Visit our archive of Documents on Greece & the Former Yugoslav Republic of Macedonia (FYROM) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Tuesday, 16 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 99-06-03

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 03/06/1999


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [1] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ
  • [2] Σχέδιο ειρήνης
  • [3] Ελληνοτουρκικά
  • [4] Ευρωεκλογές
  • [5] Οικονομική πολιτική
  • [6] ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
  • [7] Χρηματιστηριακή αγορά για ΜΜΕ

  • [1] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

    Οι ύστατες διπλωματικές προσπάθειες για επίλυση της κρίσης, οι ευρωεκλογές, οι ελληνοτουρκικές σχέσεις και η οικονομική πολιτική είναι τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού αθηναϊκού τύπου.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): 7.500 εταιρίες στη Σοφοκλέους. Το "Καφενείον η Ελλάς" γίνεται... χρηματιστήριο.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Καραντίνα για 1.500 προϊόντα. Σε κλοιό διοξίνης η Ελλάδα. Επικίνδυνα παγωτά, μπισκότα, σοκολάτες, μαγιονέζες, βούτυρα, γαλακτοκομικά κ. α.

    ΑΘΗΝΑΪΚΗ: Φωτιά στην Αγκυρα απο το ΡΚΚ. Κούρδοι: ακούστε τον ηγέτη μας.

    ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ: Κρυφές συμφωνίες Παπανδρέου - Τζέμ. Με υπόδειξη των ΗΠΑ και πρόσχημα την τρομοκρατία.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Στο σχέδιο 25.300 στρέμματα. Αλλάζει ο χάρτης της Αττικής.

    Η ΑΥΓΗ: Σκηνικό διαπραγμάτευσης εν όψει ευρωεκλογών. Ασφυκτική πίεση στο Βελιγράδι.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Καρκίνο στη φτήνια δίνουν στον κόσμο τα μεγάλα σούπερ μάρκετ. Μαζικές εισαγωγές απ'το εξωτερικό κρεάτων και πουλερικών με διοξίνες.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Μαραθώνιο παζάρι με τον Σ. Μιλόσεβιτς. Πιθανολογείται συμφωνία ειρήνης στο Βελιγράδι.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Θανάσιμο αγκάλιασμα με την Τουρκία. Αμερικανοί και Τούρκοι εκβιάζουν ασφυκτικά για "στενή συνεργασία".

    ΕΘΝΟΣ: Αλλάζει το τοπίο στη Σοφοκλέους. Νέες ευκαιρίες για κέρδη απο μετοχές.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Αφήνουν τα σαλόνια και τρέχουν στα μπαλκόνια. Ματαιώθηκε η τηλεοπτική μονομαχία Σημίτη-Καραμανλή.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Βάφτισαν τη ληστεία φοροαπαλλαγές.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Πέφτει ο νόμος Αρσένη. Το ΣτΕ κρίνει αντισυνταγματικά τα Προγράμματα Σπουδών Επιλογής.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Τι να τρώμε επιτέλους; Διοξίνες σε χοιρινά, κότες, αβγά και 1.500 παράγωγα.

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ: 7.500 μικρομεσαίοι στο Χρηματιστήριο. Προεκλογικό δώρο του Γ. Παπαντωνίου στους "μικρούς".

    ΕΣΤΙΑ: Η επόμενη μέρα των ευρωεκλογών. Εναλλακτικά σενάρια πολιτικών εξελίξεων.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Ετσι θα επιτευχθεί η ειρήνη. Το κοινό σχέδιο Ρωσίας, ΗΠΑ και ΕΕ που καλείται να δεχθεί ο Μιλόσεβιτς.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Το μεγάλο παζάρι. Παιχνίδια διπλωματίας στο κατεστραμμένο Βελιγράδι.

    ΤΑ ΝΕΑ: Συμφωνία ειρήνης ΗΠΑ-Ρωσίας-Ευρώπης. Ολα τα μάτια στραμμένα στο Βελιγράδι.

    ΝΙΚΗ: Διχοτομούν το Κόσοβο. Στα πρόθυρα συμφωνίας με βάση το σχέδιο των "8".

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Εγκαταλείψτε μαζικά το δικομματισμό στις ευρωεκλογές.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Αγωνίας συνέχεια. Συνεχίζονται και σήμερα οι συνομιλίες στο Βελιγράδι.

    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Αγωνία και ελπίδες. Σήμερα απαντά για την ειρήνη η σερβική ηγεσία.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Διατροφή: ανάστατη όλη η Ευρώπη. Αναζητούνται 500 τόνοι επικίνδυνα κοτόπουλα και χοιρινά.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Δεσμεύτηκαν 9 τόνοι πουλερικών στη Θεσσαλονίκη. Μολυσμένα τρόφιμα στην αγορά.

    [2] Σχέδιο ειρήνης

    ΤΑ ΝΕΑ γράφουν οτι "σε συμφωνία ειρήνης κατέληξαν οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Ευρωπαϊκή Ενωση και η Ρωσία, με την οποία καλείται τώρα να συμφωνήσει και η Γιουγκοσλαβία. Την ειρηνευτική πρόταση, που μετέφεραν στο Βελιγράδι ο απεσταλμένος της Ευρωπαϊκής Ενωση Μάρτι Αχτισάαρι και ο Ρώσος διαπραγματευτής Βίκτορ Τσερνομίρντιν, εξετάζει το σερβικό Κοινοβούλιο".

    Η ΝΙΚΗ αναφέρει οτι "μια θετική απάντηση απο τον Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς φαντάζει αρκετή για την αποκατάσταση της ειρήνης στη Γιουγκοσλαβία. Μετά απο μαραθώνιες διαβουλεύσεις της τρόϊκας των μεσολαβητών αλλά και το ξεπέρασμα του "σκοπέλου" των νεών αμερικανικών απαιτήσεων".

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ εκτιμά οτι "στα χέρια του Μιλόσεβιτς βρίσκεται πλέον, η υπόθεση του τερματισμού της κρίσης στη Γιουγκοσλαβάι. Οι τρείς διαπραγματευτές της Βόνης - ένας Αμερικανός, ένας Ρώσος και ένας Ευρωπαίος- κατέληξαν σε συμφωνία που μετέφεραν οι δύο απο αυτούς στο Βελιγράδι".

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ προσθέτει οτι "στο Βελιγράδι παίζεται αυτή τη στιγμή το παιχνίδι της ειρήνης. Εκεί βρίσκοτναι απο χθές το απόγευμα ο Ρώσος ειδικός διαμεσολαβητής Βίκτορ Τσερνομίρντιν και ο Φινλανδός πρωθυπουργός Μάρτι Αχτισάαρι και έχουν συνομιλίες με τον Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς. Η αγωνία κορυφώνεται καθώς στο Βελιγράδι εναπόκειται να αποδεχθεί ή να απορρίψει το πλαίσιο συμφωνίας που πέτυχαν νωρίτερα χθές Αμερικανοί και Ρώσοι στη Βόννη ύστερα απο μαραθώνιες διαπραγματεύσεις και αφού ασκήθηκε έντονη γεμρανική πίεση".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ σημειώνει οτι "συγκρατημένη αισιοδοξία επικρατεί στο Βελιγράδι για τις προοπτικές της ειρήνης. Ολοι απεύχονται "τρικλοποδιές" του ΝΑΤΟ της τελευταίας στιγμής. Ο Μιλόσεβιτς είναι έτοιμος να συγκαλέσει τη Βουλή για να αποφασίσει εκείνη αν και τι θα αποδεχθεί".

    Η ΑΥΓΗ υπογραμμίζει οτι "παρά την εμπλοκή που σημειώθηκε χθές το πρωί στις διαβουλεύσεις μεταξύ Στρ. Τάλμποτ, Μ. Αχτισάαρι και Β. Τσερνομίρντιν στο Πέτερσμπεργκ, μετά απο "διαμεσολάβηση" του Γερμανού καγκελαρίου Γκ. Σρέντερ προχώρησαν σε "αμοιβαίες υποχωρήσεις" και έτσι τελικά χθέ ςτο βράδυ μετέβησαν στο Βελιγράδι ο ειδικός απεσταλμένος της Ρωσίας και ο Φινλανδός πρόεδρος. Στόχος των δύο μεσολαβητών στις συνομιλίες που συνεχίζονται σήμερα είναι η παρουσίαση των "όρων" για μια λύση στο πρόβλημα του Κοσσυφοπεδίου. Ουσιαστικά πρόκειται για ασφυκτική πίεση προς τον Σλ. Μιλόσεβιτς για να αποδεχθεί αυτούς τους όρους ως "τελευταία " ευκαιρία".

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ επισημαίνει οτι "ενώ μόνο ο "άστατος καιρός" μείωση την ένταση των χτεσινών βομβαρδισμών, ταυτόχρονα οι ευρωατλαντικοί κύκλοι εξαντλούν κάθε δυνατότητα εκβιασμών και πιέσεων, ώστε να φέρουν την όποια συμφωνία "ειρήνης" στα ΝΑΤΟϊκά μέτρα. Ο Γουίλιαμ Κοέν απειλεί με χερσαία επέμβαση, αν δεν δεχτεί την υποταγή ο γιουγκοσλαβικός λαός".

    [3] Ελληνοτουρκικά

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ γράφει οτι "νέο μπαράζ εκβιασμών απο την Αγκυρα: οι Τούρκοι στρατηγοί και ο υπουργός Αμυνας Τσακμάκογλου επικαλούνται την Οθωμανική Αυτοκρατορία για να διεκδικήσουν ελληνικά νησιά και νησίδες! Και ο υπουργός εξωτερικών Ισμαήλ Τζέμ αξιώνει να "αποκηρύξουμε" την τρομοκρατία, υπαινισσόμενος τις "αποκαλύψεις" του Οτσαλάν στη δίκη του. Με τις πλάτες των ΗΠΑ η προσέγγιση με την Τουρκία εξελίσσεται σε θανάσιμο αγκάλιασμα καθώς οι Σημίτης- Παπανδρέου δίνουν γή και ύδωρ στην Ουάσιγκτον".

    Η ΑΘΗΝΑΪΚΗ υποστηρίζει οτι "η τακτική των προκλήσεων της Αγκυρας, που χρόνο με το χρόνο ενισχύεται και έχει ως αποτέλεσμα την αποδοχή ενός καθεστώτος "γκρίζων ζωνών" προέρχεται σύμφωνα με διπλωματικούς κύκλους απο βασικά και ουσιώδη λάθη της ελληνικής κυβέρνησης και την απαράδεκτη υποχωρητικότητα που επέδειξε ο Ελληνας πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης".

    Σύμφωνα με την ΑΚΡΟΠΟΛΗ, "με την υπόδειξη των ΗΠΑ, η Ελλάδα και η Τουρκία μέσω των αντιστοίχων υπουργών εξωτερικών Γ. Παπανδρέου και Ισμαήλ Τζέμ έχουν προωθήσει πλαίσιο μυστικής συμφωνίας για μια σειρά θεμάτων "κοινού ενδιαφέροντος". Οι κρυφές αυτές συμφωνίες αφορούν το σύνολο των ελληνοτουρκικών σχέσεων και έχουν διαμορφωθεί με πρωτοβουλία της Ουάσιγκτον και τις προσωπικές επαφές των δύο ΥΠΕξ αλλά και άλλων παραγόντων".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ εκτιμά οτι "το ζητούμενο για την Τουρκία είναι να παρουσιάσει η Ελλάδα τη βούλησή της για εγκατάλειψη των σχέσεών της με την τρομοκρατία, σύμφωνα με τον υπουργό Εξωτερικών Ισμαίλ Τζέμ, ο οποίος εξαρτά απο τον όρο αυτό την ανάπτυξη των διμερών σχέσεων. Απο την άλλη όμως ο υπουργός Αμυνας Σαμπαχατίν Τσακμάκογλου υποστηρίζει οτι "τα νησιά του Αιγαίου στην πραγματικότητα ανήκουν στην Τουρκία".

    [4] Ευρωεκλογές

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ υποστηρίζει οτι "οι μάσκες έπεσαν! Ναυάγησε τελικά η υπόθεση της τηλεοπτικής συζήτησης ανάμεσα στον πρωθυπουργό Κ. Σημίτη και τον Κ. Καραμανλή με ευθύνη του δεύτερου. Ο αρχηγός της ΝΔ απέρριψε την πρόταση του κ. Σημίτη να υπάρξει μια συζήτηση με αρχές και κανόνες κατά το προηγούμενο του 1996".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ προσθέτει οτι "χάλασε η... μανέστρα! το εναγωνίως αναμενόμενο "debate" μεταξύ των προέδρων του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας ματαιώθηκε. Δεν "τα βρήκαν" οι εκπρόσωποι των δύο κομμάτων, δεν συμφώνησαν στους όρους και τον τρόπο διεξαγωγής της "μονομαχίας" κι έτσι ο Ελληνικός λαός χάνει την ευκαιρία να παρακολουθήσει το μοναδικό, ομολογουμένως, αυτό "σώου" στο οποίο οι κκ Σημίτης και Καραμανλής ως ικανότατοι ομιλητές θα προσέφεραν εικόνα και ήχο σπανίου κάλλους και μεγέθους".

    Σύμφωνα με την ΕΣΤΙΑ, "το ΠΑΣΟΚ θα πέση σαν ώριμο φρούτο"! αυτήν την συνταγή ακολούθησε ο κ. Καραμανλής κατά την διετία μετά την ανάδειξή του στην ηγεσία της ΝΔ. Και κατά πάσαν πιθανότητα, την ίδια τακτική θα συνεχίση και μετά τις ευρωεκλογές της 13ης Ιουνίου. Είτε το κόμαμ του επιτύχη μεγάλη διαφορά απο το ΠΑΣΟΚ είτε οριακή. Εκτός και αν χάση τις εκλογές, κάτι όμως που υπο τις σημερινές συνθήκες θεωρείται μάλλον απίθανο".

    ΤΟ ΒΗΜΑ ισχυρίζεται οτι "η κυβέρνηση και η Νέα Δημοκρατία δεν κατόθρωσαν να συμφωνήσουν για τους όρους της τηλεοπτικής αναμέτρησης του πρωθυπουργού Κ. Σημίτη με τον Κ. Καραμανλή και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις οι πιθανότητες προσέγγισης των απόψεων είναι πλέον μηδαμηνίες. Τώρα και ενώ απομένουν δέκα ημέρες ως την Κυριακή των εκλογών τα δύο αντίπαλα επιτελεία ρίχνουν το βάρος της προσπάθειας για τη νίκη στην τηλεοπτική διαφήμιση και στις συγκεντρώσεις στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη".

    Ο ΛΟΓΟΣ σημειώνει οτι "το πολυσυζητημένο "debate" η συζήτηση των προέδρων των δύο μεγάλων κομμάτων τελικά δεν θα γίνει. Η αμετακίνητη εμμονή του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ στις θέσεις τους είχε ως αποτέλεσμα το ναυάγιο της τηλεοπτικής συζήτησης του κ. Σημίτη και του κ. Καραμανλή εν όψει της ιδιαιτέρως κρίσιμης όπως αποδεικνύεται αναμέτρησης της 13ης Ιουνίου".

    [5] Οικονομική πολιτική

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος) γράφει οτι "τη δημιουργία νέας αγοράς του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών μέχρι το φθινόπωρο προανήγγειλε χθές ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Γιάννος Παπαντωνίου δέκα μέρες πριν απο τις ευρωεκλογές. Μάλιστα ο κ. Παπαντωνίου επεσήμανε οτι σε περίπτωση που το ΠΑΣΟΚ χάσει τις ευρωεκλογές το θετικό έργο του στην οικονομία θα τεθεί υπο αμφισβήτηση, φανερώνοντας το ρόβο που έχει κυριεύσει ήδη τα στελέχη της κυβέρνησης για την επερχόμενη εκλογική ήττα".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ αναφέρει οτι "αύξησαν όλους τους παλιούς και επέβαλαν βαρύτατους καινούργιους φόρους. Αποκαλυπτικό, αλλωστε είανι το γεγονός οτι μόνο ο φετινός προϋπολογισμός (ο πιο συγκρατημένος σε εισπρακτικά μέτρα κατά τα τελευταία τρία χρόνια) προβλέπει αύξηση των φορολογικών εσόδων κατά 600 δις δραχμές. Και όμως. Αυτοί που κυβερνούν και παίρνουν τις αποφάσεις για την πιο άγρια φοροληστρική επιδρομή που γνώρισε ποτέ ο τόπος, έχουν το πολιτικό θράσος να ισχυρίζονται οτι προχώρησαν σε... φοροαπαλλαγές".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης)προσθέτει οτι "την πόρτα για την εισαγωγή τους στη Σοφοκλέους σε 7.500 μικρομεσαίες επιχειρήσεις, ανοίγει νομοσχέδιο του υπουργείου Εθνικής Οικονομίας, το οποίο παρουσίσε χθές ο Γιάννος Παπαντωνίου".

    Το ΕΘΝΟΣ σημειώνει οτι "νέα δυναμική αποκτά η Σοφοκλέους, που εκσυγχρονίζεται. Εμπλουτίζεται με δύο νέα χρηματιστήρια. Το ένα αφορά τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις που εισάγονται με προϋποθέσεις. Το δεύτερο είναι το Χρηματιστήριο Παραγώγων Αθήνας, που απευθύνεται σε μεγάλους επενδυτές. Οι νέοι θεσμοί ευνοούν τόσο τις επιχειρήσεις όσο και τους επενδυτές. Αλλά κυρίως την εθνική οικονομία".

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ επισημαίνει οτι "μια ευχάριστη έκπληξη για την πορεία της ελληνικής οικονομίας και τους επενδυτές της Σοφοκλέους διαφαίνεται απο τα στοιχεία για τον πληθωρισμό που διέρρευσαν χθές απο κυβερντικές πηγές. Σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις του οικονομικού επιτελείου, ο τιμάριθμος το Μάιο διαμορφώνεται στο 2,3% ή και στο 2,2% φθάνοντας στο χαμηλότερο επίπεδο απο το 1971. Ταυτόχρονα ο κ. Παπαντωνίου έδωσε χθές στη δημοσιότητα το νομοσχέδιο για τη Νέα Αγορά της Σοφοκλέους, με την οποία ανοίγει ο δρόμος σε χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις για άντληση φθηνού χρήματος".

    (Γ. Π.)

    [6] ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

    Η νέα χρηματιστηριακή αγορά για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, οι αποδόσεις τριμήνου των εισηγμένων εταιριών, η συνεχιζόμενη πτώση του ευρώ έναντι του δολαρίου και οι εξελίξεις στην κρίση της Γιουγκοσλαβίας είναι τα βασικά θέματα του σημερινού οικονομικού τύπου.

    ΕΞΠΡΕΣ: "Χρηματιστήριο για φιλόδοξους - Ανακοινώθηκε το νομοσχέδιο".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Νέα δύναμη στο Χρηματιστήριο - Τρίτη αγορά για 7.400 εταιρίες".

    ΚΕΡΔΟΣ: "Οι όροι εισαγωγής των "μικρών" στη Σοφοκλέους".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Τρίμηνο υψηλής κερδοφορίας στο ΧΑΑ - Τα αποτελέσματα και οι δείκτες όλων των εισηγμένων".

    ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ: "Στην κόψη του ξυραφιού η ειρήνευση στη Γιουγκοσλαβία - Ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα, πιέσεις από ΗΠΑ".

    [7] Χρηματιστηριακή αγορά για ΜΜΕ

    ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ αναφέρει ότι: "Η άντληση κεφαλαίων από τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις (ΜΜΕ) και η πρόσβαση στην αγορά των μετοχών τους από ξένους επενδυτές αποτελούν τους δύο βασικούς άξονες της νέας χρηματιστηριακής αγοράς, που ξεκινά τη λειτουργία της το φθινόπωρο στο πλαίσιο του Χρηματιστηρίου Αξίων Αθηνών".

    (Ι. Π.)


    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Thursday, 3 June 1999 - 9:31:53 UTC