Read the Constitutions of Greece & Neighboring Nations Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 04-10-06

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Τους "έσωσε" η κλειστή πόρτα Αθωώθηκαν οι εραστές της τουαλέτας!
  • [02] Το νέο Δ.Σ. της ΕΟΠΕ
  • [03] Ομιλία Α. Παπαρήγα στον ΟΣΕ Επίθεση στο δικομματισμό από το ΚΚΕ
  • [04] Φιλική νίκη ο ΟΦΗ
  • [05] Πιθανή η αναβολή της επίσκεψης στο Βατικανό Δεν θέλουν την επίσκεψη
  • [06] Όλοι έξω
  • [07] Έγκλημα και τιμωρία
  • [08] Μέσα από το πρόγραμμα Netd@ys2004 Σχεδιάστε το ψηφι@κό σας μέλλον και
  • [09] Σε εξέλιξη οι έρευνες Τηλεφώνημα για βόμβα σε τρένο του ΟΣΕ

    [01] Διάφορα

    Τους "έσωσε" η κλειστή πόρτα Αθωώθηκαν οι εραστές της τουαλέτας!

    6/10/2004 7:39:00 μμ

    Συντάκτης: Αννίτα Πασχαλινού

    Πηγή: Reuters

    Στα "μαλακά" έπεσε ένα ζευγάρι Ελβετών που μη μπορώντας να συγκρατήσουν το πάθος τους βρήκαν ερωτικό καταφύγιο στην τουαλέτα ενός μπαρ. Το περιστατικό συνέβη στην πόλη Κόμο της Ιταλίας. Ο δικαστής έκρινε ότι εφόσον είχαν κλειστή την πόρτα δεν τίθεται θέμα προσβολής της δημοσίας αιδούς και έτσι απέρριψε την πρόταση του δημόσιου κατήγορου για επιβολή εξάμηνης ποινής φυλάκισης στον άνδρα και πεντάμηνης στη γυναίκα. Παρόλα αυτά, επέβαλε στον Ελβετό φλογερή εραστή πρόστιμο 200 Ευρώ γιατί στην προσπάθεια του να μπει στο μπάνιο έσπασε την κλειδαριά.

    [02] Αθλητισμός

    Το νέο Δ.Σ. της ΕΟΠΕ

    6/10/2004 8:23:00 μμ (Τελευταία ενημέρωση: 6/10/2004 9:23:57 μμ)

    Πηγή: ΑΠΕ

    Με τον Θανάση Μπελιγράτη να καταλαμβάνει εκ νέου την θέση του προέδρου συγκροτήθηκε σήμερα σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπναδίας Πετοσφαίρισης. Στην θέση του α΄ αντιπροέδρου είναι ο Νίκος Μακρής, β΄ αντιπρόεδρος ο Ευάγγελος Κωβαίος, γενικός γραμματέας ο Στέλιος Κούβαρης, ειδικός γραμματέας ο Αχιλλέας Μαυρομάτης και ταμίας ο Θεόδωρος Βουδούρης. Μέλη είναι οι Κώστας Ψαρουδάκης, Μανώλης Παπαδάκης, Γιώργος Φωτεινόπουλος, Κυριάκος Κότταρης, Δημήτρης Καραμούτσος, Γιώργος Μανωλόπουλος, Παύλος Αναστασιάδης, Παναγιώτα Τουρσούγκα, Ευγενία Παπαγεωργίου, Σοφία Πική, Θεόδωρος Λιακόπουλος, Αγγελος Κυριακίδης, Αθηνόδωρος Χατζηπαναγιώτου, Θεόδωρος Κουρίδης και, Θεόδωρος Ματίκας. Την εκτελεστική επιτροπή αποτελούν οι Θανάσης Μπελιγράτης (πρόεδρος), Νίκος Μακρής, Ευάγγελος Κωβαίος, Στέλιος Κούβαρης, Αχιλλέας Μαυρομάτης και Θεόδωρος Βουδούρης, ενώ πρόεδρος της οικονομικής επιτροπής θα είναι ο Θεόδωρος Λιακόπουλος. Η πρώτη συνεδρίαση του νέου ΔΣ θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου, και τα θέματα που θα απασχολήσουν την ημερήσια διάταξη θα είναι η σύσταση όλων των επιτροπών και των εφόρων των εθνικών ομάδων.

    [03] Εσωτερικά

    Ομιλία Α. Παπαρήγα στον ΟΣΕ Επίθεση στο δικομματισμό από το ΚΚΕ

    6/10/2004 8:27:00 μμ

    Συντάκτης: Δέσποινα Χριστοπούλου

    Πηγή: ΝΕΤ 105.8,ΑΠΕ

    Σφοδρή επίθεση σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, με αφορμή την εξεταστική επιτροπή της Βουλής για τους εξοπλισμούς, εξαπέλυσε η Γενική Γραμματέας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, μιλώντας στους εργαζόμενους του εργοστασίου του ΟΣΕ στα Καμίνια. Η κ. Παπαρήγα αναφερόμενη στο ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, με αφορμή την εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας, τόνισε, ότι το ΚΚΕ είναι έτοιμο ανά πάσα στιγμή για την προσφυγή στις κάλπες. Επίσης, κάλεσε όλους τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν στο πανελλαδικό συλλαλητήριο, που οργανώνει το ΚΚΕ το ερχόμενο Σάββατο στην Αθήνα.

    "Σκυλοκαυγάς ΝΔ και ΠΑΣΟΚ"

    "Να χειραφετηθούν από τα δύο μεγάλα κόμματα" ζήτησε από τους μικρομεσαίους και τους αγρότες η Αλέκα Παπαρήγα από τα Καμίνια, υπογραμμίζοντας, πως πρέπει να υπάρξει ένας ενωμένος, συστηματικός και πολύμορφος αγώνας, εις βάρος των δύο μεγάλων κομμάτων, που θα αλλάξει τους συσχετισμούς δύναμης.

    Μάλιστα, η γ.γ του ΚΚΕ σημείωσε, ότι η παράταξη προβάλλει μία σειρά από αιτήματα και στόχους, "που είναι δίκαια, που είναι ρεαλιστικά, με την έννοια, ότι υπάρχει ο πλούτος σ αυτή τη χώρα". Για να γίνει αυτό, όμως, τόνισε, πως το λαϊκό κίνημα χρειάζεται να αποκτήσει δύναμη, ενότητα και κυρίως σαφή πολιτικό προσανατολισμό.

    Στο μεταξύ, "σκυλοκαβγά του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ", χαρακτήρισε η κ. Παπαρήγα την υπόθεση των εξεταστικών επιτροπών. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε από τα Καμίνια, "η ΝΔ, όταν ήταν αντιπολίτευση έλεγε εγώ θα το διαχειριστώ καλύτερα. Τώρα, που έγινε κυβέρνηση χρησιμοποιεί ακριβώς την ίδια διαχείριση, που κάνει το ΠΑΣΟΚ. Το ΠΑΣΟΚ, όταν ήταν κυβέρνηση έλεγε εγώ τα κάνω καλά, τώρα ανακαλύπτει, πως ό,τι έκανε, κάνει και η ΝΔ αλλά δεν του αρέσουν".

    Παράλληλα, η γγ του ΚΚΕ προέβλεψε, ότι "θα γεμίσουμε εξεταστικές επιτροπές" από τις οποίες δε θα βγει τίποτα το ουσιαστικό.

    "Θα υποβαθμιστούν τα πανεπιστήμια"

    Σχετικά με τα πανεπιστήμια, η κα Παπαρήγα εξέφρασε τις αντιρρήσεις για την ίδρυσή τους από τη ΓΣΕΕ ή το Σύνδεσμο Ελληνικών Βιομηχανιών (ΣΕΒ) τονίζοντας, ότι έτσι θα υποβαθμιστεί ο θεσμός των πανεπιστημίων, καθώς "κάθε φορέας θα κάνει και από ένα πανεπιστήμιο", το πτυχίο του οποίου δε θα έχει καμία αξία. "Εκεί, που θα επιτύχει η ΓΣΕΕ είναι να κάνει ένα πανεπιστήμιο για εργατοπατέρες. Θα βγάλει εργατοπατέρες με πτυχίο. Αλλά δεν είναι αυτό που μας λείπει σήμερα", ανέφερε χαρακτηριστικά στην ομιλία της η γγ του ΚΚΕ.

    Τέλος, όσον αφορά στο θέμα εκλογής νέου Προέδρου της Δημοκρατίας, παρατήρησε, ότι δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα για τους εργαζόμενους

    Διεθνής συνάντηση Κομμουνιστικών και Εργατικών Κομμάτων

    Στο μεταξύ, το ΚΚΕ από τις 8 έως τις 10 Οκτώβρη, διοργανώνει στον Περισσό, τριήμερη διεθνή συνάντηση Κομμουνιστικών και Εργατικών Κομμάτων, από όλο τον κόσμο. Θέμα της συνεδρίασης θα είναι "Αντίσταση στην ιμπεριαλιστική επιθετικότητα. Μέτωπα πάλης και εναλλακτικές λύσεις". Τις εργασίες της Διεθνούς Συνάντησης θα ανοίξει με ομιλία της η κα. Παπαρήγα. Μέχρι στιγμής, έχουν δηλώσει συμμετοχή 66 κόμματα από όλες τις ηπείρους.

    [04] Αθλητισμός

    Φιλική νίκη ο ΟΦΗ

    6/10/2004 8:52:00 μμ

    Συντάκτης: Στάθης Πετρόπουλος

    Με δύο τέρματα του Τριανταφύλλου και ένα του Βλαστού ο ΟΦΗ επικράτησε με 3-0 στον Μοχό, της τοπικής ομάδας, σε έναν αγώνα, όπου ο Γιάννης Χατζηνικολάου είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει αρκετούς νέους ποδοσφαιριστές και αρκετά διαφορετικά σχήματα στην ανάπτυξη της ομάδας. Το σκορ άνοιξε στο 12' ο Τριανταφύλλου με απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ και οκτώ λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα τέρματά του και φυσικά και της ομάδας. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Βλαστός στην επανάληψη. Ο Γιάννης Χατζηνικολάου χρησιμοποιήσε τους: Δασκαλάκη (35΄ Γκέκας), Αναστασιάδη, Κωνσταντάκη, Τζανή, Κωσκολέτο, Κεφαλούκο, Πετρά, Φραγκουλακη, Βλαστό, Καζαντζή, Τραινταφύλλου (35΄ Μπεμπής). Όσον αφορά στο θέμα του Νουαφόρ ευχάριστα μοιάζουν τα τελευταία νέα, αφού σε νέα εξέτασή του Νιγηριανού από τους γιατρούς, φαίνεται πως το ενδεχόμενο να ολοκληρώσει τόσο άδοξα την καριέρα του απομακρύνεται.

    [05] Εσωτερικά

    Πιθανή η αναβολή της επίσκεψης στο Βατικανό Δεν θέλουν την επίσκεψη Χριστόδουλου στο Βατικανό

    6/10/2004 8:46:00 μμ

    Συντάκτης: Αννίτα Πασχαλινού

    Πηγή: ΑΠΕ-ΝΕΤ

    Αντιρρήσεις για το ενδεχόμενο επίσκεψης του Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου στο Βατικανό εξέφρασε η πλειοψηφία των Μητροπολιτών, κατά τη σημερινή συνεδρίαση της Ιεράς Συνόδου. Η συνόδος θα λάβει την τελική της απόφαση για το θέμα την Πέμπτη. Από την πλευρά του ο Αρχιεπίσκοπος τόνισε ότι η επίσκεψη του θα πραγματοποιηθεί μόνο αν υπάρξει η συγκατάθεση της Ιεραρχίας. Κατά τη σημερινή συνεδρίαση, οι Μητροπολίτες εξελέξαν τους νέους Μητροπολίτες Αλεξανδρουπόλεως και Νεαπόλεως. Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλως εξελέγη ο Αρχιμανδρίτης Άνθιμος Κουκουρίδης και Μητροπολίτης Νεαπόλεως ο Αρχιμανδρίτης Βαρνάβας Τύρης.

    Την Πέμπτη η τελική απόφαση

    Τις απόψεις των Ιεραρχών στην πρόθεση του να συναντηθεί με τον Ποντίφικα, ζήτησε κατά τη σημερινή συνεδρίαση της Ιεραρχίας ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος.

    Όλοι πλην ενός του Μητροπολίτη Σύρου, ο οποίος υποστήριξε ότι μία συνάντηση του Αρχιεπισκόπου με τον Ποντίφικα δεν θα ζημίωνε την Ελλαδική Εκκλησία, εξέφρασαν τις αντιρρήσεις τους, καθώς όπως θεωρούν υπάρχει κίνδυνος διχασμού των πιστών.

    "Έχουμε και πιο σοβαρά θέματα να ασχοληθούμε", τόνισε χαρακτηριστικά ο Μητροπολίτης Πειραιώς Καλλίνικος, πνευματικός πατέρας του Αρχιεπισκόπου, ενώ οι αντιρρήσεις που εξέφρασε ο Μητροπολίτης Ηλείας έκαναν τον κ. Χριστόδουλο να πει:

    "Αν μου πείτε να μην πάω δεν θα πάω. Δεν παίρνω μόνος μου τις αποφάσεις".

    "Δεν κατανοώ πως θα πραγματοποιήσετε ανταποδοτική επίσκεψη στην Πάπα όταν ο ίδιος επισκέφθηκε την χώρα μας ως επίσημος προσκεκλημένος όχι της Εκκλησίας αλλά της Ελληνικής Πολιτείας", τόνισε από την πλευρά του ο Μητροπολίτης Ναυπάκτου, ο οποίος ζήτησε αναβολή της συνάντησης.

    Μετά τις έντονες αντιδράσεις που διατυπώθηκαν η Ιεραρχία δεν κατέληξε σε απόφαση και η συζήτηση για το θέμα μετατέθηκε για την Πέμπτη.

    Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να αναβληθεί η επίσκεψη.

    Εκλογή σε δυο Μητροπόλεις

    Ο 73 Ιεράρχες προχώρησαν ωστόσο στην εκλογή των νέων Μητροπολιτών Αλεξανδρουπόλεως και Νεαπόλεως.

    Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως εξελέγη ο νυν πρωτοσύγκελος της Μητρόπολης και στενός συνεργάτης του Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμου, αρχιμανδρίτης Άνθιμος Κουκουρίδης με 63 ψήφους.

    Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως εξελέγη ο αρχιμανδρίτης Βαρνάβας Τύρης με 59 ψήφους.

    [06] Αθλητισμός

    Όλοι έξω

    6/10/2004 9:12:00 μμ

    Συντάκτης: Στάθης Πετρόπουλος

    Την καλή εικόνα των τριών προηγούμενων αγώνων της δεύτερης ημέρας της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου μπάσκετ, δυστυχώς δεν την διατήρησαν ΑΕΚ και Παναθηναϊκός στον τελευταίο αποψινό αγώνα, στο κλειστό του Περιστερίου. Τα πνεύματα οξύνθηκαν από νωρίς με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού να πετούν αντικείμενα και φωτοβολίδες μέσα στον αγωνιστικό χώρο και κλιμακώθηκαν λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους, οπότε τα πυρά στράφηκαν κατά της αντίπαλης εξέδρας όπου βρίσκονταν οι οπαδοί του "δικεφάλου". Η Ένωση απείλησε με αποχώρηση από τον αγώνα εάν συνεχιστεί αυτό και έπειτα από αρκετά λεπτά διαβουλεύσεων οι διαιτητές αποφάσισαν να ζητήσουν από την διοίκηση του Παναθηναϊκού να εκκενωθεί η εξέδρα με τους φίλους της ομάδας. Το ημίχρονο βρήκε την ΑΕΚ να προηγείται με 38-32.

    [07] Αθλητισμός

    Έγκλημα και τιμωρία

    6/10/2004 9:30:00 μμ

    Συντάκτης: Στάθης Πετρόπουλος

    Περίπου 15.000 ευρώ θα κοστίσει στον Φαμπρίς Φερναντέζ η έφεσή του στο αλκοόλ και το γεγονός πως μετά την κατανάλωση μεγάλης ποσότητας, έπιασε το τιμόνι. Ο Φερναντέζ τιμωρήθηκε σήμερα με πρόστιμο 10.000 λιρών και με διετή παγόρευση οδήγησης, καθώς τον περασμένο Μάιο συνελήφθη από αστυνομικούς να οδηγεί μεθυσμένος. Ο Γάλλος μέσος της Σαουθάμπτον σε αλκοοτέστ που του έγινε βρέθηκε να έχει καταναλώσει περισσότερη από την διπλάσια της επιτρεπτής ποσότητας αλκοόλ. Πέρα από αυτό όμως η τιμωρία του πήρε τόσο αυστηρές διαστάσεις, αφού το δικαστήριο έλαβε υπόψη το γεγονός πως το περιπολικό που του έκανε σήμα για να σταματήσει, χρειάστηκε να καταφύγει σε καταδίωξη για αρκετά λεπτά.

    [08] Πολιτισμός

    Μέσα από το πρόγραμμα Netd@ys2004 Σχεδιάστε το ψηφι@κό σας μέλλον και κερδίστε το σήμερα

    6/10/2004 9:09:00 μμ

    Συντάκτης: Γιωταμίνα Αλεξάνδρου

    Πηγή: ΑΠΕ,Netd@ys

    Νέοι χρήστες των ψηφιακών και οπτικοακουστικών μέσων ενωθείτε! Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του Προγράμματος Netd@ys 2003, οργανώνεται και φέτος από τη Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς το ελληνικό πρόγραμμα Net@ys για την προώθηση της επικοινωνίας μέσω των νέων τεχνολογιών, όπως το διαδίκτυο, στο πλαίσιο της εκπαίδευσης και του πολιτισμού. Το πρόγραμμα κορυφώνεται με μια ειδική εβδομάδα, την "εβδομάδα Netd@ys", η οποία και φέτος θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 17 και 23 Νοεμβρίου.

    Τι είναι το Netd@ys;

    Πρόκειται για πρωτοβουλία της Γενικής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης και Πολιτισμού της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την ενθάρρυνση της άμεσης συμμετοχής της Νεολαίας στο σύνολο των κοινωνικών δράσεων. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, οργανώνεται ένας μεγάλος αριθμός προγραμμάτων και συγκεκριμένες on-line και off-line δραστηριότητες, ανάλογα με τα θέματα, που προτείνονται κάθε έτος. Αυτά τα προγράμματα περιλαμβάνουν αποδόσεις πολυμέσων, φόρουμ και παιχνίδια, εργαστήρια, διαγωνισμούς, κ.λ.π.

    Στο φετινό πρόγραμμα Netd@ys, οι νέοι καλούνται να χρησιμοποιήσουν τις νέες τεχνολογίες για να απεικονίσουν το δικό τους χώρο. Έχοντας στη διάθεσή τους οπτικοακουστικά μέσα, φωτογραφικές μηχανές και το διαδίκτυο, μπορούν να παρουσιάσουν τις εικόνες του χώρου τους και να τις μοιραστούν με συνομήλικους τους απόλη την Ελλάδα και την Ευρώπη.

    Στα εργαστήρια συμπαραγωγής, που θα οργανωθούν στην εβδομάδα Netd@ys, εφαρμόζονται και πρακτικά οι στόχοι του προγράμματος. Οι συμμετέχοντες συνθέτουν -με τη βοήθεια ειδικών- σένα βίντεο τις ξεχωριστές λήψεις τους, σε μια φωτογραφική ενότητα τις φωτογραφίες απόλες τις γειτονιές και σε μια ιστοσελίδα τις πρωτότυπες δημιουργίες τους

    Προϋποθέσεις συμμετοχής

    Το Netd@ys απευθύνεται κυρίως σε νέους 15-25 ετών. Βέβαια, αν είστε χρήστες των πολυμέσων και δε φαίνεστε, αλλά νιώθετε νέοι, μπορείτε και εσείς να υποβάλλετε στο πρόγραμμα τις προτάσεις σας.

    Επίσης, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή οργανώσεις νεολαίας, πολιτιστικά ιδρύματα, όπως μουσεία, βιβλιοθήκες, θέατρα, κινηματογράφοι, εκπαιδευτικά ιδρύματα, καθώς και τοπικές και περιφερειακές αρχές.

    Βραβεία

    Στο τέλος της εβδομάδας Netd@ys θα παρουσιαστούν τα έργα και όσοι συμμετείχαν στα εργαστήρια θα λάβουν δώρα από το I-MODE της COSMOTE.

    Επιπλέον, στα προγράμματα εκείνα, που θα προσεγγίζουν τη φιλοσοφία και θα επιτυγχάνουν τους στόχους του Netd@ys θα απονεμηθεί η διάκριση Netd@ys Label.

    Πρόκειται ουσιαστικά για μια τιμητική διάκριση, αφού τα προγράμματα δεν χρηματοδοτούνται, αλλά δίνουν την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να προβάλλουν το έργο τους, να ανταλλάξουν, να διαδώσουν τεχνογνωσία και να βρουν νέους συνεργάτες, στηρίζοντας ιδιαίτερα την ανάπτυξη της νεανικής επιχειρηματικότητας.

    Αν λοιπόν αποφασίσατε να συμμετάσχετε στο πρόγραμμα, μπορείτε να καταθέσετε το έργο σας μέσα από την ελληνική ιστοσελίδα http://www.netdays.gr.

    Σχετικά Links:

    http://www.netdays.gr

    [09] Εσωτερικά

    Σε εξέλιξη οι έρευνες Τηλεφώνημα για βόμβα σε τρένο του ΟΣΕ

    6/10/2004 9:38:00 μμ

    Πηγή: ΝΕΤ-ΑΠΕ

    Ακινητοποιημένες από τις 20.30 το βράδυ είναι δυο αμαξοστοιχίες του ΟΣΕ που πραγματοποιούσαν τα δρομολόγια Αθήνα Θεσσαλονίκη και Θεσσαλονίκη Αθήνα, μετά από τηλεφώνημα για ύπαρξη βόμβας. Το τηλεφώνημα έγινε στο σταθμό Παλαιοφαρσάλων από έναν άνδρα ο οποίος είπε ότι "υπάρχει βόμβα στο τρένο που πέρασε πριν από λίγο από το σταθμό" χωρίς να διευκρινίζει για ποιο τρένο μιλά, αν δηλαδή αναφέρεται σε αυτό που έχει κατεύθυνση τη Θεσσαλονίκη ή αυτό που έχει κατεύθυνση την Αθήνα. Για λόγους ασφαλείας ακινητοποιήθηκαν και οι δυο συρμοί και απομακρύνθηκαν όλοι οι επιβάτες. Το τρένο που κατευθυνόταν στη Θεσσαλονίκη, ακινητοποιήθηκε στη Λάρισα, ενώ αυτό που πήγαινε στην Αθήνα, ακινητοποιήθηκε στο Λιανοκλάδι. Αυτήν την ώρα βρίσκονται σε εξέλιξη οι έρευνες από άνδρες της Ασφάλειας.


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Wednesday, 6 October 2004 - 20:51:02 UTC