Read the Protocol to the North Atlantic Treaty on the Accession of Greece and Turkey (October 22, 1951) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 03-02-27

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 27/02/2003
  • [02] Τίτλοι Εφημερίδων
  • [03] Δίκη 17Ν
  • [04] Κυπριακό
  • [05] Υπόθεση εκβιασμών
  • [06] Βουλή-Κτηματολόγιο
  • [07] Κρούσματα ηπατίτιδας
  • [08] Γ. Παπανδρέου-ΗΠΑ
  • [09] Οικουμενικός Πατριάρχης
  • [10] Δηλώσεις Μπακογιάννη
  • [11] Ελλάδα-Ιράκ
  • [12] Οροι δόμησης
  • [13] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
  • [14] Αυθαίρετα

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 27/02/2003

    Ο τρόπος ειδησεογραφικής κάλυψης της δίκης για τη "17 Νοέμβρη" που αρχίζει τη Δευτέρα, το Κυπριακό, οι εξελίξεις στο θέμα του Ιράκ και η συζήτηση στη Βουλή για το κτηματολόγιο είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού Τύπου.

    [02] Τίτλοι Εφημερίδων

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Άδειες οικοδομής σε εννέα περιοχές. Το ΥΠΕΧΩΔΕ υιοθέτησε τροπολογία της ΝΔ. Ανάσα για χιλιάδες ιδιοκτήτες ημιτελών οικοδομών.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Καταργείται το 8ωρο. Δουλειά τα Σάββατα και τις Κυριακές. Δημόσιο, ΔΕΚΟ και Τράπεζες στο σχέδιο.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Η μαφία των δασών. Μητσοτάκης και Βάσω καταγγέλλουν το κύκλωμα των δασαρχών.

    Η ΑΥΓΗ: Στο Σύνταγμα αύριο για την Παιδεία. Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στη 1.00μμ- Μαζί καθηγητές, φοιτητές, μαθητές.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Κουμπάρε ο κουμπάρος σου είναι κλέφτης. Γράμμα στον υφυπουργό Βαγγέλη Μαλέσιο με κοινοποίηση στον πρωθυπουργό.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Ριζικές αλλαγές στους όρους δόμησης. Ποιές αποφάσεις θα λάβει σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Προσλήψεις εξπρές στους Ολυμπιακούς Δήμους. Εντός των ημερών η σχετική προκήρυξη.

    ΕΘΝΟΣ: Ανατροπές στο ωράριο καταστημάτων, τραπεζών, ΔΕΚΟ. Τα σενάρια για πριν και κατά τη διάρκεια της Ολυμπιάδας.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Ευτυχώς που με την δική μου δίωξη βγήκε η δημοσιογραφία καθαρή και διάφανη. Ποτέ στον τόπο και στον Τύπο δεν χτυπήθηκε δημοσιογράφος με τόση μανία εδώ και 50 ημέρες.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Δείχνει την έξοδο από το ΠΑΣΟΚ σε όσους διαφωνούν με την πολιτική του και τον αμφισβητούν. Η μόνη ελπίδα για να παραμείνει ο Κ. Σημίτης ''τιμονιέρης'' στο κόμμα του η ανανέωση και οι λίστες.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Ωράριο: Μαραθώνιος για το 2004. Υπ. Εργασίας: Ανοικτά τα καταστήματα μέχρι 16 ώρες στη διάρκεια των Ολυμπιακών.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Φίλος ο Σαντάμ, φίλτατος όμως ο πόλεμος. Ιδού η υποκρισία μέσα από επίσημα αρχεία των ΗΠΑ.

    ΕΣΤΙΑ: Το Σύνταγμα της Ευρωπαϊκής Ενώσεως. Σήμερα συζητείται στις Βρυξέλλες το σχέδιο Ζισκάρ Ντ' Εσταίν.

    Espresso: Έφυγε από το σπίτι της η Αθηνά. Μένει με τον Αλβάρο στις Βρυξέλλες. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της ''DAILY MAIL''.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Ο νέος κόσμος του Μπους. Υποχρεωτικός εκδημοκρατισμός του Ιράκ και της Μέσης Ανατολής.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Επιμένει η κυβέρνηση για τη διαδικασία δημοσιογραφικής κάλυψης της δίκης. Παρά τις έντονες αντιδράσεις.

    ΤΑ ΝΕΑ: ''Καταιγίδα'' σε αεροδρόμια, Κρήτη. Έκτακτα μέτρα ασφαλείας εν όψει πολέμου.

    ΝΙΚΗ: Η δίκη στο... εδώλιο. Κύμα αντιδράσεων από τους περιορισμούς.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Όλοι στους δρόμους ενάντια στον πόλεμο. Κλιμακώνονται οι αντιπολεμικές εκδηλώσεις.

    Traffic news: Ειδικά δωμάτια για σεξ και... όργια στα γκέι μπαρ της Αθήνας.

    Η ΧΩΡΑ: Τα άγνωστα ραντεβού Τσούρα και Αλεξάκη. Για τις ορφανές βόμβες που έβαζε η ομάδα Τσουτσουβή. Τώρα αρχίζουν οι μεγάλες αποκαλύψεις της ''Χώρας'' για την τρομοκρατία.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Καταφύγιο τα ένστολα επαγγέλματα. Για την πλειονότητα των νέων της Βόρειας Ελλάδας.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Οι 7 πληγές της ελληνικής οικονομίας. Καταπέλτης ο ΣΕΒ για την πρακτική της κυβέρνησης.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Άρπαξαν από τα φτωχά νοικοκυριά άλλα 108 εκατομμύρια ευρώ. Ρουκέτα κυβερνητικού βουλευτή.

    [03] Δίκη 17Ν

    H ESPRESSO υποστηρίζει ότι ''Α1 και Β1 είναι οι κωδικοί - κλειδιά για τη δίκη της 17Ν. Δύο μάρτυρες, τα ονόματα των οποίων φυλάσσονται ως επτασφράγιστο μυστικό, θα καταθέσουν όλα τα στοιχεία που θεωρούνται ικανά να δώσουν άλλη διάσταση στα όσα γνωρίζουμε μέχρι σήμερα για τη δράση της τρομοκρατικής οργάνωσης. Οι δύο μάρτυρες, που βρίσκονται ήδη σε πρόγραμμα προστασίας, δεν πρόκειται να εμφανισθούν στο ακροατήριο ούτε θα δει κανείς το πρόσωπό τους. Η κατάθεσή τους θα γίνει από έναν ειδικό χώρο, ένα πατάρι που έχει διαμορφωθεί κατάλληλα και βρίσκεται πάνω από την αίθουσα συσκέψεων των δικαστών''.

    Ο ΛΟΓΟΣ αναφέρει ότι ''επιμένει η κυβέρνηση, παρά τις έντονες αντιδράσεις, στη διαδικασία που έχει αποφασίσει ως προς τη δημοσιογραφική κάλυψη της δίκης για τη 17 Νοέμβρη. Ως αιτιολογία προβάλλει τον κίνδυνο μετατροπής της σε τηλεοπτικό σόου και - σύμφωνα με τον κ. Πρωτόπαπα- σε ''τηλε-κανιβαλισμό''.

    Σύμφωνα με τη ΝΙΚΗ,''πριν ακόμη ξεκινήσει η πολυσυζητημένη δίκη των 19 κατηγορουμένων για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση 17Ν κάθεται η ίδια στο...εδώλιο καθώς πλήθος πολιτικών δυνάμεων αλλά και επιστημονικών και μαζικών φορέων εκφράζουν έντονη διαφωνία με την πλήρη απαγόρευση της ραδιοτηλεοπτικής μετάδοσης της δίκης κάνοντας λόγος -όπως ο πρόεδρος του ΕΣΡ- ακόμη και για ''αντισυνταγματικότητα''.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ ισχυρίζεται ότι ''κανένας σήμερα στην Ελλάδα δεν έχει να φοβηθεί απολύτως τίποτα από μια ανοικτή και δημόσια δίκη των φερομένων ως μελών της τρομοκρατικής οργάνωσης 17 Νοέμβρη. Η κουλτούρα της κοινωνίας το 2003 είναι πολύ διαφορετική απ΄αυτή των πρώτων μεταπολιτευτικών χρόνων και συνεπώς ακόμα και μια ''ιδεολογική ανοχή'' (και προφανώς όχι έγκριση των βίαιων πράξεων) που υπήρχε πριν 10 ή 20 χρόνια στις αυτοαποκαλούμενες ''Επαναστατικές Οργανώσεις'' σήμερα δεν υπάρχει''.

    [04] Κυπριακό

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος) αναφέρει ότι ''στην πιο κρίσιμη καμπή τους εισέρχονται πλέον οι διαπραγματεύσεις για την επίλυση του Κυπριακού, μετά από τη χθεσινή υποβολή από τα Ηνωμένα Έθνη του νέου αναθεωρημένου σχεδίου Αννάν. Η χθεσινή νύχτα ήταν μακρά και για τις δυο διαπραγματευτικές ομάδες, οι οποίες κλήθηκαν να εξετάσουν διεξοδικά όλες τις πτυχές του νέου σχεδίου προκειμένου να παρουσιαστούν ''ετοιμοπόλεμες'' κατά τη σημερινή συνάντηση Παπαδόπουλου-Ντενκτάς παρουσία του γγ του ΟΗΕ Κόφι Αννάν''.

    H TRAFFIC NEWS υποστηρίζει ότι ''σήμερα αναμένεται να λάβει απάντηση από τις δύο πλευρές στην Κύπρο, ο γγ του ΟΗΕ Κόφι Αννάν αναφορικά με το αν θα δεχθούν ή όχι να συζητήσουν πάνω στη βάση του νέου αναθεωρημένου σχεδίου που επέδωσε χθες το απόγευμα στους ηγέτες των δύο κοινοτήτων''.

    Κατά την ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ,''στον κύκλο των προσπαθειών αυτών έχουν εμπλακεί προσωπικά ο πρόεδρος Μπους και ο Τόνι Μπλερ, ενώ οι μεσολαβητές των δύο χωρών Τόμας Γουέστον και λόρδος Χάνεϊ βρίσκονται στη Λευκωσία για να βοηθήσουν την αποστολή του γγ του ΟΗΕ Κόφι Αννάν ο οποίος ήρθε στην Κύπρο αποφασισμένο να επιτύχει ''πραγματική πρόοδο'' όπως τόνισε ο ίδιος. Για να βοηθήσουν την ελληνοκυπριακή πλευρά στις διαπραγματεύσεις βρίσκονται στη Λευκωσία οι σύμβουλοι του Σημίτη, Παπαδημητρίου και Στεφάνου''.

    Η ΕΣΤΙΑ επισημαίνει ότι ''στην ουσία η λύσις υπερβαίνει δυναμικά τις δεσμεύσεις που συνεπάγεται για αμφότερες τις δύο κοινότητες το σχέδιο Αννάν. Είναι βέβαιο ότι θα στηριχθή πολύ περισσότερο στην βούληση των δύο κοινοτήτων να διαβιώσουν μαζί σε ενιαίο Κράτος και λιγώτερο στο σχέδιο. Και τούτο ευνοείται από το ότι η Κύπρος έχει ήδη γίνει δεκτή στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Είναι προς το συμφέρον όλων να γίνη δεκτή ως ενιαίο Κράτος από τώρα. Δεν αποκλείεται λοιπόν η προοπτική του ευρωπαϊκού μέλλοντος της Κύπρου να υπερισχύση της σημερινής καχυποψίας. Το δικαιολογημένο κατάλοιπο ενός πικρότατου παρελθόντος δεν επιτρέπεται να δεσμεύση το μέλλον''.

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ επικαλείται ''έγκυρες πληροφορίες'', σύμφωνα με τις οποίες, ''ο Ρ. Ντενκτάς έχει δεσμευτεί έναντι των Αμερικανών για διενέργεια προ-δημοψηφίσματος στα Κατεχόμενα σε περίπτωση που ο ίδιος απορρίψει το σχέδιο Αννάν. Το δημοψήφισμα αναμένεται να πραγματοποιηθεί το πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου με το ερώτημα ''ναί ή όχι στο σχέδιο Αννάν''. Αν το αποτέλεσμα είναι υπέρ του ''όχι'' αυτό θα σημαίνει έγκριση της πολιτικής του και απόρριψη του σχεδίου, ενώ σε περίπτωση που υπερισχύσει το ''ναι'' τότε ο ίδιος θα παραιτηθεί διορίζοντας άλλο διαπραγματευτή''.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του ΕΘΝΟΥΣ,''το τρίτο σχέδιο περιλαμβάνει τις τροποποιήσεις που έχουν διαρρεύσει με τον χάρτη που εξαιρεί τη χερσόνησο της Καρπασίας από τα εδάφη που θα επιστραφούν στην ελληνοκυπριακή πλευρά. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν μόνο τρεις αλλαγές σε επιμέρους ζητήματα, στις οποίες γινόταν ωστόσο αναφορά στο μνημόνιο που είχε επιδώσει στις δυο πλευρές ο Αλβάρο ντε Δοτό''.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ υποστηρίζει ότι ''κατηγορηματικά διέψευσε χθες ο απεσταλμένος του Στέητ Ντιπάρτμεντ Τόμας Γουέστον τις πληροφορίες που θέλουν τις ΗΠΑ να ''υποσχέθηκαν στο στρατιωτικό κατεστημένο της Άγκυρας καλύτερα συμφωνία στο Κυπριακό, προκειμένου να αποσπάσουν τη βοήθεια της Τουρκίας σε ένα πιθανό πόλεμο στο Ιράκ''. Τη σχετική είδηση που φιλοξένησαν οι Financial Times ο κ. Γουέστον τη χαρακτήρισε ''ανυπόστατη και ανόητη'' .

    ΤΑ ΝΕΑ προσθέτουν ότι ''ο Ραούφ Ντενκτάς είναι ο μοναδικός υπεύθυνος για τη μη εξεύρεση λύσης, στη βάση Αννάν έως τώρα. Αυτό άφησε ευθέως να εννοηθεί ο Αμερικανός απεσταλμένος για το Κυπριακό πρέσβης Τόμας Γουέστον, σε συζήτησή του με Ελληνες δημοσιογράφους. Και παράλληλα, άφησε ανοικτά και ερωτηματικά για το κατά πόσον ο κ. Ντενκτάς εκφράζει τους Τουρκοκυπρίους στις διαπραγματεύσεις''.

    [05] Υπόθεση εκβιασμών

    Σε άρθρο του στην ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ ο εκδότης της Γρηγόρης Μιχαλόπουλος, τονίζει οτι "ποτέ ο Τύπος και ο τόπος δεν μύριζε τόσο για κάποια πρόσωπα, η καθοδήγησις" και προειδοποιεί οτι "αρκετοί θα θυμηθούν με πίκρα το τελικό αποτέλεσμα της δίκης. Γιατί αυτομάτως θα αρχίσουν και οι δικές μου απαιτήσεις".

    [06] Βουλή-Κτηματολόγιο

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ υποστηρίζει οτι "μεγάλα συμφέροντα", που δεν επιτρέπουν στο Κτηματολόγιο να προχωρήσει κατήγγειλαν χθες στη Βουλή ο Κ. Μητσοτάκης και η Βάσω Παπανδρέου. Για "κατάρα" έκανε λόγο ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ και για "δάση πολυκατοικιών" η υπουργός ΠΕΧΩΔΕ".

    [07] Κρούσματα ηπατίτιδας

    Η ΧΩΡΑ αναφέρει οτι "ανησυχητική αύξηση παρουσιάζουν τα τελευταία χρόνια οι ιογενείς ηπατίτιδες Β και C στη χώρας μας, η οποία, όπως όλα δείχνουν, δύσκολα μπορεί να ανακοπεί. Βασικοί παράγοντες για την αυξανόμενη συχνότητα της νόσου αποτελούν οι συνεχώς μεταβαλλόμενες κοινωνικοοικονομικές συνθήκες, η αθρόα συσσώρευση οικονομικών μεταναστών στη χώρα μας και η αύξηση της χρήσης ναρκωτικών ουσιών".

    [08] Γ. Παπανδρέου-ΗΠΑ

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ εκτιμά οτι "στις εξελίξεις στο Ιράκ, στο Μεσανατολικό, στο Κορεατικό, αλλά και στο Κυπριακό, θα επικεντρωθεί η μονοήμερη επίσκεψη που θα πραγματοποιήσει σήμερα στην Ουάσιγκτον ο υπουργός Εξωτερικών Γ. Παπανδρέου, με την ιδιότητα του ως προέδρου του Συμβουλίου Υπουργών της ΕΕ".

    [09] Οικουμενικός Πατριάρχης

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτση) γράφει οτι "γέφυρες επικοινωνίας με το Ισλάμ συνεχίζει να χτίζει ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος αποδεχόμενος πρόσφατα πρόσκληση που του απηύθυνε ο Λίβυος ηγέτης Μοαμάρ Καντάφι για να πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στη χώρα του".

    [10] Δηλώσεις Μπακογιάννη

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ ισχυρίζεται οτι "υπέρ της ανανέωσης του πολιτικού προσωπικού της χώρας τάσσεται η κ. Ντόρα Μπακογιάννη, θεωρώντας πως πρέπει να ανοίξει ένας ουσιαστικός και ειλικρινής διάλογος όχι μόνο στην ΝΔ αλλά σε όλο το κομματικό φάσμα. Παράλληλα με την ευλογολογία, στην ΝΔ ξεκίνησε ήδη η συζήτηση για το αίτημα ανανέωσης της πολιτικής ζωής, προκαλώντας την έντονη δυσαρέσκεια και τις πρώτες αντιδράσεις από τους λεγόμενους βαρόνους του κόμματος".

    [11] Ελλάδα-Ιράκ

    Η ΑΥΓΗ σημειώνει οτι "αντιαεροπορικούς πυραύλους τύπου "Πάτριοτ" πιέζεται να διαθέσει η Ελλάδα για την αμυντική θωράκιση της Τουρκίας σε περίπτωση επίθεσης εναντίον της από το Ιράκ". Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ προσθέτει οτι "ένα ακόμα μέτωπο, της ελληνικής εμπλοκής στον επικείμενο πόλεμο των ΗΠΑ κατά του Ιράκ, ανοίγει με τη συμμετοχή των ελληνικών πληρωμάτων στα ιπτάμενα ραντάρ του ΝΑΤΟ, τα λεγόμενα "ΑΒΑΚΣ" στα πλαίσια της ΝΑΤΟϊκής "ομπρέλας" προστασίας της Τουρκίας έναντι του Ιράκ που ετοιμάζεται να ενεργοποιηθεί τις επόμενες μέρες".

    [12] Οροι δόμησης

    Το ΒΗΜΑ επισημαίνει οτι "τον δρόμο προς τη Βουλή αναμένεται να πάρει, έπειτα και από τη συζήτησή του σήμερα στο Υπουργικό Συμβούλιο, το Γενικό Πλαίσιο Χωροταξικού Σχεδιασμού και Αειφόρου Ανάπτυξης της χώρας. Το πλαίσιο, που παρουσίασε χθες η υπουργός ΠΕΧΩΔΕ στον Πρωθυπουργό, καθορίζει στρατηγικές επιλογές και προτεραιότητες χωροταξικής πολιτικής και θέτει στόχους και κατευθύνσεις για την οργάνωση και την... τάξη του ελληνικού χώρου. Μεταξύ άλλων, καταργεί τις παρεκκλίσεις στην εκτός σχεδίου δόμηση, η οποία σταδιακά καταργείται ως το 2008, εισάγει την έννοια της "ανοιχτής πόλης" για τις επεκτάσεις των σχεδίων πόλεως, ορίζει οτι πρέπει να αυξηθούν οι χώροι πρασίνου και να εξευρεθούν θέσεις στάθμευσης, μειώνει τους συντελεστές δόμησης για τα κτίρια κλπ".

    [13] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ:'' Εντός σχεδίου τα αυθαίρετα! Ο νέος χωροταξικός - πολεοδομικός σχεδιασμός''.

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ:''Επτά μέτρα για ενίσχυση των εξαγωγών. Εκτακτο σχέδιο αντιμετώπισης της κρίσης''.

    ΚΕΡΔΟΣ:''ΣΕΒ: Τα χειρότερα δεν τα έχουμε δει ακόμα..''

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ:'' Πόλεμος και μεταολυμπιακή εποχή ανησυχούν το ΣΕΒ. Αμφιβολίες για τη διατήρηση των ρυθμών ανάπτυξης''.

    ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ:'' Συναγερμός για επενδύσεις. 5,5 τρισ δρχ στην αγορά ενέργειας. Κίνδυνος να μείνουν στα "χαρτιά" τα προγράμματα".

    [14] Αυθαίρετα

    Η ΕΞΠΡΕΣ υποστηρίζει ότι ''με εντάξεις ευρύτερων περιοχών αυθαιρέτων στο σχέδιο επιχειρεί η κυβέρνηση να δώσει λύση στο πρόβλημα της αυθαίρετης δόμησης, εγκαινιάζοντας νέα πρατική (σσ και ορολογία), την οποία το αρμόδιο υπουργείο ΠΕΧΩΔΕ αποκαλεί ''εξυγιαντική''.
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Thursday, 27 February 2003 - 17:50:06 UTC