Browse through our Interesting Nodes about Agriculture in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Tuesday, 23 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 00-06-15

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 15/06/2000

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [1] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ
  • [2] "Λαοσύναξη" Θεσσαλονίκης
  • [3] Νέα Δημοκρατία
  • [4] Ελληνική οικονομία - ΟΝΕ
  • [5] Τρομοκρατία
  • [6] Χρηματιστήριο
  • [7] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
  • [8] Εμπορική-Credit Agricole

  • [1] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

    Η "λαοσύναξη" των πιστών στη Θεσσαλονίκη, τα εσωκομματικά της ΝΔ, η ελληνική οικονομία, η τρομοκρατία και η πορεία του Χρηματιστηρίου είναι τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού τύπου.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Η ταυτότητα της σύναξης. Μετωπική σύγκρουση Χριστόδουλου - Πολιτείας.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Φωνή λαού...Οργή Θεού! Η λαοθάλασσα της Θεσσαλονίκης είπε "όχι" στον αυταρχισμό του Σημίτη.

    ΑΘΗΝΑΪΚΗ: Χωρίς οίκτο ο πόλεμος των διαπλεκομένων. Αποφασισμένος για όλα ο Τεγόπουλος- Θα δώσει συνέχεια.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Οργή λαού κατά Σημίτη. Αι γενεαί πάσαι στη μεγαλειώδη συγκέντρωση της Εκκλησίας στη Θεσσαλονίκη.

    Η ΑΥΓΗ: Δημαγωγίας το ανάγνωσμα. Ο Χριστόδουλος σε ρόλο κοσμικού ηγέτη.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Να αφήσουν τα πείσματα και να τα βρουν τώρα κυβέρνηση και Εκκλησία. Τεράστια σε όγκο και παλμό η συγκέντρωση του Χριστόδουλου.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Εμφάνιση πολιτικού αρχηγού έκανε χθες ο κ. Χριστόδουλος. Ογκώδης η συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη με ομιλητή τον Αρχιεπίσκοπο.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Εριξε το γάντι ο Χριστόδουλος. Λαοθάλασσα η λαοσύναξη της Θεσσαλονίκης.

    ΕΘΝΟΣ: Βάπτισμα στην πολιτική. Χριστόδουλος: η συγκέντρωσή μας καλύτερα από τις δικές σας...Η Εκκλησία, δεν συγκυβερνά, αλλά διεκδικεί να έχει λόγο.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Ο Χριστός σταμάτησε στη Θεσσαλονίκη. Και πλήθος και πάθος στη λαοσύναξη, χθες, για τις νέες ταυτότητες.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Μίλησε ο λαός. Τρόμαξαν οι πραξικοπηματίες. Ο Χριστόδουλος σε ρόλο Παπαφλέσσα τάραξε τα λιμνάζοντα νερά.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Εντολή λαού για διάλογο. Πρωτοφανής σε όγκο και παλμό η λαοσύναξη στη Θεσσαλονίκη.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Ω, τι κόσμος, παπά! Κήρυγμα δημαγωγίας Χριστόδουλου, με στίλ: Εγώ είμί ο λαός.

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ: Επικίνδυνος. Χριστόδουλη Ελλάδα; Οχι, ευχαριστούμε.

    ΕΣΤΙΑ: Η ρήξις με την Εκκλησία. Σε λάθος ζήτημα το πείσμα Σημίτη.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Η "λαοσύναξη" προκαλεί δέος στην κυβέρνηση. Ολέθρια λάθη Κράτους - Εκκλησίας απειλούν ρήξη πιστών - απίστων (!).

    Ο ΛΟΓΟΣ: Οργιο παρανομίας στην ...οικοδομή. Σε πολεοδομίες και δασαρχεία τα ρεκόρ κακοδιαχείρισης.

    ΤΑ ΝΕΑ: Παροξυσμός δημαγωγίας σε πολιτική συγκέντρωση.

    ΝΙΚΗ: Α-μαύρωσαν τη χώρα. Κομματάρχης ο Χριστόδουλος. Κορυφώνεται η αντιπαράθεση Εκκλησίας - Πολιτείας.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Υπόλογες κυβέρνηση - ιεραρχία μπροστά στο λαό.

    ΣΤΟ ΚΑΡΦΙ: "Ψαλμοί" πολέμου. Πολιτικός άμβωνας Χριστόδουλου η πλατεία Αριστοτέλους. Δεξιοί ψάλτες ΝΔ και λοιπές δυνάμεις.

    Η ΧΩΡΑ: Αι γενεαί πάσαι! Πρωτοφανής λαοθάλασσα στη Θεσσαλονίκη. Μέγα πάθος από 1.000.000 πιστούς.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Λαοθάλασσα. Χριστόδουλος: "Αν ο λαός δεν συμφωνεί, οι νόμοι πάνε πίσω".

    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Ράγισε το γυαλί. Τεράστια συγκέντρωση- Στο ναδίρ οι σχέσεις κράτους - Εκκλησίας.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Πολιτικό μανιφέστο από τον Χριστόδουλο. Επίδειξη ισχύος η χθεσινή μεγαλειώδης συγκέντρωση στην Αριστοτέλους.

    [2] "Λαοσύναξη" Θεσσαλονίκης

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ υποστηρίζει ότι "η εντυπωσιακή "λαοσύναξη" στη Θεσσαλονίκη μπορεί να επιβεβαίωσε τους ισχυρούς δεσμούς της Ορθοδοξίας με τον ελληνικό λαό και να κατέδειξε την ελληνική ιδιαιτερότητα έναντι του παρωθούμενου ευρωπαϊκού εκσυγχρονισμού, ο λόγος όμως και η καθαρά πολιτική συμπεριφορά του Αρχιεπισκόπου εγείρουν ερωτήματα. Η "λαοσύναξη" θορύβησε την κυβέρνηση και προκάλεσε ανησυχία στο Μαξίμου".

    Η ΕΣΤΙΑ εκτιμά ότι "όλα τα επέτυχε η κυβέρνησις Σημίτη, η αναγραφή του θρησκεύματος στις ταυτότητες απέμενε. Αφού επέλυσε όλα τα μεγάλα προβλήματα του Τόπου, καιρός ήταν να καταπιασθή και με αυτό. Πως ήταν δυνατόν με όλα τα άλλα ζητήματα λελυμένα, οι αστυνομικές μας ταυτότητες να αναγράφουν "Χριστιανός Ορθόδοξος" Και πως μπορούσε να ανεχθή κάτι τέτοιο ο πρωθυπουργός των μεγάλων "ρήξεων"; θα ήταν αντίθετο με την πολιτική ιστορία του".

    Σύμφωνα με τη ΝΙΚΗ, "μια αμιγώς πολιτική παρουσία επέλεξα να κάνει ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος, που απευθυνόμενος στο πλήθος της πλατείας Αριστοτέλους, εντυπωσιακό μέν, κατώτερο των προσδοκιών των διοργανωτών δε, εμφανίστηκε ως κομματάρχης, θέλοντας να συνεγείρει και να φανατίσει το πλήθος χρησιμοποιώντας γνωστές τακτικές, μεθόδους, ακόμα και φράσεις, που είχαμε ακούσει σε άλλες εποχές από πολιτικούς αρχηγούς".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ ισχυρίζεται ότι "το μήνυμα εστάλη! ... Ο πιστός λαός του Θεού, οι Ελληνες Ορθόδοξοι Χριστιανοί του Βορρά με την συγκλονιστική συγκέντρωσή τους, χθες, στην Θεσσαλονίκη, κατέδειξαν την απόφασή τους να μην επιτρέψουν στην κοσμική εξουσία την αφαίρεση του Θρησκεύματός μας από τις νέες ταυτότητες. Και θεωρείται βέβαιον οτι η κυβέρνηση, παρά το , φαινομενικά, αμέριμνο ύφος της, το μήνυμα αυτό το έλαβε και την προβληματίζει ιδιαίτερα".

    ΤΑ ΝΕΑ επισημαίνουν ότι "για αυτονόητα ψεύδη, τα οποία επικαλέσθηκε για να φανατίσει τους πιστούς, κατηγορεί ανεπισήμως η κυβέρνηση τον Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο στη χθεσινή, εντυπωσιακή από κάθε άποψη, συγκέντρωση της Θεσσαλονίκης".

    ΤΟ ΕΘΝΟΣ σημειώνει ότι "σε ρόλο εθνάρχη επιχείρησε να εμφανιστεί ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος στη "λαοσύναξη" της Θεσσαλονίκης. Αν και ο ίδιος διευκρίνησε, ότι δεν έχει πολιτικούς στόχους, δεν απέφυγε τις αιχμές στην ομιλία του. Συνέκρινε μάλιστα τη συγκέντρωση της πλατείας Αριστοτέλους με τις εκδηλώσεις που οργανώνουν στον ίδιο χώρο τα κόμματα για να τονίσει, πως ήταν ογκωδέστερη".

    [3] Νέα Δημοκρατία

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ υποστηρίζει ότι "από την μια προσπαθεί να "μαζέψει" τους βουλευτές, που μέσω τηλεοράσεων και ραδιοφώνων αντιπαρατίθενται για τα θέματα του συνεδρίου, και από την άλλη διαπιστώνει πως οι βουλευτές βρίσκουν άλλα θέματα αντιπαράθεσης, όπως αυτό της συμμετοχής ή όχι στις συγκεντρώσεις της Εκκλησίας. Είναι φανερό πως ο Κώστας Καραμανλής αδυνατεί να κατευθύνει το κόμμα του εκεί όπου το επιθυμεί, στη λογική της αντιπολίτευσης προς την κυβέρνηση δηλαδή".

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ ισχυρίζεται ότι "μετά τη φουρτούνα ακολουθεί η γαλήνη, λέει μια σοφή παροιμία. Κάπως έτσι λαμβάνει τέλος και η στιγμιαία ένταση που προέκυψε στη ΝΔ τις τελευταίες ημέρες, και πλέον η αξιωματική αντιπολίτευση αφοσιώνεται όχι στα του οίκου της, αλλά στα θεσμικά της καθήκοντα, που είναι η άσκηση αυστηρού ελέγχου στην κυβερνητική πολιτική".

    Σύμφωνα με το ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ, "στο κλίμα εσωστρέφειας βουλιάζει η ΝΔ μετά το συνέδριο, επιβεβαιώνοντας ότι "η φυγή προς τα μπρος" του Κ. Καραμανλή δεν αποτελεί παρά σύνθημα κενό περιεχομένου. Τα προβλήματα και οι αιτίες που τα γεννούν παραμένουν ακέραια και η ηγεσία του κόμματος δεν φαίνεται να "βιάζεται" να τα αντιμετωπίσει, παρά το ότι εμφανίζεται να "κραδαίνει" την εξουσιοδότηση του έκτακτου συνεδρίου".

    [4] Ελληνική οικονομία - ΟΝΕ

    ΤΟ ΒΗΜΑ υποστηρίζει ότι "θέσεις υπέρ της δραχμής παίρνουν οι ξένοι επενδυτές, καθώς τη Δευτέρα επικυρώνεται η ένταξη της Ελλάδας στην ΟΝΕ και καθορίζεται οριστικά και αμετάκλητα η σχέση μετατροπής της δραχμής σε ευρώ στις 340,75 δραχμές ανά ευρώ. από την αρχή της εβδομάδας σημειώθηκαν εισροές κεφαλαίων ύψους 500 εκατομμυρίων ευρώ".

    ΤΟ ΚΑΡΦΙ αναφέρει ότι "τους 4 βασικούς στόχους της χώρας μας την επόμενη δεκαετία περιέγραψε στο χθεσινό υπουργικό συμβούλιο, εν όψει της υπογραφής ένταξης της χώρας στην ΟΝΕ, ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Γιάννος Παπαντωνίου. Σε δηλώσεις του αμέσως μετά, ο υπουργός τόνισε ότι στο τέλος της δεκαετίας θα είναι εφικτή η πραγματική σύγκλισης της χώρας με την υπόλοιπη Ευρώπη, ενώ διευκρίνισε οτι η Ελλάδα κατέκτησε μια σημαντική νίκη και σε πολιτικό επίπεδο, αφού για πρώτη φορά - με την ένταξή της στην ΟΝΕ-βρίσκεται στην πρώτη ταχύτητα της Ευρώπης".

    Η ΑΥΓΗ προσθέτει ότι "τα χαμηλά ελλείμματα και ο χαμηλός πληθωρισμός, η παραγωγική αξιοποίηση των κονδυλίων του Γ ΚΠΣ, οι υψηλοί αναπτυξιακοί ρυθμοί, οι ιδιωτικοποιήσεις, η απελευθέρωση των αγορών και η εισαγωγή των νέων τεχνολογιών: αυτές θα είναι οι κατευθύνσεις της οικονομικής πολιτικής μετά την ένταξη της Ελλάδας στην ΟΝΕ, στις οποίες κατέληξε ομόφωνα χθες το υπουργικό συμβούλιο, που συνεδρίασε εν όψει της συνόδου κορυφής της Πορτογαλίας".

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ σημειώνει ότι "η πορεία της χώρας μέσα στους κόλπους της ΟΝΕ βρέθηκε στο επίκεντρο της χθεσινής συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου. Μέσα σε κλίμα ευφορίας, λόγω της ένταξης της χώρας στην ΟΕΝ, (η οποία θα επικυρωθεί με πανηγυρικό τρόπο στη Σύνοδο Κορυφής της Πορτογαλίας την ερχόμενη Δευτέρα) τα κυβερνητικά στελέχη κατέθεσαν τις σκέψεις τους για την επόμενη ημέρα από την ένταξή μας στον κορυφαίο θεσμό της Ευρωπαϊκής Ενωσης".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης) επισημαίνει ότι "σε "εβδομάδα ΟΝΕ" επιχειρεί να βάλει τη χώρα η κυβέρνηση, εν όψει της Συνόδου Κορυφής του Πόρτο την ερχόμενη Δευτέρα και Τρίτη. Η ένταξη της Ελλάδας στην ΟΝΕ ήταν το μοναδικό θέμα κατά τη διάρκεια της χθεσινής πανηγυρικής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου".

    [5] Τρομοκρατία

    Η ΧΩΡΑ αναφέρει ότι "αναπαράσταση της δολοφονίας του στρατιωτικού ακολούθου Στίβεν Σόντερς ζητούν οι Βρετανοί πράκτορες της Σκότλαντ Γιάρντ από τις διωκτικές Αρχές της χώρας μας, προκειμένου να εκτιμήσουν τον τρόπο δράσης της οργάνωσης - φάντασμα. Την ίδια ώρα, η Ελληνική Αστυνομία επικεντρώνει τις προσπάθειές της για τη σύλληψη των δραστών στις μαρτυρίες των αυτόπτων μαρτύρων της εκτέλεσης του Βρετανού, ενώ άκαρπες παραμένουν ακόμη οι έρευνες για τον εντοπισμό της μοτοσυκλέτας που χρησιμοποίησαν οι τρομοκράτες της "17Ν" για τη διαφυγή τους".

    Η ΑΘΗΝΑΪΚΗ υποστηρίζει ότι "στις πληροφορίες που έδωσε ο διεθνής τρομοκράτης Κάρλος, σχετικά με τις διασυνδέσεις των τρομοκρατικών οργανώσεων σε όλο τον κόσμο, επικεντρώνονται για μια ακόμη φορά οι έρευνες των Διωκτικών Αρχών προκειμένου να υπάρξουν κάποια στοιχεία για την οργάνωση 17Ν. Τα στοιχεία που επανεξετάζονται από Αμερικανούς αλλά και Ελληνες αξιωματικούς, ενώ δεν αποκλείεται, αν κριθεί απαραίτητο, να επισκεφθούν εκ νέου τον Κάρλος αξιωματικοί στις γαλλικές φυλακές, όπου και κρατείται".

    Ο ΛΟΓΟΣ επισημαίνει ότι "Βρετανοί ειδικοί της Σκότλαντ Γιάρντ που βρίσκονται στην Αθήνα και συνεργάζονται με την αντιτρομοκρατική υπηρεσία ζήτησαν αναπαράσταση της δολοφονίας του στρατιωτικού ακολούθου, Στίβεν Σόντερς. Την ίδια στιγμή, οι άντρες της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας "χτενίζουν" σπιθαμή προς σπιθαμή το τρίγωνο Φιλοθέης- Χαλανδρίου - Ψυχικού για να βρουν κάποιο στοιχείο που θα τους οδηγήσει στη σύλληψη των τρομοκρατών".

    [6] Χρηματιστήριο

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ υποστηρίζει ότι "ανέκτησαν χθες οι τιμές το μεγαλύτερο μέρος των απωλειών που είχαν υποστεί την Τρίτη, σε μια συνεδρίαση που είχε τα ίδια βασικά χαρακτηριστικά με την προηγούμενη. Παρατηρήθηκε συγκεκριμένα ότι παραμένει σε χαμηλά επίπεδα η αξία των συναλλαγών, ο γενικός δείκτης αναζητά κατεύθυνση χωρίς να εμφανίζει κάποια σχετικά "σταθερή" πορεία ενδοσυνεδριακά και η συντριπτική πλειοψηφία των μετοχών που προχθές είχε απώλειες, έκλεισε χθες ανοδικά".

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ εκτιμά ότι "πρόσκαιρες φάνηκε να είναι οι επιπτώσεις που είχε στη χρηματιστηριακή αγορά η έκθεση της "Μόργκαν Στάνλεϊ", η οποία μ ένα αμφίβολης αξιοπιστίας μοντέλο ανάλυσης "αποτιμούσε" το γενικό δείκτη σε επίπεδα πολύ χαμηλότερα από τα τρέχοντα. Στη χθεσινή συνεδρίαση η Σοφοκλέους αντέδρασε ανοδικά και πάρα πολλές μετοχές υπερκάλυψαν τις απώλειες της αμέσως προηγούμενης μέρας".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος) ισχυρίζεται οτι "συνεχίζεται ο "πόλεμος" των διεθνών χρηματοοικονομικών οίκων για την πορεία της Σοφοκλέους και γενικότερα της ελληνικής οικονομίας, με το Γενικό Δείκτη να κινείται σε καθημερινή βάση νευρικά και να αλλάζει συνεχώς ενδοσυνεδριακά πρόσημο!".

    Σύμφωνα με τον ΕΛΕΥΘΕΡΟ, "υπό το κλίμα που δημιούργησαν οι εκθέσεις διεθνών επενδυτικών οίκων για το Ελληνικό Χρηματιστήριο, αλλά και του δεδομένου της απώλειας τεράστιων κεφαλαίων από πλευράς μικρομετόχων τους τελευταίους μήνες, ξεκίνησε χθες στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής η συζήτηση του νέου νομοσχεδίου για την κεφαλαιαγορά".

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ προσθέτει ότι "οι κλάδοι των τραπεζών, των κατασκευών και της κλωστοϋφαντουργίας έδωσαν το "φιλί της ζωής" στο ΧΑΑ και αναζωπύρωσαν το επενδυτικό ενδιαφέρον, μια ημέρα μετά το "χτύπημα" που δέχτηκε η Σοφοκλέους λόγω της "παρωχημένης" στη μεθοδολογία της έκθεσης της Morgan Stanley για το ελληνικό Χρηματιστήριο".

    [7] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ: "Ενα repos "υπόδειγμα". Η συμφωνία Εμπορικής με Credit Agricole".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Αντίδραση με άνοδο 1,16%. Warburg κατά Morgan. Εντολές ξένων για αγορά μετοχών blue chips.

    ΚΕΡΔΟΣ: "Οι τράπεζες απάντησαν στη Morgan. Εκθέσεις άλλων οίκων υποστηρίζουν τα αντίθετα".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Δειλά χαμόγελα στο ΧΑΑ χάρη στις τράπεζες. Θετικές εξελίξεις σε δραχμή - ομόλογα".

    ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ: "Δυο πόλοι στις τράπεζες. Εθνική-Πειραιώς και Eurobank-Alpha. Θωρακίζεται η ελληνική αγορά".

    [8] Εμπορική-Credit Agricole

    Η ΕΞΠΡΕΣ γράφει ότι "Η γαλλική πλευρά είναι υποχρεωμένη αλλά έχει και την ευχέρεια εφόσον το επιθυμεί να πουλήσει το πακέτο των μετοχών της, "συνεργαζόμενη" εκ νέου με την Εμπορική σε προσυμφωνημένη από σήμερα τιμή. Πεποίθηση πάντως όλων είναι πως η συμφωνία άνοιξε τελεσίδικα το δρόμο για πλήρη ιδιωτικοποίηση της Εμπορικής".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Thursday, 15 June 2000 - 16:04:11 UTC