του κ. Σημίτη.

    Espresso: Θα πετάξουμε τον Βελέντζα έξω από το μοναστήρι. ''Προσβάλλει τα θεία με τη συμπεριφορά του στο παιχνίδι'' λένε οι Παπαροκάδες.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Φιλία και πυγμή από Μπους. Πρώτο βήμα επαναπροσέγγισης μεταξύ Ηνωμένων Πολιτειών και Ευρώπης κατά τη συνάντηση κορυφής της Ουάσιγκτον.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Point System για τις επιχειρήσεις. Νέο σύστημα φορολογικών ελέγχων από το υπουργείο Οικονομικών.

    ΤΑ ΝΕΑ: Ποινές εξπρές από την Εφορία. Πόιντ σύστεμ για επιχειρήσεις, επαγγελματίες.

    ΝΙΚΗ: Επίδοση διαπιστευτηρίων. Η ΕΕ υπέκυψε στις πιέσεις των ΗΠΑ.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Συνάντηση κορυφής στην Ουάσιγκτον: Κοινό το μέτωπο κατά των λαών από ΗΠΑ-ΕΕ.

    Traffic News: Αγωνία. Ερευνες για μολυσμένους. Χτενίζουν ολη τη Βόρεια Ελλάδα και τη Θράκη για άτυπη πνευμονία. Με ποιούς ήρθε σε επαφή ο Κινέζος.

    Η ΧΩΡΑ: Ανοίγουν στόματα για την Μπουρμπούλια. Καρατομείται η ανακρίτρια, ενώ σήμερα συνεδριάζει η Ολομέλεια Εφετών και για την υπόθεση Κόκκαλη.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Πόιντ σύστεμ από την εφορία. Για τον έλεγχο των επιχειρήσεων.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Φορολογία με αντικειμενικά κριτήρια. Για επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Αρνητικά τα πρώτα αποτελέσματα από Αμβούργο. Με ψυχραιμία αντιμετωπίζεται το περιστατικό.

    [03] Ελληνοτουρκικά

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ αναφέρει ότι ''ανήσυχος για τον κίνδυνο θερμού επεισοδίου στο Αιγαίο εμφανίστηκε ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Γ. Παπαντωνίου σε τηλεοπτική εκπομπή στο MEGA με αφορμή τις τουρκικές παραβιάσεις στον ελληνικό εναέριο χώρο, οι οποίες-όπως παραδέχτηκε- έχουν δεκαπλασιαστεί μέσα στον τελευταίο χρόνο''.

    ΤΟ ΒΗΜΑ υποστηρίζει ότι ''η Αγκυρα αφήνει να πλανάται πρόταση - σκέψη για τη διμερή συζήτηση των θεμάτων που προκαλούν εντάσεις στο Αιγαίο. Τα αυτά θα μπορούσαν να συζητηθούν διμερώς σε επιτροπή στην οποία θα συμμετάσχουν και ειδήμονες από τις δύο πλευρές, είπε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών κ. Αμντουλάχ Γκιουλ σε τηλεοπτική συζήτηση ενώ την ίδια ιδέα επανέλαβε και ο εκπρόσωπος του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών μερικές ώρες αργότερα''.

    [04] Φορολογικοί έλεγχοι

    Ο ΛΟΓΟΣ γράφει ότι ''με αντικειμενικά κριτήρια θα επιλέγονται οι επιχειρήσεις και οι ελεύθεροι επαγγελματίες που θα ελέγχει η εφορία, ενώ καθιερώνεται ένα είδος point system, το οποίο θα προβλέπει συγκεκριμένα μόρια για συγκεκριμένες παραβάσεις με βάση τα οποία θα προσαυξάνονται τα αποτελέσματα (κέρδη) των επιτηδευματιών και θα καταβάλλουν περισσότερο φόρο στην περίπτωση που υποπίπτουν σε παραβάσεις''.

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ προσθέτει ότι '' μεγάλο φοροκυνηγητό των χιλιάδων επιχειρήσεων και επιτηδευματιών προετοιμάζει το υπουργείο Οικονομικών και προς την κατεύθυνση αυτή επιχειρεί την αλλαγή του συστήματος των φορολογικών ελέγχων ως τον προσεχή Σεπτέμβριο''.

    [05] Άδειες μεταναστών

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ σημειώνει ότι ''καμία παράταση δεν θα χορηγηθεί στην άδεια παραμονής των μεταναστών που βρίσκονται στη χώρα μας πέραν της 30ης Ιουνίου, ενώ μέχρι τότε έχουν περιθώριο να καταθέτουν αιτήσεις και τα απαραίτητα δικαιολογητικά προκειμένου να την ανανεώσουν''.

    [06] Άτυπη πνευμονία

    Σύμφωνα με τη ΧΩΡΑ, ''συγκρατημένη αισιοδοξία επικρατεί από χθες το απόγευμα έπειτα από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του μοριακού τέστ που διενήργησε το ειδικό εργαστήριο του Αμβούργου για τον 36χρονο Κινέζο έμπορο ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ''Παπανικολάου'' με συμπτώματα της άτυπης πνευμονίας. Ωστόσο η τελική επιβεβαίωση εάν πρόκειται για κρούσμα του θανατηφόρου ιού θα έρθει σε 15 ημέρες με την ανίχνευσή του στο αίμα''.

    [07] ΝΔ

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ ισχυρίζεται ότι ''υπερισχύει απ΄ότι δείχνουν τα πράγματα, η άποψη των στελεχών της ΝΔ που εκτιμούν, ότι δεν πρέπει ο Κώστας Καραμανλής να θέσει θέμα πρόωρης προσφυγής στις κάλπες, τουλάχιστον εντός του θέρους''.

    [08] Δίκη 17Ν

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ υποστηρίζει ότι ''στο ΕΔΑΔ ανακοίνωσε ότι θα προσφύγει ο Σάββας Ξηρός, διαμαρτυρόμενος για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ελήφθησαν οι προανακριτικές του απολογίες. Χθες στη δίκη των φερόμενων ως μελών της 17Ν κατέθεσαν νέοι μάρτυρες υπεράσπισης''.

    [09] Πλοίο με εκρηκτικά

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ αναφέρει ότι '' τα πάνω κάτω έφερε με την απολογία του στην ανακρίτρια Μεσολογγίου ο Ουκρανός πλοίαρχος του ''Baltic Sky'' και ενίσχυσε ακόμη περισσότερο το σενάριο που θέλει τους 680 τόνους εκρηκτικών και τους 140.000 πυροκροτητές να κατέληγαν σε τρομοκρατική οργάνωση. Ο άνθρωπος που ''κάρφωσε'' στις αμερικανικές και βρετανικές μυστικές υπηρεσίες το είδος του φορτίου αλλά και τους παραλήπτες ήταν ο ίδιος ο Βρετανός πλοιοκτήτης του ''Baltic Sky''. Πρόκειται για εφοπλιστή ιρλανδικής καταγωγής αλλά υπήκοο της Μεγάλης Βρετανίας που στο παρελθόν φέρεται να συμμετείχε σε υποθέσεις λαθρεμπορίου όπλων και άλλων παρανόμων συναλλαγών με τρομοκρατικές οργανώσεις''.

    Η ESPRESSO προσθέτει ότι ''τον άνθρωπο που θα συναντούσε στον Αστακό ο Ουκρανός πλοίαρχος του ''Baltic Sky'', του πλοίου -''ατομική βόμβα'' αναζητά το Λιμενικό και η ΕΛΑΣ σε συνεργασία με τις αμερικανικές και βρετανικές μυστικές υπηρεσίες. Αυτό είναι το νέο στοιχείο που έδωσε χθες ο Ουκρανός καπετάνιος Ανατόλι Μπαλτάκ, απολογούμενος στην ανακρίτρια Μεσολογγίου''.

    H TRAFFIC NEWS εκτιμά ότι ''μπορεί η επίσημη κυβέρνηση του Σουδάν να διαμαρτύρεται για την ''παράνομη'' όπως τη χαρακτηρίζουν κατάσχεση του φορτίου από τις ελληνικές αρχές, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχουν βρεθεί οι πραγματικοί παραλήπτες των εκρηκτικών. Το γεγονός αυτό έρχεται να ενισχύσει τους φόβους τόσο της Αντιτρομοκρατικής όσο και της ΕΥΠ και του Λιμενικού, ότι τρομοκράτες ενδεχομένως να ''χτυπήσουν'' στην Αθήνα ως αντίποινα της συνεργασίας των ελληνικών αρχών με τη CIA''.

    [10] Συνάντηση κορυφής ΕΕ-ΗΠΑ

    Τα ΝΕΑ υποστηρίζουν ότι "συμφώνησαν ότι θα... διαφωνούν ως "φίλοι", χθες, στην Ουάσιγκτον, οι ηγέτες των ΗΠΑ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Επετεύχθη έτσι μερική εξομάλυνση των διατλαντικών σχέσεων χάρη στην προθυμία της Ένωσης να δεχθεί τις στρατηγικές προτεραιότητες της κυβέρνησης Μπους".

    Η ΝΙΚΗ αναφέρει ότι "το ζητούμενο από τη Σύνοδο Κορυφής ΕΕ- ΗΠΑ, επετεύχθη! Το ρήγμα που προκάλεσε στις ευρωατλαντικές σχέσεις ο πόλεμος στο Ιράκ αμβλύνθηκε καθώς η ευρωπαϊκή πλευρά μετέβη στην Ουάσιγκτον με σκοπό να "απολογηθεί" και να διευκρινίσει ότι η συνεργασία με τις ΗΠΑ στον τομέα της ασφάλειας είναι αναπόφευκτη και απαραίτητη. Οι δυο πλευρές αναζήτησαν "αυτά που τις ενώνουν".

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ εκτιμά οτι "το θερμό κλίμα στο οποίο πραγματοποιήθηκε η Ευρωαμερικανική Σύνοδος Κορυφής χθες στην Ουάσιγκτον μπορεί να έλιωσε τον πάγο ανάμεσα σε ΕΕ και ΗΠΑ όσον αφορά τη γλώσσα της διπλωματίας, αλλά δεν κατάφερε να εξανεμίσει τις διαφορές που χωρίζουν τις δύο ηπείρους σε αρκετά θέματα, όπως ο χαρακτηρισμός της Χαμάς ως "τρομοκρατική οργάνωση", το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο και τα μεταλλαγμένα γενετικά προϊόντα".

    Η ΑΥΓΗ γράφει ότι "παρά την προσπάθεια των "15" να εξομαλύνουν την αμερικανο-ευρωπαϊκή κρίση που δημιουργήθηκε με αφορμή τον πόλεμο στο Ιράκ, ο Αμερικανός πρόεδρος δεν φάνηκε διατεθειμένος για κάποιο συμβιβασμό. Αντιθέτως, δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την ευρωπαϊκή μεταστροφή και έθεσε νέους όρους".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτση) ισχυρίζεται ότι "Σημίτης, Μπους και Πρόντι υπέγραψαν την "τρομοσυμφωνία" ΗΠΑ- ΕΕ, για την έκδοση κατηγορουμένων και τη δικαστική συνδρομή. Η Ευρώπη της διεύρυνσης επέδωσε χθες τα διαπιστευτήριά της στον πλανητάρχη, υιοθετώντας τις αμερικανικές θέσεις σε μια σειρά κρίσιμων διεθνών ζητημάτων. Παρά ταύτα, όλες οι πλευρές δήλωσαν... ενθουσιασμένες από τα αποτελέσματα".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ σημειώνει οτι "και απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες από επισήμους που πήραν μέρος στη Σύνοδο Κορυφής με ΗΠΑ, προκύπτει οτι συζητήθηκε εκτενώς η μετεξέλιξη της ΕΕ σε ομοσπονδιακή πολιτική οντότητα. Διευκρινίστηκε στους Αμερικανούς συνομιλητές, έπειτα από όσα συνέβησαν στη Θεσσαλονίκη για το Ευρωπαϊκό Σύνταγμα, οτι η ΕΕ προχωρά ολοταχώς στη διαμόρφωση της πρώτης πολιτικής κυβέρνησης και μάλιστα ομοσπονδιακού χαρακτήρα".

    Η ΕΣΤΙΑ προσθέτει οτι "η αξιοπιστία της εξωτερικής πολιτικής κάθε χώρας εξαρτάται πρωτίστως από την συνέπειά της στην διάρκεια του χρόνου. Και όταν επισκέπτεται τον Λευκό Οίκο ένας πρώην "αντιαμερικανός", έστω ως εκπρόσωπος της Ευρώπης, δύσκολα θεωρείται αξιόπιστος. Εξ ού και η χθεσινή αμηχανία".

    [11] Κυβέρνηση

    Το ΕΘΝΟΣ επισημαίνει ότι "λεπτομερέστατο σημείωμα για τις αλλαγές στο εκλογικό σύστημα, τη διοικητική δομή της χώρας και το μοντέλο διακυβέρνησης απέστειλε προχθές στον πρωθυπουργό ο υπουργός Εσωτερικών Κ. Σκανδαλίδης, ενώ ο γραμματέας της ΚΕ Κ. Λαλιώτης αποκλιμάκωσε περισσότερο χθες την εσωκομματική ένταση, με νέες δηλώσεις για ενότητα και αναφορές στον κ. Σημίτη. Η αποστολή σημειώματος από τον κ. Σκανδαλίδη στο Μέγαρο Μαξίμου δείχνει πως ο κ. Σημίτης στις πρωτοβουλίες που θα εξαγγείλει την άλλη εβδομάδα θα εμπεριέχει τα θέματα του πολιτικού χρήματος, το σπάσιμο των περιφερειών, πιθανόν δε και τη συζήτηση για την αλλαγή του εκλογικού συστήματος".

    [12] Κυπριακό

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ τονίζει οτι "οι Αμερικανοί έχουν πλέον πειστεί ότι με τον Ντενκτάς στην αρχηγία των Τουρκοκυπρίων δεν είναι δυνατόν να υπάρξει λύση στο Κυπριακό, γι αυτό και αφήνουν απροκάλυπτα να διαφανεί η επιθυμία τους για την απομάκρυνσή του. Την επιθυμία αυτή διατυπώνει δημόσια ο Αμερικανός συντονιστής Τόμας Γουέστον, ο οποίος επισκέφθηκε πρόσφατα την Αθήνα, τη Λευκωσία και την Αγκυρα και είχε συνάντηση και με τον Ντενκτάς, με τον οποίο είχε έντονη συζήτηση και του τόνισε σαφώς και απεριφράστως, σύμφωνα με πληροφορίες της κυπριακής κυβέρνησης, ότι είναι το κύριο εμπόδιο στη λύση του Κυπριακού".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζου) υπογραμμίζει οτι "υποσχέσεις για προώθηση του Κυπριακού δίνει η ιταλική κυβέρνηση, λίγες μόνο ημέρες πριν αναλάβει τα ηνία της Ευρωπαϊκής Προεδρίας, ενώ η κυπριακή κυβέρνηση εναποθέτει πλέον στη Ρώμη τις ελπίδες της για αλλαγή της στάσης της Άγκυρας". Σύμφωνα με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ "με ένα νέο ελιγμό η Άγκυρα επιχειρεί να πετύχει έναν διπλό στόχο: αφ' ενός την έμμεση αναγνώριση του τουρκοκυπριακού ψευδοκράτους από την Ευρώπη και αφ' ετέρου την αντιμετώπιση από το κατοχικό καθεστώς, των υποθέσεων Κυπρίων οι οποίοι διεκδικούν τις περιουσίες τους, που τις έχασαν με την εισβολή του Αττίλα".

    [13] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ:''Μπίζνες'' με τα ακίνητα. Στην περαιτέρω ανάπτυξη της κτηματαγοράς στοχεύει η κυβέρνηση''.

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ:'' Το μεγάλο deal στα ακίνητα του δημοσίου. Αξιοποίηση με ιδιωτικά κεφάλαια''.

    ΚΕΡΔΟΣ:''Ιδιώτες στα δημόσια ακίνητα. Σε μεγάλες επενδύσεις που αλλάζουν την Αθήνα στοχεύει η κυβέρνηση''.

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ:'' Ανυποχώρητη η κυβέρνηση στη διεύρυνση του ωραρίου''.

    ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ: ''Επιχειρηματικά ''εκτρώματα'' φαντασιώνονται οι παροικούντες στο ΥΠΕΘΟ. Ενώ προσπαθούν να αλλοιώσουν τον τραπεζικό χάρτη''.

    [14] Αξιοποίηση δημόσιας περιουσίας

    Η ΕΞΠΡΕΣ υποστηρίζει ότι "την αξιοποίηση της σημαντικής ακίνητης περιουσίας του Δημοσίου και στη γενικότερη ανάπτυξη της κτηματαγοράς στρέφει τις προσπάθειές της η κυβέρνηση, καθώς εκτιμά ότι οι θετικές επιπτώσεις από την αποτελεσματική διαχείριση της περιουσίας αυτής θα είναι άμεσες τόσο στην ευρύτερη οικονομική δραστηριότητα όσο και στην αύξηση του ΑΕΠ".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Friday, 27 June 2003 - 7:17:37 UTC