Visit the Philhellenic Perspective Homepage Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 02-09-18

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 18/09/2002
  • [02] Τίτλοι Εφημερίδων
  • [03] Τρομοκρατία
  • [04] Συνέντευξη Μητσοτάκη
  • [05] Γερμανικές αποζημιώσεις
  • [06] Ελλάδα- Επενδύσεις
  • [07] Περιοδεία Γ. Παπανδρέου
  • [08] Κυπριακό
  • [09] Δημοτικές εκλογές
  • [10] ΝΔ-Χριστόδουλος
  • [11] Υπόθεση ΜΑΥΟ
  • [12] Τιμές προϊόντων
  • [13] Αδειες εργαζομένων
  • [14] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
  • [15] Επενδύσεις

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 18/09/2002

    Η προφυλάκιση της Αγγελικής Σωτηροπούλου, το Κυπριακό, τα μέτρα για την πάταξη κρουσμάτων κερδοσκοπίας στην αγορά και η υπόθεση της "Μάγιο" είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού τύπου.

    [02] Τίτλοι Εφημερίδων

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Ελκυστικά πακέτα για μικρομεσαίους. Οι όροι και τα επιτόκια των τραπεζικών ιδρυμάτων.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Οργιο νοθείας στη βενζίνη. Στο 49% φθάνει μόνο στην Αθήνα.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Στόχοι και θύματα είμαστε εμείς. Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης μιλάει για τη 17Ν.

    Η ΑΥΓΗ: Κουβέλης: Η Αθήνα ανήκει και στους πεζούς. Συγκοινωνιολόγοι και αρχιτέκτονες παρουσίασαν τις θέσεις της ''Αλλης Αθήνας'' για το κυκλοφοριακό.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Αθλια προβοκάτσια της Ρηγίλλης κατά του Χριστόδουλου. Εχασε την ψυχραιμία του ο Κώστας Καραμανλής.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Ο κ. Χριστοδουλάκης κόβει τα ''μέτρα Ακη''. Αίρονται οι προχθεσινές αποφάσεις για τα καύσιμα. Η οικονομική πολιτική προκαλεί τριβές στην κυβέρνηση.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Επιδότηση σε 35 χιλιάδες άνεργους. Νέες ευκαιρίες απασχόλησης με δυο προγράμματα.

    ΕΘΝΟΣ: Απλώνουν δίχτυα για STOP στην ακρίβεια. 12 μέτρα από τον Ακη για πάταξη της αισχροκέρδειας.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Σε χωριστές κρεβατοκάμαρες, αλλά... για πάντα μαζί! Στον Κορυδαλλό, στο πλευρό του Κουφοντίνα, η Σωτηροπούλου.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Πέταξαν πέντε δις. για το κτήριο του ΣΔΟΕ. Δεν έχει τέλος η κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: ΙΧ: Το μεγάλο κόλπο με τη νέα σούπερ. Ερευνα: Αχρηστος ο ακριβότερος τύπος βενζίνης που χρησιμοποιούν 1,3 εκατ. αυτοκίνητα.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Τρομο-τιμές. Η άλλη όψη της απειλής -από ευρώ και καιρό- κατά των Ελλήνων.

    ΕΣΤΙΑ: Πρότυπα για παιδιά! Η προβολή τρομοκρατών από την τηλεόραση.

    Espresso: Φοβούνται χτυπήματα στον Διώτη. Μετά το μήνυμα του Σάββα Ξηρού. Ποιά είναι τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας που παίρνουν.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Δεν προσελκύουμε επενδύσεις. ΟΗΕ: Εχετε προοπτικές, δεν τις αξιοποιείτε - Πρόβλημα και με το ισοζύγιο.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Προφυλακίστηκε με ραντεβού η Σωτηροπούλου. Εις βάρος της το πόρισμα του Συμβουλίου Εφετών.

    ΤΑ ΝΕΑ: Ασπιρίνες κατά της ακρίβειας. Με δύο γραμμές Ακης-Χριστοδουλάκης.

    ΝΙΚΗ: Μάχη κατά της ακρίβειας. Ενιαίο τιμολόγιο και ταμειακή μηχανή για όλους.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Πανεπιστημιούπολη Ιλισίων: Ξεκινά σήμερα η γιορτή της νεολαίας.

    Traffic news: Πήρε το παιδί της στο ''ραντεβού'' με την Αντιτρομοκρατική. Ο άτυχος Εκτορας, αυτόπτης μάρτυρας της σύλληψης.

    Η ΧΩΡΑ: Ουαι, υμίν! Η Δημοκρατία στην Ελλάδα και κανένας πολιτικός χώρος δεν κινδυνεύουν από συνεντεύξεις μελών της 17Ν.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Δικαίωμα άδειας από τον 1ο μήνα. Με νομοσχέδιο που καταθέτει στη Βουλή ο υπουργός Εργασίας.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Θητεία 12 μηνών από 1-1-2003. Δεσμεύσεις Γ. Παπαντωνίου για το ''Νέο Στρατό''.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Διασφαλίζει την υγεία των παιδιών στη Β. Ελλάδα. 3 χρόνια λειτουργίας της ΜΕΘ Παίδων στο Ιπποκράτειο.

    [03] Τρομοκρατία

    ΤΟ ΒΗΜΑ υποστηρίζει ότι ''ούτε ένα βήμα δεν σκοπεύει να κάνει η αντιτρομοκρατική υπηρεσία προς την εξάρθρωση των υπολοίπων τρομοκρατικών οργανώσεων με βάση τα στοιχεία που διαθέτει ως σήμερα, αν προηγουμένως δεν ξεκαθαρίσει πλήρως το τοπίο με τη 17Ν. Μάλιστα, όπως επισημαίνει ανώτατος αξιωματικός, η Αστυνομία θεωρεί αβάσιμο τον ισχυρισμό του Σάββα Ξηρού ότι υπάρχουν ακόμη δέκα ή δεκαπέντε ασύλληπτα μέλη της οργάνωσης. Αν πάντως υπάρχουν μέλη της 17Ν τα οποία δεν έχουν ακόμη εντοπιστεί οι αστυνομικοί θεωρούν ότι δεν μπορεί να είναι περισσότερα από τρία ή τέσσερα άτομα''.

    Η ΧΩΡΑ γράφει ότι ''ένας καθηγητής της Ιατρικής, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, εξέτασε πρώτος τα τραύματα που προκάλεσε στον Σάββα Ξηρό ο πυροσωλήνας κατά την επίθεση με ρουκέτα στο σπίτι του Γερμανού πρεσβευτή στο Χαλάνδρι τα μεσάνυχτα της 16ης Μαΐου 1999. Ο τρομοκράτης ισχυρίσθηκε ότι είχε τραυματιστεί σε τροχαίο ατύχημα''.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ αναφέρει ότι ''ξεπερνούν τα εκατό τα αποτυπώματα που βρέθηκαν και στις δύο γιάφκες και γι αυτό στα εργαστήρια δουλεύουν πυρετωδώς για την ταυτοποίησή τους''.

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ προσθέτει ότι ''η ομάδα των αποτυπωμάτων που χρήζουν ταυτοποίησης και διερεύνησης, σύμφωνα με εκτιμήσεις αστυνομικών θα ''δείξουν'' άλλα τρία άτομα τα οποία έπαιζαν περιφερειακό ρόλο στην οργάνωση, πλην όμως θεωρούνται σημαντικά, καθώς φαίνεται πως απασχολούνταν στη συλλογή πληροφοριών με προκάλυψη τις υψηλές επαγγελματικές τους θέσεις. Αλλωστε, το γεγονός ότι ο Σάββας Ξηρός επιβεβαίωσε πως υπάρχουν και άλλα άτομα που ''πέρασαν'' από τους ''κόλπους'' της οργάνωσης, κάνει τους αξιωματικούς της Αντιτρομοκρατικής να θέτουν και άλλους στόχους''.

    Η Espresso τονίζει ότι ''Σάββα, μας έκαψες δύο φορές...''. ''Σταμάτα να κελαηδάς...''. Οι δύο πτέρυγες των φυλακών Κορυδαλλού στις οποίες κρατούνται τα μέλη της 17Ν πολλές φορές κατά τη διάρκεια του 24ώρου παίρνουν φωτιά. Οι ομάδες, οι φατρίες, οι συμμαχίες μέσα στους κόλπους της 17Ν αποκαλύπτονται. Οσο και αν ακούγεται απίστευτο, τα μέλη της 17Ν είναι στα μαχαίρια''.

    Σύμφωνα με την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ,''τουλάχιστον άδικες και σαφώς απαράδεκτες χαρακτηρίζει ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών τις ''σκιές υποψίας'' όπως τις χαρακτηρίζει κατά των γιατρών που στοχεύουν στο να αμαυρώσουν το κύρος του ιατρικού σώματος''.

    [04] Συνέντευξη Μητσοτάκη

    ''Δριμεία κριτική κατά του πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη για τους χειρισμούς του στην υπόθεση της τρομοκρατίας'' ασκεί με συνέντευξη που παραχώρησε στην ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ Κωνσταντίνος Μητσοτάκης , ο οποίος τονίζει ''Στόχος και θύματα ήμασταν πάντα εμείς, η φιλελεύθερη παράταξη''. Ο κ. Μητσοτάκης με αφορμή τις δηλώσεις Σημίτη στη ΔΕΘ περί ''παρακράτους δεξιάς'' χαρακτηρίζει ''τον πρωθυπουργό ''εμπαθή'' και ''κομματικά φανατικό'' και επισημαίνει''Ο κ. Σημίτης μας προκαλεί να του πούμε ότι το παρακράτος της δεξιάς δεν εξέθρεψε τους τρομοκράτες, αλλά τους εξέθρεψε κάποιο άλλο παρακράτος''. Ο πρώην πρωθυπουργός με τη συνέντευξή του στην ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ θέτει σειρά ''καυτών'' ερωτημάτων και'' απαιτεί από την κυβέρνηση να ανοίξει τους φακέλους των τρομοκρατικών ενεργειών που έγιναν με στόχο τον ίδιο στην Κατεχάκη το 1984 και στη Μυτιλήνη το 1989. Ταυτόχρονα ζητεί να διερευνηθεί και η βομβιστική επίθεση που έγινε το 1984 στο ξενοδοχείο ''Πλωτίνι'' σε μια συνδιάσκεψη στελεχών της ΝΔ η οποία ειχε ως στόχο τον Γιάννη Παλαιοκρασσά''.

    [05] Γερμανικές αποζημιώσεις

    Η ΑΥΓΗ γράφει ότι ''αναρμόδια είναι τα ελληνικά δικαστήρια να εκδικάσουν αγωγές Ελλήνων πολιτών - θυμάτων των γερμανικών στρατευμάτων κατοχής. Αυτό αποφάσισε το Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο, το οποίο έκανε δεκτή την εισήγηση του Συμβούλου Επικρατείας Δημήτρη Ράντου και αναγνώρισε το δικαίωμα της ετεροδικίας στη Γερμανία αποδεχόμενο πλήρως τη θέση της''.

    [06] Ελλάδα- Επενδύσεις

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ αναφέρει ότι ''το παραγωγικό έλλειμμα αλλά και οι γενικότερες διαρθρωτικές αδυναμίες της ελληνικής οικονομίας ανεδείχθησαν χθες με τη δημοσιοποίηση έκθεσης του ΟΗΕ και των στοιχείων του ισοζυγίου πληρωμών του πρώτου εξαμήνου του τρέχοντος έτους. Σύμφωνα με την ετήσια έκθεση της UNCTAD για τις παγκόσμιες επενδύσεις, η Ελλάδα δείχνει να διατηρεί υψηλές προοπτικές επενδύσεων και να κατατάσσεται στην 35η θέση διεθνώς, αλλά υστερεί στην τελική προσπάθεια και κατορθώνει να απορροφά ελάχιστες, κατατασσόμενη τελικώς στην 125η θέση''.

    [07] Περιοδεία Γ. Παπανδρέου

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ αναφέρει ότι '' η ισονομία και η ισοπολιτεία που επικρατούν στη Θράκη έχουν ήδη αποδώσει καρπούς και προσφέρουν τις απαραίτητες εγγυήσεις για την προκοπή της περιοχής και των πολιτών της. Αυτό τόνισε ο υπουργός Εξωτερικών Γ. Παπανδρέου, απευθυνόμενος στους κατοίκους του χωριού Μεγάλο Δέρειο του Εβρου, πρώτο σταθμό της διήμερης περιοδείας του στη Θράκη. Ο κ. Παπανδρέου έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από τους μουσουλμάνους κατοίκους του χωριού, και ιδιαίτερα από τους νέους και τις νέες, που έσπευσαν να τον αγκαλιάσουν και να του σφίξουν το χέρι''.

    [08] Κυπριακό

    Ο ΛΟΓΟΣ γράφει οτι ''δεν θα υπάρξει κανένας διαχωρισμός εις βάρος της Κύπρου ανάμεσα στις υποψήφιες προς ένταξη στην ΕΕ χώρες διαβεβαίωσε ο εκπρόσωπος της Κομισιόν, ενώ στην Αθήνα η κυβέρνηση καθιστά σαφές οτι θα εμμείνει μέχρι τέλους στη θέση της για έναρξη της διεύρυνσης από τη Λευκωσία. Νωρίτερα, τηλεγράφημα του πρακτορείου ειδήσεων Reuters, επικαλούμενο διπλωματικές της ΕΕ σημείωνε οτι η Ενωση μπορεί να παραλείψει την Κύπρο από τον κατάλογο των χωρών που θεωρούνται έτοιμες να αρχίσουν άμεσα διαπραγματεύσεις για την ένταξή τους''.

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ προσθέτει οτι ''πηγές της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αναφερόμενες στην ουσία του θέματος, υπογράμμιζαν οτι η έκθεση της Κομισιόν θα είναι ιδιαίτερα θετική για την Κύπρο, δεδομένου οτι θα εισηγείται χωρίς περιστροφές την ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ενωση με το επιχείρημα οτι η χώρα αυτή πληροί όλα τα κριτήρια (πολιτικά και οικονομικά) για την προσχώρηση''.

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζου) ισχυρίζεται οτι ''ανοιχτό αφήνει το ενδεχόμενο της άσκησης βέτο η κυβέρνηση, σε περίπτωση που δεν εγκριθεί η ένταξη της Κύπρου στην ΕΕ''.

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ αναφέρει οτι ''απάντηση στο έγγραφο του Ραούφ Ντενκτάς με το λεγόμενο όνειρό του για τη λύση και το μέλλον της Κύπρου αναμενόταν να δώσει ο Πρόεδρος Κληρίδης στη χτεσινή συνάντησή του με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη''.

    Η ΕΣΤΙΑ εκτιμά οτι ''ουσιαστικές εξελίξεις σημειώνονται τις ημέρες αυτές στο Κυπριακό που μπορεί να αποδειχθούν εξαιρετικά δυσάρεστες. Ο Κόλιν Πάουελ εχαρακτήρισε ''θετική'' την πρόταση Ντενκτάς προς επίλυση του Κυπριακού. Η πρότασις, κατά τις μεταδιδόμενες από την Ουάσιγκτων πληροφορίες, εγκαταλείπει για πρώτη φορά την διπλή κυριαρχία και αναγνωρίζει μία κυριαρχία και διεθνή προσωπικότητα και εκπροσώπηση, αλλά και προβλέπει εναλλασσόμενη προεδρία, καθώς και ειδικούς τρόπους διαμορφώσεως πλειοψηφιών κ.ά''.

    [09] Δημοτικές εκλογές

    Η ΝΙΚΗ υποστηρίζει οτι ''με τον ''αέρα'' που δίνουν τα αποτελέσματα δύο δημοσκοπήσεων για την υπερ-νομαρχία Αθήνας-Πειραιά συνεδριάζει απόψε το Εκτελεστικό Γραφείο του ΠΑΣΟΚ. Ο ''αέρας'' αυτός πηγάζει κι από το γεγονός οτι μόνο η μία από τις δημοσκοπήσεις αυτές έχει διενεργηθεί για λογαριασμό του κυβερνώντος κόμματος. Η άλλη έγινε με εντολέα τη Ρηγίλλης''.

    [10] ΝΔ-Χριστόδουλος

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ σημειώνει οτι ''ενορχηστρωμένη επίθεση κατά του Αρχιεπισκόπου, σκαρώνεται στα υπόγεια της Ρηγίλλης εξαιτίας της συνεπούς κι αμετακίνητης στάσης του προκαθημένου της Ελλαδικής Εκκλησίας απέναντι στην επιλογή της ΝΔ να δώσει το ''χρίσμα'' της από μέρους της διεκδίκησης του υπερνομαρχιακού θώκου, στον Γιάννη Τζαννετάκο''.

    [11] Υπόθεση ΜΑΥΟ

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτση) επισημαίνει οτι ''να ζητήσουν δημόσια συγγνώμη ο πρωθυπουργός κ. Κ. Σημίτης και ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ κ. Κ. Λαλιώτης ζητά η ΝΔ, μετά την επικύρωση ουσιαστικά από την Εισαγγελία Εφετών της προηγούμενης απόφασης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών για την υπόθεση της ΜΑΥΟ''.

    [12] Τιμές προϊόντων

    Σύμφωνα με τα ΝΕΑ "με 6 μέτρα ασπιρίνες στο τραπέζι η κυβέρνηση προσπαθεί να συγκρατήσει τις τιμές στην αγορά. Ταυτόχρονα, η διαφάνεια για το πλαφόν στις τιμές των καυσίμων σε περίπτωση κρίσης αναδεικνύει δύο γραμμές στον χειρισμό του θέματος από τους συναρμόδιους υπουργούς Α. Τσοχατζόπουλο και Ν. Χριστοδουλάκη".

    Η Espresso τονίζει οτι ''με την εντατικοποίηση των ελέγχων, την απειλή αυστηρών κυρώσεων και το διάλογο με τους παράγοντες της αγοράς επιχειρεί να ανακόψει το κύμα ανατιμήσεων η κυβέρνηση, απορρίπτοντας, προς το παρόν τουλάχιστον, το ενδεχόμενο της χρήσης πετρελαίου θέρμανσης από τη βιομηχανία και της επιβολής πλαφόν στις τιμές των καυσίμων, όπως δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης Ακης Τσοχατζόπουλος''.

    [13] Αδειες εργαζομένων

    Το ΕΘΝΟΣ υπογραμμίζει οτι ''άδεια από τον πρώτο μήνα εργασίας θα δικαιούνται οι νεοπροσληφθέντες. Η σχετική ρύθμιση περιλαμβάνεται σε νομοσχέδιο που καταρτίζει το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και το οποίο πρόκειται να κατατεθεί στη Βουλή τον Οκτώβριο. Με τη νέα αυτή ρύθμιση, για πρώτη φορά οι εργαζόμενοι θα δικαιούνται - πριν συμπληρώσουν ένα χρόνο δουλειάς - ποσοστό της ετήσιας άδειάς τους με αποδοχές. Οι ημέρες άδειας θα είναι σε άμεση συνάρτηση με το χρόνο εργασίας που έχει συμπληρωθεί στον ίδιο εργοδότη''.

    [14] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ: ''Ο Μπους αδιαφορεί για την άποψη του ΟΗΕ. Παρά την άνευ όρων αποδοχή από το Ιράκ των αιτημάτων του Κόφι Ανάν για επιστροφή των επιθεωρητών''.

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: ''Η Ελλάδα απωθεί τις ξένες επενδύσεις. Εκθεση του ΟΗΕ για τις παγκόσμιες επενδύσεις αποκαλύπτει το μεγάλο έλλειμμα της οικονομίας''.

    ΚΕΡΔΟΣ: ''Ο Χριστοδουλάκης έκοψε το φθηνό βιομηχανικό ντίζελ. Εκτιμήθηκε οτι είναι νωρίς για λήψη μέτρων εκτάκτου ανάγκης''.

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: ''Βιομηχανία: Ποιοί φταίνε για την άνοδο των τιμών. Πως ερμηνεύει τις διαφορές στους δείκτες''.

    ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ: ''Χοντρό'' παιχνίδι με τη συμμετοχή του ΟΤΕ. Επεσε και το τελευταίο ''οχυρό'' της Σοφοκλέους''.

    [15] Επενδύσεις

    Η ΗΜΕΡΗΣΙΑ γράφει οτι "Η Ελλάδα απωθεί τις ξένες επενδύσεις. Κατατάσσεται 125η ανάμεσα σε 140 χώρες στην προσέλκυση άμεσων ξένων επενδύσεων, ενώ έχει βασικές προϋποθέσεις να βρίσκεται στις 35 πρώτες, δηλαδή 90 θέσεις υψηλότερα. Εκθεση του ΟΗΕ για τις παγκόσμιες επενδύσεις αποκαλύπτει το μεγάλο έλλειμμα της οικονομίας''.
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Wednesday, 18 September 2002 - 21:11:06 UTC