Browse through our Interesting Nodes of the Hellenic Communities of the Diaspora Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 04-01-10

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Στεφάνια και μηνύματα "Ειρηνοδρομία" με αφετηρία τους Δελφούς
  • [02] Η απόφαση από εκλεγμένους Ιρακινούς Το καθεστώς του Κιρκούκ
  • [03] Ενοχλήσεις στο γόνατο Αυστραλιανό Οπεν: Εκτός η Σερένα Ουίλιαμς
  • [04] Αρχή από Αχαΐα ο Γ. Παπανδρέου Θερμή υποδοχή στο Καλέντζι
  • [05] Δριμύ κατηγορώ του προέδρου του ΔΗΚΚΙ Επίθεση Τσοβόλα σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ
  • [06] Τραγωδία στο Ιόνιο με 21 νεκρούς λαθρομετανάστες
  • [07] Ομιλία Καραμανλή στο Χαλάνδρι
  • [08] Ελπίδες για τις γυναίκες με ιστορικό αποβολών Τεστ προβλέπει ενδεχόμενη
  • [09] Πολιτικές προετοιμασίες Ο Συνασπισμός σε τροχιά εκλογών
  • [10] Νέα γενιά αυγών Αυγά high tech για αδυνάτισμα!

    [01] Πολιτισμός

    Στεφάνια και μηνύματα "Ειρηνοδρομία" με αφετηρία τους Δελφούς

    (10/1/2004 12:15:00 μμ)

    Συντάκτης: Aννα Κούρτη

    Ολυμπιάδα ειρήνης ξεκίνησε από το πρωί με πρωτοβουλία της Ελληνικής Επιτροπής για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη και τη συμβολή Ολυμπιονικών από την Ελλάδα, την Βουλγαρία, την Κούβα και την Γερμανία. Οι ειρηνοδρόμοι ξεκίνησαν στις 5 το πρωί από τους Δελφούς με κατεύθυνση την Ολυμπία, απ όπου θα μεταφέρουν στεφάνια και μηνύματα, για να καταλήξουν την Κυριακή στις 9.30 το βράδυ, στην Ακρόπολη. Ήδη οι ειρηνοδρόμοι πέρασαν από το Ρίο και κατευθύνονται προς την Πάτρα, όπου αναμένεται να φτάσουν περίπου στις 2 μετά το μεσημέρι.

    [02] Ιράκ

    Η απόφαση από εκλεγμένους Ιρακινούς Το καθεστώς του Κιρκούκ

    (10/1/2004 1:35:00 μμ)

    Συντάκτης: Aννα Κούρτη

    Ο Αμερικανός διοικητής στο Ιράκ Πολ Μπρέμερ δήλωσε ότι το καθεστώς της πετρελαϊκής πόλης του Κιρκούκ, την οποία διεκδικούν οι Κούρδοι του Ιράκ, θα καθορισθεί το 2005, ενώ διατύπωσε την άποψη ότι το ομοσπονδιακό σύστημα δεν είναι ασύμβατο με την ενότητα της χώρας. Το καθεστώς του Κιρκούκ "πρέπει να αποφασισθεί από εκλεγμένους Ιρακινούς", δήλωσε ο Πολ Μπρέμερ απευθυνόμενος σε δημοσιογράφους της υπό τον έλεγχο του συνασπισμού τηλεόρασης. Η συμφωνία μεταβίβασης της κυριαρχίας, η οποία υπεγράφη στις 15 Νοεμβρίου, από το μεταβατικό Κυβερνητικό Συμβούλιο του Ιράκ και την Προσωρινή Διοίκηση του συνασπιμσού, οι εκλογές για την ανάδειξη της συντακτικής συνέλευσης πρέπει να διεξαχθούν το αργότερον μέχρι τις 15 Μαρτίου 2005.

    Αντίδραση αραβικών κομμάτων

    "Το ομοσπονδιακό σύστημα, που θέλουν οι Κούρδοι, είναι συμβατό με την ενότητα της χώρας"

    Πολ Μπρέμερ, Αμερικανός διοικητής στο Ιράκ

    Τον Δεκέμβριο οι Κούρδοι διεκδίκησαν ανοικτά την πόλη του Κιρκούκ, προβάλλοντας ιστορικούς λόγους, αλλά προκάλεσαν τη σφοδρή αντίδραση των αραβικών κομμάτων.

    "Πιστεύω ότι το ομοσπονδιακό σύστημα, που θέλουν οι Κούρδοι, είναι συμβατό με την ενότητα της χώρας και υπάρχουν παραδείγματα προς αυτήν την κατεύθυνση σε άλλες περιοχές του κόσμου, όπως της Ινδίας, της Γερμανία και της Ελβετίας", είπε ο Πολ Μπρέμερ.

    "Είμαι βέβαιος ότι θα φθάσουμε σε μία φόρμουλα που θα συνδυάζει το ομοσπονδιακό σύστημα και την ενότητα του Ιράκ", πρόσθεσε διευκρινίζοντας ωστόσο ότι "ένα ομοσπονδιακό σύστημα δεν μπορεί να οικοδομηθεί επί εθνοτικής βάσης".

    [03] Αθλητισμός

    Ενοχλήσεις στο γόνατο Αυστραλιανό Οπεν: Εκτός η Σερένα Ουίλιαμς

    (10/1/2004 2:09:00 μμ)

    Συντάκτης: Aννα Κούρτη

    Εκτός από το πρώτο φετινό γκραν σλαμ, το Αυστραλιανό Οπεν, τέθηκε η Σερένα Ουίλιαμς. Η Αμερικανίδα τενίστρια, που επί σειρά εβδομάδων το 2002 - 2003 βρισκόταν στο Νο-1 της Παγκόσμιας κατάταξης, δεν θα μπορέσει να πάρει μέρος στο σπουδαίο αυτό τουρνουά, αφού νοιώθει ενοχλήσεις στο γόνατο, εκεί δηλαδή όπου είχε χειρουργηθεί τον περασμένο Αύγουστο, αμέσως μετά από το τουρνουά Γουίμπλεντον. Η Ουίλιαμς που είναι Νο-3 στον κόσμο, με έξι τίτλους γκραν σλαμ στο ενεργητικό της, κέρδισε πέρυσι το Αυστραλιανό Όπεν για πρώτη φορά στην καριέρα της, ωστόσο το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο γόνατο, την έχει υποχρεώσει να μείνει περίπου έξι μήνες εκτός κορτ.

    [04] Εσωτερικά

    Αρχή από Αχαΐα ο Γ. Παπανδρέου Θερμή υποδοχή στο Καλέντζι

    (10/1/2004 7:17:00 πμ)

    Συντάκτης: Δημήτρης Αλεξόπουλος

    Από τον τόπο καταγωγής της οικογένειας Παπανδρέου, το Καλέντζι Αχαΐας, όπου οι κάτοικοι του επεφύλαξαν θερμή υποδοχή, ξεκίνησε την προεκλογική εκστρατεία του ΠΑΣΟΚ ο υποψήφιος Πρόεδρος του κόμματος και υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Παπανδρέου. Ήρθα για ένα προσκύνημα στον τόπο που ξεκίνησα τα πρώτα μου βήματα στην πολιτική είπε ο κύριος Παπανδρέου ζητώντας την συστράτευση όλων. Νωρίτερα μιλώντας στην Πάτρα, απευθύνθηκε κυρίως στη νέα γενιά, την οποία κάλεσε μαζί του, τονίζοντας πως στη νέα εποχή που ανοίγεται υπάρχουν μπροστά μας πολλές και ενδιαφέρουσες προκλήσεις.

    Παπανδρέου: ''Η ανταπόκριση του κόσμου ξεπέρασε τις προσδοκίες μου''

    Πλήθη κόσμου υποχρέωσαν τον υπουργό Εξωτερικών να σταματήσει στο Βέλος Κορινθίας, στο Ξυλόκαστρο και στην Αιγείρα

    Ο κ. Παπανδρέου συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Αντα, τα αδέλφια του Σοφία, Νίκο, Αντρίκο, οικογενειακούς φίλους και συνεργάτες έφθασε στο Καλέντζι όπου κατέθεσε στεφάνι στον ανδριάντα του παππού τού Γεωργίου Παπανδρέου και επισκέφθηκε το μουσείο Παπανδρέου.

    Νωρίτερα, κατά την μετάβασή του στην Αχαΐα, ο κ. Παπανδρέου, πλήθη κόσμου υποχρέωσαν τον υπουργό Εξωτερικών να σταματήσει στο Βέλος Κορινθίας, στο Ξυλόκαστρο και στην Αιγείρα.

    Ο κ. Παπανδρέου σε δηλώσεις του σε τοπικά κανάλια υπογράμμισε ότι ''η ανταπόκριση του κόσμου ξεπέρασε τις προσδοκίες μου''.

    Μεγάλη υποδοχή επιφύλαξε ο κόσμος και στην Πάτρα όπου απευθυνόμενος προς τους πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί κάτω από βροχή στην πλατεία Όλγας, ότι εκεί έκανε την πρώτη του προεκλογική ομιλία και τους απηύθυνε ένα μεγάλο ευχαριστώ, που του δείχνουν εμπιστοσύνη στο νέο ξεκίνημα.

    Επισκέπτομαι την Πάτρα και το Καλέντζι για να πάρω έμπνευση σε αυτή την νέα αρχή τόνισε ο υποψήφιος για την προεδρεία του ΠΑΣΟΚ, υποστηρίζοντας ότι αυτό το νέο ξεκίνημα στηρίζεται πάνω στο έργο του Ανδρέα Παπανδρέου και του Κώστα Σημίτη.

    Σχετικές Ειδήσεις:

    Συνέντευξη Παπανδρέου στη ΝΕΤ 105,8

    Πρώτος στόχος ο διάλογος με την κοινωνία

    [05] Εσωτερικά

    Δριμύ κατηγορώ του προέδρου του ΔΗΚΚΙ Επίθεση Τσοβόλα σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ

    (10/1/2004 3:41:00 μμ)

    Συντάκτης: Δημήτρης Αλεξόπουλος

    Επίθεση κατά του των δύο μεγαλύτερων κομμάτων του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ εξαπέλυσε από τη Μεσσηνία, ο Πρόεδρος του ΔΗΚΚΙ Δημήτρης Τσοβόλας. Ο κ. Τσοβόλας κατηγόρησε τα δύο κόμματα ότι με "προεκλογικά τεχνάσματα", επιχειρούν "να παγιδεύσουν τους πολίτες", τονίζοντας την ανάγκη να ξεπερασθεί από το εκλογικό σώμα η νοοτροπία του δικομματισμού που περιορίζει την πολυφωνία και πλήττει τη δημοκρατία. Ο Πρόεδρος του ΔΗΚΚΙ, έκανε λόγο επίσης για πολιτικές σχέσεις των δύο κομμάτων με κέντρα οικονομικών συμφερόντων, με στόχο την "αναδιανομή του εθνικού πλούτου και εισοδήματος σε βάρος των λαϊκών στρωμάτων".

    [06] Εσωτερικά

    Τραγωδία στο Ιόνιο με 21 νεκρούς λαθρομετανάστες

    (10/1/2004 5:38:00 μμ)

    Συντάκτης: Δημήτρης Αλεξόπουλος

    Τουλάχιστον 21 λαθρομετανάστες έχασαν τη ζωή τους όταν στην προσπάθεια τους να φθάσουν στην Ιταλία περνώντας το Ιόνιο με φουσκωτό σκάφος, έπεσαν σε σφοδρή θαλασσοταραχή και βρέθηκαν να παλεύουν με τα κύματα. Στο σκάφος επέβαιναν περισσότεροι από 30 άτομα. Μεταξύ των νεκρών συμπεριλαμβάνονται 2 παιδιά και μία γυναίκα.

    Η επιχείρηση για τον εντοπισμό των λαθρομεταναστών άρχισε το βράδυ της Παρασκευής και κινητοποιήθηκαν εκτός από τις αστυνομικές αρχές και το Πολεμικό Ναυτικό, οι ιταλικές δυνάμεις που βρίσκονται στην Αλβανία, ενώ δύο ελικόπτερα του ιταλικού στρατού ξεκίνησαν από το Πρίντιζι και ένα πλοίο του ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού από την Κέρκυρα.

    Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικές αρχές της Αλβανίας προχώρησαν σε συλλήψεις ατόμων, που φέρονται να εμπλέκονται σε κύκλωμα διακίνησης λαθρομεταναστών.

    [07] Εσωτερικά

    Ομιλία Καραμανλή στο Χαλάνδρι

    (10/1/2004 1:45:00 μμ)

    Συντάκτης: Δημήτρης Αλεξόπουλος

    Βέβαιος για την εκλογική επικράτηση της Ν.Δ. εμφανίστηκε μιλώντας σε εκδήλωση στο Χαλάνδρι ο Κώστας Καραμανλής. Ο πρόεδρος της ΝΔ, τόνισε ότι το 2004 είναι κρίσιμη χρονιά και αποτελεί σταθμό για την πορεία της νέας Ελλάδας, αλλά και ορόσημο για μια νέα εποχή, υπογραμμίζοντας το αίτημα της κοινωνίας για αλλαγή σελίδας και ένα νέο ξεκίνημα. Ο κ. Καραμανλής με αφορμή τη δήλωση του Γιώργου Παπανδρέου για την ίδρυση μη κρατικών πανεπιστημίων κατηγόρησε το κυβερνών κόμμα για αποσπασματικές αντιγραφές του προγράμματος της ΝΔ τονίζοντας ότι οι πολίτες απαιτούν ριζική αλλαγή του τρόπου διακυβέρνησης. Τέλος ο Πρόεδρος της Ν.Δ. άφησε αιχμές κατά του Γιώργου Παπανδρέου λέγοντας ότι ο διάλογος πολίτη-πολιτικού δεν αρχίζει στο παρά πέντε των εκλογών.

    Αιχμές για τον δανεισμό

    Ο πρόεδρος της ΝΔ τόνισε πως είναι ανάγκη το κυβερνών κόμμα να καταλάβει ότι υποχρεούται να σέβεται τους πολίτες αλλά και τους θεσμούς και να μην τους εμπλέκει σε κομματικά παιχνίδια, υπενθυμίζοντας ότι στο παρελθόν το ΠΑΣΟΚ διέρρεε σενάρια για δεξιά κυβερνητική παρένθεση με την μη σύμπραξη στην εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας τα οποία αναγκάστηκαν να ανακαλέσουν και να δεσμευτούν πως θα συναινέσουν στην εκλογή προέδρου το 2005.

    Μεταξύ άλλων, ο κ. Καραμανλής κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι καταφεύγει και πάλι σε δανεισμό στέλνοντας το λογαριασμό στις επόμενες γενιές, αφού το δημόσιο χρέος, όπως είπε, έχει εκτιναχθεί στα 180 δισ. ευρώ, ενώ επέμεινε ότι προτεραιότητά του είναι η Παιδεία, κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι δεν έχει επενδύσει στον τομέα αυτό και στις νέες τεχνολογίες που είναι απαραίτητο για την ανάπτυξη της χώρας.

    Τη Δευτέρα θα συνεδριάσει η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος με θέμα τις προσεχείς εθνικές εκλογές. Την Παρασκευή ο κ. Καραμανλής μιλώντας σε υποψήφιους βουλευτές του κόμματός του τόνισε ότι η προεκλογική εκστρατεία της Ν.Δ, θα είναι χωρίς προσωπικές επιθέσεις και εξέφρασε την πεποίθησή του ότι το κόμμα του θα είναι ο νικητής των εκλογών και με ισχυρή πλειοψηφία.

    Σχετικές Ειδήσεις:

    Αντίπαλος μας τα προβλήματα, κι όχι τα πρόσωπα

    [08] Υγεία

    Ελπίδες για τις γυναίκες με ιστορικό αποβολών Τεστ προβλέπει ενδεχόμενη αποβολή

    (10/1/2004 6:12:00 μμ)

    Συντάκτης: Αννίτα Πασχαλινού

    Μία απλή εξέταση, ενδέχεται να είναι ικανή να δείξει αν μία γυναίκα που κυοφορεί, θα αποβάλλει. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν Αυστραλοί επιστήμονες, οι οποίες αποδίδουν εν μέρει, την επιπλοκή αυτή στην εγκυμοσύνη, στη δράση της πρωτεΐνης MIC1, τα επίπεδα της οποίας φαίνεται να μειώνονται σημαντικά -ακόμα και αρκετές εβδομάδες πριν -εκδηλωθεί μία ενδεχόμενη αποβολή. Η έρευνα των Αυστραλών επιστημόνων δημοσιεύεται στην ιατρική επιθεώρηση Lancet.

    Η πρωτεΐνη MIC1

    Οι Αυστραλοί ερευνητές σύγκριναν τα επίπεδα της πρωτεΐνης MIC1 στις γυναίκες που απέβαλαν με τις γυναίκες των οποίων η εγκυμοσύνη συνεχίστηκε χωρίς καμία επιπλοκή.

    Η πρωτεΐνη MIC-1 παράγεται από τον πλακούντα, το όργανο από το οποίο τρέφεται το έμβρυο καθ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

    Μερικές εβδομάδες πριν από την αποβολή, παρατηρήθηκε ότι στις γυναίκες που απέβαλαν, τα επίπεδα της πρωτεΐνης ήταν σημαντικά μικρότερα από τις γυναίκες των οποίων η εγκυμοσύνη συνεχίστηκε κανονικά.

    Οι επιστήμονες θεωρούν την παρατήρηση αυτή, εξαιρετικά σημαντική καθώς ενδέχεται να είναι και η αιτία που να οδηγεί στην αποβολή.

    Αν αυτό αποδειχθεί 100%, είναι πιθανό, αυξάνοντας τα επίπεδα της MIC1 στη γυναίκα που κυοφορεί, να μπορεί να αποτραπεί μία ενδεχόμενη αποβολή στις πρώτες εβδομάδες της εγκυμοσύνης.

    [09] Εσωτερικά

    Πολιτικές προετοιμασίες Ο Συνασπισμός σε τροχιά εκλογών

    (10/1/2004 6:44:00 μμ)

    Συντάκτης: Δημήτρης Αλεξόπουλος

    Στην αλλαγή ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ και τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις αναφέρθηκε ο πρόεδρος του Συνασπισμού, Ν. Κωνσταντόπουλος, στην εισήγησή του στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του κόμματος, η οποία συνεδριάζει για να αποφασίσει τη συμμετοχή του ΣΥΝ στο ενωτικό ψηφοδέλτιο του ''Συνασπισμού της Ριζοσπαστικής Αριστεράς''. Ο πρόεδρος του ΣΥΝ τόνισε ότι η παραίτηση του κ. Σημίτη αποτελεί μια προσπάθεια του ΠΑΣΟΚ να ανατρέψει τα αρνητικά γι' αυτό δεδομένα, ενώ για τον κ. Παπανδρέου είπε ότι αναδείχθηκε από τις δημοσκοπήσεις και επιβλήθηκε από τα ΜΜΕ και κατέλυσε πριν καν εκλεγεί την κομματική δομή του ΠΑΣΟΚ.

    Αναφερόμενος στον ΣΥΝ ο κ. Κωνσταντόπουλος τόνισε ότι η συνεργασία με άλλες δυνάμεις της αριστεράς είναι μια επιτυχημένη πολιτική του κόμματος και κάλεσε όλους τους αριστερούς να στηρίξουν αυτή την ενωτική πολιτική του ΣΥΝ, ενώ κατηγόρησε το ΚΚΕ λέγοντας ότι επέμεινε στη γραμμή του απομονωτισμού.

    Ο κ. Κωνσταντόπουλος τόνισε επίσης, ότι η συσπείρωση στα ενωτικά ψηφοδέλτια του ΣΥΝ της Ριζοσπαστικής Αριστεράς (όπως θα είναι ο τίτλος των συνεργαζόμενων δυνάμεων), είναι ελπίδα και δύναμη αμφισβήτησης του δικομματισμού, αντιπαράθεσης στο νεοφιλελευθερισμό, αντίστασης στα εξωθεσμικά κέντρα μιας μεταλλαγμένης δημοκρατίας.

    Το πρωί ο κ. Κωνσταντόπουλος μίλησε στη σύσκεψη του προγραμματικού συμβουλίου του κόμματος το οποίο με τη συμμετοχή πανεπιστημιακών συζήτησε προγραμματικές θέσεις του κόμματος.

    [10] Υγεία

    Νέα γενιά αυγών Αυγά high tech για αδυνάτισμα!

    (10/1/2004 7:22:00 μμ)

    Συντάκτης: Αννίτα Πασχαλινού

    Αυγά, από κότες που ταΐζονται με φύκια και σπόρους λιναριού, επιλέγουν ολοένα και περισσότεροι Αμερικανοί για τη διατροφή τους. Αν και πιο ακριβά, τα νέα αυγά, όπως υποστηρίζουν οι σχεδιαστές τους, είναι ιδανικά για όσους ακολουθούν προγράμματα διατροφής με περιορισμένους υδατάνθρακες αλλά και για όσους θέλουν να μειώσουν τη χοληστερόλη τους. Οι ίδιοι οι καταναλωτές, υποστηρίζουν ότι η νέα γενιά αυγών όχι μόνο δεν στερείται σε γεύση από τα παραδοσιακά, αλλά είναι μάλιστα πολύ καλύτερη τόσο σε γεύση όσο και σε θρεπτική αξία.

    "Χρυσά" αυγά

    Τα νέα αυγά, έρχονται να συμπληρώσουν με το πλέον ιδανικό τρόπο το διαιτολόγιο όλων όσοι ακολουθούν δίαιτες σαν του δρ Ατκινς, δηλαδή πλούσιες σε πρωτεΐνες και χαμηλές σε λίπη και υδατάνθρακες.

    Ένα αυγό high tech, υποστηρίζουν οι εφευρέτες τους, έχει επτά φορές μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε βιταμίνη Ε από τα παραδοσιακά, περιεκτικότητα 100 mg σε λιπαρό οξύ Omega 3 το οποίο έχει αποδειχθεί ότι έχει ευεργετικές δράσεις στην καρδιά, 25% λιγότερα κορεσμένα λίπη και πολύ λιγότερη χοληεστερόλη.

    Παρά το τσουχτερό τους κόστος, (μία δεκάδα αξίζει περίπου 3.5 δολάρια!)χαίρουν μεγάλης απήχησης από τους Αμερικανούς, γεγονός που δημιουργεί χαμόγελα αισιοδοξίας στις εταιρείες που κρύβονται πίσω από την ιδέα εκτροφής πουλερικών με φύκια και σπόρους λιναριού.

    Πουλάνε πολύ!

    Μόνο το 2003, μία από τις βασικές πτηνοτροφικές μονάδες παραγωγής τέτοιων αυγών η Eggland's Best Eggs, είδε τις πωλήσεις της να αυξάνονται κατά 25% σε σχέση με το 2002

    Είναι χαρακτηριστικό ότι μόλις τους τελευταίους 18 μήνες, η εταιρεία με έδρα την Πενσιλβάνια, πούλησε ένα δις αυγά στις ΗΠΑ, τα περισσότερα από τα οποία γεννήθηκαν στις πτηνοτροφικές μονάδες που διατηρεί στην Καλιφόρνια.

    Η νέα γενιά αυγών, έχει στο σύνολο μίας αγοράς αξίας 3 δις δολαρίων, μερίδιο της τάξης του 5%.


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Saturday, 10 January 2004 - 17:51:36 UTC