Browse through our Interesting Nodes on the European Union (EU) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 16-08-05

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Διαψεύδει η ΔΕΗ τα δημοσιεύματα περί αύξησης των τιμολογίων της
  • [02] ΥΠΟΙΚ: Το 90% των φορολογούμενων θα πληρώσει είτε λιγότερο είτε τον ίδιο ΕΝΦΙΑ σε σχέση με πέρυσι
  • [03] Για κλοπή, πλαστογραφία, αντίσταση κατά της αρχής, ψευδή ανωμοτί κατάθεση και δύο παραβάσεις του ΚΟΚ κατηγορούνται οι Κ. Σακκάς και
  • [04] Κυβερνητικές πηγές σχετικά με την ανακοίνωση του ΣΚΑΪ
  • [05] Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή καμία ένδειξη περί αποτυχίας της συμφωνίας ΕΕ-Τουρκίας, τονίζει ο αν. διευθυντής της Frontex Μπερντ Κέρνερ
  • [06] Η Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία διαβίβασε σε 19 χώρες φακέλους με τραπεζικά δεδομένα 160.000 προσώπων που πιθανόν φοροδιαφεύγουν
  • [07] Ορκίστηκαν στο Κ.Ε.Νεοσυλλέκτων στον Αυλώνα ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο
  • [08] Στον εισαγγελέα ο 41χρονος που επιχείρησε να σκοτώσει τον πατέρα της ερωμένης του

  • [01] Διαψεύδει η ΔΕΗ τα δημοσιεύματα περί αύξησης των τιμολογίων της

    Η ΔΕΗ δεν θα προχωρήσει σε καμία αύξηση τιμολογίων, ανακοίνωσε η επιχείρηση, με αφορμή σχετικά δημοσιεύματα ύστερα από την ψήφιση του νόμου για τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, που μεταφέρει στους προμηθευτές, ένα μέρος του κόστους που προκύπτει από τη χρηματοδότηση της πράσινης ενέργειας.

    Σε ό,τι αφορά το ΕΤΜΕΑΡ (πρώην τέλος ΑΠΕ), η ΔΕΗ υπογραμμίζει ότι η τιμή του διαμορφώνεται από την Πολιτεία, και προσθέτει πως «σε ό,τι αφορά το ύψος της αποζημίωσης των παραγωγών ΑΠΕ σε συνάρτηση με την - συνεπεία της ενέργειας των ΑΠΕ - μείωση της οριακής τιμής του συστήματος, τα μεγέθη που αναφέρονται (π.χ. 6 ευρώ/ MWH) είναι τουλάχιστον αμφισβητήσιμα με βάση τους υπολογισμούς της ΔΕΗ. Θεωρείται αυτονόητο ότι το τελικό μέγεθος που θα προκύψει με τη διαδικασία που προβλέπει ο νόμος, θα είναι προϊόν αντικειμενικής μελέτης και διαβούλευσης όλων των ενδιαφερόμενων μερών».

    Τέλος, η ΔΕΗ επαναφέρει το πάγιο αίτημά της για απόδοση του ΕΤΜΕΑΡ στους δικαιούχους, μόνον αφού το εισπράξει - και επικαλείται ως παράδειγμα το διακανονισμό των ληξιπρόθεσμων οφειλών σε 36 δόσεις. «Είναι ακατανόητο η ΔΕΗ να κάνει 36 δόσεις για την εξόφληση των οφειλών στις οποίες συμπεριλαμβάνεται και η είσπραξη του ΕΤΜΕΑΡ, και να υποχρεούται να το καταβάλλει στους παραγωγούς ΑΠΕ εφάπαξ και προκαταβολικά. Είναι απολύτως απαραίτητο, τις όποιες δυσκολίες των πολιτών, των επιχειρήσεων και της κοινωνίας συνολικά, να μην τις επωμίζεται μόνον η ΔΕΗ», τονίζει η επιχείρηση στην ανακοίνωσή της.

    [02] ΥΠΟΙΚ: Το 90% των φορολογούμενων θα πληρώσει είτε λιγότερο είτε τον ίδιο ΕΝΦΙΑ σε σχέση με πέρυσι

    Ο συνολικός λογαριασμός του ΕΝΦΙΑ 2016 θα κινηθεί στο ίδιο επίπεδο με πέρυσι και όσα δημοσιεύματα μιλούν για αύξηση του συνολικού ποσού του ΕΝΦΙΑ, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, όπως τονίζει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Οικονομικών. «Αυτό που ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα είναι το γεγονός ότι στον ΕΝΦΙΑ 2016 υπάρχει ανακατανομή των βαρών από τις μικρές στις μεγάλες περιουσίες», επισημαίνει χαρακτηριστικά.

    Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία από την εκκαθάριση του ΕΝΦΙΑ, προκύπτει ότι:

    - Το 34 % των φυσικών προσώπων (πάνω από 2,4 εκατ.) θα πληρώσουν λιγότερο σε σχέση με πέρυσι.

    - Το 35 % των φυσικών προσώπων (πάνω από 2,5 εκατ.) θα πληρώσουν ακριβώς το ίδιο.

    - Το 21 % των φυσικών προσώπων (πάνω από 1,5 εκατ.) θα πληρώσουν ελάχιστα παραπάνω (από 1 λεπτό έως 10 ευρώ).

    - Περίπου το 5,8% των φυσικών προσώπων (πάνω από 420.000) θα πληρώσει επιπλέον από 10 έως 50 ευρώ.

    -Περίπου το 3,8% των πολιτών (πάνω από 270.000) θα πληρώσουν επιπλέον από 50 ευρώ και πάνω.

    Σύμφωνα με τα παραπάνω στοιχεία, όπως διευκρινίζει το υπουργείο Οικονομικών, περίπου το 90% των φυσικών προσώπων (περίπου 6,4 εκατ.) θα πληρώσει, είτε λιγότερο ΕΝΦΙΑ, είτε τον ίδιο ή σχεδόν τον ίδιο, σε σχέση με πέρυσι.

    Διαβάστε επίσης:

    ΥΠΟΙΚ: Τα βήματα σταδιακής χαλάρωσης των κεφαλαιακών ελέγχων

    [03] Για κλοπή, πλαστογραφία, αντίσταση κατά της αρχής, ψευδή ανωμοτί κατάθεση και δύο παραβάσεις του ΚΟΚ κατηγορούνται οι Κ. Σακκάς και Μ. Σεϊσίδης

    Για αδικήματα πλημμεληματικού χαρακτήρα παραπέμπονται να δικαστούν αύριο το μεσημέρι στο αυτόφωρο τριμελές πλημμελειοδικείο της Αθήνας ο Κώστας Σακκάς και ο Μάριος Σεϊσίδης, οι οποίοι αργά το απόγευμα οδηγήθηκαν στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων. Η εισαγγελέας άσκησε σε βάρος τους ποινική δίωξη για τα αδικήματα της κλοπής (αφορά στο αυτοκίνητο με το οποίο κυκλοφορούσαν στην περιοχή της Λακωνίας), της πλαστογραφίας (αφορά στις ταυτότητες και τις πινακίδες κυκλοφορίας), της αντίστασης κατά της αρχής, της ψευδούς ανωμοτί κατάθεσης και δύο παραβάσεων του ΚΟΚ.

    Σύμφωνα με το συνήγορο του Μ. Σεϊσίδη, Κώστα Παπαδάκη, στην αντιτρομοκρατική υπηρεσία μετέβη ιατροδικαστής μετά από αίτημα του κατηγορουμένου, για να τον εξετάσει, καθώς καταγγέλλει ξυλοδαρμό από τους αστυνομικούς.

    ---N. Τόσκας: Η σύλληψη των Σακκά-Σεϊσίδη αποτελεί επιτυχία της κυβέρνησης και των διωκτικών Αρχών

    «Η σύλληψη των Σακκά-Σεϊσίδη αποτελεί επιτυχία της κυβέρνησης και των διωκτικών Αρχών. Δίνει το στίγμα ότι είμαστε άτεγκτοι απέναντι σε όσους παραβιάζουν τον νόμο», ανέφερε στη Βουλή, απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας.

    Για το θέμα των Εξαρχείων, ο κ. Τόσκας είπε ότι το υπουργείο, σε συνεργασία με τους κατοίκους της περιοχής, διαμορφώνει περιβάλλον ασφαλείας με «συστηματικό και χειρουργικό τρόπο» και πρόσθεσε πως «πρόσφατα εξολοθρεύτηκε μεγάλο μέρος της μαφίας των ναρκωτικών στην περιοχή και δεν ήταν επιτυχία μίας ημέρας».

    Αναφερόμενος στη Χρυσή Αυγή, την κατηγόρησε ότι επιχειρεί να ψαρέψει σε θολά νερά και παριστάνει τον «φίλο» της ΕΛΑΣ και της ασφάλειας. «Δεν θα επιτρέψουμε τη δράση όσων επιδιώκουν την ένταση και την υπονόμευση της Δημοκρατίας. Είναι "ξένο σώμα" για την ΕΛΑΣ και αυτό το γνωρίζει ο ελληνικός λαός. Δεν μπορούν να κάνουν κριτική και να εμφανίζονται ως τιμητές όσοι υπονομεύουν τη Δημοκρατία και τους δημοκρατικούς θεσμούς και επιδιώκουν την ένταση» σημείωσε ο αναπληρωτής υπουργός.

    Κατά την τοποθέτησή του, ο κ. Κασιδιάρης έδωσε συγχαρητήρια στην ΕΛΑΣ «για τη σύλληψη των αριστερών τρομοκρατών και αναρχικών Σακκά και Σεϊσίδη» και πρόσθεσε ότι το έγκλημα συγκάλυψης των τρομοκρατών είναι διαρκές, υποστηρίζοντας ότι υπάρχει πολιτική κάλυψη του ΣΥΡΙΖΑ στους τρομοκράτες.

    [04] Κυβερνητικές πηγές σχετικά με την ανακοίνωση του ΣΚΑΪ

    «Το μόνο εμπόδιο που υπάρχει ανάμεσα στο ΣΚΑΪ και την απόκτηση τηλεοπτικής άδειας μετά από χρόνια ιδιότυπης νομιμοφάνειας στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο είναι η διάθεση του ιδιοκτήτη να πληρώσει». Αυτό τονίζουν κυβερνητικές πηγές σχετικά με ανακοίνωση του ΣΚΑΪ, με την οποία το κανάλι θέτει ερωτήματα για την ανάληψη του έργου από την εταιρεία που ανέλαβε τον σχεδιασμό, ανάπτυξη και εγκατάσταση του πληροφοριακού συστήματος για τη διεξαγωγή της δημοπρασίας των αδειών.

    «Ο ΣΚΑΪ συνεχίζει να θορυβεί για το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες», σχολιάζουν οι κυβερνητικές πηγές, στηλιτεύοντας την πρακτική του καναλιού με αφορμή και τη σημερινή ανακοίνωση του. Πιο συγκεκριμένα, αναφέρουν ότι ο τηλεοπτικός σταθμός: «στην αρχή διέδιδε ότι είναι στοχοποιημένος και ότι η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να απορρίψει την υποψηφιότητα του στη φάση της προεπιλογής. Αφού αυτό δεν έγινε άρχισε να χαλάει τον κόσμο λέγοντας ότι δεν υπάρχει ηλεκτρονικό σύστημα και ότι ο διαγωνισμός είναι στον αέρα».

    «Τώρα», συνεχίζουν οι ίδιες πηγές, «διαμαρτύρεται επειδή το ηλεκτρονικό σύστημα το ανέλαβε τυπικά και με το νόμο γνωστή εταιρία που αναλαμβάνει το έργο δημοσιοποίησης των αποτελεσμάτων στις εθνικές εκλογές εδώ και δεκαετίες». «Ίσως για τη διεύθυνση του ΣΚΑΪ και τα αποτελέσματα των εκλογών δεν ήταν αξιόπιστα...», προσθέτουν.

    «Το μόνο εμπόδιο που υπάρχει ανάμεσα στο ΣΚΑΪ και την απόκτηση τηλεοπτικής άδειας μετά από χρόνια ιδιότυπης νομιμοφάνειας στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο είναι η διάθεση του ιδιοκτήτη να πληρώσει», υπογραμμίζουν οι πηγές της κυβέρνησης.

    [05] Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή καμία ένδειξη περί αποτυχίας της συμφωνίας ΕΕ-Τουρκίας, τονίζει ο αν. διευθυντής της Frontex Μπερντ Κέρνερ

    Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή καμία ένδειξη περί αποτυχίας της συμφωνίας της ΕΕ με την Τουρκία για την διαχείριση της κρίσης των προσφύγων και των μεταναστών, διαβεβαιώνει σε συνέντευξή του που δημοσιεύθηκε σήμερα στην αυστριακή εφημερίδα Ντι Πρέσε ο αναπληρωτής διευθυντής της Frontex, ο Αυστριακός Μπερντ Κέρνερ, τονίζοντας πως ο ίδιος βρίσκεται σχεδόν καθημερινά προσωπικά σε επαφή με τους συνδέσμους του οργανισμού στην Άγκυρα.

    Σύμφωνα με τον Κέρνερ, η επιχειρησιακή συνεργασία με την Τουρκία λειτουργεί, ωστόσο σε ό,τι αφορά την πολιτική, η κατάσταση μπορεί να αλλάξει από ημέρα σε ημέρα, ενώ είναι δύσκολο να ειπωθεί εάν ?σε περίπτωση αποτυχίας της συμφωνίας? θα επαναληφθούν οι εικόνες του 2015 με εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες να μετακινούνται προς την Ευρώπη. Όμως, εάν μία ομάδα ανθρώπων τεθεί σε κίνηση, ανεξάρτητα του σε ποια περιοχή, τότε θα δημιουργηθεί πολύ γρήγορα, μέσα σε μία εβδομάδα έως δέκα ημέρες, ένα νέο προσφυγικό ρεύμα, προειδοποιεί ο ίδιος.

    Ερωτηθείς για την κριτική από την Ελλάδα για το ότι δεν υπάρχει «Σχέδιο Β» σε περίπτωση αποτυχίας της συμφωνίας με την Τουρκία, ο Κέρνερ απαντά ότι είναι σε γνώση της Frontex ότι η περιοχή των συνόρων δεν ελέγχεται παρά μόνο για τον λόγο ότι η κατάσταση αυτή τη στιγμή είναι πιο ήρεμη, γι' αυτό και έχουν παραμείνει πάνω από 600 υπάλληλοι επιτόπου, καθώς υπάρχει η εμπειρία από το παρελθόν ότι πρέπει κανείς να είναι σε θέση να μετακινεί δυνάμεις γρήγορα και να τις ενισχύει.

    Ο αναπληρωτής διευθυντής της Frontex επισήμανε πάντως πως μία ενίσχυση της συνοριοφυλακής αφ' εαυτής δεν πρόκειται να δώσει τη λύση στην κρίση των προσφύγων, καθώς η έμφαση πρέπει να δοθεί περισσότερο στις χώρες προέλευσης και πρέπει να διευθετηθούν οι εμπόλεμες συρράξεις και να ενισχυθεί η αναπτυξιακή βοήθεια, διαφορετικά δεν πρόκειται να σταματήσει το μεταναστευτικό ρεύμα.

    [06] Η Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία διαβίβασε σε 19 χώρες φακέλους με τραπεζικά δεδομένα 160.000 προσώπων που πιθανόν φοροδιαφεύγουν

    Το ομόσπονδο κρατίδιο της Ρηνανίας-Βόρειας Βεστφαλίας ανακοίνωσε σήμερα ότι διαβίβασε σε 19 ευρωπαϊκές χώρες τρεις φακέλους με τραπεζικά δεδομένα από το Λουξεμβούργο που αφορούν 160.000 πρόσωπα, τα οποία βαρύνουν υποψίες για φορολογική απάτη ή φοροδιαφυγή.

    Τα 50.000 από αυτά τα πακέτα τραπεζικών δεδομένων αφορούν υπηκόους της Γερμανίας, άλλα 49.022 αφορούν Βέλγους και ακόμη 42.540 αφορούν Γάλλους, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του κρατιδιακού υπουργείου Οικονομικών. Η ίδια πηγή διευκρινίζει πως τα δεδομένα αυτά προέρχονται από έναν σκληρό δίσκο ο οποίος εστάλη ανωνύμως στις φορολογικές αρχές του κρατιδίου.

    «Η φορολογική δικαιοσύνη δεν σταματά στα σύνορα», υπογράμμισε ο κρατιδιακός υπουργός Οικονομικών Νόρμπερτ Βάλτερ-Μπόργιανς, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσαν οι υπηρεσίες του. «Δραττόμαστε οποιασδήποτε ευκαιρίας μας παρουσιάζεται για να συνεργαστούμε με τις φορολογικές αρχές των ευρωπαίων γειτόνων μας».

    Εξάλλου, οι γαλλικές αρχές διαβίβασαν στις αρχές αυτού του ομόσπονδου κρατιδίου της Γερμανίας δεδομένα τα οποία αφορούν ιδρύματα και εταιρείες με έδρα την Ελβετία. Αυτές οι «συμπληρωματικές» πληροφορίες προέρχονται από τον γαλλοϊταλό καταμηνυτή ατασθαλιών Ερβέ Φαλσιανί, τον άνθρωπο στον οποίο οφείλεται η αποκάλυψη της υπόθεσης SwissLeaks, η οποία αφορά επτά κράτη.

    Σε αυτή τη σειρά αποκαλύψεων από ένα διεθνές δίκτυο ερευνητών δημοσιογράφων, η τράπεζα HSBC βρέθηκε στο επίκεντρο κατηγοριών ότι βοήθησε να μεταφερθούν 180 δισεκατομμύρια ευρώ που ανήκαν σε πλούσιους πελάτες σε λογαριασμούς στην Ελβετία μεταξύ του Νοεμβρίου του 2006 και του Μαρτίου του 2007, προκειμένου οι πελάτες αυτοί να αποφύγουν την καταβολή φόρων στις χώρες τους.

    Επιπλέον, το γερμανικό ομόσπονδο κρατίδιο έχει στην κατοχή του έναν τρίτο φάκελο, ο οποίος περιέχει εσωτερικά έγγραφα μιας «μεγάλης ευρωπαϊκής τράπεζας». Τα έγγραφα αυτά θα μπορούσαν να δώσουν στις ευρωπαϊκές φορολογικές αρχές στοιχεία περί «πιθανής συνέργειας σε φορολογική απάτη», σύμφωνα με την ανακοίνωση του κρατιδιακού υπουργείου Οικονομικών, το οποίο δεν κατονόμασε τον τραπεζικό οργανισμό τα εσωτερικά έγγραφα του οποίου περιήλθαν στην κατοχή του.

    Η ανταλλαγή δεδομένων φορολογικού ενδιαφέροντος απ' άκρου σ' άκρο της Ευρώπης, στην οποία συμμετέχει ενεργά η Ρηνανία-Βόρεια Βεστφαλία, στέλνει ένα μήνυμα σε όσους προσπαθούν να εξαπατήσουν τις φορολογικές αρχές, διεμήνυσε ο Βάλτερ-Μπόργιανς: ότι «οι κρύπτες για τα χρήματά τους αποκαλύπτονται» και ότι «σε όλο τον κόσμο ο κίνδυνος να αποκαλυφθούν μεγαλώνει».

    Η Ρηνανία-Βόρεια Βεστφαλία πρωτοστατεί εδώ και καιρό στις προσπάθειες καταπολέμησης της φοροδιαφυγής και της φορολογικής απάτης. Τον Νοέμβριο του 2015, οι αρχές του κρατιδίου διαβίβασαν στις αρχές της Ελλάδας δεδομένα για φοροφυγάδες. Οι αρχές του κρατιδίου έχουν αγοράσει διάφορους δίσκους CD και USB με τραπεζικά δεδομένα προσώπων που βαρύνουν υποψίες για φοροδιαφυγή ή φορολογική απάτη, υιοθετώντας μια μέθοδο που πάντως προκαλεί έντονες αντιδράσεις στη Γερμανία.

    [07] Ορκίστηκαν στο Κ.Ε.Νεοσυλλέκτων στον Αυλώνα ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο

    Ορκίσθηκαν σήμερα στα Κέντρα Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων του στρατού ξηράς, οι στρατεύσιμοι της 2016 Δ ΕΣΣΟ, παρουσία εκπροσώπων του ΓΕΣ, εν ενεργεία αξιωματικών, θρησκευτικών και πολιτικών αρχών της κατά τόπου περιοχής, εκπροσώπων των Σωμάτων Ασφαλείας, εν αποστρατεία αξιωματικών, καθώς επίσης και συγγενών και φίλων των νέων οπλιτών.

    Στο Κέντρο Εκπαίδευσης Τεθωρακισμένων στον Αυλώνα ανάμεσα στους νεοορκισθέντες ήταν ως διαβιβαστές τα αδέλφια Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο.

    Όπως έχει γίνει γνωστό, μετά την άδεια ορκωμοσίας, τα δύο αδέλφια αναμένεται να καταθέσουν τα δικαιολογητικά για διακοπή της θητείας τους ως Έλληνες εργαζόμενοι στο εξωτερικό, επικαλούμενα διατάξη της ισχύουσας νομοθεσίας.

    [08] Στον εισαγγελέα ο 41χρονος που επιχείρησε να σκοτώσει τον πατέρα της ερωμένης του

    Στην αρμόδια εισαγγελέα προσήχθη ο 41χρονος που πυροβόλησε τον πατέρα της πρώην συντρόφου του, η οποία είχε σκοτώσει προηγουμένως την πρώην σύζυγό του στο Κορωπί.

    Καθώς οι αστυνομικοί τον συνόδευαν στο κτίριο 16 της πρώην Σχολής Ευελπίδων, ο κατηγορούμενος φώναξε προς την πλευρά των δημοσιογράφων: «Έφυγε το καλύτερο κορίτσι!».

    Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή και παραπέμφθηκε στον ανακριτή, από τον οποίο αναμένεται να ζητήσει και να λάβει προθεσμία για να απολογηθεί τις επόμενες ημέρες.

    Ο 41χρόνος φέρεται να είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, και μάλιστα ξέσπασε σε γοερά κλάματα ενώπιον της εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Αθηνών.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ενώπιον των αστυνομικών ο 41χρόνος φέρεται να υποστήριξε ότι δεν είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση και εμφανίστηκε μετανιωμένος καθώς σκέφτεται τα τέσσερα παιδιά του.

    Επιπλέον, φέρεται να υποστήριξε ότι θεωρούσε υπεύθυνο τον πατέρα της συντρόφου του για τον φόνο. «Τον πήρα τηλέφωνο και του είπα: «Αλήτη, δολοφόνοι, τι είναι αυτό που κάνατε;» Πήγα να τον φοβερίσω, για να καταλάβει τι έκανε, γιατί για μένα αυτός ήταν ο φταίχτης!» φέρεται να ανέφερε ενώπιον των αστυνομικών.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Friday, 5 August 2016 - 20:32:29 UTC