Read about Hellenism (by Vlassis Agtzidis) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Macedonian Press Agency: News in Greek, 05-12-11

Macedonian Press Agency: Brief News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Macedonian Press Agency at http://www.mpa.gr and http://www.hri.org/MPA.


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΜΟΙΡΑΣΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ
  • [02] B.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: "ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Η ΠΑΙΔΕΙΑ"
  • [03] ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΟΙ ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
  • [04] ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ Α.ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟ
  • [05] ΤΣΟΥΧΤΕΡΟ ΚΡΥΟ, ΧΙΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΕΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ
  • [06] ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΕΤΑΙΡΙΩΝ
  • [07] ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΩΝ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ
  • [08] ΑΥΡΙΟ Η ΠΡΩΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΚΡΟΑΤΗ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΓΚΟΤΟΒΙΝΑ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ
  • [09] ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΘΗΣΑΥΡΟ ΤΗΣ ΠΛΩΤΙΝΟΠΟΛΗΣ
  • [10] ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΤΕΛΛΟΓΛΕΙΟ

  • [01] ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΜΟΙΡΑΣΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ

    Αθήνα, 11 Δεκεμβρίου 2005 (13:24 UTC+2)

    Τους πρώτους 129 ηλεκτρονικούς υπολογιστές, έδωσαν σήμερα, στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης, σε ισάριθμους μαθητές, ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής και η υπουργός Παιδείας Μαριέττα Γιαννάκου. Οι μαθητές είναι από τα σχολεία της Αττικής, που πηγαίνουν στην πρώτη, δευτέρα και τρίτη τάξη Γυμνασίου και αρίστευσαν.

    Ο πρωθυπουργός στην ομιλία του επισήμανε ιδιαίτερα την σημασία και σπουδαιότητα της κοινωνίας της πληροφορίας, για να κερδίσουμε, όπως είπε, τη νέα εποχή. Τόνισε ακόμη ότι η νέα γενιά έχει οράματα και κάλεσε τους νέους να μην ακούν διάφορα που λέγονται περί του αντιθέτου.

    Επισήμανε την αξία και την σημασία του δίπτυχου: Παιδεία-Πολιτισμός, χαρακτηρίζοντάς τα ως τα μεγάλα όπλα και η ισχύς μας. Αίσθηση προκάλεσε μάλιστα όταν αναφέρθηκε στην προσωπική του εμπειρία λέγοντας ότι χαίρεται τα παιδιά, ιδιαίτερα από τότε που και ο ίδιος απέκτησε παιδιά.

    Το πρόγραμμα θα συνεχισθεί και σε άλλες περιοχές της χώρας, όπου θα διανεμηθούν ηλεκτρονικοί υπολογιστές στους αριστούχους.

    Μάλιστα η υπουργός Παιδείας Μαριέττα Γιαννάκου, τόνισε κι εκείνη με τη σειρά της την σημασία της τεχνολογίας στην εκπαίδευση. Ενώ μιλώντας για την συγκεκριμένη πρωτοβουλία τόνισε ότι με την προσφορά των ηλεκτρονικών υπολογιστών, επιβραβεύεται η προσπάθεια και ο κόπος των αριστούχων μαθητών.

    [02] B.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: "ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Η ΠΑΙΔΕΙΑ"

    Αθήνα, 11 Δεκεμβρίου 2005 (11:27 UTC+2)

    "Τρείς προτεραιότητες θα έχει το ΠΑΣΟΚ όταν θα πάρει την εξουσία:παιδεία, παιδεία,παιδεία!" δηλώνει η κ.Βάσω Παπανδρέου στην "Κυριακάτικη Ελευθροτυπία".

    Η κ.Παπανδρέου πιστεύει ότι " η κυβέρνηση δεν θα μπορέσει να αποφύγει τις πρόωρες εκλογές" και επαναλαμβάνει την πρόβλεψή της ότι "ο Γιώργος θα γίνει πρωθυπουργός πολύ πιό γρήγορα απ'όσο νόμιζαν ορισμένοι".

    Καλεί τον Κ.Καραμανλή να ζητήσει συγνώμη από τον Κ.Σημίτη γιατί τον αποκάλεσε "αρχιερέα της διαπλοκής" και θεωρεί ότι " οι μεθοδεύσεις της ΝΔ κατά του ΠΑΣΟΚ στο θέμα της διαπλοκής έχουν καταρρεύσει και τώρα πρέπει να απολογηθεί".

    Ο Θεόδωρος Πάγκαλος με άρθρο-παρέμβαση στο "Εθνος της Κυριακής",αναφέρεται στην αδράνεια της κυβέρνησης να επιλύσει τα σοβαρά προβλήματα,όπως είναι τα ελλείμματα των ΔΕΚΟ,το ασφαλιστικό και η διαχείριση των απορριμμάτων της Αττικής,τα οποία μεταθέτει.

    Ο κ.Πάγκαλος προτείνει αλλαγές και στις εργασιακές σχέσεις των ΔΕΚΟ, να δρομολογηθεί άμεσα το ασφαλιστικό και να εφαρμοστεί εδώ και τώρα ο υπάρχων σχεδιασμός για τις χωματερές.

    Οσο για το ΠΑΣΟΚ, δηλώνει ότι πρέπει να υιοθετήσει υπαρκτές και βιώσιμες λύσεις,χωρίς συμβιβασμούς με τις υπάρχουσες λαϊκίστικες πιέσεις.

    [03] ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΟΙ ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

    Αθήνα, 11 Δεκεμβρίου 2005 (20:34 UTC+2)

    Με τις στάσεις εργασίας στα μέσα μαζικής μεταφοράς ανοίγει αύριο ο «χορός» των απεργιακών κινητοποιήσεων που έχουν προγραμματιστεί γι' αυτή την εβδομάδα. Συγκεκριμένα, αύριο, τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς θα ακινητοποιηθούν από τις 11:00 π.μ. έως τις 16:00, ενώ στις 12:00 τα συνδικαλιστικά στελέχη του χώρου των ΔΕΚΟ θα συγκεντρωθούν στην Ομόνοια, για να πραγματοποιηθεί διάβημα διαμαρτυρίας στα Υπουργεία Οικονομίας και Απασχόλησης.

    Την Τρίτη, αστυνομικοί, πυροσβέστες και λιμενικοί θα πραγματοποιήσουν συλλαλητήριο στο Καλλιμάρμαρο, ενώ για την Τετάρτη, ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ έχουν προκηρύξει 24ωρη πανελλαδική απεργία. Στις κινητοποιήσεις θα συμμετάσχουν και οι δημοσιογράφοι, με στάση εργασίας από τις 11 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι. Την ίδια ημέρα σταματήσουν όλες οι συγκοινωνίες (τρένα, Μετρό, λεωφορεία, τρόλεϊ, πλοία) εκτός από τους συρμούς του ΗΣΑΠ και το Μετρό, που θα κινηθούν από τις 11 έως τις 6 το απόγευμα για τη διευκόλυνση των απεργών, ώστε να μπορέσουν να λάβουν μέρος στις απεργιακές συγκεντρώσεις. Η κεντρική συγκέντρωση της ΓΣΕΕ θα γίνει στη μία το μεσημέρι. το μεσημέρι στο Πεδίον του Αρεως.

    Την Πέμπτη, 24ωρη πανελλαδική απεργία έχει προγραμματιστεί σε όλες τις ΔΕΚΟ, με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθούν όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

    [04] ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ Α.ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟ

    Αθήνα, 11 Δεκεμβρίου 2005 (13:13 UTC+2)

    Ο υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας Πάνος Παναγιωτόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

    "Οι καταγγελίες, που αναγράφονται σε δημοσίευμα της εφημερίδας «ΠΑΡΟΝ» και αφορούν στον χειρισμό υποθέσεων του επιχειρηματία Πρόδρομου Εμφιετζόγλου από τον παραιτηθέντα Πρόεδρο του ΟΕΚ ’γγελο Οικονομόπουλο θεωρώ επιβεβλημένο να διερευνηθούν άμεσα και διεξοδικά από τον Εισαγγελέα, ώστε να αποδειχθεί τι ακριβώς έγινε στην πραγματικότητα, να αναδειχθούν οι τυχόν υπάρχουσες ευθύνες και να βρεθούν - εκεί που υπάρχουν - οι πραγματικοί ένοχοι. Από την πλευρά μου, θα πράξω ό,τι χρειάζεται για να διευκολύνω την έρευνα αυτή".

    [05] ΤΣΟΥΧΤΕΡΟ ΚΡΥΟ, ΧΙΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΕΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

    Θεσσαλονίκη, 11 Δεκεμβρίου 2005 (15:09 UTC+2)

    Με αντιολισθητικές αλυσίδες και χιονολάστιχα διεξάγεται η κυκλοφορία σε αρκετά τμήματα του οδικού δικτύου της Δυτικής Μακεδονίας, ενώ σε ολόκληρη τη Βόρεια Ελλάδα ο καιρός παρουσιάζει επιδείνωση με τσουχτερό κρύο και κατά τόπους βροχοπτώσεις.

    Στη Φλώρινα, χιόνι πέφτει ακόμη και μέσα στην πόλη και η κυκλοφορία σε όλο το εθνικό επαρχιακό δίκτυο του νομού διεξάγεται με αλυσίδες.

    Στην Κοζάνη λόγω χιονόπτωσης και παγετού, η συγκοινωνία διεξάγεται με αλυσίδες από το 60ό έως το 97ο χλμ της εθνικής οδού Κοζάνης- Ιωαννίνων, στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της επαρχίας Βοΐου (Δήμος Τσοτυλίου- Κοινότητα Πενταλόφου) και από το 20ο έως το 26ο χλμ της επαρχιακής οδού Πτομελαΐδας- Βλάστης. Το ύψος του χιονιού στις παραπάνω περιοχές κυμαίνεται από 10 έως και 20 εκατοστά.

    Στα Γρεβενά, όπου το ύψος του χιονιού εντός της πόλης φτάνει τα 5 εκατοστά, αλυσίδες χρειάζονται στην επαρχιακή οδό Γρεβενών- Μηλιάς Μετσόβου από το 20χλμ έως τα όρια του νομού Γρεβενών και στην επαρχιακή οδό Γρεβενών προς το χιονοδρομικό κέντρο Βασιλίτσας (από το 13ο χλμ έως το χιονοδρομικό κέντρο).

    Λόγω της κακοκαιρίας, αρκετές ορεινές κοινότητες του νομού αντιμετωπίζουν προβλήματα ηλεκτροδότησης και ήδη πέντε συνεργεία της ΔΕΗ προσπαθούν να αποκαταστήσουν τις βλάβες. Από το πρωί, διακοπές ρεύματος σημειώθηκαν στις κοινότητες: ’βδελα, Περιβόλι, Περιβολάκι, Αηδόνια, Κυδωνιές, Τρίκορφο, Κυπαρίσσι, Αλατόπετρα, Πρόσβορο, Κηπουριό, Σιταράς και Μικρολίβαδο.

    Στην πόλη της Καστοριάς πέφτει χιονόνερο, ενώ στο ορεινό επαρχιακό δίκτυο απαιτείται η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

    Τσουχτερό κρύο και βροχές συνθέτουν το τοπίο του καιρού στην Κεντρική Μακεδονία, χωρίς, ωστόσο να υπάρχουν προβλήματα στην κυκλοφορία, ενώ χαμηλές θερμοκρασίες και συννεφιά επικρατούν στη Θράκη.

    Στην πόλη της Θεσσαλονίκης και στις γύρω περιοχές βρέχει από το πρωί.

    [06] ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

    Αθήνα, 11 Δεκεμβρίου 2005 (09:15 UTC+2)

    Για το επόμενο χρονικό διάστημα έχουν μέχρι στιγμής προγραμματιστεί γενικές συνελεύσεις μετόχων των εξής εταιριών:

    ΚΥΡΙΑΚΗ 11/12

    ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΕΣΒΟΥ Α.Ε.

    Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 11/12/2005, ημέρα Κυριακή και ώρα 10:00, στη Μυτιλήνη, στην αίθουσα του Κινηματοθεάτρου ΑΡΙΩΝ, Σμύρνης 9, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού της Εταιρίας σύμφωνα με το άρθρο 13α του Κ.Ν. 2190/1920, εφόσον η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου που αποφασίστηκε με την από 10 Ιουλίου 2005 απόφαση της Γενικής Συνέλευσης δεν είναι πλήρης και κωδικοποίηση του Καταστατικού σε ενιαίο κείμενο. 2. Έγκριση της εκλογής του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Ευαγγέλου Μαυρουδή που αντικατέστησε τον παραιτηθέντα κ Αθηναίο και των πράξεων και αποφάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου με τη νέα σύνθεση. 3. Παροχή αδείας σύμφωνα με το άρθρο 23α του κ.ν. 2190/1920 για σύναψη σύμβασης εξηρτημένης εργασίας με το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Θεοδώρα Ρήγα του Ιωάννη. 4. Λήψη έγκρισης σύμφωνα με το άρθρο 23 του κ.ν. 2190/1920, υπέρ των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου κκ. Απόστολου Βεντούρη, Σωκράτη Καββαδία Θεοχάρη Παπαγεωργίου και Ευαγγέλου Μαυρουδή. Οι μέτοχοι που επιθυμούν να λάβουν μέρος στην παραπάνω Έκτακτη Γενική Συνέλευση υποχρεούνται σύμφωνα με το νόμο και το καταστατικό της Εταιρείας, να καταθέσουν στα γραφεία της Εταιρείας (Ελ. Βενιζέλου 5, Μυτιλήνη), πέντε (5) τουλάχιστον μέρες πριν τη Γενική Συνέλευση, τα παρακάτω έγγραφα: - Όσοι έχουν αποϋλοποιήσει τις μετοχές τους και έχουν Χειριστή (Τράπεζα ή Χρηματιστηριακή Εταιρεία) στο Σ.Α.Τ. θα πρέπει να δεσμεύσουν τις μετοχές τους μέσω του Χειριστή τους και να προσκομίσουν τη σχετική βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών για Συμμετοχή σε Γενική Συνέλευση που εκδίδει το Κ.Α.Α. μαζί με τα τυχόν έγγραφα αντιπροσώπευσης. - Όσοι έχουν αποϋλοποιήσει τις μετοχές τους και δεν έχουν Χειριστή αλλά είναι εγγεγραμμένοι στον ειδικό λογαριασμό του Κ.Α.Α. θα πρέπει να δεσμεύσουν τις μετοχές τους με σχετική δήλωση απευθείας στο Κ.Α.Α., και να προσκομίσουν την πιο πάνω βεβαίωση μαζί με τα τυχόν έγγραφα αντιπροσώπευσης. - Όσοι δεν έχουν αποϋλοποιήσει τις μετοχές τους θα πρέπει να καταθέσουν τις μετοχές τους ή τα αποθετήρια τους είτε στο Ταμείο της Εταιρείας, είτε στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, είτε σε οποιαδήποτε Ανώνυμη Τραπεζική Εταιρεία στην Ελλάδα και να προσκομίσουν στην εταιρεία τα αποδεικτικά της εν λόγω κατάθεσης μαζί με τα τυχόν έγγραφα αντιπροσώπευσης. Ειδικά για τους μετόχους που θα έχουν αποκτήσει μετοχές από την διενεργούμενη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρίας, δεν απαιτείται η προηγούμενη προσκόμιση οποιονδήποτε δικαιολογητικών, αλλά την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης θα πρέπει να προσκομίσουν στοιχεία που να αποδεικνύουν την ταυτότητά τους και την συμμετοχή τους στην αύξηση (ενδεικτικά η απόδειξη της Τράπεζας Πειραιώς) προκειμένου να μπορέσουν να παρασταθούν και να ψηφίσουν για τις εν λόγω μετοχές.

    ΔΕΥΤΕΡΑ 12/12

    ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Α.Ε.

    Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 12/12/2005, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12:00, στον Ασπρόπυργο Αττικής, και στα επί της Εθν. οδού Αθηνών - Κορίνθου (17ο χλμ.) κεντρικά γραφεία της εταιρίας, με θέμα ημερήσιας διάταξης: Εγκριση διανομής και καταβολής προμερίσματος στους μετόχους της εταιρείας. Δικαίωμα συμμετοχής στην Εκτακτη Γενική Συνέλευση, έχουν οι μέτοχοι που έχουν προβεί σε αποϋλοποίηση των μετοχών τους σύμφωνα με το Νόμο. Οι κ.κ. Μέτοχοι που δικαιούνται κατά τα ανωτέρω και επιθυμούν να μετάσχουν στην παραπάνω Εκτακτη Γενική Συνέλευση, οφείλουν: α) Αν οι μετοχές τους δεν βρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό που τηρείται στο Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών Αθηνών, να δεσμεύσουν με δήλωσή τους το σύνολο ή μέρος των μετοχών που κατέχουν - μέσω του χειριστή τους - και να παραλάβουν από αυτόν τη σχετική βεβαίωση δέσμευσης των μετοχών, την οποία πρέπει να καταθέσουν, μαζί με τα τυχόν έγγραφα εκπροσώπησής τους, στο Τμήμα Μετοχολογίου της εταιρείας (Λ. Κηφισίας 199 - Μαρούσι) τουλάχιστον πέντε (5) ημέρες πριν την ημέρα της συνεδρίασης της Γενικής Συνέλευσης. β) Αν οι μετοχές τους βρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό που τηρείται στο Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών Αθηνών, να δεσμεύσουν με δήλωσή τους το σύνολο ή μέρος των μετοχών που κατέχουν και να παραλάβουν από το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών Αθηνών τη σχετική βεβαίωση δέσμευσης των μετοχών, την οποία πρέπει να καταθέσουν, μαζί με τα τυχόν έγγραφα εκπροσώπησής τους, στο Τμήμα Μετοχολογίου της εταιρείας (Λ. Κηφισίας 199 - Μαρούσι) τουλάχιστον πέντε (5) ημέρες πριν την ημέρα της συνεδρίασης της Γενικής Συνέλευσης. Τα γραφεία του Μετοχολογίου της εταιρείας (τηλ/να 210-8767.860, 8767.862, 8767.863, 8767.864, 8767.865) θα λειτουργούν καθημερινά 9:00 π.μ. έως 2:00 μ.μ.

    ΤΕΤΑΡΤΗ 14/12

    NEXUS ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ Α.Ε.Ε.Χ.

    Τακτική Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 14/12/2005, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10:00, στο ξενοδοχείο ATHENS ELECTRA, Ερμού 5, Τ.Κ. 105 63, Αθήνα, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Υποβολή και έγκριση των Ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων της 5ης εταιρικής χρήσης (1.7.2004-30.6.2005), της κατάστασης ταμειακών ροών της 5ης εταιρικής χρήσης (1.7.2004- 30.6.2005) και των σχετικών Εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή - Λογιστή. 2. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή - Λογιστή από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τα πεπραγμένα της 5ης εταιρικής χρήσης (1.7.2004-30.6.2005). 3. Εκλογή ενός τακτικού και ενός αναπληρωματικού Ορκωτού Ελεγκτή - Λογιστή από το Σώμα Ορκωτών Ελεγκτών - Λογιστών για την 6η εταιρική χρήση (1.7.2005-30.6.2006) και καθορισμός της αμοιβής τους. 4. Διάφορες ανακοινώσεις. Στη Συνέλευση δικαιούνται, κατά το Καταστατικό, να παραστούν όλοι οι Μέτοχοι, είτε αυτοπροσώπως είτε με αντιπρόσωπο. Όσοι από τους Μετόχους επιθυμούν να μετάσχουν στην Τακτική Γενική Συνέλευση οφείλουν, μέσω του Χειριστή του Λογαριασμού Χειριστή τους, στον οποίο είναι καταχωρημένες οι μετοχές τους, στο Σύστημα ’υλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.) ή μέσω του Κεντρικού Αποθετηρίου Αξιών (Κ.Α.Α.), για μετοχές που έχουν καταχωρηθεί στον Ειδικό Λογαριασμό τους, να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών που κατέχουν και να προσκομίσουν τη σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών, που εκδίδει το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών, καθώς και τα τυχόν έγγραφα νομιμοποίησης αντιπροσώπων τους στο Ταμείο της Εταιρίας (οδός Ξενοφώντος αρ. 14, 1ος όροφος) πέντε (5) τουλάχιστον πλήρεις ημέρες πριν από την ημερομηνία της συνεδρίασης της Γενικής Συνέλευσης, ήτοι μέχρι και την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2005.'

    ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΘΡΑΚΗΣ Α.Β.Ε.Ε.

    Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 14/12/2005, ημέρα Τετάρτη και ώρα 09:00, στα γραφεία της έδρας της Εταιρίας, στο Δήμο Βιστωνίδος, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου λόγω αναπροσαρμογής αξίας ακινήτων και με κεφαλαιοποίηση αποθεματικών από την έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιο και τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού της Εταιρείας. 2. Μετατροπή μετοχών εταιρείας από ανώνυμες σε ονομαστικές και τροποποίηση του άρθρου 6 του καταστατικού της Εταιρείας. Οι μέτοχοι που επιθυμούν να μετάσχουν στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση, θα πρέπει να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών που κατέχουν στο Σύστημα Αυλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.), μέσω του χειριστή τους ή απευθείας στο Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών εάν οι μετοχές στους βρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό και την σχετική βεβαίωση δέσμευσης να την καταθέτουν στα γραφεία της εταιρείας (τμήμα μετόχων) Μαρίνου Αντύπα 20-’λιμος, πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την Γενική Συνέλευση, καθώς και τα τυχόν έγγραφα νομιμοποίησης των αντιπροσώπων τους. Οι μέτοχοι μπορούν επίσης να καταθέσουν τις βεβαιώσεις δέσμευσης των μετοχών τους σε οποιαδήποτε τράπεζα ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και να προσκομίσουν τις αποδείξεις κατάθεσης καθώς και τα τυχόν έγγραφα νομιμοποίησης των αντιπροσώπων τους στα γραφεία της εταιρείας (τμήμα μετόχων) Μαρίνου Αντύπα 20-’λιμος, πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την Γενική Συνέλευση.

    ΜΠΑΛΛΗΣ ΧΗΜΙΚΑ Α.Ε.Β.Ε.

    Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 14/12/2005, ημέρα Τετάρτη και ώρα 17:00, στην έδρα της εταιρείας, στην Ιωνία Θεσσαλονίκης, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Επικαιροποίηση του χρονοδιαγράμματος του αρχικού επενδυτικού προγράμματος της εταιρείας. 2. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Για να μετάσχουν στην Γενική Συνέλευση οι μέτοχοι πρέπει να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών τους μέσω του Χειριστή τους στο Σύστημα Αϋλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.) και να καταθέσουν στην εταιρεία (Τμήμα Μετόχων, τηλ. 2310 - 722110) την σχετική βεβαίωση δέσμευσης μετοχών πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημέρα συνεδριάσεως. Σε περίπτωση που οι μετοχές βρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό στο Σ.Α.Τ., οι μέτοχοι πρέπει να δεσμεύσουν με δήλωσή τους στο Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών Α.Ε. το σύνολο ή μέρος των μετοχών τους και να καταθέσουν στην εταιρεία (Τμήμα Μετόχων), την σχετική βεβαίωση δέσμευσης μετοχών πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημέρα συνεδριάσεως. Μέσα στην ίδια προθεσμία πρέπει να κατατεθούν στην εταιρεία και τα πληρεξούσια έγγραφα των μετόχων που θα συμμετάσχουν στην Γενική Συνέλευση με αντιπρόσωπο.

    ΠΕΜΠΤΗ15/12

    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΔΟΜΙΚΗ ΤΕΒ Α.Ε.

    Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 15/12/2005, ημέρα Πέμπτη και ώρα 09:30, στα Γραφεία της Εταιρίας, Λ. Ριανκούρ 78α, στην Αθήνα, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Έγκριση, σύμφωνα με τα άρθρα 23α και 34 παρ. 1 εδ. ε΄ κ.ν. 2190/1920, των σχεδίων της σύμβασης και της πράξης διάσπασης της ΑΚΤΩΡ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ με απορρόφηση από την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΔΟΜΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ και την ΤΡΙΓΩΝΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ μετά από ακρόαση των πιστοποιητικών και εκθέσεων των ορκωτών ελεγκτών, λοιπών εγγράφων και οικονομικών καταστάσεων, της σύμφωνα με το άρθρο 82 παρ. 5 κ.ν. 2190/1920 Έκθεσης του Διοικητικού Συμβουλίου και των συναφών δηλώσεων αυτού, και παροχή εξουσιοδότησης προς το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας για την υπογραφή της συμβολαιογραφικής πράξης και τη διενέργεια κάθε άλλης δήλωσης, πράξης ή δικαιοπραξίας προς το σκοπό ολοκλήρωσης της διάσπασης. 2. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας κατά το συνολικό ποσό: (α) του εισφερόμενου μετοχικού κεφαλαίου της ΑΚΤΩΡ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ λόγω διάσπασης με απορρόφηση και (β) του κεφαλαιοποιούμενου, λόγω στρογγυλοποίησης της ονομαστικής αξίας των μετοχών σε 0,81 Ευρώ εκάστης, τμήματος των εκτάκτων φορολογημένων αποθεματικών της Εταιρείας. Έκδοση και διανομή νέων μετοχών. Τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού περί μετοχικού κεφαλαίου και χορήγηση ανέκκλητης εντολής προς το Δ.Σ. της Εταιρείας για την τακτοποίηση τυχόν κλασματικών δικαιωμάτων. 3. Έγκριση των ενεργειών, δηλώσεων και δικαιοπραξιών των μελών του Δ.Σ., των προστηθέντων και των πληρεξουσίων της Εταιρείας στα πλαίσια της ανωτέρω διάσπασης. 4. Έγκριση εκλογής προσωρινών συμβούλων σε αντικατάσταση παραιτηθέντων. 5. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου. 6. Χορήγηση άδειας κατ' άρθρο 23 παρ. 1 του Κ.Ν. 2190/20, όπως ισχύει, στα μέλη του Δ.Σ., τους Γενικούς Διευθυντές και στους Διευθυντές της Εταιρείας, καθώς και στους αντικαταστάτες αυτών, να μετέχουν στα Δ.Σ. ή στη Διεύθυνση θυγατρικών ή άλλων εταιρειών, συνδεδεμένων κατά την έννοια του άρθρου 42 ε΄ παρ. 5 του Κ.Ν. 2190/20, όπως ισχύει. Οι κ.κ. Μέτοχοι που επιθυμούν να μετάσχουν στη Γενική Συνέλευση οφείλουν, σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό της Εταιρείας, να καταθέσουν στην Εταιρεία την οικεία βεβαίωση του Κ.Α.Α., κατά το άρθρο 51 του Ν. 2396/1996, πέντε (5) τουλάχιστον πλήρεις ημέρες πριν από την ημέρα της συνεδρίασης της Συνέλευσης. Τα πληρεξούσια και εν γένει έγγραφα νομιμοποίησης των εκπροσώπων ή αντιπροσώπων των Μετόχων και τα στοιχεία αυτών πρέπει, επίσης, να κατατεθούν στην Εταιρεία πέντε (5) πλήρεις ημέρες πριν από την ημέρα της συνεδρίασης της Συνέλευσης.

    ΑΚΤΩΡ Α.Τ.Ε.

    Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 15/12/2005, ημέρα Πέμπτη και ώρα 08:30, στα Γραφεία της συνδεδεμένης εταιρίας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΔΟΜΙΚΗ ΤΕΒ ΑΕ, Λ. Ριανκούρ 78α, Αθήνα, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Έγκριση, σύμφωνα με τα άρθρα 23α και 34 παρ. 1 εδ. ε΄ κ.ν. 2190/1920, των σχεδίων της σύμβασης και της πράξης διάσπασης της ΑΚΤΩΡ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ με απορρόφηση από την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΔΟΜΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ και την ΤΡΙΓΩΝΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ μετ' έγκριση του Ισολογισμού Μετασχηματισμού, ακρόαση των πιστοποιητικών και εκθέσεων των ορκωτών ελεγκτών, λοιπών εγγράφων και οικονομικών καταστάσεων, της σύμφωνα με το άρθρο 82 παρ. 5 κ.ν. 2190/1920 Εκθεσης του Δ.Σ. και των συναφών δηλώσεων αυτού, και παροχή εξουσιοδότησης προς το Δ.Σ. της Εταιρείας για την υπογραφή της συμβολαιογραφικής πράξης και τη διενέργεια κάθε άλλης δήλωσης, πράξης ή δικαιοπραξίας προς το σκοπό ολοκλήρωσης της διάσπασης. 2. Έγκριση των μέχρι τούδε πράξεων, ενεργειών και δηλώσεων του Δ.Σ. της Εταιρείας, των προστηθέντων και πληρεξουσίων της για τους σκοπούς της Διάσπασης της Εταιρείας με Απορρόφησή της από τις ανώνυμες εταιρείες ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΔΟΜΙΚΗ ΤΕΒ ΑΕ και ΤΡΙΓΩΝΟΝ ΑΕΒΤΤΕ και 3. Έγκριση εκλογής από το Δ.Σ. προσωρινών συμβούλων σε αντικατάσταση παραιτηθέντων. Οι κ.κ. Μέτοχοι που επιθυμούν να παραστούν στη Γενική Συνέλευση οφείλουν, σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό της Εταιρείας, να καταθέσουν στην Εταιρεία την οικεία βεβαίωση του Κ.Α.Α., κατά το άρθρο 51 του Ν. 2396/1996, πέντε (5) τουλάχιστον πλήρεις ημέρες πριν από την ημέρα της συνεδρίασης της Συνέλευσης. Τα πληρεξούσια και εν γένει έγγραφα νομιμοποίησης των εκπροσώπων ή αντιπροσώπων των Μετόχων και τα στοιχεία αυτών πρέπει, επίσης, να κατατεθούν στην Εταιρεία πέντε (5) πλήρεις ημέρες πριν από την ημέρα της συνεδρίασης της Συνέλευσης.

    ΙΝΤΡΑΚΟΜ ΑΕ

    Α' Επαναληπτική Συνεδρίαση της από 28.11.2005 Εκτακτης Γενικής Συνέλευσης, των Μετόχων της Εταιρίας, τη 15/12/2005, ημέρα Πέμπτη και ώρα 11:00, στα γραφεία της έδρας της Εταιρίας, στο Δήμο Παιανίας Αττικής (θέση 19,5χλμ. της νέας οδού Παιανίας - Μαρκοπούλου, Β' συγκρότημα, δεξιά για το βαίνοντα προς Μαρκόπουλο), με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Έγκριση απόσχισης από την Εταιρία του κλάδου της παροχής υπηρεσιών πληροφορικής (IT Services) και εισφορά αυτού στην Ανώνυμη Εταιρία "DATABANK", σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 1-5 του Ν. 2166/93. 2. Ορισμός εκπροσώπου της Εταιρίας για την υπογραφή της σχετικής Συμβολαιογραφικής πράξης εισφοράς του κλάδου αυτού και τη διενέργεια κάθε άλλης σχετικής πράξης ή δήλωσης. 3. Μεταβολή των δραστηριοτήτων της Εταιρίας και αλλαγή της επωνυμίας και του διακριτικού τίτλου αυτής. Αντίστοιχη τροποποίηση των άρθρων 1, περί σύστασης - επωνυμίας, και 3, περί σκοπού, του Καταστατικού της Εταιρίας. 4. Διάφορες ανακοινώσεις. Οι κ.κ. Μέτοχοι και οι αντιπρόσωποί τους για να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην ως άνω Α' Επαναληπτική συνεδρίαση της από 28.11.2005 Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, πρέπει, κατά το Νόμο και το Καταστατικό, πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν την ημέρα συνεδρίασης της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, να δηλώσουν τον αριθμό των μετοχών με τον οποίον επιθυμούν να συμμετάσχουν στην Α' Επαναληπτική συνεδρίαση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, απευθυνόμενοι στο Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών, εφόσον η προς κατάθεση ποσότητα βρίσκεται στον Ειδικό Λογαριασμό, διαφορετικά στους χειριστές Λογαριασμών Χρεογράφων που έχουν εξουσιοδοτήσει, προκειμένου να τους εκδοθεί αποδεικτικό δέσμευσης, και να καταθέσουν τα τυχόν πληρεξούσιά τους στα γραφεία της Εταιρίας μέσα στην ίδια προθεσμία.

    ΔΕΥΤΕΡΑ 19/12

    ΙΜΠΕΡΙΟ Α.Ε.

    Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 19/12/2005, ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:00, στα γραφεία της, Μαυροκορδάτου 11-13, στον Πειραιά, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας με αντίστοιχη μείωση της ονομαστικής αξίας των μετοχών με την καταβολή μετρητών στους μετόχους, εξουσιοδότηση του Διοικητικού Συμβουλίου να προβεί στις σχετικές ενέργειες για την υλοποίησή της και αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού. 2. Ανάθεση στο Διοικητικό Συμβούλιο, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 1 § 2 εδ. 3 του Ν. 3156/2003, του δικαιώματος να αποφασίζει για την άντληση ομολογιακού δανείου και να προσδιορίζει τους όρους του και αντίστοιχη τροποποίηση των άρθρων 15 και 27 του καταστατικού. 3. Ανάθεση της αρμοδιότητας επικύρωσης αντιγράφων των πρακτικών του Δ.Σ. και των Γ.Σ. και στον Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. και αντίστοιχη τροποποίηση των άρθρων 14§ εδ. 5 και 28 § 5 του καταστατικού. 4. Μερική τροποποίηση του επενδυτικού σχεδίου (όπως τούτο ισχύει σήμερα) που αφορά τη χρήση των κεφαλαίων που αντλήθηκαν από την αύξηση του κεφαλαίου που αποφασίσθηκε από την Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της 11ης Δεκεμβρίου 1999. 5. Έγκριση του επιχειρησιακού σχεδιασμού της εταιρείας. 6. Διάφορες ανακοινώσεις. Οι μέτοχοι, που δικαιούνται και επιθυμούν να μετάσχουν στη Γενική Συνέλευση, οφείλουν να καταθέσουν βεβαίωση του Κεντρικού Αποθετηρίου Αξιών, σύμφωνα με το άρθρο 51 Ν. 2396/1996 ή βεβαίωση που αντιστοιχεί με βεβαίωση του Κ.Α.Α., από την οποία να προκύπτει η ιδιότητά τους του μετόχου και ο αριθμός των μετοχών τους, στο ταμείο της εταιρείας (Μαυροκορδάτου 11-13 Πειραιάς) ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε οποιαδήποτε Ανώνυμη Τραπεζική εταιρεία στην Ελλάδα, πέντε τουλάχιστον πλήρεις ημέρες πριν από την ημέρα που ορίσθηκε για τη συνεδρίαση της Συνέλευσης.

    INFORM Π. ΛΥΚΟΣ Α Ε

    Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 19/12/2005, ημέρα Δευτέρα και ώρα 09:00, στην έδρα της εταιρίας, στο 5ο χλμ. Λ. Βάρης-Κορωπίου, στη θέση Σταμάτη Μίχα Κορωπί, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Τροποποίηση των άρθρων 1 και 3 του καταστατικού της εταιρείας. 2. Εκλογή ενός αναπληρωματικού Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή από το Σώμα Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών (Σ.Ο.Ε.Λ.) σε αντικατάσταση αποβιώσαντος και καθορισμός αμοιβής του. Όλοι οι Μέτοχοι της εταιρείας έχουν το δικαίωμα να λάβουν μέρος στη Συνέλευση και να ψηφίσουν αυτοπροσώπως ή δι' αντιπροσώπου. Κάθε μετοχή έχει δικαίωμα μιας ψήφου. Οι Μέτοχοι που επιθυμούν να λάβουν μέρος στη Συνέλευση πρέπει, μέσω του χειριστή τους στο Σύστημα ?υλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.), να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών που κατέχουν και να παραλάβουν απ' αυτόν Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών, την οποία πρέπει να καταθέσουν στο Ταμείο της εταιρείας (5ο χλμ. Λ. Βάρης-Κορωπίου, Κορωπί 19400) ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε οποιαδήποτε Τράπεζα στην Ελλάδα, πέντε (5) πλήρεις ημέρες πριν από την ημερομηνία σύγκλησης της Γενικής Συνέλευσης. Σε περίπτωση που δεν έχει ορισθεί χειριστής και οι μετοχές βρίσκονται στον ειδικό λογαριασμό, η Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών θα χορηγείται από το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών (Πλ. Μαυροκορδάτου & Αχαρνών 17 Αθήνα). Επίσης οι Μέτοχοι θα πρέπει μέσα στην παραπάνω προθεσμία να καταθέσουν στην εταιρεία και τα τυχόν έγγραφα νομιμοποίησης αντιπροσώπων τους.

    ΤΡΙΤΗ 20/12

    ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ ΑΕΕ

    Τακτική Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 20/12/2005, ημέρα Τρίτη και ώρα 17:00, στο Περιστέρι, Εθνάρχου Μακαρίου 2 και Κηφισού, 1ος όροφος, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Υποβολή για έγκριση των ετήσιων οικονομικών καταστάσεων της 15ης εταιρικής χρήσης από 1.7.2004 μέχρι 30.6.2005, ήτοι του Ισολογισμού, των Αποτελεσμάτων Χρήσης και του Προσαρτήματος μαζί με τη σχετική Έκθεση του Διοικητικού Συμβουλίου και το Πιστοποιητικό του Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή επ'αυτών. 2. Υποβολή για έγκριση του Πίνακα Διάθεσης Αποτελεσμάτων της 15ης κλειόμενης εταιρικής χρήσης από 1.7.2004 έως 30.6.2005 και διανομή μερίσματος. 3. Υποβολή για έγκριση των ενοποιημένων ετήσιων οικονομικών καταστάσεων της εταιρικής χρήσης από 1.7.2004 μέχρι 30.6.2005, ήτοι του 5ου Ενοποιημένου Ισολογισμού και του Ενοποιημένου Προσαρτήματος μαζί με τη σχετική Ενοποιημένη Έκθεση του Διοικητικού Συμβουλίου και το Πιστοποιητικό του Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή επ'αυτών. 4. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή - Λογιστή από κάθε ευθύνη τους για αποζημίωση για τα πεπραγμένα της 15ης εταιρικής χρήσης από 1.7.2004 μέχρι 30.6.2005. 5. Εκλογή Τακτικού και Αναπληρωματικού Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή για τις οικονομικές καταστάσεις της εταιρίας και τις ενοποιημένες για τη χρήση από 1.7.2005 μέχρι 30.6.2006 και καθορισμός της αμοιβής αυτών. 6. Έγκριση αμοιβών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου για την 15η εταιρική χρήση από 1.7.2004 μέχρι 30.6.2005. 7. Επικύρωση εκλογής νέου ανεξάρτητου μη εκτελεστικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου σε αντικατάσταση παραιτηθέντος ανεξάρτητου μη εκτελεστικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου. 8. Επικύρωση εκλογής νέου εκτελεστικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου σε αντικατάσταση παραιτηθέντος εκτελεστικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου. 9. Διάφορες ανακοινώσεις. Θέματα γενικότερου ενδιαφέροντος. Ολοι οι μέτοχοι της εταιρίας έχουν δικαίωμα να λάβουν μέρος στη Συνέλευση και να ψηφίσουν, αυτοπροσώπως ή δι'αντιπροσώπου. Όσοι μέτοχοι προτίθενται να λάβουν μέρος στη Τακτική Γενική Συνέλευση πρέπει μέσω του χειριστή τους στο Σύστημα ?υλων Τίτλων ή απευθείας στο Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών (Κ.Α.Α.), εάν οι μετοχές βρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό, να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών, που κατέχουν και να παραλάβουν βεβαίωση δέσμευσης μετοχών, την οποία, μαζί με τα τυχόν έγγραφα αντιπροσώπευσης, πρέπει να τα καταθέσουν πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την οριζόμενη ημερομηνία της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης στα γραφεία της εταιρίας στο τμήμα μετόχων Κο Φροντιστή, τηλ. 57.03.167, Εθνάρχου Μακαρίου 2 και Κηφισού ή σε οποιαδήποτε άλλη τράπεζα αναγνωρισμένη στην Ελλάδα ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και να προσκομίσουν την απόδειξη που θα τους χορηγηθεί και τυχόν έγγραφα αντιπροσώπευσης.

    EVEREST A.E. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ

    Τακτική Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 20/12/2005, ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00, στο ξενοδοχείο KING GEORGE, στο Σύνταγμα, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Υποβολή προς έγκριση του Ισολογισμού της χρήσης (1.7.2004 - 30.6.2005) και των λοιπών οικονομικών καταστάσεων της εταιρείας καθώς και των ενοποιημένων μετά των επ' αυτών εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών. 2. Έγκριση διάθεσης των καθαρών κερδών και της καταβολής μερίσματος. 3. Απαλλαγή του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για την εταιρική χρήση (1.7.2004 - 30.6.2005). 4. Εκλογή Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών τακτικού και αναπληρωματικού, για τη χρήση (1.7.2005 - 30.6.2006). 5. Έγκριση χορηγηθεισών αμοιβών για την παροχή υπηρεσιών στα μέλη του Δ.Σ. για τη χρήση (1.7.2004 - 30.6.2005) και προέγκριση αμοιβών για την χρήση (1.7.2005 - 30.6.2006). 6. Χορήγηση αδείας σε μέλη του Δ.Σ. και στους Διευθυντές αυτής να μετέχουν στα Δ.Σ. ή στην διεύθυνση εταιρειών που επιδιώκουν παρόμοιους σκοπούς καθώς και σε συνδεδεμένες επιχειρήσεις, κατ' άρθρο 23 παρ.1 του Κ.Ν.2190/1920. 7. Επικύρωση της εκλογής νέου μέλους του Δ.Σ. σε αντικατάσταση παραιτηθέντος. 8. Mεταφορά της έδρας της εταιρείας από τον Δήμο Αθηναίων στο Δήμο Σπάτων με αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 3 του καταστατικού. 9. Επικύρωση της από 28.6.2005 αποφάσεως του Δ.Σ. της εταιρείας περί παρατάσεως της δοθείσης προθεσμίας με την από 21.12.2004 απόφαση της Γ.Σ. των μετόχων για διάθεση δικαιωμάτων προαιρέσεως αγοράς μετοχών (stock- opτions) σε μέλη του Δ.Σ. στελέχη και υπαλλήλους της εταιρείας και των συνδεδεμένων με αυτήν εταιρειών. 10. Διάφορες ανακοινώσεις. Όλοι οι μέτοχοι της εταιρίας έχουν δικαίωμα να λάβουν μέρος στη Συνέλευση και να ψηφίσουν αυτοπροσώπως ή δι' αντιπροσώπου. Κάθε μετοχή έχει δικαίωμα μιας ψήφου. Οι μέτοχοι που επιθυμούν να λάβουν μέρος στη Συνέλευση θα πρέπει σύμφωνα με το νόμο να ζητήσουν από το χειριστή του λογαριασμού τους ή το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών τη δέσμευση του συνόλου ή μέρους των μετοχών τους και να καταθέσουν στα κεντρικά γραφεία της Εταιρίας (Υπηρεσία Μετόχων), πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημέρα της Συνέλευσης, βεβαιώσεις του Κεντρικού Αποθετηρίου Αξιών ή βεβαίωση κατάθεσης της βεβαίωσης του Κεντρικού Αποθετηρίου Αξιών, του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων ή οποιασδήποτε αναγνωρισμένης τράπεζας στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό μαζί με τα έγγραφα πληρεξουσιότητάς τους.

    ΤΕΤΑΡΤΗ 21/12

    Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ - Π. ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Α.Ε.

    Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 21/12/2005, ημέρα Τετάρτη και ώρα 13:00, στα γραφεία της εταιρίας, Λένορμαν 205, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Eξαγορά της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ-ΑΦΟΙ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ ΑΕ. 2. Τροποποίηση και παράταση του αδιάθετου ποσού των αντληθέντων κεφαλαίων. 3. Σχηματισμός έκτακτου φορολογηθέντος αποθεματικού για την κάλυψη της ιδίας συμμετοχής της ειδικής επένδυσης που υλοποιεί η εταιρεία στα πλαίσια του Ν.2601/1998. Οι μέτοχοι για να συμμετάσχουν στη Γενική Συνέλευση πρέπει να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών τους μέσω του χειριστή τους στο Σύστημα ?υλων Τίτλων (ΣΑΤ) και να καταθέσουν στα γραφεία της εταιρείας στην οδό Λένορμαν 205, Αθήνα, στην υπηρεσία Μετόχων, τη σχετική βεβαίωση δέσμευσης μετοχών πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία της Συνέλευσης. Οι μέτοχοι που οι μετοχές τους βρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό του ΣΑΤ πρέπει να δεσμεύσουν με δήλωσή τους στο Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών Α.Ε. το σύνολο ή μέρος των μετοχών τους και να καταθέσουν επίσης στην παραπάνω διεύθυνση της εταιρείας τη σχετική βεβαίωση δέσμευσης μετοχών πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία της Συνέλευσης. Μέσα στην ίδια προθεσμία πρέπει να κατατεθούν στην εταιρεία και τα τυχόν έγγραφα αντιπροσώπευσης.

    ΠΕΜΠΤΗ 22/12

    ΕΠΙΛΕΚΤΟΣ ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑ Α.Ε.Β.Ε.

    Τακτική Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 22/12/2005, ημέρα Πέμπτη και ώρα 13:00, στην έδρα της εταιρίας, στο Δήμο Αχαρνών (Μενιδίου) Αττικής, στο 15ο χλμ της Λεωφόρου Πάρνηθος, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Υποβολή για έγκριση του Ισολογισμού της 30ης Ιουνίου 2005 (από την 1η Ιουλίου 2004 μέχρι την 30η Ιουνίου 2005) μαζί με την γι' αυτόν έκθεση διαχειρίσεως του Διοικητικού Συμβουλίου. 2. Υποβολή για έγκριση της έκθεσης των ελεγκτών για την χρήση που έκλεισε την 30η Ιουνίου 2005. 3. Λήψη απόφασης για τη διάθεση των κερδών χρήσης. 4.Απαλλαγή του Διοικητικού Συμβουλίου και των ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημιώσεως για την χρήση που έκλεισε την 30η Ιουνίου 2005. 5. Εκλογή τακτικών και αναπληρωματικών ελεγκτών για την χρήση από 1η Ιουλίου 2005 μέχρι 30η Ιουνίου 2006 και καθορισμός της αμοιβής αυτών. 6. Παροχή αδείας στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για διενέργεια εμπορικών πράξεων και συμμετοχή σε άλλες εταιρείες. 7. Ονομαστικοποίηση μετοχών. 8. Αμοιβές Δ.Σ. 9. Απόδοση επί το ορθόν της επωνυμίας στην Αγγλική. 10. Αγορά ιδίων μετοχών. Οι Μέτοχοι που επιθυμούν να μετάσχουν στην εν λόγω Τακτική Γενική Συνέλευση αυτοπροσώπως ή δι'αντιπροσώπου, οφείλουν να προσκομίσουν στην Εταιρεία κατά περίπτωση σχετική βεβαίωση του Κεντρικού Αποθετηρίου Αξιών, σύμφωνα με το άρθρο 51 του Ν. 2396/96 ή βεβαίωση που αντιστοιχεί σε βεβαίωση του Κεντρικού Αποθετηρίου Αξιών, καθώς και τα τυχόν έγγραφα αντιπροσώπευσής τους, πέντε (5) τουλάχιστον πλήρεις ημέρες πριν από την ορισθείσα συνεδρίαση και να λάβουν ταυτόχρονα απόδειξη, η οποία χρησιμεύει και ως εισιτήριο για τη Συνέλευση.

    ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ Α.Τ.Ε.

    Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 22/12/2005, ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:00, στα γραφεία της Εταιρίας, επί της οδού Σπ. Τρικούπη 60 και Λεωφόρος Αλεξάνδρας, Αθήνα, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Ενημέρωση μετόχων για τους όρους που έχουν προταθεί για την έκδοση του Ομολογιακού Δανείου σε συνέχεια της από 23 Ιουλίου 2004 απόφασης της 2ης Επαναληπτικής Γενικής Συνέλευσης. 2. Διάφορα θέματα. Οι κ.κ. μέτοχοι που επιθυμούν να μετάσχουν στην Γενική Συνέλευση, σύμφωνα με το άρθρο 22 του Καταστατικού της Εταιρείας, είναι υποχρεωμένοι: 1. Να δεσμεύσουν τις μετοχές τους μέσω του Χειριστή τους στο Σύστημα Αϋλων Τίτλων (ΣΑΤ) και να παραλάβουν τη σχετική βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών που θα αντιστοιχεί σε βεβαίωση του Κ.Α.Α.. 2. Εάν οι μετοχές τους βρίσκονται στον ειδικό Λογαριασμό του Συστήματος Αϋλων Τίτλων (ΣΑΤ) να τις δεσμεύσουν με δήλωσή τους στο Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών και να παραλάβουν από αυτό τη σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών, σύμφωνα με το άρθρο 51 του Ν. 2396/96. Τα πληρεξούσια και τα έγγραφα νομιμοποιήσεως των αντιπροσώπων των Μετόχων, θα πρέπει να κατατεθούν πέντε (5) τουλάχιστον πλήρεις ημέρες πριν από την ημερομηνία της Εκτακτης Γενικής Συνελεύσεως στα γραφεία της Εταιρείας στην Αθήνα, οδός Σπ. Τρικούπη 60, 1ος όροφος ή να αποσταλούν με fax στον αριθμό 210 82.33.849.

    ΜΠΑΜΠΗΣ ΒΩΒΟΣ - ΔΙΕΘΝΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε.

    Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, στις 22/12/2005, ημέρα Πέμπτη και ώρα 09:30, στην έδρα της εταιρίας (Λ. Κηφισίας 340, Ν. Ψυχικό, 6ος όροφος), με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Λήψη απόφασης για την αγορά ακινήτου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 10 του Κ.Ν.2190/1920, όπως ισχύει, μετά την αποτίμηση αυτού από την τριμελή Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων του άρθρου 9 του ως άνω νόμου. 2. Διάφορες ανακοινώσεις. Κάθε μέτοχος που κατέχει έστω μία μετοχή, έχει δικαίωμα να μετάσχει στην Γενική Συνέλευση. Οι κ.κ. μέτοχοι, για να μετάσχουν στην Συνέλευση πρέπει να δεσμεύσουν με δήλωσή τους στο ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΠΟΘΕΤΗΡΙΟ ΑΞΙΩΝ Α.Ε. τις μετοχές που κατέχουν και να παραλάβουν από αυτό την σχετική βεβαίωση δέσμευσης μετοχών την οποία πρέπει να καταθέσουν στα γραφεία της εταιρίας (Τμήμα Μετόχων - Λεωφόρος Κηφισίας αρ.340, Ν. Ψυχικό 154 51) ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε μία αναγνωρισμένη Τράπεζα στην Ελλάδα με απόδειξη, η οποία πρέπει να κατατεθεί στην εταιρία (5) πέντε ημέρες το αργότερο πριν από την ημέρα που έχει ορισθεί η Συνέλευση. Μέσα στην ίδια προθεσμία πρέπει να καταθέσουν στην εταιρία και τα πληρεξούσια των τυχόν αντιπροσώπων τους.

    PLIAS Α.Β.Ε.Ε.

    Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 22/12/2005, ημέρα Πέμπτη και ώρα 13:00, στα γραφεία της έδρας της Εταιρίας, στο 71ο χλμ. Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας, Βαθύ Δήμου Αυλίδος, Ν. Ευβοίας, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας με κεφαλαιοποίηση αποθεματικών από την έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιο", με αύξηση της ονομαστικής αξίας των μετοχών της Εταιρείας και αντίστοιχη τροποποίηση της παραγράφου α' του άρθρου 3 του Καταστατικού της Εταιρείας. 2. Αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής της Εταιρείας με συνένωση μετοχών (reverse split) και αντίστοιχη τροποποίηση της παραγράφου α' του άρθρου 3 του Καταστατικού της Εταιρείας. 3. Μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας με μείωση της ονομαστικής αξίας των μετοχών της Εταιρείας για συμψηφισμό ζημιών και αντίστοιχη τροποποίηση της παραγράφου α' του άρθρου 3 του Καταστατικού της Εταιρείας. 4. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας με καταβολή μετρητών, εφαρμοζομένου του άρθρου 13α του Κ.Ν. 2190/1920 σε περίπτωση μερικής κάλυψης του ποσού της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου, και αντίστοιχη τροποποίηση της παραγράφου α' του άρθρου 3 του Καταστατικού της Εταιρείας. 5. Κωδικοποίηση του Καταστατικού της Εταιρείας σε ενιαίο κείμενο με την ενσωμάτωση των ανωτέρω τροποποιήσεων. 6. Λοιπά θέματα και ανακοινώσεις. Οι μέτοχοι που επιθυμούν να μετάσχουν στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση, οφείλουν, σε περίπτωση που οι μετοχές τους δεν βρίσκονται στον ειδικό Λογαριασμό, να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών που κατέχουν - μέσω του χειριστή τους- και να παραλάβουν από αυτόν τη σχετική βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών, την οποία πρέπει να καταθέσουν στην Εταιρεία (Κρέοντος 25, 104 42 Αθήνα, κα. Αγγελική Παλαίστρου) πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία συνεδρίασης της εν λόγω Συνέλευσης. Αν αυτές βρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό να δεσμεύσουν με δήλωσή τους στο Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών Α.Ε., το σύνολο ή μέρος των μετοχών που κατέχουν και να παραλάβουν από το Κ.Α.Α. τη σχετική βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών, την οποία πρέπει να καταθέσουν στην Εταιρεία (Κρέοντος 25, 104 42 Αθήνα, κα. Αγγελική Παλαίστρου) πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία συνεδρίασης της εν λόγω Συνέλευσης.

    ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23/12

    ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ (ΕΛΛΑΣ) ΑΕ

    Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 23/12/2005, ημέρα Παρασκευή και ώρα 11:00, στα γραφεία της Εταιρίας, Ηρώδου Αττικού 12Α, Μαρούσι όπου και η έδρα της, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Τροποποίηση-κατάργηση ορισμένων διατάξεων του Καταστατικού της Εταιρείας και ειδικότερα: (α) Τροποποίηση της παραγράφου 1 του άρθρου 14 περί του αριθμού των Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου. (β) Κατάργηση της παραγράφου 5 του άρθρου 14 περί του δικαιώματος ορισμένων μετόχων να διορίζουν Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας. (γ) Κατάργηση του 2ου εδαφίου της παραγράφου 1 του άρθρου 16 περί αναπληρώσεως του Διευθύνοντος Συμβούλου υπό τινός εκ των Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου που έχει διορισθεί ή εκλεγεί μετά από πρόταση της ARAMCO OVERSEAS B.V. (δ) Τροποποίηση της παραγράφου 1α του άρθρου 18 περί της δυνατότητος του Διοικητικού Συμβουλίου να συνεδριάζει στην αλλοδαπή και ειδικότερα κατάργηση της σχετικής δυνατότητας να συνεδριάζει στο Νταχράν της Σαουδικής Αραβίας. (ε) Τροποποίηση της παραγράφου 2 του άρθρου 19 και της παραγράφου 1 του άρθρου 30 και ειδικότερα κατάργηση του όρου περί τηρήσεως των πρακτικών του Διοικητικού Συμβουλίου και της Γενικής Συνελεύσεως αντιστοίχως στην Αγγλική γλώσσα. 2. Έγκριση της εκλογής των Νέων Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου που εξελέγησαν σε αντικατάσταση των παραιτηθέντων Μελών του. Μέτοχοι οι οποίοι επιθυμούν να μετάσχουν στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση, οφείλουν σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό, να μεριμνήσουν για τη δέσμευση των μετοχών τους, μέσω του Χειριστού του Λογαριασμού τους στο σύστημα Αύλων Τίτλων (ΣΑΤ) ή του Κεντρικού Αποθετηρίου Αξιών, και να καταθέσουν τη σχετική βεβαίωση, καθώς και τα έγγραφα νομιμοποιήσεως των αντιπροσώπων τους, στο ταμείο της Εταιρείας, τουλάχιστον πέντε ημέρες πριν τη Συνεδρίαση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης.

    ΒΙΟΣΩΛ ΑΕ

    Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων κοινών και προνομιούχων μετοχών της Εταιρίας, την 23/12/2005, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00, στην έδρα της εταιρείας (οδός Ελ. Βενιζέλου 3-5 Ταύρος Αττικής), με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Ενημέρωση για το σχεδιασμό της διοίκησης που αποσκοπεί στην ανατροπή των αρνητικών αποτελεσμάτων της και άρση της επιτήρησης της εταιρίας. 2. Ενημέρωση και επικύρωση της απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου για Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου που αποτελεί προϋπόθεση για την ανατροπή της αρνητικής πορείας της εταιρίας. 3. Ενημέρωση επί της έκθεσης του Διοικητικού Συμβουλίου που καλύπτει τις απαιτήσεις του άρθρου 289 του κανονισμού του Χρηματιστηρίου και του άρθρου 9 του Νόμου 3016 που αφορά στην αύξηση του κεφαλαίου. 4. Απόφαση για την τιμή διάθεσης των μετοχών σύμφωνα με την παράγραφο 6 του άρθρου 306 του κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών. 5. Παροχή ειδικής έγκρισης από την Γενική Συνέλευση των μετόχων για την αγορά μετοχών της εταιρίας Βιοσώλ Δομικά Εργαλεία ΑΕΒΕ και περιουσιακών στοιχείων της Ήφαιστος ΑΒΕΕΜ σύμφωνα με το άρθρο 23α παρ.2 του ΚΝ 2190/1920. 6. Διάφορες ανακοινώσεις. Στη Συνέλευση αυτή έχουν δικαίωμα να μετάσχουν αυτοπροσώπως ή με αντιπρόσωπο όλοι οι μέτοχοι της εταιρίας. Για να μετάσχουν στην Γενική Συνέλευση οι μέτοχοι πρέπει να δεσμεύσουν τον αριθμό των μετοχών με τις οποίες επιθυμούν να συμμετάσχουν στο σύστημα άϋλων τίτλων (Σ.Α.Τ.) μέσω του χειριστού τους. Όσοι από τους μετόχους διατηρούν τις μετοχές τους στον ειδικό λογαριασμό του Σ.Α.Τ. πρέπει να τις δεσμεύσουν στο Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών. Και στις δύο περιπτώσεις οι σχετικές βεβαιώσεις δέσμευσης πρέπει να κατατεθούν στην εταιρία (Τμήμα μετόχων) πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης. Στην ίδια προθεσμία πρέπει να κατατεθούν στην εταιρία και τα έγγραφα αντιπροσώπευσης ή τα Νομιμοποιητικά έγγραφα (αν πρόκειται για Νομικό Πρόσωπο).

    ΕΞΕΛΙΞΗ ΑΕΕΧ

    Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 23/12/2005, ημέρα Παρασκευή και ώρα 15:00, στο ξενοδοχείο ΕΣΠΕΡΙΑ, οδός Σταδίου 22, Αθήνα, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Λήψη απόφασης για τη συγχώνευση της Εταιρείας με την τραπεζική εταιρεία "PROTON Επενδυτική Τράπεζα Ανώνυμη Εταιρεία", με απορρόφηση της Εταιρείας, από κοινού και εκ παραλλήλου με τις εταιρείες "ARROW Ανώνυμη Εταιρεία Επενδύσεων Χαρτοφυλακίου" και "ΕΥΡΩΔΥΝΑΜΙΚΗ Ανώνυμη Εταιρεία Επενδύσεων Χαρτοφυλακίου", από την "PROTON Επενδυτική Τράπεζα Ανώνυμη Εταιρεία", σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 68 παρ. 1, 69 επ. κ.ν. 2190/1920, των άρθρων 1-5 του ν. 2166/1993, του ν. 2992/2002 και του άρθρου 16 του ν. 2515/1997. 2. Υποβολή και έγκριση: (i) του από 30.06.2005 Κοινού Σχεδίου Σύμβασης Συγχώνευσης, όπως αυτό συμπληρώθηκε και κωδικοποιήθηκε την 09.09.2005, μεταξύ των ανωνύμων εταιρειών "PROTON Επενδυτική Τράπεζα Ανώνυμη Εταιρεία", "ARROW Ανώνυμη Εταιρεία Επενδύσεων Χαρτοφυλακίου", "ΕΥΡΩΔΥΝΑΜΙΚΗ Ανώνυμη Εταιρεία Επενδύσεων Χαρτοφυλακίου" και "ΕΞΕΛΙΞΗ Ανώνυμη Εταιρεία Επενδύσεων Χαρτοφυλακίου", καθώς επίσης και του σχετικού Ισολογισμού Μετασχηματισμού της Εταιρείας με ημερομηνία 31.03.2005, (ii) της κατ' άρθρο 69 παρ. 4 του κ.ν. 2190/1920 επεξηγηματικής εκθέσεως του Διοικητικού Συμβουλίου επί του ως άνω Σχεδίου Σύμβασης Συγχώνευσης και (iii) των από 01.07.2005 εκθέσεων ελέγχου της Ορκωτής Ελέγκτριας - Λογίστριας Γαρυφαλλιάς Σπυριούνη της ελεγκτικής εταιρείας "KPMG Ορκωτοί Λογιστές Α.Ε." που συντάχθηκαν για τη διαπίστωση της λογιστικής αξίας των περιουσιακών στοιχείων της Εταιρείας βάσει του Ισολογισμού Μετασχηματισμού 31 Μαρτίου 2005, το δίκαιο και εύλογο της σχέσης ανταλλαγής και για την αποτίμηση της Εταιρείας και της απορροφώσας εταιρείας "PROTON Επενδυτική Τράπεζα Ανώνυμη Εταιρεία". 3. Ορισμός εκπροσώπων της Εταιρείας για την υπογραφή ενώπιον συμβολαιογράφου της πράξης σύμβασης συγχώνευσης και παροχή εξουσιοδότησης για τη διενέργεια κάθε άλλης πράξης, δήλωσης, ανακοίνωσης ή δικαιοπραξίας που απαιτείται για το σκοπό αυτό και γενικά για την τελείωση της συγχώνευσης και την υλοποίηση των αποφάσεων της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης. 4. Έγκριση των πράξεων, δηλώσεων, ανακοινώσεων και δικαιοπραξιών του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας, των προστηθέντων και των πληρεξουσίων που θα έχουν διενεργηθεί για τους σκοπούς της ως άνω συγχώνευσης μέχρι και την ημερομηνία συνεδρίασης της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης. 5. Διάφορες ανακοινώσεις. Στη συνέλευση αυτή έχουν δικαίωμα να λάβουν μέρος και να ψηφίσουν, είτε αυτοπροσώπως είτε με αντιπρόσωπο, όλοι οι Μέτοχοι της Εταιρείας. Κάθε μετοχή δίνει δικαίωμα μιας ψήφου. Οι κ.κ. Μέτοχοι που επιθυμούν να παραστούν στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση οφείλουν, σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό της Εταιρείας, να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών τους - μέσω του Χειριστή τους στο Σύστημα ?ϋλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.) - και να καταθέσουν στην Εταιρεία (Κανάρη αρ. 24, Αθήνα, 4ος όροφος) τη σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών, πέντε (5) τουλάχιστον πλήρεις ημέρες πριν από την ημέρα της συνεδρίασης της Συνέλευσης. Σε περίπτωση που οι μετοχές θα βρίσκονται σε Ειδικό Λογαριασμό, οι Μέτοχοι πρέπει να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών τους με δήλωσή τους στο Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών Α.Ε. και να καταθέσουν στην Εταιρεία τη σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημέρα συνεδριάσεως της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης. Μέσα στην ίδια προθεσμία πρέπει να κατατεθούν στην Εταιρεία και τα έγγραφα αντιπροσώπευσης.

    ARROW Α.Ε.Ε.Χ

    Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 23/12/2005, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:00, στα επί της οδού Κανάρη 24 γραφεία της στην Αθήνα (4ος όροφος), με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Λήψη απόφασης για τη συγχώνευση της Εταιρείας με την τραπεζική εταιρεία "PROTON Επενδυτική Τράπεζα Ανώνυμη Εταιρεία", με απορρόφηση της Εταιρείας, από κοινού και εκ παραλλήλου με τις εταιρείες "ΕΥΡΩΔΥΝΑΜΙΚΗ Ανώνυμη Εταιρεία Επενδύσεων Χαρτοφυλακίου" και "ΕΞΕΛΙΞΗ Ανώνυμη Εταιρεία Επενδύσεων Χαρτοφυλακίου", από την "PROTON Επενδυτική Τράπεζα Ανώνυμη Εταιρεία", σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 68 παρ. 1, 69 επ. κ.ν. 2190/1920, των άρθρων 1-5 του ν. 2166/1993, του ν. 2992/2002 και του άρθρου 16 του ν. 2515/1997. 2. Υποβολή και έγκριση: (i) του από 30.06.2005 Κοινού Σχεδίου Σύμβασης Συγχώνευσης, όπως αυτό συμπληρώθηκε και κωδικοποιήθηκε την 09.09.2005, μεταξύ των ανωνύμων εταιρειών "PROTON Επενδυτική Τράπεζα Ανώνυμη Εταιρεία", "ARROW Ανώνυμη Εταιρεία Επενδύσεων Χαρτοφυλακίου", "ΕΥΡΩΔΥΝΑΜΙΚΗ Ανώνυμη Εταιρεία Επενδύσεων Χαρτοφυλακίου" και "ΕΞΕΛΙΞΗ Ανώνυμη Εταιρεία Επενδύσεων Χαρτοφυλακίου", καθώς επίσης και του σχετικού Ισολογισμού Μετασχηματισμού της Εταιρείας με ημερομηνία 31.03.2005, (ii) της κατ' άρθρο 69 παρ. 4 του κ.ν. 2190/1920 επεξηγηματικής εκθέσεως του Διοικητικού Συμβουλίου επί του ως άνω Σχεδίου Σύμβασης Συγχώνευσης και (iii) των από 01.07.2005 εκθέσεων ελέγχου του Ορκωτού Ελεγκτή - Λογιστή Μιχαήλ Κόκκινου της ελεγκτικής εταιρείας "KPMG Ορκωτοί Λογιστές Α.Ε." που συντάχθηκαν για τη διαπίστωση της λογιστικής αξίας των περιουσιακών στοιχείων της Εταιρείας βάσει του Ισολογισμού Μετασχηματισμού 31 Μαρτίου 2005, το δίκαιο και εύλογο της σχέσης ανταλλαγής και για την αποτίμηση της Εταιρείας και της απορροφώσας εταιρείας "PROTON Επενδυτική Τράπεζα Ανώνυμη Εταιρεία". 3. Ορισμός εκπροσώπων της Εταιρείας για την υπογραφή ενώπιον συμβολαιογράφου της πράξης σύμβασης συγχώνευσης και παροχή εξουσιοδότησης για τη διενέργεια κάθε άλλης πράξης, δήλωσης, ανακοίνωσης ή δικαιοπραξίας που απαιτείται για το σκοπό αυτό και γενικά για την τελείωση της συγχώνευσης και την υλοποίηση των αποφάσεων της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης. 4. Έγκριση των πράξεων, δηλώσεων, ανακοινώσεων και δικαιοπραξιών του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας, των προστηθέντων και των πληρεξουσίων που θα έχουν διενεργηθεί για τους σκοπούς της ως άνω συγχώνευσης μέχρι και την ημερομηνία συνεδρίασης της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης. 5. Διάφορες ανακοινώσεις. Στη συνέλευση αυτή έχουν δικαίωμα να λάβουν μέρος και να ψηφίσουν, είτε αυτοπροσώπως είτε με αντιπρόσωπο, όλοι οι Μέτοχοι της Εταιρείας. Κάθε μετοχή δίνει δικαίωμα μιας ψήφου. Οι κ.κ. Μέτοχοι που επιθυμούν να παραστούν στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση οφείλουν, σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό της Εταιρείας, να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών τους - μέσω του Χειριστή τους στο Σύστημα ?ϋλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.) - και να καταθέσουν στην Εταιρεία (Κανάρη αρ. 24, Αθήνα, 4ος όροφος) τη σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών, πέντε (5) τουλάχιστον πλήρεις ημέρες πριν από την ημέρα της συνεδρίασης της Συνέλευσης. Σε περίπτωση που οι μετοχές βρίσκονται σε Ειδικό Λογαριασμό, οι Μέτοχοι θα πρέπει να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών τους με δήλωσή τους στο Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών Α.Ε. και να καταθέσουν στην Εταιρεία τη σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημέρα συνεδριάσεως της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης. Μέσα στην ίδια προθεσμία πρέπει να κατατεθούν στην Εταιρεία και τα έγγραφα αντιπροσώπευσης.

    ΕΥΡΩΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε.Χ.

    Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 23/12/2005, ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:00, στα επί της οδού Κανάρη 24 γραφεία της στην Αθήνα (4ος όροφος), με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Λήψη απόφασης για τη συγχώνευση της Εταιρείας με την τραπεζική εταιρεία "PROTON Επενδυτική Τράπεζα Ανώνυμη Εταιρεία", με απορρόφηση της Εταιρείας, από κοινού και εκ παραλλήλου με τις εταιρείες "ARROW Ανώνυμη Εταιρεία Επενδύσεων Χαρτοφυλακίου" και "ΕΞΕΛΙΞΗ Ανώνυμη Εταιρεία Επενδύσεων Χαρτοφυλακίου", από την "PROTON Επενδυτική Τράπεζα Ανώνυμη Εταιρεία", σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 68 παρ. 1, 69 επ. κ.ν. 2190/1920, των άρθρων 1-5 του ν. 2166/1993, του ν. 2992/2002 και του άρθρου 16 του ν. 2515/1997. 2.Υποβολή και έγκριση: (i) του από 30.06.2005 Κοινού Σχεδίου Σύμβασης Συγχώνευσης, όπως αυτό συμπληρώθηκε και κωδικοποιήθηκε την 09.09.2005, μεταξύ των ανωνύμων εταιρειών "PROTON Επενδυτική Τράπεζα Ανώνυμη Εταιρεία", "ARROW Ανώνυμη Εταιρεία Επενδύσεων Χαρτοφυλακίου", "ΕΥΡΩΔΥΝΑΜΙΚΗ Ανώνυμη Εταιρεία Επενδύσεων Χαρτοφυλακίου" και "ΕΞΕΛΙΞΗ Ανώνυμη Εταιρεία Επενδύσεων Χαρτοφυλακίου", καθώς επίσης και του σχετικού Ισολογισμού Μετασχηματισμού της Εταιρείας με ημερομηνία 31.03.2005, (ii) της κατ' άρθρο 69 παρ. 4 του κ.ν. 2190/1920 επεξηγηματικής εκθέσεως του Διοικητικού Συμβουλίου επί του ως άνω Σχεδίου Σύμβασης Συγχώνευσης και (iii) των από 01.07.2005 εκθέσεων ελέγχου του Ορκωτού Ελεγκτή - Λογιστή Απόστολου Σπούτη της ελεγκτικής εταιρείας "KPMG Ορκωτοί Λογιστές Α.Ε." που συντάχθηκαν για τη διαπίστωση της λογιστικής αξίας των περιουσιακών στοιχείων της Εταιρείας βάσει του Ισολογισμού Μετασχηματισμού 31 Μαρτίου 2005, το δίκαιο και εύλογο της σχέσης ανταλλαγής και για την αποτίμηση της Εταιρείας και της απορροφώσας εταιρείας "PROTON Επενδυτική Τράπεζα Ανώνυμη Εταιρεία". 3. Ορισμός εκπροσώπων της Εταιρείας για την υπογραφή ενώπιον συμβολαιογράφου της πράξης σύμβασης συγχώνευσης και παροχή εξουσιοδότησης για τη διενέργεια κάθε άλλης πράξης, δήλωσης, ανακοίνωσης ή δικαιοπραξίας που απαιτείται για το σκοπό αυτό και γενικά για την τελείωση της συγχώνευσης και την υλοποίηση των αποφάσεων της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης. 4. Έγκριση των πράξεων, δηλώσεων, ανακοινώσεων και δικαιοπραξιών του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας, των προστηθέντων και των πληρεξουσίων που θα έχουν διενεργηθεί για τους σκοπούς της ως άνω συγχώνευσης μέχρι και την ημερομηνία συνεδρίασης της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης. 5.Επικύρωση εκλογής από το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας μέλους Διοικητικού Συμβουλίου σε αντικατάσταση παραιτηθέντος. 6. Διάφορες ανακοινώσεις. Στη συνέλευση αυτή έχουν δικαίωμα να λάβουν μέρος και να ψηφίσουν, είτε αυτοπροσώπως είτε με αντιπρόσωπο, όλοι οι Μέτοχοι της Εταιρείας. Κάθε μετοχή δίνει δικαίωμα μιας ψήφου. Οι κ.κ. Μέτοχοι που επιθυμούν να παραστούν στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση οφείλουν, σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό της Εταιρείας, να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών τους - μέσω του Χειριστή τους στο Σύστημα ?ϋλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.) - και να καταθέσουν στην Εταιρεία (Κανάρη αρ. 24, Αθήνα, 4ος όροφος) τη σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών, πέντε (5) τουλάχιστον πλήρεις ημέρες πριν από την ημέρα της συνεδρίασης της Συνέλευσης. Σε περίπτωση που οι μετοχές βρίσκονται σε Ειδικό Λογαριασμό, οι Μέτοχοι θα πρέπει να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών τους με δήλωσή τους στο Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών Α.Ε. και να καταθέσουν στην Εταιρεία τη σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημέρα συνεδριάσεως της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης. Μέσα στην ίδια προθεσμία πρέπει να κατατεθούν στην Εταιρεία και τα έγγραφα αντιπροσώπευσης.

    ΟΡΤΙΜΑ Α.Ε.Ε.Χ.

    Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 23/12/2005, ημέρα Παρασκευή και ώρα 11:00, στα γραφεία της εταιρίας στην Αθήνα, Ξενοφώντος 10, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Περάτωση της εκκαθάρισης της εταιρείας και έγκριση των τελικών οικονομικών καταστάσεων λήξης εκκαθάρισης (08/07/2005 25/11/2005), μετά των επ αυτών εκθέσεων των Εκκαθαριστών και των ελεγκτών. 2. Έγκριση διανομής στους μετόχους των ιδίων κεφαλαίων της εταιρείας. 3. Οριστική λύση της εταιρείας. 4. Απαλλαγή των Εκκαθαριστών και των Ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημιώσεως κατά τη διάρκεια της εκκαθάρισης. 5. Διάφορες ανακοινώσεις. Οι Μέτοχοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην ανωτέρω Γενική Συνέλευση οφείλουν: Εάν οι μετοχές τους δεν βρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό, να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών που κατέχουν μέσω του χειριστή τους - και να παραλάβουν απ αυτόν τη σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών, την οποία πρέπει να καταθέσουν στην εταιρεία (Ξενοφώντος 10- 6ος όροφος) πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία συνεδρίασης της εν λόγω Συνέλευσης. Εάν οι μετοχές τους βρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό να δεσμεύσουν με δήλωση τους στο Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών το σύνολο ή μέρος των μετοχών που κατέχουν, και να παραλάβουν από το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών τη σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών, την οποία πρέπει να καταθέσουν στην εταιρεία (Ξενοφώντος 10- 6ος όροφος) πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία συνεδρίασης της εν λόγω Συνέλευσης. Οι Μέτοχοι που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στη Γενική Συνέλευση μπορούν να αντιπροσωπευθούν σ' αυτή από πρόσωπο νόμιμα εξουσιοδοτημένο. Οι αποδείξεις καταθέσεων των μετοχών καθώς και τα έγγραφα νομιμοποίησης των αντιπροσώπων των Μετόχων θα πρέπει να κατατεθούν στην εταιρεία (Ξενοφώντος 10, 6oς όροφος) πέντε (5) τουλάχιστον πλήρεις ημέρες πριν από την ημερομηνία συνεδρίασης της Γενικής Συνέλευσης.

    ΣΑΒΒΑΤΟ 24/12

    ALFA ALFA ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ Α.Ε.

    Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 24/12/2005, ημέρα Σάββατο και ώρα 11:00, στο Μαρούσι Αττικής, Απ. Παύλου 4, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Τροποποίηση του Σκοπού της εταιρίας και τροποποίηση του αντίστοιχου άρθρου του καταστατικού. 2. Αλλαγή της Επωνυμίας της εταιρίας και τροποποίηση του αντίστοιχου άρθρου του καταστατικού. 3. Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου με καταβολή μετρητών και έκδοση νέων μετοχών, κεφαλαιοποίηση απαιτήσεων τρίτων με έκδοση νέων μετοχών και κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων για την συμμετοχή τους στην εν λόγω αύξηση. 4. Αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου του καταστατικού περί κεφαλαίου της εταιρίας. 5. Διάφορα θέματα και ανακοινώσεις. Οι μέτοχοι που επιθυμούν να μετάσχουν στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση οφείλουν να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών που κατέχουν στον Χειριστή τους και να παραλάβουν από αυτόν τη σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών. Εάν οι μετοχές βρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό, πρέπει να δεσμεύσουν με δήλωσή τους στο Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών Α.Ε. το σύνολο ή μέρος των μετοχών που κατέχουν και να παραλάβουν από εκεί τη σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών. Τις ανωτέρω βεβαιώσεις και τα τυχόν πληρεξούσιά τους πρέπει να καταθέσουν πέντε τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης, στο Μαρούσι Αττικής επί της οδού Απ. Παύλου 4 τηλ. 210-8775000 ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε οποιαδήποτε αναγνωρισμένη Τραπεζική Ανώνυμη Εταιρία που έχει έδρα στην Ελλάδα.

    ΑΛΤΕ Α.Τ.Ε.

    Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 24/12/2005, ημέρα Σάββατο και ώρα 10:00 στο Μαρούσι Αττικής, Απ. Παύλου 4, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Ανάκληση των αποφάσεων της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της 10/05/2005 επί των θεμάτων 1, 2 και 3 (Θέμα 1ο: Aύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου με καταβολή μετρητών και έκδοση νέων μετοχών, κεφαλαιοποίηση υποχρεώσεων με έκδοση νέων μετοχών και κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων για την συμμετοχή τους στην εν λόγω αύξηση. Θέμα 2ο: Αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής με ταυτόχρονη μείωση του υφισταμένου αριθμού των μετοχών. Θέμα 3ο: Τροποποίηση των σχετικών άρθρων του καταστατικού περί κεφαλαίου και μετοχών με βάση τις αποφάσεις στα ως άνω θέματα). 2. Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου με καταβολή μετρητών και έκδοση νέων μετοχών, κεφαλαιοποίηση απαιτήσεων τρίτων με έκδοση νέων μετοχών και κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων για την συμμετοχή τους στην εν λόγω αύξηση. 3. Αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού περί κεφαλαίου της εταιρίας. 4. Διάφορα θέματα και ανακοινώσεις. Οι μέτοχοι που επιθυμούν να μετάσχουν στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση οφείλουν να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών που κατέχουν στον Χειριστή τους και να παραλάβουν από αυτόν τη σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών. Εάν οι μετοχές βρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό, πρέπει να δεσμεύσουν με δήλωσή τους στο Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών Α.Ε. το σύνολο ή μέρος των μετοχών που κατέχουν και να παραλάβουν από εκεί τη σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών. Τις ανωτέρω βεβαιώσεις και τα τυχόν πληρεξούσιά τους πρέπει να καταθέσουν πέντε τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης, στο Μαρούσι Αττικής επί της οδού Απ. Παύλου 4 τηλ. 210-8775000 ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε οποιαδήποτε αναγνωρισμένη Τραπεζική Ανώνυμη Εταιρία που έχει έδρα στην Ελλάδα.

    ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΝΑΚΑΣ Α.Β.Ε.Ε.Τ.Ε.

    Τακτική Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 24/12/2005, ημέρα Σάββατο και ώρα 09:00, στα γραφεία της έδρας της εταιρίας, στο 19ο χλμ. Λεωφ. Λαυρίου, Παιανία Αττικής, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Υποβολή και έγκριση των ετήσιων οικονομικών καταστάσεων της εταιρικής χρήσης 01.07.2004 έως 30.06.2005 με την Έκθεση του διοικητικού Συμβουλίου και των ελεγκτών και το Προσάρτημα. 2. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημιώσεως για τα πεπραγμένα της χρήσεως 01.07.2004 έως 30.06.2005. 3. Έγκριση διανομής των κερδών και λήψη απόφασης περί του χρόνου διαθέσεως των μερισμάτων των κερδών της χρήσεως 01.07.2004 έως 30.06.2005. 4. Έγκριση αμοιβών και μισθών που χορηγήθηκαν στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου κατά την χρήση 01.07.2004 έως 30.06.2005 και προέγκριση αμοιβών και μισθών των προαναφερομένων για τη χρήση 01.07.2005-30.06.2006. 5. Εκλογή ορκωτών ελεγκτών λογιστών για τη χρήση 01.07.2005 έως 30.06.2006. 6. Διάφορα θέματα - ανακοινώσεις. Σύμφωνα με το άρθρο 21 του καταστατικού οι κ.κ. μέτοχοι που επιθυμούν να μετέχουν στην Γενική Συνέλευση είτε αυτοπροσώπως είτε δι' αντιπροσώπου, οφείλουν πέντε (5) ημέρες τουλάχιστον πριν από την ημερομηνία της Συνέλευσης να καταθέσουν στα γραφεία της εταιρίας 19ο. χλμ. Λεωφ. Λαυρίου, 190 02 Παιανία Αττικής τις βεβαιώσεις, σύμφωνα με το άρθρο 51 του Ν 2396/96, για τη δέσμευση των μετοχών τους από το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών, καθώς και κάθε νομιμοποιητικό έγγραφο, εξουσιοδότηση συμμετοχής του αντιπροσώπου ή του εκπροσώπου για νομικά πρόσωπα.

    ΤΕΤΑΡΤΗ 28/12

    ΝΕΩΡΙΟΝ Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ

    Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 28/12/2005, ημέρα Τετάρτη και ώρα 12:00, στην έδρα της εταιρίας, στον Πειραιά (οδός Ακτή Μιαούλη 67), με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Έγκριση Πώλησης οριζοντίων ιδιοκτησιών της εταιρείας στο Εμπορικό Κέντρο Ερμούπολης. 2. Διάφορες ανακοινώσεις. Όσοι από τους κ.κ. μετόχους επιθυμούν να μετάσχουν στην Γενική Συνέλευση πρέπει σύμφωνα με το νόμο να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες για την δέσμευση των μετοχών τους με τις οποίες επιθυμούν να λάβουν μέρος και να καταθέσουν στα γραφεία της έδρας της Εταιρείας (οδός Ακτή Μιαούλη αρ. 67, Πειραιάς) την σχετική βεβαίωση από το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών σύμφωνα με το άρθρο 51 Ν. 2396/96 ή άλλη βεβαίωση που αντιστοιχεί σύμφωνα με το νόμο σε αυτήν του Κεντρικού Αποθετηρίου Αξιών στο Ταμείο της Εταιρείας ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε οποιαδήποτε στην Ελλάδα Τραπεζιτική Εταιρεία καθώς και να προσκομίσουν τα σχετικά αποδεικτικά έγγραφα και τα έγγραφα αντιπροσωπεύσεώς τους στα γραφεία της εταιρείας τουλάχιστον πέντε (5) ημέρες πριν τη Γενική Συνέλευση.

    VIVERE Α.Ε.

    Τακτική Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 28/12/2005, ημέρα Τετάρτη και ώρα 13:00, στα γραφεία της έδρας της εταιρίας, Λεωφ. Κηφισίας 304, Χαλάνδρι, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Υποβολή και έγκριση των Ετησίων Οικονομικών Καταστάσεων και των Ενοποιημένων τοιούτων της παρελθούσας εταιρικής χρήσεως από 01.07.2004 έως 30.6.2005 μαζί με τις σχετικές εκθέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ορκωτών Ελεγκτών. Έγκριση πίνακα διαθέσεως και διανομής κερδών χρήσεως. 2. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ορκωτών Ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημιώσεως για την εταιρική χρήση 01.07.2004 έως 30.06.2005. 3. Λήψη απόφασης για τη διανομή ή μη μερίσματος και παροχή εξουσιοδότησης στο Διοικητικό Συμβούλιο να ορίσει το χρόνο πληρωμής αυτού. 4. Εκλογή Ορκωτών Ελεγκτών, τακτικών και αναπληρωματικών, για τη χρήση 01.07.2005 έως 30.06.2006 και έγκριση της αμοιβής τους. 5. Τροποποίηση του σκοπού της εταιρείας με αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 3 του Καταστατικού. 6. Προσαρμογή Πίνακα Χρήσης Αντληθέντων Κεφαλαίων της από 29.03.2004 αποφασισθείσης αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας. 7. Εγκρίσεις συμβάσεων σύμφωνα με το άρθρο 23α του ΚΝ 2190/1920. 8. Διάφορα θέματα - ανακοινώσεις - εγκρίσεις και λήψη αποφάσεων επ' αυτών. Οι κ.κ. Μέτοχοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη παραπάνω Τακτική Γενική Συνέλευση οφείλουν: Εάν έχουν μετατρέψει τις μετοχές τους σε άϋλη μορφή και αυτές δεν ευρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό, να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών που κατέχουν-μέσω του χειριστή τους-και να παραλάβουν από αυτόν τη σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών, την οποία πρέπει να καταθέσουν στα γραφεία της έδρας της εταιρείας στο Χαλάνδρι Αττικής, επί της Λεωφόρου Κηφισίας αριθμός 304, πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν την ημέρα συνεδριάσεως της Γενικής Συνέλευσης καθώς και τα τυχόν έγγραφα αντιπροσώπευσης μέσα στην ίδια προθεσμία στα ως άνω γραφεία της εταιρείας. Εάν έχουν μετατρέψει τις μετοχές τους σε άϋλη μορφή και αυτές ευρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό, να δεσμεύσουν με δήλωσή τους στο Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών το σύνολο ή μέρος των μετοχών που κατέχουν, και να παραλάβουν από το Κ

    ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ Α.Ε. - ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

    Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 28/12/2005, ημέρα Τετάρτη και ώρα 16:00, στην έδρα της εταιρίας, Πατρόκλου 5 - 7, Μαρούσι Αττικής, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Λήψη απόφασης για την έκδοση κοινού Ομολογιακού Δανείου σύμφωνα με τον N. 3156/2003, ύψους μέχρι του ποσού των δέκα πέντε εκατομμυρίων (15.000.000) Ευρώ και την παροχή εξουσιοδότησης προς το Διοικητικό Συμβούλιο για τον καθορισμό των ειδικότερων όρων του δανείου. 2. Τροποποίηση των άρθρων 9 (παρ. 2 περ. δ) και 15 (παρ. 1 περ. ε) του καταστατικού και Κωδικοποίηση του καταστατικού σε ενιαίο κείμενο που θα περιλαμβάνει τις ανωτέρω τροποποιήσεις. 3. Διάφορες ανακοινώσεις. Όλοι οι Μέτοχοι της Εταιρίας έχουν δικαίωμα να λάβουν μέρος στη Συνέλευση και να ψηφίσουν αυτοπροσώπως ή δι' αντιπροσώπου. Κάθε μετοχή έχει δικαίωμα μίας ψήφου. Οι Μέτοχοι που επιθυμούν να λάβουν μέρος στη Συνέλευση πρέπει, μέσω του χειριστού τους στο Σύστημα ?ϋλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.) να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών που κατέχουν και να παραλάβουν απ' αυτόν βεβαίωση δεσμεύσεως μετοχών, την οποία πρέπει να καταθέσουν πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία της Εκακτικής Γενικής Συνέλευσης στα γραφεία της Εταιρίας (Πατρόκλου 5-7, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 25, Υπεύθυνος κος Κόντος Νικόλαος). Σε περίπτωση που δεν έχει ορισθεί χειριστής και οι μετοχές ευρίσκονται στον ειδικό λογαριασμό, βεβαίωση δεσμεύσεως μετοχών θα χορηγείται από το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών (Μαυροκορδάτου & Αχαρνών 17).

    ΠΕΜΠΤΗ 29/12/2005

    ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΕ

    Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Τράπεζας, την 29/12/2005, ημέρα Πέμπτη και ώρα 11:00, στο Μέγαρο Μελά, Αιόλου 93, Αθήνα, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Λήψη απόφασης για τη συγχώνευση με απορρόφηση της ΕΘΝΙΚΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΕΩΣ ΓΕΝΙΚΩΝ ΑΠΟΘΗΚΩΝ Α.Ε. από την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος Α.Ε. και ειδικότερα την έγκριση α) του σχετικού από 13-10-2005 Σχεδίου Σύμβασης Συγχώνευσης, β) του ατομικού και συνενωμένου ισολογισμού μετασχηματισμού της Τράπεζας με ημερομηνία 31-7-2005, γ) της από 17-10-2005 έκθεσης του ορκωτού ελεγκτή κ. Γεωργίου Σαμοθράκη της εταιρίας PriceWaterhouseCoopers για τη διαπίστωση της λογιστικής αξίας των περιουσιακών στοιχείων της Τράπεζας με ημερομηνία μετασχηματισμού 31-7-2005 για τους σκοπούς του άρθρου 2 του ν. 2166/1993, ως ισχύει, δ) της από 31-10-2005 έκθεσης του ορκωτού Ελεγκτή κ. Κυριάκου Ριρή της εταιρίας PriceWaterhouseCoopers για τους σκοπούς του άρθρου 327 του Κωδικοποιημένου Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών και ε) της έκθεσης του Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας επί του ανωτέρω Σχεδίου Σύμβασης Συγχώνευσης σύμφωνα με το άρθρο 69 παρ. 4 του κ.ν. 2190/1920. 2. Ακύρωση των κατεχόμενων από την (απορροφώσα) Εθνική Τράπεζα μετοχών της απορροφώμενης ΕΘΝΙΚΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΕΩΣ ΓΕΝΙΚΩΝ ΑΠΟΘΗΚΩΝ Α.Ε., με βάση το άρθρο 75 παρ. 4 του κ.ν. 2190/1920. 3. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εθνικής Τράπεζας συνολικά κατά ποσό Ευρώ ογδόντα εκατομμύρια εξακόσιες εβδομήντα μία χιλιάδες εξακόσια σαράντα τέσσερα (Euro80.671.644), αφενός με την έκδοση δύο εκατομμυρίων εξακοσίων εβδομήντα χιλιάδων τριακοσίων εξήντα επτά (2.670.367) νέων μετοχών νέας ονομαστικής αξίας Ευρώ πέντε (Euro5) που θα διανεμηθούν στους μετόχους της Απορροφωμένης Εταιρίας (πλην της απορροφώσας Εθνικής Τράπεζας) συνεπεία της ως άνω συγχώνευσης, και αφετέρου με την αύξηση της ονομαστικής αξίας των υφισταμένων μετοχών της Απορροφώσας (όπως θα έχουν προκύψει μετά την ολοκλήρωση της συγχώνευσης της ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε. και της ΕΘΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ Α.Ε.) από Ευρώ τέσσερα και ογδόντα λεπτά (Euro4,80) σε Ευρώ πέντε (Euro5) από κεφαλαιοποίηση αποθεματικών. 4. Τροποποίηση των άρθρων 3, 4 και 39 του Καταστατικού της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος Α.Ε. συνεπεία της ανωτέρω συγχώνευσης και των άρθρων 22 και 23 του Καταστατικού της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος Α.Ε. περί διοικητικού συμβουλίου και εκπροσώπησης. 5. Έγκριση των πράξεων του Διο

    [07] ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΩΝ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

    Σόφια, 11 Δεκεμβρίου 2005 (11:56 UTC+2)

    Απεργία διαρκείας, αρχίζουν από αύριο Δευτέρα οι Βούλγαροι δάσκαλοι, με αίτημα για 15% αύξηση των μισθών. Από τα συνδικάτα των δασκάλων ανακοίνωσαν ότι στην απεργία θα πάρουν μέρος εκπαιδευτικοί από περίπου 2 500 σχολεία και παιδικούς σταθμούς στη χώρα. Οι δάσκαλοι ζητούν όπως το Υπουργείο Παιδείας και Επιστημών και το Υπουργείο Οικονομικών να παράσχουν γραπτές προτάσεις για αύξηση των μισθών από την 1 Ιανουαρίου του 2006. Ο υπουργός Παιδείας και Επιστημών Ντανιέλ Βάλτσεφ δήλωσε ότι αύξηση ύψους 15 % είναι μεγάλη και αυτή τη στιγμή ο προϋπολογισμός δεν την επιτρέπει.

    [08] ΑΥΡΙΟ Η ΠΡΩΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΚΡΟΑΤΗ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΓΚΟΤΟΒΙΝΑ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ

    Ζάγκρεμπ, 11 Δεκεμβρίου 2005 (17:04 UTC+2)

    Την πρώτη του εμφάνιση ενώπιον του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου για την πρώην Γιουγκοσλαβία θα κάνει αύριο ο Κροάτης στρατηγός ’ντε Γκοτόβινα, ο οποίος βρίσκεται από χθες στις φυλακές Σεβένινγκεν της Χάγης, όπου μεταφέρθηκε μετά την έκδοσή του από τις ισπανικές αρχές.

    Ο Γκοτόβινα, ο οποίος συνελήφθη πριν από μερικές ημέρες από την ισπανική αστυνομία, αντιμετωπίζει κατηγορίες σε σχέση με τη δράση του κατά την στρατιωτική επιχείρηση με την κωδική ονομασία «Καταιγίδα» για την ανακατάληψη της Κράινα, το 1995.

    Κατηγορείται για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και για παραβίαση του εθιμικού δικαίου του πολέμου.

    [09] ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΘΗΣΑΥΡΟ ΤΗΣ ΠΛΩΤΙΝΟΠΟΛΗΣ

    Αθήνα, 11 Δεκεμβρίου 2005 (12:18 UTC+2)

    Εκδήλωση με θέμα "Ο Αρχαιολογικός θησαυρός της Πλωτινόπολης", πραγματοποιείται αύριο στις 7 το βράδυ στην αίθουσα εκδηλώσεων της Αρχαιολογικής Εταιρίας (Πανεπιστημίου 22 στην Αθήνα).

    Η εκδήλωση πραγματοποιείται με πρωτοβουλία των Δήμων Διδυμοτείχου και Τριγώνου και του Περιοδικού "Βορέας''. Ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο αρχαιολόγος της ΙΘ Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων Ματθαίος Κουτσομανής. Παράλληλα με την εκδήλωση θα προβληθούν και διαφάνειες από τα ευρήματα των ανασκαφών

    [10] ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΤΕΛΛΟΓΛΕΙΟ

    Θεσσαλονίκη, 11 Δεκεμβρίου 2005 (11:48 UTC+2)

    Την καθιερωμένη του Χριστουγεννιάτικη Γιορτή για παιδιά με τίτλο "Στο εργαστήρι του Αη Βασίλη" διοργανώνει το Τελλόγλειο Ιδρυμα Τεχνών, την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι.

    Στους χώρους του μουσείου τα παιδιά των Δημιουργικών Εργαστηρίων θα ζωντανέψουν το εργαστήρι του Αη Βασίλη, θα κατασκευάσουν στολίδια για το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, θα ψάλλουν τα κάλαντα και θα παρουσιάσουν θεατρικά δρώμενα. Η συμμετοχή στη γιορτή είναι ελεύθερη για όλα τα παιδιά.


    Macedonian Press Agency: Brief News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    mpab2html v1.01d run on Sunday, 11 December 2005 - 19:13:50 UTC