Read about International Treaties, Human & Minority Rights in Turkey Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Saturday, 20 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Macedonian Press Agency: Brief News in Greek (PM), 97-10-17

Macedonian Press Agency: Brief News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Macedonian Press Agency at http://www.mpa.gr and http://www.hri.org/MPA.


Web Posted: 19:14 GMT+2

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΡΑΔΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 17.10.1997

Τον ισχυρισμό του εκπροσώπου του αμερικανικού Στέητ Ντηπαρτμεντ, Τζιμ Φόλει, ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν διαθέτουν τα τεχνικά μέσα για να διαπιστώσουν αν όντως παρενοχλήθηκε το αεροσκάφος που μετέφερε τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Άκη Τσοχατζόπουλο, από την Κύπρο στην Κρήτη, σχολίασαν σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Ρέππας και ο Πρόεδρος της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης. "Για τέτοια θέματα για τα οποία υπάρχουν συντριπτικά στοιχεία δεν είναι νοητό κάποιος να σφυρίζει αδιάφορα γιατί αν το κάνει αυτό θα είναι πολύ δύσκολο αργότερα να δικαιολογήσει την ειλικρίνεια του ενδιαφέροντός του όταν το επιδείξει", είπε ο κ. Ρέππας. Την ευθύνη της Τουρκίας για το κλίμα έντασης που δημιουργήθηκε επισήμανε ο κ. Κακλαμάνης και πρόσθεσε: "Αυτό είναι φανερό, και όποιος υποκρίνεται ότι δεν το βλέπει, και μιλώ καθαρά για τις ΗΠΑ, δεν μπορεί να εμπνέει αξιοπιστία, διεκδικώντας, μάλιστα, και αυτό συμβαίνει με τις ΗΠΑ, έναν μείζονα ρόλο στην περιοχή". Σε ανησυχία της Τουρκίας, λόγω της ενεργοποίησης του ενιαίου αμυντικού δόγματος Ελλάδας - Κύπρου και της αποτελεσματικότητας που επέδειξε η πολεμική μας αεροπορία στην άσκηση "Νικηφόρος - Τοξότης", απέδωσε την έξαρση της τουρκικής προκλητικότητας ο εκπρόσωπος του υπουργείου εξωτερικών, Κώστας Μπίκας. Στο μεταξύ, επαναλήφθηκαν και σήμερα οι προκλητικές δηλώσεις Τούρκων αξιωματούχων. Σύμφωνα με τη ραδιοφωνική υπηρεσία του BBC, ο αντιπρόεδρος του κυβερνώντος κόμματος της Μητέρας Πατρίδας, Αγάν Οκτάν Γκιουνέρ σε δηλώσεις του στην τουρκική τηλεόραση υποστήριξε ότι "η ελληνική πολιτική των τετελεσμένων γεγονότων, όπως είπε, έχει φέρει το τουρκικό κράτος στα όρια της ανοχής του". Εξάλλου, ο αρχηγός της τουρκικής αεροπορίας δήλωσε ότι βρίσκει πολύ άστοχους τους Έλληνες πιλότους και ισχυρίζεται ότι πέτυχαν έναν στους δέκα στόχους.

Τις ελληνικές θέσεις για τα Ελληνοτουρκικά και το Κυπριακό παρουσίασε σήμερα ο υφυπουργός Εξωτερικών, Γιάννος Κρανιδιώτης στη συνάντηση που είχε με τον Ιταλό ομόλογό του, Πιέρο Φασσίνο, στη Ρώμη, στο πλαίσιο της Διάσκεψης για την Αλβανία, που άρχισε το πρωί με τη συμμετοχή του Αλβανού, πρωθυπουργού, Φάτος Νάνο, του ιταλού υπουργού Εξωτερικών, Λαμπέρτο Ντίνι, του ειδικού απεσταλμένου του ΟΑΣΕ, Φραντς Βρανίτσκι, και του προεδρεύοντα της Συμβουλίου υπουργών Εξωτερικών της Κοινότητας, Ζακ Πος. Ο κ. Κρανιδιώτης επισήμανε ότι η χώρα μας θα αρνηθεί την είσοδο της Τουρκίας στο νέο κοινοτικό όργανο αν η Τουρκία δεν αποδεχτεί τη δικαιοδοσία του δικαστηρίου της Χάγης για τα θέματα των Ιμίων και της υφαλοκρηπίδας, αλλά και όρους όπως η ένταξη της Κύπρου στην Κοινότητα και η παύση των προκλήσεών της. Ο Ιταλός υφυπουργός εξέφρασε την ελπίδα να προοδεύσουν οι διακοινοτικές συνομιλίες στην Κύπρο προκειμένου να διευκολυνθεί η ενταξιακή πορεία της Μεγαλονήσου. Τις ελληνικές θέσεις παρουσίασε ο κ. Κρανιδιώτης και στη χθεσινή συνεδρίαση, στις Βρυξέλλες, ειδικής ομάδας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου που παρακολουθεί τις εξελίξεις στην Τουρκία.

Δεν υπάρχει περίπτωση ελληνοτουρκικής σύγκρουσης, ούτε τώρα, ούτε και στο μέλλον, δήλωσε ο διοικητής των δυνάμεων της Νότιας Πτέρυγας του ΝΑΤΟ, ναύαρχος Γιόζεφ Λόπεζ, απαντώντας σε ερώτηση για την ένταση που δημιουργείται ανάμεσα στις δύο χώρες με τις αλλεπάλληλες προκλήσεις από την πλευρά της Τουρκίας, με αποκορύφωμα τις παρενοχλήσεις του C-130 που μετέφερε τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Άκη Τσοχατζόπουλο. "Το ΝΑΤΟ", είπε "εργάζεται για να αποφευχθεί οποιαδήποτε σύγκρουση και στο πλαίσιο αυτό βρίσκεται σε συνεργασία με τους διπλωμάτες, τους πολιτικούς και τους οικονομικούς παράγοντες". Ο κ. Λόπεζ βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη για την τελική εκτίμηση των αποτελεσμάτων της διακλαδικής και διακρατικής στρατιωτικής άσκησης του ΝΑΤΟ "Dynamic Mix" και έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους μαζί με το διοικητή της 1ης Στρατιάς, στρατηγό Δημήτριο Δήμου. Ο διοικητής της Νότιας Πτέρυγας του ΝΑΤΟ εξέφρασε ικανοποίηση για την επιτυχία της άσκησης και υπογράμμισε αποτελεί ένα δείγμα για τα αποτελέσματα στην πράξη της συνεργασίας μεταξύ των χωρών, καθώς στην άσκηση πήραν μέρος δυνάμεις από 14 κράτη.

Τριήμερη περιοδεία στους νομούς Κοζάνης, Φλώρινας, Καστοριάς και Γρεβενών άρχισε σήμερα ο πρωθυπουργός, Κώστας Σημίτης, επικεφαλής 16μελούς κυβερνητικού κλιμακίου. Ο πρωθυπουργός έφτασε το απόγευμα στην Κοζάνη. Αύριο το πρωί θα πάει στη Φλώρινα, το απόγευμα θα μεταβεί στην Καστοριά και το πρωί της Κυριακής θα επισκεφθεί τα Γρεβενά. Και στους τέσσερις νομούς ο πρωθυπουργός και οι υπουργοί και υφυπουργοί που τον συνοδεύουν θα έχουν συναντήσεις με εκπροσώπους τοπικών φορέων, προκειμένου να ενημερωθούν για τα προβλήματα των περιοχών, ενώ θα επισκεφθούν τα έργα της ΔΕΗ και της Εγνατίας οδού.

Το Β΄ Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης αποτέλεσε το αντικείμενο της σημερινής συνεδρίασης της Κυβερνητικής Επιτροπής. Σε δηλώσεις του, μετά τη σύσκεψη, ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας, Γιάννος Παπαντωνίου, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πορεία απορρόφησης των κοινοτικών κονδυλίων. "Το 1997 θα είναι έτος πολύ σημαντικής ανάκαμψης των δαπανών του Β' Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης", επισήμανε ο κ. Παπαντωνίου και πρόσθεσε ότι τα έργα και τα προγράμματα προχωρούν πολύ ικανοποιητικά. Γνωστοποίησε ακόμη ότι για πρώτη φορά τέθηκε στην Κυβερνητική Επιτροπή το θέμα της σύνδεσης του Β΄ με το Γ΄ Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης που θα ξεκινήσει το 2000, έτσι ώστε τα έργα που ξεκινούν τώρα να έχουν πλήρη χρηματοδότηση.

Θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος συζήτησαν ο Πρόεδρος της Βουλής, Απόστολος Κακλαμάνης με τον Αλβανό ομόλογό του, Σκεντέρ Γκινούσι, στο περιθώριο των εργασιών της πρώτης Διάσκεψης των Προέδρων των Κοινοβουλίων των χωρών της Νοτιοανατολικής Ευρώπης που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα. Ο Πρόεδρος του Αλβανικού Κοινοβουλίου χαρακτήρισε απόλυτα επιτυχή την Διάσκεψη και τόνισε την ανάγκη να συνεχισθούν και στο μέλλον ανάλογες πρωτοβουλίες. Ο κ. Γκινούσι ενημέρωσε τον κ. Κακλαμάνη για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα του και ιδιαίτερα για τις προσπάθειες που καταβάλλονται για την αναμόρφωση του Συντάγματος, της δικαιοσύνης και των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Ο κ. Κακλαμάνης επανέλαβε την υποστήριξη της χώρας μας στην προσπάθεια ανοικοδόμησης της Αλβανίας και επαναβεβαίωσε τον Αλβανό ομόλογό του για την παροχή ευρείας τεχνικής και επιστημονικής υποστήριξης από το ελληνικό προς το αλβανικό Κοινοβούλιο.

Επίσκεψη στη χώρα μας από την Κυριακή μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή 24 Οκτωβρίου θα πραγματοποιήσουν τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας Γερμανίας-Ελλάδας. Το μεσημέρι της Κυριακής θα φτάσουν στη Θεσσαλονίκη και το μεσημέρι της Δευτέρας θα συναντηθούν με τον υπουργό Μακεδονίας-Θράκης Φίλιππο Πετσάλνικο. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα αναχωρήσουν για την Αθήνα όπου θα συναντηθούν με τον πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη, τον υπουργό Εξωτερικών, Θεόδωρο Πάγκαλο και τους πολιτικούς αρχηγούς.

Τα χθεσινά επεισόδια έξω από τη Βουλή, που σημειώθηκαν μετά από την πορεία των αστυνομικών που μετέχουν στην ένωσή τους της Αττικής, καταδίκασαν σήμερα ο Πρόεδρος της Βουλής, Απόστολος Κακλαμάνης και ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Γιώργος Ρωμαίος. Απαράδεκτο χαρακτήρισε το γεγονός ο κ. Κακλαμάνης, ενώ ο κ. Ρωμαίος, απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή του ΚΚΕ, Στρατή Κόρακα, καταδίκασε τις προκλήσεις έξω από τη Βουλή και την αποδοκιμασία του Προέδρου του σώματος. Τη λύπη της για το συμβάν εξέφρασε η Πανελλήνια Ένωση Αστυνομικών.

Περισσότερο από ένα τόνο ηρωίνη και 18.000 κιλά χασίς κατέσχεσαν τα τελευταία δέκα χρόνια υπάλληλοι τελωνείων στην Ελλάδα - ποσότητες που αντιστοιχούν στο 75% των κατασχεμένων στη χώρα ναρκωτικών, έναντι 25% των άλλων υπηρεσιών. Εξάλλου, από το 1988, οι Έλληνες τελωνειακοί κατέσχεσαν 230 κιλά κοκαΐνη, 260 κιλά μαριχουάνα, 10 κιλά όπιο και 848.500 ναρκωτικά χάπια, ενώ πριν από μερικούς μήνες τελωνειακοί υπάλληλοι στη Θεσσαλονίκη εντόπισαν μεγάλη ποσότητα αναβολικών φαρμάκων που είχαν προορισμό τις Ηνωμένες Πολιτείες. Σήμερα το μεσημέρι εκπρόσωποι της διεθνούς οργάνωσης για την καταπολέμηση των φαρμάκων βράβευσαν στη διάρκεια ειδικής τελετής που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της 2ης ένωσης τελωνειακών υπαλλήλων Μακεδονίας, εννέα τελωνειακούς υπαλλήλους δίωξης ναρκωτικών για την άριστη συνεργασία που συνέβαλε στην κατάσχεση της παραπάνω ποσότητας αναβολικών φαρμάκων.

Τα γραφεία της ΕΡΤ, στην Αθήνα, επισκέφθηκε το πρωί η Γενική Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα. Στη συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο της ΕΡΤ, Παναγιώτη Παναγιώτη και τους εργαζόμενους, η κ. Παπαρήγα ενημερώθηκε για τα σχέδια εξυγίανσης και αναβάθμισης του προγράμματος της τηλεόρασης. Ο κ. Παναγιώτου έκανε λόγο για πλουραλισμό στο νέο πρόγραμμα, ενώ η κ. Παπαρήγα επισήμανε ότι το έργο της ΕΡΤ θα κριθεί από το αποτέλεσμα.

Τη δημοπρασία τμήματος της Εγνατίας Οδού, προϋπολογισμού 18,5 δισεκατομμυρίων δραχμών, μπλόκαραν σήμερα οι διπλωματούχοι μηχανικοί του ΕΜΔΥΔΑΣ, διεκδικώντας την επαναφορά των κλαδικών τους επιδομάτων 6%0 και 7%0, τα οποία καταργήθηκαν βάσει του νέου νομοσχεδίου. Παράλληλα, με σημαντικές καθυστερήσεις κινδυνεύουν τρία ακόμη τμήματα του έργου, ύψους 100 δισεκατομμυρίων δραχμών, που δημοπρατούνται αντίστοιχα στις 21, 23 και 30 Οκτωβρίου, αφού ενδέχεται να μπλοκαριστούν και αυτά. Την άμεση ανάκληση των εγκυκλίων που προβλέπουν την κατάργηση των επιδομάτων και την επανεξέταση του θέματος ζήτησε με επιστολή της προς τον Υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Γιάννο Παπαντωνίου, η ηγεσία του τμήματος κεντρικής Μακεδονίας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης.

Mε διαδήλωση στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, συνέχισαν σήμερα τις κινητοποιήσεις τους οι οικότροφοι φοιτητικών εστιών της πόλης, που αντιδρούν στο ενδεχόμενο καθιέρωσης ενοικίου για την παραμονή τους στις φοιτητικές εστίες και ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα έχουν καταλάβει τις Α΄ και Γ΄ εστίες, στις 40 Εκκλησιές. Οι φοιτητές αρνούνται την εφάπαξ καταβολή ποσού 18.000 δραχμών το χρόνο και απαιτούν να σταματήσει κάθε σχετική προσπάθεια.

Ενα στα τέσσερα νοικοκυριά στη χώρα μας επιβιώνει σε συνθήκες φτώχειας και η Ελλάδα κατατάσσεται δεύτερη στην κοινότητα μετά την Πορτογαλία, σύμφωνα με στοιχεία της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Πάνω από 2.250.000 Ελληνες, ανάμεσά τους 380.000 παιδιά, κερδίζουν το μήνα 68.000 δραχμές, σύμφωνα με τα στοιχεία που έφερε στο φως ο Ευρωβουλευτής του Συνασπισμού Αλέκος Αλαβάνος με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά της φτώχειας.

Ο αντιπρόεδρος της Τουρκικής κυβέρνησης, Μπουλέντ Ετζεβίτ, σε δηλώσεις του στο Ελσίνκι της Φινλανδίας ισχυρίστηκε ότι επιβάλλεται η παρουσία του τουρκικού στρατού στα κατεχόμενα έως ότου βρεθεί λύση από τη διεθνή κοινότητα. Ο Ετζεβίτ, ο οποίος ρωτήθηκε πότε θα αποχωρήσει ο τουρκικός στρατός από την Κύπρο απάντησε ότι "εδώ και 23 χρόνια στο νησί υπάρχει ειρήνη". Πρόσθεσε, σύμφωνα με τον Τουρκοκυπριακό Τύπο, ότι το νησί "έχει μεγάλη στρατηγική σημασία για την Τουρκία και ότι η στρατιωτική δύναμη δεν αποτελεί απειλή για την ειρήνη". Κληθείς να σχολιάσει το ενδεχόμενο ένταξης της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση, είπε ότι δεν θα υπάρξει προσάρτηση αλλά "θα αυξηθούν κάθε είδους δεσμοί με την Τουρκοκυπριακή πλευρά". Στο μεταξύ, άρχισαν οι πολιτικές διαμάχες και οι αμφισβητήσεις της πολιτικής που ακολουθεί ο Ραούφ Ντενκτάς, από τα τουρκοκυπριακά κόμματα. Τουλάχιστον δύο από αυτά, το Ρεπουμπλικανικό και το κόμμα Κοινωνικής Απελευθέρωσης, επικρίνουν ανοιχτά, τις επιλογές του Ντενκτάς και του καταλογίζουν ευθύνες για το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει η τουρκική πολιτική στο θέμα της επίλυσης του κυπριακού προβλήματος. Mαζί με τους πολιτικούς σχηματισμούς, αρχίζει και η αμφισβήτηση του, μέχρι τώρα, αδιαφιλονίκητου ηγέτη από μερίδα του τουρκοκυπριακού τύπου.

Διαμεσολαβητικό ρόλο για τη διευθέτηση των σχέσεων Αλβανίας-Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας Γιουγκοσλαβίας, φέρεται να αναλαμβάνει η Ελλάδα σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Ρεπούμπλικα". Στο σημερινό της φύλλο η εφημερίδα που είναι όργανο του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, δημοσιεύει άρθρο υπό τον τίτλο "Μυστική συμφωνία Νάνο-Σημίτη", στο οποίο τονίζεται μεταξύ άλλων ότι ένα από τα θέματα στην ατζέντα του Ελληνα πρωθυπουργού κατά την επίσκεψή του στα Τίρανα ήταν "η ελληνική πλευρά να αναλάβει ρόλο μεσολαβητή στις αλβανο-γιουγκοσλαβικές συνομιλίες που άρχισαν στην Ουάσιγκτον μεταξύ των υπουργών Εξωτερικών των δυο χωρών". Η εφημερίδα επικαλούμενη πληροφορίες από το πρωθυπουργικό περιβάλλον, γράφει ότι "ο κ.Σημίτης πρότεινε στον κ. Νάνο μια πλατφόρμα αντιμετώπισης του θέματος για την ανωτάτου επιπέδου αλβανο-γιουγκοσλαβική συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της συνόδου κορυφής στην Κρήτη, τον επόμενο μήνα".

Επίσκεψη στο Βουκουρέστι πραγματοποιεί ο κοινοτικός επίτροπος, αρμόδιος για θέματα διεύρυνσης, Χανς Βαν Ντεν Μπρουκ, στο πλαίσιο των επαφών που κάνουν την περίοδο αυτή στελέχη της Ευρωπαϊκής Ενωσης ενόψει της ευρωπαϊκής διάσκεψης κορυφής που θα πραγματοποιηθεί τον Δεκέμβριο. Η Ρουμανία δεν συμπεριελήφθη στον κατάλογο των υποψηφίων προς ένταξη χωρών στην Ευρωπαϊκή Ενωση στην πρώτη φάση της διεύρυνσης και ο κ.Μπρουκ, όπως σημειώνουν οι ρουμανικές εφημερίδες, θα διαβεβαιώσει την πολιτική ηγεσία της χώρας για τις προοπτικές ένταξής της. Προς την κατεύθυνση αυτή στο επίκεντρο των συζητήσεών του θα είναι θέματα αναδόμησης και ιδιωτικοποίησης, βελτίωσης των επενδυτικών συνθηκών και της νομοθεσίας που αφορά στην ανταγωνιστικότητα. Τα ζητήματα αυτά ήταν οι ανασταλτικοί παράγοντες που, κατά την έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, δεν ήταν δυνατόν να αρχίσουν οι ενταξιακές διαπραγματεύσεις με τη Ρουμανία.

Οι επενδυτικές δυνατότητες στη Βουλγαρία θα παρουσιαστούν στη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης στη Σόφια, από τις 22 έως τις 24 Οκτωβρίου, παρουσία 1. 000 ξένων επιχειρηματιών, μεταξύ των οποίων και εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου της Ελλάδας. Βασικός εισηγητής θα είναι ο ίδιος ο πρωθυπουργός της χώρας, Ιβάν Κόστοβ και θα συμμετάσχουν μέλη της βουλγαρικής κυβέρνησης, βουλευτές, εκπρόσωποι του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, της Παγκόσμιας Τράπεζας, της Ευρωπαϊκής Τράπεζας για την Ανασυγκρότηση και Ανάπτυξη κ.ά.

Θυελλώδεις βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο και χαμηλές, για την εποχή, θερμοκρασίες προβλέπονται αύριο σε όλη τη χώρα, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Ειδικότερα, αύριο στη βόρεια Ελλάδα προβλέπονται τοπικές νεφώσεις. Στη δυτική Ελλάδα ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος, ενώ στην υπόλοιπη χώρα θα εκδηλωθούν τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών βροχών, κυρίως μετά το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από έναν μέχρι 14 βαθμούς, στα δυτικά από 5 μέχρι 20 και στην υπόλοιπη χώρα από 8 μέχρι 19 βαθμούς Κελσίου. Στη Θεσσαλονίκη αύριο προβλέπονται πρόσκαιρες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέτριοι μέχρι ισχυροί , ενώ η θερμοκρασία στην πόλη θα κυμανθεί από 5 μέχρι 13 βαθμούς Κελσίου.


Complete archives of the Macedonian Press Agency bulletins are available on the MPA Home Page at http://www.mpa.gr/ and on the U.S. mirror at http://www.hri.org/MPA/


Macedonian Press Agency: Brief News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
mpegrb2html v1.03b run on Friday, 17 October 1997 - 16:40:21 UTC