Subscribe to our Personal NewsPaper (Free Custom News Service) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 16-08-07

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] «Η κυβέρνηση βρίσκεται σε απόλυτη αναντιστοιχία με την κοινωνία» δηλώνει η Ντόρα Μπακογιάννη
  • [02] Μείωση κατέγραψαν τα συναλλαγματικά αποθέματα της Κίνας, στα τέλη Ιουλίου
  • [03] «Οι χώρες του ευρωπαϊκού Νότου ενώνουμε τις δυνάμεις μας για καλύτερες τιμές στα καινοτόμα φάρμακα»
  • [04] Μία οκτάχρονη υπέστη ηλεκτροπληξία όταν ήλθε σε επαφή με αυτοσχέδια καλωδίωση ρεύματος
  • [05] Γερμανία: Ένοπλος άντρας έχει κλειστεί σε κεντρικό εστιατόριο στο Σααρμπρίκεν
  • [06] Στο νοσοκομείο ο Πιστόριους - Τραυματίστηκε πέφτοντας από το κρεβάτι στο κελί του
  • [07] Τουλάχιστον 15 νεκροί από ισχυρή καταιγίδα που έπληξε τα Σκόπια
  • [08] Οι Ολυμπιακοί αγώνες αυξάνουν την ευτυχία των κατοίκων της διοργανώτριας πόλης, αλλά προσωρινά
  • [09] Η ατμοσφαιρική ρύπανση συντομεύει τη ζωή των ασθενών με καρκίνο των πνευμόνων
  • [10] Τουλάχιστον 15 νεκροί από ισχυρή καταιγίδα που έπληξε τα Σκόπια
  • [11] Νέα τεχνική παραγωγής βιοκαυσίμων καθιστά περιττά τα αντιβιοτικά
  • [12] Έλληνες ερευνητές της IBM δημιούργησαν τεχνητούς νευρώνες για χρήση σε τσιπάκια

  • [01] «Η κυβέρνηση βρίσκεται σε απόλυτη αναντιστοιχία με την κοινωνία» δηλώνει η Ντόρα Μπακογιάννη

    «Δεν αποκλείω καθόλου να έχουμε εκλογές το φθινόπωρο» δηλώνει σε συνέντευξή στην εφημερίδα Realnews η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη και προσθέτει ότι «ο κ. Τσίπρας κατά την προσφιλή του τακτική έχει δύο ταυτόχρονες στρατηγικές και εξετάζει εάν θα υποστηρίξει τη μία ή την άλλη».

    Η πρώην υπουργός υποστηρίζει ότι «οι πολίτες είναι οργισμένοι διότι αντιλαμβάνονται ότι τους εξαπάτησαν και ταυτόχρονα είναι σε απόγνωση μη μπορώντας να ανταπεξέλθουν στα βάρη», και υπογραμμίζει ότι «η κυβέρνηση βρίσκεται σε απόλυτη αναντιστοιχία με την κοινωνία».

    Για τη συνταγματική αναθεώρηση και τον τρόπο εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας, η Ντόρα Μπακογιάννη τονίζει ότι «πρέπει να υπάρξει συναίνεση στο συγκεκριμένο θέμα και αυτό μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο εάν η πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη, γίνει αποδεκτή, δηλαδή να συμφωνήσουν ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ στα άρθρα που πρόκειται να ανοίξουν και να ψηφίσουμε ο ένας τα άρθρα του άλλου».

    Μιλώντας για την κατάσταση στην Τουρκία η συντονίστρια Εξωτερικών και Άμυνας της ΝΔ, υπογραμμίζει ότι «αυτή τη στιγμή η Τουρκία δεν έχει πυξίδα, γεγονός που μπορεί να φέρει απροσδόκητες εξελίξεις» και προσθέτει πως «θα ήταν τεράστιο λάθος εκ μέρους της, να θέσει απέναντί της το μοναδικό σταθερό της σύμμαχο, την Ευρώπη».

    Για το αν οι εξελίξεις στη γείτονα χώρα επηρεάσουν την επίλυση του Κυπριακού, η Ντόρα Μπακογιάννη εκτιμά ότι «εάν η Τουρκία κινηθεί σε φιλοευρωπαϊκή κατεύθυνση, τότε το Κυπριακό έχει περιθώρια επίλυσης. Εάν μετατραπεί σ' ένα κλειστό αυταρχικό κράτος θα προσπαθήσει να κρατήσει το Κυπριακό ως μοχλό πίεσης και εκβιασμού».

    [02] Μείωση κατέγραψαν τα συναλλαγματικά αποθέματα της Κίνας, στα τέλη Ιουλίου

    Τα συναλλαγματικά αποθέματα της Κίνας μειώθηκαν στα 3,201 τρισ. δολάρια στα τέλη Ιουλίου έναντι 3,205 τρισ. δολάρια στα τέλη Ιουνίου, σύμφωνα με τα στοιχεία της κεντρικής τράπεζας στο Πεκίνο.

    Τα στοιχεία αυτά, συμβαδίζουν με τις εκτιμήσεις της αγοράς, ενώ η τάση μείωσης των συναλλαγματικών αποθεμάτων της Κίνας, καταγράφεται από το Νοέμβριο του 2015, μετά από τις ανησυχίες για ένα «αδύναμο»εθνικό νόμισμα (γιουάν), αλλά και την εκροή οικονομικών κεφαλαίων εκτός της κινεζικής οικονομίας.

    Ωστόσο, αύξηση των συναλλαγματικών αποθεμάτων καταγράφηκε το Μάρτιο, μετά από τα σημάδια σταθεροποίησης της οικονομικής ανάπτυξης.

    [03] «Οι χώρες του ευρωπαϊκού Νότου ενώνουμε τις δυνάμεις μας για καλύτερες τιμές στα καινοτόμα φάρμακα»

    Για τη συμμαχία, απέναντι στις πολυεθνικές φαρμακοβιομηχανίες, με στόχο τη μείωση των τιμών των καινοτόμων φαρμάκων, που σχηματίζουν οι χώρες του ευρωπαϊκού Νότου, με πρωτοβουλία της ηγεσίας του ελληνικού υπουργείου Υγείας, μιλά σε συνέντευξή του στην κυριακάτικη "Αυγή", ο υπουργός Υγεία Ανδρέας Ξανθός.

    «Πήραμε την πρωτοβουλία για τη συνένωση δυνάμεων των χωρών αυτών, ακριβώς επειδή ο ευρωπαϊκός Νότος αντιμετωπίζει παρόμοια δημοσιονομικά προβλήματα και υπάρχει κοινή κουλτούρα για τα δικαιώματα και το κοινωνικό κράτος. Αν συνεργαστούμε ισότιμα, χωρίς όρους και προϋποθέσεις, θα μπορέσουμε να αναθεωρήσουμε τους κανόνες του "παιχνιδιού" που δεν είναι ισότιμο, ούτε δίκαιο», τονίζει ο Ανδρέας Ξανθός

    Στην πρώτη συνάντηση, που έγινε στην Αθήνα στις 22 Ιουλίου, συμμετείχαν, εκτός της Ελλάδας, η Κύπρος, η Πορτογαλία, η Ιταλία και η Μάλτα, και όπως σημειώνει ο υπουργός όλες οι χώρες, αλλά και η Ισπανία που λόγω υπηρεσιακής κυβέρνησης δεν εκπροσωπήθηκε, δήλωσαν με σαφήνεια την πολιτική βούληση τους να ενώσουν τις δυνάμεις του και να διαπραγματευτούν με τη φαρμακοβιομηχανία καλύτερες τιμές στα ακριβά- καινοτόμα φάρμακα, διασφαλίζοντας έτσι την καθολική πρόσβαση των ασθενών σε νέες αποτελεσματικές θεραπείες και ταυτόχρονα την οικονομική βιωσιμότητα των δημοσίων συστημάτων υγείας».

    Σημειώνει ακόμη ότι σ' αυτή η συνάντηση έγινε ένα πρώτο βήμα για τη διακρατική συνεργασία και δηλώνει αισιόδοξος ότι η προσπάθεια αυτή θα συνεχιστεί και θα ευοδωθεί, «αναβαθμίζοντάς την σε πολιτικό επίπεδο με την υπογραφή ενός Πρωτοκόλλου Συνεργασίας σε επόμενη φάση». Προσθέτει δε ότι το θέμα της κοινής διαπραγμάτευσης συζητείται πλέον ανοιχτά στα θεσμικά όργανα της ΕΕ και εκτιμά ότι οι πρωτοβουλίες αυτές θα συνεχιστούν.

    Ο υπουργός Υγείας αναφέρεται, μεταξύ άλλων, και σε μια νέα εθνική φαρμακευτική πολιτική, επισημαίνοντας ότι το φάρμακο δεν αποτελεί εμπορικό προϊόν, αλλά ένα μείζονος σημασίας κοινωνικό αγαθό που δεν μπορεί να εκχωρείται στους μηχανισμούς της αγοράς. «Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε οι δημοσιονομικοί περιορισμοί και τα μέτρα λιτότητας να εμποδίζουν την πρόσβαση των ασθενών στα φάρμακα, ιδιαίτερα στα ακριβά. Είναι ζήτημα ανθρώπινης αξιοπρέπειας, κοινωνικής συνοχής και ποιότητας της Δημοκρατίας», προσθέτει.

    [04] Μία οκτάχρονη υπέστη ηλεκτροπληξία όταν ήλθε σε επαφή με αυτοσχέδια καλωδίωση ρεύματος

    Στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας νοσηλεύεται εκτός κινδύνου μία οκτάχρονη, η οποία υπέστη ηλεκτροπληξία, όταν ήλθε σε επαφή με αυτοσχέδια καλωδίωση ρεύματος, σε περιοχή της Κάτω Αχαΐας.

    Σύμφωνα με την Αστυνομία, την αυτοσχέδια καλωδίωση την είχε κάνει μια 49χρονη, με σκοπό να συνδέσει την παροχή ρεύματος του σπιτιού της, από δύο δημοτικούς στύλους ηλεκτροφωτισμού, χωρίς όμως να υπάρχουν μέτρα ασφαλείας.

    Κάποια στιγμή και ενώ η 8χρονη βρισκόταν σε κοινόχρηστο χώρο, ήλθε σε επαφή με την αυτοσχέδια καλωδίωση, με αποτέλεσμα να υποστεί ηλεκτροπληξία.

    Το παιδί διακομίστηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας και στη συνέχεια στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας, όπου και παραμένει νοσηλευόμενο.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, η υγεία της οκτάχρονης δεν διατρέχει κίνδυνο, αλλά θα παραμείνει στο νοσοκομείο για καθαρά προληπτικούς λόγους

    Στο μεταξύ, αστυνομικοί του τμήματος Κάτω Αχαΐας μετέβησαν στην περιοχή και συνέλαβαν την 49χρονη, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη και κλοπή.

    [05] Γερμανία: Ένοπλος άντρας έχει κλειστεί σε κεντρικό εστιατόριο στο Σααρμπρίκεν

    Ο ένοπλος άντρας που είναι τραυματισμένος κι έχει κλειστεί μέσα σε εστιατόριο στο Σααρμπρίκεν στη νοτιοδυτική Γερμανία, φέρεται να είναι ο γαμπρός του ιδιοκτήτη, σύμφωνα με αξιωματικό της τοπικής αστυνομίας.Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι κατάγεται από την ΠΓΔΜ, αλλά ζει στη Γερμανία για αρκετά χρόνια.

    Νωρίτερα, έγινε γνωστό ότι ένας ένοπλος άντρας που είναι γεμάτος αίματα έχει κλειστεί μέσα σε εστιατόριο, στο Σααρμπρίκεν στη νοτιοδυτική Γερμανία, σύμφωνα με αστυνομικό της τοπικής αστυνομίας.Σύμφωνα με τον ίδιο αξιωματούχο, ο άντρας φαίνεται να είναι ψυχολογικά διαταραγμένος, ενώ δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι το περιστατικό αυτό, συνδέεται με την τρομοκρατία.

    Παράλληλα, φαίνεται ότι ο άντρας δεν κρατάει κάποιον για όμηρο, ενώ η αστυνομία προσπαθεί να διαπραγματευτεί μαζί του. Δεν έχει διευκρινιστεί πως τραυμάτισε τον εαυτό του.Σύμφωνα με την εφημερίδα «Bild»ο άντρας έτρεξε προς το εστιατόριο «Ντουμπρόβνικ»στο κέντρο της πόλης, φωνάζοντας ότι όσοι ήταν μέσα σε αυτό, έπρεπε να το εγκαταλείψουν.

    [06] Στο νοσοκομείο ο Πιστόριους - Τραυματίστηκε πέφτοντας από το κρεβάτι στο κελί του

    Ο παραολυμπιονίκης πρώην αθλητής Όσκαρ Πιστόριους εισήχθη το Σάββατο σε νοσοκομείο αφού τραυματίστηκε πέφτοντας από το κρεβάτι του στο κελί του, στη φυλακή της Πρετόρια όπου εκτίει την ποινή του για τη δολοφονία της φίλης του, όπως έγινε γνωστό σήμερα από τη σωφρονιστική υπηρεσία."Ειχήθηκε σε νοσοκομείο το απόγευμα του Σαββάτου, αφού τραυματίστηκε πέφτοντας από το κρεβάτι", είπε ο Σιγνκαμπάκο Ενξουμάλο, ο εκπρόσωπος της υπηρεσίας. Όπως διευκρίνισε, ο Πιστόριους έχει πλέον επιστρέψει στη φυλακή και κρατείται στο νοσηλευτήριο.

    Σύμφωνα με το νοτιοαφρικανικό περιοδικό City Press, που επικαλείται ως πηγή του έναν άλλον κρατούμενο στην ίδια φυλακή, ο Όσκαρ Πιστόριους μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο επειδή έκοψε τις φλέβες του. "Δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε αυτήν την πληροφορία, αυτές είναι εικασίες", είπε ο Ενξουμάλο.

    Πρωτοδίκως, ο Πιστόριους είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση 5 ετών για τον φόνο εξ αμελείας της Ρίβα Στέενκαμπ. Πέρασε έναν χρόνο στο νοσοκομείο των φυλακών και κατόπιν τέθηκε σε κατ' οίκον περιορισμό. Στο εφετείο καταδικάστηκε για φόνο και από τις 6 Ιουλίου έχει επιστρέψει στη φυλακή για να εκτίσει ποινή κάθειρξης 6 ετών. Με βάση τη νομοθεσία, θα μπορεί να αποφυλακιστεί υπό όρους αφού εκτίσει τη μισή ποινή του, δηλαδή το 2019.Λόγω της αναπηρίας του ο Όσκαρ Πιστόριους κρατείται στο νοσοκομείο των φυλακών Γκόσι Μαμπούρου και όχι σε κάποιο από τα ασφυκτικά γεμάτα κελιά.

    [07] Τουλάχιστον 15 νεκροί από ισχυρή καταιγίδα που έπληξε τα Σκόπια

    Τουλάχιστον 15 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από την καταιγίδα, που συνοδευόταν από πολύ ισχυρούς ανέμους, η οποία έπληξε το βράδυ του Σαββάτου τα Σκόπια, ανακοίνωσε σήμερα μια εκπρόσωπος των αστυνομικών αρχών της ΠΓΔΜ.

    "Στις 8.30 σήμερα το πρωί εντοπίσαμε 15 νεκρούς", είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο η Λία Μπεντέφσκα, σημειώνοντας ότι οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνές τους στην περιοχή για τον εντοπισμό και άλλων θυμάτων.

    Πολλά αυτοκίνητα παρασύρθηκαν από τα νερά και ο αυτοκινητόδρομος που περιβάλλει την πρωτεύουσα έχει υποστεί σοβαρές ζημιές από τις πλημμύρες.

    Η βροχή σταμάτησε νωρίς το πρωί, όμως οι μετεωρολόγοι προβλέπουν νέες καταιγίδες απόψε το βράδυ.

    "Είναι πολύ λυπηρό, υπάρχουν πολλά θύματα", είπε ένας αξιωματικός της αστυνομίας.

    [08] Οι Ολυμπιακοί αγώνες αυξάνουν την ευτυχία των κατοίκων της διοργανώτριας πόλης, αλλά προσωρινά

    Οι Ολυμπιακοί αγώνες κάνουν αισθητά πιο ευτυχισμένους τους περισσότερους ανθρώπους στην εκάστοτε πόλη που τους διοργανώνει. Όμως η θετική αυτή επίπτωση στην ψυχολογία είναι προσωρινή, ενώ το οικονομικό βάρος των αγώνων είναι πιο μόνιμο, σύμφωνα με μια νέα διεθνή επιστημονική έρευνα με ελληνική συμμετοχή.

    Το συμπέρασμα των περισσότερων ειδικών μέχρι σήμερα είναι ότι οι αγώνες δεν έχουν χειροπιαστά υλικά αποτελέσματα για τη διοργανώτρια πόλη. Μια φετινή αξιολόγηση όλων των έως τώρα σχετικών μελετών διεθνώς κατέληξε στην ετυμηγορία ότι «στις περισσότερες περιπτώσεις οι Ολυμπιακοί είναι μια υπόθεση χαμένων χρημάτων για τη διοργανώτρια πόλη». Τι γίνεται όμως με τα «άυλα» αποτελέσματα των αγώνων;

    Η μελέτη με τίτλο «Οι επιπτώσεις των Ολυμπιακών Αγώνων στην ευτυχία», που δόθηκε στη δημοσιότητα καθώς αρχίζουν οι αγώνες στο Ρίο, επιβεβαιώνει ότι οι Ολυμπιακοί έχουν σημαντικά -αλλά προσωρινά- μη χειροπιαστά αποτελέσματα στην ψυχική κατάσταση των ανθρώπων και στους δείκτες υποκειμενικής ικανοποίησης.

    [09] Η ατμοσφαιρική ρύπανση συντομεύει τη ζωή των ασθενών με καρκίνο των πνευμόνων

    Η ρύπανση του αέρα μπορεί να συντομεύσει τη ζωή των ανθρώπων με καρκίνο των πνευμόνων, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα. Η επίπτωση είναι πιο αισθητή στους ασθενείς που βρίσκονται στο αρχικό στάδιο της νόσου, ιδίως σε όσους πάσχουν από αδενοκαρκινώματα, τη συχνότερη μορφή του μη μικροκυτταρικού καρκίνου (περίπου το 80% των συνολικών περιστατικών καρκίνου των πνευμόνων).

    Η ατμοσφαιρική ρύπανση έχει συνδεθεί από προηγούμενες έρευνες με αύξηση του κινδύνου για την καρδιά, για καρκίνο και γενικότερα για πρόωρο θάνατο. Η ατμοσφαιρική ρύπανση έχει ταξινομηθεί στους καρκινογόνους παράγοντες από τη Διεθνή Υπηρεσία Ερευνών για τον Καρκίνο (IARC).

    Οι ερευνητές, με επικεφαλής τη δρα Σάντρα Έκελ του Τμήματος Προληπτικής Ιατρικής του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια-Λος 'Αντζελες (UCLA), που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο πνευμονολογικό περιοδικό "Thorax" (Θώρακας), ανέλυσαν στοιχεία για πάνω από 352.000 άτομα με μέση ηλικία 69 ετών, που είχαν πρόσφατα διαγνωσθεί με καρκίνο των πνευμόνων.

    [10] Τουλάχιστον 15 νεκροί από ισχυρή καταιγίδα που έπληξε τα Σκόπια

    Τουλάχιστον 15 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από την καταιγίδα που έπληξε τις περιοχές γύρω από τα Σκόπια χθες το βράδυ, ενώ άλλοι έξι άνθρωποι αγνοούνται σύμφωνα με αξιωματικό της αστυνομίας.

    Η ισχυρή καταιγίδα έπληξε κυρίως τα βόρεια προάστια των Σκοπίων, όπου πλημμύρισαν πολλά σπίτια και παρασύρθηκαν αυτοκίνητα, ενώ τραυματίστηκαν 22 άνθρωποι.

    [11] Νέα τεχνική παραγωγής βιοκαυσίμων καθιστά περιττά τα αντιβιοτικά

    Ερευνητές στις ΗΠΑ -μεταξύ των οποίων ο διακεκριμένος καθηγητής του Τμήματος Χημικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου ΜΙΤ Γρηγόρης Στεφανόπουλος- ανακάλυψαν μια νέα τεχνική παραγωγής βιοκαυσίμων με τη βοήθεια μικροοργανισμών, η οποία καθιστά περιττή την μαζική προσθήκη αντιβιοτικών για να αποφευχθεί η μόλυνση των μικροβίων.

    Η νέα μέθοδος με την ονομασία ROBUST χρησιμοποιεί τροποποιημένους μικροοργανισμούς, οι οποίοι κρατούν υπό έλεγχο τα ύποπτα για μόλυνση μικρόβια, χωρίς έτσι να χρειάζονται μεγάλες ποσότητες αντιβιοτικών για να κάνουν αυτή τη δουλειά. Οι ερευνητές έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο επιστημονικό περιοδικό «Science».

    Τα βιοκαύσιμα αποτελούν μια εναλλακτική ενεργειακή πηγή, πιο φιλική στο περιβάλλον σε σχέση με τα παραδοσιακά ορυκτά καύσιμα (πετρέλαιο, φυσικό άεριο,άνθρακα κ.α.).

    [12] Έλληνες ερευνητές της IBM δημιούργησαν τεχνητούς νευρώνες για χρήση σε τσιπάκια

    Ερευνητές της ΙBM Research στη Ζυρίχη της Ελβετίας, με επικεφαλής τον Ευάγγελο Ελευθερίου, δημιούργησαν τεχνητούς νευρώνες που μιμούνται τη λειτουργία των πραγματικών (βιολογικών) νευρώνων, χρησιμοποιώντας ειδικά υλικά -τα λεγόμενα «αλλαγής φάσης»- για την αποθήκευση και την επεξεργασία των δεδομένων.

    Πρόκειται για ένα ακόμη σημαντικό βήμα με στόχο την ανάπτυξη ολοκληρωμένων νευρομορφικών τεχνολογιών, που θα επιτρέψουν τη δημιουργία ενεργειακά αποδοτικών και πολύ γρήγορων «τσιπ», κατάλληλων για εφαρμογές γνωσιακής υπολογιστικής (cognitive computing), κάτι που θα αποτελέσει το μέλλον της πληροφορικής, σύμφωνα με την ΙΒΜ.

    Μεγάλοι αριθμοί τέτοιων τεχνητών νανο-νευρώνων θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν σε νευρομορφικούς συν-επεξεργαστές που διαθέτουν τόσο μονάδες μνήμης, όσο και μονάδες επεξεργασίας δεδομένων.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Sunday, 7 August 2016 - 10:32:39 UTC