Read the UN Resolutions on The Cyprus Problem Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 04-08-08

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Άρχισαν τις... τσιγγουνιές οι Σκωτσέζοι
  • [02] Ποδαρικό με "κούπα" για Ζαγοράκη
  • [03] Τεστ των Αργεντίνων τζούντοκα σε κοινή θέα
  • [04] 6η συμμετοχή για τους άνδρες των ΗΠΑ
  • [05] Παρθενική συμμετοχή στην Αθήνα για τις Αμερικανίδες

    [01] Αθλητισμός

    Άρχισαν τις... τσιγγουνιές οι Σκωτσέζοι

    7/8/2004 11:42:00 μμ

    Συντάκτης: Ηλίας Παπαϊωάννου

    Δεν κατάφερε στο ξεκίνημα του φετινού πρωταθλήματος Σκωτίας,να κάνει "σεφτέ" η Ρεϊντζερς, καθώς χθες αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με τη γηπεδούχο. Αμπερντίν. Γενικά πάντως η πρεμιέρα του εν λόγω πρωταθλήματος δεν επεφύλαξε γκολ και θέαμα στους φιλάθλους, αφού αν εξαιρέσει κανείς το 3-0 της Λίβινγκστον επί της Ινβερνές, στα υπόλοιπα ματς οι ομάδες δικαιολόγησαν τον τίτλο των Σκωτσέζων. Συνοπτικά τα αποτελέσματα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος Σκωτίας, που ολοκληρώνεται αύριο με τον αγώνα Σέλτικ-Ινβερνές Θισλ, είχαν ως εξής: Αμπερντίν-Ρέιντζερς 0-0, Νταντί-Χαρτς 0-1, Ντανφέρμλιν-Νταντί Γιουν 1-1, Χιμπέρνιαν-Κιλμάρνοκ 0-1, Λίβινγκστον-Ινβερνές 3-0

    [02] Αθλητισμός

    Ποδαρικό με "κούπα" για Ζαγοράκη

    8/8/2004

    Συντάκτης: Ηλίας Παπαϊωάννου

    Το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα με τη φανέλα της Μπολόνια, σημείωσε στο τουρνουά "Τρεντίνο Καπ" ο διεθνής Θοδωρής Ζαγοράκης. Ο νεοαποκτηθείς πρωταθλητής Ευρώπης όχι μόνο κατέκτησε χθες το πρώτο φετινό του τρόπαιο στην Ιταλία, αλλά πέτυχε παράλληλα και το "παρθενικό" του τέρμα στο 4-0 της ομάδας του επί της Τρεντίνο. Τα υπόλοιπα γκολ της Μπολόνια σημείωσαν οι Μπελούτσι, Νέρβο, Τάρε. Στον προηγούμενο αγώνα της Μπολόνια η ομάδα του αρχηγού της Εθνικής επικράτησε με το ίδιο σκορ 4-0 επί της Μπολζάνο, χάρις στα διπλά γκολ των Τσιπριάνι και Ντέλα Ρόκα.

    [03] Τζούντο

    Τεστ των Αργεντίνων τζούντοκα σε κοινή θέα

    8/8/2004 10:01:00 πμ

    Συντάκτης: Ηλίας Παπαϊωάννου

    Αγώνες επίδειξης στο Εθνικό γυμναστήριο του Μπουένος Αϊρες παρουσίασε σήμερα η παραολυμπιακή ομάδα τζούντο της Αργεντινής, λίγο πριν η αποστολή αναχωρήσει για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας. Σε αυτή τη διοργάνωση, που ήταν υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας Τζούντο της αργεντίνικης πρωτεύουσας, το κοινό είχε την ευκαιρία να θαυμάσει και να χειροκροτήσει τους διεθνείς τζουντόκα της χώρας, Ντίαζ και Φαμπιάν Ραμίρεζ, που μαζί με τους υπόλοιπους συναθλητές τους θα κυνηγήσουν στην κατηγόρια τους κάποιο μετάλλιο στους προσεχείς αγώνες της Ελλάδας.

    [04] Πετοσφαίριση (Καθιστών)

    6η συμμετοχή για τους άνδρες των ΗΠΑ

    8/8/2004 10:09:00 πμ

    Συντάκτης: Ηλίας Παπαϊωάννου

    Με μία ομάδα "βετεράνων" αθλητών θα εμφανιστεί στο βόλεϊ καθιστών των Παραολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας η ομάδα ανδρών των ΗΠΑ. Υπό τις τεχνικές οδηγίες του ομοσπονδιακού προπονητή Μπιλ Χάμιτερ, οι Αμερικανοί στην 6η τους συμμετοχή σε αντίστοιχη διοργάνωση, προετοιμάστηκαν δυνατά όλη τη χρονιά σε Ολλανδία, Βοσνία, Τζόρτζια, Οκλαχόμα, Τέξας και Κολοράντο. Η αμερικανική ομάδα "σφράγισε" το Δεκέμβριο την πρόκρισή της, όπως και η γυναικεία ομάδα, επικρατώντας της Βραζιλίας στον τελικό του Παναμερικανικού πρωταθλήματος της Αργεντινής. Από τη 12άδα που επέλεξε για την Αθήνα ο κ. Χάμιτερ ο Μοράν δίνει το παρών για 4η φορά σε Παραολυμπιακούς Αγώνες, οι Μακ Μαν, Σεϊκοπ για 3η, ενώ και οι Χάμιντο, Λιζ, Όσμπαρ έχουν ήδη από μία Παραολυμπιάδα στο ενεργητικό τους. Συνοπτικά η ομάδα των ΗΠΑ που θα κυνηγήσει τη διάκριση στη γιορτή της Αθήνας είναι η εξής: Ακίνο, Ντούντα, Μακ Μαν, Έβανς, Σεϊκοπ, Χάμιντο, Λιζ, Όσμπαρ, Μοράν, Λάντζ, Στιν και Ρασμούσεν.

    [05] Πετοσφαίριση (Καθιστών)

    Παρθενική συμμετοχή στην Αθήνα για τις Αμερικανίδες

    8/8/2004 10:14:00 πμ

    Συντάκτης: Ηλίας Παπαϊωάννου

    Ανακοινώθηκε η 12άδα της γυναικείας ομάδας των ΗΠΑ που θα ταξιδέψει στην Αθήνα για να διεκδικήσει τη διάκριση στο βόλεϊ καθιστών των Παραολυμπιακών Αγώνων. Την - για πρώτη φορά στην ιστορία του αμερικάνικου αθλήματος - ομάδα απαρτίζουν οι εξής αθλήτριες: Άλφελντ, Αλντριτς, Μπράουνερ, Ντάνιελς, Λάνκαστερ, Λουελίν, Μαϊμον, Μακ Γουίλλιαμς, Μόγιερς, Ρίκερ, Φόσλερ, Γουέμπστερ. Τεχνικός της αμερικανικής ομάδας μετά τους Παραολυμπιακούς των Ατλάντα και Σίδνεϊ στο άθλημα των ανδρών, είναι για δεύτερη χρονιά η Ντενίς Βαν ντε Βαλλ. Η ομάδα των ΗΠΑ, που τον περασμένο Δεκέμβριο κατέκτησε το Παναμερικανικό πρωτάθλημα της Αργεντινής, επικρατώντας στον τελικό της Βραζιλίας, προετοιμάστηκε σκληρά για το ραντεβού του Σεπτεμβρίου στην Ολλανδία, τη Τζόρτζια, το Τέξας, το Κολοράντο και πιστεύει, ότι θα πετύχει μία σημαντική διάκριση. Αρχηγός της αμερικάνικης αποστολής βόλεϊ καθιστών θα είναι ο αντιπρόεδρος της Αμερικανικής Ομοσπονδίας Αθλητών με Κινητικά Προβλήματα κ. Ρότζερ Νίπλ.


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Sunday, 8 August 2004 - 8:50:18 UTC