Search our News Archive Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 05-01-04

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Νέες εξελίξεις στη δολοφονία του ειδικού φρουρού
  • [02] Πρόβα τζενεράλε η ΑΕΚ
  • [03] Πήρε Φοφόνκα η Κέρκυρα
  • [04] ΠΑΟΚ: Ο ένας στους δύο έρχεται
  • [05] "Πόλεμος" για τα εισιτήρια
  • [06] "Πράσινος" ο Άντερσον
  • [07] Δώρα ζωής

    [01] Κοινωνία

    Νέες εξελίξεις στη δολοφονία του ειδικού φρουρού

    4/1/2005 6:19:00 μμ

    Συντάκτης: Μαριλού Τζεμπελίκου

    Νέα στοιχεία έρχονται να προστεθούν στο μυστήριο της εκτέλεσης του Χαράλαμπου Αμανατίδη, του ειδικού φρουρού που δολοφονήθηκε τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς έξω από την οικία του Βρετανού ακολούθου. Στο κλεμμένο αυτοκίνητο, που εντοπίστηκε πριν δύο ημέρες σε μικρή απόσταση από τον τόπο του εγκλήματος, βρέθηκαν κηλίδες αίματος του θύματος. Όπως διαπιστώθηκε από τις εργαστηριακές έρευνες, το αίμα του άτυχου φρουρού βρέθηκε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου πιθανότατα από το ματωμένο όπλο που άρπαξαν οι δράστες από τον ειδικό φρουρό μετά τη δολοφονία του. Σύμφωνα με την αστυνομία, η επίθεση φαίνεται ότι ήταν προσχεδιασμένη και οργανωμένη και για το λόγο αυτό θεωρείται πολύ πιθανή η τρομοκρατική ενέργεια.

    Σχετικές Ειδήσεις:

    Σε εξέλιξη οι έρευνες για τη δολοφονία Αμανατίδη

    [02] Αθλητισμός

    Πρόβα τζενεράλε η ΑΕΚ

    4/1/2005 7:11:00 μμ (Τελευταία ενημέρωση: 4/1/2005 8:52:20 μμ)

    Συντάκτης: Δημήτρης Αλεξόπουλος

    Παρότι έχει προκριθεί στην επόμενη φάση του κυπέλλου μετά το 3-0 του πρώτου αγώνα, όμως το αυριανό παιχνίδι με τον Άγιο Δημήτριο παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ΑΕΚ, καθώς θα αποτελέσει την πρώτη δοκιμή των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων της Ένωσης. Ο Φερνάντο Σάντος αν φυσικά έχουν έρθει οι μπλε κάρτες των Μάλμπασα και Ίβιτς, σχεδιάζει να τους ξεκινήσει στην αρχική ενδεκάδα, ενώ το ίδιο ισχύει και τον Κυριακίδη, αν φυσικά η ΕΠΟ έχει εκδώσει το δελτίο του. Έτσι αν όλα πάνε καλά τότε το αυριανό παιχνίδι, αποκτά χαρακτήρα πρόβας τζενεράλε της ομάδας που θα παρατάξει ο Πορτογάλος τεχνικός, την Κυριακή στο ΟΑΚΑ, αλλά και μια καλή προπόνηση για τους παίκτες της ΑΕΚ, μετά τα ρεπό της Πρωτοχρονιάς.

    Πρόταση για Μουλόπουλο;

    O Φερνάντο Σάντος επέλεξε 18 ποδοσφαιριστές για τον αυριανό αγώνα. Πρόκειται για τους: Αλβες, Αραμπατζή, Ασουνσάο, Βούλγαρη, Ιβιτς, Καμπάνταη, Κατσουράνη, Κόντη, Κρασσά, Κυριακίδη, Κωνσταντινίδη, Κωστένογλου, Μάλμπασα, Μόρα, Μπούρμπο, Σοάρες, Χιώτη, Ρούσεφ, με τους τρεις νέους ποδοσφαιριστές να χρησιμοποιούνται μόνο αν έρθουν τα χαρτιά τους. .

    Στην αποστολή βρίσκεται και ο Κώστας Κατσουράνης, για τον οποίο υπήρξε μια ανησυχία το πρωί της Τρίτης. Ο αρχηγός της Ένωσης επισκέφθηκε το νοσοκομείο ΙΑΣΩ με γαστρεντερίτιδα, αλλά μετά από θεραπευτική αγωγή που του χορηγήθηκε ξεπέρασε το πρόβλημα και τέθηκε στη διάθεση του Σάντος.

    Όσον αφορά τα μεταγραφικά από τη διοίκηση του Εθνικού Αστέρα διέρρευσε χθες ότι η ΑΕΚ έκανε πρόταση στην ομάδα της Καισαριανής, για την απόκτηση του 20χρονου δεξιού μπακ-χαφ του Εθνικού Αστέρα, Θανάση Μουλόπουλου.

    Τον προερχόμενο από τους Πόντιους Βέροιας ποδοσφαιριστή έχει παρακολουθήσεί ο Τόνι Σαβέφσκι και άλλα μέλη του τιμ της Ένωσης που έκριναν πως είναι εξελίξιμος και ότι μπορεί να προσφέρει άμεσα στην ομάδα, έστω στην αρχή και σαν εναλλακτική λύση.

    Σε ό,τι αφορά στις υπόλοιπες υποθέσεις ο Παντελής Καπετάνος του Ηρακλή και ο Ανέστης Αγρίτης του Αιγάλεω παραμένουν οι πρώτοι στόχοι από την ελληνική αγορά, ενώ στο στόχαστρο βρίσκεται ένας Βραζιλιάνος κι ένας Ευρωπαίος σέντερ φορ αγνώστων λοιπών στοιχείων.

    Στη χθεσινή προπόνηση δοκιμάστηκε και ένας νεαρός ομογενής επιθετικός από την Σουηδία, ο Χρήστος Χριστοφορίδης. Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί στην Σίλβια ομάδα πρώτης κατηγορίας της Σουηδίας καθώς και στην Ασιρίσκα που αγωνίζεται στην δεύτερη.

    [03] Αθλητισμός

    Πήρε Φοφόνκα η Κέρκυρα

    4/1/2005 8:15:00 μμ

    Σε μια σπουδαία μεταγραφή προχώρησε η Κέρκυρα που απέκτησε τον πρώην επιθετικό του Ηρακλή Έντερσον Φοφόνκα. Ο 30χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός, μετά το τέλος της συνεργασίας του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης το Γενάρη του 2004, μετακόμισε στο Μεξικό και στην Τέκος, χωρίς να καταφέρει να εγκλιματιστεί. Τώρα επιστρέφει στην Ελλάδα και στο νησί των Φαιάκων για να βοηθήσει την ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στην Από' Εθνική. Μάλιστα μετά τις αποδεσμεύσεις των Δημήτρη Ναλιτζή και Παναγιώτη Ζιάκα αλλά και τους τραυματισμούς των δυο εναπομεινάντων στράϊκερ, Σεϊνί Εντιαγέ και Ηλία Ιωάννου, ο ερχομός του Βραζιλιάνου στο νησί του Ιονίου αναμένεται να λύσει το πρόβλημα που έχει παρουσιαστεί στην επίθεση.

    [04] Αθλητισμός

    ΠΑΟΚ: Ο ένας στους δύο έρχεται

    4/1/2005 8:40:00 μμ

    Συντάκτης: Δημήτρης Αλεξόπουλος

    Θετική κατάληξη είχε το ταξίδι του αντιπροέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Νίκου Παπαβραμίδη, στο Κάϊρο, αφού κατάφερε και απέσπασε την υπογραφή του Αμίρ Αζμί Μεγκαχέντ. Αντίθετα φαίνεται "να ναυαγεί" η μεταγραφή του έτερου των Αιγυπτίων Σικαμπάλα, μετά την απόφαση των παραγόντων της Ζάμαλεκ, να μην τον παραχωρήσει τουλάχιστον προς το παρόν. Για την απόκτηση του νεαρού ποδοσφαιριστή η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα καταβάλλει το ποσό των 150 χιλιάδων ευρώ, στην αιγυπτιακή ομάδα, ενώ ο παίκτης θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών. Στο συμβόλαιο θα περιλαμβάνονται και δυο όροι: ό,τι ο ποδοσφαιριστής αν επιστρέψει αγωνιστικά στην πατρίδα του θα έχει δικαίωμα να παίξει πάλι μόνο στην Ζάμαλεκ και αν μετακινηθεί σε άλλη ομάδα του ευρωπαϊκού χώρου από τον ΠΑΟΚ, τότε το 20% της δαπάνης μεταγραφής θα πάει στην αιγυπτιακή ομάδα. Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να έρθει στη Θεσσαλονίκη, την Κυριακή.

    Επιστρέφουν οι Μαλαδένης - Εγκωμίτης

    Ο Αζμί Μεγκαχέντ, με την ολοκλήρωση της μεταγραφής του έκανε δηλώσεις στους συμπατριώτες του δημοσιογράφους και στον ρ/σ της Θεσσαλονίκης "Εξτρα Σπορ". "Θα είναι ο ΠΑΟΚ η πρώτη ομάδα εκτός Αιγύπτου στην οποία θα αγωνιστώ και αυτό θα είναι το πρώτο βήμα μου για μια πιο μεγάλη ευρωπαϊκή καριέρα. Ξέρω ό,τι πηγαίνω σε μια μεγάλη ελληνική ομάδα που έχει ιστορία και έχω ακούσει πολλά για τον ΠΑΟΚ από τους συμπατριώτες μου πρώην ποδοσφαιριστές, τον Μαγκντί, τον Σάμπρι και τους αδελφούς Χασάν. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι ένα δυνατό και καταξιωμένο πρωτάθλημα και θέλω να δείξω την αξία μου σ αυτό. Ελπίζω πως θα τα καταφέρω".

    Σε αγωνιστικό επίπεδο οι παίκτες του ΠΑΟΚ ξαναμπήκαν και πάλι μετά από ένα τετραήμερο διακοπών στο γήπεδο σήμερα εν όψει του αγώνα με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Οι δυο προπονήσεις που έγιναν με την παρουσία όλων πλην των Φουτσίνι και Σαλπιγγίδη, έδειξαν πως δεν υπάρχουν σοβαρά προβλήματα στην ομάδα για τον αγώνα της Κυριακής. Ετσι ο Χρήστος Μαλαδένης και ο Γιώτης Εγκωμίτης είναι εντελώς καλά και πήραν μέρος στην προπόνηση και θα είναι και οι δυο στην διάθεση της ομάδας τους για αγώνα με τον Απόλλωνα.

    Δεν προπονήθηκαν ο Γιασεμής Γιασεμή και ο Ιφεάνι Ουντέζε. Ο πρώτος έχει ενοχλήσεις από τον αγώνα με τον ΠΑΟ, που προήλθαν από τραύμα στα πρώτα λεπτά της συμμετοχής του, ενώ ασθενής δήλωσε ο Ουντέζε μετά την επιστροφή του από το εξωτερικό όπου διήλθε τις μέρες της Πρωτοχρονιάς.

    Αύριο θα γίνουν και πάλι δυο προπονήσεις και η ομάδα θα μπει στην τελική ευθεία για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Από αύριο τίθενται σε κυκλοφορία και τα 20 χιλιάδες εισιτήρια του αγώνα αυτού.

    Σήμερα το μεσημέρι έγινε στα γραφεία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης σύσκεψη για τα μέτρα τάξης, που δεν θα είναι διαφορετικά από τα συνήθη, αφού δεν θα απαιτηθεί κάποια περιφρούρηση κερκίδας για τους φιλάθλους του φιλοξενούμενου συλλόγου.

    [05] Αθλητισμός

    "Πόλεμος" για τα εισιτήρια

    4/1/2005 9:04:00 μμ

    Συντάκτης: Στάθης Πετρόπουλος

    Το "τσεκούρι του πολέμου" ξέθαψε ο Αχιλλέας Μπέος με σημερινές του δηλώσεις στο SuperSport FM σχετικά με την διάθεση εισιτηρίων στον Ολυμπιακό για τον αγώνα του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Πανιώνιος μίλησε με σκληρή γλώσσα κατά των "ερυθρολεύκων" και των αποφάσεών τους να μην παραχωρούν εισιτήρια σε άλλες ομάδες και τόνισε πως ο Πανιώνιος δεν θα δώσει κανένα εισιτήριο στον αντίπαλό του, απαντώντας στην περσινή άρνηση της πειραϊκής ΠΑΕ να προσφέρει θέσεις στους φίλους του Πανιωνίου. "Εμείς δεν προτιθέμεθα να δώσουμε κανένα εισιτήριο σε κανέναν Ολυμπιακό, για πολλούς λόγους. Δεν υπήρχε πρόθεση να δοθούν εισιτήρια στον Ολυμπιακό, γιατί κι εκείνοι δεν έδωσαν στο φιλικά προσκείμενο, υποτίθεται, σωματείο του Πανιωνίου πέρυσι για τους αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου", τόνισε ο κ. Μπέος και συνέχισε, "Ο ΚΑΠ αναφέρει πως αν δεν δώσουμε εισιτήρια δύναται να μας παραπέμψει για δυσφήμιση του αθλήματος. Ας μας παραπέμψει λοιπόν. Στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό θα δώσουμε εισιτήρια, γιατί μας έδωσαν... Όπως γούσταρε ο Ολυμπιακός να μη δώσει εισιτήρια, δεν γουστάρουμε κι εμείς". Από την άλλη πλευρά πάντως ο υπεύθυνος διαχείρισης εισιτηρίων του Ολυμπιακού, Γιάννης Μώραλης, σε δηλώσεις του στην ίδια συχνότητα ανέφερε πως η ΠΑΕ θα ασκήσει κάθε νόμιμο δικαίωμα και θα επιμείνει στην παραλαβή των εισιτηρίων.

    [06] Αθλητισμός

    "Πράσινος" ο Άντερσον

    4/1/2005 9:28:00 μμ

    Ήταν όνειρό του να παίξει με την φανέλα του Παναθηναϊκού και τελικά πραγματοποιήθηκε. Ο Φρέιτας Λίμα Άντερσον αφού το πρωί της Τρίτης πέρασε από ιατρικές εξετάσεις, μετά πήγε στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους "πράσινους", διάρκειας 4,5 χρόνων. Προς το παρόν η διοίκηση του "τριφυλλιού", δεν έχει ανακοινώσει επίσημα τη μεταγραφή και αυτό γιατί οι πιέσεις προς τον Επαλέ για να λύσει το συμβόλαιό του, ώστε να απελευθερωθεί μια θέση ξένου, δεν έχουν αποφέρει καρπούς, έστω κι αν ο Καμερουνέζος επιθετικός, εξοφλήθηκε όλα τα χρήματα που είχε λαμβάνειν μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι. Αν ο έγχρωμος επιθετικός συνεχίσει να κρατά την ίδια στάση τότε η επιθυμία του Σκάζνι να τον δει αγωνιζόμενο στον αγώνα με την ΑΕΚ, μάλλον δεν θα πραγματοποιηθεί.

    Ανακοίνωση της Χαλκηδόνας

    Το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με τον Επαλέ πάντως δεν εμπόδισε την Χαλκηδόνα να προχωρήσει στην επίσημη ανακοίνωση της του Άντερσον, που παράλληλα τον ευχαρίστησε για την προσφορά του.

    "Η διοίκηση της ΠΑΕ Χαλκηδών Νήαρ Ηστ θα ήθελε να ευχαριστήσει δημόσια τον ποδοσφαιριστή Λίμα Αντερσον, ο οποίος παραχωρήθηκε στον Παναθηναϊκό, για την άψογη συνεργασία. Πρόκειται για έναν καλό ποδοσφαιριστή και πάνω από όλα για έναν καλό άνθρωπο, στον οποίο ευχόμαστε καλή επιτυχία και η καριέρα του να εξελιχθεί όπως αυτός περιμένει. Η Χαλκηδόνα είχε χρέος να μην σταθεί εμπόδιο στην καριέρα του ποδοσφαιριστή, πράγμα που έπραξε".

    Πρόβλημα με Μπασινά και Κυργιάκο

    Στα αγωνιστικά τώρα πρόβλημα με τους Μπασινά και Κυριάκο αντιμετώπιζει ο Ζντένεκ Σκάζνι ενόψει του πρώτου αθηναϊκού ντέρμπι με την ΑΕΚ,.

    Συγκεκριμένα, ο Άγγελος Μπασινάς εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από πρόβλημα στους προσαγωγούς και στην προπόνηση ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Μάλιστα, όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει το συντηριτικό πρόγραμμα μέχρι το τέλος της εβδομάδας και ως εκ τούτου δεν αποκλείεται να κάνει και πάλι ένεση για να παίξει.

    Όσον αφορά τον Σωτήρη Κυργιάκου, ο κεντρικός αμυντικός του "τριφυλλιού" υπέστη αιμάτωμα στο "καλάμι" του και αποχώρησε, για προληπτικούς αρχικά λόγους, από την πρπόνηση. Ακόμα δεν έχει γίνει ακριβές το μέγεθος του προβλήματος, ωστόσο η συμμετοχή του στο παιχνίδι με την ΑΕΚ είναι προς το παρόν αμφίβολη.

    Τέλος η διοίκηση του Παναθηναϊκού κάλεσε σε γραπτή απολογία τον Εμάνουελ Ολισαντέμπε, για το πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε. Ως γνωστόν ο Νιγηριανός με Πολωνικό διαβατήριο επιθετικός των "πρασίνων", παρέτεινε χωρίς να πάρει άδεια τις διακοπές του στη Νιγηρία για περίπου μια εβδομάδα, με αποτέλεσμα να είναι αδικαιολογήτως απών από τις προπονήσεις του Παναθηναϊκού.

    [07] Κοινωνία

    Ο Μαραθώνιος που άγγιξε ψυχές συνεχίζεται στη ΝΕΤ Δώρα ζωής

    4/1/2005 9:48:00 μμ

    Συντάκτης: Αννίτα Πασχαλινού

    Ο Μαραθώνιος αγάπης και συμπαράστασης στους συνανθρώπους μας που επλήγησαν από το φονικό τσουνάμι δεν σταματά τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης. Η σκυταλοδρομία αλληλεγγύης θα συνεχιστεί στις 22.00 το βράδυ της Τετάρτης, στα στούντιο της ΝΕΤ όπου στο πλαίσιο ειδικής εκπομπής, θα βγουν σε δημοπρασία προσωπικά αντικείμενα κορυφαίων προσωπικοτήτων του αθλητισμού αλλά και της πολιτικής. Στην πρωτοβουλία της ΝΕΤ, ανταποκρίθηκε πρώτος ένας άνθρωπος μεγάλης ευαισθησίας και ειδικού θεσμικού βάρους, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Στεφανόπουλος.

    Ολυμπιάδα ανθρωπιάς

    Πρώτος στο κάλεσμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης ανταποκρίθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

    Ο Κωνσταντίνος Στεφανόπουλος, δήλωσε ότι θα προσφέρει στην δημοπρασία της ΝΕΤ, την πένα με την οποία έχει υπογράψει πολλά από τα προεδρικά διατάγματα , ώστε τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν να δοθούν στις πληγείσες περιοχές.

    Και ο τηλεμαραθώνιος γίνεται Ολυμπιάδα ανθρωπιάς με Έλληνες ολυμπιονίκες και ποδοσφαιριστές να προσφέρουν προσωπικά τους αντικείμενα, με ξεχωριστή αξία, στη δημοπρασία που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη το βράδυ.

    Η Σοφία Μπεκατώρου, χρυσή ολυμπιονίκης της ιστιοπλοΐας πρόσφερε το χρυσό ρολόι της ενώ ο Βαλέριος Λεωνίδης και ο Κάχι Καχιασβίλι τη φόρμα που φορούσε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ.

    Από την πλευρά του ο αρχηγός της Εθνικής πόλο Ανδρών, Κώστας Λούδης, προσφέρει στη δημοπρασία το σκούφο με το εθνόσημο και το αναμνηστικό του μετάλλιο από τους Αγώνες του 2004 ενώ η Πηγή Δεβετζή αργυρή ολυμπιονίκης στο τριπλούν, δήλωσε ότι θα προσφέρει τα αθλητικά της παπούτσια .

    Το δικό τους μήνυμα ανθρωπιάς έστειλαν οι παίκτες του Ολυμπιακού.

    Έδωσαν στη δημοπρασία τη φανέλα της ομάδας με τις υπογραφές τους . Το ίδιο έπραξαν και οι παίκτες του Παναθηναϊκού ενώ οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ υπέγραψαν πάνω σε μία μπάλα την οποία και προσέφεραν στη δημοπρασία.

    Το βαρύ πυροβολικό της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΚ ο Νίκος Χατζής και ο Νίκος Ζήσης πρόσφεραν μία μπάλα στην οποία έχουν υπογράψει όλοι οι παίχτες

    Στον πλειστηριασμό της ΝΕΤ θα μπει και η φανέλα με την υπογραφή του μαέστρου της μπάλας Ροναλντίνιο.

    Την προσφορά αυτή, έκανε από την προσωπική του συλλογή ο Χουάν Ραμόν Ρότσα.

    Ξεχωριστής αξίας στη δημοπρασία της ΝΕΤ είναι η προσφορά του κορυφαίου Έλληνα φωτορεπόρτερ Γιάννη Μπεχράκη ο οποίος διαθέτει δυο φωτογραφίες του.

    Την ίδια ώρα, τα παπούτσια με τα οποία ολοκλήρωσε την ποδοσφαιρική του καριέρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης και στην εθνική ομάδα και τα οποία φέρουν το όνομα του, προσφέρει ο Ντέμης Νικολαϊδης σε συνεννόηση με την Adidas.

    Την ειδική εκπομπή δημοπρασία θα παρουσιάσουν την Τετάρτη, ο Κώστας Βερνίκος και η Ελισάβετ Φιλιπούλη.


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Tuesday, 4 January 2005 - 21:52:32 UTC