Browse through our Interesting Nodes on the Informatics & Computing Business in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Cosmos FM: News in Greek, 98-08-11

Cosmos News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: G.A.E.P.I.S. <http://www.gaepis.org>

* Προσφορά του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Μέσων Ενημέρωσης G.A.E.P.I.S.*

* cosmos@panix.com - Tel 718 728-1500, P.O. Box 828 Suffern, NY 10901 *


ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Λίγες μόλις ημέρες μετά την πύρινη κόλαση στην οποία είχε βρεθεί όλη σχεδόν η χώρα, νέες εστίες πυρκαγιών ξεπηδούν καθημερινά, χωρίς όμως να παίρνουν την έκταση των προηγούμενων. Υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι στο Ντράφι. Επί τόπου έσπευσαν 14 οχήματα της πυροσβεστικής. Αλλη μία φωτιά μαίνεται την ώρα αυτή σε περιοχή κοντά στο χωριό Ηλιόκαστρο στην Ερμιόνη Αργολίδας, καθώς και στο Λεοντάρι της Μεγαλόπολης. Μικρές αναζωπυρώσεις σημειώθηκαν στην Καρύταινα Μεσσηνίας και στο Μεσολόγγι. Υπό πλήρη έλεγχο έχει τεθεί η φωτιά που ξέσπασε το πρωί στην Κερατέα, στη θέση Πέτα Κουβαρά. Οι αρχές έπιασαν και ανακρίνουν έναν νεαρό Ιταλό και έναν Αλβανό, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν προκύψει επιβαρυντικά στοιχεία για απόπειρα εμπρησμού. Επίσης η Ασφάλεια εξετάζει το κλεμμένο φορτηγάκι των εμπρηστών που βρέθηκε χθες στη θέση Σέσι Γραμματικού Αττικής όπου νωρίτερα είχε εκδηλωθεί πυρκαγιά. Υπό πλήρη έλεγχο βρίσκεται ακόμα η φωτιά στους πρόποδες του όρους Μπέλες, στο νομό Κιλκίς, αφού έκαψε περίπου 200 στρέμματα δάσους και χορτολιβαδικής έκτασης, καθώς και εκείνες στην Πύλη Τρικάλων, στον Παντοκράτορα Κέρκυρας, στο Δερβενάκι Αιγίου και στην Κατάρα Καλαμπάκας. Στις περιοχές αυτές, παραμένουν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής υπηρεσίας για να αντιμετωπίσουν τυχόν αναζωπύρωση. Αμοιβή από 5 έως 20 εκατ. δραχμές θα δίνεται σε όποιον παράσχει στις αρχές στοιχεία και πληροφορίες που θα οδηγήσουν στη σύλληψη εμπρηστών. Την απόφαση υπέγραψαν σήμερα από κοινού ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Γιώργος Ρωμαίος και ο υφυπουργός Οικονομικών, Νίκος Χριστοδουλάκης. Για τα πρόσωπα που θα παράσχουν τις πληροφορίες θα εξασφαλισθεί ανωνυμία.

Εντονες ήταν οι αντιδράσεις της αντιπολίτευσης στο πακέτο μέτρων που παρουσίασε χθες η κυβέρνηση για την ενίσχυση των πληγέντων από τις πυρκαγιές και το οποίο περιλαμβάνει σε πρώτη φάση χρηματική ενίσδυση 200 χιλιάδων, ενώ μετά την καταγραφή των ζημιών θα δοθούν 2 εκατ. σε όσους έχασαν την οικοσυσκευή τους. Επίσης θα χορηγηθούν στεγαστικά δάνεια, δωρεάν το ένα τρίτο του ποσού και τα άλλα δύο τρίτα άτοκα για 15 χρόνια. Δάνεια δεν προβλέπεται να λάβουν οι ιδιοκτήτες αυθαιρέτων. Οικονομική ενίσχυση θα δοθεί και στους κτηνοτρόφους, ενώ θα γίνουν διευκολύνσεις στους επαγγελματίες. Σύσσωμη σχεδόν η αντιπολίτευση κατηγορεί την κυβέρνηση οτι εμπαίζει τους πληγέντες με μέτρα ανάλγητου, όπως τα χαρακτηρίζει, τραπεζικού χαρακτήρα.

Ο απερχόμενος αρχηγός των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων, στρατηγός Χακί Καρανταγί, δήλωσε σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Σαμπάχ οτι οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις έχουν την υπεροχή στην Κύπρο και οτι αν είχαν πρόθεση για στρατιωτική επιχείρηση στο ελεύθερο τμήμα, θα το είχαν κάνει. Στο μεταξύ, η ημιεπίσημη εφημερίδα του αμερικανικού Πενταγώνου, Ντιφένς Νιουζ, σε ανάλυσή της προβλέπει ότι σε περίπτωση εγκατάστασης των ρωσικών Ες-300 στην Κύπρο, η Τουρκία θα πραγματοποιήσει προληπτικούς βομβαρδισμούς στην αεροπορική βάση της Πάφου.

Παραμένοντας στη Μεγαλόνησο, σαν καμίνι που βράζει είναι τις τελευταίες ημέρες η Κύπρος η οποία δοκιμάσθηκε σκληρά από τον χειρότερο καύσωνα των τελευταίων τριάντα χρόνων. Μέχρι στιγμής 52 υπερήλικες έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας των ιδιαίτερα υψηλών θερμοκρασιών, οι οποίες έφθασαν τους 43 βαθμούς Κελσίου. Ο καύσωνας αρχίζει από σήμερα να υποχωρεί και το επόμενο τριήμερο θα πέσει στους 37 βαθμούς Κελσίου. Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει στη βρετανική βάση Επισκοπής και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, κάηκαν 12 σπίτια βρετανών στρατιωτικών, αποθήκες και αυτοκίνητα. Στο μεταξύ, σύμφωνα με το αμερικανικό Εθνικό Κέντρο για τους Ωκεανούς και την Ατμόσφαιρα, ο Ιούλιος του τρέχοντος έτους ήταν ο πιό ζεστός μήνας σε ολόκληρο τον πλανήτη αφότου εμφανίστηκαν, το 1880, οι πρώτες αξιόπιστες στατιστικές για την θερμοκρασία.

Συγχαρητήρια στην Ελλάδα για την προσπάθειά που καταβάλλει να εισέλθει στην Οικονομική Νομισματική Ενωση, δίνει στην ετήσια έκθεση του το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Παράλληλα, προτείνει αυστηρή εφαρμογή του προγράμματος λιτότητας και βαθιές δομικές μεταρρυθμίσεις. Επισημαίνει ότι στόχος της Ελλάδας για το τρέχον έτος είναι ο πληθωρισμός να πέσει στο 5% και να φθάσει το 1999 στο 3,5% . Τονίζει όμως, ότι οι στόχοι αυτοί αν και είναι εφικτοί, δεν είναι σίγουροι.

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σε αναθέρμανση της αγοράς των ομολόγων και πιθανόν στην αύξηση των κερδών των τραπεζών, αναμένεται να οδηγήσει η κατάργηση του φόρου 15% στις αποδόσεις των Ρέπος. Η ρύθμιση αυτή περιλαμβάνεται σε τροπολογία για την έκδοση των ομολόγων τύπου "Μπαλαντίρ", τα οποία θα κυκλοφορήσουν για πρώτη φορά το Σεπτέμβριο. Στο τέλος Αυγούστου, το υπουργείο Οικονομικών θα εκδόσει τα "λαϊκά ομόλογα" που είναι τίτλοι μικρής αξίας και θα απευθύνονται στους αποταμιευτές. Για νέες λογιστικές αλχημείες, προκειμένου να καλυφθούν τα ανοίγματα του προϋπολογισμού, κατηγορεί την κυβέρνηση ο Συνασπισμός, υποστηρίζοντας οτι η κατάργηση των Ρέπος ενισχύει την υπερφορολόγηση των αδύναμων κοινωνικών στρωμάτων.

Ευθύνες σε λαϊκούς και κληρικούς καταλογίζει, σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα, η έρευνα που διεξάγει η επιτροπή για τα οικονομικά της Εκκλησίας την περίοδο 1994-96. Το πόρισμα έχει σταλεί στους αρχιερείς για να το μελετήσουν, ενώ καταλογίζονται ευθύνες για παράνομες εκταμιεύσεις εκατοντάδων εκατομμυρίων σε επιχειρηματίες για αξιοποίηση ακινήτων της Εκκλησίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Χριστόδουλος, έχει στείλει έγγραφο στο Μητροπολίτη Καρυστίας Σεραφείμ, να συγκεκριμενοποιήσει το κατηγορητήριο του, έτσι ώστε όταν συνέλθει η Ιεραρχία τον Οκτώβριο, να αποφανθεί επί συγκεκριμένων θεμάτων.

Ιδιωτική συνάντηση στη Σίφνο έχουν σήμερα ο πρωθυπουργός με το γάλλο ομόλογό του, Λιονέλ Ζοσπέν, ο οποίος παραθερίζει στην Αντίπαρο. Τον κ. Ζοσπέν, μετέφερε στη Σίφνο ελικόπτερο και στη συνέχεια, οι δύο πρωθυπουργοί επιβιβάστηκαν σε σκάφος. Η επίσκεψη κράτησε μέχρι το βράδι οπότε ο κ. Ζοσπέν επέστρεψε πάλι με ελικόπτερο στην Αντίπαρο.

Μπαράζ ληστειών σήμερα στην Αττική. Συγκεκριμένα, άγνωστος άρπαξε περίπου 1,5 εκατ. δρχ. από το υποκατάστημα της Τράπεζας Αθηνών στο Κουκάκι και εξαφανίστηκε. Δύο εκατ. δρχ ήταν η λεία δύο αγνώστων από την Αγροτική Τράπεζα στα Πετράλωνα, ενώ άγνωστο παραμένει μέχρι στιγμής το ποσό που απέσπασαν, με την απειλή περιστρόφου οι δράστες της τρίτης ληστείας στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στον Πειραιά. Και στις τρεις περιπτώσεις γίνονται έρευνες από την Ασφάλεια για τον εντοπισμό των δραστών.

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Αθήνας, κοντά στα Νέα Μάλγαρα, όταν ΙΧ αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του, ανατράπηκε και έπιασε φωτιά. Νεκρός είναι ο οδηγός του αυτοκινήτου που απανθρακώθηκε και η ταυτότητά του μέχρι το μεσημέρι παρέμενε άγνωστη. Στο μεταξύ, υπέκυψε στα τραύματά του ο 46χρονος Παναγιώτης Δημούδης, που είχε τραυματιστεί χθες το πρωί, όταν το ΙΧ που οδηγούσε συγκρούστηκε με φορτηγό στο 53ο χλμ του δρόμου Θεσσαλονίκης - Καβάλας. Ο οδηγός του φορτηγού, Στέλιος Σινανός, πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών οφείλεται κατά πάσα πιθανότητα η χθεσινή έκρηξη στο εστιατόριο του Ιπποδρόμου, καθώς οι αστυνομικές αρχές, σύμφωνα με πληροφορίες, απομακρύνονται από το ενδεχόμενο της τρομοκρατικής ενέργειας, που σε περίπτωση που θα ίσχυε, θα είχε άμεση σχέση με την ιδιωτικοποίηση του Ιπποδρόμου. Οι αξιωματικοί που ανέλαβαν τη διαλεύκανση της υπόθεσης πιστεύουν ότι δράστες πρέπει να είναι νονοί της νύχτας, οι οποίοι προ καιρού είχαν πλησιάσει τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου, ο οποίος έχει και νυχτερινό κέντρο στη Συγγρού και του είχαν ζητήσει μεγάλο χρηματικό ποσό για να του παρέχουν προστασία στα μαγαζιά του. Την ώρα της έκρηξης μέσα στον Ιππόδρομο, παρότι είναι κλειστός από τις αρχές Ιουλίου, βρίσκονταν 40 εργαζόμενοι περιμετρικά του εστιατορίου, αλλά ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς τους.

Περιπέτεια τέλος για περίπου 350 εργαζόμενους στο ΜΙΝΙΟΝ, καθώς το ιστορικό κατάστημα ανοίγει πάλι αύριο τις πόρτες τους, μετά τη συμφωνία που επετεύχθη για τη ρύθμιση των χρεών της επιχείρησης προς τους πιστωτές και τη ΔΕΗ.

Θυελλώδεις άνεμοι πνέουν στο Αιγαίο και από τα Λιμεναρχεία απαγορεύθηκε ο απόπλους των ιπτάμενων δελφινιών προς τα νησιά του Αργοσαρωνικού και τις Κυκλάδες.

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στη μάχη του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ ρίχνονται απόψε η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ. Οι δύο ομάδες μας, που θα έχουν δύσκολο έργο και ειδικά ο "Δικέφαλος του Βορρά", αγωνίζονται εκτός έδρας. Η Ενωση θα αντιμετωπίσει στη Βουδαπέστη τη Φέρεντσβάρος, έχοντας τους Ατματσίδη και Σαβέβσκι τραυματίες και είναι αμφίβολη η συμμετοχή τους στον αγώνα, ενώ ο ΠΑΟΚ πανέτοιμος και χωρίς προβλήματα θα αγωνιστεί στη Γλασκόβη κόντρα στη φιλόδοξη Ρέιντζερς.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Μπάγεβιτς, δεν άνοιξε ούτε σήμερα τα χαρτιά του σε ότι αφορά τους έντεκα που θα ξεκινήσουν τον αυριανό αγώνα με την Ανόρθωση, αλλά όπως είπε τερματοφύλακας θα είναι ο Ελευθερόπουλος. Στο μεταξύ, η αποστολή του Παναθηναϊκού βρίσκεται στο Βουκουρέστι, όπου αύριο θα αντιμετωπίσει τη Στεάουα, στο πλαίσιο του 2ου προκριματικού γύρου για το κύπελλο πρωταθλητριών, όπως και ο Ολυμπιακός. Στις τάξεις των πρασίνων επικρατεί αισιοδοξία, ενώ στόχος του Δανιήλ είναι η ομάδα του να εκμεταλευθεί τις αμυντικές αδυναμίες των Ρουμάνων.

ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ

Μεγάλες απώλειες κατέγραψαν οι τιμές των μετοχών στη σημερινή συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου, καθώς η αγορά επηρεάστηκε απο την αρνητική εικόνα που παρουσιάζουν τα μεγάλα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια. Ο γενικός δείκτης τιμών σημείωσε κάθετη υποχώρηση 3,09% και έκλεισε στις 2. 611,30 μονάδες. Η αξία των συναλλαγών έφθασε τα 37,5 δις δραχμές. Οι επιμέρους δείκτες έκλεισαν ως εξής: Τράπεζες πτώση 3,01%, Λήζινγκ πτώση 2,18%, Ασφάλειες πτώση 2,07%, Επενδύσεις πτώση 2,24%, Βιομηχανικές πτώση 3,21%, Κατασκευών πτώση 2,58%, Συμμετοχών πτώση 3,63%, Διάφορες πτώση 3,27%. Με απώλειες 1,85% έκλεισε ο δείκτης της Παράλληλης Αγοράς.

Οι επίσημες τιμές πώλησης των ξένων νομισμάτων, που δίνει η Τράπεζα της Ελλάδος είναι: δολάριο ΗΠΑ προς 300,62 δραχμές, γερμανικό μάρκο προς 168,10, γαλλικό φράγκο προς 50,15, λίρα Αγγλίας προς 490,42, ελβετικό φράγκο προς 201,00, τις εκατό ιταλικές λιρέτες προς 17,04, τα εκατό γιεν Ιαπωνίας προς 203,95, τη λίρα Κύπρου προς 571,70 και την ECU προς 331,61 δραχμές.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μεγάλες επιχειρήσεις των σερβικών δυνάμεων διεξάγωνται από το πρωί στην περιοχή του Ντετσάνι, στο δυτικό Κοσσυφοπέδιο, ανακοίνωσαν οι Αλβανοί αυτονομιστές. Δυνάμεις του στρατού επιτίθενται με θωρακισμένα εναντίον τεσσάρων χωριών, ενώ δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι διέφυγαν από τις ζώνες των μαχών. Στο μεταξύ, την κατάσταση στο Κοσσυφοπέδιο θα εξετάσει σήμερα το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, χωρίς, ωστόσο, να λάβει κάποια απόφαση που να επιτρέπει τη χρήση βίας στην περιοχή, καθώς είναι σε εξέλιξη οι διπλωματικές προσπάθειες. Αντιθέτως, η γερμανική κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να στείλει 14 αεροσκάφοι Τορνέιντο, για πιθανές επιχειρήσεις του ΝΑΤΟ στο Κόσοβο.

Συνεχίζονται οι έρευνες των αρχών με τη συνδρομή Αμερικανών πρακτόρων σε Κένυα και Τανζανία, για τη διπλή βομβιστική επίθεση σε κτίρια δίπλα από τις πρεσβείες των ΗΠΑ, οι οποίες στοίχισαν τη ζωή σε τουλάχιστον 220 άτομα, ενώ τραυματίστηκαν περίπου 5. 000. Το Εφ Μπι Αϊ και η αστυνομία της Τανζανίας ανακρίνουν ένα Σουδανό και δύο Αραβες, ενώ έχουν συλληφθεί ακόμα 14 αλλοδαποί. Σήμερα, μάλιστα, εκκενώθηκε η πρεσβεία των ΗΠΑ στην πρωτεύουσα της Σουαζιλάνδης Μπαμπάνε, έπειτα από απειλητικό τηλεφώνημα για βόμβα. Μετά από έρευνες, τελικά, δεν βρέθηκε εκρηκτικός μηχανισμός. Στο μεταξύ, ο Παλαιστίνιος ηγέτης Γιάσερ Αραφάτ δήλωσε ότι θα βοηθήσει στον εντοπισμό των δραστών, καταδικάζοντας παράλληλα, τις βομβιστικές ενέργειες.

Στα χέρια των Ταλιμπάν έπεσε η πόλη Ταλοκάν, πρωτεύσουσα της επαρχίας Ταχάρ, στα βόρεια του Αφγανιστάν. Η Ρωσία κατηγόρησε το Πακιστάν ότι υποστηρίζει στρατιωτικά το ισλαμικό κίνημα των Ταλιμπάν, υποστηρίζοντας ότι πακιστανικές δυνάμεις είναι αναμεμειγμένες άμεσα στις συγκρούσεις που σημειώνονται στο Αφγανιστάν.

Κούρδοι αντάρτες εξαπέλυσαν σειρά επιθέσεων εναντίον τουρκικών δυνάμεων καοντά στην πόλη Τούντζελι, στα ανατολικά της χώρας, λίγο πριν από την 14η επέτειο της έναρξης του ένοπλου αγώνα των Κούρδων. Ηδη, οι τουρκικές δυνάμεις μετρούν τρεις νεκρούς στρατιώτες, ενώ χθες το βράδυ δολοφονήθηκε στην ίδια περιοχή και ο δήμαρχος του Κοτσαπινάρ, από αντάρτες του ΡΚΚ, όπως μετέδωσε το πρακτορείο Ανατολή.

Ενας οικονομικός γίγαντας δημιουργείται από τη συμφωνία για συγχώνευση ανάμεσα στην περελαϊκή εταιρία "Μπι Πι" και την "Αμόκο". Η χρηματιστηριακή αξία της εταιρίας που θα δημιουργηθεί από τη συγχώνευση αγγίζει τα 110 δις δολάρια. Πρόκειται για την μεγαλύτερη βιομηχανική συγχώνευση που έχει γίνει ποτέ παγκοσμίως, ενώ η έδρα της θα είναι στο Λονδίνο.

Την ανάσα των ανταρτών αισθάνονται πλέον οι κυβερνητικές δυνάμεις του Λοράν Καμπίλα της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό, καθώς οι μάχες έχουν φτάσει δίπλα στην πρωτεύουσα Κινσάσα. Πάντως, οι πληροφορίες για την κατάσταση που επικρατεί στην αφρικανική χώρα είναι σχεδόν αδύνατον να εξακριβωθούν. Από την πλευρά του, ο Καμπίλα κατηγορεί τη Ρουάντα και την Ουγκάντα ότι ενισχύουν τους στασιαστές στέλνοντας στρατιώτες προς ενισχυσή τους.

Ηρωίνη βάρους 1,5 κιλού αφαίρεσαν Ιρανοί γιατροί, έπειτα από τρίωρη επέμβαση, από το στομάχι ενός 23χρονου Τανζανού! Στο στομάχι του βρέθηκαν 109 πακέτα που περιείχαν ηρωίνη και τα οποία είχε καταπιεί στο Πακιστάν, με σκοπό να τα πουλήσει στην Ευρώπη, όπου θα πήγαινε οδικώς...

Ο ΚΑΙΡΟΣ

Αίθριος θα είναι αύριο ο καιρός αρχικά σ'όλη τη χώρα, αλλά το απόγευμα στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί στα δυτικά μέτριοι, στα ανατολικά μέχρι πολύ ισχυροί και κατά τόπους στο Αιγαίο θυελλώδεις με βαθμιαία εξασθένηση από το βράδυ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια 19 με 32 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο 21 με 34 και στα νησιά του Αιγαίου 23 με 31 βαθμούς Κελσίου. Αίθριο καιρό, μέτριους μέχρι ισχυρούς βοριάδες και θερμοκρασία 24 με 34 βαθμούς θα έχει αύριο η Αθήνα. Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός αναμένεται σχεδόν αίθριος και μόνο το απόγευμα θα υπάρχουν τοπικές νεφώσεις, οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς μέχρι μέτριοι και το θερμόμετρο στην πόλη θα δείξει 22 με 32 βαθμούς Κελσίου.
Cosmos News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
kosmos2html v1.03a run on Tuesday, 11 August 1998 - 22:12:22 UTC