Browse through our Interesting Nodes about Foreign Delegations in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 23 January 2025
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Macedonian Press Agency: News, 99-07-26

Macedonian Press Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Macedonian Press Agency at http://www.mpa.gr and http://www.hri.org/MPA.


ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ
Θεσσαλονίκη 26 Ιουλίου 1999

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [Α] ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • [Β] ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

  • ΤΙΤΛΟΙ

    [Α] ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

  • [01] ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΧΩΡΩΝ, Ο ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ
  • [02] Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΠΡΟΤΙΘΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ
  • [03] ΣΗΜΙΤΗΣ: ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
  • [04] ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΡΕΠΠΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟ ΔΙΑΛΟΓΟ
  • [Β] ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

  • [05] ΤΟ ΣτΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΤΗ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΣΕΡΒΩΝ ΣΤΟ ΚΟΣΣΥΦΟΠΕΔΙΟ
  • [06] ΣΕΡΒΙΑ: 550.000 ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΜΙΛΟΣΕΒΙΤΣ
  • [07] ΝΑΝΟ: ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ
  • [08] ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΤΖΕΒΙΤ ΓΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΡΚΚ ΑΠΟ ΤΟ ΙΡΑΝ

  • ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

    [Α] ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    [01] ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΧΩΡΩΝ, Ο ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ

    Πρώτο βήμα για την εξομάλυνση των ελληνοτουρκικών σχέσεων χαρακτηρίστηκε η σημερινή συνάντηση αντιπροσωπειών από τις δύο χώρες στην τουρκική πρωτεύουσα. Και οι δύο πλευρές, σύμφωνα με σχόλιο του BBC, είναι συγκρατημένες στον τρόπο με τον οποίο εκτιμούν την σημασία των συνομιλιών, αλλά ταυτόχρονα δεν παύουν να υπογραμμίζουν ότι ο διάλογος που άρχισε σήμερα δημιουργεί μια νέα δυναμική στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, ξεπερνά τα σημαντικά προβλήματα που είχαν συσσωρευθεί, όπως για παράδειγμα την ένταση στις σχέσεις των δύο χωρών μετά τη σύλληψη του ηγέτη των Κούρδων Αμπντουλλάχ Οτζαλάν, αλλά και το οτι η Τουρκία είχε θέσει κατά κάποιο τρόπο προϋποθέσεις για το διάλογο που αφορούσαν την καταγραφή όλων - όπως λέει η Αγκυρα - των ελληνοτουρκικών προβλημάτων.

    Ολα αυτά δείχνουν να ξεπερνιούνται με τη σημερινή διαδικασία. Βεβαίως από την άλλη πλευρά υπογραμμίζεται ότι η σημερινή διαδικασία είναι χαμηλού επιπέδου και δεν αποτελεί παρά ένα πρώτο βήμα προς μια κατεύθυνση. Σημειώνεται ότι σ΄αυτό τον πρώτο γύρο του ελληνοτουρκικού διαλόγου, συζητήθηκαν οι εμπορικές σχέσεις Ελλάδας - Τουρκίας, η sumeqcas_a στον τουρισμό και στην προστασία του περιβάλλοντος κ.α. Στο τέλος της εβδομάδας, στην Αθήνα, θα συζητηθούν θέματα που αφορούν τη συνεργασία για την πάταξη του οργανωμένου εγκλήματος, τις διακινήσεις των ναρκωτικών και τη συνεργασία στον πολιτιστικό τομέα. Γεγονότα που δημιούργησαν ένταση, όπως αυτό της παρενόχλησης του αεροσκάφους που μετέφερε τον υπουργό Μεταφορών Τάσο Μαντέλη στην Κύπρο από τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη, δεν θα τεθούν, αλλά βρίσκονται στο «μυαλό» των δύο αντιπροσωπειών, οι οποίες εκτιμούν ότι επεσκίασαν το κλίμα, αλλά δεν έχουν τη δυνατότητα να εμποδίσουν το διάλογο.

    Οι προϋποθέσεις που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στην εξέταση των σοβαρών ελληνοτουρκικών διαφορών για το Αιγαίο και την Κύπρο, εκτιμάται ότι είναι δύο: Ο χρόνος, δηλαδή να επιτραπεί με τη διαδικασία αυτή να δημιουργηθεί μια καλύτερη ατμόσφαιρα μεταξύ των δύο χωρών ούτως ώστε όλα τα προβλήματα να μπορούν να τεθούν και να συζητηθούν και βεβαίως η αποφυγή των προκλητικών ενεργειών, οι οποίες όχι μόνο δηλητηριάζουν την ατμόσφαιρα, δημιουργούν και επικίνδυνες αιχμές.

    [02] Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΠΡΟΤΙΘΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ

    Νέο κεφάλαιο ενδέχεται να ανοίξει στις ελληνο-τουρκικές σχέσεις, μετά τα μηνύματα που εισέπραξαν οι βαλκανικές κυβερνήσεις από την κρίση στο Κοσσυφοπέδιο. Και αυτό, γιατί τα βαλκανικά κράτη καλούνται πλέον να βρουν τρόπους ειρηνικής συμβίωσης, εάν θέλουν να περιορίσουν τις παρεμβάσεις τρίτων δυνάμεων στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και να γίνουν πιο κυρίαρχα στην περιοχή τους. «Πιστεύω ότι αυτά τα μηνύματα έχουν δημιουργήσει ένα κλίμα επιθυμίας διερεύνησης άλλης προσέγγισης των προβλημάτων μας», είπε χαρακτηριστικά ο Υπουργός Εξωτερικών, Γεώργιος Παπανδρέου, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Θεσσαλονίκη». Οσον αφορά τις συναντήσεις Ελλήνων και Τούρκων αξιωματούχων, που ξεκίνησαν σήμερα στην 'γκυρα, ο κ.Παπανδρέου δήλωσε: «Κανένας δεν είπε ότι είναι μια εύκολη συνεργασία, ότι δεν θα έχουμε προβλήματα και σκαμπανεβάσματα. Αυτό όμως, το οποίο έχει πει η τουρκική πλευρά είναι ότι στον συγκεκριμένο διάλογο -δεν μιλάω για Αιγαίο, Κυπριακό κτλ-προτίθεται να συνεργαστεί». Ο κύκλος επαφών που εγκαινιάστηκε σήμερα στην 'γκυρα θα αξιοποιηθεί για μια καταγραφή του κλίματος στις ελληνο-τουρκικές σχέσεις, αν και όπως διευκρίνισε ο κ.Παπανδρέου, «τα αποτελέσματα των συναντήσεων δεν περιμένουμε να είναι άμεσα. Από εκεί και πέρα, θα πρέπει να έχουμε την υπομονή και την επιμονή να δοκιμάσουμε τη διαδικασία για ένα σημαντικό χρονικό διάστημα». Ηδη, Ελλάδα και Τουρκία προτίθενται να ενώσουν τις δυνάμεις τους κατά τη διαδικασία ανασυγκρότησης των βαλκανικών οικονομιών. «Στο θέμα αυτό έχουμε ήδη πάρει μια απόφαση με τους Τούρκους, να συνεργαστούμε», επεσήμανε ο Γεώργιος Παπανδρέου.

    [03] ΣΗΜΙΤΗΣ: ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

    Ολοκληρώθηκαν σήμερα οι επαφές του πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη με τους αρχηγούς των κοινοβουλευτικών κομμάτων για το θέμα της ecjkglatij|tgtar. Ο κ. Σημίτης είχε σήμερα διαδοχικές συναντήσεις με τον πρόεδρο της Ν.Δ. Κώστα Καραμανλή και τον πρόεδρο του ΔΗΚΚΙ Δημήτρη Τσοβόλα τους οποίους ενημέρωσε για τα μέτρα που σχεδιάζονται για την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης και της εγκληματικότητας, ενώ η μεταναστευτική πολιτική της κυβέρνησης θα απασχολήσει συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου. Μετά τις συναντήσεις ο κ. Σημίτης υπογράμμισε ότι οι επαφές με τους αρχηγούς των κομμάτων στη Βουλή αφορούσαν το ιδιαίτερο ευαίσθητο θέμα της ασφάλειας του πολίτη, το οποίο όπως τόνισε έχει βρεθεί με επώδυνο τρόπο στην επικαιρότητα και έχει συνδεθεί από τα πράγματα με ένα άλλο εξίσου σημαντικό θέμα το θέμα της λαθρομετανάστευσης. Ο πρωθυπουργός σημείωσε ότι θα ήταν λάθος να θεωρήσουμε ότι η αύξηση της εγκληματικότητας οφείλεται μονοδιάστατα στην παραμονή ξένων στη χώρα μας, οικονομικών μεταναστών οι οποίοι έρχονται να βρουν δουλειά, πρόσθεσε ωστόσο ότι θα ήταν εξίσου λάθος να μην αποδοθεί η επιβαλλόμενη σημασία στη λαθρομετανάστευση, γιατί είναι ένας παράγοντας, ο οποίος επηρεάζει την ασφάλεια των πολιτών. «Θα πρέπει να ξέρουμε ανεξάρτητα από τις εξελίξεις, οι οποίες υπήρχαν μέχρι σήμερα ότι το φαινόμενο των οικονομικών μεταναστών δεν είναι ένα φαινόμενο που πρόκειται να σταματήσει, αλλά όλα δείχνουν όχι μονάχα εδώ στην Ελλάδα, αλλά σε όλη την ΕΕ ότι πρόκειται να ενταθεί» τόνισε ο κ. Σημίτης.

    Αναφορικά με τις συναντήσεις με τους πολιτικούς αρχηγούς είπε ότι συζήτησε όλες τις πτυχές του θέματος της ασφάλειας, ένα θέμα που όπως είπε θεωρεί ότι δεν επιδέχεται απλουστεύσεις ούτε θα ήταν νοητό να είναι αντικείμενο κομματικής αντιπαράθεσης. «Η ασφάλεια του πολίτη», υπογράμμισε ο κ. Σημίτης ,»αποτελεί πρώτη προτεραιότητα. Αποτελεί καθοριστικό στοιχείο για την ποιότητα ζωής όλων των Ελλήνων». Πρόσθεσε ακόμη ότι με βάση τις σκέψεις και τις συναντήσεις που είχε θα συζητήσει στο επόμενο υπουργικό συμβούλιο την Τετάρτη το πρόβλημα της μεταναστευτικής πολιτικής, την ανάγκη μία νέας νομοθεσίας, τις κατευθύνσεις αυτής νέας νομοθεσίας, ενώ τόνισε ότι θα συνεχιστεί η πολιτική της αστυνόμευσης, η οποία θα ενταθεί ώστε να υπάρχει μεγάλη ασφάλεια στη χώρα. Το ζητούμενο, τόνισε ο πρωθυπουργός, είναι μία ειλικρινής συνεργασία και συναίνεση μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων για να πετύχουμε μαζί το στόχο της ασφάλειας των πολιτών και εμφανίστηκε πεπεισμένος ότι όλες οι πολιτικές δυνάμεις με απόλυτη συναίσθηση ευθύνης θα στηρίξουν τις επιλογές οι οποίες έχουν στόχο την ασφάλεια των πολιτών. «Εχω τη βεβαιότητα ότι οι πολιτικές δυνάμεις της χώρας θα συνεργαστούν για να πετύχουμε αυτό το αγαθό, το οποίο θέλουν οι πολίτες, να ζουν σε ασφάλεια, να ζουν σε ελευθερία με δυνατότητες, αλλά ταυτόχρονα να ξέρουν ότι το περιβάλλον τους είναι ένα περιβάλλον το οποίο είναι ασφαλές», είπε.

    Τέλος ο πρωθυπουργός επισήμανε ότι από τις συζητήσεις που είχε συμπέρανε ότι υπάρχει κοινή αντίληψη ως προς την αντιμετώπιση των προβλημάτων της μεταναστευτικής πολιτικής και της λαθρομετανάστευσης και εξέφρασε την πεποίθηση ότι γύρω από τις βασικές κατευθύνσεις θα υπάρξει μία συμφωνία, μία κοινή γραμμή.

    [04] ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΡΕΠΠΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟ ΔΙΑΛΟΓΟ

    Για τις προσδοκίες της Ελλάδας από τον ελληνοτουρκικό διάλογο, που άρχισε σήμερα στην Αγκυρα, ρωτήθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Ρέππας. Ο κ. Ρέππας τόνισε ότι στόχος είναι η βελτίωση των ελληνοτουρκικών σχέσεων και έκανε λόγο για μια δύσκολη διαδικασία, που θα διαρκέσει αρκετά και η επιτυχία της δεν εξαρτάται μόνο από την Ελλάδα, αλλά και από τις τουρκικές αντιδράσεις. Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο προκλήσεων από την Αγκυρα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σημείωσε, ότι η Ελλάδα σχεδιάζει την πολιτική της με βάση τα δικά της συμφέροντα, όμως εξετάζει όλες τις κινήσεις που αναμένονται.

    [Β] ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    [05] ΤΟ ΣτΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΤΗ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΣΕΡΒΩΝ ΣΤΟ ΚΟΣΣΥΦΟΠΕΔΙΟ

    Η Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης καταδίκασε τη δολοφονία των 14 Σέρβων στο Κοσσυφοπέδιο την προηγούμενη εβδομάδα. Ο πρόεδρος της συνέλευσης, σερ Ράσελ Τζόνστον εξέφρασε σε ανακοίνωση την έκπληξη που του προκάλεσαν τα νέα και τόνισε την ανάγκη να βρεθούν και να δικαστούν οι δράστες.

    Όπως είπε, οι Αλβανοί υπέφεραν πολλά, αλλά η σφαγή στο χωριό Γκράτσκο δεν δικαιολογείται. Ε.Ρ.

    [06] ΣΕΡΒΙΑ: 550.000 ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΜΙΛΟΣΕΒΙΤΣ

    Περισσότερα από 550.000 άτομα έχουν υπογράψει αίτηση για την παραίτηση του Γιουγκοσλάβου προέδρου Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς, σύμφωνα με δήλωση των διοργανωτών της κίνησης.

    Την πρωτοβουλία για τη διαμαρτυρία αυτή, η οποία ξεκίνησε στις αρχές Ιουλίου σε 20 πόλεις σε όλη τη Σερβία, έλαβε ο συνασπισμός των κομμάτων της αντιπολίτευσης της Σερβίας Συμμαχία για Αλλαγή, στην οποία πρωταγωνιστεί το Δημοκρατικό κόμμα του Ζόραν Τζίντζιτς. Ο Βλάνταν Μπάτιτς, ένας από τους ηγέτες της Συμμαχίας, δήλωσε ότι αναμένεται να συγκεντρωθούν δύο εκατομμύρια υπογραφές μέχρι τις αρχές του Αυγούστου. Στο μεταξύ, το Δημοκρατικό Κόμμα σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι τρεις από τους ενεργούς οπαδούς του συνελήφθησαν για μικρό χρονικό διάστημα από την αστυνομία χθες στο Κράλιεβο, 190 χιλιόμετρα νότια του Βελιγραδίου επειδή συγκέντρωναν υπογραφές στην πόλη. Ε.Ρ.

    [07] ΝΑΝΟ: ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ

    Εντείνεται η διαμάχη στους κόλπους του Σοσιαλιστικού κόμματος, μετά την δημόσια δήλωση του Φάτος Νάνο, ότι είναι apovasisl]mor να διεκδικήσει την προεδρία του κόμματος, στο συνέδριο, που θα πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο. Ο πρώην πρωθυπουργός της Αλβανίας δήλωσε απερίφραστα, ότι θα είναι υποψήφιος και κάλεσε τη σημερινή ηγεσία του κόμματος, να ανακηρύξει τους υποψηφίους προέδρους ένα ή και δύο μήνες πριν από τη διεξαγωγή του συνεδρίου, ώστε να έχουν «ισες δυνατότητες για προεκλογική καμπάνια σε όλους τους νομούς της χώρας, ισότιμη κάλυψη από τα ΜΜΕ του κόμματος, αλλά και ίση χρηματοδότηση. Οι νέες δηλώσεις Νάνο προκάλεσαν την άμεση αντίδραση μελών της ηγεσίας του κόμματος, που υποστήριξαν, ότι «σύμφωνα με το καταστατικό το οποίο συνέταξε ο ίδιος ο Νάνο, πρίν από τρία χρόνια, οι υποψήφιοι πρόεδροι δεν ανακοινώνονται πριν από το συνέδριο, αλλά κατά τη διεξαγωγή των εργασιών του». Επανέλαβαν μάλιστα την έκκληση να σταματήσει ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος του κόμματος «την προσυνεδριακή του εκστρατεία».

    Ο Νάνο χαρακτήρισε τις «συμβουλές» αυτές ως « συντηρητική ενέργεια μπερισικού τύπου» και τόνισε ότι θα συνεχίσει την εκστρατεία του, η οποία όπως είπε, δεν χρηματοδοτείται από το κόμμα, αλλά από άτομα που ενεργούν σε εθελοντική βάση. Ο πρώην πρωθυπουργός πάντως, δήλωσε, αναφερόμενος στην εξωτερική πολιτική, ότι οι ΗΠΑ είναι ιστορικός σύμμαχος της Αλβανίας και επεσήμανε ότι « δίνει προτεραιότητα στην ανάπτυξη των σχέσεων με την Ιταλία και την Ελλάδα». «Οι γειτονικές χώρες, είπε, δεν υποκαθιστούν κανένα και δεν μπορούν να αντικατασταθούν από κανένα».

    [08] ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΤΖΕΒΙΤ ΓΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΡΚΚ ΑΠΟ ΤΟ ΙΡΑΝ

    Ο Τούρκος πρωθυπουργός Μπουλέντ Ετζεβίτ επανέλαβε σήμερα τις κατηγορίες της Αγκυρας ότι το Ιράν υποστηρίζει τους Κούρδους αυτονομιστές στον αγώνα τους κατά των Τούρκων στρατιωτών στη νοτιοανατολική Ανατολία. «Πρόσφατα το Ιράν φαίνεται ότι αγκάλιασε το ΡΚΚ περισσότερο από κάθε άλλη φορά, κάτι που δεν αρμόζει στη γειτονία και στις φιλικές σχέσεις» είπε ο Τούρκος πρωθυπουργός σε συνέντευξη τύπου, προσθέτοντας ότι η Αγκυρα θα συνεχίσει να διεξάγει συνομιλίες για το θέμα αυτό με τη διοίκηση της Τεχεράνης. «Ελπίζουμε ότι το Ιράν θα ενεργήσει μαζί με την Τουρκία σε μία γνήσια διαδικασία αλληλεγγύης και συνεργασίας» επεσήμανε, ενώ επιβεβαιώνοντας τη σύλληψη των δύο Τούρκων στρατιωτών, είπε ότι συνεχίζονται οι προσπάθειες για την απελευθέρωσή τους και υποστήριξε ότι «εάν υπάρχει θέμα παραβίασης των συνόρων, σίγουρα δεν ήταν σκόπιμο». Ε.Ρ.
    Macedonian Press Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    mpegr2html v1.01a run on Monday, 26 July 1999 - 21:06:42 UTC