Browse through our Interesting Nodes on Greek History & Hellenism Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 00-12-22

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 22/12/2000

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ
  • [02] Παιδεία
  • [03] Κόμμα Αβραμόπουλου
  • [04] Τουρκία - Φυλακές
  • [05] Προϋπολογισμός
  • [06] Νέα Δημοκρατία
  • [07] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
  • [08] Γ' ΚΠΣ

  • [01] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

    Οι αλλαγές για είσοδο σε ΑΕΙ και ΤΕΙ, τα αιματηρά επεισόδια στις τουρκικές φυλακές, το κόμμα Αβραμόπουλου, τα εσωκομματικά της ΝΔ, η συζήτηση για τον προϋπολογισμό, καθώς και η Ευρωπαϊκή Ενωση για ασφαλιστικά και συντάξεις είναι τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού τύπου.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Το μεγάλο τέχνασμα. Ωριμα ασφαλιστικά ταμεία. Διαρκές έγκλημα στην ...Ευρωπαϊκή Τουρκία.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Στο ΙΚΑ όλοι οι τραπεζικοί. Κινητοποιήσεις ετοιμάζει η ΟΤΟΕ. Κόβονται τα μεγάλα εφάπαξ, αυξάνεται το όριο ηλικίας, τι θα γίνει με τις συντάξεις.

    ΑΘΗΝΑΪΚΗ: Στροφή ζητά ο Ακης. Κρούει τον κώδωνα του κινδύνου.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Ξέσπασμα Χριστόδουλου για την κατάργηση του όρκου. Σαν εχθρό αντιμετωπίζουν την Εκκλησία.

    Η ΑΥΓΗ: Τρίτη ημέρα σφαγής και διεθνούς ανοχής. Τουρκία: πολεμικές επιχειρήσεις με ελικόπτερα και μπουλντόζες.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Ξεχάστε για πάντα την εξουσία. Τι είπε ο Μιχάλης Λιάπης για Καραμανλή στο δείπνο των "28" βουλευτών της ΝΔ.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Μείωση φόρων και λύση για τις συντάξεις ζητεί η ΕΕ. Που θα πρέπει να επικεντρώσουν την προσοχή τους οι Δεκαπέντε.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Πόλεμος Μπέρνς-Ρέππα. Τι κρύβει η νέα απρόοπτη επίθεση των ΗΠΑ.

    ΕΘΝΟΣ: Οι τελικές αλλαγές στο δρόμο για τα ΑΕΙ και ΤΕΙ. Πριμ στα γραπτά, φρένο στα νυχτερινά.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Επιθεώρησε το Μέγαρο ... κυβερνητικών ορκωμοσιών. Ο Μήτσος προσήλθε χθες, στον Πρόεδρο.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Νέο κόμμα από τα σπλάχνα του ΠΑΣΟΚ. Βόμβα από τον Ακη Τσοχατζόπουλο.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Λύκεια: Ξανάρχεται το τεστ δεξιοτήτων. Ευθυμίου: νέος τρόπος υπολογισμού των μορίων για την εισαγωγή σε ΑΕΙ-ΤΕΙ.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Εσχατοι σε Παιδεία, Ερευνα και Απασχόληση. Πρώτοι σε φορολογική επιβάρυνση στην ΕΕ.

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ: Τα κανάλια στο μικροσκόπιο. Ποιοί είναι οι άγνωστοι μεγαλομέτοχοι της τηλεόρασης.

    Espresso: Πιστόλια στυλό με 20 χιλιάρικα! "Πλημμύρισε" η Ελλάδα.

    ΕΣΤΙΑ: Η Τουρκία πήρε αλλά δεν έδωσε. Βαρυσήμαντο άρθρο του προέδρου Κυπριανού.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Ο κ. Σημίτης αξιοποιεί το θολό τοπίο στη ΝΔ. Ανοίγει όλα τα μέτωπα, εμφανιζόμενος ως η μόνη αξιόπιστη λύση.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Κυρίαρχος ο γραπτός βαθμός. Νέες αλλαγές στις εξετάσεις του Λυκείου ανακοίνωσε ο Π. Ευθυμίου.

    ΤΑ ΝΕΑ: Ολες οι αλλαγές Ευθυμίου για τις εξετάσεις. Με νέο νομοσχέδιο.

    ΝΙΚΗ: Μπάζουμε απ Αριστερά. Προειδοποίηση Ακη στον Σημίτη.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Μαχητική αλληλεγγύη στους αγωνιστές.

    ΣΤΟ ΚΑΡΦΙ: Ανοίγουν τα μέτωπα. Στα τρία η Δεξιά! Και στη μέση ... Εβερτ. Τι λέει ο "Μπουλντόζας" για τον "δούρειο ίππο".

    Η ΧΩΡΑ: Οι εργολάβοι κάνουν 2 κομμάτια το ΠΑΣΟΚ. Ο Ακης προβλέπει διάσπαση του Κινήματος μέχρι τις δημοτικές εκλογές.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: 3 υπουργοί φρενάρουν την αποκέντρωση. Ο Πρόεδρος της Κεντρική Ενωσης Δήμων και Κοινοτήτων Ελλάδας, Π. Κουκουλόπουλος, καταγγέλλει.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Κάθε ταξιδιώτης σε κάθε ταξίδι εκθέτει τη ζωή του σε κίνδυνο.

    [02] Παιδεία

    ΤΑ ΝΕΑ υποστηρίζουν ότι "όλες οι αλλαγές της εκπαιδευτικής μεταρρύθμισης, οι περισσότερες από τις οποίες εφαρμόζονται ήδη στα σχολεία, συγκεντρώθηκαν σε νομοσχέδιο που παρουσίασε χθες η ηγεσία του υπουργείου Παιδείας. Το απολυτήριο αποσυνδέεται από την εισαγωγή στα Πανεπιστήμια, για την οποία θα μετρούν πλέον οι βαθμοί σε εννέα, αντί δεκατέσσερα μαθήματα, μειώνεται κατά 30% η συμμετοχή του προφορικού βαθμού στην εξαγωγή του μέσου όρου βαθμολογίας σε εννέα μαθήματα και δίνονται απεριόριστες ευκαιρίες στους αποτυχόντες".

    Ο ΛΟΓΟΣ γράφει ότι "η 'αντιμεταρρύθμιση Πέτρου Ευθυμίου' στην εκπαιδευτική μεταρρύθμιση του προκατόχου του, Γεράσιμου Αρσένη, συνεχίζεται. Δύο από τα σοβαρότερα προβλήματα του ισχύοντος συστήματος, αντιμετωπίζονται ευνοϊκά από το 'νομοσχέδιο-σκούπα' που κατέθεσε χθες ο υπουργός Εθνικής Παιδείας και θρησκευμάτων: ο κ. Ευθυμίου ανακοίνωσε μείωση της συμμετοχής του προφορικού βαθμού στον τρόπο υπολογισμού της βαθμολογίας για την εισαγωγή την τριτοβάθμια εκπαίδευση από 50% σε 30%.

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ αναφέρει ότι "συνεχίζεται το ράβε-ξήλωνε της κυβέρνησης στην Παιδείας. Οι μαθητές πριν αφομοιώσουν τις προηγούμενες αλλαγές πρέπει να προσαρμοστούν στα νέα πειράματα. Το νομοσχέδιο - 'σκούπα' του υπουργού Παιδείας, Π. Ευθυμίου, προβλέπει το συνυπολογισμό στα κριτήρια πρόσβασης στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της επίδοσης στο τεστ δεξιοτήτων, 'εφ όσον η δοκιμασία αυτή διεξάγεται'. Το ποσοστό συμμετοχής του προφορικού βαθμού στα μόρια εισαγωγής μειώνεται από 50% σε 30%, ενώ τα πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα μειώνονται σε εννέα".

    Το ΕΘΝΟΣ υπογραμμίζει ότι "οι βαθμοί των γραπτών εξετάσεων στα εννέα πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα αποκτούν πλέον καθοριστική σημασία για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Οι μαθητές των Τεχνικών Επαγγελματικών Εκπαιδευτηρίων θα έχουν δικαίωμα άμεσης εισόδου στα Πανεπιστήμια από το 2002. Κλείνει και το 'παράθυρο' της, μέσω των Νυχτερινών Λυκείων, εύκολης επιτυχίας".

    Σύμφωνα με τον ΕΛΕΥΘΕΡΟ "το νομοσχέδιο 'σκούπα' για τις διορθωτικές αλλαγές στον χώρο της εκπαίδευσης, παρουσίασε, χθες ο υπουργός Παιδείας, κ. Πέτρος Ευθυμίου. Ο κ. Ευθυμίου είχε ανακοινώσει τις αλλαγές αυτές πριν από σχεδόν τέσσερις μήνες και χθες τις 'επισφράγισε'".

    ΤΟ ΒΗΜΑ τονίζει ότι "αποδέσμευση του απολυτηρίου του Λυκείου από τη διαδικασία πρόσβασης στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, ενιαίο σύστημα 'εισόδου' στα ΑΕΙ-ΤΕΙ για τους αποφοίτους του Ενιαίου λυκείου και των Τεχνικών Επαγγελματικών Εκπαιδευτηρίων, συνολική αναβάθμιση της τεχνικής εκπαίδευσης. Αυτό είναι το τρίπτυχο των εκπαιδευτικών αλλαγών που συγκροτούν το πρώτο νομοθετικό 'βήμα' του υπουργού Παιδείας κ. Π. Ευθυμίου, ο οποίος καταθέτει στη Βουλή τις επόμενες ημέρες και ... γραπτώς τις αποφάσεις του για τη λειτουργία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ προσθέτει ότι "'Αξιο' και ...'ολιγότερον άξιο', ταυτόχρονα, έκρινε η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας τον προφορικό βαθμό, ο οποίος στο εξής θα συμμετέχει κατά 30% στη διαμόρφωση του συνολικού αριθμού μορίων για την εισαγωγή στα ΑΕΙ και ΤΕΙ, αλλά θα συνεχίσει να 'μετράει' κατά 50% στη διαμόρφωση της τελικής βαθμολογίας στα ενδοσχολικώς εξεταζόμενα μαθήματα".

    [03] Κόμμα Αβραμόπουλου

    Η ΧΩΡΑ γράφει ότι "η ίδρυση του κόμματος του κ. Αβραμόπουλου μετατέθηκε για τον προσεχή Ιούνιο. Το ανακοίνωσε ο ίδιος, πρώτα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και κατόπιν στους δημοσιογράφους. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αναστέλλει την πολιτική δραστηριότητά του στο εξάμηνο που μεσολαβεί. Αντιθέτως, από τον Ιανουάριο θα αρχίσει να λειτουργεί και επισήμως το πολιτικό γραφείο του".

    Σύμφωνα με τη ΝΙΚΗ "τον πιο επίσημο τρόπο επέλεξε για να ανακοινώσει την ημερομηνία, ή σωστότερα το χρονικό περιθώριο μέσα στο οποίο θα ιδρύσει το κόμμα του, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, κι έτσι, αμέσως μετά τη σαρανταπεντάλπτη συνάντηση με τον ανώτατο πολιτειακό παράγοντα της χώρας, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ανακοίνωσε πως το κόμμα ξεκινά στα μέσα του επόμενου χρόνου, ενώ το πολιτικό γραφείο θα αρχίσει να λειτουργεί από τον επόμενο μήνα".

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ επισημαίνει ότι "το πρώτο 'κρας τεστ' για τον Δ. Αβραμόπουλο είναι η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για τον προϋπολογισμό, τον τελευταίο, όπως όλα δείχνουν, που φέρει την υπογραφή του. Οι σύμβουλοι, που έχουν ήδη ξεκαθαρίσει ότι δεν θα τον ακολουθήσουν στις πέραν του δήμου επιλογές του, διατηρούν ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τη Ρηγίλλης".

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ υπογραμμίζει ότι "το χρονοδιάγραμμα των κινήσεων που θα τον οδηγήσουν και επίσημα στην ίδρυση του νέου πολιτικού κόμματος, ανακοίνωσε ο κ. Δ. Αβραμόπουλος, ύστερα από τη συνάντηση που είχε χθες με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κ. Στεφανόπουλο".

    [04] Τουρκία - Φυλακές

    Η ΑΘΗΝΑΪΚΗ γράφει ότι "συνεχίστηκε χθες για τρίτη ημέρα η εισβολή των ειδικών δυνάμεων ασφαλείας στις τουρκικές φυλακές. Σθεναρές αντιδράσεις από τη διεθνή κοινότητα δεν υπήρξαν, κυρώσεις ούτε να το φανταστεί κανείς. Η διεθνή κοινή γνώμη παρακολουθεί απαθής τα τεκταινόμενα και περιμένει τον πανδαμάτωρα χρόνο να 'γιατρεύσει' τη 'μνήμη' της".

    Η ΑΥΓΗ τονίζει ότι "ένας πραγματικός πόλεμος έχει εξαπολυθεί από τις τουρκικές δυνάμεις ασφαλείας κατά των τελευταίων απεργών πείνας στη φυλακή Ουμράνιγιε (στην Κωνσταντινούπολη) ώστε να καμφθεί η αντίστασή τους, ενώ συνεχίζεται η εκκωφαντική σιωπή της διεθνούς κοινότητας μπροστά σ` αυτή την επέλαση βαρβαρότητας".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ υποστηρίζει ότι "κάποιες πρώτες ρήξεις στο πέπλο σιωπής ως προς τα πραγματικά γεγονότα στις τουρκικές φυλακές και στην μονοκρατορία της καθεστωτικής προπαγάνδας δημιουργήθηκαν με δημοσιεύματα μερίδας εντύπων της γειτονικής χώρας. Οι πολλές πάντως εφημερίδες της Αγκυρας και της Κωνσταντινουπόλεως εξακολούθησαν να συμπλέουν με τις επιλογές της κυβέρνησης και των δυνάμεων Καταστολής".

    Σύμφωνα με το ΚΑΡΦΙ "η αιματηρή επιδρομή του τουρκικού κράτους, 'που μπήκε στο άντρο των τρομοκρατών', όπως επαίρεται ο τουρκικός Τύπος, διέλυσε και την τελευταία αμφιβολία για τη δημοκρατική αντίληψη που επικρατεί σ' αυτή τη χώρα, και έγινε εμφανές, ότι, κατά το κοινώς λεγόμενο, η χώρα χρειάζεται ακόμη να φαει πολλά ψωμιά για να μπορέσει έστω να ονειρευτεί έναν ευρωπαϊκό εαυτό!".

    [05] Προϋπολογισμός

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ γράφει ότι "οι διακριτικές αποστάσεις που κράτησε ο Α. Τσοχατζόπουλος, από την εξωτερική πολιτική της κυβέρνησης, η λιγότερο αισιόδοξη άποψη του Ν. Χριστοδουλάκη από αυτήν του Γ. Παπαντωνίου για την προοπτική ανάπτυξης, οι ανησυχίες του Θ. Πάγκαλου και η εμμονή του Θ. Τσουκάτου στην πρότασή του για ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα χαρακτήρισαν τη χθεσινή συζήτηση του προϋπολογισμού".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτση) υπογραμμίζει ότι "συνεχίστηκε για τέταρτη συνεχή ημέρα στη Βουλή και σε ρυθμούς ρουτίνας, η συζήτηση του Προϋπολογισμού του Κράτους για το 2001. Ευτυχώς, όμως, που υπήρχαν οι αιχμές, οι παρατηρήσεις και τα σχόλια ορισμένων βουλευτών που λειτούργησαν ως 'αφύπνιση'".

    Η ΕΣΠΡΕΣΟ προσθέτει ότι "αν σήμερα δεν υπάρξει 'χοντρή' κόντρα ανάμεσα στον Κώστα Σημίτη και στον Κώστα Καραμανλή, τότε η πενθήμερη συζήτηση του προϋπολογισμού θα μείνει στην ιστορία ως η πλέον ανιαρή. Ομως, στα πηγαδάκια, στο καφενείο και στους διαδρόμους της Βουλής, το κλίμα ήταν τελείως διαφορετικό".

    [06] Νέα Δημοκρατία

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ υποστηρίζει ότι "στο 'πνεύμα των Χριστουγέννων' εναποθέτει η ηγεσία της ΝΔ την εκτόνωση της εσωκομματικής κρίσης, αρνούμενη να προχωρήσει σε πρωτοβουλίες υπό το βάρος της πίεσης των τελευταίων εξελίξεων. Απόρροια αυτής της στάσης είναι η ένταση της εσωκομματικής κινητικότητας και η βύθιση πιο βαθιά στην εσωστρέφεια, η οποία θα επιδεινωθεί στην πορεία προς το συνέδριο".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζου) γράφει ότι "το καμπανάκι του κινδύνου για την πορεία της Νέας Δημοκρατίας χτύπησαν στον πρόεδρο του κόμματος Κώστα Καραμανλή βουλευτές του κόμματός του. Το συμπέρασμα αυτό βγαίνει από τις συναντήσεις που είχαν στα διάφορα τραπέζια προχθές, βουλευτές όλων των τάσεων".

    Η ΕΣΤΙΑ αναφέρει ότι "οι προβληματισμοί για το επικείμενο Συνέδριο αλλά και τα δείπνα που λαμβάνουν υπέρμετρη δημοσιότητα, απασχολούν τις τελευταίες ημέρες το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεων. Το δείπνο που παρέθεσε η βουλευτής του κόμματος κ. Ελσα Παπαδημητρίου σε 25 βουλευτές και στελέχη της ΝΔ, μετεβλήθη σε 'πρώτη είδηση', παρά το γεγονός ότι οι παρευρεθέντες εδήλωσαν ότι το μόνο που έπραξαν ήταν να διασκεδάσουν και να τραγουδήσουν εν όψει των Χριστουγέννων".

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ υπογραμμίζει ότι "κοινές ανησυχίες και προβληματισμούς μοιράζονται σε αλλεπάλληλα γεύματα, δείπνα και συνάξεις οι βουλευτές της ΝΔ για το μέλλον του κόμματος απέναντι στον Δ. Αβραμόπουλο".

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ επισημαίνει ότι "παρά τη φαινομενική ηρεμία με την οποία αντιμετωπίζονται οι κινήσεις του κ. Δ. Αβραμόπουλου από τη Ρηγίλλης, η Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ μοιάζει με καζάνι που σιγοβράζει. Η ανακοίνωση των αποφάσεων του δημάρχου Αθηναίων και κυρίως η παρέμβαση της κ. Ντόρας Μπακογιάννη έχει δρομολογήσει υπόγειες διεργασίες".

    [07] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι των σημερινών οικονομικών εφημερίδων έχουν ως εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ: "Φορολογικό υπέρβαρο! Σημαντική επιβάρυνση στην ελληνική αγορά εργασίας από φόρους διαπιστώνει η ΕΕ".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Μεγάλη ροή κεφαλαίων στην Ευρώπη. Μαγνήτης ευρώ-μετοχές".

    ΚΕΡΔΟΣ: "Απώλειες 40% από τον Αύγουστο. Ελπίδες ενίσχυσης της ρευστότητας μετά τη λήξη των δημόσιων εγγραφών της ΑΤΕ".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Υψηλά κίνητρα επενδύσεων για μια ακόμα χρονιά".

    ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ: "Διαπλοκή...στα χαρτιά. Αναποτελεσματικός ο νόμος περί διαφάνειας".

    [08] Γ ΚΠΣ

    Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ υποστηρίζει ότι "παρατείνεται για έναν ακόμη χρόνο έως τις 31.12.001 η επέκταση των ισχυρών επενδυτικών κινήτρων της Γ ζώνης του αναπτυξιακού Ν.2601/98 και σε άλλες περιοχές της χώρα που μαστίζονται από έντονα φαινόμενα ανεργίας. Παράλληλα επεκτείνεται κατά το ίδιο χρονικό διάστημα και η αύξηση των επιχορηγήσεων για επενδύσεις στη Θράκη από 40% σε 45% και στους νομούς Δράμας και Καβάλας από 30% σε 35%".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Friday, 22 December 2000 - 15:04:02 UTC