Visit our Treaty, Convention & International Organization Document Archive Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Saturday, 20 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Cosmos FM: News in Greek, 98-09-21

Cosmos News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: G.A.E.P.I.S. <http://www.gaepis.org>

* Προσφορά του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Μέσων Ενημέρωσης G.A.E.P.I.S.*

* cosmos@panix.com - Tel 718 728-1500, P.O. Box 828 Suffern, NY 10901 *


ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Την τετράωρη κατάθεση του Μπιλ Κλίντον ενώπιον του Σώματος των Ενόρκων για τη σχέση του με την Μόνικα Λουίνσκη παρακολούθησαν εκατομμύρια τηλεθεατές στις ΗΠΑ και όλο τον κόσμο. Στη κατάθεση του αφού εξέφρασε τη λύπη του για τη σχέση αυτή, παραδέχθηκε οτι έκανε λάθος, υποστηρίζοντας οτι οι συναντήσεις τους στον Λευκό Οίκο δεν αποτελούν σεξουαλική επαφή, και οτι η σχέση αυτή ξεκίνησε ως φιλική. Είναι η πρώτη φορά που η ανάκριση από το ειδικό σώμα των ενόρκων μεταδίδεται από την τηλεόραση, σε εθνικό δίκτυο. Την υποστήριξή τους στον αμερικανό πρόεδρο για την πρωτοφανή, για τα δεδομένα της Ευρώπης, εξέλιξη μίας εξωσυζυγικής σχέσης πολιτικού, εξέφρασαν τόσο ο γερμανός καγκελάριος, ο οποίος δήλωσε οτι η όλη υπόθεση είναι "εμετική", όσο και ο ιταλός πρόεδρος ο οποίος χαρακτήρισε τον αμερικανό ομόλογό του θύμα μιας απόπειρας πολιτικού και ηθικού λιντσαρίσματος, και τον ανεξάρτητο εισαγγελέα Κένεθ Σταρ κρατικό ηδονοβλεψία.

Ο πρόεδρος Κλίντον είναι σήμερα στην Νέα Υόρκη όπου το πρωί μίλησε στην 53 Γενική Συνέλευση του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών. Στην ομιλία του ο πρόεδρος επικεντρώθηκε στο θέμα της τρομοκρατίας λέγοντας ότι είναι ένα φαινόμενο που απειλεί όλες τις κοινωνίες του κόσμου και ζήτησε από την διεθνή κοινότητα να κάνει την καταπολέμηση της προτεραιότητα.

Η σημερινή εξέλιξη της υπόθεσης του σκανδάλου του Αμερικανού πρόεδρου επιρέασε ίσως τις διεθνείς χρηματαγορές, που γνώρισαν νέα σημαντική πτώση των τιμών των μετοχών. Στα Ευρωπαϊκά χρηματιστήρια η πτώση κυμάνθηκε από 2, 8 μέχρι 3,8%, στα Ασιατικά από 2,3 μέχρι 3,7%, ενώ στη Σοφοκλέους ο γενικός δείκτης σημείωσε κάθετη πτώση 4,22%. Αντίθετα στην Ουόλστρητ ο δείκτης Dow Jones σημείωσε άνοδο 37,59 μονάδων για να κλείσει στις 7933,25 μονάδες.

Στη Νέα Υόρκη βρίσκεται από το Σάββατο καιο πρόεδρος της Κύπρου Γλαύκος Κληρίδης ο οποίος συναντήθηκε σήμερα με τον αμερικανό μεσολαβητή Ρίτσαρντ Χόλμπρουκ, στο περιθώριο της γενικής συνέλευσης του ΟΗΕ. Στη συνάντηση αναμενόταν να εξεταστεί η δέσμη μέτρων του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για το Κυπριακό.

Ενας στους τρεις φοροδιαφεύγει. Αυτό προκύπτει από τους ελέγχους που έκανε το ΣΔΟΕ την καλοκαιρινή περίοδο σε επιχειρήσεις στις τουριστικές περιοχές της χώρας οι οποίες παρουσιάζουν αυξημένη κίνηση. Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΣΔΟΕ, τον Αύγουστο έγιναν συνολικά 10. 737 έλεγχοι σε επιχειρήσεις και στη διακίνηση των εμπορευμάτων και διαπιστώθηκαν 3. 760 παραβάσεις. Κατά τη διάρκεια των ελέγχων κατασχέθηκαν 217 ανεπίσημα βιβλία και στοιχεία, ενώ σε 157 επιχειρήσεις παραλήφθηκαν τα βιβλία τους για να γίνουν οι ελεγκτικές επαληθεύσεις. Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, το υπουργείο Οικονομικών αναμένεται να δώσει σύντομα στη δημοσιότητα λίστα με τα ονόματα επωνύμων φοροφυγάδων, μεταξύ των οποίων καλλιτέχνες, μεγαλογιατροί και μεγαλοδικηγόροι.

Εποικοδομητική και φιλική χαρακτήρισαν ο τούρκος πρωθυπουργός Μεσούτ Γιλμάζ και ο πρώην πρωθυπουργός Κων. Μητσοτάκης, τη συνάντηση, περίπου δύο ωρών, που είχαν χθες το βράδυ στην Κωνσταντινούπολη και στην οποία συζητήθηκαν οι ελληνοτουρκικές σχέσεις και το Κυπριακό. Οι δύο πολιτικοί δεν θέλησαν να δώσουν στοιχεία για το περιεχόμενο των συνομιλιών. Πάντως ο κ. Μητσοτάκης ενημέρωσε στο αεροδρόμιο τον πρόεδρο της ΝΔ Κώστα Καραμανλή, ο οποίος ήταν στην Κωνσταντινούπολη για το γάμο του βουλευτή Μανώλη Κεφαλογιάννη. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος που ρωτήθηκε σχετικά δήλωσε ότι μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει επικοινωνία μεταξύ της κυβέρνησης και του κ. Μητσοτάκη, στο χέρι του οποίου είναι να ενημερώσει τον πρωθυπουργό είτε τηλεφωνικά είτε με κατ' ιδίαν συνάντηση.

Στην τελική ευθεία για τις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές της 11-ης Οκτωβρίου, μπήκε η χώρα, καθώς ήδη οριστικοποιήθηκαν οι συνδυασμοί. Ο υπουργός Εργασίας Μιλτιάδης Παπαϊωάννου, υπέγραψε απόφαση σύμφωνα με την οποία χορηγείται ειδική άδεια απουσίας με αποδοχές στους ετεροδημότες που θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα. Η άδεια αυτή κυμαίνεται από μία μέχρι τρείς μέρες, ανάλογα με την απόσταση που θα μεταβεί ο ψηφοφόρος, αλλά και από το εάν εργάζεται πενθήμερο ή εξαήμερο.

Ενημέρωση για την κατάσταση που διαμορφώνεται στα Βαλκάνια, την Αλβανία, το Κοσσυφοπέδιο αλλά και για τις εξελίξεις στα Ελληνοτουρκικά και το Κυπριακό έκανε σήμερα ο υπουργός Εθνικής Αμυνας στον πρόεδρο του ΣΥΝ Νίκο Κωνσταντόπουλο. Ο πρόεδρος του ΣΥΝ υπογράμμισε την απουσία ενός συμβουλίου εξωτερικής πολιτικής και άμυνας και κατ' επέκταση την απουσία ενιαίας στρατηγικής στα εξωτερικά θέματα.

Θερμό χειμώνα στο χώρο της υγείας, προβλέπουν οι νοσοκομειακοί γιατροί Αθηνών και Πειραιώς, που συνεχίζουν την απεργία τους μέχρι την Τετάρτη, διαμαρτυρόμενοι στο νέο σύστημα εφημεριών. Οι γιατροί απειλούν με κλιμάκωση των κινητοποιήσεων, αν δεν γίνουν δεκτά τα αιτήματά τους. Σημειώνεται ότι όλα τα νοσοκομεία της Αττικής λειτουργούν με προσωπικό ασφαλείας και εξυπηρετούν μόνο έκτακτα περιστατικά. Στη Θεσσαλονίκη οι γιατροί προχώρησαν στην κατάληψη του Νοσοκομείου "Αγιος Δημήτριος", που εφημέρευε και απειλούν με κλιμάκωση των κινητοποιήσεων αν μέχρι σήμερα το υπουργείο δεν δώσει λύσεις στα προβλήματα του κλάδου τους.

Νέα ταλαιπωρία αναμένει όμως και το επιβατικό κοινό, καθώς από την Πέμπτη αρχίζουν οι επαναλαμβανόμενες 24ωρες απεργίες των υπαλλήλων της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, που διαμαρτύρονται για την αλλαγή του θεσμικού πλαισίου εργασίας.

Πυρετός προετοιμασιών στο ΠΑΣΟΚ, ενόψει της αυριανής ομιλίας του πρωθυπουργού σε ανοιχτή συγκέντρωση στην Καλλιθέα, με αφορμή τη συμπλήρωση δύο χρόνων της κυβερνητικής θητείας, από τις τελευταίες εκλογές του 1996. Την ίδια ώρα κορυφαία στελέχη του κινήματος απευθύνουν εκκλήσεις για να διατηρηθεί η ενότητα, ενόψει και του συνεδρίου, στο τέλος Μαρτίου. Βάλτε τα σπαθιά στα θηκάρια, ήταν η χαρακτηριστική έκφραση του Κώστα Σκανδαλίδη και τονίζει την ανάγκη να σταματήσει η στείρα και άγονη όπως τη χαρακτηρίζει, αντιπαράθεση του παλαιού και νέου ΠΑΣΟΚ. Ο υπουργός Παιδείας Γεράσιμος Αρσένης, σε συνέντευξή του στο "ΕΘΝΟΣ" τάσσεται υπέρ μιας δεύτερης υποψηφιότητας για τη θέση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ σε περίπτωση που ο προσυνεδριακός διάλογος καταλήξει σε διαφοροποιημένες πολιτικές τάσεις. Το μεσημέρι ο πρωθυπουργός είχε συνάντηση με τον Κώστα Σκανδαλίδη και τον γραμματέα της νεολαίας του ΠΑΣΟΚ Νίκο Μαδεμλή, με τους οποίους συζήτησε το πρόγραμμα δράσης της νεολαίας.

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εντονος προβληματισμός επικρατεί στην πανεπιστημιακή κοινότητα της Θεσσαλονίκης, από τα συνεχώς αυξανόμενα κρούσματα βίας που παρατηρούνται στο χώρο του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου, από στοιχεία που δεν έχουν σχέση με το Πανεπιστήμιο. Αφορμή αποτέλεσε το πρόσφατο περιστατικό στο προαύλιο της φιλοσοφικής σχολής, με τη συμπλοκή μεταξύ αλβανών, με αποτέλεσμα ένα άτομο να σκοτωθεί και ένα να χαροπαλεύει στο νοσοκομείο. Η σύγκλητος του Πανεπιστημίου θα συνέλθει τις προσεχείς ημέρες προκειμένου να πάρει αποφάσεις για τη λήψη μέτρων αντιμετώπισης τέτοιων κρουσμάτων, χωρίς ωστόσο να θιγεί το πανεπιστημιακό άσυλο. Η αστυνομία γνωρίζει τα ονόματα των δραστών και έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη συλληψή του.

Εμπειρογνώμονες του υπουργείου μεταφορών άρχισαν την εξέταση του λεωφορείου του ΚΤΕΛ Χαλκίδας, το οποίο έκανε βουτιά θανάτου, σε κανάλι απορροής υδάτων στο Κρυονέρι Αττικής, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 2 άτομα και 33 να τραυματιστούν. Το λεωφορείο έχει μεταφερθεί στα ΚΤΕΟ Χολαργού, προκειμένου να εξεταστεί για να διαπιστωθεί αν παρουσιάζει κάποια μηχανική βλάβη. Στο μεταξύ, πολλοί από τους τραυματίες αναμένεται να βγούν σύντομα από το νοσοκομείο, αλλά η κατάσταση δύο γυναικών χαρακτηρίζεται σοβαρή.

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σοκ προκάλεσε στο παγκόσμιο αθλητικό στερέωμα ο αιφνίδιος θάνατος της αμερικανίδας κατόχου των παγκοσμίων ρεκόρ στα 100 και 200 μέτρα, Φλόρενς Γκρίφιθ-Τζόινερ. Ο θάνατος της 39χρονης πρωταθλήτριας οφείλεται σε εγκεφαλικό επεισόδιο, όπως ανακοινώθηκε. Η Γκρίφιθ είχε εγκαταλείψει την ενεργό δράση μετά το θριαμβό της στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Σεούλ, το 1988, όπου είχε επικρατήσει στα 100μ και 200μ, με επιδόσεις που αποτελούν ακόμη και σήμερα παγκόσμια ρεκόρ.

Με 2 -1 επικράτησε ο Αρης του Πανιωνίου στον τελευταίο αγώνα της τέταρτης αγωνιστικής της Α'εθνικής του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου. Ο Αρης τώρα βρίσκεται στην κορυφή μαζί με τους πρωτοπόρους της βαθμολογίας.

Μήνυμα αισιοδοξίας έστειλε ο προπονητής της ΑΕΚ Στεπάνοβιτς ενόψει του επαναληπτικού αγώνα με τη Βίτεσε για το κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Ο τεχνικός της Ενωσης είπε ότι η ομάδα του μπορεί να αποκλείσει τη Βίτεσε, καθώς οι παίχτες του τη στιγμή αυτή βρίσκονται πολύ κοντά στην καλύτερη φόρμα τους, αν και ανησυχεί το γεγονός ότι η αμυνά του δείχνει ευάλωτη. Στο μεταξύ, ομάδα της ΑΕΚ νίκησε 3-1 τον Απόλλωνα Αθηνών, σε φιλικό αγώνα, που έγινε σήμερα στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας.

ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ

Μεγάλες απώλειες σημείωσαν οι τιμές των μετοχών στη σημερινή συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου, υπο το βάρος των ισχυρών πιέσεων που δέχονται οι τιμές των μετοχών στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια. Ο γενικός δείκτης τιμών έκλεισε στα χαμηλότερα επίπεδα απο τις 3 Απριλίου, στις 2. 081,96 μονάδες, παρουσιάζοντας κάθετη υποχώρηση 4,22%. Η αξία των συναλλαγών κυμάνθηκε στα 47,6 δισ. δρχ. Οι επιμέρους δείκτες έκλεισαν ως εξής: Τράπεζες πτώση 4,36%, Ασφάλειες πτώση 1,84%, Επενδύσεις πτώση 3,20%, Λήζινγκ πτώση 1,70%, Βιομηχανικές πτώση 4,19%, Κατασκευές πτώση 5,23%, Διάφορες πτώση 4,87%, Συμμετοχών πτώση 6,42%. Με πτώση 2,59% έκλεισε ο δείκτης της Παράλληλης Αγοράς.

Οι επίσημες τιμές πώλησης των ξένων νομισμάτων, που δίνει η Τράπεζα της Ελλάδος είναι: δολάριο ΗΠΑ προς 293,81 δραχμές, γερμανικό μάρκο προς 175,12, γαλλικό φράγκο προς 52,29, λίρα Αγγλίας προς 496,03, ελβετικό φράγκο προς 213,33, τις εκατό ιταλικές λιρέτες προς 17,73, τα εκατό γιεν Ιαπωνίας προς 221,17, τη λίρα Κύπρου προς 588,70 και την ECU προς 343,60 δραχμές.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αμετανόητος εμφανίζεται ο πρώην πρόεδρος της Αλβανίας, Σαλί Μπερίσα, ο οποίος παρά την άρση της ασυλίας του που ψήφισε η Βουλή, με την κατηγορία της υποκίνησης σε πραξικόπημα, σήμερα επανέλαβε οτι οι διαδηλώσεις θα συνεχισθούν, έως ότου παραιτηθεί ο πρωθυπουργός Φάτος Νάνο. Ο Μπερίσα, μεταξύ άλλων, παρομοίασε τον Νάνο με τον πρόεδρο της Γιουγκοσλαβίας, Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς, υποστηρίζοντας οτι την ώρα που ο Μιλόσεβιτς βάζει να σκοτώσουν τον αλβανικό στο Κοσσυφοπέδιο, ο Νάνο βάζει να σκοτώνουν ταυτόχρονα λαό και πολιτικούς. Απαντώντας στην ερώτηση ποιό θα είναι το πολιτικό του μέλλον εάν συλληφθεί, δήλωσε οτι λαός θα συνεχίσει να τον υποστηρίζει, διευκρίνισε ωστόσο, οτι οι διαδηλώσεις και οι πορείες θα είναι ειρηνικές. Εκκληση στις αντιμαχόμενες παρατάξεις στην Αλβανία να επιδείξουν αυτοσυγράτηση και να επιλύσουν την κρίση με πολιτικά μέσα, απηύθυνε η πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης. Την όλη κατάσταση που επικρατεί στη γείτονα χώρα θα αναλύσει ο πρόεδρος της, Ρετζέπ Μεϊντάνι, την προσεχή Πέμπτη που για τον λόγο αυτό θα μεταβεί στο Στρασβούργο.

Μέχρι απόψε αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η σύνθεση της νέας ρωσικής κυβέρνησης, με τη συνεργασία του προέδρου Μπόρις Γιέλτσιν και του πρωθυπουργού, Γεβγένι Πριμακόφ. Η ανακοίνωση ωστόσο των ονομάτων των υπουργών μπορεί να γίνει και αύριο. Σύμφωνα με πληροφορίες, αντιπροέδρος της κυβέρνησης, με ευθύνη τον αγροτικό τομέα, αναλαμβάνει ο Γκενάντι Κούλικ, ενώ επικεφαλής της ρωσικής αντιπροσωπείας η οποία θα έχει συνομιλίες με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, θα είναι ο έταιρος αντιπρόεδρος Αλεξάντερ Σαχίν.

Χώρα του τρόμου και του παραλόγου έχει γίνει το Αφγανιστάν, το οποίο συναγωνίζεται σε φρίκη και σκοταδισμό την Αλγερία. Επίθεση με πύραυλο εξαπέλυσαν εναντίον της πρωτεύουσας Καμπούλ, οι φανατικοί ισλαμιστές Ταλιμπάν, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 41 άτομα και να τραυματισθούν δεκάδες. Χθες, σε μία παρόμοια επίθεση με τρεις ρουκέτες 66 άτομα σκοτώθηκαν και άλλα 215 τραυματίσθηκαν.

"Ενας κόσμος", Ουανγουόρλντ, ονομάζεται η κοινοπραξία που θα σχηματισθεί σε παγκόσμια βάση με τη σύμπραξη πέντε μεγάλων διεθνών αεροπορικών εταιριών, η οποία θα ανταγωνισθεί την υπάρχουσαν συμμαχία Σταρ. Η Μπρίτις Εργουέιζ, η Αμέρικαν Ερλάϊνς, η Κάθι Πασίφικ, η Κανάντιαν Ερλάϊνς και η Κουάντας, ανακοίνωσαν τη δημιουργία της κοινοπραξίας στο Λονδίνο, υποσχόμενες βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών, χωρίς αρνητικές επιπτώσεις στα ναύλα. Οι πέντε εταιρείες, που θα εξυπηρετούν 632 προορισμούς σε 138 χώρες και πέρυσι μετέφεραν 174 εκατομμύρια επιβάτες, θα απασχολούν συνολικά περίπου 220. 000 εργαζόμενους.

Σε επιδημία των βιομηχανοποιημένων χωρών τείνει να εξελιχθεί το άσθμα, από το οποίο υποφέρουν πάνω από 130 εκατ. άνθρωποι σε όλο τον κόσμο, ενώ τουλάχιστον 60. 000 πεθαίνουν κάθε χρόνο από την ίδια αιτία. H αύξηση που παρατηρείται είναι παγκόσμια, και οι χώρες που πλήττονται περισσότεροι είναι οι αγγλοσαξονικές. Τα αίτια, σύμφωνα με τους επιστήμονες είναι πάρα πολλά, οι οποίοι υποστηρίζουν οτι η ασθένεια ορίζεται ως μία μορφή χρόνιας φλεγμονής των πνευμόνων, οφειλόμενη στην υπερευαισθησία σε αλλεργιογόνους παράγοντες, όπως η γύρη, η σκόνη ή το τρίχωμα των ζώων. Oι κρίσεις άσθματος όμως είναι δυνατόν να επιβαρυνθούν και από τη μόλυνση, τον καπνό, το κρυολόγημα, τις χαμηλές θερμοκρασίες, τη σωματική άσκηση ή το άγχος. Αποτελεσματική θεραπεία δεν υπάρχει, σύμφωνα με τους επιστήμονες, σύντομα όμς θα έχουμε στη διάθεσή μας ένα εμβόλιο κατά του άσθματος, αλλά και τα προληπτικά μέτρα που έχουν αρχίσει να εφαρμόζονται, θα αποδώσουν άμεσα καρπούς.

Δύο πίνακες ιμπρεσιονιστών, έργα του Κλοντ Μονέ και του Αλφρεντ Σίσλεϊ, εκλάπησαν το πρωί από το Μουσείο Καλών Τεχνών της Νίκαιας, στην Κυανή Ακτή. Οι δράστες, δύο ένοπλοι κουκουλοφόροι, είχαν προηγουμένως συλλάβει όμηρο στο σπίτι του το συντηρητή του μουσείου, τον οποίο υπό την απειλή όπλου, υποχρέωσαν να τους οδηγήσει με το ΙΧ του στο μουσείο. Σύμφωνα με το διευθυντή του μουσείου, τα έργα αυτά είναι αδύνατο να πωληθούν.

ΚΑΙΡΟΣ

Αστατος θα είναι και αύριο ο καιρός σ'όλη τη χώρα, με συννεφιά, βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στη Μακεδονία, τη Θράκη και το βορειοανατολικό Αιγαίο. Οι άνεμοι θα είναι βορειοδυτικοί μέτριοι και τοπικά στα δυτικά και νότια ισχυροί. Η θερμοκρασία στα βόρεια θα κυμανθεί 10 με 21 βαθμούς, στα δυτικά 13 με 27 και στην υπόλοιπη χώρα 16 με 26 βαθμούς Κελσίου. Λίγες νεφώσεις, ασθενείς μέχρι μέτριους ανέμους και θερμοκρασία 15 με 26 και 14 με 21 βαθμούς αντίστοιχα, θα έχουν αύριο Αθήνα και Θεσσαλονίκη.


Cosmos News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
kosmos2html v1.03d run on Tuesday, 22 September 1998 - 2:32:02 UTC