Browse through our Interesting Nodes about Greek Art & Culture Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 99-07-14

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 14/07/1999


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ
  • [02] Η πάταξη της διαφθοράς στο Δημόσιο
  • [03] ΗΠΑ - Ελληνοτουρκικά
  • [04] Τράπεζα Εργασίας
  • [05] Πολυεθνική Ειρηνευτική Δύναμη
  • [06] Σύμφωνο σταθερότητας
  • [07] Οικονομία
  • [08] "Διάδοχος" Στρατήγη
  • [09] Προτάσεις FBI για τρομοκρατία
  • [10] ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 14/07/1999
  • [11] Τράπεζα Εργασίας - Παράταση προθεσμίας

  • [01] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

    Οι συνομιλίες με τον Αμερικανό υπουργό Αμυνας, οι εξελίξεις στην Οικονομία, η πάταξη της διαφθοράς στο Δημόσιο και το ναυάγιο τουριστικού σκάφους ανοικτά της Ζακύνθου είναι τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού αθηναϊκού Τύπου.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτση): Βενζίνη με... φτερά.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζου): "Πωλείται" η βίλα της Εκάλης.

    ΑΘΗΝΑΪΚΗ: Ολα στη φόρα για το Αιγαίο.

    ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ: Πολιτικό ή δικαστικό θέμα; Ο Ι. Καψής δεν έδωσε στοιχεία.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: "Πόρτα" για άλλους 9.500 διορισμούς.

    Η ΑΥΓΗ: Ναυάγησαν οι όροι ασφαλείας.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Βρόμικο κόλπο Λάτση με την Εργασίας.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Οι προτάσεις του FBI κατά της τρομοκρατίας.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Εικονικοί γάμοι με ξανθές καλονές απο χώρες του Βορρά.

    ΕΘΝΟΣ: Διώχνει επίορκους απο το Δημόσιο η Βάσω.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Γ. Καρατζαφέρης: Θα πήγαινα στους γάμους.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Λεηλασία και διάλυση. Παρέδωσαν το κράτος στη διαφθορά.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Επιστροφή επιδομάτων ζητά το υπ. Οικονομικών.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Δυο "ριπές" απο τον κ. Κοέν.

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ: Ευρωπαία η Τουρκία και με ελληνική συναίνεση.

    ΕΣΤΙΑ: Τα παράλογα με τις μισθώσεις.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Εργασίας: σειρά ερωτημάτων μετά την παράταση της μάχης.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Γη και ύδωρ ζητούν οι βιομήχανοι.

    ΤΑ ΝΕΑ: Μας έπνιξε ο καπετάνιος λέει η σύζυγος θύματος.

    ΝΙΚΗ: Προσλήψεις στους Δήμους.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Ανεπιθύμητος ο υπουργός Πολέμου των ΗΠΑ.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Ν. Μπερνς προς Αμερικανούς τουρίστες: Ελάτε στην Ελλάδα

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Χωρίς προϋποθέσεις διάλογο με την Τουρκία.

    [02] Η πάταξη της διαφθοράς στο Δημόσιο

    Το ΕΘΝΟΣ γράφει οτι "Σε σταυροφορία για την πάταξη της διαφθοράς στο Δημόσιο προχωρεί η Βάσω Παπανδρέου. Η υπουργός Προεδρίας, με κατεπείγουσα εγκύκλιο της ζητεί απο όλες τις υπηρεσίες να της γνωστοποιήσουν αμέσως όλες τις υποθέσεις που εκκρεμούν ενώπιον των Πειθαρχικών Συμβουλίων. Αφορμή για την κίνησή της αυτή αποτέλεσαν οι πληροφορίες που περιήλθαν σε γνώση της, για πλήρη ατιμωρησία απο Υπηρεσιακά Συμβούλια, ακόμα και υπαλλήλων που έχουν καταδικαστεί απο Ποινικά Δικαστήρια".

    Η ΕΣΤΙΑ αναφέρει ότι "διαστάσεις προσλαμβάνει το θέμα της διαφθοράς στην κρατική μηχανή κατόπιν των καταγγελιών που έκανε για το θέμα αυτό ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πρώην υποργός Ιωάννης Καψής την περασμένη Παρασκευή στη σύνοδο της Κεντρικής Επιτροπής του κυβερνώντος κόμματος. Χθες ο κ. Καψής κατέθεσε στον εισαγγελέα που διενεργεί την κατεπείγουσα σχετική προκαταρτική εξέταση η οποία διετάχθη κατόπιν παρεμβάσεως του υπουργού Δικαιοσύνης".

    Σύμφωνα με τον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ "χιλιάδες δημόσιοι υπάλληλοι και συνταξιούχοι θα κληθούν απο το υπουργείο Οικονομικών να επιστρλεψουν στο Δημόσιο αρκετά χρήματα που έχουν εισπράξει την τελευταία 10ετία, κυρίως απο οικογενειακά και άλλα επιδόματα γιατί διαπιστώθηκε οτι δεν τα δικαιούντο. Τα αποτελέσματα των σχετικών ελέγχων που θα συνεχιστούν, ανακοίνωσε χθες ο υφυπουργός Οικονομικών Ν. Χριστοδουλάκης.

    [03] ΗΠΑ - Ελληνοτουρκικά

    Τα ΝΕΑ γράφουν ότι "την εντατικοποίηση των προσπαθειών για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας, αλλά και την προώθηση των ελληνοτουρκικών Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης στο Αιγαίο θα ζητήσει ο Αμερικανός υπουργός Αμυνας, Ουίλιαμ Κοέν, από τον πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη, με τον οποίο συναντάται σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου".

    Σύμφωνα με τον ΕΛΕΥΘΕΡΟ "σε ``σκωτσέζικο ντους`` υπέβαλε ο Αμερικανός υπουργός Αμυνας Ουίλιαμ Κοέν τον Ελληνα ομόλογό του Ακη Τσοχατζόπουλο κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχαν χθες στη Θεσσαλονίκη".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ ισχυρίζεται ότι "Το λιμάνι της ελπίδας" όπως αποκάλεσε το λιμένα της Θεσσαλονίκης ο Ουίλιαμ Κοέν θα πρέπει να μετατραπεί σε αποστειρωμένη ζώνη για απρόσκοπτη και ανευ οχλήσεων διαδηλωτών, διέλευση των ΝΑΤΟϊκών δυνάμεων προς το Βορρά σύμφωνα με τις πιέσεις που ασκεί στην ελληνική κυβέρνηση ο Αμερικανός υπουργός Αμυνας".

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ αναφέρει ότι "σε νέες τραγικές υποχωρήσεις στα εθνικά θέματα, με αιχμή αυτή τη φορά την Κύπρο, προχωρεί η κυβέρνηση Σημίτη, εν μέσω τραγέλαφου κορυφαίων κυβερνητικών παραγόντων, που δεν γνωρίζει ο ένας τι πράττει ο άλλος, επιτείνοντας παράλληλα το κλίμα σύγχυσης και διγλωσσίας που υπάρχει στην κυβέρνηση".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ προσθέτει ότι "απέναντι στις πιέσεις των Αμερικανών και των Ευρωπαίων για να δεχτεί η Αθήνα την Τουρκία ως υπό ένταξη χώρα στην Ευρωπαϊκή Ενωση, η ελληνική κυβέρνηση αμύνεται και κατά πως φαίνεται, ζητά ανταλλάγματα".

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ τονίζει ότι "χειρονομία καλής θελήσεως προς την Τουρκία έκανε η Ελλάδα δηλώνοντας δια στόματος του ΑΝΥΠΕΞ Γ. Κρανιδιώτη ότι θα μπορούσε να άρει τις αντιρρήσεις για ένταξή της στην Ευρωπαϊκή Ενωση εάν η Κύπρος εντασσόταν απρόσκοπτα στην Ενωση και χωρίς να απαιτηθεί προηγούμενη λύση του πολιτικού της προβλήματος. Με την κίνηση αυτή η Αθήνα ανοίγει πλέον τα χαρτιά της και για τα ζητήματα "υψηλής πολιτικής", τα οποία δεν περιλαμβάνονται στην ατζέντα του ελληνοτουρκικού διαλόγου που πρόκειται να αρχίσει σε επίπεδο υπηρεσιακών παραγότνων την επόμενη εβδομάδα. Οι δηλώσεις αυτές έγιναν λίγες μόνο ώρες μετά τις διαβουλεύσεις που είχε με την ελληνική κυβέρνηση ο Γερμανός ΥΠΕΞ Γιόσκα Φίσερ, στις οποίες, ως γνωστόν,, κυριάρχησε το ζήτημα της αναβάθμισης των σχέσεων της ΕΕ με την Τουρκία".

    Η ΑΥΓΗ σημειώνει ότι "ο Αμερικανός υπουργός επρόκειτο να θέσει το ζήτημα της καθυστέρησης στην οριστικοποίηση της παραγγελίας των F16, η οποία σε συνδυασμό με την υπόθεση Litton ανησυχεί τους Αμερικανούς για μεγάλες καθυστερήσεις ή και ακυρώσεις κάποιων προγραμμάτων. Ο κ. Κοέν επρόκειτο επίσης να διαπραγματευθεί την οριστικοποίηση της αγοράς από την Ελλάδα των 4 μεταχειρισμένων αντιτορπιλικών αεράμυνας περιοχής τύπου Kidd, τα οποία όμως προσφέρονται με όπλα υποδεέστερα αυτών που ζητεί η Ελλάδα με αποτέλεσμα το θέμα να έχει παγώσει. Η άρνηση των ΗΠΑ να αποδεσμεύσουν τα αντιαεροπορικά βλήματα SM2 αφορά, όπως υποστηρίζουν ανεπισήμως, τον κίνδυνο ανατροπής των ισορροπιών στο Αιγαίο. Με την αγορά ή όχι τελικώς των Kidd πάντως συνδέεται και η ελληνική επιλογή της εταιρίας η οποία θα κατασκευάσει τέσσερις κορβέτες για το Πολεμικό Ναυτικό. Το θέμα αυτό, όπως και της αγοράς 10-15 μεταφορικών αεροσκαφών - πρόγραμμα επίσης αμερικανικού ενδιαφέροντος -, θα συζητηθούν στο ερχόμενο ΚΥΣΕΑ".

    Κατά την ΑΘΗΝΑΪΚΗ "διπλωματική εκστρατεία αναλαμβάνει η κυπριακή κυβέρνηση προς όλα τα κέντρα λήψης αποφάσεων εν όψει των επικείμενων συνομιλιών για το Κυπριακό. Σύμφωνα με πληροφορίες, ορισμένες εξελίξεις στην Ουάσιγκτον θορύβησαν έντονα τη Λευκωσία. Οι διοπλωματικές υπηρεσίες της Δημοκρατίας στην αμερικανική πρωτεύουσα, με απανωτές εκθέσεις κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για την αλλαγή στάσης παραδοσιακών φίλων της Κύπρου στο Κογκρέσο. Αλλαγή η οποία οφείλεται, όπως δηλώνουν οι ίδιοι οι γερουσιαστές, στη στάση της Κύπρου στο Γιουγκοσλαβικό. Ενδεικτικό του κλίματος είναι το γεγονός ότι πρόταση που κατατέθηκε στη Γερουσία πέρσι για τους εγκλωβισμένους συγκέντρωσε 130 υποστηρικτικές ψήφους, ενώ η ίδια πρόταση φέτος μόνο 30".

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ υποστηρίζει ότι "με φραστικούς ελιγμούς και "ασταθή" επιχειρηματολογία η κυβέρνηση επιχείρησε χθες να διασκεδάσει τις εντυπώσεις που δημιουργήθηκαν από τη χρήση του ενολογισμού περί "μεικτών FIR", τον οποίο εισήγαγε προχθές ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Ο κ. Ρέππας ισχυρίσθηκε ότι προέταξε τη λέξη "λεγόμενα", η οποία "δεν χρησιμοποιήθηκε τυχαία" και απέρριψε τις κατηγορίες περί συνεννοήσεων Αθήνας - Αγκυρας για συνδιαχείριση στο Αιγαίο".

    Η ΝΙΚΗ υπογραμμίζει ότι "αποστάσεις από τις προκλητικές δηλώσεις Ετζεβίτ περί ανυπαρξίας κυπριακού προβλήματος μετά την εισβολή και τη δημιουργία τουρκικού κράτους στην Κύπρο κράτησε ο Αμερικανός υπουργός Αμυνας".

    [04] Τράπεζα Εργασίας

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ γράφει ότι "σε γιγαντιαίο σκάνδαλο με περίεργες διαπλοκές και θύμαστα δεκάδες χιλιάδες μικρομετόχους, εξελίσσεται η υπόθεση εξαγοράς της Τράπεζας Εργασίας την οποία ο όμιλος Λάτση επιχειρέι να μπλοκάρει με μεθόδους που παραπέμπουν σε άλλες εποχές".

    [05] Πολυεθνική Ειρηνευτική Δύναμη

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζου) γράφει ότι "τα πρώτα βήματά του έκανε χθες στο Πενταγωνο ένα... βρέφος, το οποίο μπορεί να παίξει αργότερα καθοριστικό ρόλο για τη διασφάλιση της σταθερότητας και της ειρήνης στα Βαλκάνια. Πρόκειται για την Πολυεθνική Ειρηνευτική Δύναμη Νοτιοανατολικής Ευρώπης και την πρώτη ανεπίσημη συνάντηση της πολιτικοστρατιωτικής της επιτροπής που έγινε χθες στην αίθουσα τιμών του ΓΕΕΘΑ υπό ελληνική προεδρία".

    Σύμφωνα με τον ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ "αποκαλυπτική για το ρόλο της ιμπεριαλιστικής αυτής πολεμικής δύναμης επέμβασης και για τη συμμετοχή της Ελλάδας, ήταν η ομιλία του υπουργού Εθνικής Αμυνας Α. Τσοχατζόπουλου, ο οποίος και έκανε την έναρξη των εργασιών της Επιτροπής".

    [06] Σύμφωνο σταθερότητας

    Η ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ γράφει ότι "αρκετά περιορισμένης εμβέλειας προδιαγραφών εμφανίζεται το λεγόμενο Σύμφωνο Σταθερότητας για τη Νοτιοανατολική Ευρώπη, που αφορά την ανοικοδόμηση των Βαλκανίων καθώς και την περιφερειακή συνεργασία μετά το τέλος των νατοϊκών επιχειρήσεων εναντίοην της Γιουγκοσλαβίας. Στο Σύμφωνο στο οποίο περιλαμβάνονται το ΝΑΤΟ, ο ΟΗΕ, ο ΟΑΣΕ, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, οι ΗΠΑ, ο Καναδάς και η Παγκόσμια Τράπεζα, οι Γερμανοί προσπάθησαν μέσα απο τη σχετικά μέτρια και αναιμική εξάμηνη προεδρία της ΕΕ να στηρίξουν κάποιες προσπάθειες ανασυγκρότησης των Βαλκανίων στην πρόσφατη Σύνοδο κορυφής της Κολωνίας με επιπλέον στόχους τη συλλογική ενδυνάμωση των τομέων του χειρισμού κρίσεων και της πρόληψης εντάσεων".

    [07] Οικονομία

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτση) γράφει ότι "την τρελή τους πτήση προς τα άνω συνεχίζουν για πολλοστή εβδομάδα τα καύσιμα, εντείνοντας το κλίμα ανησυχίας στην κυβέρνηση για τις επιπτώσεις στον Πληθωρισμό. Απο 3 εως 5 δρχ υπολογίζεται η αύξηση που θα ισχύσει απο απόψε τα μεσάνυχτα, σύμφωνα με εκτιμήσεις του υπουργείου Ανάπτυξης ενω κανένας δεν μπορεί πλέον να υπολογίσει που θα σταματήσει ο χορός των αυξήσεων".

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ αναφέρει ότι " η εντυπωσιακή άνοδος της τιμής του πετρελαίου που πλησίασε χθες σε απόσταση αναπνοής τα 19 δολάρια το βαρέλι, απειλεί να "κάψει" τις κυβερνητικές προσδοκίες για "αναίμακτη" είσοδο στην ΟΝΕ. Η μείωση του πληθωρισμού στο επίπεδο του 2% στο τέλος του χρόνου, προβάλλει υπο τις παρούσες συνθήκες ανέφικτη και το οικονομικό επιτελείο καταμετρά τα όπλα που διαθέτει προκειμένου να την επιτύχει. Τα όπλα αυτά είναι τρία: Η μείωση της φορολογίας στα καύσιμα, η επιβολή τιμής πλαφόν και η απορρόφηση απο τα κρατικά διυλιστήρια μέρους των αυξήσεων που προκαλεί στην αγορά των καυσίμων η άνοδος της τιμής του αργού".

    [08] "Διάδοχος" Στρατήγη

    Ο ΛΟΓΟΣ γράφει ότι "οι υποψήφιοι για την θέση του προέδρου της Οργανωτικής επιτροπής Ολυμπιακών Αγώνων "Αθήνα 2004" ήταν απο τα βασικά θέματα συζήτησης της χθεσινής δύωρης συνεργασίας του πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη με την υπουργό Πολιτισμού Ελισάβετ Παπαζώη. οι πληροφορίες αναφέρουν οτι τρία πρόσωπα είναι οι κύριες υποψηφιότητες για τη διαδοχή του Στρατή Στρατήγη, ενω η κυρία Παπαζώη ούτε διέψευσε ούτε επιβεβαίωσε αν εντός των ονομάτων αυτών περιλαμβάνεται η κυρία Γιάννα Δασκαλάκη - Αγγελοπούλου".

    [09] Προτάσεις FBI για τρομοκρατία

    Το ΒΗΜΑ γράφει ότι "οκτώ σημεία για την αναδιάρθρωση της Αντιτροποκρατικής Υπηρεσίας με τη σύσταση νέων τμημάτων που θα υλοποιούν την "αμερικανική φιλοσοφία" για την εξάρθρωση της τρομοκρατίας στην Ελλάδα, περιλαμβάνονται στο non paper που έχουν ενεχειρίσει οι επιτελείς του FBI στην ηγεσία του υπουργείου Δημόσιας Τάξης και αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα".

    (Ι. Π.)

    [10] ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 14/07/1999

    Οι εξελίξεις στο θέμα της απόκτησης του ελέγχου της Τρ. Εργασίας, η ανάκαμψη στις ευρωπαϊκές αγορές ομολόγων, οι εκτιμήσεις για τον χρόνο μείωσης των επιτοκίων και η νέα άνοδος της τιμής του πετρελαίου στις διεθνείς αγορές είναι τα βασικά θέματα του σημερινού οικονομικού Τύπου.

    ΕΞΠΡΕΣ: ``Μέτρα για τον πληθωρισμό - Σύσκεψη Παπαντωνίου-Παπαδήμου. ''

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: ``Νέα τεκμήρια για τα ΙΧ αυτοκίνητα - Και τα ταξί θα κόβουν... απόδειξη. ''

    ΚΕΡΔΟΣ: ``Η αγορά προεξοφλεί προσφορά 60.000 - Εργασίας: Στις 29 Ιουλίου θα κριθεί ο νέος ιδιοκτήτης. ''

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: ``Πυροδοτεί σενάρια η παράταση για Εργασίας - 29 Ιουλίου η προσφορά - 4 Αυγούστου η απόφαση. ''

    ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ: ``Θεαματική ανάκαμψη στις αγορές ομολόγων - Τα διεθνή funds αναζητούν ασφαλή καταφύγια. ''

    [11] Τράπεζα Εργασίας - Παράταση προθεσμίας

    Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ αναφέρει ότι: ``Παρατείνεται το "θρίλερ" της απόκτησης της Τράπεζας Εργασίας μετά την απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του ΧΑΑ. Στις 4 Αυγούστου λήγει η προθεσμία αποδοχής της δημόσιας προσφοράς από τους μετόχους της Εργασίας και οι δυο διεκδικητές θα ξεκινήσουν την καταμέτρηση των δυνάμεων τους. Ημερομηνία-κλειδί η 29η Ιουλίου: Εως τις 7 το απόγευμα οι όμιλοι Λάτση και Σάλλα θα μπορούν να υποβάλλουν βελτιωτικές προσφορές. Τα μάτια όλων είναι στραμμένα στην Eurobank καθώς η αγορά αναμένει νέα προσφορά. ''

    (Ι. Π.)


    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Wednesday, 14 July 1999 - 8:23:26 UTC