Visit the Foundation for Hellenic Studies (FHS) Homepage Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Macedonian Press Agency: Brief News in Greek, 96-11-02

Macedonian Press Agency: Brief News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Macedonian Press Agency at http://www.mpa.gr and http://www.hri.org/MPA.


ΣΥΝΤΟΜΟ ΠΡΩΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ 2.11.96

Στο τέλος του μήνα, μαζί με τον προϋπολογισμό, θα ανακοινωθούν τα μέτρα της κυβέρνησης για την οικονομία. Αυτό ανακοίνωσε στη Βουλή ο Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Γιάννος Παπαντωνίου. Αφορμή για τη δήλωση αυτή του κ. Παπαντωνίου στάθηκε η αντιπαράθεση των πολιτικών κομμάτων για την οικονομία. Ο Μιλτιάδης Εβερτ κάλεσε τον Πρωθυπουργό να απαντήσει μέσα στην επόμενη εβδομάδα σε ερώτησή του για την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης. Απαντώντας ο Υπουργός Εθνικής Οικονομίας επισήμανε ότι δεν νοείται εξαγγελία οικονομικής πολιτικής κατά τεμάχια και τόνισε ότι το Σύνταγμα και η πρακτική επιβάλλει η οικονομική πολιτική για τον επόμενο χρόνο να ανακοινώνεται πάντα στο τέλος Νοεμβρίου μαζί με τον προϋπολογισμό.

Την σύσταση εξεταστικής επιτροπής για την υπόθεση του Καζίνο στο Φλοίσβο αποφάσισε η βουλή, η οποία απέρριψε την πρόταση της ΝΔ για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής. Στην πρώτη ψηφοφορία, για την εξεταστική επιτροπή, που ήταν φανερή, συμμετείχαν 279 βουλευτές. "Ναι" ψήφισαν 150, "όχι" 116, 11 "λευκό" και 2 δήλωσαν "παρών". Στη δεύτερη ψηφοφορία, για την προανακριτική επιτροπή, η οποία ήταν μυστική, πήραν μέρος 278 βουλευτές. "Ναι" ψήφισαν 133, "όχι" 136, 6 "λευκό", 2 "παρών" και 1 "άκυρο". Από το αποτέλεσμα της δεύτερης ψηφοφορίας προκύπτει ότι υπήρξαν βουλευτές, οι οποίοι δεν πειθάρχησαν στην κομματική γραμμή, όπως συνέβη στην φανερή ψηφοφορία.

Η συμμετοχή της Ιταλίας στις εκδηλώσεις της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας Θεσσαλονίκη, 1997'' και η συνεργασία των δύο χωρών στον πολιτιστικό τομέα ήταν το αντικείμενο συνάντησης που είχαν στη Ρώμη ο Υπουργός Πολιτισμού Ευάγγελος Βενιζέλος με τον Ιταλό ομόλογο του και αντιπρόεδρο της ιταλικής κυβέρνησης, Βάλτερ Βελτρόνι. Ο Ιταλός υπουργός αποδέχθηκε πρόσκληση του κ. Βενιζέλου να παραστεί στα επίσημα εγκαίνια της πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης ''Θεσσαλονίκη 97'', στις 29 και 30 Ιανουαρίου, οπότε και θα πραγματοποιηθεί στην πόλη άτυπη συνάντηση των Υπουργών Πολιτισμού της ΕΕ, με θέμα την πολιτισμική ισοτιμία των κρατών μελών της Ενωσης και τη ρητή αναφορά της αρχής αυτής στη Συνθήκη, όπως θα τροποποιηθεί από τη Διακυβερνητική Διάσκεψη. Στα επίσημα εγκαίνια της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας έχουν κληθεί οι υπουργοί πολιτισμού της όλων των κρατών-μελών της ΕΕ και των συνδεδεμένων μελών.

Το υπουργείο Αιγαίου θα δραστηριοποιηθεί έντονα για τη σύνδεση της τουριστικής ανάπτυξης των νησιών με τον πολιτισμό και το περιβάλλον. Φιλοδοξούμε να κάνουμε το Αιγαίο έναν πολιτισμικό και περιβαλλοντικό πόλο της Μεσογείου και της Ευρώπης. Αυτό τόνισε η υπουργός Αιγαίου, Ελισσάβετ Παπαζώη, σε δηλώσεις της κατά τη διάρκεια δεξίωσης "γνωριμίας με το Αιγαίο" που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 12ης PHILOXENIA. Κύριος στόχος του υπουργείου και γενικότερα της πολιτείας, σύμφωνα με την υπουργό, είναι ο ποιοτικός τουρισμός και η τουριστική ανάπτυξη των αιγαιοπελαγίτικων νησιών ανάλογα με τις ανάγκες και τις ιδιομορφίες του καθενός. "Εχουμε τα τουριστικώς ανεπτυγμένα νησιά, όπου χρειαζόμαστε ποιοτικές παρεμβάσεις, έχουμε τα μεγάλα νησιά, που έχουν ανάπτυξη αλλά που δε σχετίζεται άμεσα με τον Τουρισμό, όπου χρειαζόμαστε μια μαζική επενδυτική δραστηριότητα. Να θυμίσω ότι περίπου τα 2/3 των ιδιωτικών επενδύσεων του Αιγαίου αφορούν στον Τουρισμό, ενώ στο βόρειο Αιγαίο είναι μόλις το μισό.

Πριν το τέλος του 1996 θα καθιερώσει νέα γραμμή προς τη Μόσχα η Ολυμπιακή Αεροπορία. Εως την επόμενη άνοιξη -δε- θα προστεθούν πτήσεις προς Βουδαπέστη και Πράγα. Παράλληλα, αυξάνει τα δρομολόγια Θεσσαλονίκης-Αθηνών από 41 σε 66 εβδομαδιαίως, ενώ επαναπρογραμματίζει τα δρομολόγια Θεσσαλονίκης-Μονάχου, προκειμένου να παρέχεται στους Θεσσαλονικείς, και ιδιαίτερα στους επιχειρηματίες, η δυνατότητα αυθημερόν επιστροφής στην πόλη τους.Επίσης, προστίθενται τρία δρομολόγια εβδομαδιαίως από Αθήνα προς το Βελιγράδι και το Βουκουρέστι. Συνολικά, οι πτήσεις Αθήνα-Βελιγράδι θα ανέλθουν σε πέντε, και προς Βουκουρέστι σε έξι. Για το άμεσο μέλλον, δε, η εμπορική διεύθυνση της Ολυμπιακής δρομολογεί απευθείας πτήσεις από τη Θεσσαλονίκη προς Ρώμη, Οδησσό, Κίεβο και Τιφλίδα, καθώς και μία νέα πτήση την εβδομάδα προς Τίρανα (ήδη εκτελούνται δύο εβδομαδιαίως).

Διήμερη επίσκεψη στη Δυτική Μακεδονία θα πραγματοποιήσει, αύριο και μεθαύριο, ο επίτιμος πρόεδρος του ΚΚΕ, Χαρίλαος Φλωράκης. Αύριο το βράδυ ο κ. Φλωράκης θα παραβρεθεί σε συνεστίαση που διοργανώνει η Ν.Ε. Κοζάνης του ΚΚΕ, στην Κοζάνη. Την Κυριακή, στις 11.30 π.μ. θα χαιρετίσει σε εκδήλωση που διοργανώνει η Επιτροπή Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, στη Φλώρινα, προς τιμή των 50χρονων από την ίδρυση του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδος.

Στο πλαίσιο της 12ης Διεθνούς Εκθέσεως Τουρισμού-PHILOXENIA '96, βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη 20 Βρετανοί τουριστικοί πράκτορες με εξειδικευμένο ενδιαφέρον στη διοργάνωση συνεδρίων. Συγκεκριμένα, αναζήτησαν ενημέρωση για τη συνεδριακή υποδομή της χώρας μας, αλλά και επαφές με φορείς και επιχειρήσεις, με τους οποίους θα μπορούσαν να συνεργαστούν στη διοργάνωση συνεδρίων.

Ψήφισμα καταδίκης της τουρκικής εισβολής και του πραξικοπήματος στην Κύπρο, επέδωσαν στον Πρόεδρο της Βουλής Απόστολο Κακλαμάνη, ο Δήμαρχος Α. Παντελίδης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της κατεχόμενης Μόρφου. Στο ψήφισμα καταδικάζεται η κατοχή της βόρειας Κύπρου ενώ ζητείται παράλληλα η αποφασιστικότερη ενεργοποίηση των Ηνωμένων Εθνών, για τη διακρίβωση της τύχης των αγνοουμένων αλλά και της διαβίωσης των εγκλωβισμένων, καθώς και η αποχώρηση όλων των τουρκικών στρατευμάτων και εποίκων από τη Μεγαλόνησο και επιστροφή όλων των Ελληνοκυπρίων προσφύγων στα σπίτια τους. Ακόμη, διακηρύττουν ότι δεν μπορεί να υπάρξει λύση που δεν βασίζεται στο Διεθνές Δίκαιο και στις Διεθνείς Συμβάσεις.

Περιπολίες θα πραγματοποιούν τα Σαβαβτοκύριακα στους Εθνικούς δρόμους τα "γρήγορα" αυτοκίνητα της Ελληνικής Αστυνομίας, με σκοπό την πρόληψη των τροχαίων δυστυχημάτων. Με διαταγή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστρατήγου Αθανάσιου Βασιλόπουλου, κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή θα διατίθενται ανά τέσσερα τα αυτοκίνητα της ομάδας αυτής στην Εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας, μέχρι τα διόδια του Σχηματαρίου και την Εθνική οδό Αθηνών- Πατρών, μέχρι τα διόδια της Κορίνθου.

Πραγματοποίθηκε στο κλειστό γήπεδο του Ο.Α.Κ.Α, η τελετή έναρξης του 5ου Παγκοσμίου Αθλητικού συνεδρίου Αστυνομικών. Κατά την τελετή, στην οποία παραβρέθηκε η ηγεσία του υπουργείου Δημόσιας Τάξης, έγινε παρέλαση-παράταξη των ομάδων, άφιξη της Ολυμπιακής Φλόγας, απαγγελία Ολυμπιακού Υμνου και απευθύνθηκαν χαιρετισμοί από την ηγεσία του υπουργείου Δημόσιας Τάξης και από μέλη της Ελληνικής Αστυνομίας. Για σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, την έγκριση των πρακτικών του προγουμένου συνεδρίου, που έγινε στο Πεκίνο, την έκθεση του γενικού γραμματέα και του ταμία της Παγκόσμιας Αθλητικής ΄Ενωσης Αστυνομιών και συζήτηση των λεπτομερειών του πρωταθλήματος Τζούντο στο Κάϊρο.

Η βελτίωση της ποιότητας των ελληνικών καπνών, του τρίτου πλέον εξαγώγιμου ελληνικού προϊόντος -που έχει εισέλθει σε ιδιαίτερα ευαίσθητη περίοδο τα τελευταία χρόνια- αποτελεί το βασικό αντικείμενο της ημερίδας που διοργανώνουν ο δήμος Κομοτηνής και η Ενωση Αγροτικών Συνεταιρισμών του νομού Ροδόπης. Συνολικά, τις εργασίες της εκδήλωσης -που πραγματοποιείται σήμερα, στην Κομοτηνή- θα απασχολήσει το μέλλον της καπνοκαλλιέργειας στην Ελλάδα.

Περί τα 900 εκατ.δρχ. έχουν εξασφαλιστεί από το Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας για την τουριστική προβολή της περιοχής στο εξωτερικό. Από αυτά έχουν, μέχρι στιγμής, απορροφηθεί τα 95 εκατ. Στο πλαίσιο αυτό, κύριος στόχος της Περιφέρειας Θεσσαλίας είναι η προβολή -και, κατ' επέκτασιν, η αξιοποίηση- των εναλλακτικών μορφών τουρισμού της περιοχής.

Την 1η Διεθνή Έκθεση τηλεκάρτας διοργανώνουν στις 9 και στις 10 Νοεμβρίου στό ξενοδοχείο ''Μακεδονία Παλλάς'' της Θεσσαλονίκης, Έλληνες και ξένοι συλλέκτες, σε συνεργασία με την Amerivox Hellas. H Έκθεση πραγματοποιείται με την ευκαιρία συμπλήρωσης 20 χρόνων από την έκδοση της πρώτης παγκοσμίως κάρτας στην Ιταλία και τεσσάρων χρόνων από την έκδοση της πρώτης κάρτας στην Ελλάδα.

Τέχνασμα, το οποίο αποσκοπεί στην εξαπάτηση της κοινής γνώμης, χαρακτήρισε ο "πρωθυπουργός" του ψευδοκράτους, Ντ. ΄Ερογλου, την απόφαση των ελληνοκυπριακών αρχών να εκδόσουν εντάλματα σύλληψης εναντίον πέντε Τουρκοκυπρίων πολιτών για τη δολοφονία του Σολωμού Σολωμού. Ο ΄Ερογλου, σε δηλώσεις του, τόνισε ότι ο Σολωμός παρακινήθηκε από την διοίκηση των Ελληνοκυπρίων και την Εκκλησία, προκειμένου να παραβιάσει τα σύνορα και να καταπατήσει το νόμο, ενώ κατηγόρησε τις ελληνοκυπριακές αρχές ότι βρίσκονται πίσω από τις "παράνομες και παράφρονες διαδηλώσεις", οι οποίες οδήγησαν στους θανάτους και οι οποίες προκάλεσαν λύπη και στην τουρκική πλευρά.

ΒΑΛΚΑΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σύλλογο που θα παρακολουθεί τις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Ευρώπη ετοιμάζεται να ιδρύσει στη Γερμανία, εντός του Νοεμβρίου, ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Νετζμετίν Ερμπακάν. Σύμφωνα με την εφημερίδα "Τούρκιε" ο κ Ερμπακάν προβαίνει σε αυτή την ενέργεια σε αντίδραση για τις αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου που αναφέρονται στις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Τουρκία.

Συμφωνία για αγορά 72 πυραύλων ATACMS υπέγραψε η Τουρκία με την αμερικανική εταιρία όπλων Lockheed Martin. Οι πύραυλοι, σύμφωνα με πληροφορίες της εταιρίας κοστίζουν 47,9 εκατομμύρια δολάρια και πρόκειται να παραδοθούν το αργότερο μέχρι τον Απρίλιο του 1998.

Φανερά ενοχλημένη εξακολουθεί να είναι η Άγκυρα για τα άρματα μάχης που απέκτησε πρόσφατα η Κύπρος από τη Ρωσία και τα οποία παρουσιάστηκαν σε μεγάλη στρατιωτική παρέλαση που πραγματοποιήθηκε στις αρχές Οκτωβρίου στη Μεγαλόνησο.Η πρόσφατα εκδοθείσα τουρκική εφημερίδα "Ραντικάλ", κάνει λόγο για διατύπωση παραπόνων από τον υφυπουργό Εξωτερικών, Ονούρ Οϋμέν, κατά την πρόσφατη συνάντησή του στην Άγκυρα, με τον βοηθό υπουργό Εξωτερικών της Ρωσίας, Γκεόργκι Μαμέντοφ, σχετικά με τη χορήγηση 150 ρωσικών αρμάτων μάχης τύπου Ρ-80 στην Κύπρο.

Εκατοντάδες Τούρκοι εργαζόμενοι στην αεροπορική βάση του Ιντζιρλίκ της Νοτιοανατολικής Τουρκίας, απολύθηκαν το τελευταίο διάστημα, ενώ στη θέση τους προσλαμβάνονται Αμερικανοί. Την αποκάλυψη αυτή κάνει η τουρκική εφημερίδα "Ζαμάν", η οποία κάνει λόγο για διαπίστωση από επιτροπή του Γενικού Επιτελείου του τουρκικού στρατού της ύπαρξης 400 παρανόμως εργαζομένων Αμερικανών εργατών στην αεροπορική βάση του Ιντζιρλίκ, οι οποίοι αντικατέστησαν ισάριθμους Τούρκους εργάτες, που απολύθηκαν.

Διευρύνονται όλο και περισσότερο οι διαφορές μεταξύ της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας της Σερβικής Δημοκρατίας της Βοσνίας. Μετά τα δημοσιεύματα που εμφανίστηκαν στο Σερβικό Τύπο την προηγούμενη εβδομάδα και τα οποία αφορούσαν την πιθανή αποστράτευση του Σερβοβόσνιου στρατιωτικού ηγέτη, Ράτκο Μλάντιτς, η ηγεσία του σερβοβοσνιακού στρατού, επιβεβαίωσε ότι κάτι τέτοιο σχεδιάζεται από την πρόεδρο της Σερβικής Δημοκρατίας, Μπιλιάνα Πλάβσιτς.

Οι κάτοικοι της Γιουγκοσλαβίας και της ΠΓΔΜ, πολύ σύντομα θα έχουν τη δυνατότητα να ταξιδεύουν από τη μια χώρα στην άλλη με την επίδειξη μόνον της αστυνομικής τους ταυτότητας. Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση της Γιουγκοσλαβίας στη συνεδρίασή της προσδιόρισε το πλαίσιο για τις συνομιλίες και την υπογραφή συμφωνίας με την ΠΓΔΜ για την κατάργηση της βίζας, κάτι που θα διευκολύνει την διέλευση μέσω των συνόρων μόνον με την αστυνομική ταυτότητα.

Ο πιθανότερος νικητής και του δεύτερου γύρου των Προεδρικών εκλογών στη Βουλγαρία, που θα διεξαχθεί την Κυριακή, θα είναι ο υποψήφιος της δεξιάς αντιπολίτευσης, Πέταρ Στογιάνοφ, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων. Όπως γράφει η εφημερίδα "Τρουντ" της Σόφιας, η οποία επικαλείται τον διευθυντή του "Κέντρου Αναλύσεων και Μάρκετινγκ", Γιούλι Παβλόφ, το 57% των ερωτηθέντων δήλωσαν ότι θα υποστηρίξουν τον Π.Στογιάνοφ, ενώ στήριξη στον υποψήφιο της Δημοκρατικής Αριστεράς, Ιβάν Μαράζοφ, υποσχέθηκαν το 37% των ερωτηθέντων.

Κοινή διακήρυξη θα εκδώσουν σύντομα τα υπουργεία Εξωτερικών της Βουλγαρίας και της ΠΓΔΜ, όπως ανακοίνωσε στη Σόφια, ο υφυπουργός Εξωτερικών των Σκοπίων, Ογκνιαν Μάλεφσκι, μετά την ολοκλήρωση των διμερών βουλγαροσκοπιανών διαβουλεύσεων. Ο κ.Μάλεφσκι εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συνάντηση με τον υπουργό Εξωτερικών της Βουλγαρίας, Γκεόργκι Πίρινσκι, με τον οποίο συζήτησε τις δυνατότητες να συναντηθούν στο εγγύς μέλλον οι υπουργοί Εξωτερικών της Βουλγαρίας και της ΠΓΔΜ.

Την απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της Κεντρικής Τράπεζας της Βουλγαρίας να μειώσει τα μηνιαία επιτόκια από το 20% στο 15% και τα ετήσια από το 240% στο 180%, καθώς και να κλείσει οκτώ τράπεζες, σχολιάζει ο Τύπος της Σόφιας. Υπενθυμίζεται πως στο τέλος του Σεπτεμβρίου, η Κεντρική Τράπεζα είχε ανεβάσει τα ετήσια επιτόκια από το 118% στο 300%, ενώ στα μέσα Οκτωβρίου, τα μείωσε στο 240%.

Η πορεία των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων στη Βουλγαρία, oi δείκτες της μακροοικονομίας, οι μεταρρυθμίσεις στο τραπεζικό σύστημα, το κλείσιμο των ζημιογόνων επιχειρήσεων , καθώς και ο προϋπολογισμός της χώρας για το 1997 , θα εξεταστούν κατά τη διάρκεια την επίσκεψης της αποστολής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στη Σόφια, που άρχισε χθες. Η επικεφαλής της αποστολής, Αν Μακγκέρκ, απέφυγε να αναφέρει συγκεκριμένη προθεσμία για την χορήγηση του δεύτερου μέρους του δανείου του ΔΝΤ στη Βουλγαρία και περιορίστηκε να εκφράσει τις ελπίδες της για επιτυχία των συνομιλιών στη Σόφια.

Τριακόσια εβδομήντα τρία κιλά ηρωίνης κατέσχεσαν Γιουγκοσλάβοι τελωνειακοί, στο μεθοριακό σταθμό Γκραντίνα, στα σύνορα Γιουγκοσλαβίας-Βουλγαρίας, ανακοίνωσε η διεύθυνση των γιουγκοσλαβικών τελωνείων. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη ποσότητα ηρωίνης που έχει κατασχεθεί στη Γιουγκοσλαβία, αξίας, όπως υπολογίζεται, τουλάχιστον 30 εκατομμυρίων δολαρίων και η οποία βρέθηκε κρυμμένη σε ένα φορτηγό με βουλγαρικές πινακίδες κυκλοφορίας, το οποίο οδηγούσε Βούλγαρος πολίτης.

ΑΛΛΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Την αποστολή άμεσης βοήθειας στο Ανατολικό Ζαΐρ αποφάσισε το Παγκόσμιο Πρόγραμμα Τροφίμων του ΟΗΕ. Η βοήθεια θα περιλαμβάνει φορτίο τροφίμων το οποίο θα μεταφερθεί αεροπορικά στην περιοχή για την ανακούφιση των προσφύγων.

Την τελευταία προεκλογική του προσπάθεια ενόψει των προεδρικών εκλογών των ΗΠΑ, ξεκινάει ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος, Μπομπ Ντόουλ, προκειμένου να καλύψει τη διαφορά που σύμφωνα με τις σφυγμομετρήσεις τον χωρίζει από τον Μπιλ Κλίντον.

Βόρειοι άνεμοι θα επικρατήσουν το Σαββατοκύριακο στη χώρα. Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος και μόνο κατά περιόδους θα εκδηλωθούν λίγες νεφώσεις. Η θερμοκρασία στην πόλη θα κυμανθεί από 6 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Καταχωρήθηκε: 10:23:10 GMT+2


Complete archives of the Macedonian Press Agency bulletins are available on the MPA Home Page at http://www.mpa.gr/ and on the U.S. mirror at http://www.hri.org/MPA/


Macedonian Press Agency: Brief News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
mpegrb2html v1.01 run on Saturday, 2 November 1996 - 8:40:54