Read the Monthly Armed Forces Magazine (Hellenic MOD Mirror on HR-Net) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 03-02-28

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 28/02/2003
  • [02] Τίτλοι Εφημερίδων
  • [03] Υπόθεση εκβιασμών
  • [04] Ελλάδα - ΠΓΔΜ
  • [05] Αυθαίρετα- Νομοσχέδιο
  • [06] Αποζημιώσεις - Κακοκαιρία
  • [07] Κυπριακό
  • [08] Δίκη 17Ν
  • [09] ΝΔ
  • [10] ALTEC-Κουρής
  • [11] Συζήτηση στη Βουλή
  • [12] Παραίτηση Αμερικανού διπλωμάτη

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 28/02/2003

    Οι εξελίξεις στο Κυπριακό,η συζήτηση στη Βουλή για το Ιράκ, η παραίτηση διπλωμάτη της αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα για την πολιτική των ΗΠΑ έναντι του Ιράκ,το Γενικό Πλαίσιο Χωροταξιακού Σχεδιασμού και Αειφόρου Ανάπτυξης, η δίκη της 17Ν και η άσκηση διώξεων για την υπόθεση των εκβιασμών είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού Τύπου.

    [02] Τίτλοι Εφημερίδων

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): 3.375 προσλήψεις χωρίς ΑΣΕΠ σε Δημόσιο, ΟΤΑ. Ποιες έχουν προκηρυχθεί, ποιες προκηρύσσονται άμεσα.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Χιλιάδες αυθαίρετα στο Σχέδιο Πόλεως. Τι ρυθμίζει ο νέος χωροταξικός νόμος.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ:Το Υπουργικό Συμβούλιο αποφάσισε:Τα αυθαίρετα στην ...κάλπη.

    Η ΑΥΓΗ: Η Παιδεία πάνω από τα κέρδη. Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο σήμερα στη 1μμ στο Σύνταγμα.

    ΑΥΡΙΑΝΗ:Σε χαράδρες της Ρουμανίας κατέληγαν τα κοντέινερ της ALTEC. Αντί να εξάγουν ηλεκτρονικά, φόρτωναν χώμα και το έστελναν στο εξωτερικό.

    ΤΟ ΒΗΜΑ:Αμερικανοί και Τούρκοι ''τρώνε'' τον Ντενκτάς. Τελεσίγραφο Αννάν για διπλό δημοψήφισμα.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ:Ολες οι νέες ρυθμίσεις δόμησης.Εγκρίθηκαν χθες από το υπουργικό συμβούλιο.

    ΕΘΝΟΣ:Ρυθμίσεις σκούπα για αυθαίρετα-όρους δόμησης. Εγκρίθηκε ο νέος χωροταξικός σχεδιασμός.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ:Στον ζυγό της δικαιοσύνης θα κριθούν απαξάπαντες. Με αφορμή την παραπομπή του ο Γρηγόρης Μιχαλόπουλος δηλώνει ότι τώρα οι κατήγοροί του θα αντιμετωπίσουν την αντεπίθεσή του.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ:Ολες οι ρυθμίσεις για τα αυθαίρετα. Πώς διαμορφώνεται αναλυτικά ο νέος χωροταξικός και πολεοδομικός σχεδιασμός της χώρας.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ:Αυθαίρετα : Ρεύμα και μείωση 60% στα πρόστιμα. Κυβέρνηση: Προεκλογικές εξαγγελίες και για οικοδομικούς συνεταιρισμούς.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ:''Βόμβα'' στην πρεσβεία ΗΠΑ. Παραιτήθηκε ο πολιτικός σύμβουλος λόγω Ιράκ!

    ΕΣΤΙΑ:Χωρίς θέσεις για το Ιράκ. Η ομιλία Σημίτη στο Κοινοβούλιο.

    Espresso:Αγριος καβγάς Τριανταφυλλόπουλου-Γεωργίου. Επεισόδιο έξω από τον ΑΝΤΕΝΝΑ.Ηρθαν στα χέρια.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Τελεσιγραφική λύση για Κύπρο. Διεξαγωγή δημοψηφισμάτων από τις δύο κοινότητες και σενάρια για απομάκρυνση του Ραούφ Ντενκτάς.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Διευκρινίσεις για το νέο σχέδιο Αννάν. Νέο μαζικό συλλαλητήριο στην κατεχόμενη Κύπρο.

    ΤΑ ΝΕΑ:37 αλλαγές για αυθαιρεσία, άδειες. Ευνοϊκότερες ρυθμίσεις και πιο απλές διαδικασίες.

    ΝΙΚΗ:Τέλος Μαρτίου ο πόλεμος. Εκφράζουν απαισιοδοξία για την ειρήνη.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ:Παιδεια-πόλεμος στο επίκεντρο των κινητοποιήσεων. Στα προπύλαια στις 12.00 το μεσημέρι.

    Traffic News:Επαιξαν ξύλο οι δυο Μάκηδες και αντάλλαξαν λόγια βαριά. Μπροστά στο κτίριο του ΑΝΤ1 ο Τριανταφυλλόπουλος και ο Γεωργίου.

    Η ΧΩΡΑ:Οι συνομιλίες στο σκοτάδι με την ''20η Οκτώβρη''. Παραμονές της μεγάλης δίκης η ''Χ'' αποκαλύπτει.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ:Νέα κριτήρια για τα αυθαίρετα. Στη Βουλή ο χωροταξικός και πολεοδομικός σχεδιασμός.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ:Νόμιμα όλα τα αυθαίρετα. Ειδικό ν/σ φέρνει έσοδα-Μυρίζει εκλογές.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ:Απέραντο δίκτυο του τζόγου ολόκληρη η χώρα. Η επικράτεια του ...πολιτισμού!

    [03] Υπόθεση εκβιασμών

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ υποστηρίζει ότι ''δέκα τουλάχιστον πρόσωπα, ανάμεσα στα οποία μέλη σημαντικών επιχειρηματικών οικογενειών της χώρας, όπως η Γιάννα και ο Θεόδωρος Αγγελόπουλος και η Μαριάννα Λάτση, καθώς και ιεράρχες όπως ο μητροπολίτης Ζακύνθου Χρυσόστομος όχι μόνο αποφάσισαν να τα πουν καταγγέλλονται μάλιστα ενόρκως τον Γρηγόρη Μιχαλόπουλο ως κοινό εκβιαστή ή ακόμη και δράστη απόπειρας εξαπάτησής τους αλλά ήταν και σε θέση - τουλάχιστον οι περισσότεροι- να εισφέρουν στοιχεία ικανά να οδηγήσουν στην άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του''.

    Η ESPRESSO σημειώνει ότι ''στη διεύρυνση της υπόθεσης σημαντικό ρόλο έχουν παίξει τρεις μάρτυρες , οι οποίοι είχαν πέσει θύματα εκβιασμών και τα ονόματά τους δεν αποκαλύφθηκαν. Oπως αποφαίνεται το πόρισμα, ο συνολικός αριθμός των εκβιασθέντων ανέρχεται σε επτά''.

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ ισχυρίζεται ότι '' από την πλευρά του ο κ. Μιχαλόπουλος δηλώνει ικανοποιημένος που η υπόθεση αυτή παραπέμπεται, τελικά στην τακτική ανάκριση, οτι ''στον ζυγό της Δικαιοσύνης θα κριθούν απαξάπαντες'' ενώ τονίζει ότι η ιστορία με το περιβόητο ''σημείωμα'' του Δημ. Αγγελόπουλου ναι μεν δεν πρόκειται να συνεχισθεί δικαστικώς - αφού λόγω 17ετίας παραγράφεται- πλην όμως ο ίδιος θα επιμείνει σε κάθε τι που έχει να κάνει με το συγκεκριμένο ''πειστήριο'' (αφού αμφισβητείται ακόμη και γραφολογικώς ) το οποίο άλλωστε αποτέλεσε και το έναυσμα για τις κατηγορίες που εδέχθη''.

    [04] Ελλάδα - ΠΓΔΜ

    ΤΟ ΒΗΜΑ επισημαίνει ότι ''τον Μάρτιο, σύμφωνα με τις αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στην Κοπεγχάγη, πρόκειται να συγκροτηθεί η Ευρωπαϊκή Δύναμη Ταχείας Αντίδρασης, η οποία θα αντικαταστήσει τη νατοϊκή (κυρίως αμερικανική) που βρίσκεται στα Σκόπια. Ετσι από 16 Ελληνες στρατιωτικούς που σήμερα υπηρετούν στα Σκόπια, υπάρχουν σχέδια για την αποστολή τουλάχιστον άλλων 80 που θα είναι όλοι επαγγελματίες ή οπλίτες πενταετούς υποχρεώσεως. Κυρίως θα αποσταλούν στρατονόμοι, οδηγοί μια διμοιρία πεζικού και ελαφρά θωρακισμένα οχήματα. Οταν η χώρα μας θα αναλάβει την αρχηγία της δύναμης, τότε ο αριθμός των Ελλήνων στρατιωτικών θα αυξηθεί στους 100''.

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ προσθέτει ότι ''έντονα αντέδρασε η προεδρία των Σκοπίων στην παραίτηση του κ. Τόσεφκσι εκπροσώπου της χώρας στις συνομιλίες που πραγματοποιούνται με την ελληνική πλευρά για τη διευθέτηση του ζητήματος της ονομασίας στην έδρα του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κύριος λόγος της παραίτησης είναι η πρόθεση της κυβέρνησης της ΠΓΔΜ να συγκροτήσει ''ομάδα ειδικών'' προκειμένου να επιταχυνθεί η διαδικασία επίλυσης του προβλήματος της ονομασίας''.

    [05] Αυθαίρετα- Νομοσχέδιο

    ΤΟ ΕΘΝΟΣ υποστηρίζει ότι ''η βασική αρχή της ''συμπαγούς πόλης¨, η κατάργηση των παρεκκλίσεων κάτω των 4 στρεμμάτων για τις αρτιότητες των οικοπέδων, ο δραστικός περιορισμός της εκτός σχεδίου δόμησης μέχρι την πλήρη κατάργησή της, στις περιπτώσεις περιοχών που εντάσονται στα προγράμματα προστασίας της φύσης (πχ Natura 2000), η υιοθέτηση νέων εργαλείων πολιτικής γής (αντισταθμιστικοί μηχανισμοί), αξιοποίηση κτηματικής περιουσίας του δημοσίου, τράπεζα γής) , περιέχονται στο Γενικό Πλαίσιο Χωροταξικού Σχεδιασμού και Αειφόρου Ανάπτυξης που εγκρίθηκε χθες από το Υπουργικό Συμβούλιο και αναμένεται να κατατεθεί τις επόμενες μέρες στη Βουλή''.

    Σύμφωνα με την ΑΥΡΙΑΝΗ,''το πράσινο φως για τη νομιμοποίηση εκατοντάδων χιλιάδων αυθαιρέτων μέσω της ένταξής τους στα σχέδια πόλεως δόθηκε χθες μετά από τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου με θέμα το Γενικό Πλαίσιο Χωροταξικού Σχεδιασμού και Αειφόρου Ανάπτυξης το οποίο και αναμένεται να αλλάξει τα δεδομένα στην πολιτική δόμησης της χώρας μας. Συγκεκριμένα για τα υφιστάμενα αυθαίρετα θα υπάρξει σταδιακή ένταξη στα σχέδια, δηλαδή ένταξη στο σχέδιο ευρύτερων περιοχών προς πολεοδόμηση ώστε να διασφαλίζεται το αναγκαίο πράσινο και ο απαιτούμενος κοινωνικός εξοπλισμός ενώ ρεύμα θα μπορούν αν αποκτήσουν μόνο τα αυθαίρετα περιοχών στα οποία εκπονείται πολεοδομική μελέτη που έχει ολοκληρώσει τη φάση προσδιορισμού των κοινόχρηστων χώρων''.

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ στο σχόλιό της αναφέρει μεταξύ άλλων ότι ''οι οικιστικές πιέσεις είναι πάλι τεράστιες. Αυθαίρετα οικήματα έτσι κι αλλιώς έπρεπε κάποια στιγμή να νομιμοποιηθούν. Οφειλε, όμως προηγουμένως η κυβέρνηση να χαράξει εθνική οικιστική πολιτική. Να ξεσκαρτάρει το βουνό των ρυθμίσεων που έχει . Να φτιάξει Κτηματολόγιο. Και μετά να νομιμοποιήσει όσα κτίσματα πληρούν κάποιους στοιχειώδεις όρους και να επιτρέψει στους πολίτες να χτίσουν. Νόμιμα και τακτοποιημένα''.

    [06] Αποζημιώσεις - Κακοκαιρία

    Ο ΛΟΓΟΣ αναφέρει ότι ''οικονομική ενίσχυση ύψους 5.870 ευρώ θα παρέχει η κυβέρνηση για επισκευές των κατοικιών που επλήγησαν από την πρόσφατη κακοκαιρία. Για καταστροφές νοικοκυριών θα δοθούν 587 ευρώ ως άμεση ενίσχυση, ποσό που θα διπλασιασθεί για τις πολύτεκνες οικογένειας και θα τριπλασιασθεί αν στις οικογένειες αυτές υπάρχει μέλος με ειδικές ανάγκες''.

    [07] Κυπριακό

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ υποστηρίζει οτι ''έντονο παρασκήνιο εξελίσσεται το τελευταίο τριήμερο μεταξύ Αθήνας, Λευκωσίας και Αγκυρας, με σκοπό την επίλυση του Κυπριακού εντός των χρονικών ορίων που έχει θέσει ο γγ του ΟΗΕ κ. Κόφι Αννάν, ακόμη και αν τούτο προϋποθέτει την απομάκρυνση του Ντενκτάς και την ''παράκαμψη'' κατά κάποιον τρόπο, του νεοεκλεγέντος προέδρου της Κύπρου Τάσσου Παπαδόπουλου''.

    Η ΑΥΓΗ αναφέρει οτι ''κατευθείαν την έγκριση του σχεδίου από τους Ελληνοκυπρίους και τους Τουρκοκυπρίους, χωρίς να μεσολαβήσει η συμφωνία των ηγεσιών, ζητεί ο Κόφι Αννάν προτείνει να γίνουν ξεχωριστά δημοψηφίσματα στις δύο κοινότητες στις 30 Μαρτίου. Ζητεί να συμφωνήσουν Παπαδόπουλος και Ντενκτάς στις 10 Μαρτίου μόνον οτι δέχονται να γίνουν τα δημοψηφίσματα. Ο Αννάν δηλώνει οτι ο ίδιος θα δώσει λύση σε όσα θέματα εξακολουθεί διαφωνία και θα διαμορφώνεται το τελικό κείμενο για τα δημοψηφίσματα''.

    Η ΕΣΤΙΑ εκτιμά οτι ''γενική θέσις της Ελληνοκυπριακής πλευράς είναι η απαίτησις να ασκηθή πίεσις στην Τουρκοκυπριακή πλευρά να κάμψη την αδιαλλαξία της. Με αυτήν την γενική θέση έγινε η χθεσινή διαδικαστική πρώτη συνάντησις και αυτή εξακολουθεί να ισχύη. Η λύσις δεν είναι εύκολη, παρά την πίεση που έχει ασκηθή και ασκείται στον Ντενκτάς, με βασικό επιχείρημα το κοινό ευρωπαϊκό μέλλον Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων''.

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζου) προσθέτει οτι ''μερικές από τις προτάσεις του νέου σχεδίου του Κόφι Αννάν για το Κυπριακό είναι οι ακόλουθες: Δέσμευση για διενέργεια δημοψηφισμάτων από τα δύο μέρη και τις τρεις Εγγυήτριες Δυνάμεις Ονομασία United Cyprus Republic (Ενωμένη Κυπριακή Δημοκρατία), η ομοσπονδιακή της κυβέρνηση και τα constituent συνιστώντα, όχι συστατικά κράτη. Ελληνικό Κυπριακό Κράτος. Τουρκικό Κυπριακό Κράτος. Ιθαγένεια. Διαχωρισμός πολιτικών δικαιωμάτων στην εκλογή ομοσπονδιακών οργάνων. Δικαίωμα Εγκατάστασης. Περιορισμοί: 6 χρόνια Μορατόριουμ, 7-10 χρόνια 7%, 11-15 χρόνια 14%, 15 χρόνια και μετά 21%. Δύο χρόνια μετά την υπογραφή της συμφωνίας, οι περιορισμοί θα αρθούν για την επιστροφή προσφύγων άνω των 65 ετών. Εξαιρούνται από τους περιορισμούς τα ελληνοκυπριακά χωριά της Καρπασίας Ριζοκάρπασο-Γιαλούσα, Αγία Τριάδα και Μελάναργα''.

    [08] Δίκη 17Ν

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ γράφει οτι ''παρά τις έντονες αντιδράσεις, η κυβέρνηση επιμένει σε όλους εκείνους τους περιορισμούς που οδηγούν στον ουσιαστικό περιορισμό της δημοσιότητας της δίκης για τη ''17 Νοέμβρη''.

    Η ΧΩΡΑ ισχυρίζεται οτι ''είναι οφθαλμοφανές οτι επιδιώκει τον έλεγχο της ''εικόνας'' που θα εξάγεται καθημερινά από την ακροαματική διαδικασία στον Κορυδαλλό. Το Μαξιμου και όχι μόνο φοβάται δικαιολογημένα οτι ημέρα με την ημέρα θα συγκροτηθεί η εικόνα του παρακράτους που έδρασε πίσω από τους ''αναλώσιμους'' συλληφθέντες της 17Ν και θα αποδειχθεί οτι ο πραγματικός ιστός της οργάνωσης (οι καθοδηγητές, οι εκπαιδευτές, οι οικονομικοί υποστηρικτές και οι εγκέφαλοι στην λήψη αποφάσεων και επιλογής των στόχων) παραμένει αλώβητος''.

    [09] ΝΔ

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτση) σημειώνει οτι ''το γεγονός οτι ο Κώστας Καραμανλής τηρεί απαρέγκλιτη ουδετερότητα στην αυριανή εκλογή των μελών του νέου ΠΣ του κόμματος, οδηγεί τα μέλη της ΚΕ σε μια πραγματική ''μάχη της λίστας''. ''Λαϊκή Δεξιά'', ''Μητσοτακικοί'', ''Νέοι βουλευτές'', ''Κομματικά στελέχη'' κλπ είναι κάποιες από τις ταμπέλες που αποδίδονται στους υποψηφίους. Φαβορί η Ντόρα Μπακογιάννη που θα υποστηριχθεί ακόμη και από τον Μιλτιάδη Εβερτ''.

    [10] ALTEC-Κουρής

    Η Traffic news επισημαίνει οτι ''υπό τύπον επιστολής που κοινοποιείται πρωτίστως στον πρωθυπουργό της χώρας Κώστα Σημίτη και απευθύνεται ευθέως προς τον υφυπουργό Δημόσιας Τάξης Βαγγέλη Μαλέσιο, σημειώθηκε το δεύτερο κύμα σφοδρής επίθεσης του εκδότη της ''Αυριανής'' Γιώργου Κουρή εναντίον του κυρίως μετόχου της εταιρείας ALTEC Θανάση Αθανασούλη και με βασικό θέμα τη λήψη απόφασης για τις δύο εταιρείες που θα αναλάβουν την ασφάλεια των Ολυμπιακών Αγώνων''.

    [11] Συζήτηση στη Βουλή

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ γράφει ότι "ομόφωνο 'οχι' στον πόλεμο κατά του Ιράκ, είπαν χθες όλα τα κόμματα στη Βουλή, τονίζοντας ότι πρέπει πάση θυσία να βαδίσουμε στον δρόμο της ειρήνης αλλά με πλήρη αφοπλισμό του Ιράκ".

    Η ΝΙΚΗ αναφέρει ότι "το κλίμα απαισιοδοξίας κυριάρχησε χθες στην ελληνική Βουλή, όπου Κώστας Σημίτης και Κώστας Καραμανλής συμφώνησαν ουσιαστικά πως το ενδεχόμενο ειρηνικής επίλυσης της κρίσης απομακρύνεται, καθιστώντας τον πόλεμο σχεδόν αναπόφευκτο".

    Σύμφωνα με ΤΑ ΝΕΑ "παρέμβαση που ανέτρεψε το μέχρι τότε ήπιο κλίμα ήταν η δευτερολογία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστα Καραμανλή ο οποίος κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ για 'λαϊκισμό και διγλωσσία' αλλά και προσωπικά τον κ. Κώστα Σημίτη ότι 'είναι ανάξιος να είναι Πρωθυπουργός αν δεν αντιλαμβάνεται το οξύτατο οικονομικό πρόβλημα της χώρας!'. Ο πρωθυπουργός κ. Κώστας Σημίτης, πάντως, δεν ασχολήθηκε με την απρόσμενη επίθεση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης και προτίμησε να κρατήσει το προφίλ του Ευρωπαίου ηγέτη ο οποίος ως προεδρεύων της Ευρωπαϊκής Ενωσης απευθύνεται και στη διεθνή κοινή γνώμη".

    [12] Παραίτηση Αμερικανού διπλωμάτη

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ αναφέρει ότι "νέο πλήγμα, εκ των έσω, στη φιλοπολεμική πολιτική του Τζορτζ Μπους. Παραιτήθηκε ο πολιτικός σύμβουλος της αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα και σύμβουλος του πρέσβη Τόμας Μίλερ, Τζον Μπρέιντ Κίσλινγκ, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον επικείμενο πόλεμο στο Ιράκ. Ο 45χρονος διπλωμάτης, έπειτα από είκοσι ετών καριέρα στην αμερικανική διπλωματία, υπέβαλε την παραίτησή του, αμφισβητώντας το σύνολο της πολιτικής του Μπους στην κρίση του Ιράκ".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Friday, 28 February 2003 - 17:58:41 UTC