Read about Imvros and Tenedos: Violations of the Lausanne Treaty Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Saturday, 20 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 00-06-28

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 28/06/2000

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [1] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ
  • [2] Υγεία προέδρου Δημοκρατίας
  • [3] Ταυτότητες
  • [4] Χρηματιστήριο
  • [5] DNA
  • [6] Νέα Δημοκρατία
  • [7] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
  • [8] Επιτόκια-Χρηματιστήριο

  • [1] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

    Η διαμάχη κράτους - Εκκλησίας για τις ταυτότητες, η πορεία του Χρηματιστηρίου, οι φήμες για την υγεία του προέδρου της Δημοκρατίας, τα εσωκομματικά στη Νέα Δημοκρατία και η αποκρυπτογράφηση του ανθρώπινου γενετικού κώδικα είναι τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού τύπου.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Τρέχουν να ...διαβάσουν το Ντι Εν Εϊ τους. Στα εργαστήρια Μοριακής Βιολογίας.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Ελληνας πίσω από το θαύμα! Ο Δρ. Αρης Πατρινός συντόνισε όλη την επιστημονική ομάδα των γενετιστών.

    ΑΘΗΝΑΪΚΗ: Κόλπο με τα δάνεια. Εμπαίζουν τους δανειολήπτες.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Ακίνητα μέσω Σοφοκλέους. Αρχίζει νέα εποχή για την κτηματαγορά.

    Η ΑΥΓΗ: Εβγαλε τη μάσκα ο Χριστόδουλος. Προσβάλλει τη Βουλή- Θυμήθηκε το χουντικό παρελθόν του.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Νέο μπλόκο στο τζόγο του Κόκκαλη. Μετά το βιντεολόττο έρχεται το Ιπποδρομιακό στοίχημα.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Τα πρώτα έξυπνα φάρμακα θα έλθουν σε δέκα χρόνια. Το αλφαβητάρι του DNA-και οι προοπτικές που ανοίγονται για τον Ανθρωπο.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Καταργούνται τα τεκμήρια. Με ειδική διάταξη στο νέο φορολογικό Ν/Σ.

    ΕΘΝΟΣ: Κεραυνός από τη Μόσχα. Ενώ ο Κώστας Καραμανλής μιλούσε για ραγδαίες εξελίξεις μέσα στο καλοκαίρι.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Περίεργη σύσκεψη ..."007" στο Μέγαρο Μαξίμου. Σημίτης, Βάσω, Χρυσοχοϊδης με αρχηγούς ΕΛ.ΑΣ και ΕΥΠ.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Πάρε με στο τηλέφωνο. Ο Σημίτης εκλιπαρεί για τηλεφώνημα του Αρχιεπισκόπου που θα τον βγάλει από το αδιέξοδο.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Τεκμήρια τέλος για κάρτες και ΙΧ μέχρι 1.400 κυβικά. Θα αντικατασταθούν από διασταυρώσεις στοιχείων μέσω του TAXIS.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Αθλιότητα με τον πρόεδρο. Ανίερες ανατροπές ονειρεύονται χαλκεία για την υγεία του.

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ: Ανέπνευσε η Σοφοκλέους. 146 μετοχές σημείωσαν κέρδη πάνω από 9%.

    ΕΣΤΙΑ: Κατήργησαν το Κοινοβούλιο! Η μεγάλη αυθαιρεσία με τις ταυτότητες.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Διέξοδο ασφαλείας αναζητεί το ΧΑΑ. Οι υγιείς δυνάμεις φαίνεται να αντιδρούν στο νοσηρό κλίμα.

    Ο ΛΟΓΟΣ: 20% αντί 10% το όριο συναλλαγών στη Σοφοκλέους. Ριζοσπαστικές προτάσεις της Ενωσης Θεσμικών Επενδυτών για τη Σοφοκλέους.

    ΤΑ ΝΕΑ: Κι ένας Ελληνας πίσω από το θαύμα του DNA. Ο Αρης Πατρινός μιλάει στα ΝΕΑ.

    ΝΙΚΗ: Σε αδιέξοδο ο Χριστόδουλος. Εντείνονται οι αντιδράσεις ιεραρχών κατά του Αρχιεπισκόπου.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Συνεχίζουν τη βρώμικη επίθεση κατά του ΚΚΕ. Κυβερνητικά επιτελεία οι εμπνευστές.

    ΣΤΟ ΚΑΡΦΙ: Αίσχος. "Πεθαίνουν" τον πρόεδρο! Οργή Στεφανόπουλου.

    Η ΧΩΡΑ: Χάβρα το Μαξίμου. Πανικόβλητοι, τώρα λένε ΝΑΙ στο διάλογο.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Ζώνες σεισμικής επικινδυνότητας. Με βάση το νέο αντισεισμικό κανονισμό της χώρας.

    [2] Υγεία προέδρου Δημοκρατίας

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ υποστηρίζει ότι "άθλιο σενάριο που "προβλέπει" παραίτηση του κ. Στεφανόπουλου, για λόγους υγείας, και πρόωρες εκλογές, με τις οποίες κάποιοι "Αγιοι" ελπίζουν οτι θα λυθεί και το θέμα των ταυτοτήτων, αφού "θα πέσει ο Σημίτης". Ο πρόεδρος διέψευσε οργισμένος τις φήμες. Κυβερνητικές πηγές έλεγαν ότι αυτές ξεκινούν από τη ΝΔ και διοχετεύονται στην Ιεραρχία".

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ εκτιμά ότι "φρούδες αποδείχθηκαν οι ελπίδες εκείνων, ξέρετε των επιφανών και πολλά υποσχόμενων της δημόσιας ζωής, που θέλησαν να παίξουν μικροπολιτικά παιχνίδια σε βάρος του ίδιου του προέδρου της Δημοκρατίας. Το ταξίδι του Κωστή Στεφανόπουλου στη Μόσχα δεν απέδειξε μόνον το ψέμα των λόγων τους ή τη γύμνια τους να παράγουν πολιτική, αλλά και το πόσο αδίστακτοι είναι".

    ΤΟ ΕΘΝΟΣ προσθέτει ότι "αποστομωτική απάντηση έδωσε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας σε όσους διαδίδουν ύποπτα σενάρια για την υγεία του. Κεραυνούς εξαπέλυσε από τη Μόσχα, όπου βρίσκεται. Προειδοποίησε όσους τυχόν επιμείνουν, οτι θα υποστούν τις συνέπειες της τακτικής τους. Νωρίτερα ο Κ. Καραμανλής είχε μιλήσει για ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις μέσα στο καλοκαίρι".

    ΤΟ ΚΑΡΦΙ ισχυρίζεται ότι "τη δυσάρεστη έκπληξη του πολιτικού κόσμου και την οργή του Προέδρου της Δημοκρατίας προκάλεσαν τα μακάβρια σενάρια για δήθεν ανίατη ασθένεια του Κωστή Στεφανόπουλου, η οποία θα επισπεύσει τις εξελίξεις και θα οδηγήσει σε πρόωρες εκλογές! Τα γκράν γκινιόλ σενάρια που έκαναν λόγο για "θέμα μηνών" προέρχονται από τη Ρηγίλλης και μάλιστα καλλιεργούνται εδώ και χρόνια. Αυτή τη φορά όμως επέστρεψαν με μεγαλύτερη επιμονή και ένταση γιατί, όπως εκτιμούν στελέχη τόσο της ΝΔ όσο και του ΠΑΣΟΚ, ο Κώστας Καραμανλής και το περιβάλλον του επιχειρούν τη συσπείρωση του κόμματος μετά την εκλογική ήττα και την ανοιχτή αμφισβήτηση στο πρόσωπο του αρχηγού και των στενών συνεργατών του".

    [3] Ταυτότητες

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ υποστηρίζει ότι "ακόμη δύο βήματα υποχώρησης έκανε χθες η κυβέρνηση προκειμένου να βγει από το αδιέξοδο στο οποίο περιήλθε από τους αδέξιους και περίεργους χειρισμούς της στο θέμα των ταυτοτήτων. Μετά τη διαβεβαίωση ότι οι πόρτες του Μαξίμου είναι ανοικτές για τον Αρχιεπίσκοπο χωρίς προαπαιτούμενα και ότι είναι πρόθυμη να συζητήσει ακόμα και για τις ταυτότητες αρκεί να τεθεί το θέμα από την πλευρά της Εκκλησίας".

    Κατά την ΑΥΓΗ, "ευθεία προσβολή στο θεσμό της λαϊκής κυριαρχίας εξαπέλυσε χθες ο κ. Χριστόδουλος. Ενθυμούμενος την περίοδο που ήταν γραμματέας της χουντικής συνόδου κήρυξε "ανεπιθύμητο πρόσωπο" τον πρόεδρο της Βουλής Απ. Κακλαμάνη υποδεικνύοντας στους ιεράρχες οτι πρώτος αυτός θα δώσει το παράδειγμα, αποκλείοντάς τον από την αυριανή θρησκευτική τελετή στην Πνύκα για τον απόστολο Παύλο. Η μισαλλόδοξη αντικοινοβουλευτική απόφαση ήρθε τη στιγμή που η κυβέρνηση έδειχνε σημάδια υποχωρητικότητας, απευθύνοντας προσκλήσεις διαλόγου".

    Σύμφωνα με το ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ, "στην κατεύθυνση της κλιμάκωσης της τεχνητής έντασης και του καλλιεργούμενου λαϊκού διχασμού προχωρούν κυβέρνηση και Ιεραρχία, καθώς η πρώτη εμμένει τελικά στη "σκληρή" τακτική της, παρά τη διαφορετική αρχικά τοποθέτηση και σήμερα αναμένονται οι αντίστοιχες αποφάσεις της δεύτερης".

    Η ΕΣΤΙΑ σημειώνει ότι "το θέμα των ταυτοτήτων καθ εαυτό, είναι πράγματι επουσιώδες. Ανέδειξε όμως το τεράστιο "έλλειμμα δημοκρατίας" που υπάρχουν στο τόπο μας, μετά την αναθεώρηση του Συντάγματος του 1986. Το προηγούμενο Σύνταγμα παρείχε -με τις προνομίες του προέδρου της Δημοκρατίας- στοιχειώδεις δικλίδες ασφαλείας έναντι της τυχόν κυβερνητικής αυθαιρεσίας. Το σημερινό δεν παρέχει καμία".

    [4] Χρηματιστήριο

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ υποστηρίζει ότι "ήταν αναλαμπή η χθεσινή εντυπωσιακή, έπειτα από μακρά καθοδική πορεία, άνοδος της Σοφοκλέους κατά 3,27% που έφερε τον τζίρο στα 297 δις δρχ και δεκάδες μετοχές στα όρια του +10% ή απαρχή μιας νέας αναζωογονητικής πορείας; Επηρέασε άραγε η αναμενόμενη σήμερα μείωση των διατραπεζικών επιτοκίων κατά 0,50% ή μήπως οι ισχυρότερες προσδοκίες για μεγαλύτερη μείωση κατά 0,75% της μονάδας θα περιορίσουν το όποιο κύμα ανάκαμψης;".

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ προσθέτει ότι "με ένα ανοδικό ξέσπασμα 132 μονάδων (3,27%) η Σοφοκλέους αντέδρασε στο κλίμα της επενδυτικής καχεξίας που είχε περιέλθει και το οποίο την έχει οδηγήσει στα χαμηλά (αλλά και ελκυστικά για αγορές) επίπεδα των 4.000 μονάδων. Η χθεσινή άνοδος κάλυψε κατά το ήμισυ σχεδόν τις απώλειες των έξι τελευταίων πτωτικών συνεδριάσεων, ταράσσοντας ταυτόχρονα τα λιμνάζοντα ύδατα που είχαν συσσωρευθεί πέριξ του "ναού του χρήματος".

    Ο ΛΟΓΟΣ σημειώνει ότι "μια πραγματικά εντυπωσιακή πρόταση έκρυβε η χθεσινή συνέντευξη τύπου της Ενωσης Θεσμικών Επενδυτών, για την εύρυθμη λειτουργία του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών: την αύξηση του ορίου διακύμανσης των τιμών των μετοχών-εντός μιας συνεδρίασης - από συν/πλην 10% σε συν/πλην 20% υπό προϋποθέσεις. Μεταξύ των υπολοίπων μάλιστα προτάσεων, περιλαμβάνεται και η απελευθέρωση του δανεισμού για αγορά μετοχών".

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ αναφέρει ότι "καθ οδόν προς τη Σοφοκλέους βρίσκονται τα Αμοιβαία Κεφάλαια Ακινήτων, το νέο χρηματοοικοονομικό προϊόν το οποίο εμφανίζεται ως η εναλλακτική μορφή αξιοποίησης οικοπέδων, κατοικιών, καταστημάτων και γραφείων. Η κυκλοφορία των Αμοιβαίων Κεφαλαίων Ακινήτων αναμένεται έως το τέλος του χρόνου".

    Κατά τη ΧΩΡΑ, "η χθεσινή μεγάλη άνοδος της χρηματιστηριακής αγοράς πρόσφερε ανακούφιση στους δεκάδες χιλιάδες ιδιώτες επενδυτές, οι οποίοι με κλονισμένο ηθικό παρακολουθούσαν για 6 συνεδριάσεις το Γενικό Δείκτη να υποχωρεί σε ποσοστό που συνολικά ξεπέρασε το 8%".

    [5] DNA

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ υποστηρίζει ότι "ο "μπίγκ μπάνγκ" της Γενετικής, το λεγόμενο Πρόγραμμα Ανθρώπινου Γονιδιώματος, που παρέδωσε στην επιστήμη το γενετικό χάρτη του ανθρώπου, δεν φέρνει τα πάνω κάτω μόνο στις δυνατότητες διάγνωσης και αντιμετώπισης των ασθενειών. Αλλάζει τα δεδομένα και στις θεραπευτικές μεθόδους, φέρνοντας την πρωτοφανή επανάσταση της προσωπικής ιατρικής και της εξατομικευμένης θεραπείας".

    ΤΟ ΒΗΜΑ ισχυρίζεται ότι "οι πρώτες εφαρμογές της αποκρυπτογράφησης του ανθρωπίνου γονιδιώματος βρίσκονται ήδη εδώ! Σύντομα τα φάρμακα θα είναι προσωποποιημένα, θα είναι δηλαδή σχεδιασμένα να ανταποκρίνοντας στις μεταβολικές ιδιότητες του κάθε ασθενούς, γεγονός που θα αυξάνει την αποτελεσματικότητά τους ενώ ταυτόχρονα θα μειώνει τις παρενέργειές τους. Για να λαμβάνει κανείς το καλύτερο γι αυτόν φάρμακο δεν θα απαιτείται παρά μια γενετική εξέταση, η οποία θα γίνεται ταχύτατα".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος) εκτιμά ότι "εν αρχήν ην ο Θεός...". Στο επιστημονικό θαύμα που από χθες έχει συνεπάρει την ανθρωπότητα έχει προκαλέσει επιφωνήματα θαυμασμού αλλά και δημόσιες φωνές αυτοσυγκράτησης για την ορατή παραβίαση παραδεδεγμένων ηθικών κανόνων "εν αρχήν ην ο Ελληνας...". Και το όνομα αυτού Αρης Πατρινός".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης) προσθέτει ότι "σε αναζήτηση των εργαστηρίων που πραγματοποιούν γενετικούς ελέγχους, βρίσκονται πλέον πολλοί Ελληνες που θέλουν να μάθουν εάν έχουν προδιάθεση να νοσήσουν. Μια μέρα μετά την ανακοίνωση από τους επιστήμονες οτι ολοκληρώθηκε η αποκωδικοποίηση του ανθρώπινου DNA, εκατοντάδες Ελληνες εκδηλώνουν το μεγάλο ενδιαφέρον τους για να συλλέξουν προσωπικές γενετικές πληροφορίες και σπεύδουν να κλείσουν ραντεβού σε ιδιωτικό εργαστήριο που πραγματοποιεί τις ειδικές αυτές εξετάσεις".

    ΤΑ ΝΕΑ επισημαίνουν ότι "χρειάστηκαν πέντε συναντήσεις στο σπίτι του Αρη Πατρινού, στο Μέριλαντ των ΗΠΑ, ώστε οι εκπρόσωποι της εταιρίας Celera και της αμερικανικής κυβέρνησης να συμφωνήσουν στην κοινή προχθεσινή ανακοίνωση της αποκρυπτογράφησης του DNA. Ο κ. Πατρινός Νο2 στις κυβερνητικές επιτροπές των ΗΠΑ για το γονιδίωμα, μιλάει σήμερα στα ΝΕΑ, για το παρασκήνιο του "επιστημονικού θαύματος" που αλλάζει την ιατρική επιστήμη και ενδεχομένως και τη ζωή μας".

    [6] Νέα Δημοκρατία

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ υποστηρίζει ότι "η θερινή ραστώνη μεταβάλλεται σε όνειρο θερινής νυκτός για τα στελέχη της ΝΔ, τα οποία θα μπουν σε εντατικούς ρυθμούς ελέω οργανωτικών αλλαγών, τις οποίες παρουσίασε χθες ο πρόεδρος του κόμματος Κώστας Καραμανλής στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής. Οι οργανωτικές αλλαγές που εισηγήθηκε ο κ. Καραμανλής θα γίνουν αντικείμενο επεξεργασίας από την Εκτελεστική Επιτροπή, η οποία θα συνεδριάσει την προσεχή εβδομάδα, και θα τις ξαναφέρει προς έγκριση στην Κεντρική Επιτροπή".

    Η ΑΘΗΝΑΪΚΗ προσθέτει ότι "με ένα μουδιασμένο χειροκρότημα τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής, με την απογοήτευση ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους, υποδέχθηκαν τον Κώστα Καραμανλή κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής, περιμένοντας την ανακοίνωση του πρώτου πακέτου των σαρωτικών αλλαγών".

    Η ΝΙΚΗ επισημαίνει ότι "με μια νέα επίθεση κατά της διαπλοκής, αλλά και με μια εκτενή αναφορά στο θέμα των ταυτοτήτων, άρχισε χθες την ομιλία του ο πρόεδρος της ΝΔ Κώστας Καραμανλής, κατά τη σύνοδο της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος στη Ρηγίλλης. Ο κ. Καραμανλής, ωστόσο, παρουσίασε επισήμως τη δρομολόγηση της οργανωτικής και λειτουργικής μετεξέλιξης της ΝΔ αν και η φράση του κ. Κωνσταντέα "τι έχεις Γιάννη, τι είχα πάντα" μπορεί κάλλιστα να σηματοδοτήσει και τη χθεσινή σύνοδο".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ τονίζει ότι "εν όψει του τακτικού συνεδρίου του κόμματος, ο Κώστας Καραμανλής επιχειρεί να δημιουργήσει τοπικές επιτροπές που να τις ελέγχει πλήρως έτσι ώστε οι σύνεδροί του να είναι "δικοί του". Αυτό ήταν το μήνυμα της χθεσινής συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής, όπου ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης μεθοδεύει με το πρόσχημα της οργανωτικής και λειτουργικής μετεξέλιξης του κόμματος προκειμένου να ανταποκρίνεται πληρέστερα στις ανάγκες της νέας εποχής και τις αυξημένες απαιτήσεις της κοινωνίας".

    [7] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ: "Δάνεια με λιγότερα δεσμά! Με ΣΝ του υπ. Δικαιοσύνης ενισχύεται η πιστοληπτική ικανότητα των βιομηχανιών".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Τα σενάρια της επόμενης μέρας. Σήμερα η μείωση των επιτοκίων".

    ΚΕΡΔΟΣ: "Απάντηση στην πτώση διαρκείας. 1,2 τρις. λιγότερα κεφάλαια στην αγορά από τον Ιανουάριο".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Οταν παρανομεί θα πληρώνει το Δημόσιο. Και πλήρης αστική ευθύνη πλην της ποινικής για διαφθορά".

    ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ: "Ριμπάουντ με... υποσχέσεις. Ολες οι μετοχές στο συν".

    [8] Επιτόκια-Χρηματιστήριο

    Η ΕΞΠΡΕΣ γράφει ότι "Η απόφαση σήμερα το πρωί του Συμβουλίου Νομισματικής Πολιτικής της Τραπέζης της Ελλάδος για την περικοπή του παρεμβατικού επιτοκίου της (κατά 0,50 μονάδες το πιθανότερο, δίχως να αποκλείεται και κάποια "έκπληξη" για μείωση ακόμη και κατά 0,75 μονάδες) καθόρισε κατά κύριο λόγο τις τάσεις χθες στη χρηματαγορά. Και ενδεχομένως η όποια κίνηση των νομισματικών αρχών θα επιδράσει περισσότερο σε αυτές κατά το προσεχές διάστημα μόνον εφόσον η μείωση αυτή ξεπεράσει την "προεξοφθληθείσα" από την αγορά μισή μονάδα".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Wednesday, 28 June 2000 - 14:40:03 UTC