Browse through our Interesting Nodes on the United States of America Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 09-12-27

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Εξονυχιστικοί έλεγχοι στα αεροδρόμια
  • [02] Ναυάγιο με τέσσερις νεκρούς στις Φιλιππίνες
  • [03] Αλ. Παπαρήγα: Ίσα δικαιώματα για όλους τους μετανάστες
  • [04] Επίσκεψη Καρατζαφέρη στο Πατριαρχείο
  • [05] Καραμπόλες αυτοκινήτων σε Περιφερειακή και Εγνατία Οδό

    [01] Εξονυχιστικοί έλεγχοι στα αεροδρόμια

    Κυριακη, 27 12 2009 12:17

    Συναγερμός έχει σημάνει στα αεροδρόμια των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ευρώπης, όπου εφαρμόζονται αυξημένα μέτρα ασφάλειας, μετά την αποτυχημένη τρομοκρατική ενέργεια, που σημειώθηκε σε πτήση της "Delta Airlines", από το Άμστερνταμ στο Ντιτρόϊτ, με 278 επιβάτες. Βαριές κατηγορίες απαγγέλθηκαν εναντίον του Ουμάρ Φαρούκ Αμντουλμουταλάμπ, του 23χρονου Νιγηριανού που επιχείρησε να ανατινάξει αεροσκάφος. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι είχε οδηγίες από την Αλ Κάιντα για την επίθεση, ενώ το FBI αναφέρει ότι η βόμβα που είχε πάνω του περιείχε ισχυρή εκρηκτική ουσία. Όπως έγινε γνωστό, ο πατέρας του είχε ενημερώσει τις αμερικανικές αρχές για τις εξτρεμιστικές τάσεις του γιου του. Οι πληροφορίες όμως θεωρήθηκαν ανεπαρκείς κι έτσι ο νεαρός δεν εντάχθηκε στη λίστα εκείνων που δεν έπρεπε να ταξιδεύουν προς τις ΗΠΑ.

    Βαριές κατηγορίες για τον επίδοξο τρομοκράτη

    Η πιθανή ανάμειξη της Αλ Κάιντα στην παρ' ολίγον τρομοκρατική ενέργεια της 25ης Δεκεμβρίου, ερευνάται από τις αμερικανικές αρχές ασφαλείας, οι οποίες, όμως, δεν θεωρούν πιθανό να αποτελεί μέρος ενός ευρύτερου σχεδίου.

    Οι κατηγορίες εναντίον του 23χρονου είναι προμελετημένη απόπειρα καταστροφής αεροσκάφους των ΗΠΑ και εσκεμμένη τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού. Για τις κατηγορίες αυτές, αντιμετωπίζει 20 χρόνια στη φυλακή και πρόστιμο 250.000 δολαρίων.

    Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία ενός επιβάτη, που συνέβαλε καθοριστικά στην ακινητοποίηση του δράστη: "Κάτω από το παντελόνι του έπιασα κάτι που καιγόταν και το έσβησα, αλλά μετά άρχισε να καίγεται το δάπεδο και δύο μαξιλάρια. Δεν είχα νερό ή κάτι τέτοιο για να σβήσω τη φωτιά. Ευτυχώς πολλοί επιβάτες με βοήθησαν να ελέγξουμε τη φωτιά".

    Φαίνεται πως ο 23χρονος Νιγηριανός επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο, έχοντας κρύψει στο εσώρουχό του μικρή ποσότητα εκρηκτικής ύλης, τοποθετημένης σε κάποιο λεπτό πλαστικό υλικό, πιθανότατα προφυλακτικό. Η ΡΕΝΤ, γνωστή και ως πενταερυθρίτης, είναι το ίδιο εκρηκτικό που είχε χρησιμοποιήσει ο βομβιστής του Λόκερμπι και άλλοι επίδοξοι βομβιστές, και είναι ικανή να προκαλέσει μεγάλες καταστροφές.

    Ο δράστης επιχείρησε να προκαλέσει έκρηξη, κάνοντας ένεση στο μείγμα με μία άλλη χημική ουσία. Τελικά από τη μικρή έκρηξη και την φωτιά που ακολούθησε, προκάλεσε στον εαυτό του σοβαρά εγκαύματα στη βουβωνική χώρα.

    Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει κάποια ένδειξη ότι η απόπειρα ανατίναξης αποτελεί μέρος μιας "ευρύτερης" συνωμοσίας, δήλωσε την Κυριακή στο CNN η Αμερικανίδα υπουργός Εσωτερικής Ασφαλείας Τζάνετ Ναπολιτάνο, προσθέτοντας ότι η ανάμιξη της Αλ Κάιντα στο επεισόδιο αποτελεί "αντικείμενο έρευνας".

    Η υπουργός υπογράμμισε εξάλλου ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι οι αρχές του Αμστερνταμ δεν έκαναν επαρκή έλεγχο στο Νιγηριανό Ουμάρ Φαρούκ Αμπντουλμουταλάμπ και πρόσθεσε ότι δεν υπήρχαν "συγκεκριμένες" ή "αξιόπιστες" πληροφορίες ότι έπρεπε να γίνει ένας πιο αυστηρός έλεγχος στον άνδρα αυτόν.

    Όπως ανακοίνωσε η υπουργός Πληροφόρησης της Νιγηρίας, ο δράστης ζούσε εκτός της χώρας για ένα μικρό διάστημα. Επέστρεψε στη Νιγηρία στις 24 Δεκεμβρίου και αναχώρησε από τη χώρα την ίδια ημέρα.

    Ο Ουμάρ Φαρούκ Αμπντουλμουταλάμπ, γιος ενός από τους σημαντικότερους τραπεζίτες της Νιγηρίας, άρχισε το ταξίδι του στο Λάγκος, όπου επιβιβάσθηκε σε πτήση της KLM για το Άμστερνταμ, πριν επιβιβαστεί στην πτήση για Ντιτρόιτ στο αεροδρόμιο Σίπολ.

    Σύμφωνα με την υπουργό, έχουν ενισχυθεί τα μέτρα ασφάλειας σε όλα τα αεροδρόμια της χώρας και οι νιγηριανές υπηρεσίες ασφαλείας συνεργάζονται στενά με τις διεθνείς.

    Την ίδια ώρα, στη Βρετανία, οι αρχές της χώρας συνεχίζουν να ερευνούν για το εάν ο νεαρός είχε επαφές με φερόμενους εξτρεμιστές στο βρετανικό έδαφος, ενώ σύμφωνα με το ΒΒC, το οποίο επικαλέσθηκε κυβερνητικές πηγές, οι αρμόδιες βρετανικές αρχές είχαν αρνηθεί το καλοκαίρι να χορηγήσουν νέα βίζα στο νεαρό Νιγηριανό για λόγους ασφαλείας.

    Ο 23χρονος Νιγηριανός έζησε στη Βρετανία το διάστημα από το 2005 ως το 2007 καθώς σπούδαζε μηχανικός στο University College London.

    Από το Σάββατο, η αντιτρομοκρατική υπηρεσία της Σκότλαντ Γιαρντ έχει διενεργήσει πολλές έρευνες στο κέντρο του Λονδίνου και κυρίως στο πολυτελές κτίριο της Mansfield Street όπου διέμενε ο νεαρός Νιγηριανός.

    Σε εφαρμογή έκτακτα μέτρα ασφαλείας

    Αεροσκάφος της Lufthansa που εκτελούσε την πτήση Φρανκφούρτη-Ντιτρόιτ, πραγματοποίησε το Σάββατο μη προγραμματισμένο σταθμό στην Ισλανδία, ύστερα από λάθος συναγερμό που αφορούσε αποσκευή, ο κάτοχος της οποίας δεν βρισκόταν μεταξύ των επιβατών του αεροσκάφους, δήλωσε σήμερα εκπρόσωπος της γερμανικής αεροπορικής εταιρίας. Το Airbus Α330 με 160 επιβάτες, μετέφερε την αποσκευή επιβάτη, ο οποίος δε βρισκόταν στην πτήση LΗ 442, που είχε αναχωρήσει από τη Φραγκγούρτη για το Ντιτρόιτ, προορισμό του αεροσκάφους από το Αμστερνταμ το οποίο επιχείρησε να ανατινάξει χθες Σάββατο ένας νεαρός νιγηριανός.

    "Σε καμία στιγμή δεν υπήρξε πρόβλημα ασφαλείας" διαβεβαίωσε ο ίδιος εκπρόσωπος, ο οποίος τόνισε ότι όλες οι αποσκευές είχαν ελεγχθεί σχολαστικά στο αεροδρόμιο της Φραγκφούρτης. Μετά την προσγείωσή του στην Ισλανδία, όπου η αποσκευή απομακρύνθηκε από το αεροσκάφος, το Airbus συνέχισε το ταξίδι του για το Ντιτρόιτ, όπου έφθασε με καθυστέρηση δυο ωρών.

    Τα μέτρα ασφαλείας στα μεγάλα αεροδρόμια της Ευρώπης και της Βόρειας Αμερικής ενισχύθηκαν το Σάββατο, με αίτημα των Ηνωμένων Πολιτειών.

    "Τα συμπληρωματικά μέτρα ασφαλείας εφαρμόζονται σε ολόκληρο τον κόσμο σε όλες τις πτήσεις προς τις Ηνωμένες Πολιτείες για απροσδιόριστη χρονική περίοδο" ανέφεραν οι υπηρεσίες εθνικού συντονισμού κατά της τρομοκρατίας στην Ολλανδία.

    Τα μέτρα αυτά, τα οποία συνίστανται κυρίως "στην έρευνα των επιβατών" και σε "συμπληρωματικούς ελέγχους στις χειραποσκευές", άρχισαν να εφαρμόζονται από το πρωί του Σαββάτου στην Ολλανδία.

    Εκτός από το Άμστερνταμ, από το οποίο αναχώρησε το αεροσκάφος στο οποίο έγινε η αποτραπείσα τρομοκρατική ενέργεια, τα αεροδρόμια της Ρώμης, του Παρισιού, της Στοκχόλμης, των Βρυξελλών και της Βιένης ανακοίνωσαν γρήγορα μία ενίσχυση των μέτρων ασφαλείας, έπειτα από την ανακοίνωση παρόμοιων μέτρων από τα μεγάλα αεροδρόμια της Βόρειας Αμερικής.

    Στον Καναδά, ο υπουργός Μεταφορών Τζον Μπάιρντ δήλωσε πως εργάζεται με τους Αμερικανικανούς ομολόγους του, προκειμένου να τεθούν σε εφαρμογή όλα τα κατάλληλα μέτρα ασφαλείας.

    Στο αεροδρόμιο του Παρισιού, Ρουασί-Σαρλ ντε Γκολ, τα μέτρα άρχισαν να ισχύουν από το πρωί του Σαββάτου, από την απογείωση των πρώτων αεροσκαφών με προορισμό τις ΗΠΑ. Εκτός από τους αυξημένους ελέγχους, οι επιβάτες υποχρεώθηκαν να καταγράψουν όλες τις χειραποσκευές στο χώρο αποσκευών του αεροσκάφους, με εξαίρεση τις τσάντες χειρός των γυναικών, και να τοποθετήσουν σε διαφανή σακούλα κάθε αντικείμενο -όπως ένα βιβλίο- που μεταφέρουν στο αεροσκάφος, ανέφερε δημοσιογράφος του Γαλλικού Πρακτορείου Ειδήσεων.

    Όλα τα ιταλικά αεροδρόμια ενίσχυσαν την ασφάλειά τους για τις πτήσεις με προορισμό τις Ηνωμένες Πολιτείες και οι έλεγχοι διπλασιάστηκαν στις Βρυξέλλες "τουλάχιστον έως τις 30 Δεκεμβρίου", με σωματικούς ελέγχους και ελέγχους αποσκευών.

    Στο αεροδρόμιο Αρλάντα της Στοκχόλμης, τέθηκε σε λειτουργία ένας συμπληρωματικός έλεγχος πριν από την επιβίβαση.

    Ο Ισπανός υπουργός Μεταφορών, Χοσέ Μπλάνκο, ανακοίνωσε ότι τέθηκαν σε εφαρμογή "έκτακτα μέτρα ασφαλείας" για τις πτήσεις με προορισμό τις Ηνωμένες Πολιτείες "με τις αρμόδιες αρχές προκειμένου να διασφαλισθεί ότι όλοι οι κανονισμοί και οι διαδικασίες ακολουθούνται στην Ευρώπη".

    Στο Λονδίνο, η βρετανική εταιρία διαχείρισης αεροδρομίων (BAA) ζήτησε από τους επιβάτες να εμφανίζονται πριν από την προκαθορισμένη ώρα για τις διαδικασίες καταγραφής και να "περιορίσουν" τον αριθμό των χειραποσκευών, λόγω της ενίσχυσης των μέτρων ασφαλείας.

    Στη Βιέννη, οι αυστριακές αρχές ενίσχυσαν τα μέτρα ασφαλείας για όλες τις πτήσεις με προορισμό τις ΗΠΑ. Οι επιβάτες και οι αποσκευές θα "ελέγχονται 100%", δήλωσε στους δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών.

    Στην Αθήνα, τα ενισχυμένα μέτρα που ισχύουν από την 11η Σεπτεμβρίου για όλες τις πτήσεις προς Αμερική εξακολουθούν να ισχύουν και τώρα στο "Ελ. Βενιζέλος", χωρίς να κρίνεται αναγκαίο να ληφθούν πρόσθετα μέτρα. Οι επιβάτες και οι αποσκευές των πτήσεων προς Αμερική εξακολουθούν να ελέγχονται εξονυχιστικά.

    Πηγή: ΝΕΤ, ΝΕΤ 105.8, ΑΠΕ-ΜΠΕ Σχετικό άρθρο: Βρετανία: Συναγερμός από τρομοκρατικό χτύπημα εν πτήσει CNN: Obama orders review of flight screenings BBC: Obama orders air security review after jet bomb attempt

    Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4

    Όπως ανακοίνωσε η υπουργός Πληροφόρησης της Νιγηρίας, ο δράστης ζούσε εκτός της χώρας για ένα μικρό διάστημα. Επέστρεψε στη Νιγηρία στις 24 Δεκεμβρίου και αναχώρησε από τη χώρα την ίδια ημέρα.

    Ο Ουμάρ Φαρούκ Αμπντουλμουταλάμπ, γιος ενός από τους σημαντικότερους τραπεζίτες της Νιγηρίας, άρχισε το ταξίδι του στο Λάγκος, όπου επιβιβάσθηκε σε πτήση της KLM για το Αμστερνταμ πριν επιβιβαστεί στην πτήση για Ντιτρόιτ στο αεροδρόμιο Σίπολ.

    Σύμφωνα με την υπουργό, έχουν ενισχυθεί τα μέτρα ασφάλειας σε όλα τα αεροδρόμια της χώρας και οι νιγηριανές υπηρεσίες ασφαλείας συνεργάζονται στενά με τις διεθνείς.

    Την ίδια ώρα, στη Βρετανία, οι αρχές της χώρας συνεχίζουν να ερευνούν για το εάν ο νεαρός είχε επαφές με φερόμενους εξτρεμιστές στο βρετανικό έδαφος, ενώ σύμφωνα με το ΒΒC, το οποίο επικαλέσθηκε κυβερνητικές πηγές, οι αρμόδιες βρετανικές αρχές είχαν αρνηθεί το καλοκαίρι να χορηγήσουν νέα βίζα στο νεαρό Νιγηριανό για λόγους ασφαλείας.

    Ο 23χρονος Νιγηριανός έζησε στη Βρετανία το διάστημα από το 2005 ως το 2007 καθώς σπούδαζε μηχανικός στο University College London.

    Από το Σάββατο, η αντιτρομοκρατική υπηρεσία της Σκότλαντ Γιαρντ έχει διενεργήσει πολλές έρευνες στο κέντρο του Λονδίνου και κυρίως στο πολυτελές κτίριο της Mansfield Street όπου διέμενε ο νεαρός Νιγηριανός. Είδηση: 31227

    [02] Ναυάγιο με τέσσερις νεκρούς στις Φιλιππίνες

    Κυριακη, 27 12 2009 16:47

    Τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους ενώ 25 εξακολουθούν να αγνοούνται μετά το ναυάγιο του φέρι MV Baleno-9, στις Φιλιππίνες. Το πλοίο βυθίστηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής σε απόσταση 85 χλμ. νότια της Μανίλας. Παραπλέοντα σκάφη διέσωσαν 63 ανθρώπους, επιβάτες και μέλη του πληρώματος, που βρέθηκαν στα νερά, ανακοίνωσαν η ακτοφυλακή και ο Ερυθρός Σταυρός.

    Φόβοι για αύξηση του αριθμού των νεκρών

    Πρόκειται για το δεύτερο ναυτικό δυστύχημα που σημειώνεται σε λιγότερο από μία εβδομάδα στις Φιλιππίνες.

    Το φέρι, που μετέφερε 88 επιβάτες και πλήρωμα, πήρε κλίση και τελικά βυθίστηκε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, κοντά στην πόλη Μπατάνγκας, παρά τις καλές καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στην περιοχή.

    Τρία παραπλέοντα σκάφη περισυνέλεξαν τους επιζώντες. Αεροσκάφη της ακτοφυλακής και ελικόπτερα μετέχουν στην επιχείρηση διάσωσης των 25 ανθρώπων που εξακολουθούν να αγνοούνται.

    Διασωθέντες επιβάτες ανέφεραν ότι το πλοίο, το οποίο μετέφερε και εννέα φορτηγά με εμπορεύματα, μισή ώρα μετά τον απόπλου του, πήρε νερά από τη ράμπα στην πλώρη, γεγονός που επηρέασε την ευστάθειά του.

    Την Πέμπτη, τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 24 παραμένουν αγνοούμενοι, όταν το ξύλινο επιβατηγό πλοίο στο οποίο επέβαιναν ναυάγησε, μετά τη σύγκρουσή του με αλιευτικό σκάφος.

    Τα φέρι είναι σημαντικό μεταφορικό μέσο στο αρχιπέλαγος των Φιλιππίνων με τα περισσότερα από 7.100 νησιά. Τα δυστυχήματα όμως είναι πολύ συχνά, εξαιτίας της υπερφόρτωσης των πλοίων, της κακής συντήρησής τους και των τροπικών καταιγίδων στην περιοχή.

    Πηγές: ΝΕΤ, ΑΠΕ-ΜΠΕ Σχετικό άρθρο: Φιλιππίνες: Δεκάδες αγνοούμενοι από σύγκρουση δύο πλοίων BBC: Up to 25 feared dead in fresh Philippines ferry tragedy

    Είδηση: 31235

    [03] Αλ. Παπαρήγα: Ίσα δικαιώματα για όλους τους μετανάστες

    Κυριακη, 27 12 2009 19:04

    Σε γιορτή για τα παιδιά μεταναστών που διοργάνωσε η κομματική οργάνωση Αθήνας του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας παρέστη την Κυριακή η Αλέκα Παπαρήγα. Η κα Παπαρήγα αναφέρθηκε στη πρόσφατη απόφαση της κυβέρνησης να δώσει την ελληνική ιθαγένεια στα παιδιά μεταναστών που γεννήθηκαν στην Ελλάδα και ζήτησε την επέκταση του μέτρου για όλους ανεξαιρέτως τους μετανάστες που ζουν στη χώρα μας.

    Ίσα δικαιώματα και ανθρωπιά για όλους τους μετανάστες και τα παιδιά τους χωρίς όρους και προϋποθέσεις, ζήτησε η ΓΓ του ΚΚΕ σε εκδήλωσή του κόμματος της για τα παιδιά των μεταναστών.

    "Πριν λίγες μέρες η κυβέρνηση είπε ότι έκανε ένα δώρο στους μετανάστες. Είπε ότι θα αναγνωρίσει τα παιδιά δεύτερης γενιάς, αυτά που γεννήθηκαν στην Ελλάδα, ως ισότιμα με τα παιδιά των ελλήνων. Και εμείς το ζητούσαμε αυτό αλλά δεν μπορούμε να το χειροκροτήσουμε εύκολα και να αισθανόμαστε ευτυχισμένοι, γιατί από το ένα εκατομμύριο που είναι οι μετανάστες στην Ελλάδα θα δώσει δικαιώματα, που θα δούμε και πώς ακριβώς θα τα δώσει, σε 150.000 έως 200.000 το πολύ. Δηλαδή τα 2/3 τα άφησε απέξω. Βεβαίως με τους αγώνες μας ξέρουμε ότι μπορούμε να συμβάλουμε γιατί αν δεν υπήρχε η πίεση ούτε αυτό θα γινόταν, ωστόσο εμείς απαιτούμε ίσα δικαιώματα και ανθρωπιά για όλους τους μετανάστες και τα παιδιά τους χωρίς όρους και προϋποθέσεις" σημείωσε η κα Παπαρήγα.

    Πηγές: ΝΕΤ, ΑΠΕ-ΜΠΕ Είδηση: 31238

    [04] Επίσκεψη Καρατζαφέρη στο Πατριαρχείο

    Κυριακη, 27 12 2009 15:55

    Επίσκεψη στο Φανάρι πραγματοποίησε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, μετά απο πρόσκληση του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου. Ο κ. Καρατζαφέρης που παραβρέθηκε, τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων, στο εορταστικό γεύμα προς τιμήν των καθηγητών της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης, εξέφρασε την στήριξη και την συμπαράσταση του στο θεάρεστο έργο που επιτελεί το Πατριαρχείο. Τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ συνόδευε ο Αδωνις Γεωργιάδης.

    Πηγή: ΝΕΤ

    Είδηση: 31234

    [05] Καραμπόλες αυτοκινήτων σε Περιφερειακή και Εγνατία Οδό

    Κυριακη, 27 12 2009 14:10

    Πολλαπλές συγκρούσεις οχημάτων, με υλικές ζημιές και χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί, σημειώθηκαν τις τελευταίες ώρες στη Θεσσαλονίκη. Στις 4:10' τα ξημερώματα, στην περιφερειακή οδό, στο ρεύμα προς τα Δυτικά, στο ύψος του τούνελ (μετά την είσοδο για τα Κωνσταντινουπολίτικα), δεκαπέντε αυτοκίνητα συγκρούστηκαν το ένα πίσω από το άλλο. Σύμφωνα με τη διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης την ώρα του ατυχήματος έβρεχε. Στις 10:00' το πρωί, εξάλλου, τριπλή καραμπόλα αυτοκινήτων σημειώθηκε στην Εγνατία Οδό, στο ύψος της τσιμεντοβιομηχανίας ΤΙΤΑΝ. Η κυκλοφορία και στις δύο περιπτώσεις αποκαταστάθηκε από την Τροχαία μετά από κάποια ώρα, χωρίς να παρατηρηθούν άλλα προβλήματα.

    Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

    Είδηση: 31231


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Sunday, 27 December 2009 - 17:51:15 UTC