Download Greek Fonts & Instructions for your computer Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 03-04-02

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 02/04/2003
  • [02] Τίτλοι Εφημερίδων
  • [03] ΝΔ- Συνασπισμός
  • [04] Δημόσιοι υπάλληλοι - Συνταξιοδότηση
  • [05] Δίωξη - ALTEC- Κουρής
  • [06] ΗΠΑ- Παπαντωνίου
  • [07] ΗΠΑ- Ελλάδα -Ανθρώπινα δικαιώματα
  • [08] Ελληνοτουρκικές σχέσεις
  • [09] Ελλάδα - ΕΕ - Πόλεμος
  • [10] ΕΕ- Ελλάδα
  • [11] Κυπριακό
  • [12] ΝΔ-Αγροτική πολιτική
  • [13] Προσλήψεις
  • [14] Ελληνική οικονομία
  • [15] ΠΑΣΟΚ
  • [16] Δίκη 17Ν
  • [17] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
  • [18] Ιράκ-Κατασκευαστικές εταιρίες

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 02/04/2003

    Ο πόλεμος στο Ιράκ, οι σχέσεις ΗΠΑ- ΕΕ, οι ελληνοτουρκικές σχέσεις, το Κυπριακό και η δίκη της 17Ν είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού Τύπου.

    [02] Τίτλοι Εφημερίδων

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Πως θα πάρουν ρεύμα τα αυθαίρετα. Ποιές κατηγορίες ιδιοκτητών ευνοούνται.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): ''Μαγειρεύουν'' εκλογικό νόμο στα μέτρα τους. Πανικόβλητοι ΠΑΣΟΚ-κυβέρνηση από τα γκάλοπ.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ:Δεν έχουν τον Θεό τους. Βαρυσήμαντη παρέμβαση του Αρχιεπισκόπου Αναστασίου.

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ:110.000 προσλήψεις. Θα ανακοινώνονται σε...δόσεις από τα υπουργεία κάθε εβδομάδα. Ψηφοφόροι σε ομηρία με προεκλογικό σχέδιο Σημίτη.

    Η ΑΥΓΗ:Στο στόχαστρο τώρα οι άμαχοι. Εκατόμβη θυμάτων στη Βαγδάτη από τους ασταμάτητους βομβαρδισμούς.

    ΑΥΡΙΑΝΗ:Κλέφτες απατεώνες και παραχαράκτες. Μήνυση για τα πλαστά ρέπος κατέθεσε και η Εμπορική Τράπεζα. Καταρρέει ο Ομιλος της ALTEC.

    ΤΟ ΒΗΜΑ:Πώς θα μοιράσουν το Ιράκ. Προτού τελειώσει ο πόλεμος άρχισαν οι διαμάχες των ισχυρών.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ:Τα δέκα SOS για τη φορολογική δήλωση. Αποφύγετε σκοτεινά σημεία και παγίδες.

    ΕΘΝΟΣ:Φουλ για σύνταξη 30.000 δημόσιοι υπάλληλοι.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ:Σκοτώνουν ό,τι κινείται και δεν μιλάει στην ''γλώσσα'' τους! Οι εγκληματίες κατά της Ανθρωπότητας, Μπους και Μπλερ, δεν έχουν πια κανένα άλλοθι για την φρίκη που σκορπούν στο ιστορικό Ιράκ.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ:Διπλές εκλογές προανήγγειλε ο Λαλιώτης. Συστρατεύεται ανοικτά με τον Κ. Σημίτη ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Ακίνητα: Νέα τάξη με πτώση τιμών. Ερευνα: Γιατί η παράταση του πολέμου ευνοεί την κτηματαγορά.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ:Παιδοκτονία. Φονικά χτυπήματα κατά αμάχων-Αντιδρούν ΕΕ , Ερυθρός Σταυρός.

    ΕΣΤΙΑ: Ο πιστός φίλος των ΗΠΑ. Επίσημη διακήρυξις του Ταγίπ Ερντογάν.

    Espresso:Νέα πρόκληση των Τούρκων στα Ιμια. Περίεργες κινήσεις της Αγκυρας.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ:Γέφυρα Πάουελ στην Ευρώπη. Επιδιώκει και στήριξη από την Τουρκία.

    Ο ΛΟΓΟΣ:Αθώο αίμα. Επιδρομές, μάχες κι ανελέητοι βομβαρδισμοί.

    ΤΑ ΝΕΑ:Του σκότωσαν 6 παιδιά, γονείς, αδέλφια.

    ΝΙΚΗ:Τζιχάντ και καμικάζι ο φόβος των Αμερικανών. Ο Σαντάμ ξεσηκώνει τους Αραβες.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ:Συγκέντρωση του ΚΚΕ αύριο στις 7.30 το απόγευμα. Ολοι στην πλατεία Συντάγματος.

    Traffic News:Επαθε έμφραγμα πιάνοντας τον άνδρα της σε όργια...με άνδρες. Συνέβη στη Θεσσαλονίκη.

    Η ΧΩΡΑ:Πέφτουν οι τιμές στα ακίνητα. Εκτιμήσεις της Εθνικής Τράπεζας για τα επόμενα χρόνια.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ:Είδες η ανεργία; ΔΕΗ:15.000 υποψήφιοι για 675 θέσεις.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ:Φόνοι αθώων κατά συρροήν. Μόνο χθες 70 άμαχοι νεκροί και 400 τραυματίες.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ:Δυσμενής ο αντίκτυπος του πολέμου στην ελληνική οικονομία. Μας προϊδεάζει για τα χειρότερα ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος.

    [03] ΝΔ- Συνασπισμός

    ΤΑ ΝΕΑ υποστηρίζουν ότι ''μέτωπο με τον ΣΥΝ κινδυνεύει να ανοίξει η ΝΔ μετά την ήττα και στα τρία προεδρεία των συλλογικών οργάνων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Οργή έχει προκαλέσει στην Κουμουνδούρου η επίθεση που δέχεται το κόμμα τους από στελέχη της ΝΔ για την επιλογή του να μη στηρίξει την υποψηφιότητα της κ. Ντόρας Μπακογιάννη στις εκλογές για το προεδρείο της Ενωσης Δήμων (ΚΕΔΚΕ)''.

    [04] Δημόσιοι υπάλληλοι - Συνταξιοδότηση

    ΤΟ ΕΘΝΟΣ αναφέρει ότι ''μειώνονται κατά πέντε χρόνια τα όρια ηλικίας για τη συνταξιοδότηση περίπου 30.000 δημοσίων υπαλλήλων, που θα ενταχθούν στο ειδικό καθεστώς των βαρέων και ανθυγιεινών επαγγελμάτων''.

    [05] Δίωξη - ALTEC- Κουρής

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ γράφει ότι ''σοβαρότατες ποινικές διαστάσεις λαμβάνει η αντιπαράθεση των μεγαλομετόχων του ALTER καθώς χθες ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών κ. Δημ. Ασπρογέρακας προχώρησε στην άσκηση ποινικής δίωξης για τα κακουργήματα της απάτης, της πλαστογραφίας και της υπεξαίρεσης κατά των βασικών μετόχων της ALTEC Αθανασούλη , Βαλσαμίδη και άλλων. Επίσης μηνυτήριο αναφορά κατέθεσε και η Εμπορική Τράπεζα επιβεβαιώνοντας την υπεξαίρεση από τα ταμεία του ALTER τίτλων ρέπος που η ίδια είχε εκδώσει. Δίωξη ασκήθηκε και κατά του εκδότη κ. Γ. Κουρή για εκβίαση''.

    [06] ΗΠΑ- Παπαντωνίου

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος) ισχυρίζεται ότι ''σε κλίμα έντονης δυσαρέσκειας κατά της Τουρκίας που επικρατεί στο αμερικανικό Πεντάγωνο πραγματοποιήθηκε χθες η συνάντηση του Ελληνα υπουργού Εθνικής Αμυνας κ. Γιάννου Παπαντωνίου με τον ομόλογό του και ισχυρό άνδρα της Ουάσιγκτον κ. Ντ. Ραμσφελντ. Τα θέματα που τέθηκαν στη συνομιλία που είχαν οι δύο άνδρες ήταν άκρως σημαντικά για τη χώρα μας. Ο Ελληνας υπουργός μετά το τέλος της συνάντησης έδειξε να είναι ικανοποιημένος αν και δεν αποκόμισε καμία υπόσχεση εκτός του ότι η Τουρκία δεν θα στείλει δυνάμεις στο Βόρειο Ιράκ''.

    [07] ΗΠΑ- Ελλάδα -Ανθρώπινα δικαιώματα

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ σημειώνει ότι ''θετική για την Ελλάδα είναι η ετήσια έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Στην έκθεση, που κυκλοφόρησε χθες και αφορά το έτος 2002, υπογραμμίζεται οτι η ''Ελλάδα είναι μια συνταγματική, πολυκομματική δημοκρατία που σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα των πολιτών της. Σημειώνεται επίσης οτι στην Ελλάδα το 2002 δεν υπήρξε κανένας θάνατος από τρομοκρατική δραστηριότητα και οτι η Ελληνική Αστυνομία έχει συλλάβει 19 μέλη της τρομοκρατικής ομάδας 17 Νοέμβρη''.

    [08] Ελληνοτουρκικές σχέσεις

    Σύμφωνα με την ESPRESSO,''η προκλητικότητα των Τούρκων χτυπάει πλέον κόκκινο! αυτή τη φορά έρχεται μέσω της θαλάσσιας οδού καθώς το πρωί της περασμένης Κυριακής εκτυλίχθηκε ένα πραγματικό θρίλερ στην ανατολική περιοχή των Ιμίων. Ελληνικές και τουρκικές ναυτικές δυνάμεις έφτασαν στο ''παρά πέντε'' ενός σοβαρού επεισοδίου με απρόβλεπτες εξελίξεις και ο εφιάλτης του 1996 ζωντάνεψε και πάλι''.

    Ο ΛΟΓΟΣ προσθέτει ότι ''συνάντηση κορυφής μεταξύ της ελληνικής και της τουρκικής πολιτικής ηγεσία για το Κυπριακό θα διεξαχθεί στις 8 Απριλίου στο Βελιγράδι. Στη συνάντηση θα συμμετάσχουν και οι πρωθυπουργοί και οι υπουργοί Εξωτερικών των δύο χωρών , δήλωσε ο πρωθυπουργός της Τουρκίας κάνοντας λόγο για ''νέα ανοίγματα με την πρωτοβουλία της Τουρκίας '' για την επίλυση του Κυπριακού''.

    [09] Ελλάδα - ΕΕ - Πόλεμος

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ γράφει ότι ''ανοιχτά το Βερολίνο και οι Βρυξέλλες, πιο διπλωματικά το Παρίσι, συμφωνούν με την προειδοποίηση του Κ. Σημίτη, ότι όσοι ξεκίνησαν τον πόλεμο στο Ιράκ έχουν στόχο την Ευρωπαϊκή Ενωση και θέλουν να τη χτυπήσουν. Υπουργοί επικρίνουν, στη γραμμή Σημίτη, τον Κόλιν Πάουελ για όσα είπε για Συρία και Ιράν. Οι απειλές του κρίνονται επιεικώς υπερφίαλες''.

    Σύμφωνα με τη ΝΙΚΗ ''νέα τροπή, με απρόβλεπτες διαστάσεις παίρνει η επέμβαση των ΗΠΑ στο Ιράκ, μετά την κήρυξη Ιερού Πολέμου από τον Σαντάμ Χουσεΐν, που κάλεσε το λαό να υλοποιήσει το λόγο του Θεού και να πεθάνει στη μάχη αντιμετωπίζοντας τον εχθρό όπου και όπως μπορεί''.

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ υποστηρίζει ότι ''οι επιπλοκές στην αμερικανο-βρετανική εκστρατεία εισβολής και κατοχής του Ιράκ, εξαναγκάζουν τον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, Κόλιν Πάουελ, να εξέλθει για πρώτη φορά από την έναρξη του πολέμου με 'πολιτικό' αεροπλάνο από τη χώρα του, για 'επίσκεψη' σήμερα στην Τουρκία και αύριο στις Βρυξέλλες, όπου 'επιθυμεί' να συναντηθεί με 'ομολόγους της Ευρωπαϊκής Ενωσης και του ΝΑΤΟ' στην έδρα της Συμμαχίας 'για λόγους ασφαλείας'''.

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ αναφέρει ότι ''το αίτημά τους προς την κυβέρνηση για περιπολίες δύο ακταιωρών στα ελληνικά χωρικά ύδατα επαναφέρουν οι ΗΠΑ. Οι Αμερικανοί επιθυμούν να υπάρχει συνοδεία στα αεροπλανοφόρα και υποβρύχια κατά την είσοδο ή έξοδό τους από τη βάση της Σούδας''.

    Η ΧΩΡΑ τονίζει ότι ''για να 'χρυσώσει το χάπι' η ελληνική κυβέρνηση, καθώς σε μια τέτοια περίπτωση θα έχουν ευθεία καταπάτηση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων σε ό,τι αφορά στα χωρικά μας ύδατα, θέτει ως μια ακόμη προϋπόθεση τη χρησιμοποίηση μικτών πληρωμάτων Ελλήνων και Αμερικανών αξιωματικών στα περιπολικά''.

    [10] ΕΕ- Ελλάδα

    ΤΟ ΒΗΜΑ υποστηρίζει ότι ''την πρωτοβουλία του Βελγίου, της Γερμανίας, της Γαλλίας και του Λουξεμβούργου για την ενίσχυση της κοινής εξωτερικής πολιτικής και πολιτικής ασφάλειας της ΕΕ πρόκειται να θέσει υπόψη του Συμβουλίου Γενικών Υποθέσεων του Μαϊου η ελληνική προεδρία. Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι η Ρώμη έχει ήδη ζητήσει την παρέμβαση της ελληνικής προεδρίας για να διασφαλισθεί η συμμετοχή στη συνάντηση και άλλων ευρωπαϊκών χωρών''.

    [11] Κυπριακό

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ υποστηρίζει οτι "πενταμερή διάσκεψη για την επίλυση του Κυπριακού προβλήματος, με τη συμμετοχή των δύο πλευρών στην Κύπρο και των τριών εγγυητριών δυνάμεων, προτίθεται να προτείνει η Αγκυρα προς επίδειξη καλών προθέσεων την τελευταία στιγμή πριν από την επισημοποίηση της ένταξης της Κύπρου στην ΕΕ".

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ αναφέρει οτι "το Κυπριακό θα αποτελέσει και αντικείμενο σύσκεψης που θα έχει την Παρασκευή ο πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης με τον υπουργό Εξωτερικών Γιώργο Παπανδρέου, εν όψει της κατάθεσης της σχετικής έκθεσης του γενικού γραμματέα του ΟΗΕ Κόφι Αννάν στο Συμβούλιο Ασφαλείας".

    [12] ΝΔ-Αγροτική πολιτική

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ εκτιμά οτι "επίθεση στην κυβέρνηση για αδράνεια στα προβλήματα του Αγροτικού δυναμικού της χώρας, όσο και για πλημμελή αξιοποίηση των ευκαιριών που δίνει η Ευρωπαϊκή Ενωση στον τομέα αυτό εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΝΔ Κώστας Καραμανλής κατά την συνεδρίαση των συντονιστών πολέμου του κόμματος που έγινε χθες στην Ρηγίλλης, με θέμα την κοινή Αγροτική πολιτική".

    [13] Προσλήψεις

    Η ΧΩΡΑ γράφει οτι "νέες προσλήψεις στο δημόσιο τομέα και μάλιστα κάθε εβδομάδα ετοιμάζεται να εξαγγείλει η κυβέρνηση, θέλοντας να συνδυάσει το τερπνόν της αντιμετώπισης της ανεργίας με το ωφέλιμο της δημιουργίας νέας δεξαμενής για την άντληση ψηφοφόρων. Το σχέδιο είναι συγκεκριμένο, θα βασίζεται στα επιδοτούμενα κοινοτικά προγράμματα".

    [14] Ελληνική οικονομία

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτση) ισχυρίζεται οτι "άνοδο του πληθωρισμού, λιγότερες επενδύσεις και εξαγωγές, αλλά και αδυναμίες πολλών δανειοληπτών να αντεπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους για την αγορά ακινήτου, προέβλεψε για το τρέχον έτος ο διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος. Ο κ. Γκαργκάνας προέβλεψε οτι οι τιμές των ακινήτων θα πέσουν μετά το 2004".

    [15] ΠΑΣΟΚ

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ σημειώνει οτι "διπλές εκλογές την άνοιξη του 2004 προαναγγέλλει ο Κ. Λαλιώτης. Συγχρόνως δηλώνει τη στήριξή του στον πρωθυπουργό, τονίζοντας οτι το ΠΑΣΟΚ θα πάει στις εκλογές με τον Κ. Σημίτη και οι εκλογές θα είναι νικηφόρες για το κυβερνών κόμμα".

    Η ΕΣΤΙΑ προσθέτει οτι "η μόνη ελπίδα του ΠΑΣΟΚ να περιορίσει κάπως την ήττα του στις επόμενες εκλογές, είναι να κατέλθη με νέο αρχηγό".

    [16] Δίκη 17Ν

    Η Traffic news επισημαίνει οτι "ήταν ίσως από τις πιο δύσκολες και φορτισμένες στιγμές της ζωής της Ντόρας Μπακογιάννη. Βαθύτατα συγκινημένη, αλλά και φανερά οργισμένη η δήμαρχος Αθηναίων αναγκάστηκε χθες να ξαναφέρει στο μυαλό της, την τραγωδία που έπληξε το σπίτι της στις 26 Σεπτεμβρίου 1989, όταν ο σύζυγός της, Παύλος Μπακογιάννης, έπεφτε νεκρός από τα "θανατηφόρα όπλα" της "17 Νοέμβρη", χαρακτηρίζοντας τους τρομοκράτες ως άνανδρους, απίστευτα δειλούς και κατώτατης ποιότητας ανθρώπους. Την ήδη βαριά ατμόσφαιρα ήρθαν να φορτίσουν ακόμα περισσότερο οι καταθέσεις των παιδιών του Παύλου Μπακογιάννη, Κωνσταντίνου και Αλεξίας, οι οποίοι χαρακτήρισαν "ανθρωπάκια" και "εταιρεία δολοφόνων" τους εκτελεστές του πατέρα τους".

    Η ΑΥΓΗ τονίζει οτι "πολιτική ήταν η χροιά των όσων είπε χθες η Ντόρα Μπακογιάννη καταθέτοντας στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων για τη δολοφονία του συζύγου της Παύλου από την 17Ν, παρά το γεγονός οτι αμφισβήτησε κατηγορηματικά την ύπαρξη πολιτικών κινήτρων στην πράξη. Η ίδια δεν κατάφερε να συνεισφέρει ουσιαστικά στην ακροαματική διαδικασία, αφού δεν ήταν αυτόπτης μάρτυρας, και η μέρα αναμενόταν να κυλήσει ομαλά αν δεν εμφανιζόταν ένας "αυτόπτης" μάρτυρας που υπέδειξε άλλον κατηγορούμενο από αυτόν που είχε κατονομάσει ως έναν από τους δράστες".

    [18] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ:''Φόβοι Γκαργκάνα για ύφεση στην ευρωζώνη. Λόγω της παράτασης του πολέμου".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ:''ΝΑΤΟ αντί ΟΗΕ στο Ιράκ θέλει ο Μπους. Τι θα προτείνει ο Κ. Πάουελ στους "15".

    ΚΕΡΔΟΣ:''Βγήκαν βόλτα... οι "αρκούδες" της ύφεσης. Αρνητικά στοιχεία για τη μεταποίηση σε Ευρώπη και ΗΠΑ".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ:''Ανησυχίες εκφράζει τώρα και ο κ. Γκαργκάνας. Για τις επιπτώσεις του πολέμου στην οικονομία".

    ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ:''Ελληνικές κατασκευαστικές στην ανοικοδόμηση του Ιράκ. Σε μεγάλα έργα υποδομής ως υπεργολάβοι".

    [19] Ιράκ-Κατασκευαστικές εταιρίες

    Το ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ γράφει οτι "Με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη μέρα μετά τη λήξη του πολέμου στο Ιράκ, οι μεγάλοι κατασκευαστικοί όμιλοι της χώρας σχεδιάζουν τα επόμενα βήματά τους, με στόχο την ανάληψη έργων υποδομής ως υπεργολάβοι στη χώρα αυτή".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Wednesday, 2 April 2003 - 16:49:29 UTC