Read the US State Department's Country Reports on Human Rights Practices Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 18 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Macedonian Press Agency: Brief News in Greek (AM), 97-09-28

Macedonian Press Agency: Brief News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Macedonian Press Agency at http://www.mpa.gr and http://www.hri.org/MPA.


Web Posted: 14:05 GMT+2

ΣΥΝΤΟΜΟ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 28.9.1997

Με τιμές αρχηγού κράτους υποδέχτηκαν, το πρωί, στη Θεσσαλονίκη, τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωστής Στεφανόπουλος, η πολιτική ηγεσία της χώρας, η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, δεκάδες Ελληνες μητροπολίτες και πλήθος λαού. Τον προκαθήμενο της Ορθόδοξης Εκκλησίας συνοδεύουν οι Πατριάρχες Γεωργίας, Ρουμανίας, Βουλγαρίας και εκπρόσωπος του Πατριάρχη Μόσχας και πασών των Ρωσιών. Υποδεχόμενος τον Πατριάρχη, στην επίσημη τελετή στην πλατεία Αριστοτέλους, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δήλωσε: "Δεν αγνοούμε ότι η οικονομική ανάπτυξη και η ευημερία των κρατών επιτυγχάνεται δια της ειρηνικής άμιλλας και της συνεργασίας και ότι η ειρήνη στηρίζεται στο σεβασμό των αρχών του διεθνούς δικαίου. Χαιρόμεθα δε όλως ιδιαιτέρως όταν μας υπενθυμίζεται ότι η Ορθόδοξος παράδοσις προβάλλει τον σεβασμό προς την προσωπικότητα παντός ανθρώπου ανεξαρτήτως φυλής, γλώσσης ή θρησκευτικών πεποιθήσεων". Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος ευχαρίστησε την ελληνική κυβέρνηση και τον λαό της Θεσσαλονίκης για τη θερμή και εγκάρδια υποδοχή, εξήρε το ρόλο του Προέδρου της Δημοκρατίας, αναφέρθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 και συνεχάρη τους φορείς της Θεσσαλονίκης, Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης. Στη συνέχεια τελέστηκε η Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου. Το μεσημέρι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρέθεσε γεύμα προς τιμήν του Πατριάρχη, ενώ το απόγευμα σε πανηγυρική συνεδρία του Συμποσίου με τίτλο "Θρησκεία, Επιστήμη και Περιβάλλον - Η Μαύρη Θάλασσα σε κίνδυνο" θα ανακοινωθούν τα πορίσματά του. Έπειτα ο Πατριάρχης και η συνοδεία του θα επισκεφθούν την Έκθεση των Θησαυρών του Αγίου Όρους και το βράδυ θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στο κυβερνείο.

Πρωτοφανής πρόκληση εκ μέρους της Τουρκίας. Ο αντιπρόεδρος της Τουρκικής κυβέρνησης, εμπνευστής του Αττίλα στην Κύπρο, Μπουλέντ Ετζεβίτ διατύπωσε επακριβώς τις συνολικές διεκδικήσεις της Άγκυρας στο Αιγαίο και εξέφρασε την άποψη ότι οι διεκδικήσεις αυτές θα πρέπει να συζητηθούν στο σύνολό τους. Ο Τούρκος αξιωματούχος έθεσε ευθέως θέμα διανομής του θαλασσίου και εναερίου χώρου στο Αιγαίο, αλλά και εκμετάλλευσης των υποθαλάσσιων κοιτασμάτων πετρελαίου.

Έκκληση στη διεθνή κοινότητα να αντιδράσει στις τουρκικές απειλές απηύθυνε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κωστής Στεφανόπουλος, ο οποίος τις χαρακτήρισε επίθεση κατά της διεθνούς έννομης τάξης. "Η Τουρκία είναι το μόνο κράτος στην Ευρώπη και στην περιοχή της, αλλά, εξ όσων γνωρίζω, και σε ολόκληρο τον κόσμο, το οποίο χρησιμοποιεί με τον πιο κυνικό τρόπο την απειλή πολέμου για να επιτύχει με εκβιασμό την ικανοποίηση παρανόμων επιδιώξεων", είπε χαρακτηριστικά ο κ. Στεφανόπουλος και πρόσθεσε: "αυτό που θα πρέπει να καταλάβουμε όλοι είναι ότι η απειλή δεν στρέφεται μόνο κατά της Ελλάδος, αλλά κατά της διεθνούς εννόμου τάξεως. Αυτοί λοιπόν που την εκπροσωπούν, είτε είναι οργανισμοί, είτε είναι ενώσεις κρατών, είτε υπερδυνάμεις, πρέπει να αντιδράσουν".

Την προκλητική στάση της Τουρκίας καυτηρίασε ο υπουργός Εξωτερικών, Θεόδωρος Πάγκαλος, σε ομιλία του αργά χθες το βράδυ στα μέλη της Κυπριακής Ομοσπονδίας των ΗΠΑ, σημειώνοντας ότι ενώ ο ίδιος και η αμερικανίδα υπουργός εξωτερικών, Μαντλίν Ολμπράιτ, επιχειρούσαν να βρουν συμβιβαστική λύση, η τουρκική αντιπροσωπεία στον ΟΗΕ διένειμε επιστολή με τις προκλητικές της θέσεις κατά της Ελλάδος και της Κύπρου. Σε συνέντευξή του στο διεθνές τηλεοπτικό δίκτυο CNN ο κ. Πάγκαλος τάχθηκε υπέρ της πλήρους αποστρατικοποίησης της Κύπρου και επισήμανε ότι η Ελλάδα υποστηρίζει πλήρως τις προσπάθειες του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών αλλά και των ΗΠΑ για την εξεύρεση λύσης στο Κυπριακό. Εξάλλου, σε σημερινή του συνέντευξη στην εφημερίδα "Καθημερινή" τονίζει ότι η Άγκυρα επιχειρεί να αναγκάσει την Ελλάδα να προσέλθει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και εκεί να κριθεί η τύχη όλων των τουρκικών διεκδικήσεων. Η προσφυγή της Τουρκίας στη Χάγη αποτελεί για τη χώρα μας την αναγκαία προϋπόθεση για να υπάρξει εξέλιξη στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, πρόσθεσε ο κ. Πάγκαλος. Εντός της εβδομάδας την Αθήνα, την Άγκυρα και τη Λευκωσία θα επισκεφθεί ο βοηθός υφυπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάικλ Γκροσμαν.

Η Ελλάδα πάντοτε επιθυμούσε φιλία με την Τουρκία, όμως αυτή δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς το σεβασμό του διεθνούς δικαίου και των διεθνών συνθηκών, σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Δημ. Ρέππας, κληθείς να σχολιάσει τις τελευταίες δηλώσεις του υπουργού Εξωτερικών κ. Θεόδωρου Πάγκαλου για την πολιτική της Αγκυρας. Ενώ ειδικά για την έκφραση "βιαστής", με την οποία ο κ. Πάγκαλος χαρακτήρισε την τουρκική πολιτική στο Κυπριακό και τα Ελληνοτουρκικά, ο κ. Ρέππας υπενθύμισε ότι με την εισβολή του Αττίλα στην Κύπρο συνέβη ένας βιασμός, ο οποίος συνεχίζεται επί 23 χρόνια και φυσικά, βιασμός χωρίς βιαστή δεν υπάρχει. Συγκεκριμένα ο υπουργός Τύπου απαντώντας σε σχετική ερώτηση των δημοσιογράφων στα Χανιά, στο περιθώριο των εργασιών του 3ου συνεδρίου της Ενωσης Ιδιοκτητών ημερησίων Επαρχιακών Εφημερίδων επισήμανε: "Εμείς πάντοτε επιθυμούμε φιλία με την Τουρκία, επιθυμούμε όμως η φιλία αυτή να διέπεται από τους κανόνες οι οποίοι θα την καθιστούν φιλία ισότιμη και αμοιβαία ωφέλιμη. Και ασφαλώς αυτή δεν μπορεί να είναι άλλη από το διεθνές δίκαιο και τις διεθνείς συνθήκες. Τουλάχιστον σ΄αυτή την προσπάθεια η Ελλάδα έχει συμβάλει τα μέγιστα, καλούμε και την άλλη πλευρά να κάνει το ίδιο".

Την εκτίμηση του ότι το σχέδιο "Καποδίστριας" έχει βρει τη μεγάλη συναίνεση της ελληνικής κοινωνίας, διατυπώνει ο υπουργός Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης, Αλέκος Παπαδόπουλος σε συνέντευξή του στην εφημερίδα το "Το Βήμα". Εκφράζει παράλληλα την πεποίθησή του ότι, αντίθετα από ό,τι σχολιάζεται πολλές φορές ακόμη και μέσα στους κόλπους του ΠΑΣΟΚ, το σχέδιο "Καποδίστριας" θα έχει θετική επίπτωση και στις εκλογές. Ο κ. Παπαδόπουλος αποκαλύπτει πως το νομοσχέδιο, που θα κατατεθεί - το πιθανότερο μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου - στη Βουλή, δε θα αφήνει κανένα "παράθυρο", καθώς δε θα παραπέμπει καμία ρύθμιση σε μελλοντικά προεδρικά διατάγματα. "Ο,τι είναι να γίνει, προβλέπεται απολύτως λεπτομερειακά στον ίδιο νόμο. Και επί των συγκεκριμένων -και όχι των μελλοντικών- ρυθμίσεων του νόμου, θα γίνει πλήρης συζήτηση στη Βουλή", σημείωσε ο κ. Παπαδόπουλος.

Τη θέση ότι η Νέα Δημοκρατία, όταν γίνει κυβέρνηση, θα καταργήσει τις αναγκαστικές συνενώσεις δήμων και κοινοτήτων, διατύπωσε ο Πρόεδρος του κόμματος στην κοινή συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας και της κεντρικής επιτροπής του κόμματός του, χθες, στην Ερέτρια της Ευβοίας. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης επισήμανε ακόμη ότι θα ζητήσει από την κυβέρνηση αλλαγή του εκλογικού νόμου για την τοπική αυτοδιοίκηση, ώστε οι δήμαρχοι να εκλέγονται έστω και αν δεν συγκεντρώνουν την απόλυτη πλειοψηφία. Έκανε ακόμη γνωστό ότι η επιλογή υποψηφίων θα επιδιωχθεί να γίνει μετά από ευρύτατες συνεργασίες και πέραν του κομματικού περίγυρου.

"Τέρμα η ανοχή. Το ΙΚΑ θα εξαντλήσει όλα τα περιθώρια που θα του παρέχει ο νέος νόμος για να εισπράξει τα χρήματά του" τονίζει ο υπουργός Εργασίας, Μιλτιάδης Παπαϊωάννου, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "Το Βήμα", επισημαίνοντας πως οι οφειλέτες είναι πολλοί και ότι τα περισσότερα χρήματα τα οφείλουν ιδιώτες, ενώ σημειώνει ότι οι δημόσιες υπηρεσίες θα εξοφλήσουν τα χρέη τους προς το Ιδρυμα Κοινωνικών Ασφαλίσεων μέχρι το τέλος του χρόνου. "Κανείς δεν εξαιρείται. Θα πληρώσουν όλοι", υπογραμμίζει ο κ. Παπαϊωάννου, προειδοποιώντας ότι το ΙΚΑ θα επιδιώξει τώρα να εισπράξει δικαστικώς τα οφειλόμενα, με αναγκαστικές εκτελέσεις, ενώ αφήνει να εννοηθεί ότι η κυβέρνηση θα επιμείνει στη θέσπιση του "κοινωνικού πόρου" υπέρ του ΙΚΑ, χωρίς ωστόσο να δεσμεύεται.

Στη μείωση μέχρι και 80% των τιμών αρκετών εισαγόμενων φαρμάκων προσανατολίζεται η ελληνική κυβέρνηση. Οι ριζικές αλλαγές στις τιμές των φαρμάκων αναμένεται να ανακοινωθούν από την επόμενη εβδομάδα. Σύμφωνα μάλιστα, με πληροφορίες, οι τιμές 140 από τα 200 συνολικά πρώτα σε κυκλοφορία φάρμακα μειώνονται κατά 40 μέχρι 70%, με αποτέλεσμα να προκύπτει μείωση της ετήσιας φαρμακευτικής δαπάνης κατά 75 δισεκατομμύρια δραχμές. Πάντως, αυξήσεις θα επιβληθούν σε γνωστά φθηνά σκευάσματα, κυρίως αναλγητικά, όπως η ασπιρίνη και το Depon.

Συνεδριάζουν αύριο οι Ομοσπονδίες των εφοριακών, των τελωνειακών, των εργαζομένων του Υπουργείου Οικονομικών, του ΚΕΠΥΟ και του Γενικού Χημείου του κράτους για να καθορίσουν την περαιτέρω στάση τους. Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, εξετάζεται σοβαρά η πραγματοποίηση νέας τρίωρης απεργίας εντός της εβδομάδας. Κατά συνέπεια, όσοι, λόγω της απεργίας της περασμένης Πέμπτης και Παρασκευής δεν εκπλήρωσαν τις ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις τους προς τις εφορίες θα πρέπει να σπεύσουν αύριο, νωρίς το πρωί.

Ολοκληρώνεται απόψε το βράδυ η γιορτή '97 του Συνασπισμού της Αριστεράς και της Προόδου. Κεντρικό γεγονός είναι η ομιλία του προέδρου του κόμματος, Νίκου Κωνσταντόπουλου, ενώ νωρίτερα έχει προγραμματιστεί συναυλία της Μαρίας Φαραντούρη.

Το Μακεδονικό Ινστιτούτο Εργασίας του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, συνεχίζοντας τις πρωτοβουλίες διαλόγου στο πλαίσιο των συνεδριακών εκδηλώσεων της Θεσσαλονίκης Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης, διοργανώνει διήμερη συνάντηση με θέμα "Εργασία και Πολιτισμός-Ο θεσμός της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας και η συμμετοχή των εργαζομένων". Η διημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη και την Τετάρτη στην αίθουσα του ΕΚΘ και την έναρξη των εργασιών της θα κηρύξει ο Υπουργός Πολιτισμού, Ευάγγελος Βενιζέλος. Παράλληλα, θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι οργανισμών πολιτιστικών πρωτευουσών των πόλεων που έχουν φιλοξενήσει ή πρόκειται να αναλάβουν τον θεσμό, καθώς και εκπρόσωποι των αντίστοιχων εργατικών συνδικάτων.

Αλβανοί λαθρομετανάστες, οπλισμένοι με πολεμικό όπλο και πιστόλια "γάζωσαν" τα ξημερώματα, σε περιοχή του νομού Ημαθίας, ομάδα συμπατριωτών τους, με αποτέλεσμα να σκοτώσουν έναν από αυτούς και να τραυματίσουν βαριά άλλους τέσσερις. Σύμφωνα με την Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας οι δράστες - γύρω στα οκτώ άτομα που είχαν τα πρόσωπά τους καλυμμένα με κουκούλες - εισέβαλαν σε αγροικία έξω από την κοινότητα Λευκάδια Νάουσας όπου φιλοξενούνταν οι έξι συμπατριώτες τους. Υπό την απειλή των όπλων - ενός Καλάσνικωφ και δύο πιστολιών - τους απέσπασαν 100.000 δραχμές περίπου και στη συνέχεια, χωρίς λόγο άρχισαν να πυροβολούν ανεξέλεγκτα εναντίον τους.

Την αδιάλλακτη θέση των Σκοπίων, ότι δεν πρόκειται να δεχτούν άλλη ονομασία εκτός της συνταγματικής, επανέλαβε ο Πρόεδρος της ΠΓΔΜ, Κίρο Γκλιγκόρωφ στην συνάντηση που είχε στη Νέα Υόρκη, με το μεσολαβητή Σάιρους Βανς. Όπως μετέδωσε ο κρατικός ραδιοφωνικός σταθμός των Σκοπίων, στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν οι προσπάθειες που καταβάλλονται για να βρεθεί αμοιβαία αποδεκτή λύση στο θέμα της ονομασίας. Σε δηλώσεις του, επιστρέφοντας στα Σκόπια, ο Κίρο Γκλιγκόρωφ χαρακτήρισε ειλικρινή και εγκάρδια τη συνάντησή του με τον κ. Βανς, απέφυγε όμως να δώσει λεπτομέρειες σχετικά με όσα συζητήθηκαν για το θέμα του ονόματος της ΠΓΔΜ. Είπε ακόμη ότι η χώρα του υπέβαλλε πρόταση που η Ελλάδα απέρριψε και παραδέχτηκε ότι πρόταση υποβλήθηκε και από την ελληνική πλευρά, που όμως απορρίφθηκε από τα Σκόπια. Πάντως, πληροφορίες από τα Ηνωμένα Έθνη κάνουν λόγο για απογοήτευση του κ. Βανς από τη στάση των Σκοπίων και σημειώνουν ότι ο μεσολαβητής θα υποβάλλει στο Συμβούλιο Ασφαλείας την έκθεσή του, χωρίς να έχουν καταλήξει οι συνομιλίες.

Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ έπληξε το πρωί την βορειοανατολική Ινδονησία. Από το σεισμό δεκατρείς άνθρωποι σκοτώθηκαν και 47 τραυματίστηκαν. Από το σεισμό επλήγη ιδιαίτερα το νησί Σουλαουέσι. Στο μεταξύ άλλη σεισμική δόνηση, μεγέθους 5,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ έπληξε την βορειοανατολική Ταϊβάν. Οι αρχές δεν έχουν αναφέρει μέχρι στιγμής θύματα ή ζημιές. Εξάλλου, στις σεισμόπληκτες περιοχές της κεντρικής Ιταλίας στήθηκαν πρόχειροι καταυλισμοί που θα μπορέσουν να φιλοξενήσουν επτά χιλιάδες άτομα, μετά τους προχθεσινούς σεισμούς ισχύος 5,5 Ρίχτερ.

Διάσκεψη των Προέδρων των επιτροπών εξωτερικών υποθέσεων των εθνικών κοινοβουλίων των χωρών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και των υποψηφίων για ένταξη χωρών, αρχίζει αύριο στο Λουξεμβούργο. Στο πρόγραμμα των εργασιών της πρώτης ημέρας της διάσκεψης, προβλέπεται παρουσίαση, από τον πρέσβη του Λουξεμβούργου στην Ευρωπαϊκή Ένωση, κ.Jean Jacques Kasel, συγκριτικής μελέτης των γνωμοδοτήσεων της επιτροπής για τις αιτήσεις ένταξης στην Ένωση, των χωρών της κεντρικής και ανατολικής Ευρώπης και της Κύπρου. Επίσης συζήτηση πάνω στην κοινοβουλευτική διάσταση της εξωτερικής πολιτικής και κοινής άμυνας, η οποία θα αναλυθεί από τον πρόεδρο της επιτροπής εξωτερικών υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Τομ Σπένσερ, υπό το φως της συνθήκης του Άμστερνταμ.

Συνεχίστηκαν και χθες οι συγκρούσεις μεταξύ Ισραηλινών και Παλαιστινίων σε περιοχή όπου κατοικούν εβραίοι έποικοι στη Λωρίδα της Γάζας. Από τις συγκρούσεις τραυματίστηκαν δύο Παλαιστίνιοι και ένας ισραηλινός στρατιώτης.

Νικητής αναδείχτηκε χθες ο Ολυμπιακός στον αγώνα του με τον ΟΦΗ, του οποίου επικράτησε με σκορ 3-2. Επεισόδια ξέσπασαν μετά τον αγώνα, ενώ η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός με ανακοίνωσή της σημειώνει: "η πρωτοφανής εκστρατεία για δημιουργία κλίματος τρομοκρατίας που ξεκίνησε στις αρχές της εβδομάδας ο προπονητής του ΟΦΗ Ευγένιος Γκέρακ, δυστυχώς έγινε πράξη στο Ηράκλειο με τα έκτροπα που είδε όλη η Ελλάδα.. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός καταγγέλλει τον προπονητή και τη διοίκηση του ΟΦΗ ως ηθικούς αυτουργούς των απαράδεκτων επεισοδίων που κορύφωσή τους είχαν την επίθεση κατά των διαιτητών και ζητεί την παραδειγματική τιμωρία τους. Η τρομοκρατία δεν έχει θέση στο ελληνικό ποδόσφαιρο", καταλήγει η ανακοίνωση. Εξάλλου ο ΠΑΟΚ νίκησε την Καλαμάτα με σκορ 4-0, ενώ σήμερα θα γίνουν οι εξής αγώνες: ΑΕΚ - Καβάλα, Παναθηναϊκός - Βέροια, Ξάνθη - Προοδευτική, Αθηναϊκός- Ηρακλής, Ιωνικός - Εθνικός, Πανιώνιος - Απόλλων. Η 4η αγωνιστική ολοκληρώνεται αύριο με τη συνάντηση Πανηλειακού - Παναχαϊκής.

Σταδιακή εξασθένιση θα παρουσιάσουν οι ισχυροί βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Ειδικότερα, στη Μακεδονία, τη Θράκη και το βόρειο Αιγαίο θα εκδηλωθούν τοπικές νεφώσεις. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 9 μέχρι 22 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 12 μέχρι 25 και στα νησιά από 16 μέχρι 23 βαθμούς Κελσίου. Στη Θεσσαλονίκη θα εκδηλωθούν λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι ενώ η θερμοκρασία στην πόλη θα κυμανθεί από 11 μέχρι 22 βαθμούς Κελσίου.


Complete archives of the Macedonian Press Agency bulletins are available on the MPA Home Page at http://www.mpa.gr/ and on the U.S. mirror at http://www.hri.org/MPA/


Macedonian Press Agency: Brief News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
mpegrb2html v1.03b run on Sunday, 28 September 1997 - 15:56:54 UTC