Browse through our Collection of Greek Indexers for: FTP Servers, Libraries & WWW Sites Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 98-10-08

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 08/10/1998


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [1] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ
  • [2] Εξοπλιστικά προγράμματα
  • [3] Ιερά Σύνοδος
  • [4] Οικονομική πολιτική
  • [5] Εκλογές
  • [6] ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
  • [7] Σύνοδος ΔΝΤ - Ομιλία Παπαντωνίου

  • [1] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

    Οι Δημοτικές και Νομαρχιακές εκλογές, η οικονομική πολιτική, η συνεδρίαση της Ιεράς Συνόδου και οι επαφές για εξοπλιστικά προγράμματα είναι τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού αθηναϊκού τύπου.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Λαίδη Νατάσα. Κατέκτησε τον Πειραιά η κ. Καραμανλή.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Χάνουμε!Ψάχνουν δικαιολογίες για την ήττα. Σημίτης στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ.

    ΑΘΗΝΑΪΚΗ: Γονική παροχή η διαπλοκή. Αυτό το σκάνδαλο, ποιός θα το χρεωθεί;

    ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ: Σφοδρή σύγκρουση Ακη-Σημίτη με αφορμή τους εξοπλισμούς. Παραπαίει η κυβέρνηση παραμονές εκλογών.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Οι καυτές καταθέσεις όλων των πρωταγωνιστών. Υποθέσεις Καραμηνά-Γιοβανούδα.

    Η ΑΥΓΗ: ΚΥΣΕΑ παρά πόδα. Διαμάχη στην κυβέρνηση για τη νέα "αγορά του αιώνα".

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Σαρώνονται οι υποψήφιοι του Σημίτη. Μηνύματα θριάμβου της ΝΔ σε Δημοτικές, Νομαρχιακές.

    ΕΘΝΟΣ: 125.000 Ελληνες θα ψηφίσουν τον... εαυτό τους. Συνωστισμός υποψηφίων για 25.000 θέσεις.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Με την βούλα του CNN το ξεζούμισμα των Ελλήνων. Εγκρίνουν (και) οι Αμερικανοί την οικονομική μας πολιτική.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Τρέξτε γιατί χανόμαστε. Δραματική έκκληση Σημίτη στους βουλευτές του.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Βιομηχανία για μετεγγραφές "ασθενών" φοιτητών. Επαναφέρουν για ένα χρόνο την αμαρτωλή ρύθμιση.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Σκάρτα έργα σε ποσοστό ως 90%. Επίσημη έκθεση αποκαλύπτει τις κακοτεχνίες.

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ: Ανταρσία 46 ιεραρχών κατά Χριστόδουλου. Σοβαρή ήττα για Αρχιεπίσκοπο και σκληροπυρηνικούς.

    ΕΣΤΙΑ: "Αμισθοι" οι δήμαρχοι. Αναχρονιστικό καθεστώς της εποχής του Οθωνος.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Τα κόμματα επιλέγουν την όξυνση για να διεγείρουν τους απαθείς ψηφοφόρους.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Στην Πρέσσα μισθοί-δαπάνες στο δημόσιο.

    ΤΑ ΝΕΑ:10 νέοι φόροι με σφραγίδα της ΕΟΚ. Πρόταση για το 2000

    ΝΙΚΗ: Βρώμικος πόλεμος στον Θρ. Λαζαρίδη. Η ΝΔ θεωρεί χαμένο το Δήμο Θεσσαλονίκης.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Ψήφος-Χαστούκι στην αντιλαϊκή πολιτική. Οργώνουν όλη τη χώρα οι υποψήφιοι νομάρχες και νομαρχιακοί σύμβουλοι.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Σαφάρι για χρέη μέρα και νύχτα απο τους "Ράμπο". Φακέλωσαν τους φοροφυγάδες στη Βόρεια Ελλάδα.

    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Η στάση των κομμάτων στον 2ο γύρο. Σκοτεινή κάλπη.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Ρουκέτες εντυπώσεων. Με.. όπλα η "μάχη" της Θεσσαλονίκης. Χρωματίστηκε με "σκάνδαλο" ο προεκλογικός αγώνας.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Τσοχατζόπουλος ο στόχος του Σημίτη. Η αντίστροφη μέτρηση των δύο ανδρών άρχισε.

    [2] Εξοπλιστικά προγράμματα

    Η ΑΥΓΗ γράφει οτι "πολιτικές διαστάσεις προσλαμβάνει η πρώτη- μετά απο καιρό- δημόσια διαφωνία του πρωθυπουργού με τον υπουργό Αμυνας, και μάλιστα μόλις τρείς μέρες πριν απο τις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές. Αφορμή υπήρξε η εκκρεμότητα των παραγγελιών για τους υπερεξοπλισμούς, για τους οποίους ο κ. Τσοχατζόπουλος είναι έτοιμος απο καιρό να εισηγηθεί και επιμένει οτι πρέπει να συνεδριάσει αύριο κανονικά το ΚΥΣΕΑ. Αντιθέτως, ο πρωθυπουργός εμφανίζεται "ανέτοιμος" να αποφασίσει και έως χθές προέκρινε τη λύση της αναβολής της συνεδρίασης".

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ αναφέρει οτι "σε τεντωμένο σχοινί πραγματοποιείται η σημερινή συνάντηση του πρωθυπουργού με τον υπουργό Εθνικής Αμυνας, καθώς το κλίμα στις σχέσεις Μαξίμου-Πενταγώνου έχει βαρύνει, μετα'τις αντικρουόμενες δηλώσεις Τσοχατζόπουλου-Ρέππα για το εάν θα γίνει ή όχι η προγραμματισμένη για αύριο συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ σημειώνει οτι "δύο είναι τελικά οι απόψεις που εμφανίζονατι στην κυβέρνηση σχετικά με το αν θα συνεδριάσει ή όχι αύριο το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εξωτερικών και Αμυνας ιγα να επικυρώσει την προμήθεια των αντιαεροπορικών συστημάτων μικρού και μεγάλου βεληνεκούς. Ακόμα και χθές, δύο μόλις ημέρες πριν απο την προγραμματισμενη συνεδρίαση, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επέμενε οτι δεν έχει οριστικοποιηθεί η συνεδρίαση, ενώ ο υπουργός Εθνικής Αμυνας υποστήριζε οτι το ΚΥΣΕΑ θα γίνει αύριο κανονικά, επιβεβαιώνοντας έτσι τη διάσταση μεταξύ πρωθυπουργού και υπουργού Αμυνας".

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ τονίζει οτι "ξεκαθάρισμα λογαριασμών με τον Α. Τσοχατζόπουλο μεθοδεύει ο πρωθυπουργός Κ. Σημίτης με αφορμή τα εξοπλιστικά προγράμματα. Το θέμα πήρε μεγάλες διαστάσεις χθές οταν ο υπουργός Αμυνας διαβεβαίωσε οτι αύριο Παρασκευή θα συνεδριάσει όπως είχε προγραμματισθεί το ΚΥΣΕΑ, ενώ την ίδια στιγμή ο κυβερνητικός εκπρόσωπος γνωστοποιούσε πως η συνεδρίαση αναβάλλεται διότι πρέπει-όπως είπε-να ολοκληρωθεί ένας κύκλος συνεργασιών του πρωθυπουργού με τους συνεργάτες του".

    Σύμφωνα με τον ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΤΥΠΟ (Μήτσης) "συσκότιση ως προς τα πραγματικά αίτια της διαφωνίας μεταξύ πρωθυπουργού και υπουργού Αμυνας για τη σύγκληση του ΚΥΣΕΑ, την προσεχή Παρασκευή, προσπαθεί να επιβάλει η κυβέρνηση. Εκείνο που είναι γεγονός είναι οτι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος χθές δεν επέμεινε στην "ανωριμότητα" του υπουργέιου Αμυνας ακι απέδωσε το χαρακτηρισμό σε προσδιορισμό "μιας κατάστασης".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος) προσθέτει οτι "συγκεκριμένοι ανασταλτικοί παράγοντες οδηγούν τον πρωθυπουργό να εκτιμήσει σήμερα αν θα συνεδριάσει ή όχι το ΚΥΣΕΑ για τους εξοπλισμούς. Ωριμες και.. ανώριμες συζητήσεις προκαλεί εντός και εκτός κυβέρνησης η επικείμενη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ την Παρασκευή για τη λήψη αποφάσεων σχετικά με την υλοποίηση τμήματος του εξοπλιστικού προγράμματος. Εγκυρες πηγες'αναφέρουν οτι η πρόταση της γενικής διεύθυνσης εξοπλισμών σε ο, τι αφορά τα ανατιαεροπορικά μεγάλου βεληνεκούς, τάσσεται υπέρ των αμερικανικών Πάτριοτ και απορρίπτει τα ρωσικά S-300".

    Η ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ υποστηρίζει οτι "η συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ για την έγκριση του εξοπλιστικού προγράμματος των Ενόπλων Δυνάμεων αποκλαύψε τη σφοδρή σύγκρουση στην κορυφή της κυβερνητικής πυραμίδας, σε ένα θέμα που θα συγκαταλεγόταν στην καθημερινή ρουτίνα, αλλά εξελίσσεται σε μείζον πολιτικό ζήτημα. Η πρώτη ένδειξη για διάσταση απόψεων προήλθε απο τη σύγχυση μεταξύ των δηλώσεων του κ. Ρέππας και κύκλων που πρόσκεινται στον υπουργό Εθνικής Αμυνας για τη σύγκλιση του ΚΥΣΕΑ".

    [3] Ιερά Σύνοδος

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ γράφει οτι "ο αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος υπέστη χθές σοβαρή ήττα (παρά το χαλαρό κλίμα που επικράτησε προχθές) καθώς 46 Μητροπολίτες καταψήφισαν την πρότασή του για άρση του επιτιμίου τους "ιερωνυμικούς" ιεράρχες. Το γεγονός αυτό φέρνει στο φώς την υφέρπουσα σύγκρουση των "ομάδων" στην Ιεραρχία της Εκκλησίας και δημιουργεί ρωγμές στην εικόνα του κυρίαρχου που είχε δημιουργήσει μέχρι σήμερα ο νέος Προκαθήμενος".

    Η ΑΘΗΝΑΪΚΗ προσθέτει οτι "πλήγμα στην επαναφορά της ενότητας της Εκκλησίας δύναται να εκληφθεί η χθεσινή απόφαση της Ιεράς Συνόδου της Ιεραρχίας κατά της άρσης του επιτιμίου της ακοινωνησίας των δύο ιερωνυμικών Μητροπολιτών Νικοδήμου Γκατζιρούλη και Κωνσταντίνου Σακελλαρόπουλου. Με 46 κατά έναντι 23 ψήφων υπέρ απέρριψε την ομόφωνη απόφαση του ΔΙΣ του περασμένου Ιουλιόυ για άρση του επιτιμίου της ακοινωνησίας που είχε επιβληθεί απο το 1993".

    Η ΝΙΚΗ υποστηρίζει οτι "τραυματισμένος βήγκε απο τη χθεσινή συνεδίαση της Ιεραρχίας ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλςο, καθώς οι ιεράρχες απέρριψαν την προωθούμενη απο τον ίδιο άρση του επιτιμίου των δύο ιερωνυμικών Μητροπολιτών Νικοδήμου και Κωνσταντίνου. Συνολικά 46 Μητροπολίτες "αρνήθηκαν" την προχθεσινή πρόσκληση του ΑΡχιεπισκόπου για ενότητα και τάχθηκαν κατά της πρότασης γαι άρση του επιτιμίου".

    [4] Οικονομική πολιτική

    Ο ΛΟΓΟΣ γράφει οτι "η σύνδεση της ελληνικής οικονομίας στο "άρμα" της Ευρωπαϊκής, άφησε ανεπηρέαστη στη χώρα μας απο την παρούσα κρίση υποστήριξε ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας Γιάννος Παπαντωνίου σε συνέντευξη που παραχώρησε στον παρουσιαστή των οικονομικών ειδήσεων του τηλεοπτικού δικτύου CNN. "Η Ελλάδα είναι πλέον μια ευρωπαϊκή οικονομία και όχι μια αναδυόμενη αγορά. Σε δύο χρόνια θα είμαστε το 12ο μέλος της ΟΝΕ. Αυτό είναι ένα βασικό στοιχείο της ελληνικής οικονομικής ζωής σήμερα και επηρεάζει τον τρόπο με τον οποίο οι διεθνείς χρηματαγορές βλέπουν την ελληνική οικονομία".

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ αναφέρει οτι "με το σλόγκαν "οι χώρες που επηρεάζονται αρνητικά απο μια οικονομική αναταραχή δε σημαίνει οτι ακολουθούν κακές οικονομικές πολιτικές", ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας δεσμεύτηκε και ενώπιον του ΔΝΤ οτι η ελληνική κυβέρνηση θα παραμείνει προσηλωμένη στην αντιλαϊκή της πολιτική".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ σημειώνει οτι "την απόφαση της Κυβερνήσεως για συνέχιση της αυστηρής εισοδηματικής και δημοσιονομικής πολιτικής επανέλαβε, χθές, ο υπουργός ΕΘνικής Οικονομίας Γ. Παπαντωνίου σηματοδοτώντας το 2000 ως σημείο λήξεως της λιτότητα που υφίσταται ο ελληνικός λαός αποτο 1986. Τούτη, μάλιστα την φορά η... κατακεφαλιά έπεσε μέσω CNN, έτσι για να πάρουμε απόφαση αφού ακούσθηκε με αμερικανική υπόκρουση".

    Σύμφωνα με ΤΑ ΝΕΑ, "την επιβολή 10 νέων πρόσθετων φόρων στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ενωσης και συνεπώς και στην Ελλάδα προτείνει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Οι προτεινόμενοι 10 νέοι φόροι, που έχουν τη σφραγίδα της ΕΟΚ θα επιβληθούν στα καύσιμα, τα οινοπνευματώδη ποτά, τα τσιγάρα, τα ορυκτέλαια, τα κέρδη των επιχειρήσεων, τις τηλεπικοινωνίες, το ατομικό εισόδημα των Ευρωπαίων, τις καταθέσεις και τις συναλλαγές της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, ενώ θα εφαρμοσθεί και κοινοτικός ΦΠΑ. Η σχετική πρόταση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, που θα αρχίσει να συζητείται στις 12 Οκτωβρίου απο τους 15 υπουργούς ΕΘνικής Οικονομίας, προβλέπει οτι οι φορολογίες θα ισχύσουν απο το 2000".

    Το ΕΘΝΟΣ στο σχόλιό του επισημαίνει μεταξύ άλλων οτι "καθόλου ευχάριστο δεν είναι το μήνυμα που έρχεται απο τις Βρυξέλλες σχετικά με την επιβολή σειράς νέων φόρων στα κράτη-μέλη της ΕΕ προκειμένου να επιλυθεί μελλοντικά το πρόβλημα του κοινοτικού προϋπολογισμού. Και εξυπακούεται οτι εκείνο που οφείλει να πράξει η κυβέρνηση είναι να ενημερώσει έμμεσα την κοινή γνώμη για τις πρακτικές επιπτώσεις μιας τέτοιας ρύθμισης, διότι το πρώτο που αντιλαμβάνεται κανείς είναι οτι θ'αυξηθούν οι φορολογικές υποχρεώσεις του".

    [5] Εκλογές

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ γράφει οτι "με μια προεκλογικού τύπου ομιλία, μέσω της οποίας ο πρωθυπουγός επιχείρησε μέν να εκθειάσει το έργο της κυβέρνησής του αλλά τελικά ομολόγησε την ανησυχία του για τα αποτελέσματα των επικείμενων εκλγών για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ... "έλυσε τους ζυγούς" χθές για να εξξορμήσει στην περιφέρεια".

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ αναφέρει οτι "όλα τα όπλα της τελευταίας στιγμής επιστρατεύονται πια στη "μάχη " των δημοτικών και νομαρχιακών εκλογών, η οποία κατά τα φαινόμενα προσλαμβάνει χαρακτηριστικά διευρυμένου πανελλαδικού γκάλοπ, παρά την προσπάθεια του πρωθυπογού να υποβαθμίσει την πολιτική τους σημασία. Ολοι οι παράγοντες της πολτιικής σκηνής αγωνιούν πλέον για τα αποτλέσματα της προσεχούς και μεταπροσεχούνς Κυριακής καθώς εκτιμούν οτι απο την εκλογική έκβαση πιθανότατα θα επαναπροσδιορισθεί το πολιτικό τοπίο".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ υπογραμμίζει τη δραματική έκκληση του πρωθυπουργού προς τους βουλευτές του κόμματος στην πανηγυρική συνεδρίαση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ "Τρέξτε για να σωθούμε". Οπως το συνήθιζε σε όλες τις τελευταίες συνεδριάσεις του υπουργικού συμβουλίου έτσι και χθές ο κ. Σημίτης ζήτησε απο τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ τώρα που έκλεισε η Βουλή να τρέξουν στις εκλογικές τους περιφέρειες και να ενισχύσουν με την παρουσία στους τους υποψηφίους του Κινήματος".

    Σύμφωνα με την ΕΣΤΙΑ, "νέα προσπάθεια αποστασιοποιήσεως απο κάθε πολιτικό μήνυμα των εκλογών για την τοπική αυτοδιοίκηση κατέβαλε ο πρωθυπουός με την χθεσινή ομιλάι του στην πανηγυρική συνεδρίαση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ επί τη ενάρξει των εργασιών της Γ'Συνόδου της Βουλής. Ο κ. Σημίτης επανέλαβε -το αυτονασιοποιήσεως απο κάθε πολιτικό μήνυμα των εκλογών για την τοπική αυτοδιοίκηση κατέβαλε ο πρωθυπουός με την χθεσινή ομιλάι του στην πανηγυρική συνεδρίαση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ επί τη ενάρξει των εργασιών της Γ'Συνόδου της Βουλής. Ο κ. Σημίτης επανέλαβε -το αυτον-

    [6] ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

    Η ομιλία Παπαντωνίου στο ΔΝΤ, η νέα μετοχοποίηση του ΟΤΕ, η άνοδος τιμών στο Χρηματιστήριο Αθηνών και η ανάκαμψη του γιέν έναντι του δολαρίου είναι τα βασικά θέματα του σημερινού οικονομικού τύπου.

    ΓΕΝΙΚΗ Δημοπρασιών: "Δυσκολίες στην κατάρτιση του νέου προϋπολογισμού - Ο βραχυχρόνιος δανεισμός θα επιβαρύνει το έλλειμμα".

    ΕΞΠΡΕΣ: "Σε συμπληγάδες ο ΟΤΕ - Σε δίλημμα η κυβέρνηση για την τρίτη μετοχοποίηση του οργανισμού".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Πωλείται το 20% της Ολυμπιακής! - Στρατηγικός επενδυτής ή σύμμαχος θα αναλάβει το management".

    ΚΕΡΔΟΣ: "Aντικρουόμενες προσδοκίες για τη μείωση των επιτοκίων - Ανάστατες και πάλι οι αγορές από διιστάμενες δηλώσεις".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Αντιπληθωριστικές υποσχέσεις του κ. Παπαντωνίου στις ΗΠΑ ενώ μίλησε για μείωση επιτοκίων και τρίτη έκδοση του ΟΤΕ το Νοέμβριο".

    [7] Σύνοδος ΔΝΤ - Ομιλία Παπαντωνίου

    Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ αναφέρει ότι: "Περιοριστική εισοδηματική, δημοσιονομική και νομισματική πολιτική θα εφαρμόσει η κυβέρνηση στη διάρκεια του 1999, με στόχο τη μείωση του πληθωρισμού στο 2%. Αυτό δήλωσε χθες στην Ουάσιγκτον ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Γ. Παπαντωνίου χαρακτηρίζοντας ωστόσο δύσκολη τη σχετική προσπάθεια".

    (Ι. Π.)


    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03 run on Thursday, 8 October 1998 - 13:47:40 UTC