Browse through our Interesting Nodes of Military & Security in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 12-10-12

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Κρίσιμα 24ωρα για τη μητέρα του αδικοχαμένου 10χρονου μαθητή
  • [02] Στυλιανίδης για νησιά και δηλώσεις Καμμένου
  • [03] Συνεχίζεται η σύγκρουση Λαγκάρντ - Σόιμπλε για την Ελλάδα
  • [04] Ν. Μπίστης: Έξω από την ευρωζώνη η καταστροφή Αργεντινής είναι μπροστά μας
  • [05] Π. Μεντρέκας: Απαράδεκτο και σκοταδιστικό το χθεσινό γεγονός στο Χυτήριο
  • [06] Στα 500 εκατ. Ευρώ το χρόνο η εξοικονόμηση για τα ταμεία από την «Aριάδνη»
  • [07] Ν. Κωνσταντόπουλος-ΝΕΤ: «Χρησιμοποιηθήκαμε ως πειραματόζωα»
  • [08] Ν. Σηφουνάκης: Το ΠΑΣΟΚ και ο Γ. Παπανδρέου έχουν μεγάλη ευθύνη

    [01] Κρίσιμα 24ωρα για τη μητέρα του αδικοχαμένου 10χρονου μαθητή

    Πολύ σοβαρή είναι κατάσταση της μητέρας του 10χρονου μαθητή που βρήκε τραγικό θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το πρωί στη Νέα Κηφισιά. Οι γιατροί θεωρούν κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα. Ελαφρότερα τραυματισμένη είναι η συνοδός του σχολικού λεωφορείου. Το δυστύχημα συνέβη στη Νέα Κηφισιά, όταν το ΙΧ που οδηγούσε η τραυματισμένη μητέρα, ξέφυγε από την πορεία του, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με σχολικό λεωφορείο, που μετέφερε μαθητές ιδιωτικού σχολείου. Και οι δυο τραυματίες νοσηλεύονται στο νοσοκομείο "ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ".

    Σχετική είδηση:Θάνατος 10χρονου σε τροχαίο με ΙΧ και σχολικό - Σοβαρά και η μητέρα

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή:

    Ρεπορτάζ:

    Επιμέλεια:

    Ανταπόκριση:

    Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2012 17:21

    Είδηση: 23728

    [02] Στυλιανίδης για νησιά και δηλώσεις Καμμένου

    Σε νεότερη δήλωση για τις φερόμενες ως προτάσεις της Τρόικας για τα αραιοκατοικημένα νησιά, προέβη στη Βουλή ο υπουργός Εσωτερικών, Ευριπίδης Στυλιανίδης: «Επειδή με ενημερώνουν και με διαβεβαιώνουν πως δεν υπήρξε δήλωση ξένου υπαλλήλου, επιτρέψτε μου να επαναλάβω: Η εκλεγμένη δημοκρατικά ελληνική κυβέρνηση, είναι αυτή που προσδιορίζει με απόλυτο τρόπο την εθνική στρατηγική και δίνει τη μάχη για να κατοχυρώσει στην πράξη τα κυριαρχικά μας δικαιώματα. Ας μην παίζουμε μ' αυτό, ας μη δημιουργούμε εντυπώσεις κι ας μείνουμε προσηλωμένοι στην εθνική προσπάθεια που όλοι καταβάλλουμε για να βγει η Ελλάδα απ' το αδιέξοδο» δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών.

    Νωρίτερα, ο κ. Στυλιανίδης, απαντώντας σε επιθέσεις εκ μέρους των Ανεξαρτήτων Ελλήνων για την πρόταση που φέρεται να έχει διατυπώσει η τρόικα, σχετικά με την εκκένωση των αραιοκατοικημένων νησιών είχε αναφέρει ότι «η ανοησία ενός οιουδήποτε ξένου υπαλλήλου, δεν εκφράζει σε καμία περίπτωση, δεν προσδιορίζει ή εκφράζει την εθνική πολιτική στο Αιγαίο. Την πολιτική, την εκφράζει η εκλεγμένη κυβέρνηση, αξιόπιστα, μαχητικά και να είστε βέβαιοι πως, στην πράξη, αυτή η πολιτική επιδιώκεται να κατοχυρωθεί απ' τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά».

    Από την πλευρά του, ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος είχε πει ότι «Ο υπουργός ήταν ειλικρινέστατος. Προκύπτει λοιπόν θέμα παραίτησης του κ. Στουρνάρα, ο οποίος είπε πως ουδέποτε ειπώθηκε από στελέχη της τρόικας τέτοιο πράγμα. Εδώ φαίνεται ότι η ανοησία του ξένου υπαλλήλου ειπώθηκε και είτε λέει ψέματα ο κ. Στουρνάρας, είτε ο κ. Στυλιανίδης. Εγώ πιστεύω τον κ. Στυλιανίδη και θέτουμε θέμα παραίτησης του κ. Στουρνάρα». «Αν η κεντρική ιδέα των λεχθέντων περιορίζεται, για σας, στο αν ειπώθηκε αυτό ή όχι, δεν έγινα κατανοητός» είχε ανταπαντήσει ο υπουργός Εσωτερικών. «Η τοποθέτησή σας δεν υπηρετεί την εθνική προσπάθεια. Ποιο είναι το ζήτημα; Να πάει η διαπραγμάτευση μπροστά, ή ποιος μετέφερε κάτι σωστά, περισσότερο ή λιγότερο;» είχε προσθέσει. Η αντιπαράθεση του κ. Στυλιανίδη με τον κ. Καμμένο πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο συζήτησης επερώτησης των Ανεξαρτήτων Ελλήνων για την πολιτική της κυβέρνησης απέναντι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Ο κ. Καμμένος και οι βουλευτές των Ανεξαρτήτων Ελλήνων είχαν σημειώσει πως τα κατοικημένα νησιά έχουν υφαλοκρηπίδα και περιλαμβάνονται, έτσι, στην ΑΟΖ, ενώ χωρίς τους κατοίκους τους εξαιρούνται. «Αυτά τα νησιά είναι η Ελλάδα και δεν έχει κανένα δικαίωμα να την αδειάσει, κανείς, να την νοικιάσει ή να την πουλήσει» είχε αναφέρει ο κ. Καμμένος, παρατηρώντας αργότερα πως «χτυπάνε στο να κόψουν εκείνα τα κονδύλια που είναι το οξυγόνο για τη διατήρηση της πατρίδας μας».

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή: ΝΕΤ FM, ΑΜΠΕ

    Ρεπορτάζ:

    Επιμέλεια: Γιάννης Δασκαλάκης

    Ανταπόκριση:

    Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2012 17:20

    Είδηση: 23722

    [03] Συνεχίζεται η σύγκρουση Λαγκάρντ - Σόιμπλε για την Ελλάδα

    Από την πλευρά του πάντως, ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, αντέταξε, ότι μια τέτοια μεταβολή των όρων του δανεισμού της Ελλάδας θα προκαλούσε σύγχυση στις αγορές και θα οδηγούσε σε μείωση της εμπιστοσύνης προς τις πολιτικές ηγεσίες.

    Κατά τον ίδιο η Ελλάδα έχασε πολύ χρόνο διοργανώνοντας δύο εκλογικές διαδικασίες και θα έπρεπε να συμβάλει στην ανοικοδόμηση της εμπιστοσύνης.

    Σχετική είδηση:«Πόλεμος» Λαγκάρντ - Σόιμπλε στο Τόκιο για τα προγράμματα λιτότητας

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή: ΑΜΠΕ

    Ρεπορτάζ:

    Επιμέλεια: Α. Πασχαλινού

    Ανταπόκριση:

    Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2012 16:40

    Είδηση: 23721

    [04] Ν. Μπίστης: Έξω από την ευρωζώνη η καταστροφή Αργεντινής είναι μπροστά μας

    Για απόλυτη εκμετάλλευση του γεγονότος από τη Χρυσή Αυγή έκανε λόγο στη ΝΕΤ FM ο Νίκος Μπίστης αναφερόμενος στα χθεσινά επεισόδια στο Θέατρο Χυτήριο και πρόσθεσε ότι θέλουν να τρομοκρατήσουν τον κόσμο. Παράλληλα, ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ υποστήριξε ότι η Χρυσή Αυγή είναι ένα ακραίο ναζιστικό κόμμα το οποίο εφαρμόζει την γραμμή του Γκέμπελ και του οποίου το πρόταγμα είναι η βία. Επιπλέον, υπογράμμισε την ανάγκη να παλέψουμε μέχρι την τελευταία στιγμή να σώσουμε οτιδήποτε και να είμαστε στο κέντρο των εξελίξεων μέσα στην ευρωζώνη, επισημαίνοντας ότι «έξω από την ευρωζώνη η καταστροφή Αργεντινής είναι μπροστά μας».

    Συνέντευξη στην εκπομπή «Στα μέσα και στα έξω» με τον Βασίλη Μπεσκένη και τον Γιάννη Παντελάκη.

    Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξης:

    ΓΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

    Ν. ΜΠΙΣΤΗΣ: «Είχαμε και στο παρελθόν παρόμοιες εκδηλώσεις... Το νέο ποιοτικό στοιχείο είναι ότι εκεί ήταν η Χρυσή Αυγή, η οποία δεν έχει θεολογικού χαρακτήρα ανησυχίες. Και αν τους ξέρατε δεν είναι από αυτούς που σηκώνονται να πάνε 8 η ώρα στην εκκλησία. Είναι απόλυτη εκμετάλλευση του γεγονότος και, βέβαια, ότι θέλουν να τρομοκρατήσουν τον κόσμο».

    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: «Με εκλογές αναδεικνύονται όλοι αυτοί».

    Ν. ΜΠΙΣΤΗΣ: «Σε συνθήκες τέτοιας κρίσης πολυεπίπεδης δεν είναι η επαναστατική αριστερά που ανεβαίνει, είναι η ακροδεξιά».

    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: «Είναι ακροδεξιά η Χρυσή Αυγή»;

    Ν. ΜΠΙΣΤΗΣ: «Είναι Ναζί. Εδώ έχουμε ακραίο ναζιστικό κόμμα το οποίο εφαρμόζει την γραμμή του Γκέμπελ. Είναι πέρα του Λεπέν».

    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: «Όσοι ψήφισαν Χρυσή Αυγή μήπως ψήφισαν αντισυστημικά»;

    Ν. ΜΠΙΣΤΗΣ: «Οι συνέπειες της αντισυστημικής ψήφου είναι ολοκληρωτικά καθεστώτα. Η ιστορική εμπειρία λέει ότι τα λεγόμενα αντισυστημικά κόμματα τελικά οδήγησαν τις χώρες τους σε ολοκληρωτισμούς και την ανθρωπότητα σε αιματοχυσίες».

    Ν. ΜΠΙΣΤΗΣ: «Βέβαια, ήταν λάθος να δοθούν στοιχεία... Αυτοί θα πάνε να τρομοκρατήσουν τη μάνα εκείνη που πάει το παιδί της στο βρεφονηπιακό σταθμό και τυχαίνει να είναι Πακιστανή».

    Ν. ΜΠΙΣΤΗΣ: «Το χειρότερο από όλους είναι ο φόβος, φοβούνται. Αυτή είναι η ουσία».

    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: «Φοβάται η πολιτική ηγεσία του κάθε υπουργείου απέναντι στη Χρυσή Αυγή»;

    Ν. ΜΠΙΣΤΗΣ: «Κάποιοι φοβούνται, είναι η φυσική βία που ασκείται. Να μην μπουν στο στόχαστρο. Το πρόταγμα της Χρυσής Αυγής είναι η βία».

    ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

    Ν. ΜΠΙΣΤΗΣ: «Πρέπει να παλέψουμε μέχρι την τελευταία στιγμή να σώσουμε οτιδήποτε και να είμαστε στο κέντρο των εξελίξεων μέσα στην ευρωζώνη, έξω από την ευρωζώνη η καταστροφή Αργεντινής είναι μπροστά μας».

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή: ΝΕΤ FM

    Ρεπορτάζ:

    Επιμέλεια: Βανέσσα Δημοπούλου

    Ανταπόκριση:

    Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2012 14:54

    Είδηση: 23719

    [05] Π. Μεντρέκας: Απαράδεκτο και σκοταδιστικό το χθεσινό γεγονός στο Χυτήριο

    Απαράδεκτο και σκοταδιστικό χαρακτήρισε το χθεσινό γεγονός στο Θέατρο Χυτήριο ο βουλευτής του ΚΚΕ, Παναγιώτης Μεντρέκας, μιλώντας στη ΝΕΤ FM. «Εμείς ως ΚΚΕ ούτε υποστηρίζουμε την προσβολή κανενός συμβόλου πίστης, αλλά είμαστε αντίθετοι στο να ποινικοποιείται η σάτιρα ή η κριτική» σημείωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι η Χρυσή Αυγή είναι μια αντικομμουνιστική, ναζιστική οργάνωση, που χρησιμοποιεί το έγκλημα και δρα σαν συμμορία.

    Συνέντευξη στην εκπομπή «Στα μέσα και στα έξω» με τον Βασίλη Μπεσκένη και τον Γιάννη Παντελάκη.

    Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξης:

    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: «Βουλευτές της Χρυσής Αυγής απαγόρευσαν, ουσιαστικά, να γίνει μια θεατρική παράσταση. Πώς το ερμηνεύετε»;

    Π. ΜΕΝΤΡΕΚΑΣ: «Το ίδιο το γεγονός είναι ένα απαράδεκτο, σκοταδιστικό γεγονός. Εμείς ως ΚΚΕ ούτε υποστηρίζουμε την προσβολή κανενός συμβόλου πίστης, αλλά είμαστε αντίθετοι στο να ποινικοποιείται η σάτιρα η κριτική, μιλάω για το νεαρό που σατίριζε κάποιες προφητείες ή την δράση κάποιων που εκμεταλλεύονται την πίστη κάποιων. Η Χρυσή Αυγή είναι αντικομμουνιστική οργάνωση, ναζιστική οργάνωση και προσπαθεί να κρύψει το πρόσωπό της. Είναι οργάνωση που χρησιμοποιεί το έγκλημα και δρα σαν στοιχείο συμμορίας».

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή: ΝΕΤ FM

    Ρεπορτάζ:

    Επιμέλεια: Βανέσσα Δημοπούλου

    Ανταπόκριση:

    Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2012 14:52

    Είδηση: 23718

    [06] Στα 500 εκατ. Ευρώ το χρόνο η εξοικονόμηση για τα ταμεία από την «Aριάδνη»

    Ο κ. Παναγιωτόπουλος έκανε λόγο για μία μεταβατική περίοδο τριών ετών μέχρι να ολοκληρωθεί το εθνικό ληξιαρχείο.

    Μέχρι τότε, θα πρέπει να κάνουμε κάτι για να μην χάνουν τα ταμεία λεφτά από παροχές που καταβάλλονται σε μη δικαιούχους σημείωσε.

    Και διευκρίνισε ότι μέχρι στιγμής έχουν γίνει τρεις διαγωνισμοί οι οποίοι έχουν αποβεί άκαρποι.

    Ο υφυπουργός, σημείωσε ότι το σύστημα πάσχει γιατί δεν είναι ηλεκτρονικά συνδεδεμένο.

    Υπάρχουν, είπε, διαφορετικές ηλεκτρονικές βάσεις που δεν βλέπονται μεταξύ τους με αποτέλεσμα να υπάρχει ένα έλλειμμα συννενόησης ενώ ακόμα και στις νόμιμες περιπτώσεις διακοπής της σύνταξης, αργεί να ενημερωθεί το ταμείο τουλάχιστον τρεις μήνες γεγονός που σημαίνει μεγάλες απώλειες για τα ταμεία.

    Ερωτηθείς για το αν έχει κλείσει το όριο ηλικίας είπε ότι «είναι στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης, το έχει ζητήσει η τρόικα » ενώ για τον κατώτατο μισθό είπε ότι ο κατώτατος μισθός είναι 586 ευρώ και εκεί θα μείνει.

    Αναφορικά με τις αποζημιώσεις απόλυσης, είπε ότι όντως είναι στο τραπέζι αλλά από την πλευρά του υπουργείου γίνεται προσπάθεια να καταλάβει η τρόικα ότι αυτή δεν είχε κανένα αποτέλεσμα στην αντιμετώπιση της ανεργίας.

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή:

    Ρεπορτάζ:

    Επιμέλεια:

    Ανταπόκριση:

    Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2012 12:01

    Είδηση: 23683

    [07] Ν. Κωνσταντόπουλος-ΝΕΤ: «Χρησιμοποιηθήκαμε ως πειραματόζωα»

    Την έντονη ενόχλησή του για τη στάση των εκπροσώπων της τρόικας εξέφρασε σε συνέντευξη του στη ΝΕΤ ο πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού Νίκος Κωνσταντόπουλος, επισημαίνοντας ότι «περιφρονούν τον ελληνικό λαό και προσβάλουν την Ελληνική Δημοκρατία. Είναι στενόμυαλοι και μονοδιάστατοι», είπε. Παράλληλα επέρριψε ευθύνες και στις κυβερνήσεις της χώρας για τον τρόπο που διαπραγματεύθηκαν. «Ευθυνόμαστε και εμείς για τον τρόπο που διαπραγματευτήκαμε, αλλά και γιατί προχωρήσαμε σε διαπραγματεύσεις με υπαλλήλους, οι οποίοι δεν έχουν την ισοτιμία με τους συνομιλητές Έλληνες υπουργούς και αυτό τους αποθράσυνε», τόνισε με έμφαση ο πρώην πρόεδρος.

    Επίσης, εξέφρασε την άποψη ότι ακόμα και τώρα «μπορούμε να διαπραγματευτούμε αλλιώς», υποστηρίζοντας ότι γίνεται μια διαπραγμάτευση εκτός ορίων. Σημείωσε δε ότι «χρησιμοποιηθήκαμε ως πειραματόζωα».

    Ο κ. Κωνσταντόπουλος τόνισε ότι «το πρόβλημα δεν είναι η οικονομική χρεοκοπία», αλλά το ότι είναι «μια σύνθετη κρίση η οποία φτάνει τη χώρα στα όρια της, κοινωνικά και πολιτικά» και πως «πρέπει το πολιτικό πρόταγμα να μπει τώρα, διότι το οτιδήποτε συμβεί στην Ελλάδα θα προκαλέσει προβλήματα αλυσιδωτά και θα συμπαρασύρει και τις άλλες χώρες της ΕΕ».

    «Δεν την έπιασε ξαφνικά την Μέρκελ να επισκεφτεί την Ελλάδα, έχει τα δικά της συμφέροντα», υπογράμμισε ο κ. Κωνσταντόπουλος και συμπλήρωσε ότι γι΄αυτό και «δεν πρέπει να είναι μονόπλευρη η προσέγγιση. Πρέπει να αποκωδικοποιηθούν οι δηλώσεις επιφανών οικονομολόγων και πολιτικών, η Ελλάδα να δει τα δεδομένα, τα οποία θα συσχετιστούν με άλλες χώρες όπως η Γαλλία, η Ισπανία, η Πορτογαλία». «Η Μερκελ είναι περαστική όπως ήταν και ο Μπους», σημείωσε και πρόσθεσε ότι η Γερμανία κάποια στιγμή θα συνειδητοποιήσει ότι μόνο με αλληλεγγύη μπορούν να προχωρήσουν οι λαοί της Ευρώπης», τόνισε ο κ. Κωνσταντόπουλος και υπογράμμισε ότι «χρειάζεται διαφορετικού τύπου πολιτική. Το μνημόνιο δεν περνάει, για να περάσει θα πρέπει να υπάρξει εκμηδενισμός και εκφασισμός της κοινωνίας».

    Ερωτηθείς για το θέμα με τις λίστες ο κ. Κωνσταντόπουλος επισήμανε ότι υπάρχει ένα αποσταθεροποιητικό κλίμα και μια διάθεση απομάκρυνσης της κοινωνίας από το πολιτικό γίγνεσθαι. Αυτό είναι αντιδημοκρατικό και φταίει το πολιτικό σύστημα τα τελευταία 40 χρόνια», είπε και πρόσθεσε ότι πρόκειται για μια παραθεσμική παρακρατική λειτουργία, η οποία διώκεται σε βαθμό κακουργήματος.

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή:

    Ρεπορτάζ:

    Επιμέλεια:

    Ανταπόκριση:

    Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2012 12:14

    Είδηση: 23684

    [08] Ν. Σηφουνάκης: Το ΠΑΣΟΚ και ο Γ. Παπανδρέου έχουν μεγάλη ευθύνη

    Για λάθος εκ μέρους του πολιτικού προϊστάμενου, στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, μίλησε στη ΝΕΤ FM ο Νίκος Σηφουνάκης. Επιπλέον, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ αναφερόμενος στην πορεία του κόμματος, έκανε λόγο για πολιτικές ευθύνες του ΠΑΣΟΚ και του Γ. Παπανδρέου, καθώς και του Κ. Καραμανλή, ο οποίος, όπως υποστήριξε, έφυγε νύχτα, πέταξε την μπάλα και την πήρε το ΠΑΣΟΚ.

    Συνέντευξη στην εκπομπή «Στα μέσα και στα έξω» με τον Βασίλη Μπεσκένη και τον Γιάννη Παντελάκη.

    Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξης:

    ΓΙΑ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ

    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: «Φαντάζομαι ότι οι ευθύνες βαρύνουν και αυτόν που λέει είναι ''προϊόν υποκλοπής και, άρα, τι να το κάνω''; Και αυτόν που είναι προϊστάμενός του πολιτικός και δέχεται αυτό»;

    Ν. ΣΗΦΟΥΝΑΚΗΣ: «Ο πολιτικός προϊστάμενος έκανε το λάθος, ότι το δέχθηκε και μετά 3 μήνες το γυρίζουν πίσω, ένας ολόκληρος μηχανισμός».

    ΓΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΠΑΣΟΚ

    Ν. ΣΗΦΟΥΝΑΚΗΣ: «Το ΠΑΣΟΚ έχει μεγάλη ευθύνη και ο ΓΑΠ έχει μεγάλη ευθύνη. Ποια ήταν η ευθύνη μιας χώρας στην οποία ανέλαβε το ΠΑΣΟΚ το 2009 και είχε παραδώσει το 2004 χρέος 120 δισ., το οποίο έφτασε το Δεκέμβρη του 2009 στα 260; Ανέλαβε το ΠΑΣΟΚ και έχει πολιτική ευθύνη και ο κος Καραμανλής έφυγε νύχτα πέταξε την μπάλα την πήραμε εμείς».

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή: ΝΕΤ FM

    Ρεπορτάζ:

    Επιμέλεια: Βανέσσα Δημοπούλου

    Ανταπόκριση:

    Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2012 14:51

    Είδηση: 23710


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Friday, 12 October 2012 - 16:49:48 UTC