Browse through our Interesting Nodes on Policy & Politics Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Saturday, 20 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 16-06-26

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΝΔ: Να αναλάβει τις ευθύνες της η ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη
  • [02] Αναγκαστική προσγείωση Kαναντέρ CL-215, στην πυρκαγιά στα Δερβενοχώρια
  • [03] Π. Κουρουμπλής: Εξετάζουμε την εισαγωγή αμεσοδημοκρατικών θεσμών
  • [04] Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και ο Δήμος Τρίπολης
  • [05] Σε εξέλιξη φωτιά στα Δερβενοχώρια
  • [06] Η Ισπανία ψηφίζει ελπίζοντας να αρθεί το κυβερνητικό αδιέξοδο
  • [07] Αλληλεγγύη και επικοινωνία των «μέσα» με τους «έξω» από το Μουσείο Ελεύθερης Σκέψης Ανθρώπων
  • [08] Γ. Κουμουτσάκος: Δεν πρέπει να αφήσουμε τον ιό της διάσπασης να περάσει τη Μάγχη
  • [09] Συνελήφθη ο νονός της μαφίας της Καλαβρίας Ερνέστο Φατσαλάρι

  • [01] ΝΔ: Να αναλάβει τις ευθύνες της η ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη

    Να αναλάβει τις ευθύνες της και «να δημιουργήσει το στοιχειώδες αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες που δοκιμάζονται» καλεί την ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη η ΝΔ επισημαίνοντας πως «το κέντρο της Αθήνας με την ανοχή της Κυβέρνησης έχει μετατραπεί σε άντρο των αναρχικών».

    Σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του κόμματος και με αφορμή τα χθεσινοβραδινα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας η ΝΔ τονίζει πως οι βόμβες μολότοφ, η καταστροφή λεωφορείων και τρόλεϊ, οι επιθέσεις σε κατοίκους, είναι καθημερινά φαινόμενα κα ότι η ασφάλεια των πολιτών έχει υποβαθμιστεί.

    «Αυτά είναι τα πραγματικά προβλήματα της κοινωνίας για τα οποία ο κ. Τσίπρας, αποκομμένος από την καθημερινότητα των πολιτών, αδιαφορεί προκλητικά» καταλήγει η ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

    [02] Αναγκαστική προσγείωση Kαναντέρ CL-215, στην πυρκαγιά στα Δερβενοχώρια

    Πυροσβεστικό αεροσκάφος, που επιχειρούσε στην πυρκαγιά στα Δερβενοχώρια, πραγματοποίησε πριν από λίγο αναγκαστική προσγείωση, κοντά στη Μονή Ζωοδόχου Πηγής στα νοτιοδυτικά της πυρκαγιάς, η οποία μαίνεται από χτες το βράδυ κοντά στο χωριό Στεφάνη Βοιωτίας.

    Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, οι δύο πιλότοι του αεροσκάφους είναι σώοι, ωστόσο μεταβαίνει στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να τους παραλάβει,καθώς και συνεργείο της Πολεμικής Αεροπορίας, που θα διερευνήσει τα αίτια της αναγκαστικής προσγείωσης.

    Διευκρινίζεται πάντως ότι το αεροσκάφος είναι από τα παλιά καναντέρ CL-215, για τα οποία έχουν γίνει πολλές επισημάνσεις τα τελευταία χρόνια, ότι είναι πλέον «γερασμένα».

    Το συγκεκριμένο αεροσκάφος ήταν ένα από τα οκτώ που έπαιρναν μέρος στην κατάσβεση της πυρκαγιάς, η οποία είναι σε εξέλιξη.Τα υπόλοιπα, μαζί με πέντε ελικόπτερα και τις ισχυρές επίγειες δυνάμεις συνεχίζουν το έργο της κατάσβεσης.

    Διαβάστε επίσης

    Σε εξέλιξη φωτιά στα Δερβενοχώρια

    [03] Π. Κουρουμπλής: Εξετάζουμε την εισαγωγή αμεσοδημοκρατικών θεσμών

    Η κυβέρνηση σχεδιάζει να δώσει το δικαίωμα συμμετοχής των τοπικών κοινωνιών στη λήψη αποφάσεων μέσω δημοψηφισμάτων, αναφέρει ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτης Κουρουμπλής σε συνέντευξή του στο Βήμα της Κυριακής.

    «Για να διευρύνουμε τη συμμετοχή των πολιτών στον σχεδιασμό και στην υλοποίηση των πολιτικών εξετάζουμε την εισαγωγή αμεσοδημοκρατικών θεσμών, όπως τοπικά δημοψηφίσματα, ο συμμετοχικός προϋπολογισμός των ΟΤΑ, νομοθετικές πρωτοβουλίες πολιτών σε τοπικό επίπεδο κ.α.», σημειώνει.

    Όπως τονίζει ο υπουργός, στόχος είναι το «συναποφασίζειν» και το «συνανήκειν», καθώς και «να προάγουμε την αίσθηση της κοινότητας και της ατομικής ευθύνης απέναντι στην κοινωνία».

    Για τις αλλαγές στον εκλογικό νόμο, ο αρμόδιος υπουργός επαναλαμβάνει την πρότασή του για κατανομή του 90% των εδρών με το σύστημα της απλής αναλογικής και το υπόλοιπο 10% (30 έδρες) να δίνεται ως μπόνους στο κόμμα ή τον συνδυασμό κομμάτων που συγκεντρώσει τουλάχιστον το 40% στις εκλογές. Προτείνει, επίσης, «σπάσιμο» των μεγάλων εκλογικών περιφερειών, δικαίωμα ψήφου από τα 17 έτη, συμμετοχή υπό όρους των ομογενών στις εκλογές κ.α.

    [04] Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και ο Δήμος Τρίπολης

    Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχτηκε μετά την Μεγαλόπολη και ο δήμος Τρίπολης μετά τις τεράστιες καταστροφές που προκλήθηκαν από τη χθεσινή κακοκαιρία.

    Ειδικότερα, επλήγησαν εκτός από την πόλη της Τρίπολης, χωριά των δημοτικών ενοτήτων Τεγέας και Κορυθίου.

    Ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Μανθυρέας, Ηλίας Μαχαίρας, κάνει λόγο για πρωτοφανή κακοκαιρία και για εκτεταμένες ζημιές σε οδικές αρτηρίες και καλλιέργειες, ενώ πλημμύρισαν και σπίτια στο χωριό από το νερό που κατέβασε το βουνό του Προφήτη Ηλία.

    Στον κάμπο της Τεγέας έχουν πληγεί και καλλιέργειες κηπευτικών, πατάτες και οπωροφόρα δέντρα και το πρόβλημα που υπάρχει είναι ότι η περιοχή πλήττεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

    Ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Μαγούλας Χρήστος Μπάκος, χαρακτηρίζει την καταστροφή ολική και όπως είπε, σε λίγο χρονικό διάστημα έπεσε πολύ νερό. Στην περιοχή της Μαγούλας χρειάστηκε να παρασχεθεί βοήθεια σε δύο ηλικιωμένα άτομα, ενώ το υπερβολικό νερό παρέσυρε οχήματα και έπληξε και τις καλλιέργειες.

    «Είναι ευτύχημα που είχα καθαρίσει το ποτάμι» σημείωσε ο κ. Μπάκος για να συμπληρώσει πως, «αν δεν το είχα κάνει τα προβλήματα θα ήταν πολύ περισσότερα».

    Να αναφέρουμε πως λόγω της υπερβολικής ποσότητας νερού και για προληπτικούς λόγους διεκόπη η κυκλοφορία Τρίπολη-Άστρος στο ύψος του γεφυριού της Μαγούλας, για να προστατευτούν οι οδηγοί και περιγράφοντας με δύο λέξεις την όλη κατάσταση έκανε λόγο για «βιβλική» καταστροφή.

    Ακόμη, έκλεισε για σήμερα το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Τρίπολης γιατί έχουν σωρευτεί λάσπες και συνεργεία επιχειρούν να καθαρίσουν τους αθλητικούς χώρους.

    Ο δήμαρχος Μεγαλόπολης υπογράμμισε ότι, «περάσαμε ένα πολύ δύσκολο Σαββατόβραδο. Σε λιγότερο από 5 ώρες το νερό είχε φτάσει τα 191 χιλιοστά» και εξέφρασε φόβους για πιθανή κατάρρευση του ορυχείου της Μπαρμπουτσάνας στην Θωκνία.

    Επιπλέον τόνισε ότι, αυτή τη στιγμή εξομαλύνεται η κατάσταση. Έξω βρίσκονται και επιχειρούν συνεργεία που αντιμετωπίζουν και τα τελευταία προβλήματα.

    [05] Σε εξέλιξη φωτιά στα Δερβενοχώρια

    Σε πλήρη εξέλιξη είναι η μεγάλη πυρκαγιά, που ξέσπασε χτες στις 22.40 το βράδυ σε πευκοδάσος στα Δερβενοχώρια, κοντά στο χωριό Στεφάνη Βοιωτίας.

    Στην περιοχή εστάλησαν και ενεργούν από αέρος, οκτώ πυροσβεστικά αεροπλάνα και πέντε ελικόπτερα, ενώ από την πρώτη στιγμή βρίσκονται στον τόπο της πυρκαγιάς 115 πυροσβέστες με 56 υδροφόρα οχήματα και 38 άτομα πεζοπόρο, καθώς και υδροφόρες των δήμων, που προσπαθούν να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά.

    Ωστόσο, στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι και οι φλόγες έχουν πάρει διαστάσεις, ενώ ήδη έχει καεί σημαντική έκταση πευκοδάσους.

    Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά είναι κοντά στο χωριό Στεφάνη, αλλά μέχρι στιγμής δεν απειλείται άμεσα κατοικημένη περιοχή.

    [06] Η Ισπανία ψηφίζει ελπίζοντας να αρθεί το κυβερνητικό αδιέξοδο

    Πάνω από 36 εκατ. Ισπανοί καλούνται σήμερα να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, με την ελπίδα ότι μετά τους έξι μήνες κυβερνητικού αδιεξόδου, η χώρα θα καταφέρει επί τέλους νααποκτήσει μία κυβέρνηση, που θα είναι επιπλέον ικανή νααντιμετωπίσει τα χρονίζοντα φλέγοντα προβλήματα στο εσωτερικό και τις μεγάλες προκλήσεις που μέσα σε τούτο το εξάμηνο έχουν προκύψει στο εξωτερικό.

    Η παράδοξη για την Ισπανία κατάσταση, που δεν έχει ενσωματώσει στην πολιτική της ζωή την κουλτούρα των κυβερνήσεων συνεργασίας, έχει οδηγήσει τη χώρα σ'ένα πραγματικό αδιέξοδο. Με τον παραδοσιακό δικομματισμό Δεξιάς-Σοσιαλιστών (PP-Psoe) να έχει διαρραγεί από την ανάδυση των Podemos Ciudadanos, τους τελευταίους μήνες όλες οι πολιτικές προσπάθειες αναλώθηκαν στις διερευνητικές εντολές για να σχηματισθεί κυβέρνηση, που αποδείχθηκαν άκαρπες, δεν παράχθηκε κανένα νομοθετικό έργο, ούτε και ασκήθηκε πολιτική, τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό.

    Οι 176 έδρες της απόλυτης πλειοψηφίας στη Βουλή των 350 αντιπροσώπων φαντάζει μακρινό όνειρο για όλα τα κόμματα. Πολύ περισσότερο για το κυβερνών Λαϊκό Κόμμα (ΡΡ) του Μαριάνο Ραχόι, που μολονότι αναμένεται να έλθει στην πρώτη θέση κι ακόμη κι εάν ξεπεράσει το 30%, δεν φαίνεται να κατορθώνει να συγκεντρώσει τον απαραίτητο αριθμό βουλευτών, ώστε και σε μία ενδεχόμενη κυβέρνηση συνεργασίας να έχει την πολυτέλεια να επιλέξει κυβερνητικούς εταίρους από τα περιφερειακά κόμματα, με μικρό αριθμό εδρών. Οι μόνες προοπτικές που ανοίγονται στον Ραχόι, δεδομένου ότι κι ο εκλογικός νόμος που λαμβάνει υπ'όψη όχι τα εθνικά ποσοστά, αλλά τις επιδόσεις των κομμάτων σε περιφερειακό επίπεδο, είναι είτε η «μεγάλη συμμαχία»με το Psoe, είτε η συνεργασία με τους κεντροδεξιούς Ciudadanos, των οποίων όμως ο επικεφαλής Άλμπερτ Ριβέρα έχει βάλει απαγορευτικούς όρους, επιμένοντας σε μεταρρυθμίσεις που η δεξιά παράταξη είναι σχεδόν αδύνατον ν'αποδεχθεί.

    Το μεγάλο ερωτηματικό παραμένει η απόδοση των Σοσιαλιστών του Πέδρο Σάντσεθ, που σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις φαίνονται να χάνουν τις 90 έδρες και τη δεύτερη θέση στις προηγούμενες εκλογές. Η αποτυχία του Σάντσεθ να σχηματίσει κυβέρνηση, προσδίδοντάς του την απευκτέα τούτη ιστορική πρωτιά, βαραίνει πάνω στις προοπτικές του κόμματος. Διεμβολισμένο δε, και από την επιτυχία και τη ρητορική των Podemos, που και με την παρούσα εκλογική συνεργασία τους με το πέμπτο κόμμα της Ενωμένης Αριστεράς (ΙU) φαίνεται πως προσελκύει τους απογοητευμένους σοσιαλιστές ψηφοφόρους, το κόμμα του Σάντσεθ μοιάζει να περνά στο επίπεδο των δευτεραγωνιστών. Μία άχαρη κι άγνωστη για το κόμμα θέση, που αν επιβεβαιωθεί κι από το αποτέλεσμα, πρόκειται να προκαλέσει σοβαρούς εσωκομματικούς κλυδωνισμούς.

    Οι Podemos, από την πλευρά τους θέλουν να κεφαλαιοποιήσουνχάρις και στην ιδιαιτερότητα του εκλογικού νόμου για τις περιφέρειες,τις έδρες και τη δυναμική της συνεργασίας τους με την IU και νααλλάξουν τον πολιτικό χάρτη της Ισπανίας, για πρώτη φορά μετά πριν τον Εμφύλιο του 1936 και την τότε νίκη των ρεπουμπλικανικών δυνάμεων. Για τον σκοπό αυτό, ο Ιγκλέσιας δεν επέλεξε να αντιπαρατεθεί σκληρά με τους Σοσιαλιστές, διότι γνωρίζει καλά πως μόνον με αυτούς έχει τη δυνατότητα μετεκλογικά να συνεργασθεί για τον σχηματισμό κυβέρνησης, καθώς στις διερευνητικές εντολές είχε αρνηθεί οποιαδήποτε συμφωνία θα περιλάμβανε τους Ciudadanos.

    Οι τελευταίοι από την πλευρά τους, πασχίζουν νααποδείξουν ότι θα είναι η καθοριστική δύναμη για τον σχηματισμό κυβέρνησης και ότι, παράλληλα, σε κάθε περίπτωση θα αποδειχθούν ικανοί να προωθήσουν τις μεταρρυθμιστικές πολιτικές που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμά τους. Για τον λόγο τούτο, κύριο μέλημά τους στην προεκλογική εκστρατεία ήταν να χτυπήσουν τον διπολισμό, που η ευθεία αντιπαράθεση ΡΡ καιPodemos επέβαλε στην εκλογική μάχη, συμπιέζοντας τα άλλα δύο κόμματα κι αποσπώντας τους ψηφοφόρους, με όπλο το επιχείρημα της «χρήσιμης ψήφου».

    Όποιο κόμμα και να έλθει πρώτο, όποια κι εάν είναι η καλή, ή κακή, επίδοση καθενός από τα μεγάλα κόμματα, το ουσιαστικό αποτέλεσμα των σημερινών εκλογών είναι λίγο ως πολύ γνωστό: κανένα κόμμα δεν θα κατορθώσει να συγκεντρώσει αυτοδυναμία. Συνεπώς, το διακύβευμα των σημερινών εκλογών είναι ένα. Να προκύψουν τέτοιοι συσχετισμοί ώστε να επιτρέπουν τον σχηματισμό μίας, σταθερής, κυβέρνησης συνεργασίας και σύντομα. Η Ισπανία ήδη έχει αρχίσει να σκέφτεται με όρους πολιτικής στρατηγικής, έχοντας αφήσει μακράν πίσω την παλιά έμπεδη παράδοση του δικομματισμού.

    [07] Αλληλεγγύη και επικοινωνία των «μέσα» με τους «έξω» από το Μουσείο Ελεύθερης Σκέψης Ανθρώπων

    Το Μουσείο Ελεύθερης Σκέψης Ανθρώπων (Μ.Ε.Σ.Α.), ένα ιδιότυπο νομαδικό μουσείο σύγχρονης τέχνης, φιλοξενείται από την Τρίτη 28/6 και για έξι ημέρες στο Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης(ΕΜΣΤ), με στόχο την επικοινωνία των «μέσα» με τους «έξω».

    Η παρουσίαση πραγματοποιείται στο πλαίσιο των δράσεων του ΕΜΣΤ «Προλεγόμενα», με τις υποχρεωτικές δοκιμές πριν την οριστική λειτουργία του και είναι η πρώτη που πραγματοποιείται στο ισόγειο, στον χώρο των Περιοδικών Εκθέσεων του νέου κτιρίου. Είναι επίσης και μια συμβολική κίνηση αλληλεγγύης και υποστήριξης των δράσεων του Μ.Ε.Σ.Α εκ μέρους του ΕΜΣΤ.

    Γιατί τα έργα που παρουσιάζονται είναι αποτέλεσμα ενός συνεργατικού και διεπιστημονικού προγράμματος προσέγγισης και ενδυνάμωσης ευάλωτων κοινωνικά ομάδων διαμέσου της τέχνης και της δημιουργικής δραστηριότητας, με στόχο την ένταξή τους στην κοινωνία.

    Αυτός άλλωστε είναι ο σκοπός του Μ.Ε.Σ.Α. που ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 2015, από τους μαθητές του 2ου ΣΔΕ (Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας) Φυλακών Τρικάλων και στη συνέχεια επεκτάθηκε στο 3ο ΣΔΕ Θεσσαλονίκης (Φυλακές Διαβατών), το ΣΔΕ Φυλακών Κορυδαλλού «Γεώργιος Ζουγανέλης», το Δημοτικό Σχολείο του Ειδικού Καταστήματος Κράτησης Νέων Αυλώνα και το Εναλλακτικό Σχολείο Ενηλίκων του ΚΕΘΕΑ Έξοδος στη Λάρισα.

    Το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης υπήρξε συνοδοιπόρος του Μ.Ε.Σ.Α. εξαρχής, λόγω της πολυετούς του εμπειρίας και των δραστηριοτήτων του με αντίστοιχες ομάδες μέσω του δικού του προγράμματος ΕΜΣΤ χωρίς σύνορα. Συνέβαλε καταλυτικά στη διαμόρφωση αυτής της δράσης, υποστηρίζοντάς την έμπρακτα, με επικεφαλής από πλευράς του Μουσείου την συντονίστρια του προγράμματός του και επιμελήτρια εκπαίδευσης κ. Μαρίνα Τσέκου.

    [08] Γ. Κουμουτσάκος: Δεν πρέπει να αφήσουμε τον ιό της διάσπασης να περάσει τη Μάγχη

    Με το Brexit ξεκίνησε ένα ταξίδι σε αχαρτογράφητα νερά και με αβέβαιη κατάληξη, δηλώνει στην συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος και προσθέτει ότι δεν πρέπει να αφήσουμε τον ιό της διάσπασης να περάσει τη Μάγχη.

    Εκτιμά ότι οι λαϊκιστές τύπου Φάρατζ έσπρωξαν την Μεγάλη Βρετανία σε μία περιπέτεια από την οποία μπορεί να βγει σαν «Μικρά Αγγλία». Δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να βρεθούμε μπροστά σε ένα ντόμινο κατακερματισμών, είτε μέσα στη Μεγάλη Βρετανία είτε στην Ευρωπαϊκή Ένωση, εάν επικρατήσουν εθνικιστικές και λαϊκιστικές φωνές.

    Αν και δεν θέλει να συνδέσει το Brexit με το Grexit εντούτοις εκτιμά ότι λόγω του Brexit, μπορεί να διαμορφωθεί ένα ευρύτερο περιβάλλον αβεβαιότητας και αστάθειας, οικονομικής, αλλά και πολιτικοθεσμικής στην Ευρώπη, που θα βρει την Ελλάδα και την ελληνική οικονομία,πολύ αδύναμες.

    Τέλος αναφέρεται στον εκλογικό νόμο λέει ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι υπέρ της απλής αναλογικής αλλά κατά της απλής λογικής» και προσθέτει ότι «κέρδισε δύοφορές με αυτόν τον εκλογικό νόμο. Τώρα θέλει να τον αλλάξει. Η παραπλάνηση δεν θα περάσει. Με το νόμο που κέρδισε, με αυτόν και θα χάσει».

    [09] Συνελήφθη ο νονός της μαφίας της Καλαβρίας Ερνέστο Φατσαλάρι

    Σε αγροικία έξω από το Ρήγιο της Καλαβρίας συνελήφθη χθες ο Ερνέστο Φατσαλάρι, νονός της μαφίας της Καλαβρίας, Ντράγκετα.

    Καταζητούμενος από το 1996, έχει καταδικασθεί σε ισόβια και πρόκειται για έναν από τους πιο επικίνδυνους φυγόδικους του οργανωμένου εγκλήματος στην Ιταλία.

    Ο Φατσαλάρι είναι σαράντα επτά ετών, κατηγορείται για μαφιόζικη δράση, ανθρωποκτονία, παράνομη οπλοκατοχή και κλεπταποδοχή.

    Οι εισαγγελείς είχαν εκδώσει ένταλμα σύλληψης σε βάρος του από το 1996, θεωρώντας τον έναν από τους κύριους υπεύθυνους της «εμφυλίου πολέμου» στο εσωτερικό της Ντράγκετα, ο οποίος ξέσπασε στην περιοχή του Τζόια Τάουρο της Καλαβρίας, στην αρχή της δεκαετίας του ενενήντα.

    Όπως τονίζουν οι σχολιαστές, ο Ερνέστο Φατσαλάρι είχε σοκάρει τους αστυνομικούς και τους εισαγγελείς, με την βάρβαρη σκαιότητα των εκτελέσεων που σχεδίαζε και πραγματοποιούσε.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Sunday, 26 June 2016 - 10:32:23 UTC