Read the Convention Concerning the Exchange of Greek and Turkish Populations (30 January 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 02-04-17

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Απεργιακές κινητοποιήσεις σήμερα και αύριο
  • [02] Συνέδριο ΝΑΤΟ στην Αθήνα
  • [03] ''Μάθε που ψηφίζεις'' από το Υπ. Εσωτερικών
  • [04] Πρόγραμμα εξετάσεων Λυκείου
  • [05] Οι γερμανικές αποζημιώσεις στον Αρειο Πάγο
  • [06] Οι σημερινές συναντήσεις του Πρωθυπουργού
  • [07] Φοιτητικές εκλογές σήμερα
  • [08] Επίσκεψη Παπαντωνίου στη Σάμο
  • [09] Σύμβαση κατασκευής σταθμού Μετρό
  • [10] Με άδεια χέρια επιστρέφει ο Πάουελ στις ΗΠΑ
  • [11] Διοργάνωση Συνόδου ΝΑΤΟ-Ρωσίας τον Μάιο
  • [12] Ξεκινά ο διάλογος για φορολογική μεταρρύθμιση
  • [13] Συνέδριο του ''Εκόνομιστ'' στην Αθήνα
  • [14] Ο Βασσάρας θα σφυρίξει το ντέρμπι ΟΣΦΠ-ΑΕΚ
  • [15] Οι Βρετανοί αποδέχονται την Καμίλα!
  • [16] Πασχαλινό παζάρι των Παιδικών Χωριών SOS

    [01] Απεργιακές κινητοποιήσεις σήμερα και αύριο

    17/4/2002 11:30:00 πμ

    Σοβαρά προβλήματα στη μετακίνηση του επιβατικού κοινού θα δημιουργηθούν για 48 ώρες, καθώς σήμερα άρχισε η πανελλήνια απεργία των ιδιοκτητών και οδηγών ταξί, η οποία στην περιοχή της Αττικής θα διαρκέσει έως τα ξημερώματα της Παρασκευής. Τα προβλήματα θα είναι περισσότερα αύριο, καθώς ακινητοποιημένα θα παραμείνουν ορισμένα μέσα μαζικής συγκοινωνίας, καθώς οι εργαζόμενοι σε αυτά, τα ναυτεργατικά σωματεία και 45 εργατικά κέντρα έχουν εξαγγείλει 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση, για το ασφαλιστικό.

    Στην απεργία συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο, στον ΟΣΕ, οι μηχανικοί και τα κατώτερα πληρώματα των επιβατηγών πλοίων. Επίσης, θα συμμετάσχουν και οι εργαζόμενοι στον ευρύτερο δημόσιο τομέα και τις τράπεζες.

    Τετράωρη στάση εργασίας θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι στο Μετρό και ο πρώτος συρμός αναμένεται να κινηθεί στις 9 το πρωί. Μικροπροβλήματα αναμένεται να δημιουργηθούν στις πτήσεις της Ολυμπιακής Αεροπορίας.

    Κανονικά θα κυκλοφορήσουν τα τρόλεϊ και τα λεωφορεία.

    Στην απεργιακή κινητοποίηση θα λάβουν μέρος οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία, ενώ τρίωρη στάση εργασίας κήρυξαν οι καθηγητές της Μέσης Εκπαίδευσης.

    Στις 26 του μηνός θα συγκληθεί το γενικό συμβούλιο της ΑΔΕΔΥ, προκειμένου να αποφασίσει την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων με άξονα το ασφαλιστικό και το νέο μισθολόγιο. Θα προηγηθεί κύκλος επαφών με τα πολιτικά κόμματα.

    [02] Συνέδριο ΝΑΤΟ στην Αθήνα

    17/4/2002 8:42:00 πμ

    Σημαντικό συνέδριο για τη συνεργασία, τη σταθερότητα και την ασφάλεια στη Νοτιοανατολική Ευρώπη διοργανώνει το υπουργείο Εθνικής Αμυνας αύριο Πέμπτη σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των 50 χρόνων από την ίδρυση του ΝΑΤΟ. Στο συνέδριο έχουν κληθεί να μετάσχουν ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ λόρδος Ρόμπερτσον, ο αρμόδιος για την αμυντική και εξωτερική πολιτική της ΕΕ Χαβιέ Σολάνα, καθώς και οι υπουργοί Αμυνας της Τουρκίας, της Βουλγαρίας, της Αλβανίας, της Ρουμανίας, της ΠΓΔΜ, της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης, της Κροατίας και της Σερβίας.

    Σύμφωνα με πληροφορίες,το συνέδριο εντάσσεται στο πλαίσιο των προσπαθειών της χώρας μας, τόσο για την προώθηση της διαδικασίας διεύρυνσης της Συμμαχίας, όσο και για την εμπέδωση κλίματος ασφάλειας στην περιοχή.

    Παράλληλα, μέσα από το συνέδριο επιδιώκεται από την ελληνική πλευρά η βελτίωση του επενδυτικού κλίματος και γενικότερα των εμπορικών σχέσεων ανάμεσα στις συμμετέχουσες χώρες.

    Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θα υπάρξουν επαφές σε διμερές επίπεδο, ενώ δεν αποκλείεται να πραγματοποιηθεί τετραμερής συνάντηση των υπουργών Αμυνας της Ελλάδας, της Τουρκίας, της Βουλγαρίας και της Ρουμανίας, δεδομένου ότι οι δυο τελευταίες χώρες βρίσκονται σε προτεραιότητα για ένταξή τους στο ΝΑΤΟ στο προσεχές διάστημα.

    [03] ''Μάθε που ψηφίζεις'' από το Υπ. Εσωτερικών

    17/4/2002 11:08:00 πμ

    Ενημερωτική εκστρατεία με σύνθημα ''μάθε που ψηφίζεις'' ξεκινά από σήμερα το υπουργείο Εσωτερικών, με αφορμή την αλλαγή του τρόπου διεξαγωγής των εκλογών. Το υπουργείο καλεί όλους τους Ελληνες πολίτες να απευθυνθούν στους δήμους, στους οποίους είναι εγγεγραμμένοι, για να διαπιστώσουν ότι έχουν κατοχυρωθεί τα στοιχεία τους στους εκλογικούς καταλόγους. Επίσης, μπορούν να επικοινωνήσουν με τον αριθμό 1464 για περισσότερες πληροφορίες.

    Τι αλλάζει

    Σύμφωνα με τη νέα εκλογική νομοθεσία:

    1) Kαταργείται πλέον το εκλογικό βιβλιάριο και θα ψηφίζουμε με την αστυνομική μας ταυτότητα ή κάποιο άλλο αποδεικτικό έγγραφο.

    2) Ολοι οι πολίτες ψηφίζουν στο δήμο που έχουν την οικογενειακή τους μερίδα.

    3) Καταργούνται οι ενορίες και κάθε δήμος χωρίζεται σε εκλογικά διαμερίσματα.

    4) Οι εγγραφές των νέων ψηφοφόρων γίνονται πλέον αυτόματα με βάση τα δημοτολόγια.

    Εξάλλου, το υπουργείο απέστειλε επιστολή σε όλους τους δημάρχους με την οποία τους καλεί να συγκροτήσουν άμεσα διακομματική επιτροπή σε κάθε δήμο για τον έλεγχο των εκλογικών καταλόγων.

    Υπενθυμίζεται πως η τελευταία προθεσμία για την όποια αλλαγή από μέρους των πολιτών είναι η 30η Ιουνίου 2002. Αμέσως μετά διαμορφώνονται οι τελικοί κατάλογοι οι οποίοι θα δοθούν στα κόμματα στο τέλος του Ιουνίου του 2002.

    [04] Πρόγραμμα εξετάσεων Λυκείου

    17/4/2002 10:35:00 πμ

    Το πρόγραμμα των προαγωγικών και απολυτηρίων εξετάσεων των δύο τελευταίων τάξεων των Ενιαίων Λυκείων, καθώς και το πρόγραμμα των ειδικών εισιτηρίων εξετάσεων των αποφοίτων Β' κύκλου ΤΕΕ και των εξετάσεων των ειδικών μαθημάτων για το τρέχον έτος δόθηκε χθες στη δημοσιότητα. Οι εξετάσεις για όσους διεκδικούν μια θέση στα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ της χώρας, θα αρχίσουν στις 21 Μαΐου με το μάθημα της Ιστορίας και θα ολοκληρωθούν στις 10 Ιουνίου, με το μάθημα της Οικονομικής θεωρίας. Στις 21 Μαΐου, θα αρχίσουν και οι εξετάσεις σε εθνικό επίπεδο για τους μαθητές της Β' Λυκείου, με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας. Τέλος, οι ενδοσχολικές εξετάσεις θα διεξαχθούν από τις 10 έως τις 18 Ιουνίου. Υπενθυμίζεται ότι τα μαθήματα στο Λύκειο θα λήξουν στις 16 Μαΐου.

    [05] Οι γερμανικές αποζημιώσεις στον Αρειο Πάγο

    17/4/2002 10:20:00 πμ

    Το κρίσιμο θέμα της ετεροδικίας που αφορά τις αποζημιώσεις για τα θύματα της ναζιστικής θηριωδίας κατά την κατοχή της Ελλάδας 1941 -1944 και τα εγκλήματα πολέμου που διεπράχθησαν την περίοδο εκείνη, καλείται σήμερα να κρίνει το Ειδικό Δικαστήριο του Αρείου Πάγου. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Εθνικού Συμβουλίου Μανόλη Γλέζο, η γερμανική κυβέρνηση όχι μόνο αρνείται να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της απέναντι στην Ελλάδα, αλλά και κάθε συζήτηση στο θέμα αυτό.

    [06] Οι σημερινές συναντήσεις του Πρωθυπουργού

    17/4/2002 10:12:00 πμ

    Υπό τον πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη πραγματοποιείται το πρωί σύσκεψη με τους αρμόδιους υπουργούς για το εθνικό σχέδιο δράσης για την κοινωνική ενσωμάτωση. Ακολούθως ο κ. Σημίτης θα παραστεί το μεσημέρι στα εγκαίνια του νέου κτιρίου των Διοικητικών Δικαστηρίων στην περιοχή των Αμπελοκήπων.

    Το απόγευμα ο πρωθυπουργός θα έχει διαδοχικές συναντήσεις με τους ομολόγους του της Ρουμανίας Αντριέν Ναστάζε, της Αλβανίας Παντελί Μάικο και της ΠΓΔΜ Λιούπτσο Γκεοργκίεφσκι, οι οποίοι θα βρίσκονται στην Αθήνα με την ευκαιρία του αυριανού συνεδρίου του ΝΑΤΟ για τη συνεργασία, ασφάλεια και σταθερότητα στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

    [07] Φοιτητικές εκλογές σήμερα

    17/4/2002 10:09:00 πμ

    Στις κάλπες καλούνται σήμερα φοιτητές και σπουδαστές για την ανάδειξη νέων διοικήσεων στους φοιτητικούς συλλόγους και εκπροσώπων τους για τα πανσπουδαστικά συνέδρια. Ο πρόεδρος της ΝΔ Κώστας Καραμανλής μιλώντας σε μέλη της ΔΑΠ στην ΑΣΟΕ έκανε ανοίγματα στους ψηφοφόρους των άλλων κομμάτων. Ο κ. Καραμανλής κατηγόρησε την κυβέρνηση για την πολιτική που εφαρμόζει σε όλους σχεδόν τους τομείς και έκανε λόγο για χάος στην υγεία και την παιδεία, επέκταση της φτώχειας, ανεργία, διαφθορά και η ασυδοσία, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί σε καθεστωτικές πρακτικές, κατεστημένες αντιλήψεις και παρακρατικές μεθοδεύσεις.

    [08] Επίσκεψη Παπαντωνίου στη Σάμο

    17/4/2002 8:59:00 πμ

    Στη Σάμο πρόκειται να μεταβεί σήμερα ο Υπουργός Εθνικής Αμυνας Γιάννος Παπαντωνίου. Ο Υπουργός θα παρακολουθήσει επίδειξη μέσων συγκροτήματος μάχης και άσκηση ετοιμότητας σε στρατόπεδο της Σάμου. Το βράδυ, ο κ. Παπαντωνίου θα έχει συνάντηση με τοπικούς φορείς του νησιού στο Βαθύ, ενώ θα μιλήσει σε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση στην αίθουσα του Δημαρχείου για θέματα αμυντικής και εξωτερικής πολιτικής, τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, καθώς και για θέματα τοπικού ενδιαφέροντος.

    [09] Σύμβαση κατασκευής σταθμού Μετρό

    17/4/2002 10:42:00 πμ

    Υπογράφεται σήμερα η σύμβαση κατασκευής του σταθμού μετεπιβίβασης στο σταθμό του Μετρό Συγγρού- Φιξ με την κοινοπραξία που έχει επιλεγεί από μειοδοτικό διαγωνισμό των εταιρειών ΑΕΓΕΚ, ΕΚΤΕΡ, ΜΕΤΩΝ. Το έργο θα κοστίσει 12.457.814 ευρώ (4,245 δισ. δρχ) και θα ολοκληρωθεί σε 25 μήνες. Ο σταθμός αποτελείται από έναν υπόγειο εξαώροφο χώρο στάθμευσης και σταθμό μετεπιβίβασης από και προς τα λεωφορεία στο επίπεδο της Λεωφόρου Συγγρού και σε επαφή με το σταθμό του Μετρό. Περιλαμβάνει 660 υπόγειες θέσεις στάθμευσης, απ' ευθείας υπόγεια σύνδεση με το σταθμό του Μετρό, διάταξη μεταπιβίβασης επιβατών από τις λεωφορειακές γραμμές στο επίπεδο της Λεωφόρου Συγγρού, περιορισμένο αριθμό καταστημάτων και εμπορικών δραστηριοτήτων στο πρώτο επίπεδο και πάρκο 2.300 τετραγωνικών μέτρων.

    [10] Με άδεια χέρια επιστρέφει ο Πάουελ στις ΗΠΑ

    17/4/2002 8:36:00 πμ

    Αραφάτ-Πάουελ σε παλαιότερη

    συνάντηση

    Χωρίς αποτέλεσμα έληξε και η χθεσινή συνάντηση του Κόλιν Πάουελ με τον Αριέλ Σαρόν. Ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών εκτίμησε ότι έχει σημειωθεί "πρόοδος", όχι όμως στο σημείο που να οδηγήσει σε συμφωνία για εκεχειρία. Ο Κόλιν Πάουελ θα έχει σήμερα νέα συνάντηση με το Γιάσερ Αραφάτ και στη συνέχεια θα μεταβεί στο Κάιρο τελευταίο σταθμό της περιοδείας του στην Μέση Ανατολή.

    ''Η αποστολή του Κόλιν Πάουελ απέτυχε επειδή δεν κατόρθωσε να πείσει τον Αριέλ Σαρόν να αποσύρει τα στρατεύματά του από τη Δυτική Οχθη'', δήλωσε χθες βράδυ στενός συνεργάτης του παλαιστίνιου ηγέτη.

    Ο Γιάσερ Αραφάτ ζήτησε άμεσες ενέργειες από τη διεθνή κοινότητα και τις αραβικές χώρες προς την κατεύθυνση αυτή.

    Από την άλλη, ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Αριέλ Σαρόν δηλώνει τώρα πως δεν θα είχε αντίρρηση να συμμετάσχει σε μία διάσκεψη για τη Μέση Ανατολή στην οποία θα συμμετείχε και ο Παλαιστίνιος ηγέτης.

    Την ίδια ώρα τρεις Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν από ισραηλινά πυρά στη Χεβρώνα, τη Ναμπλούς και στη Λωρίδα της Γάζας, ενώ για βιβλική καταστροφή στη Τζενίν κάνουν λόγο ο Διεθνής Ερυθρός Σταυρός και δημοσιογράφοι που επισκέφθηκαν την ισοπεδωμένη πόλη.

    Ο Λιβανέζος πρόεδρος Εμίλ Λαχούντ ανέλαβε πρωτοβουλία, προκειμένου η διεθνής κοινότητα να ασκήσει πιέσεις στο Ισραήλ, για να λύσει την πολιορκία του ναού της Γεννήσεως στη Βηθλεέμ.

    Παράλληλα, η αμερικανική κυβέρνηση προχώρησε στην ανανέωση της εμπορικής και ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους Παλαιστίνιους, τονίζοντας ότι "κάθε μελλοντική συνεργασία θα εξαρτηθεί από τον αγώνα για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας".

    [11] Διοργάνωση Συνόδου ΝΑΤΟ-Ρωσίας τον Μάιο

    17/4/2002 10:22:00 πμ

    Ο Ιταλός πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι επιβεβαίωσε χθες τη διοργάνωση μίας συνόδου ΝΑΤΟ-Ρωσίας στις 28 Μαΐου στη Ρώμη, κατά την οποία θα υπογραφεί η συμφωνία για το νέο κοινό συμβούλιο που θα διέπει τις σχέσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές. Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι ασκεί από τον περασμένο Ιανουάριο τα καθήκοντα και του υπουργού Εξωτερικών της Ιταλίας, έπειτα από την παραίτηση του Ρενάτο Ρουτζέρο από τη συγκεκριμένη θέση.

    [12] Ξεκινά ο διάλογος για φορολογική μεταρρύθμιση

    17/4/2002 9:18:00 πμ

    Στις 11 το πρωί θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση του υπουργού Οικονομίας Νίκου Χριστοδουλάκη με εκπροσώπους κοινωνικών φορέων και κομμάτων, που σηματοδοτεί και την έναρξη του διαλόγου για τη φορολογική μεταρρύθμιση. ''Η κυβέρνηση θα διαμορφώσει τις προτάσεις της για το φορολογικό με βάση τα αποτελέσματα του κοινωνικού διαλόγου, υπογράμμισε ο υπουργός μετά την συνάντηση του με τον πρωθυπουργό.

    [13] Συνέδριο του ''Εκόνομιστ'' στην Αθήνα

    Πηγή: NET 105,8 fm 17/4/2002 11:05:00 πμ

    Ξεκινούν σήμερα στις 4 το απόγευμα στη Βουλιαγμένη το 6ο συνέδριο του ''Εκόνομιστ'', όπου πρόκειται να συμμετάσχουν εξέχουσες προσωπικότητες από το διεθνή χώρο της πολιτικής και της οικονομίας. Ο τέως Καγκελάριος της Γερμανίας Χέλμουτ Κολ, ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ Λόρδος Τζορτζ Ρόμπερτσον και ο Υπατος Εκπρόσωπος της ΕΕ για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής και Αμυνας Χαβιέ Σολάνα θα αναφερθούν στις τρέχουσες εξελίξεις στο διεθνή χώρο.

    Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται το πάνελ, στο οποίο θα συμμετάσχουν ο τέως πρωθυπουργός του Ισραήλ Εχούντ Μπαράκ, ο Παλαιστίνιος υπουργός Σχεδιασμού και Αμυνας Ναμπίλ Σάαθ, ο γενικός γραμματέας του Αραβικού Συνδέσμου Αμρέ Μούσα και ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργιος Παπανδρέου.

    Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ΝΕΤ 105,8 ο Αραφάτ έχει δώσει εντολή στο στενό του συνεργάτη Ναμπίλ Σάαθ να μην συναντηθεί κατ' ιδίαν με Ισραηλινούς αξιωματούχους.

    Στο συνέδριο θα μιλήσουν επίσης ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Καραμανλής, ο πρόεδρος του ΣΥΝ Νίκος Κωνσταντόπουλος και πλήθος υπουργών και ευρωβουλευτών.

    [14] Ο Βασσάρας θα σφυρίξει το ντέρμπι ΟΣΦΠ-ΑΕΚ

    Πηγή: ΑΠΕ 17/4/2002 11:24:00 πμ

    Φωτό Αρχείου

    Ο καλύτερος Ελληνας διαιτητής, Κύρος Βασσάρας, ο οποίος θα δώσει και το παρών στα τελικά του Μουντιάλ, θα σφυρίξει το ντέρμπι της χρονιάς μεταξύ Ολυμπιακού και ΑΕΚ, το Σάββατο στο Ολυμπιακό στάδιο. Στην κληρωτίδα μπήκαν τέσσερις διαιτητές, οι Μπριάκος, Παπαδάκος, Βασσάρας και Μποροβήλος, από την οποία προέκυψε το όνομα του διεθνούς διαιτητή. Για διάφορους λόγους, εξαιρέθηκαν οι Τσαγκαράκης, Δούρος, Ευθυμιάδης. Πριν την κλήρωση, η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, ζήτησε από τις δύο ομάδες να προτείνουν κάποιον διαιτητή, αλλά Ολυμπιακός και ΑΕΚ δεν θέλησαν με αποτέλεσμα να προχωρήσει κανονικά η διαδικασία της κλήρωσης και να "βγει" το όνομα του Βασσάρα.

    [15] Οι Βρετανοί αποδέχονται την Καμίλα!

    17/4/2002 10:59:00 πμ

    Η τακτική του σιγά σιγά έχει αρχίσει να πιάνει τόπο. Ο λόγος για τη στρατηγική που ακολουθούν ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου Κάρολος και η επίσημη αγαπημένη του, Καμίλα Πάρκερ Μποόυλς. Σύμφωνα με δημοσκόπηση που διεξήγαγε το τηλεοπτικό δίκτυο Channel 4, το 40% των Βρετανών υποστηρίζουν την άνοδο στο θρόνο του Καρόλου, με την Καμίλα ως σύζυγο, αλλά όχι ως βασίλισσα.

    Συχνές οι συναντήσεις της Καμίλα με τους Γουίλιαμ και Χάρι

    Η δημοσκόπηση διεξήχθη αμέσως μετά το θάνατο της Βασιλομήτορος.

    Πριν απο δύο χρόνια στο ίδιο ερώτημα είχε απαντήσει θετικά το 34% των ερωτηθέντων. ΄

    Ο βασιλικός βιογράφος Ρόμπερτ Λέισι εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι ο Κάρολος και η Καμίλα τελικά θα περάσουν το κατώφλι της εκκλησίας.

    " Εκτιμώ ότι οι δημοσκοπήσεις επιβεβαιώνουν μια τέτοια προοπτική" δήλωσε χαρακτηριστικά.

    Σε γενικές γραμμές το κοινό έχει αρχίσει να αποδέχεται την Καμίλα στο βασιλικό περιβάλλον. Σε αυτό εξάλλου, βοηθούν και οι συχνές συναντήσεις των γιων της Νταίανα, οι οποίες και επιβεβαιώνουν το θετικό κλίμα που υπάρχει ανάμεσα τους.

    [16] Πασχαλινό παζάρι των Παιδικών Χωριών SOS

    Πηγή: NET 105,8 fm 17/4/2002 10:39:00 πμ

    Τριήμερο πασχαλινό παζάρι των Παιδικών Χωριών SOS αρχίζει σήμερα στην αίθουσα του Συλλόγου Υπαλλήλων της Τράπεζας της Ελλάδος. Τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν για τις ανάγκες των 150 παιδιών στα 2 παιδικά χωριά SOS, στη Βάρη Αττικής και στο Πλαγιάρι Θεσσαλονίκης.


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Wednesday, 17 April 2002 - 9:29:12 UTC