Read the European Union Resolutions on The Cyprus Problem Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Sunday, 22 December 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 10-02-21

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Στην Κύπρο ο Α. Σαμαράς
  • [02] Διαβουλεύσεις της ΠΓΔΜ ενόψει της επίσκεψης Νίμιτς
  • [03] Υπέρ της δημιουργίας ισχυρού μετώπου , απέναντι στον συντηρητικό συνασπισμό
  • [04] Στις 24 Φεβρουαρίου η απόφαση για τον ειδικό ανακριτή Ζαγοριανό
  • [05] ΚΚΕ: Όχι σε κοινή δράση με ΣΥΝ-ΣΥΡΙΖΑ
  • [06] Συνάντηση Ομπάμα- Δαλάι Λάμα

    [01] Στην Κύπρο ο Α. Σαμαράς

    Κυριακη, 21 02 2010 22:00

    Στην Κύπρο βρίσκεται από την Κυριακή το βράδυ ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος δήλωσε ότι η πρώτη του επίσκεψη ως αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης ήταν επόμενο να γίνει στην Κύπρο. Εξέφρασε βαθιά συγκίνηση, που βρίσκεται στη μαρτυρική μεγαλόνησο, το "χρυσοπράσινο φύλλο", όπως είπε, που αναζητά λύση. Η λύση, τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ, πρέπει να είναι σύμφωνη με τα ψηφίσματα του ΟΗΕ και το ευρωπαϊκό κεκτημένο.Οι επαφέςτου τη Δευτέρα στην Κύπρο δήλωσε ο κ. Σαμαράς, αποσκοπούν στο "να μπορέσουμε να είμαστε όλοι ενωμένοι σε ένα κοινό μέτωπο για να βρεθεί βιώσιμη και λειτουργική λύση".

    Τον κ. Σαμαρά και την αντιπροσωπεία της Νέας Δημοκρατίας (Δ. Αβραμόπουλος, Π. Παναγιωτόπουλος, Κ. Αρβανιτόπουλος, Στ. Παπασταύρου) υποδέχθηκε την Κυριακή στο αεροδρόμιο Λάρνακας ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ Νίκος Αναστασιάδης, ο οποίος δήλωσε ότι η επίσκεψη του προέδρου της ΝΔ είναι απόδειξη του μεγάλου ενδιαφέροντος για την Κύπρο και για μια νέα συστράτευση του ελληνισμού. Στις 10 το βράδυ το Πολιτικό Γραφείο του ΔΗΣΥ παρέθεσε δείπνο προς τιμή του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.

    Τη Δευτέρα, ο κ. Σαμαράς θα γίνει δεκτός από τον πρόεδρο Δημήτρη Χριστόφια, τον πρόεδρο της Βουλής και τον αρχιεπίσκοπο Χρυσόστομο.

    Ο κ. Σαμαράς και η αντιπροσωπεία της ΝΔ θα έχουν συνομιλίες με τον πρόεδρο και αντιπροσωπεία του ΔΗΣΥ και θα συζητήσουν, εκτός από το Κυπριακό, τρόπους περαιτέρω εμβάθυνσης της συνεργασίας των δύο κομμάτων, μελών του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος. Ο πρόεδρος της ΝΔ θα έχει επίσης χωριστές συναντήσεις με τους αρχηγούς των άλλων κοινοβουλευτικών κομμάτων της Κύπρου.

    ΠΗΓΕΣ: ΑΠΕ-ΜΠΕ Είδηση: 33601

    [02] Διαβουλεύσεις της ΠΓΔΜ ενόψει της επίσκεψης Νίμιτς

    Κυριακη, 21 02 2010 20:06

    Συνάντηση της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας της ΠΓΔΜ αναμένεται να πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα στα Σκόπια, ενόψει της επίσκεψης του μεσολαβητή του ΟΗΕ, Μάθιου Νίμιτς, στις 23 και 24 Φεβρουαρίου. Ο κ. Νίμιτς, μετά την επίσκεψή του στα Σκόπια, θα μεταβεί στην Αθήνα για συνομιλίες με την ελληνική κυβέρνηση, στις 26 Φεβρουαρίου.

    Τη συνάντηση ανήγγειλε την Κυριακή ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ, Νίκολα Γκρούεφσκι, και σε αυτή θα συμμετάσχουν ακόμη ο πρόεδρος της χώρας, Γκιόργκι Ιβάνοφ, ο υπουργός Εξωτερικών, Αντόνιο Μιλόσοσκι και ο εκ των αντιπροέδρων της κυβέρνησης, Αμπντουλακίμ Αντέμι, ο οποίος προέρχεται από το συγκυβερνών αλβανικό κόμμα, DUI, του Αλί Αχμέτι.

    Ο κ. Γκρούεφσκι άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να ακολουθήσει συνάντηση των πολιτικών αρχηγών, αν ο κ. Νίμιτς παρουσιάσει συγκεκριμένες ιδέες.

    "Σε περίπτωση που ο κ. Νίμιτς παρουσιάσει κάποιες συγκεκριμένες ιδέες για την επίλυση της εκκρεμότητας της ονομασίας, τότε ίσως υπάρξουν ευρύτερες διαβουλεύσεις στο εσωτερικό. Εξαρτάται από τον κ. Νίμιτς, αν δηλαδή παρουσιάσει κάτι συγκεκριμένο ή αν η επίσκεψή του θα έχει διαβουλευτικό και μόνο χαρακτήρα", είπε ο κ. Γκρούεφσκι.

    Ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ ανέφερε ακόμη ότι υπάρχουν πιέσεις από εκπροσώπους της διεθνούς κοινότητας, τόσο προς την ΠΓΔΜ όσο και προς την Ελλάδα, για την επίλυση του ζητήματος της ονομασίας και πρόσθεσε ότι είναι πιο εύκολο να ασκηθούν πιέσεις στη χώρα του απ΄ ό,τι στην Ελλάδα, καθώς, όπως σημείωσε η Ελλάδα είναι μέλος της ΕΕ και του ΝΑΤΟ και είναι μεγαλύτερη και ισχυρότερη χώρα.

    ΠΗΓΕΣ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

    Είδηση: 33599

    [03] Υπέρ της δημιουργίας ισχυρού μετώπου , απέναντι στον συντηρητικό συνασπισμό

    Κυριακη, 21 02 2010 17:56

    Η κατάσταση της ελληνικής οικονομίας θα επιδεινωθεί ραγδαία το επόμενο διάστημα και η πίεση που θα ασκηθεί στα αδύναμα κοινωνικά στρώματα θα είναι ασφυκτική, είπε ο πρόεδρος του ΣΥΝ Α. Τσίπρας μιλώντας την Κυριακή στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του κόμματος, όπου παρουσίασε τις θέσεις πολιτικής δράσης του κόμματος. Ο κ. Τσίπρας επανέλαβε την ανάγκη δημιουργίας ενός ισχυρού Μετώπου που θα αντιπαρατεθεί στο "συντηρητικό συνασπισμό" των κυρίων Παπανδρέου, Σαμαρά και Καρατζαφέρη, ενώ υπογράμμισε και πάλι την ανάγκη ενότητας στον χώρο της Αριστεράς.

    Στη συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΣΥΝ συμμετείχαν και οι γραμματείς των Νομαρχιακών Επιτροπών του ΣΥΝ, τα μέλη του Τμήματος Εργατικής πολιτικής του ΣΥΝ αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ, όπως και επιστημονικοί συνεργάτες του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ/ ΑΔΕΔΥ.

    Η ΚΠΕ του ΣΥΝ ενέκρινε με ευρύτατη πλειοψηφία την εισήγηση της Πολιτικής Γραμματείας. Αποφάσισε να παρθούν συγκεκριμένα μέτρα για την ενίσχυση των δεσμών του ΣΥΝ με τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους και τους ανέργους, για την ουσιαστική βελτίωση της παρέμβασής του στο εργατικό συνδικαλιστικό κίνημα και για την αποτελεσματική στήριξή του στους υπό εξέλιξη αγώνες των εργαζομένων.

    Ο ΣΥΝ καλεί τους φίλους, τα μέλη και τα στελέχη του να δώσουν όλες τις δυνάμεις τους για την επιτυχία της πανελλαδικής πανεργατικής απεργίας στις 24/2, που πρέπει να κλιμακωθεί και να αποτελέσει την αφετηρία για ακόμα πιο δυναμικές και μαζικές κοινωνικές αντιστάσεις, με στόχο την ανατροπή των εφαρμοζόμενων πολιτικών, με τις οποίες η κυβέρνηση επιδιώκει μια ριζική αναδιανομή εισοδημάτων και δικαιωμάτων σε βάρος των εργαζομένων.

    Ο πρόεδρος του ΣΥΝ είπε ότι η κατάσταση στην οικονομία θα επιδεινωθεί ραγδαία και η ύφεση θα βαθύνει τόσο που δε θα είναι καθόλου εύκολο για πολλά χρόνια, να βγούμε από αυτήν και πρόσθεσε ότι τα περιοριστικά μέτρα που προτείνονται είναι απολύτως αναποτελεσματικά, γιατί βυθίζουν την οικονομία στην ύφεση και μας απομακρύνουν από οποιαδήποτε προοπτική διεξόδου.

    Η κατάσταση αυτή, εκτίμησε ο κ. Τσίπρας, θα κάνει ασφυκτική την πίεση στα αδύναμα κοινωνικά στρώματα, τόσο "που θα έχουμε διάρρηξη της κοινωνικής συνοχής και φαινόμενα νέας φτώχειας", είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι την ίδια στιγμή "οι τραπεζίτες συνεχίζουν ανενόχλητοι να κερδοσκοπούν, οι εφοπλιστές να μη πληρώνουν φόρους οι μεγαλοεργολάβοι να μη πληρώνουν ασφαλιστικές εισφορές, η εκκλησία να κρατάει όλους τους χιτώνες για πάρτη της και η φορολογία στα κέρδη του μεγάλου κεφαλαίου να μειώνεται, τη στιγμή που ξετινάζονται οι χαμηλόμισθοι με τους έμμεσους φόρους".

    Μια ακόμη μεγάλη παράμετρος των επιπτώσεων της ακολουθούμενης οικονομικής πολιτικής είναι η απαλλοτρίωση κοινωνικών δικαιωμάτων, είπε ο πρόεδρος του ΣΥΝ τονίζοντας ότι σήμερα, μαζί με τα άμεσα οικονομικά μέτρα, προωθούνται θεσμικές μεταρρυθμίσεις που θα γυρίσουν την χώρα πολλά χρόνια πίσω. Στο πλαίσιο αυτό σημείωσε ο πρόεδρος του ΣΥΝ, αυτά που είπε ο κ. Λοβέρδος για το ασφαλιστικό σύστημα, είναι πρωτοφανή. Στην ουσία το κράτος αποσύρεται από την κοινωνική ασφάλιση.

    Παράλληλα, είπε, έχουν αρχίσει να προωθούνται δέσμες σκέψεων για τα εργασιακά, που αφορούν την απελευθέρωση των απολύσεων, την κατάργηση της αποζημίωσης, ακόμα και την κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων, ενώ εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι τα μέτρα αυτά δεν θα διαρκέσουν όσο διαρκεί η επιτήρηση, δηλαδή τρία χρόνια. Είναι προορισμένα να διαρκέσουν για δεκαετίες. Όσον αφορά τη θέμα της εξεταστικής επιτροπής για την οικονομία ο κ. Τσίπρας είπε ότι στην κυβέρνηση προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν την εξεταστική επιτροπή για την οικονομία για να πείσουν τον κόσμο ότι για όλα όσα συμβαίνουν σήμερα φταίνε οι προηγούμενες κυβερνήσεις που μαγείρευαν τα στατιστικά στοιχεία.

    Για την στάση του ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα αυτό ο πρόεδρος του ΣΥΝ είπε ότι

    "Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε ώστε η εξεταστική να αναδείξει τις διαχρονικές πολιτικές ευθύνες, τη διαχρονική εγκληματική πολιτική των κυβερνήσεων του δικομματισμού".

    Αλέξης Τσίπρας

    Η απάντηση της Αριστεράς σε αυτή την κατάσταση πρέπει να είναι ένα ευρύ μέτωπο δυνάμεων που θα αποτρέψει αυτές τις οδυνηρές για την κοινωνία εξελίξεις, είπε ο κ. Τσίπρας κατηγορώντας ταυτόχρονα την κ. Α. Παπαρήγα λέγοντας ότι "βλέπω ότι για μια ακόμη φορά, την ώρα που ο κόσμος καίγεται, η κα Παπαρήγα, το χαβά της. Ασχολείται με το ΣΥΡΙΖΑ. Τρείς μέρες πριν τη Γενική Απεργία που θα είναι ένα μεγάλο κρας τεστ και θα πρέπει όλοι να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να πετύχει, η κα Παπαρήγα ασχολείται με το ΣΥΡΙΖΑ".

    Ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι "είναι δικαίωμά τους, βέβαια, να λένε ότι θέλουν για το ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό που δεν έχουν δικαίωμα, είναι με τη διχαστική εμμονή τους να αποδυναμώνουν τη προοπτική ενωτικών μαζικών και άρα αποτελεσματικών αγώνων".

    Στο πλαίσιο αυτό ζήτησε "να τελειώνουμε, λοιπόν, με την κωμωδία των χωριστών συγκεντρώσεων" και πρόσθεσε ότι ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ, ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ, ο κόσμος του ΚΚΕ, της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, της ριζοσπαστικής οικολογίας, τα νέα συνδικάτα, ακόμα και οι συνδικαλιστικές ηγεσίες οφείλουν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, γιατί "όλοι μαζί μπορούμε να συγκροτήσουμε ένα συνασπισμό κοινωνικών και πολιτικών δυνάμεων, απέναντι στο συντηρητικό συνασπισμό της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και του κ. Καρατζαφέρη ο οποίος πιστός στις ακροδεξιές παραδόσεις προπαγανδίζει ότι για την κρίση φταίνε οι μετανάστες".

    Στόχος αυτής της ενότητας είναι να αποτραπεί η περικοπή του 14ου μισθού, η διάλυση του ασφαλιστικού συστήματος και των εργασιακών σχέσεων και η νέα φοροεπιδρομή. Ο κ. Τσίπρς τόνισε την ανάγκη να βρεθούν τρόποι να ξεπεραστούν και οι αδυναμίες στο εσωτερικό του Συνασπισμού και του ΣΥΡΙΖΑ και υπό αυτό το πρίσμα είναι ευκαιρία να μετατραπεί το 6ο συνέδριο σε ένα συνέδριο πλατιάς παρέμβασης του Συνασπισμού στη κοινωνία. Είδηση: 33593

    [04] Στις 24 Φεβρουαρίου η απόφαση για τον ειδικό ανακριτή Ζαγοριανό

    Κυριακη, 21 02 2010 21:16

    Στις 24 Φεβρουαρίου 2010 συνέρχεται το 11μελές Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο Πολιτικής και Ποινικής Δικαιοσύνης προκειμένου να εξετάσει το ερώτημα του υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Χάρη Καστανίδη για το αν θα τεθεί ή όχι σε προσωρινή αργία ο 4ος ειδικός ανακριτής που χειρίστηκε την υπόθεση της Siemens Νικόλαος Ζαγοριανός, μετά την σε βάρος του άσκηση ποινικής δίωξης.

    Ο πρόεδρος του Αρείου Πάγου Γεώργιος Καλαμίδας έχει ορίσει τον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου και προϊστάμενο του Εφετείου Αθηνών Φώτιο Μακρή εισηγητή για το ερώτημα του υπουργού Δικαιοσύνης.

    Σε βάρος του Ν. Ζαγοριανού έχει ασκηθεί ποινική δίωξη: 1) για κατάχρηση εξουσίας, καθώς δεν εξέδωσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης σε βάρος του στελέχους της Siemens Μιχ. Χριστοφοράκου για την υπόθεση του C4I και 2) για παράβαση καθήκοντος, καθώς δεν χορήγησε αντίγραφα της δικογραφίας από την υπόθεση της Siemens στους δικηγόρους των εμπλεκόμενων προσώπων.

    Πριν την άσκηση ποινικής δίωξης είχε προηγηθεί η άσκηση πειθαρχικής δίωξης σε βάρος του 4ου ειδικού ανακριτή από τον αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου Ι. Παπανικολάου για τα ίδια αδικήματα.

    ΠΗΓΕΣ: ΑΠΕ-ΜΠΕ Είδηση: 33600

    [05] ΚΚΕ: Όχι σε κοινή δράση με ΣΥΝ-ΣΥΡΙΖΑ

    Κυριακη, 21 02 2010 19:49

    "Οι στιγμές είναι όντως κρίσιμες", παραδέχεται η ΓΓ του ΚΚΕ Αλ. Παραρήγα σε συνέντευξή της στο "Βήμα της Κυριακής", στην οποία αναφέρει ότι το ζητούμενο είναι τα λαϊκά στρώματα να εμπιστευτούν τη δύναμή τους και να υπάρξει λαϊκός ξεσηκωμός. Ερωτηθείσα, γιατί δεν επιχειρεί προσέγγιση προς τον ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος ασκεί εξ αριστερών κριτική, απαντά ότι "οι τάσεις του ΣΥΝ και οι συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ αναζητούν τον μαγικό τρόπο που θα κάνει τον καπιταλισμό ανθρώπινο, την ΕΕ και την ΕΚΤ πιό φιλολαϊκή, ώστε να συνυπάρχουν αρμονικά τα κέρδη με τον άνθρωπο. Ευτυχώς για τους εργαζόμενους και το λαϊκό κίνημα, το ΚΚΕ δεν κόλλησε αυτή την ανίατη ασθένεια".

    ΚΚΕ: "ΟΧΙ" σε κοινή δράση με ΣΥΝ-ΣΥΡΙΖΑ

    Κατηγορηματικά αντίθετη σε οποιοδήποτε ενδεχόμενο κοινής δράσης με άλλες δυνάμεις της Αριστεράς εμφανίζεται - για μια φορά ακόμη - η Αλέκα Παπαρήγα και με συνέντευξή της στο ΒΗΜΑ λέει και πάλι "όχι" σε συμφωνίες κορυφής με τις αριστερές δυνάμεις της άλλης όχθης.

    "Οι τάσεις του ΣΥΝ και οι συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ αναζητούν η κάθε μία το μαγικό τρόπο που θα κάνει τον καπιταλισμό "ανθρώπινο", την ΕΕ, την ΕΚΤ φιλολαϊκή και άλλα τέτοια, ώστε να συνυπάρχουν αρμονικά τα κέρδη με τον άνθρωπο! Ευτυχώς για τους εργαζόμενους και το λαϊκό κίνημα, το ΚΚΕ δεν κόλλησε από αυτή την ανίατη ασθένεια".

    Η ατζέντα, πάντως, που ακολουθεί η ηγεσία του ΣΥΝ αλλά και οι σχέσεις με το ΣΥΡΙΖΑ έγιναν και πάλι αντικείμενο εσωκομματικής κριτικής αφού κατά τη διήμερη πανελλαδική σύσκεψη της Ανανεωτικής Πτέρυγας, κατέστη σαφές ότι η Κουμουνδούρου θα πρέπει να απεμπλακεί από το συμμαχικό σχήμα και θα πρέπει να εγκαταλειφθεί η αριστερίστικη στροφή για την οποία κατηγορούν την ηγεσία.

    Για διχαστική εμμονή του Περισσού που υπονομεύει την αποτελεσματικότητα των αγώνων κάνει λόγο ο Αλέξης Τσίπρας και υπεραμύνεται της ανάγκης δημιουργίας ενός συνασπισμού κοινωνικών και πολιτικών δυνάμεων απέναντι στο συντηρητικό - όπως τον χαρακτηρίζει - συνασπισμό της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και του ΛΑ.Ο.Σ. Είδηση: 33598

    [06] Συνάντηση Ομπάμα- Δαλάι Λάμα

    Πεμπτη, 18 02 2010 20:08

    Σε πείσμα του Πεκίνου, ο Λευκός Οίκος άνοιξε τις πόρτες του για τον πνευματικό ηγέτη του Θιβέτ Δαλάι Λάμα. Ο Aμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα και ο Δαλάι Λάμα συζήτησαν την ανάγκη προώθησης της ειρήνης, των ανθρωπιστικών αξιών και της θρησκευτικής αρμονίας, όπως ανέφερε στον Τύπο ο 74χρονος Δαλάι Λάμα, μετά το πέρας των συνομιλιών. Μετά τη συνάντηση και οι δύο ηγέτες εξήραν τη σημασία των καλών σχέσεων με το Πεκίνο, αλλά ο Aμερικανός πρόεδρος τόνισε και τη σημασία σεβασμού της ταυτότητας του Θιβέτ.

    Οι συνομιλίες, που έγιναν στην Αίθουσα των Χαρτών του Λευκού Οίκου, όπου συνήθως γίνονται οι ανεπίσημες συναντήσεις του Aμερικανού προέδρου, ήταν κλειστές για τα μμε, αλλά μετά το τέλος τους ο Δαλάι Λάμα μίλησε στους δεκάδες δημοσιογράφους που από νωρίς είχαν συγκεντρωθεί εκεί και ανέφερε ότι μεταξύ άλλων εξέφρασε στον Aμερικανό πρόεδρο το θαυμασμό του για τις ΗΠΑ που τις χαρακτήρισε "χώρα πρωταθλήτρια της δημοκρατίας, της ελευθερίας και των ανθρώπινων αξιών".

    Σε λακωνική ανακοίνωση του Λευκού Οίκου αναφέρεται ότι οι δύο άνδρες συμφώνησαν για τη σημασία της συνεργασίας ΗΠΑ-Κίνας, ενώ ο κ. Ομπάμα προέτρεψε για απ ευθείας διάλογο μεταξύ της Κίνας και του Θιβέτ.

    ΠΗΓΕΣ: ΝΕΤ-ΑΠΕ-ΜΠΕ Είδηση: 33485


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Sunday, 21 February 2010 - 21:53:32 UTC