Looking for info on Diploma validation in Greece (a.k.a. DIKATSA)? Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 00-08-17

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 18/08/2000

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ
  • [02] Ναυτική τραγωδία
  • [03] Διαμάχη κράτους - Εκκλησίας
  • [04] Εισοδηματική πολιτική
  • [05] Νέα Δημοκρατία
  • [06] Ελληνοτουρκικά
  • [07] Χρηματιστήριο
  • [08] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
  • [09] Δημοσιονομικά

  • [01] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

    Η ναυτική τραγωδία με το ρωσικό υποβρύχιο, τα εσωκομματικά της Νέας Δημοκρατίας, η διαμάχη κράτους - Εκκλησίας, η εισοδηματική πολιτική, η πορεία του Χρηματιστηρίου και οι ελληνοτουρκικές σχέσεις είναι τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού τύπου.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Λερναίο κράτος! Ενα κεφάλι κόβεις-εφτά φυτρώνουν.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Φοβερό μυστικό στην τραγωδία. Κρύβουν πυρηνική διαρροή και δεν το πλησιάζουν.

    ΑΘΗΝΑΪΚΗ: Κοιμούνται, ενώ οι Ρώσοι τρίζουν τα δόντια στο ΝΑΤΟ.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Υποδοχή με...γερανούς και τσουχτερά πρόστιμα. Επίθεση στα ΙΧ από τις αρχές Σεπτεμβρίου.

    Η ΑΥΓΗ: Τραγωδία στο βυθό με πυρηνική απειλή. Ωρες αγωνίας για τους 118 του "Κούρσκ".

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Οδηγός για προσλήψεις στο Δημόσιο. Αναλυτικά όλες οι θέσεις σε υπουργεία-ΔΕΚΟ και ΟΑΕΔ.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Το υποβρύχιο δεν απαντά -αγωνία για τους 118 ρώσους ναυτικούς. Σταμάτησαν να εκπέμπουν SOS-άγνωστο αν εξαντλήθηκε το οξυγόνο.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Αιφνίδια επιστροφή. Τα προβλήματα γύρισαν πίσω τον Κ. Καραμανλή.

    ΕΘΝΟΣ: Το μεγάλο πείραμα. Ανοίγει και τυπικά ο δρόμος για την κλωνοποίηση εμβρύων.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Γύρισε να φτιάξει...τα κλιματιστικά της Ρηγίλλης.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Νέα μπαμπεσιά κατά της Εκκλησίας. Αποκαλύπτεται το οργανωμένο σχέδιο των κυβερνώντων για τον αποχρωματισμό του ελληνικού κράτους.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Οι μισθοί σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα. Τι αυξήσεις προβλέπουν οι νέες συλλογικές συμβάσεις.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Μετρούν ανάσες...Σιωπή από το υποβρύχιο, λιγοστεύουν οι ελπίδες.

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ: Η ζωή εν...υγρώ τάφω. Παγκόσμια αγωνία για τους 118 ναύτες του ρωσικού υποβρυχίου.

    ΕΣΤΙΑ: Δικαιούται "άδεια" ο πρωθυπουργός; Ο Α. Παπανδρέου εδημιούργησε σχολή.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Η Ρωσία στο βυθό. Το δράμα των 118 του "Κούρσκ" πλήγμα για τον Πούτιν.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Οι αυξήσεις για το 2001. Θα κυμανθούν από 3,1% έως 4,6%.

    ΤΑ ΝΕΑ: Οι 4 απειλές διοξείδιο, πανικός, διατροφή, υποθερμία. Μιλούν Ελληνες και ξένοι ειδικοί.

    ΝΙΚΗ: Αυξήσεις μισθών 3,5-4,6%. Οι εξαγγελίες Σημίτη στη Θεσσαλονίκη.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Εκπέμπει σήμα κινδύνου η αγροτιά. Λειψυδρία και κυβέρνηση κλαίνε τις καλλιέργειες.

    ΣΤΟ ΚΑΡΦΙ: Κομμάτια η ΝΔ. Αρον άρον στην Αθήνα ο Καραμανλής.

    Η ΧΩΡΑ: Υπουλα σχέδια κατά της Εκκλησίας. Η κατάργηση των εξετάσεων των Θρησκευτικών, λυσσαλέο αίτημα των αθεϊστών.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Εκρηξη τιμών στην αγορά. Σε επιφυλακή το υπουργείο Ανάπτυξης λόγω πετρελαίου.

    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Ανθρώπινα...ανταλλακτικά. Κλωνοποιούν έμβρυα για ιατρικούς λόγους.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Ιστορικός συμβιβασμός Καραμανλή - Ντόρας. Χείρα φιλίας τείνει ο πρόεδρος της ΝΔ.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Το δράμα του ρωσικού υποβρυχίου κηρύσσει νέο ψυχρό πόλεμο.

    [02] Ναυτική τραγωδία

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ στο σχόλιό της επισημαίνει μεταξύ άλλων ότι "με κομμένη την ανάσα, 118 άνθρωποι περιμένουν επί μια εβδομάδα -κολλημένοι στο βυθό- τη σωτηρία, νιώθοντας λεπτό το λεπτό τον αέρα να φτάνει όλο και πιο πνιγηρός στα πνευμόνια τους. επί μια εβδομάδα, πάνω στη γη, η ανθρωπότητα παρακολουθεί το δράμα τους, ανήμπορη να πιστέψει πόσο εκδικητική μπορεί να γίνει η φύση, όταν αποφασίσει να δείξει τη δύναμή της. Ταυτόχρονα, ρίγη τρόμου γεννά η σκέψη μήπως το δράμα δεν σταματήσει εκεί...Μήπως το πυρηνικό υποβρύχιο δεν αντέξει στην πίεση των τόνων του νερού που το σκεπάζουν και σκάσει μαζί με την ολέθρια ενέργεια που περικλείει".

    ΤΟ ΒΗΜΑ υποστηρίζει ότι "μια παγωμένη σιωπή τυλίγει σε βάθος 108 μέτρων το ακινητοποιημένο πυρηνικό υποβρύχιο "Κούρσκ" στη θάλασσα Μπάρεντς. Το πλήρωμα δεν εκπέμπει πλέον SOS και στην αφρισμένη από την κακοκαιρία επιφάνεια της θάλασσας τα ρωσικά σωστικά συνεργεία ήδη μετρούν τουλάχιστον τέσσερις αποτυχημένες προσπάθειες να καθελκύσουν και να προσαρτήσουν στο μοιραίο σκάφος τους ειδικούς θαλαμίσκους διάσωσης του πληρώματος".

    Η ΑΥΓΗ σημειώνει ότι "έπρεπε να περάσουν τέσσερα 24ωρα και να αποτύχει και η τρίτη προσπάθεια διάσωσης των 118 μελών του πληρώματος του ρωσικού υποβρυχίου "Κούρσκ" για να αποδεχθεί το ρωσικό υπουργείο Αμυνας την βρετανική βοήθεια η οποία του προσφερόταν από τη Δευτέρα και που όμως δεν θα φθάσει νωρίτερα από το Σάββατο".

    ΤΑ ΝΕΑ ισχυρίζονται ότι "τέσσερις κίνδυνοι απειλούν άμεσα τη ζωή των 118 μελών του πληρώματος του ρωσικού υποβρυχίου αναφέρουν Ελληνες και ξένοι ειδικοί στα σκάφη αυτά και την Καταδυτική Ιατρική. Πρόκειται για το διοξείδιο του άνθρακα στον αέρα, την υποθερμία και την έλλειψη τροφίμων, τα οποία κάθε ώρα που περνάει επιδρούν σωρευτικά στον ανθρώπινο οργανισμό και οδηγούν σε στρες και πανικό, την τέταρτη και εξίσου σημαντική απειλή για τους εγκλωβισμένους Ρώσους ναυτικούς".

    [03] Διαμάχη κράτους - Εκκλησίας

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος) υποστηρίζει ότι "την επιθυμία της Εκκλησίας για διάλογο με την Πολιτεία εξέφρασε και χθες ο αρχιεπίσκοπος με ανακοίνωσή του, απαντώντας στον κυβερνητικό εκπρόσωπο κ. Δημήτρη Ρέππα και στους ισχυρισμούς περί απροθυμία των ιεραρχών να προσέλθουν σε διάλογο. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αρχιεπισκοπής, η Εκκλησία δηλώνει πρόθυμη για διάλογο ακόμα και με τον υπουργό Παιδείας, για όλα τα εκκρεμή ζητήματα όπως της εκκλησιαστικής περιουσίας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αποδέχεται την κυβερνητική ετυμηγορία, ότι το θέμα των ταυτοτήτων έχει κλείσει".

    Η ΧΩΡΑ αναφέρει ότι "μετά το θρήσκευμα από τις ταυτότητες καταργούνται και τα Θρησκευτικά από τις πανελλαδικές εξετάσεις των Β και Γ Λυκείου. Οι άθεοι "φωταδιστές" έχουν εξυφάνει ένα ύπουλο σχέδιο κατά της Εκκλησίας και της Ορθοδοξίας και προχωρούν σταδιακά στην υλοποίησή τους , υποστηρίζουν ιερωμένοι και πιστοί".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης) προσθέτει ότι "αφορμή για ένα νέο μέτωπο αντιπαράθεσης μεταξύ Εκκλησίας και Πολιτείας αναμένεται να αποτελέσει το μάθημα των Θρησκευτικών και η ενδεχόμενη εξαίρεσή του από τα πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα".

    Ο ΛΟΓΟΣ σημειώνει ότι "σε ιδιόμορφο σημείο έχουν περιέλθει οι σχέσεις κράτους - εκκλησίας ύστερα από την αποφυγή "εμπρηστικών" δηλώσεων εκ μέρους των ιεραρχών κατά τις εορταστικές τελετές για την Μεγαλόχαρη, σε όλη την Ελλάδα. Η "κίνηση τακτικής" πάντως, του Αρχιεπισκόπου, να μην αναφερθεί καθόλου στα προβλήματα της Εκκλησίας με το κράτος, κατά την ομιλία του στην Πάρο, δεν είχε ανάλογη ανταπόκριση από τα στελέχη της κυβέρνησης".

    [04] Εισοδηματική πολιτική

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ εκτιμά ότι "εμπαιγμό των εργαζομένων τόσο του δημοσίου όσο και του ιδιωτικού τομέα συνιστούν οι αναμενόμενες εξαγγελίες του πρωθυπουργού, που θα γίνουν από του βήματος της 65ης Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλικής. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι αυξήσεις που θα εξαγγείλει ο κ. Σημίτης δεν θα υπερβαίνουν το 4,6% και μάλιστα θα δοθούν σε δύο δόσεις, οι οποίες θα υπολείπονται σημαντικά από τον πληθωρισμό, ο οποίος παίρνει και πάλι ανοδική τροχιά. Στους εργαζόμενους στους αγροτικούς συνεταιρισμούς οι αυξήσεις θα είναι 2%".

    Η ΝΙΚΗ υποστηρίζει ότι "μπορεί ο πρωθυπουργός να μην έχει ακόμα επιστρέψει από τις διακοπές του, το επιτελείο του όμως δουλεύει εντατικά για την προετοιμασία της ομιλίας του στην 65η ΔΕΘ. Αυξήσεις μισθών και συντάξεων στον ιδιωτικό και το δημόσιο τομέα θα συνιστούν τον κεντρικό άξονα των εξαγγελιών του πρωθυπουργού, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες θα αναφερθεί και στα υπόλοιπα ακανθώδη θέματα, όπως η διαμάχη με την Εκκλησία, θέματα παιδείας αλλά και τα εργασιακά και το ασφαλιστικό".

    Η ΕΣΤΙΑ προσθέτει ότι "σε δύο δόσεις, οι οποίες θα υπολείπονται σημαντικώς από τα επίπεδα του πληθωρισμού, θα δοθούν οι μισθολογικές αυξήσεις για τον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα συμφώνως προς δημοσιογραφικές πληροφορίες. Οι αυξήσεις θα κυμαίνονται μεταξύ 3,1 και 4,6%. Τις αυξήσεις αναμένεται να εξαγγείλη επισήμως ο πρωθυπουργός κατά την διάρκεια της εναρκτήριας ομιλίας του στην 65η ΔΕΘ στις 2 Σεπτεμβρίου".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ ισχυρίζεται ότι "μικρές θα είναι και το 2001 οι αυξήσεις των μισθών στο δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα. Οι περισσότερες κλαδικές συμβάσεις εργασίας προβλέπουν αυξήσεις στο όριο του 3,3%, ενώ παραπλήσιες είναι και οι κυβερνητικές προτάσεις για τις αποδοχές των δημοσίων υπαλλήλων. Οι μικρές αυξήσεις σε συνδυασμό με την περικοπή των υπερωριών θα προκαλέσουν μείωση των ονομαστικών αποδοχών για χιλιάδες εργαζομένους".

    [05] Νέα Δημοκρατία

    ΤΟ ΚΑΡΦΙ υποστηρίζει ότι "ηφαίστειο εν ενεργεία μοιάζει πλέον η ΝΔ, σε σημείο που ο πρόεδρος του κόμματος, Κώστας Καραμανλής, αναγκάστηκε άρον άρον να επιστρέψει στην Αθήνα από τις διακοπές του, για να αναζητήσει διέξοδο στο εκρηκτικό αδιέξοδο που δημιούργησε η κίνηση Μοσχονά, να καρατομήσει εκατό στελέχη του κόμματος".

    Σύμφωνα με την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ, "και ξαφνικά σαν ..προγραμματισμένα εν μέσω Αυγούστου χάλασαν τα "κλιματιστικά " στην οδό Ρηγίλλης και η πνιγηρή ατμόσφαιρα στη Ν. Δημοκρατία επανήλθε. Δεν είναι βεβαίως το θέρος αλλά οι τριβές που παράγουν θερμότητα: τριβές Μπακογιάννη και Μητσοτακικών με Καραμανλικούς και το θέμα Σαμαρά , επέμβαση του κ. Καραμανλή στα εσωτερικά του Κόμματος, αποκεφαλισμοί τομεαρχών και αντιδράσεις..."

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ εκτιμά ότι "το θέμα Σαμαρά, δηλαδή της επιστροφής του ή μη στη ΝΔ, αποτελεί για μια ακόμα φορά αντικείμενο εσωκομματικής διαμάχης στο κόμμα αυτό, με τη λεγόμενη πλευρά των μητσοτακικών να θέτει ουσιαστικά "βέτο" και να απειλεί ακόμα και με διάσπαση της ΝΔ αν επανακάμψει ο πρώην υπουργός Εξωτερικών της κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη".

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ αναφέρει ότι "οι θερινές εσωκομματικές αναταράξεις στη ΝΔ ανάγκασαν τον Κ. Καραμανλή να επιστρέψει εσπευσμένα στην Αθήνα, διακόπτοντας για λίγο τις διακοπές του. Ο πρόεδρος της ΝΔ που είχε συνεχόμενες συσκέψεις χθες με κορυφαία στελέχη του κόμματος, εμφανίστηκε αποφασισμένος να μην επιτρέψει τη συνέχιση των εσωστρέφειας στο κόμμα. Κράτησε προσεκτικές αποστάσεις από την ενέργεια του Αγγ. Μοσχονά και αναφορικά με την επάνοδο του Α. Σαμαρά επέμεινε ότι δεν τίθεται τέτοιο ζήτημα".

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ στο σχόλιό της επισημαίνει μεταξύ άλλων ότι "ακόμη και τώρα, στην καρδιά του καλοκαιριού, τα εσωκομματικά ζητήματα της ΝΔ βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της πολιτικής επικαιρότητας. Θέματα υπαρκτά ή ανύπαρκτα προβάλλονται και διατηρούνται με αποτέλεσμα το κλίμα στο εσωτερικό του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης να φορτίζεται γεγονός σχετικά επικίνδυνο εάν αναλογιστεί κανείς ότι η ΝΔ έχει μπροστά της ένα κρίσιμο συνέδριο".

    [06] Ελληνοτουρκικά

    Η ΑΘΗΝΑΪΚΗ υποστηρίζει ότι "σε νέες ,σιωπηλές προκλήσεις επιδίδεται το τουρκικό πολιτικοστρατιωτικό κατεστημένο, το οποίο αναθάρρησε ύστερα από τη διαμάχη ανάμεσα στον Σπ. Κυπριανού και τον Απ. Κακλαμάνη και την έλλειψη εμπιστοσύνης που παρατηρείται στις σχέσεις Αθηνών - Λευκωσίας. Η Αγκυρα προανήγγειλε ασκήσεις του Αττίλα στα κατεχόμενα και ζήτησε να δεσμεύσει "ευαίσθητες" περιοχές σε δύο τομείς του Ενιαίου Αμυντικού Χώρου".

    [07] Χρηματιστήριο

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ στο σχόλιό της επισημαίνει μεταξύ άλλων ότι "ενδεχόμενο σοβαρής ανάκαμψης του χρηματιστηρίου δεν διαφαίνεται όσο οι παράγοντες της αγοράς δεν ενδιαφέρονται για την πορεία του δείκτη και παρακολουθούν από απόσταση όσα διαδραματίζονται στη Σοφοκλέους. Χαρακτηριστική ήταν η χθεσινή συνεδρίαση του χρηματιστηρίου κατά την οποία η συντριπτική πλειοψηφία των μετοχών κατρακύλησε".

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ υποστηρίζει ότι "η κυβέρνηση επιταχύνει τις διαδικασίες για την ολοκλήρωση των θεσμικών αλλαγών στη χρηματιστηριακή αγορά και την αναγέννηση του ενδιαφέροντος για τις ιδιωτικοποιήσεις με την αναθεώρηση του νόμου 2000/91, έπειτα από τη διαπίστωση ότι είναι δυσχερής η μεταβολή του αρνητικού κλίματος στη Σοφοκλέους. Οπως κατέδειξε η χθεσινή συνεδρίαση του "θαύμα" στη Σοφοκλέους κράτησε μόνο δύο ημέρες, για να επιστρέψει στην γκρίζα πραγματικότητα που τη χαρακτηρίζει τους τελευταίους δέκα μήνες".

    Σύμφωνα με το ΕΘΝΟΣ, "ούτε τρεις μέρες δεν κράτησε το ...θαύμα της ανάκαμψης των τιμών στη Σοφοκλέους. Τώρα χρηματιστές και διαχειριστές εταιριών αμοιβαίων κεφαλαίων προσδοκούν την ...ανάσταση από τη μικρή κινητικότητα που διαπιστώνεται τόσο στις τάξεις των μικροεπενδυτών όσο και στα αμοιβαία κεφάλαια, όπου καταγράφηκαν εισροές χρηματιστών".

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ προσθέτει ότι "στα οικεία πτωτικά μονοπάτια επανήλθε η Σοφοκλέους κατά την πρώτη συνεδρίαση μετά την αργία του Δεκαπενταύγουστου, καθώς ο γενικός δείκτης επέστρεψε στις 3.750 μονάδες, σημειώνοντας απώλειες 1,47%. Στην περίπτωση που το ίδιο κλίμα επαναληφθεί και σήμερα, τότε οι ανοδικές συνεδριάσεις της προηγούμενης Παρασκευής και Δευτέρας, οι οποίες επανέφεραν το γενικό δείκτη στις 3.800 μονάδες κινδυνεύουν να αποτελέσουν ένα ακόμη μικρό φωτεινό διάλειμμα στην επενδυτική καχεξία που ταλανίζει τη Σοφοκλέους κατά το τελευταίο πεντάμηνο".

    [08] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ: "Εφοδος για φοροέσοδα από το υπουργείο Οικονομικών".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Επαναγορά ιδίων μετοχών αποφασίζουν μεγάλες εταιρίες".

    ΚΕΡΔΟΣ: "Ρευστοποιήθηκαν δυο ημερών κέρδη".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Φόβοι πληθωριστικής έκρηξης λόγω πετρελαίου".

    [09] Δημοσιονομικά

    Η ΕΞΠΡΕΣ γράφει ότι "Επί ποδός" έχει τεθεί το σύνολο του ελεγκτικού και εισπρακτικού μηχανισμού του υπουργείου Οικονομικών στο πλαίσιο των εντολών για αύξηση των εσόδων και τη δημιουργία "δικλίδας ασφαλείας" με δεδομένη πλέον την υπέρβαση στις δημόσιες δαπάνες. Η εν λόγω "δικλίδα" θα κληθεί να καλύψει την αναγκαιότητα άσκησης αυστηρής δημοσιονομικής πολιτικής το επόμενο έτος, τις βέβαιες επιπτώσεις από τη διατήρηση των διεθνών τιμών του πετρελαίου σε υψηλά επίπεδα, αλλά και τις απώλειες από το φόρο επί των χρηματιστηριακών συναλλαγών".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Thursday, 17 August 2000 - 15:42:21 UTC