Visit the Cyprus News Agency (CNA) Archive A)? GHT="50">
Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 16 April 2021
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Interesting Nodes
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts

ND Disciplinary Council ousts MPs

From: HR-Net News Distribution Manager <>
Miscellaneous News from Greece Directory - Previous Article - Next Article

Η συνεδρίαση του Πειθαρχικού Συμβουλίου της Νέας Δημοκρατίας έληξε κατά τις 0:40. Σύμφωνα με το πρακτικό της συνεδριάσεως το οποίο ανέγνωσε ο προεδρεύσας Κεφαλογιάννης, το συμβούλιο άκουσε τις εξηγήσεις που παρέσχαν οι κκ. Τατούλης, Κάκκαλος, Παπαληγούρας και Παναγιωτόπουλος και μετά είχε μακρά συζήτηση. Η ομόφωνη απόφαση αναφέρει τα εξής: Οι βουλευτές Σουφλιάς, Μάνος και Κοντογιαννόπουλος τιμωρούνται με όριστική διαγραφή από το κόμμα, οι Τατούλης, Κάκκαλος και Παπαληγούρας με προσωρινή διαγραφή ενός έτους και ο Παναγιωτόπουλος απαλλάσσεται.

Ο κ. Κεφαλογιάννης δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες κατά την έξοδό του, ενώ τα άλλα μέλη του συμβουλίου που είχαν προηγηθεί παρέπεμπαν στον προεδρεύσαντα. Ο πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου Κων. Μητσοτάκης δεν μετέσχε στην συνεδρίαση.

Miscellaneous News from Greece Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2016 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
misc2html v2.01 run on Wednesday, 4 February 1998 - 1:00:46 UTC