Browse through our Interesting Nodes on Turkey Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Cosmos Nea - Eidhseis (Jun. 17)

Cosmos (ELOT 928) Directory - Previous Article - Next Article

From: G.A.E.P.I.S. <http://www.gaepis.org>

* Προσφορα του μη κερδοσκοπικου οργανισμου Μεσων Ενημερωσης G.A.E.P.I.S.*

* cosmos@panix.com - Tel 718 728-1500, P.O. Box 828 Suffern, NY 10901 *


  • Για το Σεπτεμβριο αναβαλλονται οι αποφασεις σχετικα με το θεμα των χωρων υγειονομικης ταφης των απορριμματων στην Αττικη.
  • Εντεινεται η εσωκομματικη αντιπαραθεση στο ΠΑΣΟΚ ενοψει του συνεδριου του κομματος.
  • Νεα αυστηρη προειδοποιηση προς την Τουρκια, απηυθυνε ο Πρωθυπουργος Κωστας Σημιτης.
  • Οι ελληνικες ενοπλες δυναμεις παρακολουθουν διακριτικα την τουρκικη ασκηση "Θαλασσολυκος '96", ανοιχτα της Κυπρου.
  • Οι εξελιξεις στο Κυπριακο θα συζητηθουν το βραδυ στο Λευκο Οικο στη συναντηση του Μπιλ Κλιντον με τον Γλαυκο Κληριδη.
  • Ποινικη διωξη ασκηθηκε για τη μεταφορα των 136 λαθρομεταναστων απο την κατεχομενη Κυπρο στον Πειραια.
  • Η πορεια της οικονομιας και η απορροφηση των κονδυλιων του πακετου Ντελορ, εξεταστηκαν στη συναντηση Σημιτη-Παπαντωνιου.
  • Κατα 3,5 ποσοστιαιες μοναδες προηγειται στη Ρωσια, ο Μπορις Γιελτσιν του Γκεναντι Ζουγκανοφ.
  • Εξι Παλαιστινιοι σκοτωθηκαν και 12 τραυματιστηκαν απο εκρηξη σε κτιριο στο νοτιο Λιβανο.


ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Το θεμα που δημιουργηθηκε απο τη συνεντευξη του Ακη Τσοχατζοπουλου, στο "Βημα της Κυριακης" κυριαρχησε στη μεσημβρινη ενημερωση των πολιτικων συντακτων απο τον κυβερνητικο εκπροσωπο. Αναφερομενος ο κ. Ρεππας στα οσα ειπε ο κ. Τσοχατζοπουλος οτι ο κ. Σημιτης λειτουργει ως ομαδαρχης, τονισε οτι ο κ. Σημιτης ειναι αδιαμφισβητητος πρωθυπουργος μιας κυβερνησης που στηριζεται στην κοινοβουλευτικη πλειοψηφια. Απαντωντας σε ερωτηση αν ο κ. Σημιτης σκεφτεται να καλεσει τον κ. Τσοχατζοπουλο, προκειμενου να του εκθεσει τις αποψεις του, ο κυβερνητικος εκπροσωπος ειπε, οτι ο Πρωθυπουργος εχει συνεργασια με ολους τους υπουργους του και οποιος θελει μπορει να απευθυνθει ειτε στον κ. Σημιτη, ειτε στα κυβερνητικα οργανα. Για την αναφορα του κ. Τσοχατζοπουλου οτι θεωρει τον Θεοδωρο Παγκαλο, επικινδυνο υπουργο Εξωτερικων, ο κ. Ρεππας ειπε οτι ο Πρωθυπουργος θεωρει πως ο κ. Παγκαλος δεν ειναι επικινδυνος και γιαυτο παραμενει υπουργος Εξωτερικων. Και οι δυο υπουργοι, προσθεσε ο κυβερνητικος εκπροσωπος παραμενουν στο ιδιο σχημα, απολαμβανουν της εμπιστοσυνης του Πρωθυπουργου και εχουν συνεργασια μαζι του.

Εντεινεται η εσωκομματικη αντιπαραθεση στο ΠΑΣΟΚ ενοψει του συνεδριου του κομματος. Ηδη, ολοκληρωνονται σημερα οι προσυνεδριακες διαδικασιες με την εκλογη των αντιπροσωπων στο συνεδριο. Στις ψηφοφοριες που εγιναν το Σαββατοκυριακο, οι περισσοτερες οργανωσεις ταχθηκαν υπερ της θεσμοθετησης της θεσης του αντιπροεδρου. Και απο τις δυο πλευρες των κυριων Σημιτη και Τσοχατζοπουλου, δοθηκαν διαφορετικοι πινακες εκλογης και η καθε πλευρα υποστηριζει οτι εχει το προβαδισμα και εξασφαλιζει την πλειοψηφια στο συνεδριο. Η πλευρα Σημιτη εκτιμα οτι προηγειται δυο προς ενα και του κ. Τσοχατζοπουλου οτι σε 1. 480 συνεδρους εχει το 58% και του κ. Σημιτη το 37%. Στο μεταξυ νεα διασταση στις εσωκομματικες εξελιξεις δινει η συνεντευξη του Ακη Τσοχατζοπουλου στο "Βημα της Κυριακης", ο οποιος ειπε οτι ο Πρωθυπουργος λειτουργει περισσοτερο σαν ομαδαρχης παρα σαν ηγετης.

Ο Γραμματεας του ΠΑΣΟΚ, Κωστας Σκανδαλιδης, σε συνεντευξη του σημερα στα "ΝΕΑ" τασσεται υπερ της εκλογης αντιπροεδρου αν και οπως σημειωνει κατανοει οσους λενε οχι φοβουμενοι την πολωση. Επιμενει στην πολιτικη συμφωνια μεταξυ των στελεχων του κυβερνωντος κομματος, προκειμενου να σταματησει, οπως τονιζει η εμφυλια διαμαχη. Ο κ. Σκανδαλιδης, κανει εξι προτασεις προκειμενου να τερματιστει αυτη η κατασταση και να αποφευχθει η συγκρουση. Εξαλλου ο συμβουλος και στενος συνεργατης του κ. Σημιτη, Θεοδωρος Τσουκατος, σε συνεντευξη του στο "Εθνος" τασσεται υπερ της εκλογης αντιπροεδρου με πληρης αρμοδιοτητες. Τονιζει οτι αν στο συνεδριο δεν εκλεγει ο κ. Σημιτης τοτε γινεται μονοδρομος η πρωθυπουργοποιηση εκεινου που θα επικρατησει στο συνεδριο.

Για το Σεπτεμβριο αναβαλλονται οι αποφασεις σχετικα με το θεμα των χωρων υγειονομικης ταφης των απορριμματων. Ο υπουργος ΠΕΧΩΔΕ Κωστας Λαλιωτης μετα απο συσκεψη που ειχε με το νομαρχιακο συμβουλιο Ανατολικης Αττικης, δεχθηκε προταση της νομαρχιας που προβλεπει να εκπονηθουν νεες μελετες και για αλλους χωρους. Με βαση και τα πορισματα των νεων μελετων η νομαρχια θα αποφασισει μεσα σε δυο μηνες για το που τελικα θα εγκατασταθει χωρος υγειονομικης ταφης για τη διαχειριση μονο των απορριμματων της ανατολικης και οχι και της υπολοιπης Αττικης. Ο κ. Λαλιωτης δηλωσε οτι η αναγκαιοτητα να μελετηθουν και αλλοι χωροι προεκυψε απο τη διαδικασια του διαλογου ενω απο την πλευρα του ο νομαρχης Ανατολικης Αττικης Δημητρης Φραγκος τονισε οτι ο υπουργος δεχθηκε το αιτημα της νομαρχιας προκειμενου να υπαρξει κοινωνικη αποδοχη. Απο την δικη του πλευρα ο δημαρχος Ανω Λιοσιων Νικος Παπαδημας, δηλωσε οτι ειναι διατεθειμενος να περιμενει την ολοκληρωση του νεου χρονοδιαγραμματος, εφοσον υπαρχει δεσμευση απο τη νομαρχια για οριστικη λυση του προβληματος.

Νεα αυστηρη προειδοποιηση προς την Τουρκια, να μη συνεχισει την τακτικη της επιβουλης των κυριαρχικων δικαιωματων της Ελλαδας, απηυθυνε απο τη Γαυδο, ο Πρωθυπουργος Κωστας Σημιτης, τονιζοντας οτι σε αντιθετη περιπτωση, η ελληνικη πλευρα θα δωσει ενα μαθημα στην Τουρκια που θα το θυμαται, οπως ειπε, για πολλα χρονια.

Στο μεταξυ, σε εξελιξη βρισκεται η μεγαλη αεροναυτικη τουρκικη ασκηση "Θαλασσολυκος '96" που εξελισσεται ανοιχτα της Κυπρου και απο σημερα θα μεταφερθει στη θαλασσια περιοχη, κοντα στο Καστελλοριζο. Συμφωνα με πληροφοριες, οι ελληνικες ενοπλες δυναμεις παρακολουθουν διακριτικα την ασκηση με ολα τα μεσα που διαθετουν. Πηγες του υπουργειου Εθνικης Αμυνας αναφερουν οτι δεν υπαρχει θεμα σταθμευσης ελληνικων αεροσκαφων στην Παφο.

Οι εξελιξεις στο Κυπριακο θα συζητηθουν το βραδυ στο Λευκο Οικο, κατα τη συναντηση που θα εχει ο Προεδρος της Κυπρου, Γλαυκος Κληριδης, με τον αμερικανο Προεδρο, Μπιλ Κλιντον. Κατα τη συναντηση, ο Προεδρος Κλιντον, αναμενεται να επαναβεβαιωσει τη δεσμευση του να αναλαβει μεσα στο τρεχον ετος πρωτοβουλια για την επιλυση του Κυπριακου. Παντως στη Λευκωσια, δεν υπαρχει υπερμετρη αισιοδοξια για τα αποτελεσματα της συναντησης.

Στον εισαγγελεα Πειραια οδηγηθηκαν το μεσημερι ο Σουδανος πλοιαρχος του φορτηγου πλοιου "Ναντιν", δυο Ελληνες μελη του πληρωματος και ενας ναυτιλιακος πρακτορας για την υποθεση της μεταφορας των 136 λαθρομεταναστων απο την κατεχομενη Κυπρο στον Πειραια. Εναντιον τους ασκηθηκε ποινικη διωξη για παρανομη μεταφορα λαθρομεταναστων με οφελος το οικονομικο κερδος κατα συναυτουργια. Και οι τεσσερις μαζι με τους υπολοιπους επτα αλλοδαπους ναυτικους που αποτελουσαν το πληρωμα του πλοιου, παραπεμφθηκαν για να δικαστουν στο μονομελες πλημμελειοδικειο Πειραια. Οι ινδοι και πακιστανοι λαθρομεταναστες κρατουνται στο αγκυροβολιο Κερατσινιου.

Η πορεια της οικονομιας καθως και η απορροφηση των κονδυλιων του πακετου Ντελορ, εξεταστηκαν κατα τη συναντηση που ειχαν το μεσημερι, ο Πρωθυπουργος Κωστας Σημιτης με τον υπουργο Εθνικης Οικονομιας, Γιαννο Παπαντωνιου.

Στον εφετη ανακριτη ο οποιος διενεργει την ερευνα για την υποθεση των ψηφιακων παροχων του ΟΤΕ, κατεθεσε το πρωι, ο Ιωαννης Παπαδακης, εκπροσωπος της εταιριας, Ε`Ι`-ΤΙ-ΕΝ-ΤΙ.

Στη Ρωμη πραγματοποιειται απο το πρωι το Κονκλαβιο των υπουργων Εξωτερικων της Ευρωπαικης Ενωσης, οι οποιοι καλουνται να προετοιμασουν την ατζεντα των θεματων που θα συζητηθουν στη συνοδο Κορυφης στη Φλωρεντια, την ερχομενη Παρασκευη. Τη χωρα μας εκπροσωπει ο αναπληρωτης υπουργος Εξωτερικων Γιωργος Ρωμαιος. Οι συνομιλιες των υπουργων Εξωτερικων αφορουν τη Διακυβερνητικη Διασκεψη αλλα ειναι σιγουρο οτι το ενδιαφερον θα εστιασθει στο θεμα των "τρελων αγελαδων". Η ιταλικη προεδρια ανησυχει για το ενδεχομενο να μπλοκαριστουν ολες οι αποφασεις στο Ευρωπαικο Συμβουλιο της Φλωρεντιας και γι αυτο το λογο θα προσπαθησει να πεισει τη Βρετανια να μη δημιουργησει προβληματα και τους εταιρους να δεχθουν καποιες παραχωρησεις προς τους Βρετανους.

Επισημη επισκεψη στην Αθηνα πραγματοποιει απο το πρωι ο Προεδρος της Δημοκρατιας της Αρμενιας. Συναντηθηκε ηδη με τον Προεδρο της Δημοκρατιας, Κωστη Στεφανοπουλο, ενω στη μια συναντηθηκε με τον Πρωθυπουργο, Κωστα Σημιτη.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κατα 3,5 ποσοστιαιες μοναδες προηγειται ο Προεδρος της Ρωσιας Μπορις Γιελτσιν, του κομμουνιστη αντιπαλου του Γκεναντι Ζουγκανοφ και αναμενεται σκληρη μονομαχια μεταξυ τους στο δευτερο γυρο. Ειδικοτερα, με καταμετρημενο το 82% των ψηφων ο κ. Γιελτσιν συγκεντρωνει το 35,02% εναντι 31,53% του κ. Ζουγκανοφ. Την τριτη θεση καταλαμβανει ο μετριοπαθης εθνικιστης στρατηγος Αλεξαντερ Λεμπεντ με 14,89% και ακολουθουν οι Γκριγκορι Γιαβλινσκι με 7,56%, ο Βλαντιμιρ Ζιρινοφσκι με 5,96% ενω ο Μιχαηλ Γκορμπατσοφ σημειωνει μολις το 0,50% .

Ο δευτερος γυρος για την εκλογη στο προεδρικο αξιωμα, θα γινει στις 30 Ιουνιου η στις 7 Ιουλιου. Ο κ. Γιελτσιν, απηυθυνε εκκληση για κινητοποιηση του δημοκρατικου στρατοπεδου, ωστε ο λαος να επιλεξει αν θα επιστρεψει στις επαναστασεις και στις ταραχες, οπως ειπε, η προς τη σταθεροτητα και την ευημερια. Απο την πλευρα του, ο κ. Ζουγκανοφ, εξεφρασε την ικανοποιηση του για το εκλογικο αποτελεσμα και ανακοινωσε οτι θα αρχισει διαβουλευσεις με αλλους υποψηφιους. Παντως, το Κρεμλινο ομολογησε για πρωτη φορα την απογοητευση του για τη μικρη διαφορα των δυο υποψηφιων. Εκπροσωπος του Λεμπεντ αφησε σημερα να εννοηθει οτι ο στρατηγος θα αρχισει συντομα συνομιλιες με τον κ. Γιελτσιν για τον σχηματισμο κυβερνησης συνασπισμου. Τελος σημερα θα αποφανθει για τις εκλογες η επιτροπη παρατηρητων της οργανωσης για την ασφαλεια και τη συνεργασια στην Ευρωπη και αναμενεται να εκτιμησει οτι εγιναν σε γενικες γραμμες ελευθερα και αδιαβλητες.

Τουλαχιστον εξι παλαιστινιοι σκοτωθηκαν και δωδεκα τραυματισθηκαν απο εκρηξη που σημειωθηκε το πρωι σε κτιριο κατοικιων στο Νοτιο Λιβανο. Η εκρηξη σημειωθηκε σε δυοροφο κτιριο στο οποιο διαμενουν υποστηρικτες του παλαιστινιου ηγετη Γιασερ Αραφατ, κοντα στο μεγαλυτερο στρατοπεδο παλαιστινιων προσφυγων στα περιχωρα της Σιδωνας. Στα συντριμια του κτιριου βρεθηκαν τουλαχιστον τρια κιβωτια πυρομαχικων, τα οποια εκτιμαται οτι φυλασσονταν σε διαμερισμα αξιωματουχου της Φαταχ.

Ομαλα διεξηχθησαν χθες οι επαναληπτικες εκλογες σε 17 περιφερειες στην Αλβανια. Συμφωνα με την κεντρικη εφορευτικη επιτροπη το ποσοστο των ψηφοφορων που προσηλθε στις καλπες φθανει στο 65% ενω τις εκλογες μπουκοταρισαν τα εξι κομματα της αντιπολιτευσης. Το Δημοκρατικο κομμα κερδισε τις 12 απο τις 17 συνολικα εδρες, ενω το κομμα της Ενωσης Ανθρωπινων δικαιωματων, δεν κατορθωσε να κερδισει καμια εδρα.

Ο νεοεκλεγεις πρωθυπουργος του Ισραηλ Βενιαμιν Νετανιαχου, θα επισκεφθει την Αιγυπτο και την Ιορδανια τον ερχομενο μηνα για να συζητησει το μελλον της ειρηνευτικης διαδικασιας στη Μεση Ανατολη. Στο μεταξυ, ο Αριελ Σαρον, ο οποιος ειχε διατελεσει υπουργος οικισμου και ηρθε σε ρηξη με τις Ηνωμενες Πολιτειες για την αναπτυξη των εβραικων οικισμων, προκειται να αναλαβει την ιδια θεση στη νεα κυβερνηση, η οποια θα ανακοινωθει εντος της ημερας.

Διημερη επισκεψη στη Βοσνια-Ερζεγοβινη πραγματοποιει σημερα ο Προεδρος της Τουρκιας, Σουλειμαν Ντεμιρελ, ο οποιος θα μεταβει και στο Σεραγεβο. Θα συζητησει με τον προεδρο Αλι Ιζετμπεγκοβιτς τις εξελιξεις στο βοσνιακο μετα την υπογραφη της ειρηνευτικης συμφωνιας του Ντειτον.

Ο Βρετανος υπουργος Εσωτερικων, δηλωσε σημερα οτι η βομβιστικη επιθεση του Σαββατου στο Μαντσεστερ που αποδιδεται στον ΙΡΑ, καθιστα δυσκολοτερη τη συμμετοχη του πολιτικου σκελους της οργανωσης, στο τραπεζι των διαπραγματευσεων, για το Ολστερ στο Μπελφαστ.

Αξιωματουχος των τουρκικων ενοπλων δυναμεων επιβεβαιωσε σημερα τις κινησεις συριακων στρατιωτικων δυναμεων στη στη συρο-τουρκικη μεθοριο, διευκρινισε ομως οτι η δραστηριοτητα αυτη δεν εχει ως στοχο την Τουρκια. Η ιδια πηγη επιβεβαιωσε επισης την κινηση τουρκικων στρατευματων κατα μηκος της μεθοριου προσθετοντας ωστοσο οτι "προκειται για κινησεις ρουτινας που δεν εχουν καμια σχεση με τη Συρια".

ΑΛΛΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ληγει στις 3 το μεσημερι η πενταωρη σταση εργασιας που πραγματοποιουν οι οδηγοι των αστικων λεωφορειων στην Αθηνα, οι οποιοι λαμβανουν μερος στη γενικη συνελευση του κλαδου που πραγματοποιειται απο το πρωι. Ζητουν την προσληψη προσωπικου, την ανανεωση του στολου των αυτοκινητων καθως και αναδιοργανωση του συγκοινωνιακου φορεα.

Τραγικο θανατο απο ηλεκτροπληξια, βρηκε σημερα το πρωι στα ναυπηγεια "Δουλοπουλου" στο Περαμα, οπου εργαζοταν ο 45χρονος Ηλιας Φιλιπακος, ο οποιος ενω εβαφε την προσοψη του κτιριου, ηρθε σε επαφη με τα ηλεκτροφορα καλωδια της ΔΕΗ . Προανακριση διενεργεια το Λιμεναρχειο του Περαματος.

Μονο τα εκτακτα περιστατικα εξυπηρετουνται και σημερα στα δημοσια νοσοκομεια, λογω της απεργιας των νοσοκομειακων γιατρων που ληγει στην Αττικη αυριο. Στην υπολοιπη χωρα, η απεργια των γιατρων θα ληξει την ερχομενη Παρασκευη.

Σαν κυριος εφυγε χθες βραδυ μεσα απο τα κρατητηρια της αστυνομικης διευθυνσης Φθιωτιδας ο 30χρονος Παλης Ευαγγελος. Ο Παλης ειχε μεταφερθει στη Λαμια απο τις φυλακες της Λαρισας για να δικαστει στο μικτο ορκωτο της Λαμιας την ερχομενη Τεταρτη για αποπειρα ανθρωποκτονιας. Ζητησε απο τους αστυνομικους να παει στην τουαλετα των κρατητηριων που βρισκονται στον πρωτο οροφο του κτιριου της αστυνομικης διευθυνσης. Εκει με τη χρηση σεντονιου και αφου εκμεταλλευτηκε την αδρανεια του αστυνομικου, βρεθηκε απο το παραθυρο της τουαλετας στον ακαλυπτο χωρο του κτιριου απο οπου και εξαφανιστηκε.

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ρεπο εχουν σημερα ολες οι εθνικες ομαδες που αγωνιζονται στη Βρετανια για την προκριση στην προημιτελικη φαση του Ευρωπαικου Πρωταθληματος. Στους δυο πρωτους αγωνες μεχρι τωρα, στον πρωτο ομιλο η Αγγλια και η Ολλανδια με 4 βαθμους, στον δευτερο η Βουλγαρια και η Γαλλια με τεσσερις, στον τριτο ομιλο η Γερμανια και η Ιταλια με 6 και 3 βαθμους αντιστοιχα και στον τεταρτο ομιλο η Κροατια και η Πορτογαλια με 6 και 4 βαθμους αντιστοιχα.

Την πρωτη του συναντηση με τους παιχτες της ομαδας μπασκετ του Ολυμπιακου θα εχει στις 2. 30 το μεσημερι ο νεος προπονητης των ερυθρολευκων, Ντουσαν Ιβκοβιτς. Μια ωρα αργοτερα, ο Σερβος τεχνικος θα δωσει συνεντευξη τυπου και αναμενεται να αναφερθει στα σχεδια και τους στοχους της ομαδας τους.

Ο ΚΑΙΡΟΣ

Οι ενισχυμενοι βορειοι ανεμοι στο Αιγαιο, ειναι το κυριο χαρακτηριστικο του σημερινου καιρου. Το απογευμα στα ηπειρωτικα αναμενεται να εκδηλωθουν σποραδικες βροχες η καταιγιδες, ενω στην υπολοιπη χωρα επικρατει αιθριος καιρος. Η θερμοκρασια στα βορεια θα φθασει τους 26 βαθμους, στα υπολοιπα ηπειρωτικα τους 29 και στα νησια του Αιγαιου τους 27 βαθμους Κελσιου. Για αυριο, προβλεπεται σχεδον αιθριος καιρος και μονο στο Ιονιο και την ηπειρωτικη χωρα προβλεπονται λιγες νεφωσεις και αναμενονται βροχες το απογευμα στις περιοχες αυτες. Οι ανεμοι θα πνεουν στα δυτικα ασθενεις μεχρι μετριοι ενω στο κεντρικο και νοτιο Αιγαιο πολυ ισχυροι. Η θερμοκρασια δεν θα σημειωσει αξιολογη μεταβολη. Για την Αττικη προβλεπονται νεφωσεις το απογευμα, ενω αυριο θα επικρατησει αιθριος καιρος. Προσκαιρη βροχη αναμενεται το απογευμα στη Θεσσαλονικη, ενω αυριο θα επικρατησουν
Cosmos (ELOT 928) Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
kosmos2html v1.00 run on Monday, 17 June 1996 - 19:16:39