Read about International Treaties, Human & Minority Rights in Turkey Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 02-02-27

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 27/02/2002
  • [02] Τίτλοι Εφημερίδων
  • [03] Αντιπαράθεση κυβέρνησης - αντιπολίτευσης
  • [04] Τρομοκρατία
  • [05] Εκλογικός νόμος
  • [06] Ασφαλιστικό
  • [07] Ολυμπιάδα 2004
  • [08] Κόκκαλης - Αλαφούζος
  • [09] Αστυνομία - Διαφθορά
  • [10] Κυπριακό
  • [11] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
  • [12] Ασφαλιστικό

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 27/02/2002

    O απόηχος των δηλώσεων του πρωθυπουργού στην Εδεσσα και η αντιπαράθεση κυβέρνησης-αντιπολίτευσης, οι εξαγγελίες του υπουργού Εθνικής Οικονομίας για το ασφαλιστικό, το Κυπριακό και οι υποθέσεις "Κόκκαλη" και "Αλαφούζου" είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού τύπου.

    [02] Τίτλοι Εφημερίδων

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Δάνεια - εξπρές σε μικρές επιχειρήσεις. Ποιές διευκο-λύνσεις παρέχει το υπό ίδρυση εγγυοδοτικό ταμείο.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Εισαγγελέας για τα ιδιαίτερα μαθήματα. Στο στόχαστρο χιλιάδες καθηγητές. Αρχισαν ήδη διώξεις στη Βόρειο Ελλάδα.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Χάνει παντού έδαφος το ΠΑΣΟΚ. Μετά τους Συνεταιρισμούς, Επιμελητή-ρια, οι Δικηγορικοί Σύλλογοι.

    Η ΑΥΓΗ: Οι ασφαλιστικές μπαίνουν στα ταμεία! Χθες εξαγγελίες Χριστοδουλάκη, σήμερα ανακοινώσεις Ακη.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Εντόπισαν στην Ελλάδα τα κλεμμένα του Μιλόσεβιτς. Ελληνας διαπλεκόμενος μεγαλοεπιχειρηματίας παραπέμπεται στην Δικαιοσύνη για ξέπλυμα, απάτες και λαθρεμπόριο όπλων.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Πράσινο φως από τον κ. Σημίτη για το Φορολογικό και το Ασφαλιστικό. Συνάντηση σήμερα του Πρωθυπουργού με τον κ. Ν. Χριστοδουλάκη για τις μεταρρυθμίσεις.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Σέξ θανάτου από δύο ιερόδουλες. Αγωνία για χιλιάδες άνδρες. Η μία έπασχε από AIDS και η άλλη από ηπατίτιδα C.

    ΕΘΝΟΣ: Κερδίστε χρήματα από την Εφορία. Φορολογικός οδηγός: Τα μυστικά της δήλωσης για εμπόρους, βιοτέχνες, ελεύθερους επαγγελματίες.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Ηταν απ΄ έξω κούκλα και από μέσα ... πανούκλα! Γιάννα: Να τι Ολυμπιάδα έκαναν οι ΗΠΑ που, κατά τα λοιπά, μας ελέγχουν.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Μπαξίσι 66 δις σε Τούρκους. Από ολιγωρίες και λανθασμένους χειρισμούς του υπουργείου Εξωτερικών.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: 19 ρυθμίσεις για συντάξεις -εξπρές. Εγκύκλιος: Πόσο μειώνονται οι χρόνοι έκδοσης για ΙΚΑ, ΟΓΑ, ΤΕΒΕ και ΤΣΑ.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: "Ομοψυχία" κυβέρνησης - ΝΔ, αφού το δημιούργησαν. Ξορκίζουν το κακό κλίμα ...

    ΕΣΤΙΑ: Εκλογικός νόμος τερατούργημα. Για να κυβερνά το δεύτερο κόμμα!

    Espresso: Εξαρθρώθηκε ρόζ κύκλωμα με επώνυμα κόλ γκέρλ! Τζίρος 5 δις και 40.000 πελάτες.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Σιωπούν όλοι για τους καυτούς λογαριασμούς. Πλην του αυτόκλητου υπερασπιστή Πάγκαλου.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Αυξήσεις στα ασφάλιστρα έως και 35%. Συμπληρωματικός ο ρόλος της ιδιωτικής ασφάλισης στην κοινωνική.

    ΤΑ ΝΕΑ: Η πίτα των 18 τρις που έσπειρε την πολιτική θύελλα. Θα μοιραστεί σε επιχειρηματίες σε διάστημα 20 μηνών.

    ΝΙΚΗ: Φρένο στο Σημίτη. Οι κορυφαίου του ΠΑΣΟΚ δεν υιοθετούν την κινδυνολογία.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Απαραίτητη η λαϊκή παρέμβαση για θετικές εξελίξεις.

    Traffic News: "Θα κάνουμε στάχτη το bar". Λίγα 24ωρα πριν από την πρεμιέρα του MEGA, οι κάτοικοι στο Γαλάτσι απειλούν με μπουρλότο, γιαούρτωμα των παικτών και συναυλία διαμαρτυρίας.

    Η ΧΩΡΑ: 10 ύποπτοι ανακρίθηκαν και "τυλίγονται" στις σελίδες της δικογραφίας για τη 17Ν.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Χρονίζουν οι δίκες για τη διαφθορά στην ΕΛΑΣ. Συγκλονιστικά στοιχεία κατέθεσε στη Βουλή ο επικεφαλής των "Αδιάφθορων".

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Πράσινο φως στους ιδιώτες. Νέα τροπή στο ασφαλιστικό.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Νέφος - απειλή. Ρυπογόνος καπνός "έπνιξε" πάλι τη Θεσσαλονίκη.

    [03] Αντιπαράθεση κυβέρνησης - αντιπολίτευσης

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ αναφέρει ότι "η επιστροφή της κυβερνητικής πολιτικής στην οικονομία κρίνεται από τον Πρωθυπουργό ως επιβεβλημένη για να διαλυθεί το σημερινό θολό πολιτικό τοπίο. Το πράσινο φως για να προχωρήσει σύντομα σε αλλαγές στο Φορολογικό και στο Ασφαλιστικό αναμένεται να δώσει ο πρωθυπουργός κ. Κ. Σημίτης στον υπουργό Οικονομίας και Οικονομι-κών κ. Ν. Χριστοδουλάκη κατά τη σημερινή συνάντησή τους. Ο κ. Χριστοδουλάκης είναι ήδη έτοιμος να ανακοινώσει στους κοινωνικούς εταίρους τις προτάσεις της κυβέρνησης, και ελπίζεται ότι ο διάλογος θα ολοκληρωθεί ως το Πάσχα. Στόχος είναι να ελαχιστοποιηθούν οι γραφειοκρατικές διαδικασίες, να μειωθούν οι φορολογικοί συντελεστές και να φθάσει στις 11.750 ευρώ το αφορολόγητο όριο για τους μισθωτούς".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ υποστηρίζει ότι "στροφή 180 μοιρών επιχειρούν κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση, ρίχνοντας τους τόνους για το "θολό κλίμα", την "εκτροπή" και τις εκατέρωθεν κατηγορίες. Η κυβέρνηση μετέφερε τις ανησυχίες της στις "συγκρούσεις ισχυρών επιχειρηματικών συμφερόντων", εννοώντας τις υποθέσεις Κόκκαλη και Αλαφούζου. Κ. Λαλιώτης, Βάσω, Ακης και Β. Βενιζέλος συμπίπτουν στη διαπίστωση, ότι "κάποιοι" δεν θέλουν τους κανόνες και επιχειρούν να δημιουργήσουν νοσηρό κλίμα στη δημόσια ζωή. Ο κ. Καραμανλής δήλωσε ότι η ΝΔ πρέπει να απόμακρυνθεί από το κλίμα των ημερών και κρατά απόσταση από τις υποθέσεις Κόκκαλη, Αλαφούζου".

    Το ΕΘΝΟΣ εκτιμά ότι "κατεβάζει αισθητά τους τόνους η κυβέρνηση, όσον αφορά τις καταγγελίες του πρωθυπουργού περί "πολιτικής εκτροπής", επιδιώκοντας να δημιουργήσει το κλίμα εκείνο που θα ευνοεί την ανάπτυξη πολιτικών πρωτοβουλιών και την ανάδειξη του κυβερνητικού έργου συνεχίζοντας ωστόσο την αντιπαράθεση με τη ΝΔ. Ταυτόχρονα πολλά κορυφαία στελέχη αποστασιοποιήθηκαν χθες από τα περί "πολιτικής εκτροπής" καλώντας, ωστόσο, και τη ΝΔ να σταματήσει να συνδέεται με την απαξίωση της πολιτικής και των πολιτικών - και το ίδιο αναμένεται να πράξουν και σήμερα, στη συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου του ΠΑΣΟΚ που θα συζητήσει την πολιτική συγκυρία και την εξωτερική πολιτική".

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ γράφει ότι "την καταλληλότερη δικαιολογία για την αναστροφή του πανθομολο-γουμένως κακού κλίματος που σήμερα εμφανίζει η Κυβέρνηση βλέπει ο κ. Σημίτης πίσω από την προετοιμασία των Ολυμπιακών του 2004, καθώς - όπως είπε χθες, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Διυπουργικής Επιτροπής- "αποτελεί μοναδική ευκαιρία για να ξεφύγουμε από το μίζερο κλίμα των ημερών".

    Τα ΝΕΑ ισχυρίζονται ότι "η μοιρασιά μιας πρωτοφανούς για τα ελληνικά δεδομένα πίτας, ύψους 18 τρις δρχ, που συνιστά το Γ' Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης, βρίσκεται στο επίκεντρο της πολιτικής θύελλας των τελευταίων ημερών - μιας θύελλας που ώθησε τον Πρωθυπουργό να μιλήσει ακόμη και για απόπειρα ανατροπής της κυβέρνησής του από οικονομικά συμφέροντα. Πίσω από τη "μάχη για το πάπλωμα" που, κατά τον κ. Σημίτη, διεξάγεται μεταξύ οικονομικών συμφερόντων, βρίσκεται το γεγονός ότι μέχρι το 2003 θα έχουν γίνει όλες οι αναθέσεις για τα έργα αυτής της πίτας. Η μοιρασιά, δηλαδή, εφόσον οι εκλογές διεξαχθούν κανονικά θα γίνει από αυτήν την κυβέρνηση".

    Η ΝΙΚΗ σημειώνει ότι "τον κίνδυνο αποπρο-σανατολισμού από τα πραγματικά προβλήματα και την ανάγκη επιστροφής στην πραγματική πολιτική, επισημαίνουν με δηλώσεις τους κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ, που δεν εμφανίζονται πρόθυμα να ενστερνιστούν την άποψη του πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη περί κινδύνου εκτροπής".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτση) προσθέτει ότι "κλιμακώνεται η αντιπαράθεση του κυβερνώντος κόμματος με την αξιωματική αντιπολίτευση, προσδίδοντας καθαρά πλέον στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα χαρακτήρα προεκλογικής περιόδου".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζου) επισημαίνει ότι "αποφάσεις για τον τρόπο με τον οποίο η Νέα Δημοκρατία, επικοινωνιακά και πολιτικά, θα αντιμετωπίσει την πόλωση που καλλιεργεί ο πρωθυπουργός στην πολιτική ζωή της χώρας πάρθηκαν χθες στη συνεδρίαση της Ομάδας Ανάλυσης Πολιτικής, υπό την προεδρία του Κώστα Καραμανλή".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ τονίζει ότι "η Ομάδα Πολιτικής Ανάλυσης του κόμματος, η οποία συνεδρίασε χθες υπό τον Κ. Καραμανλή εκτίμησε ότι η οξύτητα και οι ακρότητες αποβαίνουν σε βάρος της Νέας Δημοκρατίας, ενός κόμματος που ακολουθεί τη φιλελεύθερη επιλογή ως πολιτική στάση. Αλλω-στε, η συσπείρωση του κόμματος κυμαίνεται σε υψηλό βαθμό και στόχος είναι η διεύρυνση του Εκλογικού Σώματος σε χώρους των άλλων πολιτικών χώρων".

    [04] Τρομοκρατία

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ υποστηρίζει ότι "παράξενες φήμες, περί επικειμένων συλλήψεων υπόπτων για τρομοκρατία, κυκλοφόρησαν αργά χθες το βράδυ, δημιουργώντας γενική αναστάτωση. Οπως ήταν επόμενο, το "τρίγωνο" από τηλέφωνα που πήραν φωτιά, ανάμεσα σε εφημερίδες, αρμόδιες αστυνο-μικές υπηρεσίες και αυτό ακόμη το υπουργείο Δημόσιας Τάξης, συνέθεσε κλίμα μυστηρίου και αβεβαιότητας. Είναι χαρακτηριστικό ότι ανώτατοι αξιωματικοί της αστυνομίας θεωρώντας το θόρυβο "ύποπτη σπερμολογία" διερρήγνυαν τα ιμάτιά τους ότι δεν συμβαίνει τίποτα και ότι όλο αυτό το σενάρια που κυκλοφόρησε νυχτιάτικα είχε κάποιους στόχους. Το όλο θέμα πάντως φαίνεται ότι πήγασε κάπου από την οδό Κατεχάκη".

    Η ΧΩΡΑ αναφέρει ότι "πιέσεις από τις ΗΠΑ δέχεται σύμφωνα με εκτιμήσεις έγκυρων πολιτικών κύκλων η κυβέρνηση ως προς την κατεύθυνση της επίσπευσης των ενεργειών της στο θέμα της σύλληψης προσώπων που πιθανόν να έχουν εμπλοκή σε τρομοκρατικές οργανώσεις".

    [05] Εκλογικός νόμος

    Η ΕΣΤΙΑ γράφει ότι "το εκλογομαγειρείο της Χαριλάου Τρικούπη αναζητεί εναγωνίως το εκλογικό σύστημα που θα αποκλείη την αυτοδυναμία της ΝΔ και θα εξασφαλίζη την εξουσία στην "ενωμένη" Κεντροαριστερά. Και επειδή στα πλαίσια του Συντάγματος τέτοιο σύστημα δεν υπάρχει, το ΠΑΣΟΚ καταφεύγει σε νομικά τερατουργήματα".

    [06] Ασφαλιστικό

    Ο ΛΟΓΟΣ σημειώνει ότι "στο χώρο της κοινωνικής ασφάλισης εισέρχονται οι ασφαλιστικές εταιρίες και πολύ νωρίτερα από την ασφαλιστική μεταρρύθμιση. Την είσοδο των ιδιωτικών ασφαλιστικων εταιριών στο χώρο της κοινωνικής ασφάλισης, προανήγγειλε ουσιαστικά ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Νίκος Χριστοδουλάκης χθες κατά τη διάρκεια της ετήσιας τακτικής γενικής συνέλευσης των ασφαλιστικών εταιριών".

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ προσθέτει ότι "η χυδαία, θρασύτατη και επικίνδυνη για τα συμφέροντα του ελληνικού λαού "διαπλοκή" μεταξύ της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και των ιδιωτικών ασφαλιστικών εταιριών έκανε χθες τα επίσημα αποκαλυπτήριά της".

    [07] Ολυμπιάδα 2004

    Η ΑΥΓΗ εκτιμά ότι "με την αίσθηση ότι μετά και το Σόλτ Λέικ όλα τα βλέμματα στρέφονται πλέον στη διοργάνωση της Αθήνας που πλέον μπαίνει στην "τελική ευθεία" συνεδρίασε χθες η διυπουργική επιτροπή για τους Ολυμπιακούς του 2004. Στο επίκεντρο βρέθηκε το θέμα της φιλοξενίας - κατά αρχήν της ολυμπιακής οικογένειας και εν συνεχεία των θεατών που θα βρεθούν στην Αθήνα για τους αγώνες".

    [08] Κόκκαλης - Αλαφούζος

    Η Traffic News ισχυρίζεται ότι "συνθήκες πολέμου παίρνει πλέον η κόντρα Κόκκαλη - Αλαφούζου που έχει ξεκινήσει εδώ και μήνες και άρχισε να χοντραίνει επικινδύνως τις τελευταίες εβδομάδες. Χθες η εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ - ιδιοκτησίας Αλαφούζου - ζητούσε στην πρώτη της σελίδα από την κυβέρνηση να "ανοίξει τους λογαριασμούς". Λίγες ώρες νωρίτερα το ειδησεο-γραφικό site του κ. Κόκκαλη flash gr παρουσίασε στις ιστοσελίδες του ολόκληρο "φάκελο" κατά Αλαφούζου".

    Σύμφωνα με τον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ, "αμηχανία προκαλεί στην κυβέρνηση η υπόθεση της αγοράς δύο τάνκερ από εταιρία του κ. Αλαφούζου με κεφάλαια από τις χρηματιστηριακές συναλλαγές της εισηγμένης εκδοτικής εταιρίας. Κρίσιμη για την εξέλιξη του χαριστικού στα συμφέροντα του κ. Αλαφούζου νομοσχεδίου του υπουργού Οικονο-μίας "περί επιχειρηματικότητας" που συζητείται σήμερα στη Βουλή θεωρείται η συνάντηση του πρωθυπουργού με τον κ. Χριστοδουλάκη".

    [09] Αστυνομία - Διαφθορά

    Η Espresso επισημαίνει ότι "ανησυχητικά έχει αυξηθεί ο αριθμός των υψηλόβαθμων στελεχών της ΕΛ.ΑΣ. που διώκονται για έκνομη συμπεριφορά. Σύμφωνα με την ετήσια έκθεση που κατέθεσε χθες στη βουλή ο διοικητής της υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ κ. Βασίλης Τσιατούρας, οι συλλήψεις επίορκων αστυνομικών παρουσίασαν αύξηση κατά 118% σε σχέση με πρόπερσι".

    [10] Κυπριακό

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ τονίζει ότι "επίσκεψη λίγων μόνο ωρών πραγματοποίησε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου πρωθυπουργός της Ισπανίας Χοθέ Μαρία Αθνάρ, αλλά ήταν επίσκεψη που κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική για την Κύπρο. Ο Ισπανός πρωθυπουργός μετέφερε τρία βασικά μηνύματα: οι αποφάσεις των "15" στο Ελσίνκι θα τηρηθούν και οι δεσμεύσεις της ΕΕ για εφαρμογή του χρονοδιαγράμματος ένταξης της Κύπρου στην πρώτη φάση διεύρυνσης θα τιμηθούν . Η λύση του Κυπριακού πριν από την ένταξη είναι προτιμητέα, αλλά η ένταξη δεν ανατρέπεται. Και οι υποψήφιες χώρες να εμπλακούν από τώρα στη διαδικασία διαμόρφωσης πολιτικής οικονομικής και κοινωνικής ανάπτυξης".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ προσθέτει ότι "στο επίπεδο της αδιαλλαξίας και της νομιμοποίησης τετελε-σμέων του Αττίλα παραμένουν οι προτάσεις της πλευράς που εκπροσωπεί ο Ντενκτάς στις διακοινοτικές, όπως προκύπτει τόσο από την επεξεργασία τους από τον πολιτικό κόσμο της Νήσου. Το ίδιο καθίσταται σαφές και στους "απλούς παρατηρητές" των διεργασιών περί την Κύπρο, καθώς στοιχεία των "προτάσεων" Ντενκτάς διέρρευσαν".

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ σημειώνει ότι "νέα ευχολόγια, για μία ακόμη φορά από τις ΗΠΑ περί επίλυσης του Κυπριακού και μάλιστα δια στόματος του προέδρους τους Τζορτζ Μπους, ο οποίος, αποφεύγοντας να κάνει την παραμικρή νύξη για τις συνεχείς και εντεινόμενες προκλήσεις της Αγκυρας και την αδιαλλαξία του Ντενκτάς, εξομοιώνοντας τον θύτη με το θύμα, προέβη σε αοριστίες, τασσόμενος υπέρ μιας δίκαιης λύσης του Κυπριακού".

    [11] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ: "Προσοχή στην οικονομία! Μπαράζ συστάσεων για αποφόρτιση του πολιτικού κλίματος".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Κίνητρα για ιδιωτική ασφάλιση. Δυναμικό άνοιγμα του Ν. Χριστοδουλάκη στις ασφαλιστικές εταιρίες με τρεις προτάσεις".

    ΚΕΡΔΟΣ: "Φορολογικά κίνητρα για την ιδιωτική ασφάλιση. Αντιδρά η ΓΣΕΕ για το συμπλη-ρωματικό ρόλο που καλείται να παίξει".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Στην παράταση παίζεται το μέλλον της Ολυμπιακής. Η Κομισιόν ανέβαλε τον έλεγχο-3ωρες στάσεις της ΟΣΠΑ".

    ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ: "Δυναμική αντίδραση στην απαξίωση των μετοχών. Εν μέσω κλιμακούμενης σκανδαλολογίας".

    [12] Ασφαλιστικό

    ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ αναφέρει ότι "κοντά σε αποφάσεις για μια ουσιαστική αλλαγή του ασφαλιστικού συστήματος βρίσκεται η κυβέρνηση, με σκέψεις για συμπληρωματικό ρόλο στο σύστημα της ιδιωτικής ασφάλισης, ενδεχόμενο που προκαλεί την έντονη αντίδραση της ΓΣΕΕ".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Wednesday, 27 February 2002 - 17:35:44 UTC