Browse through our Interesting Nodes on Tourism & Recreation in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 09-03-04

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Ο αντιπρόεδρος Μπάιντεν στις Βρυξέλλες
  • [02] Φόβοι για 3.500 απολύσεις στην OPEL
  • [03] Νέο ισχυρό όπλο στον πόλεμο κατά του καρκίνου
  • [04] Έκκληση Ομπάμα-Μπράουν για παγκόσμια λύση
  • [05] Πακιστάν: Αμοιβή για τους δράστες της επίθεσης στη Λαχώρη
  • [06] Ιράκ: νεκρός Αμερικανός στρατιώτης από πυραυλική επίθεση
  • [07] Πτωτικά κινούνται οι τιμές του πετρελαίου
  • [08] Παγώνουν τα έξοδα τους οι Αμερικάνοι
  • [09] Φιλιππίνες: τρία παιδιά νεκρά από βλήμα όλμου

    [01] Ο αντιπρόεδρος Μπάιντεν στις Βρυξέλλες

    Αμερική-ΗΠΑ

    Στις Βρυξέλλες, για διαβουλεύσεις με τα μέλη του ΝΑΤΟ, όσον αφορά το Αφγανιστάν και το Πακιστάν, θα μεταβεί την ερχόμενη εβδομάδα ο αμερικανός αντιπρόεδρος Τζο Μπάιντεν σύμφωνα με το γραφείο του.

    Ο Μπάιντεν θα συναντηθεί με τα μέλη του Συμβουλίου του Βορείου Ατλαντικού, του οργάνου λήψης πολιτικών αποφάσεων του ΝΑΤΟ , στο οποίο συμμετέχουν οι μόνιμες χώρες μέλη της Συμμαχίας, ανακοινώθηκε από το γραφείο του αμερικανού αντιπροέδρου.

    Ο Μπάιντεν πραγματοποιεί το ταξίδι αυτό ένα μήνα πριν από τη σύνοδο των ηγετών του ΝΑΤΟ στην οποία θα παραστεί και ο αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα και θα διεξαχθεί στις αρχές Απριλίου σε περιοχή κοντά στα γαλλο-γερμανικά σύνορα. Στη διάρκεια της συνόδου ο αμερικανός πρόεδρος θα αναπτύξει τα σχέδια της αμερικανικής κυβέρνησης για τη νέα στρατηγική για το Αφγανιστάν και τη γύρω περιοχή καθώς και για το Πακιστάν.

    ΠΗΓΕΣ: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Γαλλικό πρακτορείο

    Είδηση: 19636

    [02] Φόβοι για 3.500 απολύσεις στην OPEL

    Ειδήσεις

    Το ενδεχόμενο να καταργηθούν 3500 θέσεις εργασίας στη γερμανική OPEL, άφησε ανοιχτό ο πρόεδρος της General Motors Ευρώπης. Σε δηλώσεις του στη γερμανική Bild Zeitung ο Καρλ Πέτερ Φέρστερ τόνισε ότι ο κίνδυνος αυτός είναι ορατός αν δεν ληφθούν μέτρα για τη σωτηρία της αυτοκινητοβιομηχανίας ενώ προβλέπονται και μειώσεις μισθών. Η General Motors, έχει ήδη αρχίσει συνομιλίες με το Βερολίνο για τη σωτηρία της γερμανικής θυγατρικής της, η οποία απασχολεί περίπου 26.000 εργαζόμενους στη Γερμανία. Ελπίζουμε πως δεν θα καταργήσουμε περισσότερες από 3.500 θέσεις προσπαθούμε ακόμα να το αποφύγουμε" ανέφερε σημειώνοντας ότι για να σωθούν όλα τα εργοστάσια απαιτούνται 3,3 δις Ευρώ, σε δάνεια και επενδύσεις. Η OPEL έχει ήδη έρθει σε επαφή και με κυβερνήσεις άλλων χωρών, όπως η Ισπανία, το Βέλγιο και η Βρετανία.

    Είδηση: 19639

    [03] Νέο ισχυρό όπλο στον πόλεμο κατά του καρκίνου

    Μετά από τριάντα χρόνια, με ένα ακόμη ισχυρό όπλο στον πόλεμο κατά του καρκίνου κεφαλής και τραχήλου, το οποίο επιμηκύνει σημαντικά το προσδόκιμο επιβίωσης των ασθενών, ενισχύθηκε η παγκόσμια επιστημονική φαρέτρα!

    Πρόκειται για τη νέα φαρμακευτική ουσία Erbitux (cetuximab), η οποία εγκρίθηκε πρόσφατα από την επιστημονική επιτροπή του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων (ΕΜΕΑ), ως θεραπεία 1ης γραμμής σε ασθενείς με υποτροπιάζοντα ή/και μεταστατικό καρκίνο κεφαλής και τραχήλου από πλακώδη κύτταρα.

    Τα αποτελέσματα , σύμφωνα με την επιστημονική μελέτη EXTREME, η οποία δημοσιεύτηκε στο πλέον έγκυρο ιατρικό περιοδικό, στο New England Journal of Medicine, τον Σεπτέμβριο του 2008 , είναι θεαματικά, καθώς, οι ασθενείς που έλαβαν Erbitux και χημειοθεραπεία εμφάνισαν τις εξής βελτιώσεις σε σύγκριση με τη χημειοθεραπεία μόνο:

    -Αύξηση διάμεσης συνολικής επιβίωσης κατά περίπου 3 μήνες (10,1 μήνες έναντι 7,4 μηνών ) που ισοδυναμεί με 20% μείωση του κινδύνου θανάτου κατά την περίοδο της μελέτης.

    -Αύξηση κατά 70% της διάμεσης επιβίωσης χωρίς εξέλιξη της νόσου (5,6 μήνες έναντι 3,3 μηνών )

    -Σχετική αύξηση κατά 80% του ποσοστού ανταπόκρισης (36% έναντι 20%,).

    "Η έγκριση για χρήση του Erbituxο’ ως θεραπεία 1ης γραμμής υποτροπιάζοντος και/ή μεταστατικού SCCHN είναι σημαντικό γεγονός, καθώς εδώ και τριάντα χρόνια υπήρχε στασιμότητα στην αντιμετώπιση του συγκεκριμένου καρκίνου" τόνισε ο Αν. Καθηγητής Παθολογίας-Ογκολογίας κ Κων/νος Νικ. Συρίγος, MD, PhD.

    Το νέο φάρμακο αυξάνει το ποσοστό ανταπόκρισης στη θεραπεία και κυρίως, παρατείνει σημαντικά τη συνολική επιβίωση των ασθενών . Το Erbitux (cetuximab) είναι ένα εξανθρωποποιημένο μονοκλωνικό αντίσωμα, το οποίο στοχεύει τον υποδοχέα του Επιδερμικού Αυξητικού Παράγοντα, ο οποίος παίζει βασικό ρόλο στην ανάπτυξη διαφόρων νεοπλασμάτων, συμπεριλαμβανομένου και του καρκίνου κεφαλής και τραχήλου.

    Η παρουσίαση των θεαματικών αποτελεσμάτων της επιστημονικής έρευνας EXTREME έγινε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Αμβέρσας του Βελγίου. Την παρουσία έκαναν επιστήμονες διεθνούς φήμης και αναγνώρισης, όπως ο Prof. Vermorken, Prof. Levebre , ο Prof. Wilke, ο Δρ. Wolfgang Wein, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος του τομέα Ογκολογίας της Merck Serono, η οποία παρασκευάζει το νέο φάρμακο, ενώ υπήρξε και η παρουσίαση της εμπειρίας από ασθενή.

    Σύμφωνα με τα επιστημονικά στατιστικά στοιχεία ο καρκίνος κεφαλής και τραχήλου είναι ο έκτος συχνότερος παγκοσμίως, αποτελεί έναν δύσκολα θεραπευόμενο καρκίνο, προσβάλλει κυρίως άνδρες καπνιστές και ενοχοποιείται για 68.000 θανάτους το χρόνο στην Ευρώπη και πάνω από 1.500 στη χώρα μας.

    Τα περιστατικά στην Ευρώπη ανέρχονται σε περίπου 143.000 το χρόνο και περιλαμβάνουν καρκίνους της γλώσσας, του στόματος, των σιελογόνων αδένων, του φάρυγγα, του λάρυγγα, των παραρινίων κοιλοτήτων και άλλων. Τα θεραπευτικά αποτελέσματα μέχρι πρόσφατα ήταν πολύ φτωχά και η κύρια αντιμετώπιση ήταν το χειρουργείο, συχνά παραμορφωτικό και η ακτινοθεραπεία.

    Το Erbitux (cetuximab) αντιπροσωπεύει τη μόνη πρόοδο που σημειώθηκε εδώ και 30 χρόνια, όσον αφορά τις θεραπευτικές επιλογές των ασθενών αυτών, καθώς συνδυάζει υψηλή αποτελεσματικότητα με ευνοϊκό προφίλ ασφάλειας. Σε συνδυασμό με την τρέχουσα χημειοθεραπεία και ακτινοθεραπεία προσφέρει αύξηση της επιβίωσης σε όλα τα στάδια της νόσου και ανακούφιση των συμπτωμάτων σε διπλάσιο περίπου αριθμό ασθενών, σε σχέση με την χημειοθεραπεία μόνη της.

    Είδηση: 19635

    [04] Έκκληση Ομπάμα-Μπράουν για παγκόσμια λύση

    Ειδήσεις

    Μία παγκόσμια λύση για την οικονομική κρίση, συζήτησαν Μπάρακ Ομπάμα και Γκόρντον Μπράουν, κατά τη χθεσινή τους συνάντηση στην Ουάσινγκτον. O Βρετανός Πρωθυπουργός εκτίμησε ως δυνατή την επίτευξη ενός νέου παγκόσμιου new deal τους επόμενους μήνες για την αποκατάσταση του χρηματοπιστωτικού συστήματος ενώ ψυχραιμία στην παρακολούθηση των αγορών και υπομονή, συνέστησε από τη μεριά του ο Αμερικανός Πρόεδρος. Στο μεταξύ έρευνα του Ινστιτούτου Zogby στις ΗΠΑ έδειξε ότι οι περισσότεροι Αμερικανοί πολίτες μείωσαν δραστικά τις δαπάνες για ψυχαγωγία, ταξίδια - ακόμη και αναλώσιμα και τρόφιμα. "Όλες οι αμερικανικές τράπεζες που εξακολουθούν να δραστηριοποιούνται, είναι βιώσιμες", δηλώνει ο διοικητής της αμερικανικής Ομοσπονδιακής Τράπεζας, της Fed. Κατά την ακρόασή του από τη Γερουσία, ο Μπεν Μπερνάνκι χαρακτήρισε "ανυπόστατες φήμες" τους ισχυρισμούς κάποιων οικονομολόγων, ότι το κράτος διατηρεί εν ζωή "τράπεζες ζόμπι", που στην ουσία δεν διαθέτουν ρευστότητα.

    Ο Μπερνάνκι τάχθηκε και πάλι κατά της κρατικοποίησης τραπεζών, παραδεχόμενος ωστόσο πως το κράτος ελέγχει συχνά αν εκείνες που δέχθηκαν ένεση ρευστού, λαμβάνουν επαρκή μέτρα για να ορθοποδήσουν.

    Στην Ουκρανία, μεσούσης της οικονομικής κρίσης το κοινοβούλιο αποφάσισε να περικόψει κατά το ήμισυ τους μισθούς του Προέδρου Γιούσενκο και της πρωθυπουργού Τιμοσένκο, καθώς και τις αποζημιώσεις Υπουργών και Βουλευτών.

    Σε φάση οικονομικής ύφεσης εισήλθε και η Αυστραλία, με αρνητικό ρυθμό ανάπτυξης το δ' τρίμηνο 2008.

    Συρρίκνωση καθαρών κερδών κατά 75% σε σύγκριση με πέρυσι ανακοίνωσε ο γαλλικός τραπεζικός όμιλος Credit Agricole ενώ στις ΗΠΑ το Φεβρουάριο η General Motors ανακοίνωσε 53% πτώση πωλήσεων - ενώ κάτω από το 50% έπεσαν οι πωλήσεις της Ford, που ετοιμάζεται να μειώσει την παραγωγή της κατά 38% στη βόρεια Αμερική.

    Πηγή: ΝΕΤ 105,8

    Είδηση: 19637

    [05] Πακιστάν: Αμοιβή για τους δράστες της επίθεσης στη Λαχώρη

    Κόσμος -

    Ειδήσεις

    Το Πακιστάν προσφέρει αμοιβή 125.000 δολαρίων για κάθε πληροφορία που θα βοηθήσει την αστυνομία να εντοπίσει τους δράστες της αιματηρής επίθεσης χθες στη Λαχώρη εναντίον της ομάδας κρίκετ της Σρι Λάνκα. Οι αρχές της επαρχίας Πεντζάμπ ανακοίνωσαν πως "προσφέρουν αμοιβή δέκα εκατομμύρια ρουπίες (125.000 δολάρια) σε όποιον δώσει αξιόπιστες πληροφορίες" για τους δράστες της επίθεσης ή τους συνεργούς τους. "Βοηθήστε μας να εντοπίσουμε τους τρομοκράτες που επιτέθηκαν στην ομάδα κρίκετ της Σρι Λάνκα στη Λαχώρη", γράφει η ανακοίνωση των τοπικών αρχών που δημοσιεύεται στον πακιστανικό Τύπο. Οι Αρχές έχουν δεσμευτεί να μην αποκαλύψουν τα ονόματα των ανθρώπων που θα ανταποκριθούν στην έκκλησή της και θα δώσουν σχετικές πληροφορίες.

    Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, η επίθεση ήταν πολύ καλά προετοιμασμένη. Οκτώ άνθρωποι σκοτώθηκαν και οκτώ παίκτες και μέλη της αποστολής της Σρι Λάνκα τραυματίστηκαν, προκύπτει από τον τελευταίο απολογισμό της αστυνομίας.

    Η επίθεση πραγματοποιήθηκε από περίπου δέκα άντρες οπλισμένους με αυτόματα και χειροβομβίδες, οι οποίοι επιτέθηκαν με ρουκέτα και στο λεωφορείο που μετέφερε την ομάδα, αλλά αστόχησαν. Οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν με κλεμμένα αυτοκίνητα.

    Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

    Είδηση: 19633

    [06] Ιράκ: νεκρός Αμερικανός στρατιώτης από πυραυλική επίθεση

    Ένας Αμερικανός στρατιώτης σκοτώθηκε χθες Τρίτη από πυραυλική επίθεση σε βάση των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων στην Μοσούλη του βορείου Ιράκ, δήλωσε εκπρόσωπός τους. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο, τον οποίο επικαλέστηκε το ανεξάρτητο ειδησεογραφικό πρακτορείο Aswat al-Iraq (Φωνές του Ιράκ) ο στρατιώτης υπέκυψε στα τραύματά του λίγη ώρα μετά την επίθεση. Δεν δόθηκαν άλλες λεπτομέρειες. Η βάση, που βρίσκεται στο νότιο τμήμα της Μοσούλης, επλήγη από οκτώ ρουκέτες. Επίσης χθες Ιρακινές δυνάμεις ανακάλυψαν δυο εκτοξευτήρες ρουκετών τύπου Κατιούσα στη βορειοανατολική Μοσούλη, σύμφωνα με πηγή του στρατού.

    Ενώ, μερικές ώρες αργότερα, αξιωματούχος της αστυνομίας είπε ότι ανακαλύφθηκαν 18 εκτοξευτήρες ρουκετών στη Φαλούτζα. Σύμφωνα με την πηγή αυτή, οι εκτοξευτήρες σχεδιαζόταν να χρησιμοποιηθούν σε επίθεση εναντίον αστυνομικού τμήματος στην περιοχή.

    Ακόμη, χθες Τρίτη, δεκάδες Σουνίτες ηγέτες συγκεντρώθηκαν και εξέφρασαν την διαμαρτυρία τους για την επίσκεψη του πρώην προέδρου του Ιράν Άκμπαρ Χασεμί Ραφσαντζανί στο Ιράκ. Ο Ραφσαντζανί, πρόεδρος του Ιράν μετά τον πόλεμο Ιράν-Ιράκ (1980-88), πρόεδρος της βουλής στην διάρκεια της σύρραξης, είναι σήμερα μέλος μιας επιτροπής συμβούλων της κυβέρνησης. Οι σουνίτες Ιρακινοί ηγέτες τον χαρακτήρισαν "δολοφόνο Ιρακινών" και κάλεσαν τα μέλη της εθνοσυνέλευσης να αρνηθούν να τον δουν, κατηγορώντας όσους τον συναντήσουν ως "προδότες".

    Η 5ήμερη επίσημη επίσκεψη του Ραφσαντζανί, που άρχισε την Δευτέρα, αποτελεί άλλη μια ένδειξη της βελτίωσης των σχέσεων Ιράν-Ιράκ μετά την εισβολή των ΗΠΑ στο Ιράκ το 2003, παρά το γεγονός ότι η Ουάσινγκτον έχει εκφράσει την "ανησυχία" της για την τάση αυτή.

    Είδηση: 19629

    [07] Πτωτικά κινούνται οι τιμές του πετρελαίου

    Ειδήσεις

    Πτωτικά κινούνται σήμερα οι τιμές του πετρελαίου στις ηλεκτρονικές συναλλαγές στην Ασία, καθώς οι επενδυτές ανησυχούν για την πορεία της παγκόσμιας οικονομίας. Στις πρωινές συναλλαγές, η τιμή του ελαφρού αργού για συμβόλαια παράδοσης Απριλίου υποχωρούσαν κατά 54 σεντς, στα 41,11 δολάρια το βαρέλι. Η τιμή του Μπρεντ επίσης υποχωρούσε κατά 59 σεντς στα 43,11 δολάρια το βαρέλι. Χθες, η τιμή του αργού κατέγραψε άνοδο κατά 1,50 δολάρια και έκλεισε στη Νέα Υόρκη στα 41,65 δολάρια το βαρέλι.

    "Το αργό διαπραγματεύεται γύρω στα 40 δολάρια καθώς οι επενδυτές έχουν χάσει τις ελπίδες για ανάκαμψη στην αμερικανική οικονομία αυτόν τον χρόνο", τονίζει ο Ντέιβιντ Ιβανς, αναλυτής της BetOnMarkets.com.

    Οι ειδικοί αναμένουν επίσης νέα μείωση της παραγωγής πετρελαίου από τις χώρες μέλη του ΟΠΕΚ στη σύνοδο του διεθνούς καρτέλ, που θα πραγματοποιηθεί στη Βιέννη στις 15 Μαρτίου.

    Εν τω μεταξύ, σε μείωση των τιμών πετρελαίου που πωλείται από τα πρατήρια της Petrom και της Petrom OMV κατά 0,09 λέι ανά λίτρο, προχώρησε η πετρελαϊκή εταιρία Petrom. Έτσι, οι τιμές των διαφόρων τύπων πετρελαίου που διακινεί η εταιρία κυμαίνονται από 3,23 λέι έως 3,69 λέι [1 ευρώ = 4,29 λέι].

    Η απόφαση αυτή της Petrom αποδίδεται στην εδραίωση των τάσεων μείωσης των διεθνών τιμών του πετρελαίου, κατά τους τελευταίους μήνες, αλλά και στην υλοποίηση πλαισίου μέτρων για την ενίσχυση του ανταγωνισμού και της ρευστότητας του χρήματος στη ρουμανική αγορά.

    Είδηση: 19628

    [08] Παγώνουν τα έξοδα τους οι Αμερικάνοι

    Σημαντική στροφή στις καταναλωτικές συνήθειες των πολιτών στις ΗΠΑ, καταγράφεται σε έρευνα του ινστιτούτου Zogby για το 2008. Σύμφωνα με αυτή, οι Αμερικανοί πολίτες, δεν μείωσαν μόνο τα έξοδα για ψυχαγωγία και διασκέδαση, αλλά και τις δαπάνες σε πιο ζωτικούς τομείς, όπως στην υγεία, τη διατροφή και την παιδεία. Το 40% των πολιτών μείωσαν τα έξοδά τους για τρόφιμα και αναλώσιμα, συμπεριλαμβανομένου και ενός 28% πολιτών με ετήσιο εισόδημα 100.000 δολαρίων.

    unknown

    Μειώνουν τα έξοδα

    Σε επανεξέταση των καταναλωτικών τους συνηθειών, οδηγεί η διευρυνόμενη οικονομική κρίση τους Αμερικανούς πολίτες.

    Το 70% των ερωτηθέντων, από όλες τις εισοδηματικές ομάδες, δήλωσε ότι μείωσε τα έξοδα για διασκέδαση και περιόρισε σημαντικά τις εξόδους για φαγητό.

    Από τους 1.474 συμμετέχοντες στην έρευνα, το 40% ανέφερε ότι ακύρωσε τις διακοπές που σχεδίαζε, ενώ σε ποσοστό 40% οι ερωτηθέντες ανέφεραν ότι καθυστέρησαν, ή ακύρωσαν, την αγορά αγαθών όπως αυτοκίνητα, υπολογιστές κ.ά.

    Κάποιοι άλλοι δήλωσαν ότι μείωσαν τις δαπάνες τους σε ακόμη πιο ζωτικούς τομείς, όπως αυτούς της υγείας, της διατροφής και της παιδείας.

    Το 40% των πολιτών μείωσαν τα έξοδά τους για τρόφιμα και αναλώσιμα, συμπεριλαμβανομένου και ενός 28% πολιτών με ετήσιο εισόδημα 100.000 δολαρίων.

    Ένας στους δέκα επέλεξε να μην κάνει σπουδές ή να αλλάξει τομέα, ενώ ένα αξιοσημείωτο 16% των ερωτηθέντων απήντησε ότι απέφυγε τις ιατρικές επισκέψεις λόγω κόστους.

    Είδηση: 19631

    [09] Φιλιππίνες: τρία παιδιά νεκρά από βλήμα όλμου

    Ειδήσεις

    Τρία παιδιά σκοτώθηκαν και πέντε τραυματίστηκαν στις νότιες Φιλιππίνες όταν ένας όλμος με τον οποίο έπαιζαν εξερράγη, ανέφερε ανακοινωθέν του στρατού το οποίο εκδόθηκε σήμερα Τετάρτη. Η έκρηξη σημειώθηκε αργά χθες Τρίτη στην πόλη Μπουλδόν στην επαρχία Μαγκιντανάο, 930 χλμ. νοτίως της Μανίλας, κατά το ανακοινωθέν. Τα παιδιά έπαιζαν με το βλήμα των 81 χιλιοστών όταν αυτό εξερράγη μέσα στο κτίριο ενός μύλου που παράγει ρυζάλευρο. Τον όλμο είχε βρει νωρίτερα ο πατέρας του ενός από τα παιδιά, κατά τις ένοπλες δυνάμεις. Η πόλη Μπουλδόν, η οποία ήταν στο παρελθόν προπύργιο μουσουλμάνων αυτονομιστών ανταρτών, αποτέλεσε το πεδίο σφοδρών μαχών ανάμεσα στις κυβερνητικές δυνάμεις και τους αντάρτες της οργάνωσης Ισλαμικό Απελευθερωτικό Μέτωπο Μόρο (MILF) το 2000.

    Είδηση: 19627


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Wednesday, 4 March 2009 - 9:54:25 UTC