Browse through our Interesting Nodes of Hellenic Student Societies Worldwide Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 04-12-10

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Κλειστή η χωματερή των Άνω Λιοσίων Απεργούν οι εργαζόμενοι στους δήμους
  • [02] Χαμόγελα για έναν
  • [03] Τη Δευτέρα η απόφαση Δικάστηκε γιος του Πινοσέτ για απάτες
  • [04] Το 63% είπε "ναι" στη συνεργασία Ενώνουν τις δυνάμεις τους Λικούντ και
  • [05] Απεργούν εργαζόμενοι σε ΟΤΑ, γιατροί, καθηγητές Σε απεργιακό κλοιό
  • [06] Σαφές προβάδισμα Ξανά πρόεδρος της Γκάνα ο Κουφουόρ
  • [07] "Τα βρόντηξε" ο Πετρέσκου
  • [08] Νέο πολύνεκρο δυστύχημα σε ορυχείο
  • [09] Από τις καταιγίδες της περασμένης εβδομάδας Μετρούν ακόμα πληγές οι
  • [10] Εξωγήινες "ρουκέτες"!

    [01] Κοινωνία

    Κλειστή η χωματερή των Άνω Λιοσίων Απεργούν οι εργαζόμενοι στους δήμους

    9/12/2004 11:35:00 πμ

    Πηγή: ΑΠΕ- ΝΕΤ 105,8

    Ξεκίνησε από τα μεσάνυχτα η 48ωρη απεργία των εργαζομένων στους δήμους, οι οποίοι διεκδικούν την ικανοποίηση οικονομικών και θεσμικών αιτημάτων. Κλειστή θα παραμείνει η χωματερή των Άνω Λιοσίων. Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΠΟΕ-ΟΤΑ), Θ. Μπαλασσόπουλος, η συμμετοχή στην απεργία είναι μεγάλη. Για αύριο, στις 11.00 το πρωί, έχει προγραμματιστεί πορεία προς το υπουργείο Εσωτερικών, προκειμένου να συναντηθεί αντιπροσωπεία της ΠΟΕ - ΟΤΑ με τον αρμόδιο υπουργό, Προκόπη Παυλόπουλο. Σε περίπτωση, που δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους, οι εργαζόμενοι στους δήμους θα προχωρήσουν σε αποχή από την εργασία τους το Σαββατοκύριακο, ενώ, από την επόμενη Δευτέρα, πρόκειται να ξεκινήσουν νέα 48ωρη απεργία.

    [02] Αθλητισμός

    Χαμόγελα για έναν

    9/12/2004 11:32:00 μμ

    Συντάκτης: Δημήτρης Αλεξόπουλος

    Την πρώτη της νίκη εκτός έδρας και την δεύτερη συνολικά στην Ευρολίγκα σημείωσε την Πέμπτη η ΑΕΚ απέναντι στην Σκαβλίνι. Η επιστροφή του Σάντρο Νίτσεβιτς λειτούργησε θετικά για τους "κιτρινόμαυρους" που πιστοποιώντας την αγωνιστική στους άνοδο, έδειξαν ότι μπορούν να τα πάνε ακόμα καλύτερα στο μέλλον στην διοργάνωση. Αντίθετα συνεχίζεται η κατηφόρα του Ολυμπιακού που αφού "έπιασε πάτο", στο ελληνικό πρωτάθλημα έκανε το ίδιο και στην Ευρώπη, γνωρίζοντας μια από τις μεγαλύτερες συντριβές στην ιστορία του με 110- 59 από την Έφες Πίλσεν.

    Σκαβολίνι - ΑΕΚ 88 - 90

    Με τον Τόμπι Μπέιλι να διακρίνεται τόσο στο τομέα του σκοραρίσματος (9 π.-1τριπ.), όσο και στο «μάζεμα» κρίσιμων ριμπάουντ, η ΑΕΚ μπορούσε να απειλεί την Σκαβολίνι μέσα στο Πέζαρο και να ακολουθεί «στενά» την αντίπαλη ομάδα, για να κλείσει το πρώτο δεκάλεπτο ισόπαλη (21-21).

    Στη δεύτερη περίοδο, ακολούθησε ένα τετράλεπτο "μπλακ άουτ", των "κιτρινόμαυρων", κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα οι παίκτες της Σκαβολίνι να πετύχουν σερί 9-0 και να διαμορφώσουν το 30-21. Ωστόσο, η ΑΕΚ δεν παρέδωσε τα όπλα και, εκμεταλλευόμενη τον επιθετικό οίστρο του Σάντρο Νίτσεβιτς, στο πρώτο του παιχνίδι μετά τον τραυματισμό του, και φυσικά του αρχηγού της, Νίκου Χατζή, πάτησε... γκάζι και με σερί 16-3, το 19ο λεπτό την βρήκε στο +2 (41-39, από 39-27).

    Η Ένωση, έχοντας τέσσερις παίκτες της να έχουν συμπληρώσει διψήφιο αριθμό πόντων (Νίτσεβιτς, Χατζής, Μπέιλι και Λόλις), μπόρεσε στο τρίτο δεκάλεπτο να "πάρει κεφάλι" στο σκορ και στο 27΄ να ξεφύγει για πρώτη φορά από την έναρξη του αγώνα με 7 πόντους. Στο τελευταίο δίλεπτο της τρίτης περιόδου, η άμυνα της ΑΕΚ χαλάρωσε, αλλά ένα τρίποντο του Χατζή διατήρησε τους «κιτρινόμαυρους» σε... τροχιά νίκης, για να κλείσει το 30λεπτο στο +4 (68-64).

    Στον... επίλογο του αγώνα, η ΑΕΚ κατάφερε μετά από αρκετά λάθη να βάλει τη Σκαβολίνι και πάλι στο προσκήνιο, ενώ στο 38ο λεπτό ο αγώνας πήρε πάλι την αρχική του μορφή, καθώς οι δύο ομάδες βρέθηκαν ισόπαλες (83-83). Κινητήριος μοχλός της υπέρβασης των Ιταλών ήταν ο Τσαρλς Σμιθ, που πέρασε και από το ελληνικό πρωτάθλημα πέρυσι με τον Μακεδονικό (αγωνίσθηκε σε 2 αγώνες), με 32 πόντους (6 τρίποντα). Ωστόσο, όταν η αναμέτρηση έφτασε στα τελευταία δευτερόλεπτα, μίλησε η ψυχραιμία του Χατζή από τη γραμμή των ελευθέρων βολών και η «Ένωση» έφτασε στη νίκη με 90-88.

    Τα δεκάλεπτα του αγώνα: 21-21, 42-43, 64-68, 88-90

    Σκαβολίνι (Μάρκο Κρέσπι): Ράνικο 8, Σμιθ 32 (6), Τζιγκένα 4, Μίλιτς 7, Ρες, Αρτσιμπαλ 2, Σκαρόνε 2, Φροζίνι 15, Μαλαβεντούρα 3, Τζόρτζεβιτς, Μότολα 15 (1). ΑΕΚ: Λόλις 16, Χατζής 15 (2), Ζήσης 6, Νίτσεβιτς 25, Μπέιλι 18 (4), Τσιάρας, Νικολαίδης, Γλυνιαδάκης 2, Αντιτς, Κακιούζης, Μπουρούσης, Κους 8.

    Ολυμπιακός - 'Εφες Πίλσεν 59 - 110

    Μια μαύρη σελίδα στην ιστορία του έγραψε απόψε ο Ολυμπιακός, καθώς γνώρισε τη συντριβή με 110-59 μέσα στο ΣΕΦ από την τουρκική Εφές Πίλσεν

    Στο ντεμπούτο του Άγγελου Κορωνιού με τη φανέλα του Ολυμπιακού το ναυάγιο των "ερυθρολεύκων"... καθυστέρησε ένα δεκάλεπτο, το πρώτο, όταν Βούκσεβιτς, Αγαδάκος και Ποστέλ έβρισκαν τα ψυχικά αποθέματα να προβάλλουν αντίσταση στους ασταμάτητους Σόλομον, Πρκάτσιν και Πέκερ.

    Το 25-21 υπέρ των Τούρκων στο 10' μετετράπη σε 59-35 στο ημίχρονο με τον Ντόμερκαν να μετράει 6/8 σουτ τριών πόντων και να έχει φτάσει τους 18 πόντους, τον Σόλομον να ακολουθεί με 12 πόντους (δύο τρίποντα) και τον Πρκάτσιν να έχει συμβάλλει 11 πόντους.

    Ό,τι κι αν έκανε ο Γιόνας Καζλάουσκας προσπαθώντας να αλλάξει την άσχημη εικόνα της ομάδας του δεν έφερνε αποτελέσματα και η τρίτη περίοδος απλώς εκτόξευσε τη διαφορά υπέρ της Εφές Πίλσεν στους 27 πόντους, 76-49. Δέκα πόντους σημείωσε ο Ολυμπιακός στην τέταρτη περίοδο με τον Ντόμερκαντ να αναδεικνύεται σε ήρωα των Τούρκων (22π.), τον Σόλομον... πρώτο σκόρερ (25π.) και τον Πρκάτσιν να φτάνει τους 24 πόντους.

    Αυτή ήταν η πέμπτη ήττα των "ερυθρόλευκων" σε έξι αγώνες και οι πιθανότητες πρόκρισης του Ολυμπιακού στον επόμενο γύρο πλέον ελαχιστοποιούνται. Σε πέντε αύξησε τις νίκες της η ομάδα της Τουρκίας.

    Τα δεκάλεπτα: 21-26, 35-59, 49-76, 59-110.

    ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γιόνας Καζλάουσκας): Πέρι 10 , Βούκσεβιτς 13(1), Ποστέλ 6, Σκλάβος 7(1), Αγαδάκος 7, Οβτσινα , Ζορόσκι 8(1), Καλαμπόκης 4, Τόμιτς , Κορωνιός 1, Νόρντγκάαρντ 3(1).

    ΕΦΕΣ ΠΙΛΣΕΝ (Οκτάι Μαχμούντι): Σόλομον25(3) , Αμπί 2, Πεκέρ 11, Πρκάτσιν 24, Ντόμερσατ 22(6), Αρσλάν 13(2), Ερμίς , Κουγκό 2.

    [03] Κόσμος

    Τη Δευτέρα η απόφαση Δικάστηκε γιος του Πινοσέτ για απάτες

    10/12/2004

    Συντάκτης: Βιβή Παπαστεφάνου

    Ο μεγαλύτερος γιος του πρώην δικτάτορα της Χιλής, Αουγκούστο Πινοσέτ κατηγορείται από δικαστήριο της πόλης Κούρικο για αποδοχή κλεμμένων αυτοκινήτων και για κατοχή παράνομου οπλισμού. Το δικαστήριο εξέδωσε αργά σήμερα την ετυμηγορία του κατά του 58χρονου Χιριάρτ Πινοσέτ, ενώ η απόφαση για την ποινή που θα του επιβληθεί θα δημοσιοποιηθεί τη Δευτέρα. Ο Χιριάρτ Πινοσέτ κατηγορείται γιατί εξέδιδε ψεύτικες άδειες και αποδείξεις πληρωμής αυτοκινήτων στην πόλη Κούρικο και σύμφωνα με εκτιμήσεις η απάτη του φτάνει τις 625 χιλιάδες δολάρια, όπως μεταδίδεται από χιλιανούς ραδιοσταθμούς. Παράλληλα κατηγορήθηκε για κατοχή παράνομου οπλισμού, όταν έγινε έρευνα σε βάρος του μετά από την ανακάλυψη ενός όπλου που έφερε το όνομα του πατέρα του μέσα σε ένα από τα κλεμμένα αυτοκίνητα. Ο εισαγγελέας ζήτησε να του επιβληθεί ποινή 602 χρόνων!

    Αθώος δηλώνει ο Χιριάρτ Πινοσέτ

    Από την πλευρά του ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι είναι αθώος και τόνισε ότι οι κατηγορίες είναι κατασκευασμένες και συνδέονται με τον πατέρα του, Αουγκούστο Πινοσέτ που κυβέρνησε σκληρά τη Χιλή από το 1973 έως το 1990 και κατηγορείται για ωμή παραβίαση των δικαιωμάτων του ανθρώπου, για εγκλήματα και για παράνομο πλουτισμό στη διάρκεια της προεδρίας του. "Αισθάνομαι ως πρόβατο επί σφαγήν", είπε χαρακτηριστικά.

    Σημειώνεται ότι ο γιος Πινοσέτ δεν είναι η πρώτη φορά που απασχολεί τη δικαιοσύνη για οικονομική απάτη: το 1990 κατηγορήθηκε ότι παρέλαβε παρανόμως χρήματα από το στρατό όταν ο πατέρας του ήταν αρχηγός και του στρατεύματος. Δεν δόθηκε όμως συνέχεια στην υπόθεση επειδή ο στρατός αντιμετώπιζε την εποχή εκείνη εσωτερικά προβλήματα.

    [04] Μ. Ανατολή

    Το 63% είπε "ναι" στη συνεργασία Ενώνουν τις δυνάμεις τους Λικούντ και Εργατικοί

    10/12/2004 12:34:00 πμ

    Συντάκτης: Βιβή Παπαστεφάνου

    Το κόμμα Λικούντ του πρωθυπουργού του Ισραήλ Αριέλ Σαρόν ψήφισε την Πέμπτη υπέρ της πρωτοβουλίας του να ενταχθεί στην κυβέρνηση το Εργατικό Κόμμα της αντιπολίτευσης, σύμφωνα με τα πρώτα επίσημα στοιχεία. Συγκεκριμένα, η πρόταση Σαρόν έχει υπερψηφιστεί από το 63%, ενώ το 37% ψήφισε κατά, οπότε είναι πολύ πιθανόν να αποτραπεί η διεξαγωγή πρόωρων εκλογών και να ανοίξει ο δρόμος για έναν ευρύ κυβερνητικό συνασπισμό που θα του επιτρέψει να προχωρήσει στο σχέδιο της απομάκρυνσης των ισραηλινών στρατευμάτων από τη Γάζα. Μετά την ψήφισή της πρότασης, ο Αριέλ Σαρόν επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον ηγέτη του κόμματος των Εργατικών, Σιμόν Πέρες για να του απευθύνει και επίσημα πρόσκληση για συμμετοχή στην κυβέρνηση.

    Επίθεση με πυραύλους στη Λωρίδα της Γάζας

    Την ίδια ώρα, ισραηλινό αεροσκάφος έπληξε με πυραύλους άγνωστο στόχο στα βόρεια της Λωρίδας της Γάζας, όπως ανακοίνωσαν Παλαιστίνιοι αυτόπτες μάρτυρες, Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για θύματα. Ο ισραηλινός στρατός δεν σχολίασε την πληροφορία. Νωρίτερα, ένοπλος ηγέτης της Γάζας γλίτωσε από ισραηλινή αεροπορική επίθεση.

    [05] Κοινωνία

    Απεργούν εργαζόμενοι σε ΟΤΑ, γιατροί, καθηγητές Σε απεργιακό κλοιό

    10/12/2004 7:42:00 πμ

    Συντάκτης: Δέσποινα Χριστοπούλου

    Πηγή: ΝΕΤ 105.8

    Τριπλό το απεργιακό μέτωπο για σήμερα. Στο χορό των κινητοποιήσεων έχουν μπει εργαζόμενοι στους ΟΤΑ, νοσοκομειακοί γιατροί και καθηγητές ΑΕΙ και ΤΕΙ. Για δεύτερη μέρα, τα σκουπίδια αποτελούν το διάκοσμο της Αθήνας, καθώς συνεχίζεται η απεργία των εργαζομένων, ενώ κλειστή παραμένει η χωματερή των Άνω Λιοσίων. Οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση στις 11.00 στην πλατεία Καραϊσκάκη και πορεία στο υπουργείο Εσωτερικών. Πάντως, την ώρα, που οι εργαζόμενοι των ΟΤΑ απεργούν, με οικονομικά και θεσμικά αιτήματα, ανακοινώθηκε, πως θα αυξηθούν τα κονδύλια των Δήμων για το 2005, ενώ ο υπουργός Εσωτερικών, Προκόπης Παυλόπουλος, τους υποσχέθηκε οικονομική στήριξη για να μονιμοποιήσουν τους συμβασιούχους τους.

    Απεργούν νοσοκομειακοί γιατροί και πανεπιστημιακοί καθηγητές

    Στο μεταξύ, με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν σήμερα τα νοσοκομεία, καθώς απεργούν οι νοσοκομειακοί γιατροί, που αντιδρούν στο νέο σύστημα εφημεριών. Για τον ίδιο λόγο, έχουν προγραμματίσει νέα 24ωρη απεργία στις 17 Δεκεμβρίου.

    Κλειστές θα μείνουν σήμερα οι πανεπιστημιακές αίθουσες σε όλη τη χώρα, καθώς στο χορό των απεργιακών κινητοποιήσεων μπαίνουν οι καθηγητές ΑΕΙ και ΤΕΙ. Παράλληλα, οι δάσκαλοι του Λεκανοπεδίου θα πραγματοποιήσουν τρίωρες στάσεις εργασίας, ενώ στις 12.00 το μεσημέρι, στα Προπύλαια έχει προγραμματιστεί πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο και πορεία προς το υπουργείο Παιδείας.

    Σχετικές Ειδήσεις:

    Απεργούν οι εργαζόμενοι στους δήμους

    [06] Κόσμος

    Σαφές προβάδισμα Ξανά πρόεδρος της Γκάνα ο Κουφουόρ

    10/12/2004 9:10:00 πμ

    Συντάκτης: Βαγγέλης Θεοδώρου

    Τη δεύτερη τετραετή του θητεία στον προεδρικό θώκο της Γκάνα εξασφάλισε ο Τζον Αγκιέκουμ Κουφουόρ. Αν και η καταμέτρηση τον ψήφων δεν έχει ολοκληρωθεί σε πέντε εκλογικές περιφέρειες, το αποτέλεσμα δεν είναι δυνατόν να αλλάξει, καθώς ο κ. Κουφουόρ προηγείται με διαφορά 8%. Πιο συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε ο επικεφαλής της εκλογικής επιτροπής, Κουαντούο Αφάρι- Γκιαν, ο κ. Κουφουόρ εξασφαλίζει το 52,75% των ψήφων, έναντι 44,32% που παίρνει ο αντίπαλός του, Τζον Εβανς Ατα Μιλς, του Εθνικού Δημοκρατικού Κογκρέσου. Τελευταίος έρχεται ο Εντουαρντ Μαχάμα, της Μεγάλης Συμμαχίας, με περίπου 2%. Τέλος, ο κ. Γκιαν διευκρίνισε, πως στις πέντε περιφέρειες που απομένουν κρίνονται 220.000 ψήφοι, αριθμός που δεν επαρκεί για να καλυφθεί η διαφορά μεταξύ του νυν προέδρου και του βασικού αντιπάλου του.

    [07] Αθλητισμός

    "Τα βρόντηξε" ο Πετρέσκου

    10/12/2004 9:37:00 πμ

    Συντάκτης: Ηλίας Παπαϊωάννου

    Παρελθόν αποτελεί πλέον από τον πάγκο της ρουμανικής Σπορτούλ Βουκουρεστίου ο Νταν Πετρέσκου. Ο πρώην Ρουμάνος διεθνής δεν άντεξε να είναι επί πέντε μήνες απλήρωτος και την Παρασκευή υπέβαλλε την παραίτησή του αφήνοντας την ομάδα στην 10η θέση του ρουμανικού πρωταθλήματος, 14 βαθμούς πίσω από την επικεφαλής Στεάουα Βουκουρεστίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 37χρονος τεχνικός, που κατά το παρελθόν αγωνίστηκε στην πρέμιερ λιγκ με τη φανέλα των Σέφιλντ Γουεντσντεϊ, Τσέλσι, Μπράτφορντ Σίτι και Σαουθάμπτον, πριν από τρεις μήνες είχε παραιτηθεί και από τη Ραπίντ Βουκουρεστίου, λόγω της κακής πορείας της στο πρωτάθλημα.

    [08] Κόσμος

    Νέο πολύνεκρο δυστύχημα σε ορυχείο

    10/12/2004 9:15:00 πμ

    Σχεδόν 200 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους τον τελευταίο μήνα στην Κίνα από εκρήξεις σε ορυχεία. Το τελευταίο δυστύχημα συνέβη την Πέμπτη στην επαρχία Σανζί, στη βόρεια Κίνα, όπου από έκρηξη αερίου έχασαν τη ζωή τους 33 άνθρωποι, 28 ανθρακωρύχοι και πέντε διασώστες. Την ώρα της έκρηξης, όπως αναφέρει η Κρατική Υπηρεσία Ασφάλειας Εργαζομένων, στο ανθρακωρυχείο Νταζιάν Σανκένγκ, εργάζονταν 71 άνθρωποι. Ακόμα δεν έχει διευκρινισθεί πώς έχασαν τη ζωή τους οι διασώστες, αλλά η συσώρρευση τοξικών αερίων και οι εκρήξεις, που προκαλούνται είναι μία συχνή αιτία. Τον περασμένο μήνα από έκρηξη σε ορυχείο στην γειτονική επαρχία Σαανζί, είχαν χάσει τη ζωή τους 166 ανθρακωρύχοι.

    [09] Κόσμος

    Από τις καταιγίδες της περασμένης εβδομάδας Μετρούν ακόμα πληγές οι Φιλιππίνες

    10/12/2004 9:44:00 πμ

    Συντάκτης: Βαγγέλης Θεοδώρου

    Περισσότεροι από 1600 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους ή αγνοούνται, μετά τις δύο καταστροφικές καταιγίδες που σάρωσαν τις Φιλιππίνες την περασμένη εβδομάδα. Ωστόσο, το έργο των σωστικών συνεργείων συνεχίζεται, μετά και τη χθεσινή θαυματουργή σωτηρία τεσσάρων ανθρώπων, που είχαν παγιδευτεί επί 11 ημέρες στα ερείπια μιας εκκλησίας στην πόλη Ρεάλ. Η Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας ανακοίνωσε, ότι 842 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους και 751 αγνοούνται, μετά το σαρωτικό πέρασμα της τροπικής καταιγίδας Γουίνι και του τυφώνα Νανμαντόλ από το βορειοανατολικό τμήμα της νήσου Λουζόν. Οι υλικές ζημιές από την κακοκαιρία ξεπερνούν τα 55 εκατομμύρια δολάρια, ενώ περισσότεροι από 432.000 άνθρωποι εγκατέλειψαν τις εστίες τους για να σωθούν και 8.500 σπίτια καταστράφηκαν ολοσχερώς. Η θεομηνία έπληξε περιοχές όπου ζουν τρία εκατομμύρια άνθρωποι, στους οποίους οι διασώστες προσπαθούν να διανείμουν τρόφιμα, καθαρό νερό, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης.

    Σχετικές Ειδήσεις:

    Θαύμα στα συντρίμμια

    [10] Αθλητισμός

    Εξωγήινες "ρουκέτες"!

    10/12/2004 9:53:00 πμ (Τελευταία ενημέρωση: 10/12/2004 10:10:01 πμ)

    Συντάκτης: Ηλίας Παπαϊωάννου

    Με κοφίνι έμοιαζε για τον Τρέισι ΜακΓκρέιντι του Χιούστον το καλάθι του Σαν Αντόνιο, καθώς τα τελευταία 35 ο 25χρονος φόργουορντ ό,τι σούταρε έγραφε! Έτσι με 4 τρίποντα σε περίπου μισό λεπτό και 33 πόντους συνολικά χάρισε μία απίστευτη νίκη στους Ρόκετς που επικράτησαν των Σπερς με 80-81. Σε άλλο αγώνα του ΝΒΑ το Σιάτλ με 102-107 πέρασε αλώβητο και από το Ντάλας και παρέμεινε στην κορυφή της βορειοδυτικής περιφέρειας. Κορυφαίος των Σούπερσόνικς με 25 πόντους ο Λιούις, ενώ από την άλλη πλευρά οι 27 πόντοι του Νοβίτσκι δεν στάθηκαν αρκετοί στους Μάβερικς. Τέλος το Πόρτλαντ επιβλήθηκε της Βοστώνης με 89-86


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Friday, 10 December 2004 - 9:53:09 UTC