Browse through our Interesting Nodes on Cyprus History Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 06-04-30

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Στο Κατάρ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
  • [02] Αιματηρή επίθεση στο Ιράκ
  • [03] Με το σπαθί της
  • [04] Νίκη που δεν φτάνει για ΠΑΟ
  • [05] Όλα για όλα στο Παγκρήτριο
  • [06] Τρίτωσε το κακό
  • [07] Και μαθηματικά στο UEFA η Ξάνθη
  • [08] Ατρόμητος για Ιντερτότο
  • [09] Ισοπαλία παραμονής
  • [10] Νίκησε και συνεχίζει ο Πανιώνιος
  • [11] Επίδειξη δύναμης ο Θρασύβουλος
  • [12] Δεύτερος ο Εθνικός
  • [13] Τρίτη η Ταού
  • [14] Πρωταθλητής Ευρώπης Παπαλουκάς και ΤΣΣΚΑ
  • [15] Βήμα παραμονής για Ολύμπια
  • [16] Εύκολα ο Ολυμπιακός

    [01] Πολιτική

    Δεύτερος σταθμός της περιοδείας του

    Στο Κατάρ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

    30/4/2006 8:12:00 μμ (Τελευταία ενημέρωση: 30/4/2006 9:11:22 μμ)

    Πηγή: ΝΕΤ

    Στο Κατάρ δεύτερο σταθμό της περιοδείας του στις χώρες της Αραβικής χερσονήσου βρίσκεται από το απόγευμα της Κυριακής, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Ο Κάρολος Παπούλιας κατά την επίσκεψή του στη Σαουδική Αραβία παρασημοφορήθηκε με την ανώτατη τιμητική διάκριση της χώρας από τον βασιλιά Αμπντάλα, ο οποίος του επιφύλαξε θερμότατη υποδοχή. Οι αντιπροσωπείες των δύο χωρών υπέγραψαν συμφωνία αποφυγής διπλής φορολογίας στις αερομεταφορές.

    Σχετικές Ειδήσεις:

    Περιοδεία στις χώρες του Κόλπου

    [02] Ιράκ

    Αιματηρή επίθεση στο Ιράκ

    30/4/2006 6:58:00 μμ

    Πηγή: Reuters, ΑΠΕ

    Τρεις εργαζόμενοι μιας ιδιωτικής, βρετανικής εταιρείας ασφαλείας, έχασαν τη ζωή τους, όταν εξερράγη βόμβα κατά τη διέλευση του οχήματός τους από δρόμο της νότιας Βαγδάτης. Ο εκπρόσωπος της βρετανικής πρεσβείας, που επιβεβαίωσε την πληροφορία αυτή, δεν ήταν σε θέση να διευκρινίσει την υπηκόοτητα των θυμάτων. Το Σάββατο, δύο Βρετανοί πολίτες τραυματίστηκαν, κάτω από παρόμοιες συνθήκες, στην πόλη Αλ-Κούρνα, 45 χλμ. βορειοδυτικά της Βασόρας. Οι δύο άνδρες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Σαΐμπα και η ζωή τους δεν διατρέχει κίνδυνο. Νωρίτερα, επιτεύχθηκε συμφωνία κατάπαυσης του πυρός, στο τέλος συνομιλιών στις οποίες συμμετείχαν εκπρόσωποι επτά ένοπλων οργανώσεων, ανακοινώθηκε από την ιρακινή προεδρία. Με βάση την φρασεολογία του επίσημου ανακοινωθέντος που εκδόθηκε και υπογράφει ο Ιρακινός πρόεδρος Τζαλάλ Ταλαμπανί, ιρακινοί παρατηρητές εκτιμούν ότι στις συνομιλίες προσήλθαν οι εκπρόσωποι σουνίτικων ένοπλων οργανώσεων. Από τις οργανώσεις που πήραν μέρος στις συνομιλίες, μερικές ανέφεραν ότι σταματούν τη δράση τους. Στις ανωτέρω συνομιλίες παρόντες ήταν και Αμερικανοί αξιωματούχοι.

    Σχετικές Ειδήσεις:

    Σε νέο βίντεο το Νο2 της Αλ Κάιντα

    [03] Ποδόσφαιρο (Ελλάδα)

    Με το σπαθί της

    30/4/2006 10:48:00 μμ

    Συντάκτης: Στάθης Πετρόπουλος

    Στους τρεις βαθμούς μείωσε την διαφορά της από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό η ΑΕΚ με την νίκη της με 1-0 επί του Απόλλωνα στην Καλαμαριά, όμως αυτό δεν είναι το ουσιώδες από αυτή την νίκη. Η ουσία είναι πως σε ένα δύσκολο εκτός έδρας ματς η "Ένωση" απέφυγε τα καρδιοχτύπια και έκανε το χρέος της με το οποίο διατήρησε το προβάδισμα που έχει επί του Παναθηναϊκού στο κυνήγι της δεύτερης θέσης και της εξόδου στο Τσάμπιονς Λιγκ. Οι παίκτες του Σάντος δεν ξεκίνησαν καλά την αναμέτρηση, έτσι οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που είχαν τον έλεγχο του αγώνα. Μάλιστα έφτασαν και σε τουλάχιστον τρεις ευκαιρίες. Στο 7' ο Παππάς νικήθηκε από τον Σορεντίνο, στο 17' ο Ιταλός έδιωξε μακρινό σουτ του Κλέιτον και στο 23' ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ ολοκλήρωσε το έργο του, σώζοντας φάουλ του Φυτανίδη.

    Το 0-0 έμεινε στην ανάπαυλα και η ΑΕΚ "αφυπνίστηκε" στο δεύτερο μέρος, όταν και ξεκίνησε την επίθεσή της. Στο 61' ο Κόβατς μπλόκαρε την κεφαλιά του Έμερσον, όμως ένα λεπτό αργότερα ο Ίβιτς πήρε πάνω του την ΑΕΚ και αφού έκανε εκπληκτική ατομική προσπάθεια έδωσε στον Λάκη που με προβολή διαμόρφωσε το τελικό 0-1. Οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν στο 89ο λεπτό, στην κλασσικότερη ευκαιρία που είχαν στο ματς. Ο Ουέλινγκτον επιχείρησε το σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Μόρα με αποτέλεσμα να αλλάξει πορεία και να καταλήξει στο αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Σορεντίνο. Στην επαναφορά ο Παππάς σέντραρε κι ο Γεωργέας έδιωξε λίγο μπροστά από την γραμμή του τέρματος, σώζωντας την ομάδα του από βέβαιη παραβίαση.

    Διαιτητής: Μαζαράκος Κίτρινες κάρτες: Αλεξόπουλος, Ορφανός

    Καλαμαριά (Μάκης Κατσαβάκης): Κόβατς, Φυτανίδης, Κόλτζης, Κλέιτον, Παππάς, Αμπονσά (81` Μουράφσκι), Ουέλινγκτον, Σαμουηλίδης (59` Καραλιόπουλος), Παπαδόπουλος, Ορφανός (70` Μουζαουί), Γαλανόπουλος ΑΕΚ (Φερνάντο Σάντος): Σορεντίνο, Τζιωρτζιόπουλος, Γεωργέας, Αλεξόπουλος, Μόρας, Κατσουράνης, Εμερσον, Ιβιτς (+90` Καπετάνος), Ζούλιο Σέζαρ (76` Σοάρες), Λάκης (90` Τσάνκο), Λυμπερόπουλος

    [04] Ποδόσφαιρο (Ελλάδα)

    Νίκη που δεν φτάνει για ΠΑΟ

    30/4/2006 10:34:00 μμ

    Συντάκτης: Βασίλης Καλπίνος

    Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Παναθηναϊκός, που επικράτησε άνετα του Αιγάλεω με 4-0 σε παιχνίδι για την 29η αγωνιστική. Παρ΄ όλα αυτά η εύκολη νίκη και η χαρά μετρίασε τη χαρά αφού την ίδια η ώρα η ΑΕΚ νικούσε στην Καλαμαριά τον τοπικό Απόλλωνα και κρατούσε τη δεύτερη θέση στη βαθμολογία και το Τσάμπιονς Λιγκ. Πλέον οι "πράσινοι" χρειάζονται νίκη στην τελευταία αγωνιστική στη Λάρισα επί της τοπικής ομάδας και παράλληλα ήττα της ΑΕΚ από την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ για να μπορέσει να πάρει τη δεύτερη θέση. Τα γκολ που έκριναν την αναμέτρηση για τους "πράσινους" πέτυχαν οι Γκέκας (14), Ζαπρόπολος-αυτογκόλ (24) και Παπαδόπουλος (50, 68) της αναμέτρησης.

    Διαιτητής: Παμπορίδης (Κιλκίς)

    Κίτρινες:

    Οι συνθέσεις:

    ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Γκαλίνοβιτς, Βύντρα, Κώτσιος, Μόρις, Γκούμας, Μπίσκαν, Άντριτς (75΄ Τζιόλης), Γκονζάλες, Χαραλαμπίδης (60΄ Τόργκελε), Παπαδόπουλος, Γκέκας (65΄ Θεοδωρίδης)

    ΑΙΓΑΛΕΩ: Κίεσεκ, Παπουτσής (60΄ Τσιτσομήτσος), Εντουσέι, Λιαπάκης, Ζαπρόπουλος, Όμο, Λαμπρόπουλος (46΄ Σαγανάς), Μουστογιάννης, Αγρίτης, Σκοπελίτης, Κυβελίδης (51΄ Χώνος)

    [05] Ποδόσφαιρο (Ελλάδα)

    Όλα για όλα στο Παγκρήτριο

    30/4/2006 9:16:00 μμ

    Συντάκτης: Βασίλης Καλπίνος

    Μέσα στο Παγκρήτιο θα παίξει ο ΟΦΗ την παραμονή στην Α Εθνική. Οι κρητικοί επικράτησαν του ΠΑΟΚ με 2-1 και όλα θα κριθούν στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ να υποδέχεται τον Λεβαδειακό. Ο ΟΦΗ έχει 28 βαθμούς έναντι 3-1 του Λεβαδειακού που επικράτησε του Ολυμπιακού, και να παραμείνει στα "μεγάλα σαλόνια" θα χρειαστεί νίκη και μάλιστα με διαφορά δύο και πάνω τερμάτων καθώς στο πρώτο παιχνίδι είχε ηττηθεί με 1-0. Σε περίπτωση νίκης με ένα γκολ διαφορά (σ.σ. και νίκης του Πανιωνίου στο Αιγάλεω), η ομάδα του Σηφάκη θα παίξει μπαράζ με τους Βοιωτούς, ενώ αν το ματς της Αθήνας λήξει ισόπαλο, ο ΟΦΗ αρκείται με νίκη με οποιοδήποτε σκορ. Τα γκολ για τους νικητές πέτυχαν οι Νουαφόρ στο 43 και Ντάβιντσον στο 60, ενώ για τον ΠΑΟΚ μείωσε στο 75 με τον Γιασεμάκη.

    Διαιτητής: Τσίκινης (Μεσσηνίας)

    Κίτρινες: Κωνσταντινίδης, Χατσαντριάν, Αναστασιάδης, Αραμπατζής

    Οι συνθέσεις:

    ΟΦΗ: Σηφάκης, Πίτσος, Μαχλάς, Χατσαντριάν, Ισά, Νουαφόρ, Οφορίγκουε, Ντάβιντσον, Ντεγιάνοφ (72΄ Τσίπεφ), Σφακιανάκης (87΄ Μπελεβώνης), Κ. Κωνσταντινίδης (62΄ Αναστασιάδης)

    ΠΑΟΚ: Φερνάντεζ, Χασιώτης, Καρυπίδης, Αραμπατζής, Ηλιάδης (81΄ Εγκωμίτης), Μαλαδένης (76΄ Μουμίν), Γιασεμάκης, Σαλπιγγίδης, Κωνσταντινίδης, Βαγγελής, Χριστοδουλόπουλος (64΄ Μίετσελ)

    [06] Ποδόσφαιρο (Ελλάδα)

    Τρίτωσε το κακό

    30/4/2006 9:12:00 μμ

    Συντάκτης: Στάθης Πετρόπουλος

    Το πιο σημαντικό βήμα για την παραμονή του στα μεγάλα σαλόνια έκανε ο Λεβαδειακός. Οι Βοιωτοί επικράτησαν του πρωταθλητή Ολυμπιακού με 3-2 σε έναν αγώνα με συγκλονιστική εξέλιξη. Ο Ολυμπιακός υποχρεώθηκε έτσι στην τρίτη του συνεχόμενη ήττα στα τρια τελευταία ματς, ενώ ο Λεβαδειακός την τελευταία αγωνιστική έχει την άνεση να θέλει δύο αποτελέσματα απέναντι στον ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Με νίκη ή ισοπαλία επί του ΟΦΗ η ομάδα του Τάκη Λεμονή θα παραμείνει στην Α΄ εθνική, άσχετα με το τι θα γίνει στον αγώνα του Πανιωνίου με το Αιγάλεω. Ενώ σε περίπτωση νίκης του Πανιωνίου, ακόμα και με ήττα στο Ηράκλειο, με ένα γκολ διαφορά ο Λεβαδειακός θα διεκδικήσει την παραμονή του σε αγώνα μπαράζ κόντρα στον ΟΦΗ, καθώς στο ματς του πρώτου γύρου είχε νικήσει τους Κρητικούς με 1-0.

    Οι γηπεδούχοι έκαναν εκπληκτικό ξεκίνημα απέναντι στους πρωταθλητές και πέτυχαν τον απόλυτο αιφνιδιασμό, αφού έφτασαν να προηγούνται με 3-0 στο 17'! Στην πρώτη αξιόλογη φάση που δημιούργησαν οι παίκτες του Λεμονή μέσα στα καρέ των "ερυθρόλευκων", μόλις στο 6', ο προωθημένος Δημητρόπουλος νίκησε στον αέρα τον Στολτίδη και με γυριστή κεφαλιά άφησε "άγαλμα" το Νικοπολίδη για να κάνει το 1-0. Τρία λεπτά αργότερα κι ενώ δευτερόλεπτα πριν ο Ζαφειρόπουλος απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ την κεφαλιά του Ανατολάκη, ο Μπασαλά έβγαλε μπαλιά-τρύπα στο Μπούσι κι ο Αλβανός επιθετικός μέσα από την περιοχή και δεξιά πλάσαρε το Νικοπολίδη, παρά την προβολή του Ανατολάκη.

    Στο 17' ο Ρούσεφ σημείωσε το ομορφότερο γκολ της αναμέτρησης, έστω και αν χρειάστηκε την τύχη με το μέρος του, αφού σε προσπάθεια για σέντρα η μπάλα πήρε περίεργα φάλτσα και κατέληξε στα δίχτυα του Νικοπολίδη αιφνιδιάζοντας όχι μόνον εκείνον αλλά και τους επιθετικούς του Λεβαδειακού. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός ξεκίνησε όπως ξεκίνησε ο Λεβαδειακός το πρώτο. Στο 48' ο Οκκάς βρήκε τον Μάριτς και εκείνος μείωσε σε 3-1, ενώ στο 60 ο Κωνσταντίνου σε μια από τις λίγες φάσεις που ξέφυγε από την άμυνα του Λεβαδειακού κατάφερε να διαμορφώσει το τελικό 3-2.

    Διαιτητής: Ζωγράφος (Αθήνας) Κίτρινες: Μπούσι Κόκκινες: Μπούσι

    Λεβαδειακός: Ζαφειρόπουλος, Αλεξ, Αντερσον, Ανδράλας, Μπούσι (53΄ Καλλιμάνης), Θεοδοσιάδης, Μαχαίρας, Σίσιτς, Βιτάλι (78΄ Δήμου), Δημητρόπουλος, Ρούσεφ (90΄ Παστός) Ολυμπιακός: Νικοπολίδης, Μαυρογενίδης, Ανατολάκης, Γεωργάτος, Σούρερ, Στολτίδης (87΄ Ταραλίδης), Καφές, Μάριτς (78΄ Ντάνι), Οκκάς, Κωνσταντίνου, Τζόρτζεβιτς

    [07] Ποδόσφαιρο (Ελλάδα)

    Και μαθηματικά στο UEFA η Ξάνθη

    30/4/2006 9:10:00 μμ (Τελευταία ενημέρωση: 30/4/2006 9:39:49 μμ)

    Συντάκτης: Βασίλης Καλπίνος

    Η Ξάνθη εξασφάλισε και μαθηματικά την έξοδο στο Κύπελλο UEFA μετά τη νίκη του επί του ήδη υποβιβασμένου Ακράτητου με 2-0, σε παιχνίδι για την 29η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α Εθνικής. Οι Ακρίτες θα δώσουν το παρών στην Ευρώπη για δεύτερη συνεχόμενη φορά και 3η συνολικά στην ιστορία τους. Αξίζει να σημειωθεί πως η Ξάνθη ολοκλήρωσε την χρονιά στην έδρα της αήττητη στην έδρα της με 10 νίκες και 5 ισοπαλίες. Τα γκολ που έκριναν την αναμέτρηση πέτυχαν οι Ντελγκάδο στο 24 και Γαρπόζη στο 55 της αναμέτρησης.

    Διαιτητής: Αργυρόπουλος (Καστοριάς)

    Κίτρινες: Μπάρκογλου - Αποστολάκης, Πένια

    Οι συνθέσεις:

    ΞΑΝΘΗ: Πιζανόφσκι, Μαχράτζε (77΄ Μπαϊκαρά), Τοροσίδης, Παβιό, Αντζας, Κιντάνα, Ζουέλα, Ντελγκάδο, Γαρπόζης, Μπάρκογλου (70΄ Σίκοφ), Τσικίνιο (84΄ Καζάκης)

    ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ: Μπίλα, Αποστολάκης, Πιπίνης, Ντιένγκ, Σφακιανάκης, Πένια, Τζημόπουλος, Μαρινέσκου (56΄ Καραχάλιος), Αραβίδης (61΄ Πατσιαβούρας), Σόου (78΄ Ζυγούρης), Λεντέσμα

    [08] Ποδόσφαιρο (Ελλάδα)

    Ατρόμητος για Ιντερτότο

    30/4/2006 8:59:00 μμ

    Συντάκτης: Στάθης Πετρόπουλος

    Στην έβδομη θέση του πρωταθλήματος Α΄ Εθνικής ανέβηκε ο Ατρόμητος, μετά τη σημερινή νίκη του 2-1 επί της Καλλιθέας στο Περιστέρι. Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου έχει 39 βαθμούς όσους και η Λάρισα, από την οποία όμως υστερεί στην ισοβαθμία. Στο ξεκίνημα του αγώνα οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι χωρίς ουσία όμως, έτσι εκείνη που απείλησε πρώτη ήταν η Καλλιθέα, όταν στο 25' ο Μιχαηλίδης έσωσε κεφαλιά του Μπέι. Το 0-0 έμεινε ως σκορ ημιχρόνου και οι αλλαγές του Παράσχου αποδείχτηκαν ευεργετικές για την ομάδα του Περιστερίου. Ο Μερίνο στο πρώτο λεπτό του στον αγώνα, στο 46' δηλαδή, άνοιξε το σκορ με δυνατό σουτ, ενώ στο 57΄ ο Καραδήμος, η άλλη αλλαγή του Παράσχου, έγραψε το 2-0. Στις καθυστερήσεις του αγώνα μείωσε για τους φιλόξενούμενους ο Ραντοβάνοβιτς.

    Διαιτητής: Παπασταμάτης (Αθηνών)

    ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μιχαηλίδης, Κατεμής (46΄ Καραδήμος), Γεωργίου, Μικές, Γελαδάρης, Κούτσης, Δήμος (46΄ Μερίνο), Κορακάκης, Ραγκουέλ, Τζιμπούρ, Ντοέ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Σουλογάνης, Γκεοργκίεφ, Κουλακιώτης, Μιγιάτοβιτς, Μπέι, Τσιώλης, Γιάντσεφ, Πέτκοβιτς, Διαμάντης, Σιλά, Ραντοβάνοβιτς.

    [09] Ποδόσφαιρο (Ελλάδα)

    Ισοπαλία παραμονής

    30/4/2006 8:48:00 μμ

    Συντάκτης: Στάθης Πετρόπουλος

    Οι απουσίες της Λάρισας δυσκόλεψαν τον Δώνη στο να κατεβάσει μια πλήρη ενδεκάδα, ωστόσο εκείνοι που πήραν την ευκαιρία να αγωνιστούν δυσκόλεψαν τον Ιωνικό στο έργο της εξασφάλισης της παραμονής του στην κατηγορία και με μαθηματικό τρόπο. Αν και ο Ιωνικός ήταν που έφτασε πολύ κοντά στο γκολ μόλις στο 6' με το δοκάρι του Λετιέρι, η Λάρισα ήταν εκείνη που αιφνιδίασε και μόλις στο 28' κατάφερε να κάνει το 0-1 με ένα εκπληκτικό σουτ του Χρήστου Καλαντζή μετά από πάσα του Αλωνεύτη. Οι γηπεδούχοι αφυπνίσθηκαν έστω και απότομα και ξεκίνησαν την προσπάθεια να ισοφαρίσουν, κάτι που απέδωσε στο δεύτερο μέρος. Στο 56' ο Βουρεξάκης έδωσε στον Περόνε και εκείνος από κοντά δεν αστόχησε για να διαμορφώσει το τελικό 1-1. Πλέον οι Νικαιώτες θα είναι σίγουρα και στο νέο πρωτάθλημα της Α' Εθνικής, ενώ οι Λαρισαίοι κυνηγούν ένα καλό αποτέλεσμα απέναντι στον Παναθηναϊκό στην τελευταία αγωνιστική για να βγουν στο Ιντερτότο.

    Διαιτητής: Ζολώτας (Θεσ/κης) Κίτρινες: Γκούτμαν - Φέρστερ, Χριστόπουλος

    ΙΩΝΙΚΟΣ: Μπεκιάι, Κοτίτσας (46΄ Τσιμπλίδης), Πουλόπουλος, Βουρεξάκης, Κινγκ, Μελαμπιανάκης, Γκούτμαν, Λετιέρι, Ονουάτσι, Μακόρ, Περόνε ΛΑΡΙΣΑ: Χριστόπουλος, Γκαλίτσιος, Φέρστερ, Σίμος, Πούτας Γκίκας, Ζιάγκας, Μπαχράμης, Καλαντζής, Αλωνεύτης, Χλωρός (55΄ Κυπαρίσσης)

    [10] Ποδόσφαιρο (Ελλάδα)

    Νίκησε και συνεχίζει ο Πανιώνιος

    30/4/2006 8:40:00 μμ

    Συντάκτης: Βασίλης Καλπίνος

    Σημαντική νίκη στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην Α Εθνική, πέτυχε ο Πανιώνιος, ο οποίος επικράτησε άνετα του Ηρακλή με 3-0. Οι "κυανέρυθροι" έτσι κράτησαν το πάνω χέρι σε ότι αφορά την αποφυγή του υποβιβασμού, αλλά μετά τις νίκες του ΟΦΗ και του Λεβαδειακού, όλα θα κριθούν στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο Πανιώνιος με νίκη επί του Αιγάλεω εκτός έδρας πάντως εξασφαλίσει την παραμονή και δεν χρειάζεται να δει τα άλλα αποτελέσματα. Τα γκολ που έδωσαν τη σημαντική νίκη στον Πανιώνιο πέτυχαν οι Ζωγραφάκης (12), Σμίλιανιτς (37) και Δημητριάδης στο 85 της αναμέτρησης.

    Διαιτητής: Βασιλείου (Θεσσαλίας)

    Κίτρινες: Μπρέσκα, Πουρσανίδης

    Οι συνθέσεις:

    Πανιώνιος: Βάνιακ, Γιαννόπουλος (87΄ Μαγκντί), Καπάνταης (68΄ Δημημτριάδης), Σμίλιανιτς, Γουνδουλάκης, Σπυρόπουλος, Φερνάντες, Εξουζίδης, Ζωγραφάκης, Μπρέσκα (76΄ Κουτσόπουλος), Λουτσιάνο

    Ηρακλής: Κατεργιαννάκης, Σνάουτσερ, Δρούγας, Σενγκιρί, Στεφανής, Πουρσανίδης, Πρίττας (88΄ Σουλίδης), Λαγός (74΄ Καπετάνος), Ερέρα, Επαλέ, Λαβάλ

    [11] Ποδόσφαιρο (Ελλάδα)

    Επίδειξη δύναμης ο Θρασύβουλος

    30/4/2006 7:53:00 μμ

    Συντάκτης: Στάθης Πετρόπουλος

    Με 5-0 συνέτριψε ο Θρασύβουλος τον αδιάφορο Πανηλειακό και συνέχισε να απειλεί για το τρίτο εισιτήριο της ανόδου στην Α' Εθνική κατηγορία, τον Άρη που επίσης πήρε τρεις βαθμούς. Οι Θεσσαλονικείς επικράτησαν με 2-1 στο Χαϊδάρι, έτσι πλέον όλα θα κριθούν στην 30η και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος την επόμενη εβδομάδα. Στα άλλα σημερινά αποτελέσματα ο Ηλυσιακός πήρε εντυπβσιακή εκτός έδρας νίκη με 4-1 επί του Εθνικού Αστέρα, ενώ σε ένα εκπληκτικό ματς στην Κέρκυρα οι γηπεδούχοι ηττήθηκαν με 4-2 από την Καλαμάτα. Η Καστοριά πρόσθεσε τρία τέρματα στον πλούσιο απολογισμό της 29ης αγωνιστικής, επί της Προοδευτικής, ενώ Πανσερραϊκός και Παναχαϊκή συνέχισαν με νίκες επί της Νίκης Βόλου και του ΑΣΚ Βόλου αντίστοιχα, σε αποτελέσματα που βάζουν φωτιά στην μάχη του υποβιβασμού. Ο ΑΣΚ με την ήττα αυτή ισοβαθμεί πλέον με Πανσερραϊκό και Παναχαϊκή στους 34 βαθμούς, στις θέσεις που θα συνοδέψουν τον Πανηλειακό στην κατώτερη κατηγορία.

    Τα αποτελέσματα

    Βέροια-Εργοτέλης 1-0 Κέρκυρα-Καλαμάτα 2-4 Καστοριά-Προοδευτική 3-0 Χαϊδάρι-Αρης 1-2 Παναχαϊκή-Ολυμπιακός ΑΣΚ Βόλου 2-0 Εθνικός Αστέρας-Ηλυσιακός 1-4 Θρασύβουλος Φυλής-Πανηλειακός 5-0 Πανσερραϊκός-Νίκη Βόλου 1-0

    Η βαθμολογία (σε 29 αγώνες)

    Κέρκυρα 56 -Α΄ ΕΘΝΙΚΗ Εργοτέλης 55 -Α΄ ΕΘΝΙΚΗ Αρης 51 Θρασύβουλος 50 Βέροια 41 Καστοριά 40 Εθνικός Αστέρας 38 Καλαμάτα 38 Χαϊδάρι 37 Ηλυσιακός 37 Νίκη Βόλου 35 Προοδευτική 35 ΑΣΚ Ολυμπιακός 34 Παναχαϊκή 34 Πανσερραϊκός 34 Πανηλειακός 9 -Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ο Πανηλειακός έχει έναν μηδενισμό και -1 βαθμό.

    [12] Ποδόσφαιρο (Ελλάδα)

    Δεύτερος ο Εθνικός

    30/4/2006 8:31:00 μμ

    Συντάκτης: Στάθης Πετρόπουλος

    Από απώλεια συνοδεύτηκε το ρεπό του Μεσσηνιακού, αφού ο Εθνικός πήρε την εκτός έδρας νίκη με 1-0 επί του Διαγόρα και έφτασε τους 53 βαθμούς, έναν περισσότερο από την ομάδα της Πελοποννήσου. Στην κορυφή του 1ου ομίλου πάντως ο Αστέρας Τρίπολης δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα και μάλιστα σήμερα συνέτριψε με 4-0 τον Ατσαλένιο, φτάνοντας την διαφορά από τους διώκτες του στους 8 βαθμούς. Το άλλο μεγάλο σκορ της ημέρας σημείωσε ο Αιολικός που επικράτησε 4-1 της Ιωνίας Χανίων, ενώ σημαντική νίκη πήρε και η φιλοξενούμενη Θύελλα Πατρών επί της γηπεδούχου Αχαϊκής με 2-1.

    "Στραβοπάτησε" ο Πανθρακικός

    Ο Πιερικός ήταν η ομάδα που έβαλε τέλος στην τριπλή ισοβαθμία του 2ου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας, αφού υποχρέωσε τον Πανθρακικό σε ισοπαλία με 1-1 στην Κατερίνη, έτσι η ομάδα της Θράκης έχασε έδαφος και άφησε τα Γιάννενα και τον Αγροτικό Αστέρα να περιμένουν την τελευταία αγωνιστική για το ποιος θα πάρει τον τίτλο στον όμιλο. Ο ΠΑΣ επικράτησε της Θράκης με 1-0 σήμερα, ενώ ο Αγροτικός ήταν πιο εντυπωσιακός και στα Τρίκαλα συνέτριψε την τοπική ομάδα με 5-0. την άλλη εκτός έδρας νίκη της ημέρας πήρε η ΑΕ Γιάννενα με 0-2 επί του Θερμαϊκού. Κατά τα άλλα τα μισά από τα οκτώ σημερινά ματς έμειναν στο 1-1.

    1ος όμιλος - Αποτελέσματα

    Λήλας Βασιλικού-Ρόδος 1-0 Αστέρας Τρίπολης-Ατσαλένιος 4-0 Διαγόρας Ρόδου-Εθνικός 0-1 Κερατσίνι-Αχαρναϊκός 1-0 Αχαϊκή-Θύελλα Πατρών 1-2 Παναιτωλικός-Απόλλων Αθηνών 3-1 Αιολικός Μυτιλήνης-Βύζας Μεγάρων 4-1 Αγιος Δημήτριος-Ιωνία Χανίων 1-1 * Ρεπό: Μεσσηνιακός

    2ος όμιλος - Αποτελέσματα

    ΑΕ Πτολεμαϊδας-Λαμία 1-1 Κοζάνη-Πολύκαστρο 1-1 Θερμαϊκός-ΑΕ Γιάννενα 0-2 Πιερικός-Πανθρακικός 1-1 Αναγένηση Αρτας-Αναγέννηση Καρδίτσας 0-0 Καβάλα-Δόξα Δράμας 1-1 Γιάννινα-ΠΑΕ Θράκη 1-0 Τρίκαλα-Αγροτικός Αστέρας 0-5

    1ος όμιλος - Βαθμολογία

    Αστέρας Τρίπολης 28 61 Εθνικός 27 53 Μεσσηνιακός 27 52 Ατσαλένιος 28 45 Χαλκίδα/Λήλας 27 43 Θύελλα Πατρών 27 43 Παναιτωλικός 27 39 Διαγόρας 27 38 Αχαρναϊκός 27 37 Αιολικός 28 36 Αγιος Δημήτριος 28 35 Ρόδος 27 32 Βύζας 28 29 Απόλλων Αθ. 27 28 Αχαϊκή 27 20 Κερατσίνι 27 18 Ιωνία Χανίων 27 18

    2ος όμιλος - Βαθμολογία

    ΠΑΣ Γιάννινα 67 Αγροτικός Αστέρας 67 Πανθρακικός 65 Πιερικός 43 ΑΕ Γιάννενα 41 Δόξα Δράμας 40 Καβάλα 40 Αναγέννηση Αρτας 38 Ένωση Θράκης 35 Θερμαϊκός 34 Τρίκαλα 30 Λαμία 30 Αναγέννηση Καρδ. 30 Κοζάνη 28 Πολύκαστρο 26 Πτολεμαΐδα 19

    [13] Μπάσκετ

    Τρίτη η Ταού

    30/4/2006 9:16:00 μμ

    Συντάκτης: Στάθης Πετρόπουλος

    Η Ταού κατέκτησε την τρίτη θέση στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκα, το οποίο διεξάγεται στην Πράγα. Η ομάδα της Βιτόρια επικράτησε 87-82 της Μπαρτσελόνα στον τελικό της... παρηγοριάς, που έφερε αντιμέτωπες δύο ισπανικές ομάδες, αμφότερες απογοητευμένες μετά τον αποκλεισμό τους από τον τελικό. Άγχος δεν υπήρχε στους δύο αντιπάλους, αφού ο αντικειμενικός στόχος, η κατάκτηση του τροπαίου, είχε χαθεί από την Παρασκευή. Οι Βάσκοι εμφανίστηκαν πιο σοβαροί και συγκροτημένοι και εκμεταλλεύτηκαν την αμυντική χαλαρότητα των "μπλαουγκράνα", παίρνοντας από τα πρώτα λεπτά το προβάδισμα στο σκορ. Ο Χάνσεν στην πρώτη περίοδο και ο Ντρόμπνιακ στη δεύτερη οδήγησαν την Ταού στο 47-36 (σκορ ημιχρόνου) και στο +14 (55-41), μετά από τέσσερα λεπτά στο β΄ μέρος. Κάπου εκεί ήρθε η αντίδραση της Μπαρτσελόνα, με τον Ναβάρο να βρίσκει το χέρι του και τον Φούτσκα να κυριαρχεί κάτω από τα καλάθια. Οι παίκτες του Ντούσκο Ιβάνοβιτς ανέτρεψαν την κατάσταση και με τρίποντο του Ναβάρο προηγήθηκαν 60-58 στο 29΄, όμως το ξέσπασμά τους δεν είχε διάρκεια. Η Ταού ξαναπήρε τα "ηνία" του αγώνα και μία μικρή διαφορά στο σκορ, την οποία διατήρησε ως το τελικό 87-82.

    Τα δεκάλεπτα: 19-26, 36-47, 60-62, 82-87.

    ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (Ντούσκο Ιβάνοβιτς): Τρίας 2, Ουίλιαμς 8, Θόρντον 18 (2), Φούτσκα 20, Ναβάρο 20 (4), Κακιούζης 2, Γκασόλ, Μπαζίλε, Μαρκονάτο 2, Γκριμάου 4, Κότα 6. ΤΑΟΥ (Βέλιμιρ Περάσοβιτς): Σκόλα 11, Πριτζιόνι 8 (1), Χάνσεν 15 (3), Ντρόμπνιακ 19, Ερντογκάν 14, Βιντάλ 2, Ούκιτς 9 (1), Τζέικομπσεν 2, Ντάβιντ 7.

    [14] Μπάσκετ

    Πρωταθλητής Ευρώπης Παπαλουκάς και ΤΣΣΚΑ

    30/4/2006 11:40:00 μμ

    Συντάκτης: Βασίλης Καλπίνος

    Πρωταθλήτρια Ευρώπης στέφθηκε η ΤΣΣΚΑ Μόσχας που επιβλήθηκε στον τελικό της Μακάμπι Τελ Αβίβ με 73-69 και ανέβηκε στην κορυφή του Ευρωπαϊκού μπάσκετ για 5η φορά και πρώτη μετά από το 1971. Ο τίτλος έχει χρώμα ελληνικό καθώς κορυφαίος της ρωσικής ομάδας ήταν ο Θοδωρής Παπαλουκάς, ο οποίος με 18 πόντους και 7 ασίστ έδωσε το στίγμα του Πρωταθλητή, ενώ παράλληλα βγήκε και MVP της διοργάνωσης. Από την άλλη η Μακάμπι δεν μπόρεσε να πάρει τον τρίτο συνεχή τίτλο στην ιστορία της. Αξίζει να σημειωθεί πως η «Ρωσική Αρκούδα» κατάφερε να φτάσει στην κορυφή στην τέταρτη συνεχόμενη προσπάθεια που μετείχε σε φάιναλ φορ και μετά από τρεις ανεπιτυχείς προσπάθειες. Ο "Παπ" είναι πλέον Πρωταθλητής Ευρώπης τόσο σε εθνικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο. Τα δεκάλεπτα: 18-18, 35-30, 49-48, 73-69

    Παρασκευή, 28 Απριλίου 2006

    ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ

    Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ)-Ταού (Ισπανία) 85-70

    Μπαρτσελόνα (Ισπανία)-ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ρωσία) 75-84

    Κυριακή, 30 Απριλίου 2006

    «ΜΙΚΡΟΣ» ΤΕΛΙΚΟΣ

    Μπαρτσελόνα-Ταού 82-87

    ΤΕΛΙΚΟΣ

    Μακάμπι Τελ Αβίβ-ΤΣΣΚΑ Μόσχας 69-73

    Οι τελικοί

    1958: ΑSK ΡΙΓΑ-Ακαντέμικ Σόφια 86-81, 84-71

    1959: ASK ΡΙΓΑ-Ακαντέμικ Σόφια 79-58, 69-67

    1960: ASK ΡΙΓΑ-Ντιναμό Τιφλίδας 61-57, 69-62

    1961: ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ-ASK Ρίγα 61-66, 87-62

    1962: ΝΤΙΝΑΜΟ ΤΙΦΛΙΔΑΣ-Ρεάλ Μαδρίτης 90-82

    1963: ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ-Ρεάλ Μαδρίτης 69-86, 71-74, 99-80

    1964: ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-Σπάρτακ Μπρνο 99-110, 84-64

    1965: ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΤΣΣΚΑ Μόσχας 81-88, 76-62

    1966: ΣΙΜΕΝΤΑΛ ΜΙΛΑΝΟ-Σλάβια Πράγας 77-72

    (η ΑΕΚ κατετάγη 4η αφού έχασε στον «μικρό» τελικό από την ΤΣΣΚΑ

    Μόσχας με 83-62)

    1967: ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-Σίμενταλ Μιλάνο 91-83

    1968: ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-Σπάρτακ Μπρνο 98-95

    1969: ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ-Ρεάλ Μαδρίτης 103-99

    1970: ΙΝΙΣ ΒΑΡΕΖΕ-ΤΣΣΚΑ Μόσχας 79-74

    1971: ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ-Ινις Βαρέζε 67-53

    1972: ΙΝΙΣ ΒΑΡΕΖΕ-Γιουγκοπλάστικα 70-69

    1973: ΙΝΙΣ ΒΑΡΕΖΕ-ΤΣΣΚΑ Μόσχας 78-66

    1974: ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-Ινις Βαρέζε 84-82

    1975: ΙΝΙΣ ΒΑΡΕΖΕ-Ρεάλ Μαδρίτης 79-66

    1976: ΜΟΜΠΙΛΤΖΙΡΤΖΙ ΒΑΡΕΖΕ-Ρεάλ Μαδρίτης 81-74

    1977: ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ-Μομπιλτζίρτζι Βαρέζε 78-77

    1978: ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-Μομπιλτζίρτζι Βαρέζε 75-67

    1979: ΜΠΟΣΝΑ ΣΑΡΑΓΕΒΟ-Εμερσον Βαρέζε 96-93

    1980: ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-Μακάμπι Τελ Αβίβ 89-85

    1981: ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ-Σινουντίνε Μπολόνια 80-79

    1982: ΣΚΟΥΙΜΠ ΚΑΝΤΟΥ-Μακάμπι Τελ Αβίβ 86-80

    1983: ΦΟΡΝΤ ΚΑΝΤΟΥ-Μπίλι Μιλάνο 69-68

    1984: ΜΠΑΝΚΟΡΟΜΑ-Μπαρτσελόνα 79-73

    1985: ΤΣΙΜΠΟΝΑ ΖΑΓΚΡΕΜΠ-Ρεάλ Μαδρίτης 85-78

    1986: ΤΣΙΜΠΟΝΑ ΖΑΓΚΡΕΜΠ-Ζαλγκίρις Κάουνας 94-82

    1987: ΤΡΕΙΣΕΡ ΜΙΛΑΝΟ-Μακάμπι Τελ Αβίβ 71-69

    ΦΑΪΝΑΛ ΦΟΡ

    1988: ΦΙΛΙΠΣ ΜΙΛΑΝΟ-Μακάμπι Τελ Αβίβ 90-84 (Γάνδη)

    1989: ΓΙΟΥΓΚΟΠΛΑΣΤΙΚΑ-Μακάμπι Τελ Αβίβ 75-69 (Μόναχο)

    1990: ΓΙΟΥΓΚΟΠΛΑΣΤΙΚΑ-Μπαρτσελόνα 72-67 (Σαραγόσα)

    1991: ΠΟΠ ΄84 Σπλιτ-Μπαρτσελόνα 70-65 (Παρίσι)

    1992: ΠΑΡΤΙΖΑΝ -Μπανταλόνα 71-70 (Κωνσταντινούπολη)

    1993: ΛΙΜΟΖ-Μπενετόν Τρεβίζο 59-55 (Αθήνα)

    1994: ΜΠΑΝΤΑΛΟΝΑ-Ολυμπιακός 59-57 (Τελ Αβίβ)

    1995: ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-Ολυμπιακός 73-61 (Σαραγόσα)

    1996: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-Μπαρτσελόνα 67-66 (Παρίσι)

    1997: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-Μπαρτσελόνα 73-58 (Ρώμη)

    1998: ΚΙΝΤΕΡ ΜΠΟΛΟΝΙΑ-ΑΕΚ 58-55 (Βαρκελώνη)

    1999: ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΚΑΟΥΝΑΣ-Κίντερ Μπολίνια 82-74 (Μόναχο)

    2000: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-Μακάμπι Τελ Αβίβ 73-67 (Θεσσαλονίκη)

    2001: ΚΙΝΤΕΡ-Ταουγκρές 3-2 στη σειρά των τελικών (Ευρωλίγκα)

    2001: ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ-Παναθηναϊκός 81-67 (Παρίσι), (Σουπρολίγκα)

    2002: ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-Κίντερ Μπολόνια 89-83 (Μπολόνια)

    2003: ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-Μπενετόν Τρεβίζο 76-65 (Βαρκελώνη)

    2004: ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ-Σκίπερ Μπολόνια 118-74 (Τελ Αβίβ)

    2005: ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ-Ταού 90-78 (Μόσχα)

    2006: ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ-Μακάμπι Τελ Αβίβ 73-69 (Πράγα)

    [15] Μπάσκετ

    Βήμα παραμονής για Ολύμπια

    30/4/2006 9:31:00 μμ (Τελευταία ενημέρωση: 30/4/2006 10:23:37 μμ)

    Συντάκτης: Βασίλης Καλπίνος

    Σημαντική νίκη, στην προσπάθεια που κάνει να απομακρυνθεί από τη ζώνη του υποβιβασμού πέτυχε η Ολύμπια Λάρισας, που επικράτησε στο κλειστό της Κυψέλης του Πανελληνίου με 78-71 σε παιχνίδξ για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ. Οι "πορτοκαλί" έφτασαν με τη νίκη αυτή τους 35 βαθμούς και έχει ένα περισσότερο από Μακεδονικό, Απόλλωνα Πάτρας και Γυμναστικό Λάρισας. Από την άλλη οι "Ολυμπιονίκες" έφτασαν τους 39 βαθμούς μαζί με τον Άρη στην 4η θέση της βαθμολογίας αλλά υπερτερεί στη βαθμολογία. Τα δεκάλεπτα: 17-17, 37-32, 52-60, 71-78.

    Διαιτητές: Σχινάς, Τζάμος, Μάνος.

    ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ (Αργύρης Πεδουλάκης): Νάτζφεϊ 11 (1), Κανταρτζής 5 (1), Τσαλδάρης 9 (1), Μόρφης, Σακελλαρίου 2, Τζόνσεν 13 (1), Κοπρίβιτσα, Τσόπης 12 (1), Μπούμτζε-Μπούμτζε 6, Τόμας 7 (1), Πασχάλης, Τσαμάτος 6 (2).

    ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ (Βαγγέλης Αλεξανδρής): Βουκαντίνοφ 2, Μέισον 7 (1), Νικολαϊδης 10 (1), Παπαβασιλείου 1, Λάππας 7 (1), Αποστολίδης 18 (3), Κακλαμάνος 8 (2), Ραντόγεβιτς 7, Γιόνζεν 4, Χαρισμίδης 6, Μιχαϊλοβιτς 8, Στιούαρτ 8.

    [16] Μπάσκετ

    Εύκολα ο Ολυμπιακός

    30/4/2006 8:20:00 μμ (Τελευταία ενημέρωση: 30/4/2006 10:29:45 μμ)

    Συντάκτης: Βασίλης Καλπίνος

    Σε αναμέτρηση για τη 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ ο Ολυμπιακός επικράτησε του Κολοσσού Ρόδου με 82-79. Το παιχνίδι ήταν αδιάφορο βαθμολογικά καθώς ο Ολυμπιακός είναι σίγουρα δεύτερος στην κανονική περίοδο, ενώ οι Ροδίτες έχουν υποβιβαστεί. Πρώτος σκόρερ για τον Ολυμπιακό ήταν ο Κουίνσι Λιούις με 13 πόντους, ενώ από πλευράς Κολοσσού, πρώτος σκόρερ ήταν ο Σούλης με 20 πόντους και τέσσερα τρίποντα. Τα δεκάλεπτα: 19-17, 42-32, 61-57, 82-69.

    Διαιτητές: Μητσόπουλος, Γεωργιάδης, Διαμαντής.

    ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γιόνας Καζλάουσκας): Πρίντεζης 10, Παπαμακάριος 5 (1), Αργυρόπουλος 7 (1), Καλαϊτζίδης, Λιούις 13 (2), Χατζής 3 (1), Σεϊμπούτις 9 (1), Κόλιεβιτς 2, Μπάρλος 2, Βασιλόπουλος 10 (2), Αγαδάκος 10, Σχορτσιανίτης 11.

    ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ (Γιώργος Ζευγώλης): Χάνσελ, Πανταζόπουλος, Πένλαντ 18 (4), Σκορδαλης, Γκογκίδης, Παναγιωταράκος 2, Λιβιεράτος 2, Νάκιτς 10 (2), Σούλης 20 (4), Μακρής 8, Τσιάκος 9.


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Sunday, 30 April 2006 - 20:53:42 UTC