Read the Protocol to the North Atlantic Treaty on the Accession of Greece and Turkey (October 22, 1951) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 18 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 00-10-10

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 10/10/2000

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ
  • [02] Πανελλαδική απεργία
  • [03] Γιουγκοσλαβικό
  • [04] Ναυάγιο
  • [05] ΠΑΣΟΚ
  • [06] Προϋπολογισμός
  • [07] Χρυσή πόλη των Μακεδόνων
  • [08] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
  • [09] Αγορά

  • [01] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

    Η πανελλαδική απεργία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ, τα στοιχεία της έρευνας για το ναυάγιο του "Εξπρές Σάμινα", ο προϋπολογισμός του 2001, οι εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ και η απόφαση της ΕΕ για τη Γιουγκοσλαβία είναι τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού τύπου.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Ο συνήθης εμφύλιος! Τα "Οκτωβριανά" σήμερα στην Αθήνα.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Τα 45 ταμεία γίνονται 5! Συγχωνεύονται όλα τα κύριας ασφάλισης.

    ΑΘΗΝΑΪΚΗ: Με λεφτά δικά μας το άγαλμα του Μάρσαλ! Τον ξαναπληρώνουμε.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Σταδιακή άρση της μονιμότητας για Δημόσιο-ΔΕΚΟ-ΕΣΥ. Μέσω της ιδιωτικοποίησης των μεγάλων οργανισμών.

    Η ΑΥΓΗ: Απεργία-ορόσημο. Σήμερα η 24ωρη απεργία ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Απεργιακό κύμα στο Δημόσιο και ιδιωτικό τομέα. Η διοίκηση της ΓΣΕΕ μιλάει στην "Α" για τα αιτήματα των εργαζομένων.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Στη σκιά της απεργίας οι μισθοί και το Ασφαλιστικό. Για τις εργασιακές σχέσεις κήρυξε την κινητοποίηση η ΓΣΕΕ, αλλά..

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Ολοι στο ΙΚΑ. Μεγάλη αναστάτωση στα Ασφαλιστικά Ταμεία.

    ΕΘΝΟΣ: Οι 5.250 θέσεις στα νοσοκομεία. Πώς θα γίνουν οι διαγωνισμοί.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Μπάμ ηκούσθη στον αέρα.... Ασφαιρη ντουφεκιά η σημερινή 24ωρη απεργία.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Ωρα μηδέν για την Ολυμπιάδα.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Προσλήψεις 6.703 θέσεις σε υπουργεία, δήμους και νοσοκομεία.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Τα ονόματα των ...ανωνύμων. Σοφοκλέους: πίνακες με τα ποσοστά για 122 εταιρίες.

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ: Πυρ Σημίτη έκρηξη Λαλιώτη. Κλίμα σύγκρουσης μέσα στο ΠΑΣΟΚ και στην κυβέρνηση.

    ΕΣΤΙΑ: Ειδικό δικαστήριο. Εκεί οδεύει η υπόθεσις "Σάμινα".

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Υπέρβαση της κρίσης επιχειρεί ο κ. Σημίτης. Καταργεί 200 μικρούς φόρους, πιεζόμενος από τα μεγάλα προβλήματα.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Απεργώ απεργείς απεργεί...Στις 11 το πρωί συγκέντρωση της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ στο Πεδίο του Αρεως.

    ΤΑ ΝΕΑ: Το ναυάγιο με τα λόγια πλοιάρχου-υποπλοιάρχου. Ολες οι απολογίες για την τραγωδία.

    ΝΙΚΗ: Η μοναξιά του Σημίτη. Αδιέξοδο και με τον ...ανασχηματισμό.

    Νέα Ελλάδα: Τα κότερα τιμωρούν. Θόδωρος Τσουκάτος, τέλος!

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Πανελλαδική απεργία σήμερα κι αγώνας.

    ΣΤΟ ΚΑΡΦΙ: Αυτοψία: Τα πρώτα στοιχεία. Με 19 μίλια..έκοψε τον βράχο! 5 μίλια με λάθος πορεία το "Σάμινα".

    Η ΧΩΡΑ: Εγκληματίες! Επιβεβαιώνονται όλα τα στοιχεία της "Χώρας" για το ναυάγιο.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Αλλάζει ρυθμούς η πόλη. Μεγάλη αναστάτωση στο κυκλοφοριακό θα επιφέρει η έναρξη κατασκευής της υποθαλάσσιας αρτηρίας.

    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Κλείνουν όλα. Μετά τις πλημμύρες του Σαββάτου απεργιακή θύελλα.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Ανεργία 18% στη Θεσσαλονίκη. Κάθε μέρα άλλοι 7 προστίθενται στη μαύρη λίστα.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Η Ελλάδα ξεσηκώνεται κατά της αντιλαϊκής πολιτικής. Προειδοποιεί ο λαός ότι εξαντλήθηκε η αντοχή του.

    [02] Πανελλαδική απεργία

    Η ΑΥΓΗ υποστηρίζει ότι "για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια το σύνολο των συνδικάτων της χώρας αποφασίζει να συμμετάσχει σε μια πανελλαδική απεργία. Και, το σημαντικότερο, με δοσμένες τις διαφορετικές επιλογές και πρακτικές, θα υπάρχουν και κοινές συγκεντρώσεις και συλλαλητήρια".

    Ο ΛΟΓΟΣ προσθέτει ότι "σε απεργιακό κλοιό βρίσκεται η χώρα από τα μεσάνυχτα, καθώς οι συνδικαλιστές των δύο κορυφαίων οργανώσεων του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, έχουν κινητοποίησε όλους του μηχανισμούς για την καλύτερη επιτυχία της κινητοποίησης. Με την γενική απεργία, η οποία γίνεται στο ευρύ κοινό κυρίως από την παντελή απουσία των μέσων αστικής μεταφοράς, θέλουν αν στείλουν το δικό τους μήνυμα στην κυβέρνηση, ότι δεν αποδέχονται τελεσίγραφα για τις εργασιακές σχέσεις και ταυτόχρονα να προειδοποιήσουν ότι σε καμία περίπτωση δεν θα αποδεχθούν αιφνιδιασμούς στον διάλογο".

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ ισχυρίζεται ότι "αφετηρία κινητοποιήσεων αποτελεί η σημερινή 24ωρη απεργία των εργαζομένων του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα. Με το σύνθημα "όλοι είμαστε άνεργοι" η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ στοχεύει στην πραγματοποίηση της μεγαλύτερης κινητοποίησης των τελευταίων ετών, αντιδρώντας στα κυβερνητικά μέτρα που στοχεύουν σε ευέλικτες μορφές απασχόλησης".

    Σύμφωνα με το ΒΗΜΑ, "η περιοριστική εισοδηματική πολιτική της κυβέρνησης και , βεβαίως, οι αλλαγές που προγραμματίζονται στο ασφαλιστικό σύστημα της χώρας είναι οι πραγματικοί λόγοι - που ,όμως καλύπτουν από τη σκιά της ασαφούς δυσφορίας περί τις εργασιακές σχέσεις- για τους οποίους ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ κήρυξαν τη σημερινή απεργία, που απειλεί με παράλυση όλη τη χώρα".

    [03] Γιουγκοσλαβικό

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ υποστηρίζει ότι "Ευρωπαϊκή Ενωση και Ουάσιγκτον προέβησαν χθες σε αποφασιστικές χειρονομίες στήριξης του νέου προέδρου της Γιουγκοσλαβίας Βόιτσλαβ Κοστούνιτσα. Οι "15" αποφάσισαν να άρουν τις κυρώσεις που είχαν επιβληθεί στο Βελιγράδι πλην αυτών που αφορούν την ηγετική ομάδα συνεργατών του Μιλόσεβιτς".

    Η ΑΘΗΝΑΪΚΗ ισχυρίζεται ότι "περίεργη στροφή υπέρ του Βόιτσλαβ Κοστούνιτσα και του γιουγκοσλαβικού λαού κάνουν τα τελευταία εικοσιτετράωρα οι ΗΠΑ και η ΕΕ. από τη Θεσσαλονίκη, ο Αμερικανός υπουργός Αμυνας υποστήριξε την παραμονή του Κοσσυφοπεδίου στην κυριαρχία της Γιουγκοσλαβίας, ενώ το Λουξεμβούργο οι "15" Υπουργοί Εξωτερικών ήραν δύο από τις τέσσερις κυρώσεις κατά του Βελιγραδίου".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ αναφέρει ότι "άρση με ...μέτρο αποφάσισαν χθες οι δεκαπέντε υπουργοί εξωτερικών ΕΕ για τις κυρώσεις κατά της Γιουγκοσλαβίας. Το Συμβούλιο Υπουργών Εξωτερικών αποφάσισε την άρση του πετρελαϊκού εμπάργκο, όπως επίσης και τον αεροπορικό αποκλεισμό κατά της Γιουγκοσλαβίας. Δύο άλλες κυρώσεις που είχε επιβάλει στο Βελιγράδι η ΕΕ-οι οικονομικοί περιορισμοί και η απαγόρευση χορήγησης αδειών εισόδου- θα αρθούν σταδιακά διότι η ΕΕ δεν θέλει να βοηθήσει τους υποστηρικτές της σκληροπυρηνικής κυβέρνησης του Μιλόσεβιτς".

    Σύμφωνα με τη ΒΡΑΔΥΝΗ, "η "επιστροφή" της Γιουγκοσλαβίας στους κόλπους της διεθνούς κοινότητας άρχισε επισήμως χθες. Στο Λουξεμβούργο, οι υπουργοί εξωτερικών των 15 κρατών - μελών της ΕΕ προχώρησαν στη σταδιακή άρση των οικονομικών κυρώσεων που έχουν επιβληθεί κατά της Γιουγκοσλαβίας, ακολουθώντας την αλλαγή ηγεσίας στο Βελιγράδι".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ επισημαίνει ότι "Ευρωπαϊκή Ενωση (Βετρίν και Φίσερ στο Λουξεμβούργο ) και ΗΠΑ σπεύδουν να στηρίξουν με άρση του εμπάργκο και παροχή οικονομικής βοήθειας 800 δις τον πρόεδρο Κοστούνιτσα, ο οποίος προκήρυξε πρόωρες εκλογές για το Δεκέμβριο".

    [04] Ναυάγιο

    ΤΑ ΝΕΑ υποστηρίζουν ότι "οργή για τα λάθη του υποπλοιάρχου που οδήγησαν στη ναυτική τραγωδία με το "Εξπρές Σαμίνα" κρύβει η απολογία του πλοιάρχου Βασ. Γιαννακή. "Δεν είναι δυνατόν να δεχθώ τις δικαιολογίες του..", λέει. "Οσα αναφέρει δεν ευσταθούν. Δεν μπορεί ένα κύμα να μετατοπίσει ένα πλοίο...."

    Η ΧΩΡΑ ισχυρίζεται ότι "πολιορκητικό κριό για τους υπευθύνους της εταιρίας MINOAN κρίνεται ότι μπορεί να αποτελέσει η μήνυση που κατατέθηκε χθες στην Εισαγγελία Πειραιά για το θάνατο δύο επιβατών, εις βάρος των κ. Κώστα Κληρονόμου, Παντελή Σφηνιά, Νίκου Βικάτου και Ιωάννη Λεφάκη, η οποία θα διαβιβαστεί στον εφέτη ανακριτή κ. Καραδημητρίου τις αμέσως προσεχείς μέρες".

    Το ΚΑΡΦΙ σημειώνει ότι "ασύλληπτη ζημιά έχει προκληθεί στο μοιραίο "ΣΑΜΙΝΑ" από την πρόσκρουσή του στις Πόρτες. Αν και η ακριβής εικόνα του ρήγματος θα διαπιστωθεί μόνον όταν οι δύτες καταφέρουν να μπουν στο γκαράζ, οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για σχεδόν ολοκληρωτική καταστροφή της δεξιάς πλευράς του σκάφους".

    Σύμφωνα με την ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ, "βροχή αναμένεται να πέσουν τις επόμενες ημέρες οι μηνύσεις και οι αγωγές από διασωθέντες, αλλά και συγγενείς ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους στο ναυάγιο του "Εξπρές Σάμινα" οι οποίες θα στρέφονται κατά των υπευθύνων της Minoan Flying Dolphin, μελών του πληρώματος, της Επιθεώρησης Εμπορικών Πλοίων αλλά και εναντίον του νηογνώμονα στον οποίο το πλοίο ήταν ασφαλισμένο".

    [05] ΠΑΣΟΚ

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ σημειώνει ότι "βαθαίνει το ρήγμα στο ΠΑΣΟΚ, καθώς τα κορυφαία στελέχη του κόμματος, αποστασιοποιούνται καθημερινά από τις επιλογές του πρωθυπουργού, ενώ ο ίδιος ο κ. Σημίτης είναι οργισμένος με τη στάση των "πρωτοκλασάτων" , οι περισσότεροι εκ των οποίων ήταν "επιδεικτικά απόντες", όπως λέγεται από το Μέγαρο Μαξίμου, στις πρόσφατες κρίσεις, που συγκλονίζουν το κυβερνών κόμμα".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης) υποστηρίζει ότι "τους επικοινωνιολόγους της κυβέρνησης επιστρατεύει τώρα ο πρωθυπουργός στην προσπάθειά του να ανατρέψει το αρνητικό κλίμα το οποίο έχει διαμορφωθεί το τελευταίο διάστημα στο ΠΑΣΟΚ και στην κυβέρνηση".

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ ισχυρίζεται ότι "άγριος εμφύλιος, με ανυπολόγιστες διαστάσεις, ξέσπασε στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ μεταξύ του πρωθυπουργού και των στελεχών που φιλοδοξούν να απαρτίσουν τη νέα ηγετική ομάδα και των ιστορικών στελεχών. Ο Κ. Σημίτης μέσω συνεργατών του διαμηνύει ότι είναι εξόχως οργισμένος με τη στάση της ιστορικής ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ (Κ. Λαλιώτη, Α. Τσοχατζόπουλο, Βάσω Παπανδρέου) στην οποία φέρεται να καταλογίζει απουσία δημόσιας στήριξης δύσκολων κυβερνητικών επιλογών".

    Σύμφωνα με τη ΝΙΚΗ, σε μια εντυπωσιακή κίνηση, όπως θα ήταν ο ανασχηματισμός της κυβέρνησης, έχει επενδύσει ο πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης για να ξεφύγει από τον κλοιό των επικρίσεων και να δώσει την εικόνα πως το ΠΑΣΟΚ κάνει ένα ξεκίνημα προς τα μπρος, ξεπερνώντας τις δυσκολίες. Ομως, οι δυσκολίες και τα προβλήματα είναι υπαρκτά και τα στελέχη του Κινήματος δείχνουν απροθυμία να συμμετάσχουν σε μια κίνηση η οποία θα περιοριζόταν στο επίπεδο του εντυπωσιασμού, αφού τα θέματα που τέθηκαν στην Κεντρική Επιτροπή παραμένουν ανοιχτά".

    [06] Προϋπολογισμός

    Η Νέα Ελλάδα υποστηρίζει ότι "στην τελική φάση κατάρτισης βρίσκεται ο οριακά πλεονασματικός προϋπολογισμός του 2001, ο οποίος θα κατατεθεί την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου στη Βουλή, ενώ θα έχει προηγηθεί η κατάθεση του φορολογικού νομοσχεδίου. Στη χθεσινή σύσκεψη υπό τον Γιάννο Παπαντωνίου, και αφού είχε προηγηθεί σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό οριστικοπ9ιήθηκαν και οι τελευταίες λεπτομέρειες".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος) αναφέρει ότι "αυξήσεις 3,2% έως 3,9% για τους μισθούς των δημοσίων και 4,5% έως 6,9% για τις συντάξεις του Δημοσίου προβλέπει ο Προϋπολογισμός που καταρτίζει η κυβέρνηση για το 2001. Οσον αφορά στις κατώτατες συντάξεις του ΙΚΑ, στο νέο προϋπολογισμό έχει περιληφθεί πρόβλεψη για αύξησή τους στις 152.000δρχ από την 1η Ιανουαρίου του 2001, ενώ για τις αγροτικές έχει προβλεφθεί η αναπροσαρμογή τους κατά 5.000 δρχ από το νέο έτος. Στον αντίποδα, ωστόσο, ο νέος Προϋπολογισμός κρύβει υπεραυξήσεις φόρων για τους περισσότερους μισθωτούς και συνταξιούχους αλλά και για όσους φορολογούμενους σκοπεύουν να αποκτήσουν το επόμενο έτος ακίνητα".

    Σύμφωνα με την ΕΣΤΙΑ, "οι τελευταίες "πινελιές" μπήκαν χθες στο νέο κρατικό προϋπολογισμό του 2000 σε σύσκεψη του υπουργού Εθνικής Οικονομίας, με τους αρμοδίους υφυπουργούς, ενώ αύριο θα εγκρίνη οριστικώς τα μεγέθη του προϋπολογισμού ο πρωθυπουργός. Την Πέμπτη το υπουργικό συμβούλιο θα δώση και την τυπική έγκριση".

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ σημειώνει ότι "τα μεγέθη του νέου προϋπολογισμού λιτότητας σε μισθούς - συντάξεις, σε περίοδο μάλιστα μεγέθυνσης του ΑΕΠ, ενέκρινε χτες το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης, μια ημέρα πριν από την πανελλαδική απεργία που καλύπτει τον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ προσθέτει ότι "το "πράσινο φως" για την κατάθεση του φορολογικού νομοσχεδίου στη Βουλή αναμένεται να δώσει σήμερα ο πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης, ο οποίος θα ενημερωθεί για τις τελικές ρυθμίσεις του από τον υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Γιάννο Παπαντωνίου. Οι ρυθμίσεις του νέου νομοσχεδίου κινούνται αυστηρά στο πλαίσιο των προεκλογικών εξαγγελιών της κυβέρνησης, καθώς και στη χθεσινή σύσκεψη του οικονομικού επιτελείου αποφασίστηκε να μην προωθηθούν άλλα μέτρα".

    [07] Χρυσή πόλη των Μακεδόνων

    ΤΟ ΕΘΝΟΣ αναφέρει ότι "μια αρχαία μακεδονική πόλη, που είναι λίγο μικρότερη από την Πέλλας, φέρνει στο φως η αρχαιολογική σκαπάνη στην περιοχή της Απολλωνίας, εκεί όπου πριν λίγο καιρό είχε βρεθεί και παραδοθεί στις Αρχές ένα εκπληκτικό χρυσό στεφάνι. Μέχρι τώρα έχουν ανακαλυφθεί τάφοι, ένα εργαστήριο κεραμικής, ένας μικρός θησαυρός τεσσάρων χρυσών νομισμάτων και τμήμα των τειχών με τρεις από τους πύργους τους".

    [08] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ: "Ανήσυχα" τα επιτόκια...Ξαφνική αύξηση 1,20 εκ. μονάδες στο Overnight".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Ποιοί κινούν τα νήματα σε 122 εταιρείες. Νέα λίστα Αλεξάκη".

    ΚΕΡΔΟΣ: "Στέγνωσε" η αγορά από ρευστότητα. Προς αναβολή αναμενόμενη μείωση των επιτοκίων".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Χωρίς μεγαλομετόχους τώρα οι εισηγμένες. Ο χάρτης των εταιρειών με ανώνυμους τίτλους".

    ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ: "Η "μισή αλήθεια" για τους μεγαλομετόχους. Τι δείχνουν οι λίστες του ΧΑΑ".

    [09] Αγορά

    Το ΚΕΡΔΟΣ γράφει ότι "Αρνητικές συνέπειες στις ισορροπίες της αγοράς και προβληματισμό σε ό,τι αφορά στην πορεία των επιτοκίων δημιουργεί η απουσία νέων κεφαλαίων από το εξωτερικό που χαρακτηρίζει τόσο το Χρηματιστήριο όσο και τη δευτερογενή αγορά ομολόγων.
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Wednesday, 11 October 2000 - 15:02:03 UTC