Visit the International Association for Greek Philosophy (IAGP) Homepage Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 99-04-15

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 15/04/1999


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [1] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ
  • [2] Ελληνική οικονομία
  • [3] Επίθεση ΝΑΤΟ
  • [4] Διπλωματικές προσπάθειες
  • [5] Ευρωεκλογές
  • [6] ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
  • [7] Γιουγκοσλαβία - Εξελίξεις

  • [1] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

    Το χτύπημα του ΝΑΤΟ εναντίον Κοσοβάρων προσφύγων, οι διπλωματικές προσπάθειες για την κρίση στο Κόσοβο, οι ευρωεκλογές και η ελληνική οικονομία είναι τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού αθηναϊκού τύπου.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Ετσι ΝΑΤΟ σώζει τους πρόσφυγες. Εστειλαν 72 στον... Παράδεισο.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Ναζιστική φρίκη. Εριξαν βόμβες και σκότωσαν πάνω απο 75 γυναικόπαιδα προσφύγων.

    ΑΘΗΝΑΪΚΗ: Το αίμα τους θα τους πνίξει. 75 νεκροί παιδιά, γυναίκες, γέροι. Το καραβάνι της προσφυγιάς μετατράπηκε σε καραβάνι σφαγής.

    ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ: Κοινός αντιΝΑΤΟ άξονας. Καραμανλής, Μητσοτάκης, Χριστόδουλος κατά των επιδρομών.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Κτηνώδες χτύπημα. Τυφλή επίθεση του ΝΑΤΟ σε αυτοκινητοπομπή προσφύγων. Κομμάτιασαν αθώα γυναικόπαιδα.

    Η ΑΥΓΗ: Εκτελεστές και όχι ελευθερωτές. Το ΝΑΤΟ σκοτώνει τώρα και Αλβανούς πρόσφυγες.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: 20.000 προσλήψεις τον Απρίλιο. Και εξαγγελία απο τον πρωθυπουργό άμεσων μέτρων για την αντιμετώπιση της ανεργίας.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Τρίτο θανάσιμο λάθος του ΝΑΤΟ. Ενώ οι Ευρωπαίοι δεν συμφωνούν για το "Σχέδιο Σρέντερ" και ο Μιλόσεβιτς δηλώνει ανυποχώρητος. Σκότωσαν με βόμβες 64 αμάχους Αλβανούς.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Κρεματόριο. Τους σφραγίζουν και τους εκτελούν. Βομβαρδίζουν με πυραύλους και τα καραβάνια των προσφύγων. Σφαγιάζουν κατά κύματα τα γυναικόπαιδα για να κάμψουν το ηθικό του σερβικού λαού.

    ΕΘΝΟΣ: Επεσαν οι μάσκες. Η πιο φρικτή και αποκαλυπτική μέρα του πολέμου.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Κρεματόρια έστησε το ΝΑΤΟ και για τους πρόσφυγες. Νέο ολοκαύτωμα στο Κοσσυφοπέδιο με δεκάδες νεκρούς και τραυματίες.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Ομολογεί το αίσχος. Αποκάλυψη-σόκ απο τον Γιάννο Παπαντωνίου για την κατάσταση στην υγεία.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Σφαγή με ευλογίες Σημίτη-Γιωργάκη. ΗΠΑ και ΝΑΤΟ εξοντώνουν τώρα και τους Κοσοβάρους που θέλουν να επιστρέψουν στα σπίτια τους.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Φονιάδες οι "σωτήρες". Κότες οι Ευρωπαίοι, συμμετέχουν στο νέο φρικτό έγκλημα και ψελλίζουν ευχολόγια.

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ: Σχίσμα στο ΝΑΤΟ και αίμα στο Κόσοβο. Μόνο Γαλλία και Ελλάδα στήριξαν τη γερμανική πρωτοβουλία στη Σύνοδο Κορυφής. 64 νεκροί πρόσφυγες απο εγκληματική επίθεση σε φάλαγγα οχημάτων και τρακτέρ.

    ΕΣΤΙΑ: Ο κ. Σημίτης εγκρίνει τις σφαγές; Νέος στόχος οι άμαχοι πρόσφυγες.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Σφαγή προσφύγων απ'το ΝΑΤΟ. Αναυδη η παγκόσμια κοινότητα μετά τον "ακούσιο" διαμελισμό 64 αμάχων.

    Ο ΛΟΓΟΣ: "Εξυπνες" δολοφονίες. 70 νεκροί. ΝΑΤΟϊκοί πύραυλοι εναντίον πομπής Κοσοβάρων προσφύγων που επέστρεφαν.

    ΤΑ ΝΕΑ: Μακελειό προσφύγων απο τις βόμβες του ΝΑΤΟ.

    ΝΙΚΗ: Ενεργοποιείται ο άξονας Παρισιού-Βόννης. Μόνο η Ελλάδα καθαρά υπέρ του σχεδίου Σιράκ-Σρέντερ.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Δολοφόνοι αμάχων. ΝΑΤΟ -ΗΠΑ-Ευρωπαϊκή Ενωση. Εβδομήντα πέντε νεκρά γυναικόπαιδα ο χτεσινός τραγικός απολογισμός.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Πρόσφυγες στο βωμό. Ερωτηματικά για το τρίτο ΝΑΤΟϊκό "λάθος". ΝΑΤΟ και Πεντάγωνο ισχυρίζονται οτι οι Σέρβοι χτύπησαν τη φάλαγγα των 1.000 Αλβανών.

    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Νέο κατόρθωμα. Σκότωσε 71 Κοσοβάρους ΝΑΤΟϊκός πύραυλος.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Εξυπνα όπλα, άδικα φονικά. 71 Κοσοβάροι, σε δύο τραγικές πομπές, γνώρισαν την εξ ουρανού "προστασία".

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: ΝΑΤΟϊκό ντελίριο θανάτου. Στυγνό ΝΑΤΟϊκό χτύπημα σκότωσε 75 Κοσοβάρους.

    [2] Ελληνική οικονομία

    ΤΟ ΒΗΜΑ γράφει οτι "νέα μέτρα για τον περιορισμό όλων των κατηγοριών των δανείων και κυρίως των καταναλωτικών και των προσωπικών, τα οποία αυξάνονται με ιδιαίτερα ταχείς ρυθμούς, θέτει σε εφαρμογή η Τράπεζα της Ελλάδος προκειμένου να ελέγξει τον πληθωρισμό. Σε συμφωνία με τις τράπεζες τα επιτόκια καταθέσεων θα παραμείνουν σταθερά ως τον Ιούνιο".

    ΤΑ ΝΕΑ υποστηρίζουν οτι "φρένο σε δάνεια και επιτόκια βάζει η Τράπεζα της Ελλάδος με την επιβολή ποινής στις Τράπεζες που αυξάνουν το ποσό των δανείων τους με ρυθμό μεγαλύτερο απο αυτόν που ορίζει η κεντρική τράπεζα".

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ προσθέτει οτι "με περιορισμό των δανείων, κυρίως των καταναλωτικών η Τράπεζα της Ελλάδος εντατικοποιεί τον αγώνα κατά του πληθωρισμού. Στη χθεσινή συνάντηση της διοίκησης της ΤτΕ με τους επικεφαλής των εμπορικών τραπεζών, αποφασίσθηκε πάγωμα των επιτοκίων καταθέσεων, στα σημερινά επίπεδα μέχρι τον Ιούνιο".

    [3] Επίθεση ΝΑΤΟ

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ γράφει οτι "εάν οι αφελείς, εκ των οποίων διαθέτει πλημυρίδα η κοινή γνώμη της Δύσεως, ηνέχοντο τις εγκληματικές ΝΑΤΟϊκές επιδρομές εναντίον της Γιουγκοσλαβίας προς χάριν των ανθρωπιστικών προσχημάτων που διατείνονται η Ουάσιγκτον και το ΝΑΤΟ απο χθές μόνον οι εν βαρεία και αθαράευτο βλακεία δικαιούνται να παρέχουν εμπιστοσύνη στις πολιτικές και στρατιωτικές τους ηγεσίες".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ αναφέρει οτι "μπέρδεψαν τους στόχους οι... ανθρωπιστικές βόμβες του ΝΑΤΟ και αυτή τη φορά η Συμμαχία "πέτυχε" εκατόμβη Αλβανών προσφύγων. Μοναδικό τους έγκλημα οτι αποφάσισαν να επιστρέψουν στα σπίτια τους, χαλώντας το σόου του CNN... Η Ελλάδα, πάντως συμβάλλει σταθερά στη σφαγή, αφού μετά τον Γιωργάκη Παπανδρέου και ο Κώστας Σημίτης έβαλε χθές την υπογραφή του στη συνέχιση των ναζιστικών επιδρομών".

    Σύμφωνα με την ΕΣΤΙΑ, "οι ίδιοι άνθρωποι που θέλουν να παραπέμψουν τον Μιλόσεβιτς στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης, προβαίνουν τώρα σε εγκλήματα τουλάχιστον ανάλογα εκείνων του Γιουγκοσλάβου προέδρου. Πρώτα ήταν το χωριό Αλέξινατς που βομβαρδίσθηκε εκ λάθους μετά ήταν το τραίνο που βομβαρδίσθηκε εν ψυχρώ και τώρα ήλθε η σειρά των Αλβανοφώνων προσφύγων που επίσης βομβαρδίσθηκαν κατά λάθος".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ στο σχόλιό της επισημαίνει μεταξύ άλλων οτι "στιγματίζεται οριστικά και αμετάκλητα ως Διεθνής των δολοφόνων η ΝΑΤΟϊκή συμμαχία, στην οποία δυστυχώς συμμετέχει και η Ελλάδα, μετά τη χθεσινή σφαγή 75 αμάχων, γυανικών, παιδιών και γερόντων απο τους δύο βομβαρδισμούς εναντίον αυτοκινητοπομπών Κοσοβάρων προσφύγων".

    Το ΕΘΝΟΣ προσθέτει οτι "πριν περάσουν δύο 24ωρα απο το έγκληαμ της Γκρντέλισκα, όπου εκατοντάδες ανύποπτοι επιβάτες αμαξοστοιχίας έγιναν ζωντανός στόχος ΝΑΤΟϊκών βομβαρδιστικών, τα συμμαχικά αεροσκάφη πέτυχαν έναν ακόμη άθλο. Τουλάχιστον αυτή τη φορά η Συμμαχία "ντράπηκε" να ομολογήσει αμέσως το "λάθος " της και ζήτησε μικρή πίστωση χρόνου, προκειμένου να "μελετηθεί το βίντεο στο πλιοτήριο των αεροπλάνων". Ομως τα βίντεο και οι φωτογραφίες των διεθνών πρακτορείων αποτέλεσαν αδιάψευστο μάρτυρα της φρίκης".

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ σημειώνει οτι "με έναν ομολογουμένως παράδοξο τρόπο "προστατεύει" το ΝΑΤΟ τα "θύματα των φρικαλεοτήτων" του Μιλόσεβτις, στο όνομα των οποίων εξαπέλυσε την επίθεσή του: τουλάχιστον 64 πρόσφυγες απο το Κοσσυφοπέδιο-στην πλειονότητά τους γυανικόπαιδα - βρήκαν τραγικό θάνατο χθές το μεσημέρι απο ΝΑΤΟϊκές βόμβες, ενώ επέστρεφαν στις εστίες τους".

    [4] Διπλωματικές προσπάθειες

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ γράφει οτι "σχέδια επί χάρτου για την "επόμενη ημέρα" μελετά η ελληνική κυβέρνηση που συνεχίζει να άγεται και να φέρεται ανάμεσα σε ευχές για να σταματήσουν οι ΝΑΤΟϊκές επιθέσεις και να ξεκινήσει η διπλωματική αναζήτηση λύσης για το Κοσσυφοπέδιο και σε υπογραφές στα αλλεπάλληλα ΝΑΤΟϊκά ανακοινωθέντα. Η Αθήνα, δεμένη στο αμερικανικό άρμα, απλώς παρακολουθεί τις διπλωματικές διεργασίες, δίχως ουσιαστικές δυνατότητες παρέμβασης".

    Ο ΛΟΓΟΣ αναφέρει οτι "σε παταγώδη αποτυχία οδηγήθηκε χθές το βράδυ η έκτακτη Σύνοδος Κορυφής της ΕΕ στις Βρυξέλλες. Οι περισσότεροι (δώδεκα στους δεκαπέντε) εκ των ευρωπαίων ηγετών, τάχθηκαν αναφανδόν υπέρ της συνέχισης των νατοϊκών βομβαρδισμών, απορρίπτοντας ουσιαστικώς την πρόταση διεξόδου απο την κρίση που υποστήριξε η γερμανική προεδρία δια στόματος του καγκελαρίου Γκ. Σρέντερ".

    Η ΝΙΚΗ υποστηρίζει οτι "την ώρα που οι "15" της ΕΕ συζητούσαν τα σχέδια για την ειρήνευση στο Κοσσυφοπέδιο, η Ουάσιγκτον απαντούσε με πυραύλους εναντίον αμάχων Κοσοβάρων. Οι προτάσεις Γερμανίας, Γαλλίας και ΟΗΕ "συγκεράστηκαν", η Μεγάλη Βρετανία όμως τορπίλισε κάθε προσπάθεια για ειρήνυεση εμμένοντας στην πολιτικών των βομβαρδισμών "μέχρι τελικής πτώσης" του Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς".

    Κατά την ΑΥΓΗ, "διχασμένη εμφανίσθηκε χθές η ηγεσία της ΕΕ ως προς τη σκοπιμότητα άμεσης προώθησης μιας πολιτικής λύσης στον γιουγκοσλαβικό πόλεμο και ως προς τον ρόλο του ΟΗΕ σε μια τέτοια προοπτική".

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ ισχυρίζεται οτι "με χρονικό ενός... "προαναγγελθέντος θανάτου" φαντάζει η χθεσινή προσπάθεια μέρους της Ευρωπαϊκής οικογένειας να πείσει όχι μόνο για την υπόληψή της αλλά και την αξιοπιστία του απογυμνωμένου Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, μιας και η περιβόητη γερμανική -κατ'άλλους Γαλλογερμανική - πρόταση ειρήνης έπεσε στο κενό πριν καν κατατεθεί σκοντάφτοντας στις επιδιώξεις των Ηνωμένων Πολιτειών".

    "Ενα "σχέδιο Μάρσαλ" για τα Βαλκάνια προαναγγέλλει με δήλωσή του στην ΕΞΟΥΣΙΑ ο Γερμανός καγκελάριος Γκέρχαρντ Σρέντερ. Ο προεδρεύων του Συμβουλίου της ΕΕ εξηγεί οτι "η Γερμανία προτείνει Σύμφωνα Σταθερότητας για τα Βαλκάνια, που πρέπει να έχει το χαρακτήρα ενός σχεδίου Μάρσαλ. "Οσο δαπανηρό κι αν αποδειχτεί για τις χώρες της ΕΕ, είναι απαραίτητο προκειμένου να διασφαλιστεί η δημοκρατική, κοινωνική και οικονομική εξέλιξη των βαλκανικών χωρών. Μόνο έτσι θα μπορέσουν αν καλύψουν την απόσταση που τις χωρίζει απο την υπόλοιπη Ευρώπη" υποστηρίζει ο κ. Σρέντερ. "Ενα τέτοιο σχέδιο βοήθεια θα πρέπει να είναι η πρώτη μας ενέργεια μετά την αποκατάσταση της σταθερότητας και της ειρήνης στην περιοχή. Δεν είναι δυνατόν να επεμβάινουμε κάθε τόσο στρατιωτικά στα βαλκάνια, ούτε να γίνεται η ΕΕ υποδοχέας προσφύγων απο τα κράτη της περιοχής. Αυτή η κατάσταση μπορεί αν αποδειχτει ασυγκρίτως δαπανηρότερη απο ένα σχέδιο Μάρσαλ".

    [5] Ευρωεκλογές

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος) γράφει οτι "σε σκηνοθεσία του Κ. Λαλιώτη με τη συνπεικουρία του Ευαγ. Βενιζέλου το κυβερνών κόμμα ετοιμάζει ένα προπαγανδιστικό προεκλογικό σόου διάρκειας "Μπέν Χούρ" με καταιγισμό τηλεοπτικών μηνυμάτων στο οποίο θα επιστρατευτούν και καλλιτέχνες, όπως η κ. Ειρήνη Παπά, ηοποία είαν πολύ πιθανό να φιγουράρει στο ευρωψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ εάν αποδεχθεί την πρόσκληση που θα της απευθύνει ο κ. Σημίτης".

    Η ΑΘΗΝΑΪΚΗ υποστηρίζει οτι "η κυβέρνηση είναι υποχρεωμένη να διαψεύδει συνεχώς (μέχρι και τις 14 Μαϊου) την πιθανότητα (σεναριολογία ) περί πρόωρης προσφυγής στις κάλπες μαζί με τις ευρωεκογές. Ετσι και χθές ο κυβερνητικός Δ. Ρέππας ήταν κατηγορηματικός οτι "δεν υπάρχει τέτοιο θέμα".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης) αναφέρει οτι "για τρίτη συνεχή φορά τις τελευταίες πέντε ημέρες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Ρέππας αναγκάστηκε να διαψεύσει τα σενάρια περί διπλών εκλογών που απο την περασμένη Πέμπτη έχουν δεί το φώς της δημοσιότητας. Παράλληλα, υπογράμμισε οτι δεν έχουν γίνει τέτοιες συζητήσεις σε συνεδριάσεις οργάνων, στα οποία συμμετέχει ο πρωθυπουργός".

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ σημειώνει οτι "την προσφυγή σε διπλές εκλογές τον Ιούνιο εισηγούνται στελέχη του ΠΑΣΟΚ, παραδέχθηκε χθές, όσο πιο κομψά μπορούσε, ο υπουργός Τύπου Δημ. Ρέππας. Ο υπουργός Τύπου διέψευσε βέβαια οτι απασχολεί την κυβέρνηση, το γεγονός όμως οτι με λεκτικούς ακροβατισμούς παραδέχθηκε πως υπάρχουν σχετικές εισηγήσεις για την ταυτόχρονη διεξαγωγή ευρωεκλογών και εθνικών εκλογών (στις 13 Ιουνίου) καθιστά αδύναμη εως τυπική τη διάψευσή του, που είναι προφανές οτι καθ'υπαγόρευση του Κ. Σημίτη διατυπώνεται".

    Η ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ισχυρίζεται οτι "η διαφορά που χωρίζει το ΠΑΣΟΚ απο τη Νέα Δημοκρατία είναι μεγάλη και το κυβερνών κόμμα καταφεύγει σε διάφορα τερτίπια με την ελπίδα να την καλύψει. Ανάμεσα σε αυτά και τα σενάρια περί διπλών εκλογών τον Ιούνιο, με στόχο τη συσπείρωση της παραδοσιακής εκλογικής βάσης του ΠΑΣΟΚ η οποία στρέφεται προς άλλους πολιτικούς σχηματισμούς".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ τονίζει οτι "διπλές εκλογές τον Ιούνιο επιμένουν ν να εισηγούνται στον πρωθυπουργό και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κ. Κώστα Σημίτη υπουργοί και κορυφαία στελέχη του Κινήματος. ενθαρρυμένος απο κάποιες δημοσκοοπήσεις που είδαν ή πρόκειται να δούν το φώς της δημοσιότητας (η καλύτερη απο αυτές της "Metron Analysis" έφερνε το ΠΑΣΟΚ σε απόσταση "αναπνοής" μόλις 1,5% απο τη ΝΔ) θεωρούν οτι είναι είναι η καλύτερη ευκαιρία για το κυβερνών κόμμα να κερδίσει τώρα τις εθνικές εκλογές".

    (Γ. Π.)

    [6] ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

    Οι εξελίξεις στην κρίση της Γιουγκοσλαβίας, η έρευνα του ΚΕΠΕ για τον ρόλο του Δημόσιου Τομέα, η συνεχιζόμενη άνοδος τιμών στο Χρηματιστήριο και τα μέτρα για τον περιορισμό των καταναλωτικών δανείων είναι τα βασικά θέματα του σημερινού οικονομικού τύπου.

    ΕΞΠΡΕΣ: "Συνεργασία ΗΠΑ - Βρετανίας - Ισπανίας: Μποκάρουν την ευρωλύση".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Μέτωπο λογικής από τους "4" - Ο Κλίντον μέσω Μπλερ μπλόκαρε τους "15".

    ΚΕΡΔΟΣ: "Πολεμικές αποζημιώσεις για "8" ελληνικές εταιρίες - Αναζητούν από κοινού νομική κάλυψη για τις διεκδικήσεις".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Το κράτος μειώθηκε 10% σε πέντε χρόνια - Νέες διαρθρωτικές αλλαγές εξαγγέλλει ο Γ. Παπαντωνίου".

    [7] Γιουγκοσλαβία - Εξελίξεις

    Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ αναφέρει ότι: "Υπερ της συνέχισης των βομβαρδισμών τάχθηκαν χθες, στις Βρυξέλλες, οι "15" οι οποίοι δεν κατάφεραν να παρουσιάσουν μια ολοκληρωμένη πρόταση για ειρήνευση στο Κοσυφοπέδιο. Οπως αναφέρουν κοινοτικές πηγές, το γερμανικό σχέδιο υποστήριξαν ένθερμα μόνο η Ελλάδα και η Γαλλία".

    (Ι. Π.)


    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Thursday, 15 April 1999 - 7:17:49 UTC