Browse through our Interesting Nodes about Greek Art & Culture Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 00-12-21

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 21/12/2000

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ
  • [02] Νέα Δημοκρατία
  • [03] Προϋπολογισμός
  • [04] Κυπριακό
  • [05] Τουρκία- φυλακές
  • [06] Αβραμόπουλος
  • [07] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
  • [08] Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης

  • [01] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

    Η εξαγγελία κόμματος από τον Δ. Αβραμόπουλο και οι αντιδράσεις, τα εσωκομματικά της Νέας Δημοκρατίας, τα αιματηρά επεισόδια σε φυλακές της Τουρκίας και η συζήτηση του προϋπολογισμού στη Βουλή είναι τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού τύπου.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Τέλος ο όρκος στα δικαστήρια. Τροπολογία στη Βουλή για προαιρετική ορκωμοσία.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Τρώνε και ... τρώγονται στη ΝΔ. Πολιτική με γεύματα και δείπνα.

    ΑΘΗΝΑΪΚΗ: Ανατροπή για τις ταυτότητες από την Ευρωπαϊκή Ενωση.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Κίνηση Καραμανλή για επάνοδο των απομακρυνθέντων. Αλφα - Αποκλειστικό: Αμέσως μετά τις γιορτές.

    Η ΑΥΓΗ: Η διεθνής ανοχή φουντώνει τη βαρβαρότητα. Σιωπηλά παρακολουθούν κράτη και οργανισμοί.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Τα' χουν χαμένα από την επέλαση του Αβραμόπουλου. ... Και οδηγίες Σημίτη στους βουλευτές για την αντιμετώπιση του δημάρχου.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Συνωστισμός για συντάξεις. Κινδυνεύουν να μείνουν απλήρωτοι χιλιάδες δημοσίων υπαλλήλων.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Ο "Ταρζάν" στη φυλακή. "Ξέθαψαν" μετά από 5 χρόνια ένταλμα συλλήψεώς του!

    ΕΘΝΟΣ: Φεύγουν 13 υπουργεία από το κέντρο. Πρόγραμμα 340 δις που θα ολοκληρωθεί το 2005.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Τώρα ορκίζονται ότι ... δεν έχουν το Θεό τους. Ο υπουργός Δικαιοσύνης προωθεί ν/σ για την κατάργηση του θρησκευτικού όρκου.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Τους έβαλε φωτιά ο Πάγκαλος. Ξεσκέπασε την εξωτερική πολιτική των Κ. Σημίτη- Γ. Παπανδρέου.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Πόλεμος" για τη μείωση της θητείας. Πεντάγωνο: αντικρουόμενες εισηγήσεις για τους 15.000 επαγγελματίες στρατιώτες.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: ΥΠΟΚΡΙΤΕ.Ε.Σ. Σε ίση μοίρα σφαγείς - θύματα. Συστάσεις της Κομισιόν για αμοιβαία αυτοσυγκράτηση!

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ: Κώνειο στον Σωκράτη. Επίθεση Ρέππα-Βενιζέλου με εντολή Σημίτη.

    Espresso: Ποιοί θέλουν να του κλείσουν το στόμα. Τι κρύβεται πίσω από τη σύλληψη του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου.

    ΕΣΤΙΑ: Οι τελευταίοι σοσιαλμαρξιστές! Ετσι μας κατατάσσει η έκθεσις του ΔΝΤ.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Τακτική αναδίπλωση Κόκκαλη. Εγκαταλείπει τα μεγαλεπήβολα σχέδια επικυριαρχίας και στα ΜΜΕ "πειθόμενος" να αρκεσθεί και να υπερασπισθεί τα "κεκτημένα".

    Ο ΛΟΓΟΣ: Υπόδειγμα σταθερότητας ο νέος προϋπολογισμός. Ενταση στη Βουλή μετά την ομιλία Παπαντωνίου.

    ΤΑ ΝΕΑ: Εξωση σε 13 υπουργεία από το κέντρο της Αθήνας. Ποιά θα φύγουν έως το 2005.

    ΝΙΚΗ: Εκθετη η Ευρώπη για το μακελειό. Συνεχίζεται το λουτρό αίματος στην Τουρκία.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Ντροπή ευρω-υποκριτές φασισαίοι! Συνεχίζεται το μακελειό στην Τουρκία.

    ΣΤΟ ΚΑΡΦΙ: Καραμανλικοί: "Δούρειος ίππος ο Εβερτ!". Το ΚΑΡΦΙ αποκαλύπτει: Πότε είδε ο "Μπουλντόζας" το δήμαρχο.

    Η ΧΩΡΑ: Ο δήμαρχος έσφαξε ... τους κρεοπώλες. Ενώ χαρίζει ουσιαστικά δις σε επιχειρήσεις.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Ο κομματισμός διαλύει τα δημόσια νοσοκομεία. Πορίσματα έρευνα ειδικών επιστημόνων μεταξύ στελεχών του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Γαλοπούλες σε ... ελεύθερη πτήση. Αλμυρό θα μας βγει το χριστουγεννιάτικο τραπέζι.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Εικόνα σήψης στη δημόσια διοίκηση. Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ επεσήμαναν στον πρωθυπουργό.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Γκετοποιεί τα υπουργεία η κυβέρνηση στην Αθήνα. Αντί να τα σκορπίσει σ΄ όλη τη χώρα.

    [02] Νέα Δημοκρατία

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ υποστηρίζει ότι "πρωτοβουλία Καραμανλή βρίσκεται σε εξέλιξη για προσέγγιση με Σουφλιά, Μάνο και Ανδριανόπουλο, ώστε στο Συνέδριο να σφραγισθεί η ενότητα και να χαραχτούν νέοι δρόμοι για την πορεία του κόμματος. Σύμφωνα με πληροφορίες, με τον Σουφλιά έχουν ανοίξει δίαυλοι επικοινωνίας και αναμένεται ότι την κατάλληλη στιγμή θα παρέμβει ο ίδιος ο Καραμανλής για οριστική διευθέτηση του θέματος επιστροφής του Θεσσαλού πολιτικού στη ΝΔ".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ αναφέρει ότι "η αγάπη και η χαρά εκφράζονται τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων εν μέσω γευμάτων και δείπνων, που αποτελούν άλλωστε και μοναδική ευκαιρία να συναντηθούν οι άνθρωποι και να ανταλλάξουν πέραν των ευχών και χρήσιμες, πολύτιμες σκέψεις και απόψεις. Προφανώς κάπως έτσι σκέφθηκαν στη ΝΔ και το έριξαν μετά μανίας σε γεύματα και δείπνα, εν μέσω συζήτησης του προϋπολογισμού στη Βουλή, όπου ανταλλάσσουν απόψεις και εκφράζουν τις ανησυχίες τους για την πορεία του κόμματος".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος) προσθέτει ότι "η ώρα των ... δείπνων σήμανε για τη ΝΔ. Αυτό δείχνει το χθεσινό τραπέζι που έκανε χθες το βράδυ σε συναδέλφους της η Βουλευτής Ελσα Παπαδημητρίου. Η χρονική στιγμή που έγινε αυτό, η συμμετοχή στο δείπνο βουλευτών όλων των τάσεων, ακόμα και ορισμένων που ανήκουν στο στενό πυρήνα των υποστηρικτών του προέδρου της ΝΔ, αλλά και η παρουσία της κ. Ντόρας Μπακογιάννη, πυροδότησε νέα σενάρια για τις εξελίξεις στο χώρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης".

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ τονίζει ότι "δύο γεύματα, μια "μη δήλωση" από την πλευρά του Δημήτρη Αβραμόπουλου η οποία έκρυβε αιχμές και ουκ ολίγες αντιδράσεις για τα τεκταινόμενα στην παράταξη συνθέτουν το χθεσινό τοπίο της ΝΔ το οποίο να σημειώσουμε, έχει αρχίσει να ξεκαθαρίζει, ενώ στο "πολιτικό παιχνίδι" ενόψει συνεδρίου μπαίνουν δυναμικά και οι βουλευτές της νέας γενιάς".

    ΤΟ ΚΑΡΦΙ γράφει ότι "η απόγνωση που έχει καταλάβει τον Κώστα Καραμανλή από τις ραγδαίες εξελίξεις τον κάνει να βλέπει παντού εχθρούς, υπονομευτές και υπόπτους- υπαρκτούς ή ανύπαρκτους. Στον μακρύ κατάλογο προστέθηκε τελευταία και το όνομα του Μιλτιάδη Εβερτ, τον οποίο τα μέλη του επιτελείου της Ρηγίλλης θεωρούν δούρειο ίππο του κόμματος Αβραμόπουλου".

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ ισχυρίζεται ότι "όταν οι πολιτικές διεργασίες δεν συντελούνται στα κομματικά όργανα της ΝΔ οι κοινωνικές εκδηλώσεις αποκτούν πολιτικές προεκτάσεις. έως ότου φθάσει ο αντίλαλος του μηνύματος στη Ρηγίλλης ο Κ. Καραμανλής αναρωτιέται γιατί ο Δ. Αβραμόπουλος πριν ακόμη ιδρύσει το κόμμα του προτείνει προεκλογικές συνεργασίες".

    [03] Προϋπολογισμός

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης) υποστηρίζει ότι "οι βουλευτές της αντιπολίτευσης κατηγορούσαν, οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ δικαιολογούσαν και οι υπουργοί της κυβέρνησης υποτιμούσαν τη νοημοσύνη του ελληνικού λαού. Κατά τα άλλα συνεχίστηκε χθες για τρίτη ημέρα η συζήτηση του προϋπολογισμού και μάλιστα του πρώτου σε ευρώ του 2001".

    Ο ΛΟΓΟΣ εκτιμά ότι "ο νέος προϋπολογισμός είναι υπόδειγμα διαφύλαξης της σταθερότητας όχι μόνο για το 2001 αλλά και γα τα επόμενα χρόνια. Εγγράφει την Ελλάδα σε μια γραμμή πλεονασματικών προϋπολογισμών". Αυτό δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας Γιάννος Παπαντωνίου κατά τη δεύτερη μέρα συζήτησης του προϋπολογισμού για το 2001 εκτιμώντας ταυτόχρονα ότι δύσκολα επόμενες κυβερνήσεις θα μπορέσουν να ανατρέψουν αυτό το επίτευγμα".

    Σύμφωνα με την ΕΣΤΙΑ, "σκληρή γλώσσα εχρησιμοποίησαν οι βιομήχανοι αναφερόμενοι στον υπό ψήφισιν προϋπολογισμό, ασκώντας παραλλήλως αυστηρή κριτική σχετικώς με την αισιοδοξία που ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας Γ. Παπαντωνίου εξέφρασε από του βήματος της Βουλής την παρελθούσα Τρίτη".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ ισχυρίζεται ότι "σε ήπιο κλίμα συνεχίστηκε χθες στη Βουλή η τρίτη ημέρα της συζήτησις του νέου προϋπολογισμού καθώς αποφεύχθηκαν οι προχθεσινές έντονες αντεγκλήσεις μεταξύ κυβέρνησης της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το αν ο προϋπολογισμός είναι πλεονασματικός ή ελλειμματικός και για το αν είναι γεμάτος...λογιστικές αλχημείες".

    ΤΟ ΒΗΜΑ γράφει ότι "μήνυμα στους εργαζομένους που βρίσκονται κοντά στη σύνταξη να μη βιαστούν να αποχωρήσουν πρόωρα έστειλε χθες ο υπουργός Εργασίας κ. Αν. Γιαννίτσης μιλώντας στη χθεσινοβραδυνή (τρίτη κατά σειρά) συνεδρίαση της Βουλής επί του προϋπολογισμού. Ο κ. Γιαννίτσης αναφέρθηκε στις επικείμενες αλλαγές στο Ασφαλιστικό που θα δρομολογηθούν από τον Ιανουάριο".

    [04] Κυπριακό

    Η ΑΘΗΝΑΪΚΗ υποστηρίζει ότι "το ενδεχόμενο να υπάρξουν στο άμεσο μέλλον κι άλλες παραβιάσεις του status quo της νεκρής ζώνης από τα τουρκικά στρατεύματα κατοχής προβληματίζει έντονα την κυπριακή κυβέρνηση, η οποία καλείται να αντιμετωπίσει με ψυχραιμία ένα γενικευμένο σχέδιο της Αγκυρας και του ψευδοκράτους που αποσκοπεί κατά κύριο λόγο στην εδραίωση των παράνομων κατοχικών δυνάμεων κατά μήκος της γραμμής κατάπαυσης του πυρός".

    [05] Τουρκία- φυλακές

    Η ΝΙΚΗ υποστηρίζει ότι "με ήσυχη όπως φαίνεται τη συνείδησή της μετά το επίτευγμα της υιοθέτησης της τουρκικής εταιρικής σχέσης, η ΕΕ παρακολουθεί αμήχανη τα τελευταία γεγονότα στην Τουρκία, τα οποία υπό την κατ΄ ευφημισμόν ονομασία "Επιστροφή στη ζωή" καταδεικνύουν το πραγματικό πρόσωπο της γείτονος...Αυτό που παραμένει πεισματικά μακριά από το λεγόμενο ευρωπαϊκό κεκτημένο".

    Σύμφωνα με το ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ, "με περίσσευμα υποκρισίας και αδιαφορίας αντιμετώπισαν οι ηγεσία των "πολιτισμένων" χωρών της Δύσης τις βάρβαρες και απάνθρωπες επιθέσεις του τουρκικού καθεστώτος, ενάντια στους ανυπεράσπιστους απεργούς πείνας πολιτικούς κρατουμένους. Ο Κ. Σημίτης και ο Γ. Παπανδρέου εκδήλωσαν χτες τη ...θλίψη και την ...ανησυχία τους αλλά τίποτε πέραν αυτού, ενώ λίγες ώρες πριν οι τουρκικές αρχές προχωρούσαν σε μια δεύτερη επίδειξη βαρβαρότητας και απανθρωπιάς".

    Η ΑΥΓΗ προσθέτει ότι "απτόητη συνέχισε και χθες η τουρκική κυβέρνηση το έργο της βάρβαρης καταστολής των εξεγέρσεων στις φυλακές της, καθώς την "ενθαρρύνουν" η πίεση από την άκρα δεξιά και το στρατό, η συνηγορία του Τύπου και η ανοχή - ένοχη σιωπή της διεθνούς κοινότητας".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ επισημαίνει ότι "με μια απίστευτα υποκριτική δήλωσή της η ΕΕ έβαλε χθες σε ίση μοίρα τους Τούρκους θύτες με τα θύματα των λευκών κελιών, ζητώντας και από τα δύο μέρη...αυτοσυγκράτηση! Την ίδια στιγμή, ο αριθμός των νεκρών από την επιχείρηση "επιστροφή στη ζωή" την οποία έχει αναλάβει αποκλειστικά ο στρατός της Τουρκίας, ανερχόταν επίσημα σε 18, αλλά οι ανθρωπιστικές οργανώσεις μιλούσαν για 30 ή και περισσότερους".

    ΤΑ ΝΕΑ τονίζουν ότι "με νέες επιδρομές σε δύο φυλακές οι τουρκικές δυνάμεις ασφαλείας προσπάθησαν να ολοκληρώσουν χθες το αποτρόπαιο έργο τους, που κόστισε μέχρι τώρα δεκαεννέα ζωές, ενώ πολιτικοί κρατούμενοι συνεχίζουν την απεργία πείνας στα νοσοκομεία."

    ΤΟ ΕΘΝΟΣ στο σχόλιό του ισχυρίζεται μεταξύ άλλων τα εξής "δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν ότι τα όσα απαράδεκτα συμβαίνουν αυτές τις ημέρες στις τουρκικές φυλακές συνιστούν τη δικαίωση όσων διατείνονται ότι είναι τεράστια η διαδρομή που θα πρέπει να διανύσει η Τουρκία προκειμένου να ενταχθεί στην ευρωπαϊκή κοινότητα. Αλλά είναι οπωσδήποτε περισσότεροι εκείνοι που φρονούν ότι αν πράγματι θέλει η ΕΕ να υποδεχθεί κάποια μέρα την Τουρκία θα πρέπει σε περιπτώσεις σαν κι αυτές - όπου παραβιάζεται βάναυσα κάθε έννοια δημοκρατίας - να παρεμβαίνει άμεσα κι αποφασιστικά".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ γράφει ότι "η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αποφεύγει να καταδικάσει την κυβέρνηση της Αγκυρας για την τραγωδία στις φυλακές της χώρας, ενώ την ίδια στιγμή το Συμβούλιο Υπουργών χορηγεί στην Τουρκία 135 εκ ευρώ, επιβραβεύοντας στην ουσία την κατάφωρη παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από τις τουρκικές δυνάμεις ασφαλείας σε βάρος χιλιάδων φυλακισμένων".    

    [06] Αβραμόπουλος

    Η ΧΩΡΑ υποστηρίζει ότι "με τη βαρύγδουπη φράση "εμείς κάνουμε πολιτική" απάντησε χθες ο δήμαρχος Αθηναίων Δ. Αβραμόπουλος στο ερώτημα που του έθεσαν τα τηλεοπτικά συνεργεία για το πώς σχολιάζει τα όσα αποκάλυψε προχθές ο πρόεδρος της ΝΔ Κώστας Καραμανλής στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες και την "έλλειψη ηθικής συνέπειας" την οποία του καταλόγισε. Αλλά δεν διευκρίνισε ποιά είναι η "πολιτική" που κάνουν και δεν είπε ποίους εννοεί με το "εμείς".

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ αναφέρει ότι "καίριο χτύπημα στην αλαζονεία των δύο μεγάλων κομμάτων έχει καταφέρει ήδη ο Δ. Αβραμόπουλος, καθώς η συνεχώς αυξανόμενη επιρροή του στην ελληνική κοινωνία εξελίσσεται σε εφιάλτη για Χαριλάου Τρικούπη και Ρηγίλλης. Με έκδηλο πολλές φορές το στοιχείο του πανικού, ο δικομματισμός αναζητά εναγωνίως τρόπο αποτελεσματικής αναχαίτισης της δυναμικής του Δημήτρη Αβραμόπουλου".

    Η Espresso εκτιμά ότι "Κώστας Καραμανλής και Δημήτρης Αβραμόπουλος απέφυγαν χθες δημόσια να διασταυρώσουν οι ίδιοι τα ξίφη τους. Αφησαν όμως στη θέση τους συνεργάτες τους να το κάνουν που υπό μορφή "κύκλων" έδωσαν συνέχεια στις δηλώσεις Καραμανλή για τα "ρόζ συννεφάκια" του Δημήτρη Αβραμόπουλου".

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ισχυρίζεται ότι " με διπλωματικό τρόπο επιχείρησε να απαντήσει ο κ. Δ. Αβραμόπουλος στις επικρίσεις του κ. Κ. Καραμανλή. "Εμείς κάνουμε πολιτική" αρκέστηκε να δηλώσει, παραγνωρίζοντας ότι έως σήμερα έχει επιμελώς αποφύγει να εκφράσει συγκεκριμένες θέσεις. Αντ΄ αυτού, ο κ. Αβραμόπουλος επιθυμεί μέσω του προϋπολογισμού του Δήμου Αθηναίων για το έτος 2001 να προσδώσει μια προοπτική κοινωνικού έργου".

    [07] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι των σημερινών οικονομικών εφημερίδων έχουν ως εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ: "Πορτοφόλι με 1,1 τρις Δρ. Το ΥΠΕΘΟ επιταχύνει τις διαδικασίες για το Γ΄ ΚΠΣ".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Τέλος διόρθωσης στη Σοφοκλέους βλέπουν οι ξένοι. Εκθεση της ΑΒΝ Amro".

    ΚΕΡΔΟΣ: "Οι προβλέψεις για την ευρωζώνη".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Το πρώτο τρίς από το Γ' ΚΠΣ το Μάρτιο".

    ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ: "Ντόμινο στις αγορές. Μεγάλες απώλειες σε ΗΠΑ, Ευρώπη, Ασία".  

    [08] Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης

    Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ γράφει ότι "Μέσα στο πρώτο τετράμηνο του 2001 και κατά πάσα πιθανότητα εντός του Μαρτίου θα έχουν εισρεύσει στη χώρα μας από το Γ' ΚΠΣ 1.130 δις. Δρ. τα οποία αντιπροσωπεύουν την προκαταβολή της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τα έργα που έχουν υπαχθεί για χρηματοδότηση. Αυτό δήλωσε χθες ο υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας Χρ. Πάχτας, ο οποίος είχε προχθές συνάντηση στις Βρυξέλλες με τον αρμόδιο Επίτροπό για θέματα περιφερειακής πολιτικής κ. Μπαρνιέ".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Thursday, 21 December 2000 - 17:37:32 UTC